Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Колекция Carolina Herrera Есен-Зима 2015/2016


Колекция Carolina Herrera Есен-Зима 2015/2016Каролина Ерера изследва интерпретациите на елемента вода - както буквално, така и в избраните нюанси - по отношение на цветовете, десените, формите и детайлите. Образуващи вълни къси поли, панталони и дълги рокли трепкат и подскачат с вълнообразните си шевове и подгъви, очертавайки флиртуващи силуети.

подробно...


Мъжете са най-плодовити през лятото


Мъжете са най-плодовити през лятотоПрез пролетта всички започват да мислят за любов, но през лятото мъжете е по-вероятно да създадат потомство. Ново изследване показва, че спермата е по-активна по средата на годината - в месеците юли и август. Такива са резултатите от проучване, продължило 11 години с участието на 5 000 души, лекувани от безплодие.

подробно...


13 юни - Световен ден на плетенето на открито


13 юни - Световен ден на плетенето на откритоКазват, че плетенето е най-важното постапокалиптично умение и точно то би ни спасило при една тотална катастрофа. С доста по-прозаични мотиви милиони жени, а и немалко мъже, плетат - за удоволствие, за задоволяване на потребности от топли уникални дрехи, за успокояване.

подробно...


Булчинска мода за Есен 2015 от Carolina Herrera


Булчинска мода за Есен 2015 от Carolina HerreraКаролина Ерера изследва романтиката и женствеността в тяхната най-чиста форма за своята есенна булчинска колекция за 2015.

подробно...


Каква е връзката между официалното облекло и интелигентността?


Каква е връзката между официалното облекло и интелигентността?Не е тайна, че мъжът облечен в добре пасващ му, майсторски изработен костюм изглежда по-самоуверен, проспериращ и влиятелен. Но нови изследвания показват, че официалното облекло буквално ни прави по-умни!

подробно...


Елегантна дамска мода за Есен 2015 от Carolina Herrera


Елегантна дамска мода за Есен 2015 от Carolina HerreraЛуксозните материи, богатите принтове, детайли и цветове, както и прецизността на изработката, с които е известна модната къща на Каролина Ерера, резултират в силуети, които не са сложни за носене.

подробно...


Винтидж колекция за Пролет-Лято 2015 от две талантливи ученички от Русе


Винтидж колекция за Пролет-Лято 2015 от две талантливи ученички от РусеКолекцията Пролет-Лято 2015 на десетокласничките от ПГ по облекло в Русе Росица Венкова и Габриела Казакова пожъна огромен успех на ревюто, което бе организирано от училището в Деня на отворените врати. Двете момичета вече имат национално признание за таланта си - тоалетите им са спечелили първо място на Панорамата на професионалното образование в Пловдив.

подробно...


Дамска мода: Колекция Carolina Herrera Resort 2015


Дамска мода: Колекция Carolina Herrera Resort 2015Прегръщайки простотата на силуетите, материите и цветовете, колекция Resort 2015 на дизайнерката Каролина Ерера определя женствения лукс в неговата най-чиста форма. Вдъхновен от начина на живот на съвременната глобална жена, този сезон се отдава на лесните за носене тоалети в духа на фината елегантност.

подробно...


Талантливата дизайнерка Каролина Ерера е против нашумелите "голи" рокли


Талантливата дизайнерка Каролина Ерера е против нашумелите "голи" роклиДизайнерката Каролина Ерера, известна със своите вечерни тоалети, разкритикува последната модна тенденция от червения килим за носенето на прозрачни тоалети, които едва скриват женското тяло. Известни с такива рокли станаха звезди като Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Ким Кардашиян. Някои от тях бяха облечени точно така по време на последния благотворителен бал "Met Gala" .

подробно...


Какво съдържа кравето масло в България?


Какво съдържа кравето масло в България?"Резултатите от двете лаборатории са идентични и категорични - отново, както и през септември 2014, установихме наличието на немлечна мазнина в 4 от 10 продукта, което представлява над 1/3 от изпитаните масла. При една проба то достига до изумителните 64%. В останалите проби, където е установено това нарушение, то варира между 10 и 48%."

подробно...


Награди Tony 2015: Най-добре облечените знаменитости на Червения килим


Награди Tony 2015: Най-добре облечените знаменитости на Червения килимТеатралните отличия "Антоанет Пери", по-известни като Награди "Тони" (Tony Awards), се присъждат за принос към театралното изкуство на Бродуей. Те се връчват ежегодно на церемония в Ню Йорк и са смятани за най-високо признание в областта на театралното изкуство. Тазгодишната 69-та церемония по връчването на Наградите Tony се проведе на 7 юни. А ето и кои според нас бяха най-стилните звезди на вечерта...

подробно...


Топ 10 на най-популярните сред туристите градове за 2015 година


Топ 10 на най-популярните сред туристите градове за 2015 годинаЛондон е най-популярната туристическа дестинация в света съгласно класацията на британския вестник "Индипендънт", съставена съвместно с Mastercard. Експертите изчисляват, че през 2015 година британската столица ще бъде посетена от 18.8 млн. туристи, които ще похарчат общо 13.3 млрд. паунда.

подробно...


Колекция дамска мода за сезон Есен-Зима 2015/2016 от John Richmond


Колекция дамска мода за сезон Есен-Зима 2015/2016 от John RichmondПо време на Седмицата на модата в Милано, дизайнерът Джон Ричмънд представи своята дамска есенно-зимна колекция, описвана като израз на "скрито противоречиво чувство за екзотика и сексуална авантюра".

подробно...


Мъжка мода за Есен-Зима 2015/2016 от John Richmond


Мъжка мода за Есен-Зима 2015/2016 от John Richmond"Елегантността на шивачеството заема централната роля. Сега костюмът е символ на протест", каза Ричмънд за своята колекция. Дизайнерът предложи разнообразие от модерни ежедневни мъжки костюми - някои от тях с отличителни елементи от майсторството на шивачите от Savile Row (Лондон) и Неапол.

подробно...


Есен-Зима 2015/2016: Мъжка мода от 3.1 Phillip Lim


Есен-Зима 2015/2016: Мъжка мода от 3.1 Phillip LimХарактерният дух на планинското катерене е ключовият елемент в колекцията на дизайнера Филип Лим за следващия студен сезон. Той е вплетен в модерни външни облекла - якета в сини и земни тонове, свободни панталони, дълги минималистични палта, анораци, гащеризони...

подробно...


За вредните последици от носенето на високи токчета


За вредните последици от носенето на високи токчета"Високите токчета са на мода, а понякога се изискват при определени професии, но жените невинаги са наясно до каква степен тези тенденции могат да нарушат равновесието им". Резултатите показват, че деформирането на краката, болките в гърба и неправилното ходене се дължат до голяма степен на обувките.

подробно...


Модни тенденции: Мъжки сака с български шевици от Ричмарт


Модни тенденции: Мъжки сака с български шевици от РичмартОсвен в дамската мода, шевиците имат място и в гардероба на господата. Това ни показват от "Ричмарт" - една от най-модерните фабрики за мъжки костюми в Европа - които предлагат на своите клиенти уникални висококачествени мъжки сака с български шевици.

подробно...


Акценти от сезон Пролет-Лято 2015: Модерните дрехи, обувки, козметика и маникюр


Акценти от сезон Пролет-Лято 2015: Модерните дрехи, обувки, козметика и маникюрПролетно-летният сезон навлиза в разгара си и е време да обобщим какво е модерно тази година. Да започнем с дрехите...

подробно...


Мъжка мода: Колекция Hermès Есен-Зима 2015/2016


Мъжка мода: Колекция Hermès Есен-Зима 2015/2016Градска луксозна улична мода. Така експертите описват мъжката колекцията на бранда Hermès за следващия есенно-зимен сезон.

подробно...


Как да се справим с хроничната умора?


Как да се справим с хроничната умора?Да се събудиш изтощен, да се чувстваш сънлив през целия ден и да усетиш енергиен срив в следобедните часове са признаци на тежка умора, от която се оплаква всеки пети британец (а вероятно и българин). Най-честите причини за това са липсата на сън, пиенето на твърде много кафе и ниските нива на желязо в кръвта.

подробно...


Награди на Съвета на модните дизайнери на Америка за 2015


Награди на Съвета на модните дизайнери на Америка за 2015На 1 юни в Alice Tully Hall, Ню Йорк бяха обявени победителите в различните категории на престижните награди CFDA Fashion Awards 2015. Целта на наградите - често наричани "Оскарите на модата" - е да отличи извънредно високите дизайнерски постижения в сферата на модната индустрия.

подробно...


Елегантна мъжка колекция за Есен-Зима 2015/2016 от Berluti


Елегантна мъжка колекция за Есен-Зима 2015/2016 от Berluti"Елегантна, но безгрижна, шик, но небрежна... Новата есенно-зимна колекция на Berluti комбинира познати силуети с комфортни материи. За гардероб с дух на майсторско шивачество, но със спортна индивидуалност", гласи обявлението на марката за последните им творения.

подробно...


Мъжка мода за сезон Есен-Зима 2015/2016 от Louis Vuitton


Мъжка мода за сезон Есен-Зима 2015/2016 от Louis VuittonТворческият директор "Мъжка мода" на модна къща Louis Vuitton, Ким Джоунс, посвети есенно-зимната колекция на бранда за следващия студен сезон на творчеството на модния дизайнер и артист Кристофър Немет.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Versace Есен-Зима 2015/2016


Мъжка мода: Колекция Versace Есен-Зима 2015/2016"Тази колекция на Versace разсъблича самата душа на марката. Разсъблича я, защото махнах всички декорации. Ще откриете чиста Versace душа, която се придържа към себе си", каза дизайнерката за колекция Versace Есен-Зима 2015/2016.

подробно...


Висша мода: Колекция Tuvanam Есен-Зима 2015/2016


Висша мода: Колекция Tuvanam Есен-Зима 2015/2016Турската дизайнерка Тувана Бююкчинар Демир се завърна в Капалъ Чарши, Истанбул, където започна своето дизайнерско приключение със спиращо дъха модно шоу, представящо първата и haute couture колекция - "Златна чаршия" - за сезон Есен-Зима 15/16.

подробно...


Булчинска колекция Есен 2015 на Zuhair Murad


Булчинска колекция Есен 2015 на Zuhair MuradКолекцията на ливанския дизайнер е елегантна, модерна и секси. Булчинските рокли са изработени от бели и прозрачни луксозни тъкани с красиви бродерии и деликатни апликации.

подробно...


Дамска мода: Колекция Zuhair Murad Пролет-Лято 2015


Дамска мода: Колекция Zuhair Murad Пролет-Лято 2015След като по-рано разгледахме haute couture колекцията за сезон Пролет-Лято 2015 на ливанския дизайнер Зухаир Мурад, нека видим и колекцията конфекция, която според мен е не по-малко впечатляваща и от висока класа.

подробно...


Тайната на щастливия брак според актьора Майкъл Кейн


Тайната на щастливия брак според актьора Майкъл Кейн"Питате как е възможно? Просто е. Когато снимам, Шакира е винаги с мен, на всяка една локация. Е, как да се поддадеш на изкушенията в присъствието на жена си?", пита шеговито Кейн. "Но това не е цялата формула за щастлив брак. Същинската тайна е друга..."

подробно...


Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандем


Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандемСлед като през 2014 година Кейт Мос и Кара Делевин бяха лица на рекламната кампания за новия аромат на Burberry, сега двете британки отново се обединяват - този път, за да представят колекция Mango Есен-Зима 2015/2016.

подробно...


Кофеин: Източници и допустима дневна доза


Кофеин: Източници и допустима дневна дозаКонсумацията на кофеин, равна на четири чаши кафе еспресо всеки ден, е вредна за здравето, особено при непълнолетните и при бременните жени. Дозата, която се препоръчва за употреба на стимулиращото вещество, е под 400 милиграма на ден за възрастен човек.

подробно...


Непълноценното хранене и стресът влияят зле и на кожата


Непълноценното хранене и стресът влияят зле и на кожатаНебалансираното хранене, стресът и замърсяването са увеличили с 200% случаите на акне при възрастните хора, показват официални данни.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Принтове в дамската мода


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Принтове в дамската мода"Назад към природата. Този сезон възвестява свежо завръщане към природата - модерните принтове акцентират върху органичната земна естетика. Мраморни топчета предлага модерно завръщане на минерализираните мотиви, докато Надраскани повърхности изпълва визиите с усещане за суровост, естественост, натуралност."

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Творческа осезаемост


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Творческа осезаемост"На фокус - две ключови тенденции при материите за 2016: Този сезон търговията с вълнените материи изгражда основите за интригуващи свежи модели, които са привлекателни със своята творческа осезаемост. Виждаме два различни ключови стила - изискания Майсторско тъкане и шиене и наслоения 3D самотекстурни транслации".

подробно...


10 лесни стъпки към имиджа на милионер


10 лесни стъпки към имиджа на милионерМного от известните богати предприемачи са започнали своя бизнес от гаражи, общежития или на улицата, а упоритата им работа и способността за самоусъвършенстване ги изстрелва на топ позициите сред най-заможните хора. Вие може да нямате състояние в банковата си сметка, но лесно може да се сдобиете с такъв имидж като си закупите някои от нещата, които те притежават.

подробно...


Българският фолклор в модата: Дрехи и аксесоари с декорация от шевици


Българският фолклор в модата: Дрехи и аксесоари с декорация от шевициЗа мен е удоволствие да ви представя творчеството на две дами, които включват традиционните български фолклорни мотиви в съвременни дрехи и аксесоари. Те са Ивелина Митева и Галина Георгиева от Работилница "Шевиците" и изработват сувенири, бижута, подаръци, украсяват облекла и вдъхват нов живот на използвани дрехи и аксесоари.

подробно...


Топ 10 на най-популярните марки бира в света


Топ 10 на най-популярните марки бира в светаКитайска бира бе призната за най-популярната в света въз основа на рейтинг, съставен от експерти на Euromonitor. Snow Beer е най-популярна в света най-вече заради това, че се пие най-много в Китай, чието население гони 1,4 млрд души.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Gucci Есен-Зима 2015/2016


Мъжка мода: Колекция Gucci Есен-Зима 2015/2016След почти десетилетие като творчески директор на бранда, дизайнерът Фрида Джианини напусна своя пост изненадващо бързо, и дизайнерският екип на Gucci, оглавяван от Алесандро Микеле, трябваше да преправи цялата колекция за по-малко от седмица. Крайният резултат - колекция, която заличава границата между половете.

подробно...


И във Франция харесват българските народни танци


И във Франция харесват българските народни танциБългарската общност във Франция ще се включи в инициативата "Аз харесвам българските танци" на 31 май 2015 година от 11 часа в парка пред кметството на гр. Моренвилие (близо по Париж). На него ще присъстват както българи, така и французи.

подробно...


24 май - Честванията на празника продължават!


24 май - Честванията на празника продължават!Нашите сънародници от Мадрид ще отпразнуват Деня на българската просвета и култура и славянската писменост с концерт с български народни песни и танци тази събота (30 май) от 19.00 часа в Auditorio Municipal El Espinillo, с/ Tertulia, 5 28041 Madrid.

подробно...


24 май - Общобългарски събор в Брюксел


24 май - Общобългарски събор в Брюксел"Нека да се съберем българите от цяла Европа - на 24 май - най-българският празник - в Брюксел, сърцето на Европа, облечени в автентични български народни носии. Да покажем на целия свят, че КИРИЛИЦАТА - азбуката, на която пишат над 300 милиона души е продукт на български интелектуалци и книжовници."

подробно...


И в Северна Ирландия обичат българските народни танци!


И в Северна Ирландия обичат българските народни танци!24 май наближава, а броят на хората, които ще се включат в глобалната кампания за популяризиране на българския фолклор, расте все повече! Сънародниците ни от всички краища на света приветстват инициативата. Ето следващото попълнение...

подробно...


Подготви се, Виена! Българите ще танцуват!


Подготви се, Виена! Българите ще танцуват!Сънародниците ни в Австрия също очакват с нетърпение Празника на Българската просвета и култура и на славянската писменост и са подготвили специална програма във Виена за 24 май - със специалното участие на Бистришките баби!

подробно...


24 май - Българите разлюляват с танци и Отава, Канада


24 май - Българите разлюляват с танци и Отава, КанадаРадваме се да ви съобщим, че и сънародниците ни от Канада, са планували и организирали празненство с много песни, танци и забавление за 24 май! Къде: Andrew Heydon Park до сцената, последван от обща трапеза-пикник, стил потлак. Кога: Хорото започва точно в 16,30 ч.

подробно...


Българският фолклор в модата: Тениски и туники с фолклорни мотиви


Българският фолклор в модата: Тениски и туники с фолклорни мотивиЗнаете, че напоследък се наблюдава тенденция на завръщане към автентичните елементи от славянския фолклор. Всъщност това не е изненадващо, защото нашите шевици са красиви, интересни, пъстри, разнообразни и носят положителен заряд. Освен това ни връщат към не чак толкова стари времена, когато традиционно дрехите на българите са били ръчно декорирани от жените вкъщи, които са давали свобода на творчеството си и са показвали истинско майсторство на изработката.

подробно...


Българските деца и интернет - възможности и рискове


Българските деца и интернет - възможности и рисковеНад 90% от българските деца ползват интернет всеки ден, според проучване сред семейства с деца на възраст 9-16 години в 25 европейски държави. Това съобщи заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов при откриването на кръгла маса за защитата на децата в интернет пространството. Изследването установява, че българските родители са сред най-интересуващите се от онлайн контактите на своите деца.

подробно...


Честване на Деня на Кирил и Методий по света


Честване на Деня на Кирил и Методий по светаТъй като светите братя Кирил и Методий създават азбука, която се ползва от всички славянски народи, техният празник освен у нас, се отбелязва и в Русия, Украйна, Беларус, Македония, Сърбия, Черна гора, Чехия, Словакия и други.

подробно...


"Върви, народе възродени" - знаете ли, че...


"Върви, народе възродени" - знаете ли, че...През май 1892 година, Стоян Михайловски - преподавател по френски език в Русенската мъжка гимназия, написва стихотворението "Химнъ на Св. св. Кирилъ и Методи" с първи стих "Върви, народе възродени…". Музиката за песента е написана през 1901 година от Панайот Пипков.

подробно...


24 Май - Ден на почит към делото на Св. св. Кирил и Методий


24 Май - Ден на почит към делото на Св. св. Кирил и МетодийМетодий и Кирил са родени в Солун (днешна Гърция), съответно през 810 и 827 година в многочисленото семейство на Лъв и Мария. След като баща им почива рано, чичото на братята, Теоктисто - висш държавник във Византийската империя, поема грижата за тях. Солунските братя израснали начетени и уважавани - Кирил станал преподавател по философия в Магнаурската школа, а Методий бил назначен за игумен на манастира Полихрон.

подробно...


Как ние българите да станем по-здрави?


Как ние българите да станем по-здрави?"И това, което всъщност на последните световни кардиологични конференции се препоръчва, е позитивизъм и въобще мислите ти да не текат в посока колко си нещастен, колко си болен, колко е ужасна страната, в която живееш и какво изобщо ти се случва, а напротив - да се радваш на слънцето, на деня, на това че си жив и днес, че можеш да се срещнеш с хората, които обичаш и които ти харесват.

подробно...


Хора за Хората - единение и енергия


Хора за Хората - единение и енергия"Българските фолклор и Хора съдържат дълбок езотеричен пласт и съхраняват могъщо закодирано познание за вселената и послание към Хората. Вибрационнатта им мощ синхронизира и настройва човешките души и тела към честотите на Природата, в съзвучие с многообразието и единността на проявленията на Божественото."

подробно...


Дръж се Земьо, българин в Берлин те гази!


Дръж се Земьо, българин в Берлин те гази!В отговор на призива на организаторите на Международната кампания "Аз харесвам българските танци" - "НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА да отпразнуват 24 май /неделя/, като организират българско хоро в града, в който живеят" - това ще направят и сънародниците ни в Берлин!

подробно...


24 май - Включете се в най-голямото хоро в Копенхаген!


24 май - Включете се в най-голямото хоро в Копенхаген!С радост и гордост съобщаваме, че популяризирането на българсия фолклор и народни танци по света, набира все по-голяма сила! Следващата информация идва от Дания!

подробно...


Топ 10 най-сексапилни жени за 2015


Топ 10 най-сексапилни жени за 2015Британската актриса и модел Мишел Кийгън е обявена за най-сексапилната жена на света през 2015 година, според допитване до читателите на мъжкото списание FHM. "За Мишел са гласували повече от 1 милион души", съобщиха от редакционната колегия на списанието.

подробно...


Булчинска мода: Колекция Jordi Dalmau 2016


Булчинска мода: Колекция Jordi Dalmau 2016Роклите на испанския дизайнер Jordi Dalmau са илюстрации на метеморфозите на изкуството да се живее и да се обличаме с произведения на изкуството.

подробно...


Наситени цветове и ретро усещане за Есен 2015 от M Missoni


Наситени цветове и ретро усещане за Есен 2015 от M MissoniЦветна, свежа и симпатична - така бих описала колекцията на M Missoni за есенния сезон на тази година. По-малката сестричка на италианския лейбъл Missoni предлага плетива, принтове и лурекс в ярки цветове с ретро нотка.

подробно...


Кара Деливин: Татуировки, грим и прическа = 11 часа


Кара Деливин: Татуировки, грим и прическа = 11 часаВдъхновените от ориента татуировки по тялото на Кара Делевин на бала Мет Гала в Ню Йорк са правени 9 часа. Заедно с прическата и грима Делевин прекарала в приготовления цели 11 часа.

подробно...


Класация на най-сексапилните нации и къде се нареждаме ние


Класация на най-сексапилните нации и къде се нареждаме ниеБългарските жени заемат девето място в класацията на най-сексапилните нации на "Miss Travel" - туристическа агенция, организираща пътувания за хора, които искат да намерят своята половинка. Не е изненада, че различните и екзотични националности като Армения и Барбадос заемат първите две позиции в класацията за жени.

подробно...


Дамска мода: Hervé Léger by Max Azria Есен 2015


Дамска мода: Hervé Léger by Max Azria Есен 2015За сезон Есен 2015, Любов и Макс Азрия още веднъж се опитват да направят култутовата за марката бандажна рокля да изглежда оригинална и различна. Този път те са избрали жакард на африкански принтове и декорация от ресни, за да освежат прилепналите по тялото рокли.

подробно...


Вивиан Уестууд създаде корица за ново издание на "Алиса в страната на чудесата"


Вивиан Уестууд създаде корица за ново издание на "Алиса в страната на чудесата""Книгите за Алиса са толкова интересни за четене. Карат те да повярваш, че можеш да попаднеш в паралелен свят - или че светът, който си мислим, че познаваме, всъщност отразява начина, по който сме програмирани да го виждаме", коментира дизайнерката.

подробно...


Справете със стреса за 90 секунди: Дихателна техника 4-7-8


Справете със стреса за 90 секунди: Дихателна техника 4-7-8"Практикувано редовно, съзнателното дишане може да бъде успокояващо и енергизиращо и дори може да помогне при свързани със стреса здравословни проблеми, вариращи от пристъпи на паника до хранителни разстройства", казва създателят на упражнението д-р Андрю Уейл (на снимката) - световно признат лидер и пионер в областта на интегративната медицина - лечебен подход, ориентиран към здравеопазването, който обхваща тялото, ума и духа.

подробно...


Новата рекламна кампания на Puma и Риана


Новата рекламна кампания на Puma и РианаСпортната марка Puma публикува първата снимка от първата рекламна кампания на марката с участието на Риана, след като през декември певицата стана неин творчески директор.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Червено


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: ЧервеноТрябва да призная, че червеното не е първият цвят, за който се сещам, говорейки за мъжка мода, НО то ще бъде ключова модна тенденция при цветовете в мъжкия гардероб за горещия сезон на 2015 - и всъщност се оказва, че мъжете изглеждат доста добре (и секси ;) ) в този дързък и страстен цвят!

подробно...


Кампанията "Аз харесвам българските народни танци" с подкрепа от цял свят


Кампанията "Аз харесвам българските народни танци" с подкрепа от цял святС радост и гордост ви съобщаваме, че кампанията на Richmart, ансамбъл "Българе" и Fashion.bg, целяща да се заговори за България и българските народни танци по целия свят, набира все по-голяма популярност и получава подкрепа от българи и чужденци от Испания, Канада, Англия, Германия, Франция, Белгия, Австрия, Дания, Ирландия, Италия, Словения, Полша, САЩ и дори от българския екип на Антарктида!

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Флорални мотиви


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Флорални мотиви"Наближаването на сезон Пролет-Лято 2016 вдъхновява множество свежи насоки при принтовете, отвеждайки ни към типичните за топлия сезон флорални мотиви, добавящи модерна приложимост към установените стилове. Различните цветя на Ориента даряват със съвременна елегантност, докато Новата маргаритка разцъфтява върху изтънчени дизайни".

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Неутрални цветове


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Неутрални цветове"Сред модерните за Пролет-Лято 2016 пастелни и наситени тъмни цветове, се открояват и две неутрални цветни насоки. Бледите, но елегантни Кварцово сиво и Цвят стрида предлагат разнообразие от нюанси за пролетно-летните колекции".

подробно...


Акценти от седмицата: Прическите на 2015, грижа за здравето и да си облечен от звезда


Акценти от седмицата: Прическите на 2015, грижа за здравето и да си облечен от звездаПрез изминалата седмица научихме кои са най-актуалните цветове, дължини и прически при дамите и господата за 2015: "Ентусиаст" и топкоафьорът Георги Петков представиха третото издание на албума "Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков" - "Абсолютен хит в дамските прически за сезона са небрежните кокове. Няма да сбъркате, ако за специален повод заложите на романтична прическа или небрежно прибрана коса. Новата тенденция е миксирането на плитки, дантели от плитки, диадеми от плитки и къдрици в прибрана коса".

подробно...


Кърменето - здраве за майката и бебето


Кърменето - здраве за майката и бебетоСпоред изследване кърменето намалява риска от заболяване от рак на гърдата почти наполовина. Учените смятат, че защитният ефект се дължи на намаляване нивата на хормона естроген. Бебетата, които са кърмени, са по-малко податливи на инфекции и алергии, тъй като засилват имунната си система чрез майчината кърма.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Наситени тъмни цветове


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Наситени тъмни цветове"В пълен контраст със знаковите за сезона пастелни и неутрални тонове, наситените тъмни летни цветове предлагат изискана цветова алтернатива. Два основни нюанса ще са ключови при дамското облекло и аксесоари за Пролет-Лято 2016: Гроздов сок и Бръмбарово зелено".

подробно...


Топ 10 на най-красивите жени за 2015


Топ 10 на най-красивите жени за 2015Популярното американско списание People публикува ежегодно списък на най-красивите жени на света. Миналата година с титлата се окичи кенийската актриса Лупита Нионго. Вижте кои знаменитости намериха място в класацията на изданието за 2015.

подробно...


Sony World Photography Awards 2015: Класиране


Sony World Photography Awards 2015: КласиранеПочетното жури на най-големия в света конкурс за фотография Sony World Photography Awards обяви американеца Джон Мур (John Moore) за Фотограф на годината за 2015. Избрана сред работите на победителите от 13-те професионални катерогии на състезанието, печелившата серия на Джон Мур - "Кризата ебола обзема либерийската столица" - е силно въздействаща поредица снимки, показваща трагедията на засегнатите хора.

подробно...


Изцяло в бяло - поле за творчески изяви


Изцяло в бяло - поле за творчески изявиИзоставен мотел в Лос Анджелис бе боядисан изцяло в бяло. Гигантската скулптурна композиция ще станe поле за проектиране на мисли и желания. Французинът Винсен Лемуру (Vincent Lamouroux) спечели със събитието одобрението на жителите на града, а композицията се казва "Проекции".

подробно...


Модни тенденции 2015: Бельо от коса


Модни тенденции 2015: Бельо от косаКогато става дума за бельо, изборът на жените никак не е ограничен - бикини, дамски боксерки, дамски слипове, прашки, къси шортички. Но явно за една шведка това не е достатъчно и тя реши да провокира модната индустрия като създаде изцяло нов вид дамско (а може би и не само) бельо.

подробно...


Колекции Пролет-Лято 2015 от Седмицата на модата в Пакистан


Колекции Пролет-Лято 2015 от Седмицата на модата в ПакистанПакистанският съвет по моден дизайн (Pakistan Fashion Design Council/PFDC) е основан през септември 2006 година със седалище в Лахор. PFDC организира Седмица на модата (PFDC Sunsilk Fashion Week) редовно от февруари 2010 година насам в сътрудничество със световните лидери Unilever и L'Oreal Paris.

подробно...


Колекция João Pimenta Пролет-Лято 2016


Колекция João Pimenta Пролет-Лято 2016Дизайнерът Джон Пепър представи своята пролетно-лятна колекция за 2016 за бразилския лейбъл João Pimenta на четвъртия ден от провелата се преди дни Седмица на модата в Сао Пауло (13-17 април 2015).

подробно...


22 април - Ден на Земята


22 април - Ден на ЗемятаДнес отбелязваме Деня на Земята. Нека винаги да помним, че най-гениалният художник е природата. Тя е творец, който с уникална лекота ни поднася нескончаемото си богатство от багри и изненадващи нюанси. Те са навсякъде около нас, просто трябва да ги открием за себе си и да им се наслаждаваме.

подробно...


Духът на 80-те в неонови цветове в колекция Amapô Пролет-Лято 2016


Духът на 80-те в неонови цветове в колекция Amapô Пролет-Лято 2016Тази година, по време на 39-то издание на модната седмица в Сао Пауло, бразилският лейбъл Amapô представи своята колекция Пролет-Лято 2016, изпълнена с цветове, енергия и духът на 80-те, комбинирайки препратки към Барбарела, Маями, клиповете с аеробни упражнения и Дейвид Боуи. Един наистина интересен микс - и за момичета и за момчета!

подробно...


Мъжка мода: Колекция Colcci Пролет-Лято 2016


Мъжка мода: Колекция Colcci Пролет-Лято 2016След като разгледахме дамската част от колекцията на Colcci за сезон Пролет-Лято 2016, представянето на която бе и финалното ревю за Жизел Бюндхен, нека погледнем и предложенията на бранда за господата.

подробно...


Топ 10 суперхрани за пролетта


Топ 10 суперхрани за пролеттаЦяла зима с нетърпение очакваме пролетта и затоплянето на времето, но когато тя дойде, не бива да пренебрегваме пролетната умора, която често изпива жизнеността от организма ни. Кои храни помагат да се енергизираме и да се чувстваме добре през пролетта?

подробно...


Colcci Пролет-Лято 2016 - финално ревю за Жизел Бюндхен


Colcci Пролет-Лято 2016 - финално ревю за Жизел БюндхенНай-добре платеният модел в света откри и закри дефилето за бразилския лейбъл, а в края му всички мъже и жени модели, излязоха заедно на подиума облечени в дънки и тениски с лика на Жизел, което я накара да избухне в сълзи.

подробно...


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2016 на Aqua de Coco by Liana Thomaz


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2016 на Aqua de Coco by Liana ThomazТази специална плажна колекция е посветена на красотата на местните занаяти и предлага голямо разнообразие от бански костюми и други плажни облекла, изработени от лен, коприна, ликра и дантела.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2015/2016 на John Varvatos


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2015/2016 на John VarvatosДжон Варватос - популярният дизайнер на мъжка мода от Ню Йорк - представи своята есенно-зимна колекция за 2015/2016 в началото на годината в Италия, по време на Седмицата на модата в Милано.

подробно...


Бохемски шик за Пролет-Лято 2015 от ále by Alessandra


Бохемски шик за Пролет-Лято 2015 от ále by AlessandraПреди седмица Алесандра Амброзио представи колекцията за сезон Пролет-Лято 2015 от линията "ále by Alessandra". Тя е в бохемски стил и е вдъхновена от личните предпочитания на красавицата.

подробно...


Колекция Violeta by Mango Пролет-Лято 2015 - мода за по-пищни дами


Колекция Violeta by Mango Пролет-Лято 2015 - мода за по-пищни дамиИспанската марка Mango обяви, че пуска нова колекция бански Viloleta by Mango за момичета с пищни форми. След успеха с линията "plus size", брандът продължава да се развива в същото направление и постоянно анализира желанията и предпочитанията на по-едрите дами. Сред новостите на сезона е появата на бански и плажни тоалети.

подробно...


За да влезете във форма бързо и лесно - тренирайте с любимия


За да влезете във форма бързо и лесно - тренирайте с любимияНово изследване показва, че човекът, който най-много може да ви стимулира да тренирате е вашият партньор. Според специалистите най-ефективната програма за сваляне на излишните килограми са съвместните упражнения.

подробно...


Акценти от седмицата: Тенденции в дамската, мъжката мода, грима и прическите за Пролет-Лято 2015


Акценти от седмицата: Тенденции в дамската, мъжката мода, грима и прическите за Пролет-Лято 2015Призоваваме всички почитатели на българския фолклор и на народните танци, да се включат в международната кампания "Аз харесвам българските народни танци" с цел популяризирането им в страната и чужбина и прославяне името на България по цял свят. Благодарим ви!

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Източноевропейски шевици


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Източноевропейски шевициИзточноевропейските фолклорни носии са уникални със своите цветове и силуети, мотиви и шевици. Ето защо някои от най-известните модни дизайнери в света не останаха равнодушни и се предадоха на изкушението да включат фолклорни елементи в своите пролетно-летни колекции за 2015.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2016/2017: Бонбонени пастелни нюанси


Модни тенденции Есен-Зима 2016/2017: Бонбонени пастелни нюанси"Тези младежки и сладки нюанси носят усещане за носталгия по моминските години, припомняйки млечният ефект, който създаваха цветните моливи Crayola (компания вдъхновена от художественото творчество на децата и произвеждаща иновативни пособия за изкуство, занаятчийски дейности и творчески игри, вече повече от 100 години), използвани в училище."

подробно...


Почина италианският дизайнер и майстор на мъжка мода Франческо Смалто


Почина италианският дизайнер и майстор на мъжка мода Франческо СмалтоВчера (6 април) на 87-годишна възраст почина световно известният италиански моделиер Франческо Смалто. Той е издъхнал в Мароко, в стаята си в хотел "Мамуния" в курортния град Маракеш, съобщи информационният портал Le360. Смъртта е настъпила в съня му.

подробно...


Франция със законови ограничения в защита на човешкото здраве


Франция със законови ограничения в защита на човешкото здравеРекламите на солариуми и употребата им от лица под 18-годишна възраст вече са забранени със закон във Франция, като част от всеобхватен закон за здравето.

подробно...


Цветна феерия и празнично настроение на ежегодния Парад на шапките в Ню Йорк


Цветна феерия и празнично настроение на ежегодния Парад на шапките в Ню ЙоркУчастниците в шествието явно са се ръководили от принципа колкото по-голяма, по-екстравагантна и красива е шапката, токова по-добре. Някои бяха сложили върху главите си цели лехи, птичи гнезда и кошници с пъстроцветни великденски яйца.

подробно...


Chanel отново залага на Кара Делевин за новата си рекламна кампания


Chanel отново залага на Кара Делевин за новата си рекламна кампанияЛюбимката на модния свят Кара Делевин засне рекламна кампания в ретро военен стил. 22-годишната красавица, която работи с френската марка и през 2013 година и редовно участва в ревюта на Карл Лагерфелд, този път позира пред обектива в дръзка визия.

подробно...


Зеленолистните зеленчуци пазят здравето на мозъка


Зеленолистните зеленчуци пазят здравето на мозъкаЕдна порция зеленолистни зеленчуци дневно спасява от деменция, показва ново изследване на учени от Чикаго. Ползите от листните зеленчуци най-вероятно са свързани с високите нива на витамини и хранителни вещества като витамин К, лутеин, фолиева киселина и бета-каротин.

подробно...


Sony World Photography Awards 2015: Победители


Sony World Photography Awards 2015: ПобедителиСлед като миналия месец ви показахме 20 от нашите фаворити за Sony World Photography Awards 2015, днес е време да научим кои са победителите при младежите (Youth), групата без ограничения за участие (Open) и снималите с мобилен телефон (Mobile Phone) в различните категории. С радост отбелязваме, че сред тях има и българин!

подробно...


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)Нюйоркската модна компания за обувки Miz Mooz пуска на пазара ново изобретение, което ще предизвика революция в начина, по който жените си правят селфита. Уникалните Селфи обувки (The Selfie Shoe) са в червено, със стабилен висок ток и имат специален слот за поставяне на смартфон в удължените си върхове, което ще позволява на жените да използват крака си като заместител на селфи-стика.

подробно...


Тенденции Пролет-Лято 2015: Сив цвят на косата


Тенденции Пролет-Лято 2015: Сив цвят на косатаАко тази сутрин сте се събудили и сте открили първите сребристи нотки в косите си - не се паникьосвайте! Всъщност никога не сте били по-готини! Сивата коса изглежда е най-актуалната тенденция в грижата за красотата през този сезон. Знаменитости и предани почитатели на модата боядисват косите си в сребристо. Резултатът е шик и изтънчена визия, а многообразието от нюанси на сивото, дава възможност за много експерименти.

подробно...


Смарт обувки променят цвета и визията си за секунди


Смарт обувки променят цвета и визията си за секундиКомпанията "iShüu Technologies" (базирана в Литва) проектира линия смарт обувки под името "Volvorii Timeless". Тези магични обувки променят цвета и външния си вид благодарение на гъвкавите дисплеи с електронно мастило (e-ink), които са вградени в горната им част.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Маникюр


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: МаникюрЗа сезон Пролет-Лято 2015 основният акцент при ноктите ще бъде върху класическите тонове и нюанси с телесен цвят, както и върху нежните пастелни и ненатрапчиви цветове.

подробно...


За любовта, разделите и човешкия мозък


За любовта, разделите и човешкия мозъкВ човешкия мозък има механизъм, който помага да се преживее разрива на интимната връзка и настройва човек за нови отношения. Това установиха специалисти от Вашингтонския университетв Сейнт Луис, проучвайки как хората реагират на разделите и на началото на нови отношения.

подробно...


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2015/2016: Принтове


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2015/2016: Принтове"Открийте актуалните нови принтове, идващи директно от модните подиуми, където бяха представени дамските колекции за сезон Есен-Зима 2015/2016 и почерпете вдъхновение от най-влиятелното направление при дамските принтове и шарки за сезона. Тенденцията Интериорни флорални мотиви е част от колекциите на водещи световни модни къщи като Karen Walker и Marc by Marc Jacobs".

подробно...


Акценти от седмицата: Жълто, лют червен пипер и Седмици на модата


Акценти от седмицата: Жълто, лют червен пипер и Седмици на модатаКакво ще е модерно през Пролет-Лято 2015? Кои са цветът и аксесоарът на сезона? А през Есен-Зима 2015/2016? Кой ще е най-модерният цвят в дамския гардероб през следващия студен сезон?

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи