Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Списание Сватбен каталог Есен 2019


Списание Сватбен каталог Есен 2019Възхитителна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на есенната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Новият календар на Lavazza за 2020: Красотата разкрива света


Новият календар на Lavazza за 2020: Красотата разкрива светаКалендарът за 2020 г. отразява фокуса на Lavazza върху въпросите, касаещи устойчивостта и бъдещето на планетата. В него красотата се разглежда през поетична призма и се цели да преоткрие връзката с околната среда.

подробно...


Учени определиха кое е най-вредното месо


Учени определиха кое е най-вредното месоНай-вредното месо за човешкото здраве е това с дълъг срок на годност, твърди специалистът по хранене, физиотерапевтът Марина Ваулина в интервю за „Вечерней Москвой“.

подробно...


Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участници


Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участнициВторото издание на най-голямото изложение за текстил и мода в България ще бъде по-разнообразно, тъй като ще включва повече сегменти от двете индустрии и повече участници. Те ще презентират машини, консумативи и услуги за производството, платове, прежди, аксесоари, готови облекла, трикотаж, бельо, текстил за дома и за хотели, а за първи път се включват логистични компании. Отново ще има дизайнерска зона и ревюта за демонстриране на нови тенденции във всекидневната и във висшата мода.

подробно...


Неконтролираният прием на витамини е опасен за здравето


Неконтролираният прием на витамини е опасен за здраветоВитамините и минералите могат да причинят сериозни вреди на здравето, ако употребата им не е съгласувана с лекар, каза пред РИА Новости ендокринолог от Националния медицински изследователски център по ендокринология на Министерството на здравеопазването на Русия.

подробно...


1 Октомври изобилства от празници


1 Октомври изобилства от празнициПървият ден на месец октомври е ден, изпълнен с празници, предаде репортер на БГНЕС. Това е Световният ден на музиката, на поезията, възрастните хора, на архитектите.

подробно...


Шум в ушите - симптом на кои болести е


Шум в ушите - симптом на кои болести еПостоянният шум в ушите не може да бъде пренебрегнат, това може да е признак на няколко заболявания. Лекарите казаха, че засиленият симптом може да показва опасност за здравето.

подробно...


Мис Варна 2019 – Румяна Данаилова с първа модна изява


Мис Варна 2019 – Румяна Данаилова с първа модна изяваМода, блясък, стил и красота - на това станаха свидетели гостите на обновения Planet club в морската ни столица. На модният спектакъл, организиран от агенция VIP Fashion Group бе представена новоизбраната носителка на титлата Мис Варна 2019 – Румяна Данаилова, която ще представи града ни на Мис България в края на ноември месец.

подробно...


Българка грее от корицата на Glamour


Българка грее от корицата на GlamourНовият GLAMOUR посреща есента с 16 горещи тенденции за студеното време. От стила power ladies до грим в черно и бяло, на страниците на списанието ще откриеш топ визиите, които ще се носят през следващите месеци.

подробно...


Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова


Изящество и стил в новите творения на Радослава ЛазароваРадослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020. Носителката на „Златна игла 2019“ на Академията за мода за „Най-добър млад дизайнер“, показа официални рокли, подбрани специално за събитието, както и част от новата булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения"). Дизайнът на избраните рокли кореспондира с цялостната стилистика на събитието в черно и бяло с цветя и диаманти. Водещата визия от булчинската колекция на модна къща „Блинк“ беше представена от Мис България Габриела Василева, която закри дефилето.

подробно...


Списание СВАТБА Есен 2019


Списание СВАТБА Есен 2019Знаете ли откъде започва една сватба. Разбира се, че знаете. Затова сте тук, нали? А знаете ли с какво започва? Знаете ли как да подредите сложния пъзел от малки детайли, така че да получите идеалната картина. Първо в главата си, а след това – да я реализирате. Това зависи от много фактори – времето, с което разполагате за организация и подготовка, местоположението, брой на гостите (и има ли такива, които трябва да пътуват от други краища на света). При всички случаи ви чака много работа, затова най-добре, запретвайте ръкави!

подробно...


Моделите на модна агенция Ивет Фешън покориха модната столица Милано


Моделите на модна агенция Ивет Фешън покориха модната столица МиланоБелослава, която преди две седмици навърши 17-години, бе един от моделите, избрани да представят колекциите пролет/лято 2020 на световните брандове Sportmax, Emporio Armani и Dolce&Gabbana.

подробно...


Излекувайте се с радостна мисъл


Излекувайте се с радостна мисълКаквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидимата материя нещо, което привлича към себе си сили, да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли.

подробно...


Американски фотограф публикува серия от редактирани снимки, за да покаже колко сме самотни


Американски фотограф публикува серия от редактирани снимки, за да покаже колко сме самотни Четете ли това на преносимо устройство? Има голям шанс, това да е така. А сега си представете как бихте изглеждали, ако това устройство изведнъж изчезне. Самотни? Леко луд? Може би до човек, който е игнориран, заради телефона? Тъй като сме "всмуквани" все повече от екраните, които носим наоколо, дори и в компанията на приятели и семейство, прегърбената поза над смартфона изглежда все по-нормална.

подробно...


PALOMA FASHION с нова сватбена колекция 2020


PALOMA FASHION с нова сватбена колекция 2020Специално за PALOMA FASHION зад обектива на известния моден фотограф Костадин Кръстев –Коко, застана магнетичната Вероника Стефанова - Мис България Свят 2017.

подробно...


Пийте чай за по-добра работа на мозъка


Пийте чай за по-добра работа на мозъкаМного от нас пият чай само когато са настинали. Въпреки това, има много причини, поради които трябва да пиете чай и заради които това трябва да стане ваш ежедневен навик, пише Стъди Файндс.

подробно...


Евгения Живкова налага "минималистичен шик"


Евгения Живкова налага "минималистичен шик"Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи колекция „Минималистичен шик” есен-зима 2019-2020. Колекцията включва 60 облекла, разпределени в 9 теми с изчистени линии и функционалност. Дизайнерските предложения са насочени към работещата, амбициозна и взискателна жена и са вдъхновени от естетиката на минимализма в модата, чиято философия е да се отърсим от всичко излишно и да запазим само основните елементи в облеклото, които лесно влизат в синхрон помежду си.

подробно...


Аксел Харди представи иновативна еко колекция


Аксел Харди представи иновативна еко колекцияЕкологичната колекция „Засади дърво – създай бъдеще" (Plant a tree – create a future) есен-зима 2019-2020 на Аксел Харди беше представена за първи път по време на откриването на седмицата на модата в София на 17 септември 2019 г. Дизайнерката, носител на „Златна игла 2019“ за модна иновация, показа облекла изцяло от естествени материали. Символ на колекцията е дървото, което присъства като декоративни елементи в повечето от визиите. Джинси на световни марки (непродаваеми поради модел или размер) са използвани за специална линия рециклирани облекла.

подробно...


Езикът на тялото издава дали той ви харесва


Езикът на тялото издава дали той ви харесваИнтересно му е да знае всичко за теб? Задава ли въпроси за вашите чувства и живота ви? Той полага усилия да ви изведе и да се увери, че се забавлявате добре? И най-важното – дава ли ви голяма част от най-ценното си притежание – времето? Ако да, значи страхотно, той определено иска да е с вас. Харесва ви и затова се опитва да се увери, че може да ви направи щастлива.

подробно...


Повече от 200 бранда ще представи 40-ото издание на "Арена на красотата"


Повече от 200 бранда ще представи 40-ото издание на "Арена на красотата"От 27 до 29 септември в Интер Експо Център София (ИЕЦ) ще се проведе 40-ото издание на единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите.

подробно...


Радослава Лазарова с нова бляскава колекция на Седмица на модата


Радослава Лазарова с нова бляскава колекция на Седмица на модатаРадослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ и носител на „Златна игла 2019“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер“, ще представи своите най-нови творения на сцената на Sofia Fashion Week AW 2019-2020 на 18 септември. По време на предстоящия моден спектакъл Радослава Лазарова ще покаже официални рокли, подбрани специално за събитието, както и част от новата си булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения").

подробно...


Малка Мис и Мистър България 2019 със специален гост Крисия Тодорова в хотел Аргищ Партез – Златни пясъци


Малка Мис и Мистър България 2019 със специален гост Крисия Тодорова в хотел Аргищ Партез – Златни пясъциНационалният конкурс Малка Мис и Мистър България се провежда за 17-та поредна година и е форум за изява на деца от 4 до 18 години. Те пристигат от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги. Паралелно се провежда и Арт фестивал NEW STARS, в който участниците проявяват своите индивидуални таланти. Крисия беше член на журито и лично връчи медалите на победителите в Арт фестивала.

подробно...


От корал и праскова до кестен и млечен шоколад – вълшебни трансформации в сезонната колекция цветове на Inspire


От корал и праскова до кестен и млечен шоколад – вълшебни трансформации в сезонната колекция цветове на InspireInspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите за есен/зима 2019/20. Традиционно колекцията е разработена в България от артистичния екип на марката и предлага салонни интерпретации на водещи цвят, форма и дължина. Визажистите на Inspire тази есен и зима работят основно в средните дължини на косата, като формата е предимно класическа, но с интересни препратки към ретро къдриците и по-ясното рамкиране на лицето. Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и варират от магическо прасковено-медно с нежни коралови нюанси, през студен и техничен балеаж в кестен и млечен шоколад до луксозно пясъчно русо с платинен финал.

подробно...


Модна къща "Жени Стил" с дизайнер Евгения Живкова представя колекция "Минималистичен шик" Есен-Зима 2019-2020


Модна къща "Жени Стил" с дизайнер Евгения Живкова представя колекция "Минималистичен шик" Есен-Зима 2019-2020Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представя за новия есенно-зимен сезон колекция на тема: „Минималистичен шик”. Идеите за облеклата са вдъхновени от естетиката на минимализма в модата, чиято философия е да се отърсим от всичко излишно и да запазим само основните елементи в облеклото, които лесно влизат в синхрон помежду си. Изчистените линии и функционалността дават облик на моделите, които са насочени към работещата, амбициозна и взискателна жена.

подробно...


Приложения на ананаса в разкрасителните процедури


Приложения на ананаса в разкрасителните процедуриАнанасът се оказва не само здравословен, но и много добро средство за разкрасяване. Учените разкриват детайли за това как този тропически плод влияе върху кожата, фигурата и здравето ни.

подробно...


Внушителни и изпълнени с технологии – машините за текстилно производство


Внушителни и изпълнени с технологии – машините за текстилно производствоСъвременното текстилно производство бележи началото си с Първата индустриална революция. Само за няколко десетилетия, в края на 18-и и първата половина на 19 в., манифактурното производство е изместено от индустриалните процеси. Създадени са огромни машини, обработващи невъзможни до този момент количества суровина. Само десетилетия по-късно са внедрени конвейерните линии и масовото производство. Каква обаче е ситуацията днес?

подробно...


Диабетът в зависимост с ръста


Диабетът в зависимост с ръстаПо-ниските хора са изложени на по-голям риск от развитие на диабет тип 2, показва проучване, съобщава АФП.

подробно...


Недостиг на кадри в шивашката индустрия - внасяме от Виетнам


Недостиг на кадри в шивашката индустрия - внасяме от ВиетнамПоради постоянния недостиг на работна ръка, миналата година Българската стопанска камара започна работа по проект за внос на трудов ресурс.

подробно...


Шевици украсиха софийска детска градина


Шевици украсиха софийска детска градинаИнтересна картина съчетаваща в себе си космоса и българската шевица украси фасадата на столичната детска градина "Ракета" в квартал Подуене.

подробно...


LAVAZZA представя 2 иновативни идеи от кортовете на US OPEN


LAVAZZA представя 2 иновативни идеи от кортовете на US OPEN За пета поредна година Lavazza е официален спонсор на тенис турнира US Open. От кортовете пристигат две вълнуващи новини: паметната победа на Григор Димитров над рекордьора по титли от Големия шлем Роджър Федерер и две есенни предложения за кафе приготвено чрез студена екстракция, което вече се радва на световна слава.

подробно...


Мария Караганова за срещата си с коафьора на звездите - Адам Рийд


Мария Караганова за срещата си с коафьора на звездите - Адам РийдПотомственият артист-коафьор и член на Haute Coiffure Francaise Bulgaria – Мария Караганова, споделя впечатления от срещата си със световноизвестния фризьор Адам Рийд. На обучение, което се осъществи благодарение на Академия L’Oreal, коафьорът демонстрира актуални техники на подстригване, прически за предстоящия сезон и даде много полезни съвети на присъстващите.

подробно...


Ева Лонгория разкрива тайната на брака


Ева Лонгория разкрива тайната на бракаЗвездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги", разкри, че тайната на успешния брак е в уважението между съпрузите.

подробно...


Стил и диаманти на SUMMER FASHION WEEKEND 2019


Стил и диаманти на SUMMER FASHION WEEKEND 2019 Summer Fashion Weekend 2019 потопи яхтеното пристанище Марина Диневи в света на летния шик и блясъка на диамантите. Съвършен фон на стилните модни ревюта и атракция в програмата беше акостиралата само на метри от сцената огромна луксозна яхта.

подробно...


Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019


Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод четиринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Кейти Холмс и Джейми Фокс разделени от май


Кейти Холмс и Джейми Фокс разделени от майКейти Холмс и Джейми Фокс са разделени. Звездата от „Джанго без окови“ и актрисата от „Кръгът на Доусън“ се наслаждаваха на таен роман през последните шест години. Според източници, близки до двойката обаче двамата са решили да си починат за известно време един от друг.

подробно...


Дуейн Джонсън-Скалата вдигна сватба на Хаваите


Дуейн Джонсън-Скалата вдигна сватба на ХаваитеДжонсън публикува снимка на официалния си акаунт в Инстаграм, която показва двойката, облечена в сватбени костюми и вдигнати ръце на фона на океана в Хавай.

подробно...


Текстилният сектор се подготвя за българското събитие на годината


Текстилният сектор се подготвя за българското събитие на годинатаФинализиране на проектите, доизпипване на визуализациите, определяне на екипа и стратегия на участие. В такава атмосфера откриваме компаниите, които ще се включат в българското текстилно събитие на годината – ТМТ Експо. От 25 до 27 септември материалите, машините и технологиите за сектора ще завладеят изложбените палати на Интер Експо Център.

подробно...


Тайната на хубавия сладолед


Тайната на хубавия сладоледТайната на хубавия сладолед по-скоро е страстта, желанието и любовта, и онези емоции, които влагаш, и разбира се, суровините, с които го правиш. Това каза пред БГНЕС Савина Николова, собственик на семейна сладоледаджийница за занаятчийски сладолед в центъра на София.

подробно...


Актрисата Кейт Бланшет с намерения да се откаже от киното


Актрисата Кейт Бланшет с намерения да се откаже от кинотоНа премиерата на “Къде изчезна, Бернадет?” в Ню Йорк, Кейт Бланшет каза за Vulture, че възнамерява да прекрати филмовата си кариера.

подробно...


Участничките в Мис Варна 2019 - специални гости на Ретро Музея във Варна


Участничките в Мис Варна 2019 - специални гости на Ретро Музея във ВарнаУчастничките в конкурса Мис Варна 2019 посетиха единствения по рода си в света Ретро музей, който се намира в морската ни столица. За момичетата беше истинско предизвикателство да видят различни експонати от непознатият за тях период на социалистическия строй между 1944 – 1989 г. и да научат интересни факти от българската история. Красавиците позираха с огромно вълнение и ентусиазъм до уникалните ретро автомобили и мотоциклети, а възможността да се докоснат до недостъпните за повечето посетители експонати се превърна в незабравим спомен. Най – голям интерес обаче предизвикаха фотосесиите с Бойко Борисов, Лили Иванова, Тодор Живков, Криско и много други известни личности, които макар и восъчни изглеждаха съвсем като живи.

подробно...


SUMMER FASHION WEEKEND: лятно настроение с много мода


SUMMER FASHION WEEKEND: лятно настроение с много модаОсвен, че ще събере на едно място талантливи български и световни дизайнери, зареждайки с ударна доза красота и вдъхновение, летният уикенд на модата ще зарадва посетителите и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита. Отговорни да представят различните етапи от това уникално събитие по възможно най-незабравимия начин ще бъдат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова – лицата на Code Fashion TV.

подробно...


Певицата Сиара с ново амплоа - дизайнер


Певицата Сиара с ново амплоа - дизайнерСиара ще си сътрудничи с Nike & Jordan за есенната детска колекция. Певицата сподели вълнението си в социалната мрежа Instagram.

подробно...


Парфюмът на Клеопатра на фокус в парфюмерийната индустрия


Парфюмът на Клеопатра на фокус в парфюмерийната индустрияМного историци са се опитвали да определят колко красива е била тя, далеч по-малко са се чудели как е ухаела. Сега, учени смятат, че са пресъздали парфюма, използван от Клеопатра, пише „Таймс”.

подробно...


За детското зрение и компютрите


За детското зрение и компютритеТолкова много хора, особено млади хора и тийнейджъри, всеки ден прекарват значителен период от време, взирайки се в някакъв вид екран, независимо дали това е компютър, смартфон, таблет или обикновения стар телевизор. Сега ново проучване предупреждава родителите, че цялото това време пред екрана може да стои зад зашеметяващото увеличение на децата, нуждаещи се от очила, информира Стъди Файндс.

подробно...


Скулптури с дъх на шампанско


Скулптури с дъх на шампанско В темата "Рокля" скулпторът Живко Седларски работи вече единадесета година. Творбите му пресъздават финеса, нежността и очарованието на жената, облечена в рокля. Често в скулптурите му виждаме роклята, а жената остава невидима. Но тя винаги се усеща като присъствие, настроение и характер. Така е и с „пенливите рокли”, сътворени от българския художник, който живее във Франция. Вдъхновени от шампанското, те ни разказват за жената в миговете, когато е весела и щастлива, омаяна от пенливото вино.

подробно...


Камерън Диас зарязва актьорската кариера


Камерън Диас зарязва актьорската кариераТя беше една от най-търсените и любими актриси в Холивуд и след като засне най-новия си филм „Ани“ през 2014 г., реши да се откаже от актьорството.

подробно...


Подготовката на 24-те претендентки за титлата Мис Варна 2019 започна


Подготовката на 24-те претендентки за титлата Мис Варна 2019 започнаПодготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2019 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 22.08 в зоната на Пристанище Варна - пред клуб Senso, а специален гост на събитието ще бъде поп - звездата Мария Илиева.

подробно...


Списание СВАТБА Лято 2019


Списание СВАТБА Лято 2019Представете си... меден месец на острова на любовта. Кой е той ли? Кипър разбира, се! Красиви плажове, впечатляваща архитектура, невероятни места за снимки.

подробно...


Бразилски транссексуален модел част от Victoria's Secret


Бразилски транссексуален модел част от Victoria's SecretVictoria’s Secret току-що нае първия си транссексуален модел, съобщи Спутник, след като бразилският транссексуален модел Валентина Сампайо пусна няколко намека за това в профила си в Инстаграм.

подробно...


Най-полезните плодове през август


Най-полезните плодове през августСпециалисти от московската Държавна инспекция за качеството на селскостопанските продукти, суровини и храни (MosGIK) съветват през август да се консумират пъпеши, дини и морски зърнастец (малки плодчета, използвани в древността за лечение на стомашни болести).

подробно...


Destiny's Child с планове да се съберат отново


Destiny's Child  с планове да се съберат отновоАмериканската R&B група Destiny's Child планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls, съобщава „Контакт мюзик“. Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „На хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

подробно...


Мегън Маркъл с модна линия


Мегън Маркъл с модна линияХерцогинята на Съсекс Меган Маркъл пусна своя собствена модна линия в подкрепа на благотворителната компания „Smart Works“, която помага на безработни за търсене на работа.

подробно...


Kолекция 2019 дамско бельо и бански костюми на българската марка Авангард


Kолекция 2019 дамско бельо и бански костюми  на българската марка АвангардВече 14 г. доказала се с модели изработени от висококачествени материали, с удобна кройка и качеството конкуриращо се на световните брандове.

подробно...


Делова мода от МАРЕА МОДА


Делова мода от МАРЕА МОДАМареа мода е съвсем нова марка за дизайнерски облекла, която стартира през Април 2019 година. Дизайнерът Мария Боева е завършила модното си образование в Нов Български Университет и цял живот се е интересувала и вдъхновявала от модата и модните тенденции. Целта им е да предоставят на клиентите си наистина качествени и уникални тоалети, с техен собствен почерк и характер. Смятат, че щом веднъж видите тяхната колекция, не бихте сбъркали техния стил!

подробно...


Бански костюми от MAYA ILIEVA


Бански костюми от MAYA ILIEVAАко търсите модерен и в същото време оригинален бански костюм и не желаете да носите същия като този на момичето до вас, то при нас ще го намерите.

подробно...


Estrella Couture на Фестивала на Модата и Красотата 2019


Estrella Couture на Фестивала на Модата и Красотата 2019Estrella Couture е марката на дръзките, елегантните и изящни дами, които не правят компромиси, марката на булките, абитуриентките и майките, които тръпнат в очакване на мигът мечта – това е марката на жените с главно Ж. Именно този нов рубин в короната на българската мода отвори врати на бул. Витоша 74. Макар от съвсем скоро на пазара, стилът на Estrella Couture впечатли софийския елит, който побърза да запише своя час за консултация при главния дизайнер Ирена Велковска. Тя като истински професионалист, с 25 годишен опит за наложили се световни брандове, лично избира всички материи и аксесоари от висококачествени италиански, френски и испански производители.

подробно...


Колекция обувки с марка SARA PEN


Колекция обувки с марка SARA PENСара Пен е българска търговска марка регистрирана в България 1998 година. Фирмата предлага дамски обувки, мьжки обувки, чанти и аксесоари. Марката изработва своите обувки в Италия и Турция по съвременни технологии, от висококачествени материали. Първият магазин отворил врати е в гр. Пловдив през 1998 година, след което Сара Пен навлиза и в други големи градове на България като - София, Варна, Стара Загора и Бургас. Марката е вече 18 години на пазара и е доказала качеството и модерния стил, който поддържа и до днес.

подробно...


ФЛО е музика за изящните крака и силует


ФЛО е музика за изящните крака и силуетДа си първият е мисия! Варна Мол смело и амбициозно променя българския пазар завинаги! С над 500 магазини по Света, ФЛО променя и българската мода сега.

подробно...


MUDO с дебют по време на Фестивала на Модата и красотата 2019


MUDO с дебют по време на Фестивала на Модата и красотата 2019Мол Варна представя за първи път в България – MUDO! Дизайнерската линия е епоха в историята на Турция и перла в Европа. Сега, името на безкомпромисното качество и елегантността е привилегия и за ценителите във Варна.

подробно...


Варна Мол представя за първи път в България – AVVA - мъжка модна империя


Варна Мол представя за първи път в България – AVVA - мъжка модна империяAvva е символ на шик и успех. Всички колекции са вдъхновени от приключенски дух, страст, чар и гениална изтънченост. Марката се затвърждава като законодател на модата в над 4000 локации в света.

подробно...


REFLECTIONS 2020 - новата булчинска колекция на Радослава Лазарова


REFLECTIONS 2020 - новата булчинска колекция на Радослава ЛазароваКрасивото сияние на залеза и нежните отблясъци на скъпоценни камъни и материи са вдъхновили Радослава Лазарова за нейната най-нова булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения“ 2020). Носителката на „Златна игла 2019“ за най-добър млад дизайнер затвърждава характерните за своя отличителен творчески почерк – смели конструктивни решения, женствени силуети, интригуващи съчетания на цветове, материи и декоративни елементи.

подробно...


Колекция дамска мода и колекция - майка и дъщеря представена от JN SECRET


Колекция дамска мода и колекция - майка и дъщеря представена от  JN SECRETИма все повече примери за вдъхновяващи жени, които имат кариера, семейство и изглеждат забележително. Именно от тях е вдъхновена новата колекция модни облекла на JN Secret, създадена специално за майките и техните дъщери.

подробно...


Ветейда на Фестивала на Модата и Красотата 2019


Ветейда на Фестивала на Модата и Красотата 2019Модният бранд Ветейда, с дизайнер Весела Василева представя колекция есен – зима 2019-2020. Различни, модерно асиметрични форми, комбинации от цветове и материи, висококачествени платове и нестандартни кройки са основният акцент в създаването на всеки модел.

подробно...


АР КЕ представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2019


АР КЕ представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2019ВДЪХНОВЕНА от романтиката на женската красота. ВОДЕНА от успеха на елегантните и емоционални дами. СЪЗДАДЕНА да вдъхва увереност и стил на всяка жена. Това е ФИЛОСОФИЯТА на модна къща АрКе! Основана през 2011 г. от дизайнерката Аракси Будакян, модна къща АрКе има една основна цел – да предоставя тоалети, с които всяка дама да се чувства уверена, класна и стилна. Да бъде най- изящната версия на себе си.

подробно...


Уникалните дамски чанти D'QUEEN ще бъдат показани в София


Уникалните дамски чанти D'QUEEN ще бъдат показани в СофияУникалните дамски чанти на дизайнера Димитър Паисиев ще бъдат част от CraftAREA BIBLIOTEKA - първото по рода си изложение на хендмейд творения. Само в следобеда на 21- ви юли, желаещите да усетят на живо част от последната колекция на D’QUEEN може да го направят по време на събитието, в градината на Once Upon a Time Biblioteka. Артистите, включени в изложението са селектирани лично от Кремена Халваджиян, която е и организатор на фестивала.

подробно...


ADVA - вода с електролити


ADVA - вода с електролитиADVA е жива, алкална, структурирана вода с електролити. ADVA e биологично активна, профилактична, лечебна вода произведена по патентована технология. ADVA означава: ромоляща вода, живина във водата, малка вълна. Означава още : вълна, движение, енергия, живот!

подробно...


Дебют за Aniye By по време на Фестивала на Модата и Красотата 2019


Дебют за Aniye By по време на Фестивала на Модата и Красотата 2019За първи път във Варна се представи италианската марка Aniye By,създадена от дизайнерката Алесандра Марки. Дрехите са произведени от висококачествени италиански платове и са с перфектна изработка, с което качеството е гарантирано.

подробно...


Модна Къща "Виктория Уникат" на Фестивала на Модата и Красотата 2019


Модна Къща "Виктория Уникат" на Фестивала на Модата и Красотата 201924 години дизайнерите на модната къща творят за уверения, целеустремен, динамичен и модерен мъж. Дрехите на "Виктория Уникат" са винаги в хармония с желаната визия от клиентите и са предпочитани от изтъкнати български и чуждестранни политици, дипломати, бизнесмени и артисти.

подробно...


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2019 е вече факт


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2019 е вече фактКастинга за Мис Варна 2019 ще се състои на 21 юли - неделя от 17.00 часа в Варна Мол, ет 1. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Аспарух Карастоянов:"Между културите на България и Мароко има изумителни прилики"


Аспарух Карастоянов:"Между културите на България и Мароко има изумителни прилики"Аспарух Карастоянов има над 40 години във външната търговия. Завършил е Висшето военноморско училище във Варна и е изучавал външна търговия в Москва. Бил е генерален директор на „Хемус инженеринг“ и на „Фесто инженеринг“. Член е на Управителния съвет на Българо-търговската промишлена палата от 1992-ра година. Председател е на Българо-Катарския бизнес съвет. През 2004 г. е назначен и за търговско-икономически съветник на България в страните от Персийския залив – Кувейт, Саудитска Арабия, Оман, Бахрейн и Катар.

подробно...


Носителят на титлата "Man of the world" 2019 е българин


Носителят на титлата "Man of the world" 2019 е българинБългарският модел Даниел Георгиев грабна отличието Мистър свят за 2019 година. Борбата беше оспорвана, и нашенецът бе избран измежду 30-те финалисти на третото издание на световния конкурс във фипипинския град Сан Хуан.

подробно...


Втората браншова конференция "Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия" ще се проведе през септември


Втората браншова конференция "Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия" ще се проведе през септемвриНа 27 септември 2019 г. ще се проведе Втората браншова конференция “Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия”, която се организира от Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии.

подробно...


Световен дизайнер ще обучава млади таланти на изложението "ТексТейлър Експо 2019"


Световен дизайнер ще обучава млади таланти на изложението "ТексТейлър Експо 2019"Изключително успешният дизайнер Иван Донев ще бъде специален гост на изложението за текстил и мода „ТексТейлър Експо 2019“, което ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив. Уникалният творец със световно признание ще води уъркшоп за млади таланти.

подробно...


Мария Караганова: "Простотата на една прическа я прави модерна!"


Мария Караганова: "Простотата на една прическа я прави модерна!"Мария Караганова е потомствен артист-коафьор, член на Haute Coiffure Française Bulgaria – част от организацията за висша мода във фризьорството Haute Coiffure Francaise. Тя завършва образованието си във Фризьорския техникум в София, след което започва професионалната си реализация.

подробно...


Bridal Fashion с нови брандове и колекции за 2020 година


Bridal Fashion с нови брандове и колекции за 2020 годинаКолекции 2020 на Marchesa, Sherri Hill, Milla Nova, Roccobarocco и Pronovias очакват клиентите в бутика на Bridal Fashion. Заедно с тези утвърдени брандове, съвсем скоро в динамично развиващаита се фирма, пристигат и прекрасните сватбени тоалети на Roberto Cavalli, който за първи път в кариерата си е разработил и капсулна колекция от елегантни рокли за модерната булка . На разположение на дамите с вкус ще бъде и колекцията на Oscar de la Renta, като от нея също ще се поръчват модели в единични бройки и на специални цени.

подробно...


Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в ефира на CBS News


Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в ефира на CBS News79-годишната певица разкри, че според нея причината 59-годишния й син Крейг да се застреля миналия юли, е самотата.

подробно...


Френската целувка - любопитни факти


Френската целувка - любопитни фактиОбикновено тя е продиктувана от голямо желание, като двойката се взира един друг в очите си и започва да приближава устни – понякога неловко или небрежно, но винаги със сърдечен трепет – Френска целувка!

подробно...


Испания - топ дестинация


Испания - топ дестинацияСпоред Евростат най-често предпочитанията са към Испания (21% от туристите), както и в Италия и Франция (по 12%), съобщи РИА Новости.

подробно...


Тенденции при слънчевите очила за Лято 2019


Тенденции при слънчевите очила за Лято 2019Българската марка Kwiat представя тенденциите при слънчевите и диоптричните очила за Лято 2019. Разнообразие, качество и стил са основните характеристики на очилата KWIAT.

подробно...


Семейство Бекъм празнуват двадесета годишнина


Семейство Бекъм празнуват двадесета годишнинаДнес една от най-силните и стилни двойки в света на шоубизнеса Давид и Виктория Бекъм празнува 20-та годишнина от сватбата си.

подробно...


Бирата - за ползите през лятото


Бирата - за ползите през лятото От благоприятен ефект за сърцето, през защита за костите и мозъка, до предотвратяване на кариес. Ето защо една бира (или две) на ден са полезни като положително въздействие върху вашето здраве, пише македонският портал АртКухня.

подробно...


Какво трябва да знаем за топлинния удар


Какво трябва да знаем за топлинния ударСимптомите на топлинен удар не са “универсални”, т.е. всеки човек може има различни симптоми, пише македонският портал АртКухня.

подробно...


Ирина Шейк бе провъзгласена за най-добър модел на бански костюми в света


Ирина Шейк бе провъзгласена за най-добър модел на бански костюми в светаИрина Шайк остави няколко трудни седмици зад гърба си. След раздялата с холивудския актьор и режисьор Брадли Купър, 33-годишната красавица бе обявена за най-добрия модел на бански костюми в света, задминавайки Алесандра Амброзио и Емили Ратайковски.

подробно...


Дванадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица


Дванадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столицаНад 800 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на дванадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се проведе на 27 и 28 юни във Варна. Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а организатор - Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Феерия от мода, блясък, стил и красота на първата вечер на Фестивала на модата и красотата – Варна 2019


Феерия от мода, блясък, стил и красота на първата вечер на Фестивала на модата и красотата – Варна 2019Най-добрите модели на морската ни столица дефилираха с дизайнерските рокли на Estrella Couture, бутикови обувки с марка SARA PEN, бански костюми от АВАНГАРД и МАЯ ИЛИЕВА, дизайнерски тоалети на модните къщи – JN SECRET и WOLF WALLEY, както и италианският бранд ANIYE BY. Ексклузивно за България бяха представени популярните турски марки – AVVA, MUDO, COTON и FLO. Финалът на първата вечер бе запазен за бутиновата колекция официални и булчински рокли на дизайнерките Анахит Николян / Тианда/ и Десислава Симеонова/ Анабел/.

подробно...


Поредно признание на български дизайнер на световната модна сцена


Поредно признание на български дизайнер на световната модна сценаСред новоизгряващите звезди на Седмицата на модата в Лондон, които бяха забелязани от авторитети като Vogue, попадна и едно българско име. Модната библия включи Kiko Kostadinov сред петте бранда, на които трябва да се обърне специално внимание.

подробно...


Наоми Кембъл с награда за "Модна Икона"


Наоми Кембъл с награда за "Модна Икона"Наоми Кембъл бе обявена за модна икона на събитие в хотел „Риц“ в Лондон, предадоха френските медии.

подробно...


Проф. Любомир Стойков: безкомпромисен към масовия вкус


Проф. Любомир Стойков: безкомпромисен към масовия вкусИма една старинна руска традиция, позната някъде и по нашите земи. Тя повелява преди дълъг път да се поседне и да се помълчи за минута. Така човек „събира себе си“, самовглъбява се и се опитва да успокои напиращите емоции. Макар и на пръв поглед странен, този ритуал може да се окаже универсален и особено подходящ за всеки, който търси възможност да поукроти чувствата си, преди да предприеме някакво вълнуващо пътуване. Особено ако то е духовно.

подробно...


Полезните цитруси


Полезните цитрусиСладки, ярко оцветени, цитрусовите плодове носят слънчева светлина в себе си. Но цитрусовите плодове са не само ароматни и красиви – те са и много полезни.

подробно...


ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение


ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложениеЗа втора поредна година представителите на текстилния сектор ще се съберат на изложението ТМТ Експо. От 25 до 27 септември в Интер Експо Център в София форумът ще създаде екосистема за представяне на тенденциите при материалите, машините и технологиите в текстилната индустрия, изграждане на професионални контакти и устойчив бизнес.

подробно...


Алергени: круши и ябълки


Алергени: круши и ябълкиЯбълки, круши, плодове с костилки и лешници могат да бъдат опасни за хора, които са алергични към цветен прашец, тъй като тези продукти провокират кръстосани алергии и причиняват т. нар. „орален синдром“, каза ръководителят на консултантския и диагностичен отдел по алергология и имунология в центъра по алергология в Москва Елена Бобрикова.

подробно...


Сватбен Каталог Лято 2019


Сватбен Каталог Лято 2019Приказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на списанието детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни модни дизайнери.

подробно...


На Еньовден билките са най-лековити


На Еньовден билките са най-лековити Еньовден е български народен празник, който се чества на 24 юни всяка година. На същата дата православната църква чества рождението на Св. Йоан Кръстител и често обредите и традициите на двата празника се преплитат.

подробно...


Диета Зиг-Заг - сваляте килограми без да гладувате


Диета Зиг-Заг - сваляте килограми без да гладуватеНовата диета "Зиг-заг" е лесна и ефективна. При нея се редуват протеинови дни с въглехидратни, не гладувайте и в същото време губите тегло. Този метод е подходящ дори за онези, които мразят диетите.

подробно...


Летен театрално-музикален фестивал в "НОВ ТЕАТЪР" НДК


Летен театрално-музикален фестивал в "НОВ ТЕАТЪР" НДК„Нов театър“ НДК стартира първото издание на „Летен театрално-музикален фестивал“, който ще се проведе през целия месец юли. Любителите на театралното и музикално изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София. Известни творци – актьори, режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на атрактивния „Летен театрално-музикален фестивал“.

подробно...


Топ принтовете за Лято 2019


Топ принтовете за Лято 2019Лятото винаги е вълнуващо време в света на модата, защото това е период, в който тенденциите са по-забавни, смели и интересни.

подробно...


Преслава променена до неузнаваемост


Преслава променена до неузнаваемостПоследните дни социалните мрежи гръмнаха с новината за променената Преслава. Наистина фолк фурията не прилича на себе си.

подробно...


Музей на татуировките в България


Музей на татуировките в БългарияМузей на татуировките отвори врати в рамките на традиционния Таttoo Fest Sofia, който се проведе този уикенд в зала Универсиада.

подробно...


Бритни Спиърс организира екскурзия в гардероба си


Бритни Спиърс организира екскурзия в гардероба сиПоп-певицата показа на почитателите си, как грижливо и подредено съхранява своята колекция от дрехи.

подробно...


Световни шампиони и звездно жури пристигат за Sofia Open Dance Festival


Световни шампиони и звездно жури пристигат за Sofia Open Dance FestivalПоредното пето издание на Международния танцов фестивал SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL – „Изкуството на Балните танци” ще се проведе на 26-27.10.2019 г. в зала ЕФЕ, хотел „Маринела“, София. Специални гости на фестивала са 10-кратните световни шампиони по Бални танци – АРУНАС БИЖОКАС и КАТЮША ДЕМИДОВА (САЩ), които ще имат свое професионално танцово шоу по време на гала вечерта на 26-ти октомври.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи