Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Ново: Сушащи косата ръкавици


Ново: Сушащи косата ръкавициБритански дизайнери създадоха еко алтернатива на сешоара. Традиционният уред за сушене на коса ще бъде заменен от революционни ръкавици, направени от високотехнологични микрофибри.

подробно...


Грижа за косата от Schwarzkopf и Клаудия Шифър


Грижа за косата от Schwarzkopf и Клаудия ШифърСупермоделът Клаудия Шифър си партнира с експертите за грижа за косата на Schwarzkopf в родната си Германия, за да стартира собствена линия от козметични продукти.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Moschino Пролет-Лято 2015


Мъжка мода: Колекция Moschino Пролет-Лято 2015Дизайнерът Джеръми Скот представи своята колекция Пролет-Лято 2015 за модна къща Moschino по-рано през годината във Великобритания, по време на Седмицата на модата в Лондон.

подробно...


Лейди Гага е новото рекламно лице на козметичната марка Shiseido


Лейди Гага е новото рекламно лице на козметичната марка ShiseidoЛейди Гага ще бъде не само модел, но и фотограф на кампанията, тъй като тя се състои от 50 селфита. Всеки един автопортрет ще бъде публикуван в различен японски вестник около новогодишните празници.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Игриво момче


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Игриво момчеАко сте млади по дух и обичате цветовете, анимациите и 90-те години, то Пролет-Лято 2015 е точно вашият сезон да бъдете едновременно изцяло себе си и ултра модерни, защото стилът Игриво момче е една от най-горещите тенденции в мъжката мода за предстоящия горещ сезон.

подробно...


Любов и коледни кавги


Любов и коледни кавгиСуетенето около празничната организация може да превърне Коледа в един от най-стресиращите моменти от годината, когато връзките биват подложени на сериозни изпитания. Ето няколко неща, за които двойките най-често се карат...

подробно...


Най-секси вегани на 2014


Най-секси вегани на 2014Холивудската актриса Танди Нютън беше определена за най-сексапилната веганка на 2014 година от британския клон на организацията "Хора за етично отношение към животните" (ПЕТА).

подробно...


Любопитно: Коледен флирт


Любопитно: Коледен флиртВесела Коледа! Днес в един от двата оставащи работни дни до края на годината решихме да ви развеселим с колекция бисери "Коледни свалки". Те са обобщени от британски сайт за запознанства.

подробно...


Как Zara се превърна в най-големият търговец на дребно в света на модата?


Как Zara се превърна в най-големият търговец на дребно в света на модата?Всеки от осемте бранда на Inditex, а именно - Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Pull & Bear и Uterqüe - следва шаблона на Zara: модерни и прилично направени, нескъпи продукти, продавани в красиви, изглеждащи от висока класа магазини.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови цветове в дамската мода


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови цветове в дамската модаДвата ключови за топлия сезон на 2016 цвята в дамската мода са свежият Сияйна мента и лъскавият Космическо бледолилаво.

подробно...


От какво зависи щастието на работното място?


От какво зависи щастието на работното място?Слушането на музика и събуването на обувките в офиса са от ключово значение за щастието на работното място.

подробно...


Мъжка мода: FACTOTUM за Пролет-Лято 2015


Мъжка мода: FACTOTUM за Пролет-Лято 2015Облеклата са смесица от естетиката на военния стил и добре пасващи кройки, и са вдъхновени от местата, които дизайнерът е посетил и хората, които е срещнал по пътя.

подробно...


Sofia Veg Fest - научете повече за здравословния начин на живот


Sofia Veg Fest - научете повече за здравословния начин на животВкусна веган храна и продукти за бита, арт работилнички за ръчно изработени бижута и подаръци и лекции посветени на здравословния начин на живот - това са само част от нещата, които могат да открият посетителите на Sofia Veg Fest този уикенд (27-28 декември 2014).

подробно...


Какво у жените отблъсква мъжете?


Какво у жените отблъсква мъжете?Ако все още сте необвързана и се надявате да срещнете някого, с когото да споделите предстоящите празнични дни (а и остатъка от живота си), ще ви издадем 5 неща, които да избягвате, за да не отблъснете неволно обекта на желанията си...

подробно...


Конкурсът "Мис Свят" без кръг по бански костюми


Конкурсът "Мис Свят" без кръг по бански костюми"Мис Свят трябва да бъде личност, която може да помогне на обществото. Тя е по-скоро посланик, а не кралица на красотата", заяви Крис Уилмър - директор на конкурсите "Мис Свят Америка" и "Мис Съединени американски щати".

подробно...


People Magazine Awards 2014: Победители


People Magazine Awards 2014: ПобедителиАктрисата Дженифър Анистън, която завинаги ще остане в сърцата на милиони почитатели като чаровната Рейчъл Грийн от сериала "Приятели", грабна приза за Най-добро филмово изпълнение на годината за участието си във филма "Cake".

подробно...


Готови за сафари с колекция Пролет-Лято 2015 на Ralph Lauren


Готови за сафари с колекция Пролет-Лято 2015 на Ralph LaurenАмериканският моден дизайнер Ралф Лорън представи своята колекция за сезон Пролет-Лято 2015 по-рано тази година (септември 2014) по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, САЩ. Тази колекция дамска мода е вдъхновена от сафаритата - спортна и с меки линии, едновременно екстравагантна и носима.

подробно...


10 любопитни факта за ядките и лешникотрошачките


10 любопитни факта за ядките и лешникотрошачкитеНа 18 декември 1892 година се състои премиерата на балета на Чайковски "Лешникотрошачката" в Мариински театър в Санкт Петербург. В тази връзка, вчера британският вестник "Дейли експрес" публикува десет интересни факта, свързани с ядките...

подробно...


Дамска мода: Тенденциите, които се пренасят и в 2015


Дамска мода: Тенденциите, които се пренасят и в 2015Модните тенденции са като кутия шоколадови бонбони асорти - има за всекиго по нещо - и така всеки сезон. Но някои от модерните през изминаващата вече година тоалети и аксесоари, ще останат на гребена на вълната и през предстоящата 2015. Ето кои са те...

подробно...


4-годишната Сидни - най-младата модна дизайнерка в света


4-годишната Сидни - най-младата модна дизайнерка в светаВече е официално! J. Crew подписа договор с (родителите на) 4-годишната Сидни Кайсър от Милфорд, Охайо, тя да им помогне за създаването на нова линия дрехи за деца.

подробно...


Модни тенденции 2015: Бални рокли


Модни тенденции 2015: Бални роклиВълнението около избора на тоалет за балната вечер вече започна за младите дами, на които предстои да са абитуриентки през пролетта на 2015. Затова днес ще се опитаме да помогнем с избора, като ви представим 7 топ тенденции при балните рокли, които ще са супер модерни през предстоящия сезон.

подробно...


Ново: Стилни мъжки обувки с изненадваща екстра


Ново: Стилни мъжки обувки с изненадваща екстраЧифт класически кожени обувки могат да бъдат идеален подарък за всеки стилен джентълмен. Новият модел на Оливър Суини обаче има скривалище за малка бутилчица уиски.

подробно...


2015 - годината на Зелената дървена овца


2015 - годината на Зелената дървена овца2015 е годината на Женската Зелена Дървена Овца. Тя ще настъпи на 19 февруари 2015 и ще продължи до 7 февруари 2016.

подробно...


Есен 2015 - Духът на 70-те от модна къща Gucci


Есен 2015 - Духът на 70-те от модна къща GucciСпоред творческият директор на бранда, Фрида Джианини, възраждането на 70-те години, което вече наблюдаваме, ще премине и през идното лято към следващата есен.

подробно...


Най-обаятелните личности на 2014


Най-обаятелните личности на 2014Известната журналистка от САЩ, Барбара Уолтърс, обяви Амал Клуни, съпругата на актьора Джорж Клуни, за най-обаятелната личност на годината.

подробно...


Наоми Кембъл в рекламна кампания Пролет-Лято 2015 на Burberry


Наоми Кембъл в рекламна кампания Пролет-Лято 2015 на BurberryМоделите Наоми Кембъл и Джордан Дън и музикантите Джордж Барнет (фронтмен на британската банда "These New Puritans") и Джордж ле Пейдж са звездите в новата пролетно-лятна кампания на модна къща Burberry за топлия сезон на следващата година, заснета под режисурата на Кристофър Бейли от фотографа Марио Тестино.

подробно...


Вкусни рецепти за Коледа и Нова година


Вкусни рецепти за Коледа и Нова годинаОстават 10 дни до Коледа! Наближава времето да се развихрите из кухнята и да приготвите вкусни домашни рецепти, които с аромат на канела, портоколави корички, горещ чай и много любов да изпълнят дома ви в празничните дни. Ето и нашите предложения...

подробно...


Есен 2015 - последната колекция на Oscar de la Renta


Есен 2015 - последната колекция на Oscar de la Renta"Работата по колекцията започна през Август и Оскар работи почти до последния си ден. Така че - до голяма степен колекцията си е негова".

подробно...


5-те най-популярни модела на 2014


5-те най-популярни модела на 2014Платформата за микроблогове Tumblr разкри кои са моделите, чиито снимки са споделяни най-много през тази година.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Etro


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на EtroИталианска кухня и мода, паста и цветове, смесица от материи и принтове – всичко това е част от мъжката колекция на модна къща Etro за горещия сезон на 2015.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови цветове в мъжката мода


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови цветове в мъжката модаЖизнен и енергичен, гардеробът на господата ще е наситен в нюанси, вдъхновени от екзотични тропически плодове. Успешно улавяйки оптимизма на сезона, два нюанса от жълто-оранжевата гама ще са особено модерни през Пролет-Лято 2016 - Йогурт с манго & Папая.

подробно...


"Грижовна лисана" - докосващ сърцето разказ за майчината любов


"Грижовна лисана" - докосващ сърцето разказ за майчината любовМного детски книжки, филми и сериали днес са изпълнени с насилие и злодеи и внушават съмнителни послания на нашите деца. Като антипод на всички тях, книгата "Грижовна лисана" на писателката Ирина Коршунов по много фин и елегантен начин разкрива пред децата многопластовите прояви на майчината любов.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови материи в дамската мода


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Ключови материи в дамската модаДнес ще хвърлим поглед към прогнозите на експертите от Trendstop.com - една от водещите световни агенции за прогнози и анализи в областта на модната индустрия - относно най-модерните материи, които ще присъстват в дамския гардероб през Пролет-Лято 2016.

подробно...


За отношенията в брачната двойка


За отношенията в брачната двойкаУчените развенчаха мита за кризисната седма година от брака - най-напрегната се оказва 10-та.

подробно...


Лунна диета и лунен календар 2015


Лунна диета и лунен календар 2015Лунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята, който спомага не само за отслабване и поддържане на добра форма и кондиция, а и за редовното пречистване на организма и повишаване на имунитета.

подробно...


Топ тенденции: Антигравитация


Топ тенденции: АнтигравитацияВ Инстаграм се появи нова тенденция, наречена "антигравитация". Снимките създават впечатлението, че се преодолява гравитацията и на много места всичко е с главата надолу.

подробно...


Коледа по света: Светлините на Варшава


Коледа по света: Светлините на ВаршаваИ Варшава е готова да посрещне Рождество Христово!
Улиците на полската столица бяха празнично украсени и грейнаха в хиляди светлини както всяка година, но този път към традицията са внесени и нови идеи.

подробно...


Коледа по света: Елхи с рекорд на Гинес


Коледа по света: Елхи с рекорд на ГинесКоледното дърво е един от символите на Коледа, а тази година бяха поставени два нови световни рекорда свързани с него, които ще влязат в книгата на Гинес.

подробно...


Модно шоу 2014 на Victoria's Secret


Модно шоу 2014 на Victoria's SecretСред Ангелите на Victoria's Secret, които взеха участие в ревюто бяха едни от най-скъпо платените модели в света, включително британките Джордан Дън и Лили Доналдсън, американките Девон Уиндзор и Линдзи Елингсън, бразилката Изабел Гулар, пуерториканката Джоан Смолс, шведката Кели Гейл, французойката Констанс Яблонски и южноафриканката Кандис Суейнпол.

подробно...


10 любопитни закона от цял свят


10 любопитни закона от цял святВ Оклахома е незаконно магаре да спи във ваната след 19 ч...

подробно...


British Fashion Awards 2014: Победители


British Fashion Awards 2014: ПобедителиАктрисата Ема Уотсън получи отличието за стил, връчено и от Хари Стайлс от групата "One Direction", който е миналогодишният носител. Тя бе в една категория с модела Кейт Мос, съпругата на Джордж Клуни - Амал Аламудин-Клуни и футболиста Дейвид Бекъм.

подробно...


Коледа по света: Базарите във Виена


Коледа по света: Базарите във ВиенаВ австрийската столица преди Коледа се разкриват 21 базара с 993 щанда, от които 149 са гастрономически, а очакваният брой посетители е 7.9 милиона души.

подробно...


Денят на БЛАГОДАРНОСТТА


Денят на БЛАГОДАРНОСТТАЗнам, че традицията да се отбелязва Деня на благодарността не е наша, но вярвам, че е сред празниците, които си заслужава да заимстваме и да честваме и в България. Така или иначе у нас вече сме приели Свети Валентин и Хелоуин, които имат по-скоро комерсиален характер, защо да не заделим в календара си и ден, в който да отпразнуваме всички неща, за които сме благодарни? А те са неизброимо много...

подробно...


Нова година 2015: 10 идеи за едно по-различно посрещане


Нова година 2015: 10 идеи за едно по-различно посрещанеДо Нова година остава малко повече от месец, но плановете как и къде да я посрещнем започват много по-рано. Френският вестник "Le Figaro" предлага десет необичайни места за посрещане на новата 2015...

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Черно поло


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Черно полоПоло яките отново са барометър за стил, след като известни дами наложиха напоследък дългоочакваното завръщане на тази спяща модна тенденция от 70-те години на миналия век.

подробно...


Американски музикални награди 2014: Тоалетите на звездите


Американски музикални награди 2014: Тоалетите на звездитеСнощи (23 ноември 2014) бяха раздадени годишните Американски музикални награди. Певиците Селена Гомез, Зендая, Джордин Спаркс и Фърги бяха едни от най-стилните на червения килим преди началото на музикалното шоу.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Металически отблясъци


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Металически отблясъциСребристо с цветни нюанси и Сияйно розово-лилаво са двата ключови цвята в женския гардероб за текущия студен сезон - особено в категориите Младежка и Съвременна мода.

подробно...


Снуп Дог с лимитирана колекция ароматни свещи за дома


Снуп Дог с лимитирана колекция ароматни свещи за домаКолекцията на рапъра се казва "Broadus Family Collection", а продуктите са пуснати за продажба в благотворителния сайт Tilt. Свещите са с два аромата: Бяла роза и Бебешка пудра, а количеството е ограничено до 500 броя.

подробно...


Dolce & Gabbana с коледна елха в емблематичния лондонски хотел Claridge's


Dolce & Gabbana с коледна елха в емблематичния лондонски хотел Claridge'sТрадиционното за Claridge's коледно дърво, тази година е дело на Доменико Долче и Стефано Габана - дългогодишни приятели и гости на хотела. То е заобиколено от вълшебна омагьосана гора, обитавана от много животни - лисици, елени, зайчета и катерички, събрани край огъня.

подробно...


20 ноември - Международен ден без тютюнопушене


20 ноември - Международен ден без тютюнопушене Днес е Международният ден без тютюнопушене. В България той преминава под мотото: "Мамо, татко не пушете, здравето ми запазете!"

подробно...


"Най-секси мъж 2014" - класация на списание "People"


"Най-секси мъж 2014" - класация на списание "People"Австралийският актьор Крис Хемсуърт е най-сексапилният жив мъж в света, според класация на американското списание "People".

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Без вратовръзка


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Без вратовръзкаСъвременната вратовръзка е създадена през 1926 година и е част от официалното мъжко облекло за дълъг период от време, но напоследък все популярен става по-свободният бизнес кежуъл стил. Днес е приемливо, и дори модерно, господата да носят костюмите си без вратовръзка в офиса и на бизнес срещи.

подробно...


180 години българска текстилна индустрия


180 години българска текстилна индустрияПрез 1834 година, в Сливен, Добри Желязков полага основите на българската текстилна индустрия, създавайки работилница в къщата на съпругата си, с машини, изработени по пренесени от Русия модели, енергия от буйно течащите води в района и изобилие на вълна от карнобатските овце.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Готик гейша


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Готик гейшаМодерната и дръзка готическа изкусителка изгрява в тъмни, бунтарски, императорски дрехи през сезон Есен-Зима 14/15.

подробно...


Соланж Ноулс - различната и стилна булка


Соланж Ноулс - различната и стилна булкаПевицата Соланж Ноулс (28) се омъжи през изминалия уийкенд за музикалния продуцент Алън Фъргюсън (51) в елегантен тоалет на Умберто Леон за модна къща Kenzo.

подробно...


Тенденции Пролет-Лято 2015: Ключови цветове в дамската мода


Тенденции Пролет-Лято 2015: Ключови цветове в дамската модаЗимата едва започва, но ние вече си мечтаем за дългите, слънчеви летни дни, изпълнени с много цвят и светлина. И докато с нетърпение чакаме да се запролети, ще ви покажем две ключови тенденции при цветовете в дамския гардероб за сезон Пролет-Лято 2015.

подробно...


Защо Фейсбук е най-вреден сутрин?


Защо Фейсбук е най-вреден сутрин?Хората пропиляват сутринта си пред компютъра докато четат имейли, ровят се в интернет или в социалните мрежи и не усещат как е станало обедно време. Ако не прахосваме тези ценни часове, ще бъдем по-продуктивни и по-лесно ще постигнем целите си.

подробно...


Анджелина Джоли и Марио Тестино за корицата на Vanity Fair


Анджелина Джоли и Марио Тестино за корицата на Vanity FairАктрисата Анджелина Джоли засне фотосесия заедно с фотографа Марио Тестино за новия брой (декември 2014) на списание "Vanity Fair".

подробно...


Къде е най-забавно - Берлин, Лондон, Токио?


Къде е най-забавно - Берлин, Лондон, Токио?Статистически данни показват, че германската столица е най-добрият град за млади хора, а Лондон е на второ място, следван от Париж и Ню Йорк.

подробно...


Коледа: 9 интересни традиции от цял свят


Коледа: 9 интересни традиции от цял святДо Коледа 2014 остават само 6 седмици и за много от вас приготовленията за празника може би вече са започнали, затова решихме да ви представим 9, нетипични за България, коледни традиции от цял свят...

подробно...


Колекция See by Chloé Лято 2015


Колекция See by Chloé Лято 2015Днес, брандът See by Chloé, създаден през 2001, е закачливата ежедневна алтернатива на елегантната си по-голяма сестра (Chloé) и представя дизайни стил "лесен шик" - тоалети и аксесоари.

подробно...


Световна премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка": Тоалетите на звездите


Световна премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка": Тоалетите на звездитеЗа да усетите атмосферата на събитието ще ви покажем тоалетите на актьорите по време на пристигането им на Червения килим на площад Лейчестър /Leicester Square/.

подробно...


Изложба "Модната власт на жените" - пътешествие из женския гардероб през вековете


Изложба "Модната власт на жените" - пътешествие из женския гардероб през вековетеИзложбата се провежда в Музея на дизайна в Лондон, Великобритания от 29 октомври 2014 до 26 април 2015 и е организирана от световноизвестната Заха Хадид - една от най-влиятелните личности в съвременната архитектура и най-известната жена архитект.

подробно...


За средата на живот и състоянието на кожата


За средата на живот и състоянието на кожатаПредставителките на нежния пол, които живеят извън големите градове изглеждат по-млади за по-дълго време, показва ново изследване.
Кожата на жените в града се състарява с 10% повече, отколкото на връстничките им, които живеят на село.

подробно...


Развийте мозъка си с медитация


Развийте мозъка си с медитацияПрактикуването на прости техники за медитация, като съсредоточаване върху дишането, помага да сгъстите сивото вещество в части от мозъка, свързвани с ученето и паметта, контролирането на емоциите и състраданието.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Зелено


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: ЗеленоЗеленото в най-различни нюанси - маслинено зелено, каки, бор, горско зелено, ловджийско зелено - определено се наложи като един от ключовите цветове в мъжкия гардероб за сезон Есен-Зима 14/15.

подробно...


British Fashion Awards 2014: специален приз за Анна Уинтур


British Fashion Awards 2014: специален приз за Анна УинтурГлавният редактор на американското издание на списание Vogue, Анна Уинтур, ще бъде удостоена с награда за изключителни постижения по време на церемонията за раздаването на Британските награди за мода /British Fashion Awards 2014 .

подробно...


За удоволствието от живота


За удоволствието от животаВ Африка удоволствие от живота почти няма в нито един период, а в Източна Европа, страните от бившия Съветски съюз и Латинска Америка - щастието от живота намалява с напредването на възрастта.

подробно...


Harper's Bazaar: Жена на годината 2014


Harper's Bazaar: Жена на годината 2014Актрисата Марго Роби получи отличие за "Дебют" по време на ежегодните награди "Жена на годината" на британското издание на списание Harper's Bazaar.

подробно...


Ехото на Армани от Giorgio Armani за Пролет-Лято 2015


Ехото на Армани от Giorgio Armani за Пролет-Лято 2015Всички тоалети са в любимите на Армани приглушени тонове на синьо, сиво, черно и бяло. Само две раирани якета направиха изключение - в тях присъстваше наситено червено.

подробно...


Тест за бременност от древността


Тест за бременност от древносттаЕгиптянките поставяли зърна от пшеница и ечемик в съд и уринирали върху тях. Ако на следващата сутрин зърната са покълнали, значи жената е бременна.

подробно...


Топ 5 на най-богатите жени в музикалната индустрия


Топ 5 на най-богатите жени в музикалната индустрияАмериканската певица Бионсе е най-богатата жена в музикалната индустрия през последната година. Между юни 2013 г. и юни 2014 г. тя е спечелила 115 милиона долара.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Canali


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на CanaliПрез 2014 модна къща Canali отпразнува 80-та годишнина от създаването си с нов дизайнер - Андреа Помпилио - и стилна мъжка колекция за Пролет-Лято 2015.

подробно...


Как да преборим есенната меланхолия?


Как да преборим есенната меланхолия?Консумацията на храни, богати на витамин D, продължителното излагане на слънчева светлина, носенето на пъстроцветни дрехи и аксесоари, тичането и физическите упражнения помагат за преодоляването на есенната меланхолия.

подробно...


Декемврийското издание на Vogue е посветено на Кейт Мос


Декемврийското издание на Vogue е посветено на Кейт МосМоделът Кейт Мос е гост - редактор в новия брой (декември 2014) на британското издание на списание Vogue, който е посветен на 40-ия и рожден ден.

подробно...


Ще се омъжиш ли за мен? - НЕ!


Ще се омъжиш ли за мен? - НЕ!Повечето мъже, когато предлагат брак очакват положителен отговор, но има и нещастни случаи, когато предложението се отхвърля. Списание "Тайм" състави списък с петте най-чести причини жените да кажат "не".

подробно...


Тенденции в мъжката мода за Есен-Зима 2014/2015: Кожа с косъм


Тенденции в мъжката мода за Есен-Зима 2014/2015: Кожа с косъмОт цели палта до семпли детайли кожата / изкуствената кожа с косъм е топ тенденции за мъжкия гардероб през настоящия студен сезон. Тя присъстваше на модния подиум на всички световни Седмици на модата и в каталозите на реномираните марки за мъжка мода.

подробно...


Рози и женственост за Пролет-Лято 2015 от Igor Gulyaev


Рози и женственост за Пролет-Лято 2015 от Igor GulyaevТоалетите на Игор Гуляев са част от гардероба на световни знаменитости като Монсерат Кабайе, Лара Фабиан, Орнела Мути, Шарън Стоун, Голди Хоун и много руски звезди като Алла Пугачова, Филип Киркоров, Наташа Королева и други.

подробно...


British Fashion Awards 2014: Номинирани


British Fashion Awards 2014: НоминираниСред номинираните дами тази година са съпругата на актьора Джордж Клуни, Амал Аламудин-Клуни, моделите Кара Делевин и Кейт Мос, актрисите Кийра Найтли, Ема Уотсън и Хелън Мирън и и певицата Рита Ора.

подробно...


BGN с колекция Пролет-Лято 2015 на Александр Рогов


BGN с колекция Пролет-Лято 2015 на Александр РоговСтилът на марката клони към т.нар. "лесен шик" - концепцията, която комбинира модерна елегантност с по-свободни силуети, подходящи за различните ангажименти на дамите от сутринта до вечерта.

подробно...


Какао за по-добра памет


Какао за по-добра паметКакаото съдържа биоактивна съставка (флаваноли), която подобрява отслабващата с годините памет, показва ново американско изследване, публикувано в списание "Nature Neuroscience".

подробно...


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Christian Dior


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Christian Dior"Традициите трябва да се поддържат така, че да могат да бъдат предадени на бъдещите поколения. Особено в смутни времена като нашите, много трябва да пазим традициите си, защото те са луксът и цветето на нашата цивилизация", Кристиан Диор.

подробно...


Тенденции Пролет-Лято 2015: Принтове в дамската мода


Тенденции Пролет-Лято 2015: Принтове в дамската модаЕкипът "Моден подиум" на Trendstop.com - една от водещите световни агенции за прогнози и анализи в областта на модната индустрия - разкрива за нас две горещи насоки при модерните принтове в дамския гардероб за Пролет-Лято 2015...

подробно...


За какво лъжат мъжете?


За какво лъжат мъжете?Обикновено мъжете казват, че печелят повече от реалните си доходи. 54% си измислят, че имат повече възможности за развитие в службата.

подробно...


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Sretsis


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на SretsisИмето на марката всъщност е "сестри" (Sisters) четено отзад напред и официалният и старт е даден през 2002 година, когато Пим Сукхахута превръща детските си занимания да облича сестрите си в международен моден лейбъл.

подробно...


Флорални мотиви и ярки цветове за Пролет-Лято 2015 от House of Holland


Флорални мотиви и ярки цветове за Пролет-Лято 2015 от House of HollandМомичето House of Holland е готино, уверено и знаещо как да носи марките така, че да не им позволи те да "носят" нея.

подробно...


Надежда за Пролет-Лято 2015 от японската дизайнерка Ritsuko Shirahama


Надежда за Пролет-Лято 2015 от японската дизайнерка Ritsuko ShirahamaПрез предходната седмица (на 14 октомври 2014) ветеранката, която е вече 30 години в модния бранш, Рицуко Ширахама, представи своята колекция дамска мода за сезон Пролет-Лято 2015 в Япония по време на Седмицата на модата в Токио.

подробно...


Холи Бери със собствена колекция бельо


Холи Бери със собствена колекция бельоЛинията, която ще включва 10 модела, ще бъде пусната в продажба догодина на достъпни цени.

подробно...


За вредното въздействие на пластмасата върху женския организъм


За вредното въздействие на пластмасата върху женския организъмГумените патета, завесите за баня и бързата храна може би пречат на жените да станат майки, тъй като тези неща съдържат химикали, които вредят на сексуалния нагон, показва ново изследване.

подробно...


Заплахата Бисфенол А


Заплахата Бисфенол АВъпреки че още от 1930 година е известно, че Бисфенол А може да взаимодейства с хормоналната система в организма и да "имитира" женския полов хормон естроген, то и днес остава широко използвано химично вещество.

подробно...


Ретроспективна изложба с дизайни на Юбер дьо Живанши в Испания


Ретроспективна изложба с дизайни на Юбер дьо Живанши в ИспанияИзложбата, подредена от самия 87-годишен дизайнер, включва около 100 от най-изисканите му модели, подбрани от музеи и частни колекции по света.

подробно...


Изберете йоркширски териер за щастие и мопс за богатство


Изберете йоркширски териер за щастие и мопс за богатствоПочитателите на Голдън ретрийвър пък са най-интелигентни, като 23% имат магистърска или докторска степен.

подробно...


Кафето влияе положително на черния дроб


Кафето влияе положително на черния дробАнализирайки навиците за пиене на кафе и кръвни проби от 27 793 участници на 20 или повече години, учените установили, че хората, които пиели кафе, имали по-ниски нива на ензимите, свързани с влошено състояние на черния дроб.

подробно...


Жизел Бюндхен: Като майки имаме право да мечтаем и да искаме повече


Жизел Бюндхен: Като майки имаме право да мечтаем и да искаме повечеТоп моделът Жизел Бюндхен призова майките да поставят себе си на първо място, а след това да правят жертви за децата си.

подробно...


Колекция мъжка мода за Есен-Зима 2014/2015 на Salvatore Ferragamo


Колекция мъжка мода за Есен-Зима 2014/2015 на Salvatore FerragamoМасимилиано Джорнети, творческият директор на модна къща Salvatore Ferragamo, е почерпил вдъхновение за есенно-зимната колекция на бранда от посещението си на изложба, представяща богато украсени ирански килими.

подробно...


Жизел Бюндхен в късометражен филм за Chanel N°5


Жизел Бюндхен в късометражен филм за Chanel N°5Топ моделът засне късометражен филм като част от новата рекламна кампания на парфюма.

подробно...


Знаете ли че: 10 любопитни факта за шоколада


Знаете ли че: 10 любопитни факта за шоколадаАцтекският император Монтезума II пиел по 50 чаши шоколад на ден.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Iceberg


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на IcebergФедерико Куради, творческият директор на модна къща Iceberg, е почерпил вдъхновение за мъжката есенно-зимна колекция на бранда от Брус Уейн - известният филантроп от Готъм Сити, който носи туид в ежедневието си и високо технологични облекла, когато се превръща в Батман.

подробно...


Кожа и плетива за Есен-Зима 2014/2015 от модна къща Fendi


Кожа и плетива за Есен-Зима 2014/2015 от модна къща FendiКожа с косъм и плетени пуловери са ключовите елементи в мъжката колекция за Есен-Зима 2014/2015 на дизайнерката Силвия Вентурини Фенди, представени в Милано по-рано тази година.

подробно...


Пенелопе Крус с приз за най-сексапилна жена от списание Esquire


Пенелопе Крус с приз за най-сексапилна жена от списание EsquireСписание Esquire обяви актрисата Пенелопе Крус за "Най-сексапилната жива жена" за 2014 г.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи