Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Работодатели загрижени за служителите с деца-ученици


Работодатели загрижени за служителите с деца-ученициДо 50 лева годишно отделят работодатели, които знаят, че в семейството на даден служител има ученик. Това сочи изследване на БТПП, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Новооткритите фирми у нас с живот под една година


Новооткритите фирми у нас с живот под една годинаПрез 2016 г. броят на едноличните фирми е близо 170 хиляди, или 48.8% от всички фирми в страната. Това сочи изследването „Демография на предприятията“ на НСИ. Изследването се прави на всеки пет години, за да даде обща картина на жизнеспособността на фирмите у нас.

подробно...


Бляскава премиера на книгата "100 Срещи с мен"


Бляскава премиера на книгата "100 Срещи с мен"Максим Бехар, Ники Кънчев и Юлияна Дончева представиха новата книга на проф. д.н. Любомир Стойков „100 срещи с мен“. Тримата са автори на встъпителните думи в книгата, която съдържа избрани интервюта с проф. Стойков, публикувани в едни от най-качествените и престижни печатни издания в периода 1993 – 2018 г. Премиерата на книгата се състоя по време на традиционното лятно парти на Академията за мода – Summer Fashion Party 2019 на 11 юни във „Витоша Парк Хотел“. Събитието по случай 65-ия рожден ден на популярния естет, журналист и любим професор на няколко поколения студенти по журналистика, връзки с обществеността и моден дизайн, включваше стилен ревю-спектакъл. В него участваха носители на „Златна игла” на Академията за мода, известни и утвърдени модни брандове, както и студенти по мода на проф. Стойков.

подробно...


Ирина Сардарева празнува 25 години на модната сцена с Парад на шапките


Ирина Сардарева празнува 25 години на модната сцена с Парад на шапкитеПо повод 25 години от първото си ревю Ирина Сардарева ви кани на Парад на шапките. Той ще се проведе на 29 юни - събота, от 16:00 часа пред паметника на Алеко Константинов в пешеходната част на бул. "Витоша". Модното шествие ще стигне чак доплощад "Света Неделя". Крайната точка е Музей за история на София.

подробно...


Камелия обра овациите с избора си на тоалет за финала на "България търси талант"


Камелия обра овациите с избора си на тоалет за финала на "България търси талант"Поп-фолк певицата Камелия освен с гласови данни, покорява и със стил. За финала на седмия сезон на формата "България търси талант", певицата заложи на изискан тоалет, достоен за холивудска знаменитост.

подробно...


Мисис дама на годината – Ваня Ламбева организира първа детска асамблея


Мисис дама на годината – Ваня Ламбева организира първа детска асамблеяНад 300 деца от всички 28 области в България взеха участие в първата националната Асамблея „Земя на децата“, която се проведе в Националната спортна академия в София на 1 юни 2019 г. Грандиозното събитие бе открито от детския радиохор, който изпълни химна „Детска планета, написан специално за Асамблеята от композитора Ясен Обретенов, по музика на Пеньо Иванов. Бяха прочетени и поздравителни адреси от държавните институции и организации, които подкрепиха първото издание на детската асамблея.

подробно...


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019 Морската ни столица ще бъде домакин на дванадесетото поредно издание на един от най – престижните модни форуми в България – Фестивал на модата и красотата 2019. В рамките на две поредни вечери – 27 и 28 юни, лятната градина на комплекс Морско казино във Варна ще добие вид на най-престижните европейски модни подиуми. Организатор и продуцент на фестивала е модна агенция VIP FASHION GROUP, а на събитието с начало 20.30 ч. се очаква да присъстват над 600 гости от България и чужбина.

подробно...


Радослава Лазарова отвори шоуруум в София


Радослава Лазарова отвори шоуруум в СофияНосителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.

подробно...


Разхождаш се в Париж и сядаш да си починеш на...българската азбука


Разхождаш се в Париж и сядаш да си починеш на...българската азбукаПейки с формата на букви от българската азбука бяха наредени край Сена в Париж на 1 юни по инициатива на Българския културен институт във френската столица. Арт инсталацията, наречена „Българските букви“, ще стои на едно от най-посещаваните места за разходка, развлечение и спорт в града – кейовете на Сена. До края на септември пешеходците ще имат възможност да посядат на пейките, да научат повече за кирилицата, както и да четат българска поезия.

подробно...


Summer Fashion Party 2019: любов, страст и креативност


Summer Fashion Party 2019: любов, страст и креативностПроф. д.н. Любомир Стойков ще представи своята най-нова книга „100 срещи с мен“ по време на традиционното лятно парти на Академията за мода в началото на месец юни във „Витоша Парк Хотел“. Премиерата на книгата и стилният ревю-спектакъл за Summer Fashion Party 2019 са по случай 65-ия рожден ден на популярния журналист и любим професор на няколко поколения студенти по журналистика, връзки с обществеността и моден дизайн. В него ще участват носители на „Златна игла” на Академията за мода, известни и утвърдени модни брандове, както и студенти по мода на проф. Стойков.

подробно...


Дехидратацията може да причини тревожност и депресия


Дехидратацията може да причини тревожност и депресияПоследните изследвания относно връзката между водата и хормоналния баланс показват, че дори 1-2% дехидратация могат да повлияят на основни процеси в тялото като усвояването на хранителните вещества и функциите на отделителната система, а също така да доведат до усещане за тревожност, депресия и стрес.

подробно...


Етичната мода – начин на употреба


Етичната мода – начин на употребаПреподаватели и студенти от Нов български университет променят нагласите в модата и фокусират вниманието ни към глобални проблеми.

подробно...


Всъщност знаменитостите залагат на едни и същи тоалети


Всъщност знаменитостите залагат на едни и същи тоалетиПитали ли сте се знаменистостите как могат да си позволят всеки път да са с различен тоалет, и то не просто тоалет, а дело на знаменит и доказан дизайнер. Често роклите на световните красавици струват значителни суми.

подробно...


Гери-Никол в ролята на булка с тоалети от Bridal Fashion


Гери-Никол в ролята на булка с тоалети от Bridal FashionИзвестната българска певица - Гери-Никол позира за корицата на сп. Булка с рокля тип „русалка“ от Bridal Fashion. Това е един от хитовите летни модели на дизайнера- художник Лоренцо Роси, в актуалния за сезона силует. Роклята съчетава иновативна кройка и четири вида дантела, за да се получи оптимално перфектна линия и shade ефекти. Воалетка на Pronovias, която е и най-актуалния тренд в момента, забелязан при Roberto Cavalli, Roccobarocco и Chanel допълва цялостната визия, а бижутата в стил „Клеопатра“ на SSG са от перли, диаманти и изумруди.

подробно...


Държавният глава Румен Радев връчи на проф. Любомир Стойков президентския почетен знак


Държавният глава Румен Радев връчи на проф. Любомир Стойков президентския почетен знакДържавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков Почетния знак на президента на Република България. Известният наш университетски преподавател, журналист, естет и моден критик получи високото отличие за значимия му принос към българската култура, наука и образование, както и по повод на неговата 65-годишнина.

подробно...


Криско и световни миски гости на фестивала "Мези"


Криско и световни миски гости на фестивала "Мези"Световни миски участвали на престижния конкурс Miss Globul ще посетят страната ни като гости на поредното издание на фестивала “Мези”. Събитието ще се проведе между 30 май и 2 юни на стадион Севтополис в Казанлък, като част от честванията по случай празника на розата. Лично моделката и водеща Гери Дончева ще бъде гид на екзотичните миски, които са представителки на Хонг Конг, Хаити и Узбекистан.

подробно...


Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан стана български зет


Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан стана български зетДжефри Джордан е бивш баскетболист като баща си, а избраницата му Радина е българска емигрантка в САЩ.

подробно...


Букурещ - домакин на изложение в областта на текстилната индустрия


Букурещ - домакин на изложение в областта на текстилната индустрияHOLDE TEXTIL EXPO, първото регионално изложение за облекла, тъкани и аксесоари от Китай и Централна и Източна Европа, се организира по инициатива на Китайската народна република с цел засилване и разширяване на сътрудничеството на Китай с 16 европейски страни от Централна и Източна Европа: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

подробно...


Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо


Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо"Не мога да се нарека моден дизайнер, ще е доста гръмко ако го кажа. За мен създаването на собствена колекция дрехи е по-скоро свързано с хобито ми към това да се обличам добре", заяви Благой Георгиев пред ПРофайл. Тези дни футболистът изненада феновете с първата си колекция облекла BG7 - инициалите на имената му в комбинация с любимото число.

подробно...


Нова колекция 2019 - Red emption


Нова колекция 2019  - Red emption Новата колекция Red Emption 2019 на френският бранд за обучение на фризьори и развитие на коафьорска мрежа в България - Stephan, беше представена на 20 май в Академията пред всички професионалисти от четирите салона под същата марка.

подробно...


Алекс Раева показа бащата на бъдещото си дете


Алекс Раева показа бащата на бъдещото си детеТв водещата Александра Раева е вече в напреднала бременност, а детето се очаква да се появи след около месец на бял свят. Досега Раева не бе показвала, кой е щастливия татко.

подробно...


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"Режисьорът Бойко Илиев чества 30 години от създаването на първия частен театър в България – „Диалог“. Неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“ ще отбележи годишнината на 29 май с документален филм за трудната съдба на „Диалог“. След прожекцията на филма (първа част „Диалог“ и втора част „Нов театър – НДК“) на сцената ще бъде представен спектакълът „Антихрист“ с участието на актьорите: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски.

подробно...


Академията за мода подпомага президентската кампания за абитуриенти, лишени от родителски грижи


Академията за мода подпомага президентската кампания за абитуриенти, лишени от родителски грижиАкадемията за мода с председател проф. Любомир Стойков отново се включи в благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на президента на Република България Румен Радев. Бални рокли и абитуриентски костюми получиха десетки младежи, израснали без родители. В партньорство с Академията за мода кампанията подкрепиха: модна къща Desizo Monni, дизайнерката Жана Жекова, модна къща „Романтика фешън“ с дизайнер София Борисова, Христо Чучев и Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“.

подробно...


Guerlain организира master class в Bridal Fashion


Guerlain организира master class в Bridal FashionНа 16.05.2019 г. бутик Bridal Fashion бе домакин на специално организиран master class на световноизвестната френска марка за грим и грижа за лице – Guerlain.

подробно...


Обновете бизнес гардероба си с Karina Пролет/Лято 2019


Обновете бизнес гардероба си с Karina Пролет/Лято 2019Имате нужда от нещо свежо, лятно, но в същото време делово и подходящо за работните ви ангажименти. На точното място сте. Фирма Karina предлага богато разнообразие от ризи, панталони, рокли, връхни дрехи и костюми за вашия гардероб.

подробно...


София Борисова отново прикова погледите в Кан


София Борисова отново прикова погледите в КанПрочутият кинофестивал в Кан бе бляскаво открит и принос, макар и скромен, има и талантливата българска дизайнерска школа. В оставащите дни до 24-ти май този епицентър на филмовото изкуство ще фокусира вниманието не само върху кинолентите, участващи в надпреварата за големия трофей – наградата „Златна палма“, а и традиционно върху всички звезди, които дефилират по легендарния червен килим на стълбите пред Фестивалния комплекс на булевард „Кроазет“.

подробно...


Цеци Красимирова с приказна сватба в Каталуния


Цеци Красимирова с приказна сватба в КаталунияМоделът Цеци Красимирова се венча за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес.

подробно...


Milla Nova с прекрасно ревю в морския музей в Барселона


Milla Nova с прекрасно ревю в морския музей в БарселонаMilla Nova изненада с прекрасна и футуристична колекция официалните си представители от 5 континента, сед които и Bridal Fashion, в рамките на Barcelona Bridal Week. В новата колекция на марката за 2020 година, дизайнерът-художник – Лоренцо Роси поглежда към Азия и нейната атмосфера.

подробно...


Фирма Karina с електронен магазин - всичко за модерната жена на един клик разстояние


Фирма Karina с електронен магазин - всичко за модерната жена на един клик разстояниеФирма Karina е създадена през 1996 година в Русе. С персонал около 800 души и дневно производство над 6000 облекла фирмата е един от лидерите в производството на конфекция в Европа.

подробно...


Organic Basics изобретиха бельо, което не се пере


Organic Basics изобретиха бельо, което не се переНа пръв прочит, това звучи ужасно нехигиенично, но всъщност от Organic Basics имат съвсем друга идея за иновационното бельо. Това е компания, която се стреми да създава етична мода, да опази околната среда.

подробно...


Обещаваща премиера на "Котка върху горещ ламаринен покрив" в "Нов Театър – НДК"


Обещаваща премиера на "Котка върху горещ ламаринен покрив" в "Нов Театър – НДК"Режисьорът Бойко Илиев, директор на „Нов театър–НДК“ и актрисата Йоана Буковска-Давидова представиха най-новия спектакъл в програмата на театъра – „Котка върху горещ ламаринен покрив” по едноименната пиеса от американския драматург Тенеси Уилямс. Премиерата в София на сцената на „Нов театър – НДК“ е предвидена за 16 май 2019 г.

подробно...


Китайски фирми идват на най-голямото изложение за текстил и мода в България


Китайски фирми идват на най-голямото изложение за текстил и мода в БългарияКитайски фирми са заявили участие в „ТекстТейлър Експо 2019“. Най-голямото изложение за текстил и мода в България стартира миналата година и веднага стана популярно на Балканите. Неговото второ издание ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив.

подробно...


Юлияна Дончева: изчистена линия и фин експеримент


Юлияна Дончева: изчистена линия и фин експериментТя е удивителен пример за съжителство на интелигентност и професионализъм, от една страна, и стил, женственост и елегантност, от друга страна. Нейните успешни изяви в журналистиката, бизнеса и политиката будят оправдано възхищение, но заедно с това и удивление, и въпроси за единството и многопосочността на таланта, за неограничените възможности на модерната и целеустремена българка. Юлияна Дончева! Десетилетия наред тя неотлъчно предлага и налага на българската и чуждестранна публика своята концепция за красота и изисканост, за взискателност и отговорност. Харизматичността й не е просто пусната свише, макар че нейната хубост по рождение е очебийна и толкова естествена. Обаянието й е резултат на отвореността на нейния характер към новото, към прогресивното, към функционалното.

подробно...


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"„Нов театър – НДК“ представя пиесата от американския драматург Тенеси Уилямс – „Котка върху горещ ламаринен покрив” с премиера за София на 16 май. Отново през месец май ще бъдат чествани и 30 години от създаването на първия частен театър „Диалог“ с неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“.

подробно...


Розови диаманти за булките на Христо Чучев


Розови диаманти за булките на Христо Чучев  Мис България Марина Войкова и топ моделът Диана Иванчева блестят в красиви рокли от колекция „Розов диамант“ на дизайнера Христо Чучев. Неговата нова булчинска колекция носи името на един от най-редките скъпоценни камъни в света. Подобно на розовия диамант, роклите са изработени от дизайнерски дантели в нежни розови нюанси. Романтичното излъчване на колекцията се допълва от винтидж акценти в украсата, а елегантните силуети са А-линия, по тялото и свободно падащи.

подробно...


Pronovias представи Beyond the Stars 2020


Pronovias представи Beyond the Stars 2020Най-големият производител на булчински рокли в света - Pronovias изненада с оригинално и запомнящо се шоу в Барселона официалните си представители от цял свят. Топмоделите - Синди Бруна, Бланка Падиля, Мария Боргес, Девон Уиндзор представиха тоалетите върху звезден подиум, а Далина Арекион събра погледи “летейки” във въздуха с финалната рокля за 2020 г.

подробно...


IDEA MODA - международен конкурс за млади модни дизайнери


IDEA MODA - международен конкурс за млади модни дизайнериКонкурсът беше обявен през месец юни 2018 г., по време на дипломните ревюта на НБУ, които бяха част от програмата на Balkan Fashion Week 2018 #MetropolitanEdition. Много фирми от модния бранш, модни издания и медии станаха партньори и оказаха финансова и медийна подкрепа на IDEAMODA.

подробно...


Венета Райкова превръща малката черна рокля в съвременна носия


Венета Райкова превръща малката черна рокля в съвременна носияВенета Райкова, създател на модния бранд „Меме Мор“, съчетава непреходното от световния моден подиум – малката черна рокля, с непреходното от България – пищната и красива народна носия. Роклите на Венета Райкова, които носят в себе си преди всичко български дух и красота, съчетани с класика и стил, бяха демонстрирани по време на медийна презентация на бранда. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода. Той обяви, че произведенията на Венета Райкова вече са впечатлили ценители на модата в Китай, където през месец юни 2019 г. в Нанджинг ще бъде открит бутик на „Меме Мор“.

подробно...


Принцеса Мириам представи авторските си бижута


Принцеса Мириам представи авторските си бижутаПринцеса Мириам представи ексклузивно в България авторските си колекции бижута на изложбата Miriam de Ungria: Отвъд въображението. Експозицията бе официалнo открита със стилен коктейл, на който присъстваха Н.В. Симеон II и съпругата му Н.В. Маргарита, вицепрезидентът Илияна Йотова, както и редица дипломати и представители на бизнеса.

подробно...


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019Започна организацията на дванадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата – Варна 2019. Събитието ще се проведе на 27 и 28 юни в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

подробно...


Бритни Спиърс слага край на музикалната си кариера


Бритни Спиърс слага край на музикалната си кариераПоп-певицата Бритни Спиърс се оттегля от сцената завинаги след 20 годишна кариера.

подробно...


Илиана Раева рекламно лице на Zlatarna Celje Bulgaria


Илиана Раева рекламно лице на Zlatarna Celje Bulgaria Всички бижута (злато и сребро), които предлагат Zlatarna Celje Bulgaria са ръчна изработка, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали Сваровски.

подробно...


Дженифър Лопес с награда за модна Икона


Дженифър Лопес с награда за модна ИконаАсоциацията на дизайнерите в Америка ще удостои Дженифър Лопес с приза "Модна Икона" за приноса й в модните среди.

подробно...


Как да облечем бизнеса в успех?


Как да облечем бизнеса в успех?Една от най-иновативните и бързо развиващи се компании в сферата на производството и търговията с работни облекла и лични предпазни средства – Rabotno.bg, показа своята най-нова колекция пред партньори и представители на най-големите бизнеси в страната. Eксклузивното събитие под името „Облечете бизнеса в успех“, се проведе на 16 април в Българската търговско-промишлена палата. Представената колекция е изцяло съобразена с всекидневните потребности на клиентите на Rabotno.bg – водещи компании в хранително-вкусовата промишленост, производствения сектор, строителството, хотелиерството и ресторантьорството, медицината и фармацията, инженерните професии и лабораторната дейност, енергетиката, транспорта и логистиката, охранителна сфера и др.

подробно...


Най-доброто от Coachella 2019


Най-доброто от Coachella 2019Фестивалът Coachella се провежда всяка година в Калифорния, САЩ. Това е фестивал на изкуствата и музиката. Там могат да бъдат видяни звезди от музикалната, модна и художествената сцени. Тази година, ще ви покажем най-ярките образи уважили събитието. Знаменитостите, залагат на спортно-елегантни аутфити и лек грим.

подробно...


Световният конкурс за дизайн и иновации Red Dot отличи български велосипед


Световният конкурс за дизайн и иновации Red Dot отличи български велосипедГрадският велосипед на Urbanized Bikes, които се произвеждат в България от български екип, е отличен с приз в големия международен конкурс за изключителен дизайн и иновации Red Dot, чиито отличия ще бъдат връчени на церемония в операта в Есен на 9 юли, обявиха от фирмата.

подробно...


Верига за секънд хенд дрехи с иновативна кампанията "Дрехите не са боклук"


Верига за секънд хенд дрехи с иновативна кампанията "Дрехите не са боклук"Кампанията "Дрехите не са боклук" има за цел да промени системата за изхвърляне на ненужния текстил и всеки да намери подходящото място за дрехи, обувки и домашен текстил, които вече не използва.

подробно...


Пролетното издание на Serdika Center The Season - Re:Birth е посветено на промяната и движението


Пролетното издание на Serdika Center The Season - Re:Birth е посветено на промяната и движениетоАвторите Слав Анастасов и Хубен Хубенов, които стоят зад концепциите на едни от най-вдъхновяващите модни проекти у нас, показват най-новите тенденции, като са подготвили стилни фотосесии, посветени на различните роли – от модел в певица, от певица в модел, ролята на майка, ролята на жена-предприемач.

подробно...


Първият 3D моден спектакъл в България


Първият 3D моден спектакъл в БългарияПървото по рода си модно триизмерно изживяване организират дизайнерските марки Desizo Monni и MONNI. Те ще представят силата на дигиталното изкуство в градски условия. Не става въпрос за обикновено светлинно шоу, а грандиозен холограмен спектакъл в моден вариант.

подробно...


Топ филмите на Лято 2019


Топ филмите на Лято 2019Макар лятото, да е сезонът на дългите разходки и вечери с приятели навън, намерете време да се насладите на новоизлизащите филми за сезон Лято 2019.

подробно...


Как да се грижим адекватно за дрехите си според тъканите, от които са направени


Как да се грижим адекватно за дрехите си според тъканите, от които са направениОсвен факта, че трябва да внимавате при избора на дрехи, които ще обогатят гардероба ви, като вземете под внимание всеки детайл и аспект, трябва да бъдете също толкова внимателни, когато се грижите за тях на по-късен етап. Грижата за облеклото е наистина важна, защото през повечето време не купувате дрехи само за един ден! Ще представим основните съвети и трикове, които трябва да спазвате, за да се грижите за всеки вид облекло във вашия гардероб.

подробно...


Топ трикове, за да сме по-привлекателни


Топ трикове, за да сме по-привлекателниФренско изследване е първото, което научно проучва култовия въпрос "Как високите токчета на жените влияят върху поведението на мъжете?". Естествено, можете да предположите какъв е бил резултатът: жена, отива в бар като първоначално е обула ниски обувки, след това обувки със 6 сантиметров ток и последно с 9 сантиметров ток. Целта е мъже да попълнят въпросник, а резултатът най-секси жената изглежда с 9 сантиметровите токчета и съответно въпросникът е бил попълнен най-бързо тогава.

подробно...


Диляна Попова с фотосесия за ZEISS VISION CENTER


Диляна Попова с фотосесия за ZEISS VISION CENTER Една от любимките на българките, Диляна Попова се снима за оптики ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics. Ексклузивната фотосесия бе оъществена не къде да е, а именно на Малдивите. Красива, елегантна, винаги различна, актриса, модел – такава е героинята на тази вдъхновяваща приказка. Заради безупречната ѝ елегантност и позитивно излъчване една от най-реномираните компании в България – "Джой Фешън" я избра за рекламно лице на своите три вериги оптики.

подробно...


Дори 1% дехидратация може да наруши мозъчните ни функции


Дори 1% дехидратация може да наруши мозъчните ни функции Според последни медицински проучвания*, дори 1% дехидратация оказва отрицателно въздействие както върху настроението, така и върху концентрацията и възможностите ни да се справяме със задачите в ежедневието. Повече от 2% загуба на вода в тялото може да доведе до нарушена краткотрайна памет, да предизвика затруднения с фокусирането и координацията на работните процеси. Ако изпитвате трудности в работата, замислете се дали пиете достатъчно вода през деня. Това може да има ключово значение за ефективното ви представяне в офиса.

подробно...


Модни тенденции Spring/Summer 2019 - пастели от Пролет


Модни тенденции Spring/Summer 2019 - пастели от ПролетInspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите и ноктите за пролетта и лятото на тази година със сезонния си проект Look Book S/S 2019.

подробно...


Радина Филипова и нейната рецепта за щастие


Радина Филипова и нейната рецепта за щастиеОчаквам грацията ни Радина Филипова във фоайето на хотел InterContinental Sofia и се оглеждам за брюнетка. За моя изненада, в уречения час тя се появява блондинка - слънчева и усмихната, готова да влезе в ролята на пролетна булка! Красивата варненка бе талисман на Световното първенство по художествена гимнастика през септември м.г. у нас.

подробно...


Цвят, романтика и блясък през пролетта


Цвят, романтика и блясък през пролеттаНовият сватбен сезон е белязан с изобилие от изисканост. Дизайнерите обожават дантелата, силуетът "Принцес" е представен по модерен начин, а дори и най-изчистената, гладка като материя рокля, очарова с романтична елегантност. Цветът все повече намира място в булчинската мода, а пера, блясък на кристали и гол гръб са сред основните тенденции.

подробно...


Най-известната веганка - Йована Мендоса хваната да яде риба


Най-известната веганка - Йована Мендоса хваната да яде рибаЙована Мендоса е известна със своя вегански начин на живот. Скандалът се заформи след като излезе видеоклип, където Йована яде риба.

подробно...


Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон


Новата Мисис Бургас – Мариана АтертонМариана е дипломиран бакалавър по приложна математика в Софийския университет „Климент Охридски“, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. Стипендиант е на „Баварската елитна академия“, в която след завършването си е избрана за председател на дружеството за Алумни. Благодарение на бизнеса си успява да съчетава своята страст към екзотичните дестинации, водните спортове и приключенията.

подробно...


Marchesa е вече в Bridal Fashion


Marchesa е вече в Bridal FashionАмериканският луксозен бранд Marchesa, любим на всички холивудски звезди, е вече в Bridal Fashion.

подробно...


Водещите на Sofia Fashion Week - любими на публиката


Водещите на Sofia Fashion Week - любими на публикатаДуото Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова се качват отново на най-голямата модна сцена у нас и ще бъдат водещи на финалната гала вечер на пролетно-лятната седмица на модата в София тази година.

подробно...


Пролет/Лято 2019: Новите модни тенденции при обувките


Пролет/Лято 2019: Новите модни тенденции при обувките Модата при обувките за новия сезон Пролет/Лято носи полъха на градски стил и настроение. Небрежният градски облик, съчетан с носталгична нотка, придава сладък вкус на дългоочакваната пролет!

подробно...


Българската марка KWIAT на световно изложение за очила


Българската марка KWIAT на световно изложение за очилаБългарска марка за слънчеви и диоптрични очила KWIAT взе участие със собствен щанд на най-голямото оптическо изложение в света - MIDO 2019, което се проведе този февруари за 49-ти път в Милано, Италия. Сред присъствието на многобройни световно известни марки очила, единственият български щанд се отличаваше и с атрактивната визия на младата поп сензация Дара, коярто стана рекламно лице на марката.

подробно...


Булка на Bridal Fashion е "Булка на 2018" според конкурса на списание “Булка"


Булка на Bridal Fashion е "Булка на 2018" според конкурса на списание “Булка"Прекрасните Ваня Георгиева и нейният съпруг - Кристиан Георгиев ще се насладят на романична вечеря за двама и нощувка в гранд хотел “София”.

подробно...


Българският пудел Саша отново сред ВИП-гостите на Chanel


Българският пудел Саша отново сред ВИП-гостите на ChanelChanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор в Гран пале в Париж, където се стече елитът на модния свят. Сред присъстващите бяха Клaудия Шифър - една от музите на Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, както и актрисата Моника Белучи. По подиума сред дървени хижи и под сипещи се снежинки, преминаха Кара Делевин, актрисата Пенелопе Крус и Кая Гербер.

подробно...


Атрактивни колекции за ревю-спектакъла "Златна Игла 2019"


Атрактивни колекции за ревю-спектакъла "Златна Игла 2019"Дизайнери и модни творци ще бъдат отличени за 25-ти път от Академията за мода. Годишните награди „Златна игла 2019“ ще се състоят в средата на месец март в „Рамада София Хотел”. По време на бляскавото събитие ще се връчат призове в категории като „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер” и др. В продължение на четвърт век Академията за мода отличава и стимулира най-добрите български модни творци. В подкрепа на тази мисия всяка година гала ревю-спектакъл по традиция предхожда официалната церемония по награждаването. В него по покана на Академията за мода участват талантливи дизайнери, утвърдени и изявени модни къщи.

подробно...


Силният пол предпочита умни пред красиви жени


Силният пол предпочита умни пред красиви жениСъгласно получените данни, девойките, чиято ключова характеристика била външния вид, представителите на силния пол разглеждали по-скоро като част от кратък роман.

подробно...


Кои са подходящите цветове когато отиваме на интервю за работа


Кои са подходящите цветове когато отиваме на интервю за работаТърсите работа и вече сте преминали през първото препятствие. Вашата автобиография и мотивационно писмо са привлекли вниманието на потенциален работодател и сте повикани на интервю. Повечето работодатели ще решат дали ви харесват в рамките на първата минута, често дори преди да започнете да говорите.

подробно...


Българско присъствие и на афтър партито след Оскарите


Българско присъствие и на афтър партито след ОскаритеОсвен на церемонията по раздаването на филмовите награди "Оскар", на афтърпартито след голямото събитие, бяха забелязани наши сънародници. Едни от най-обичаните българи - актрисата Нина Добрев и топ ракетата на България - Григор Димитров.

подробно...


Творческа възстановка на носените от пловдивските дами прически


Творческа възстановка на носените от пловдивските дами прически Предизвикателството към артистизма и въображението им е отправено от организаторите на Националния конкурс за фризьори, което ще се проведе от 29 до 31 март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив. Надпреварата е в рамките на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата и традиционно е сред неизменните акценти в програмата, съобщиха организаторите от "Christian Of Roma".

подробно...


Аксел Харди показа модни иновации при плетивата


Аксел Харди показа модни иновации при плетиватаИновации при авторските плетива представи дизайнерката Аксел Харди. Миксиране на материи, различни методи за обработване и техники за багрене, са в основата на иновативния подход на дизайнерката, която 25 години експериментира в създаването на плетива. Своеобразен връх в нейното творчество е уникална тъкан – двулицев жакард, разработен лично от нея. По време на пресконференция Аксел Харди показа ревю с избрани авторски плетива и демонстрира интересни трансформации на многофункционални облекла от умни материи.

подробно...


Тенденции в грима и косите от Седмицата на модата в Ню Йорк


Тенденции в грима и косите от Седмицата на модата в Ню ЙоркСедмиците на модата са мястото където можете да откриете новостите в грима и прическите за предстоящия сезон. Подбрахме тези тенденции, които са напълно приложими за специални поводи, за вечерното излизане с приятелки или за по-екстравагантна визия през деня.

подробно...


Лейди Гага с трета раздяла за три години


Лейди Гага с трета раздяла за три годиниАмериканската поп звезда и номинирана за "Оскар" Лейди Гага се раздели със своя приятел Крисчън Карино.

подробно...


Дизайнерът Карл Лагерфелд почина на 85 години


Дизайнерът Карл Лагерфелд почина на 85 годиниКреативният директор на Chanel изгуби битката с рака. Дизайнерът почина от рак на панкреаса в понеделник, 18.02.2019г.

подробно...


Виктория Бекъм впечатлява с изчистена и стилна колекция


Виктория Бекъм впечатлява с изчистена и стилна колекцияМиналата година Виктория Бекъм смени Нюйоркската седмица на модата със седмицата на модата в Лондон, за да отбележи десетата годишнина на марката си у дома. Изглежда дизайнерът харесва промяната на пейзажа, защото и тази година тя избра да остане в графика на британското модно ревю.

подробно...


Певицата Кейти Пери с предложение за брак от Орландо Блум


Певицата Кейти Пери с предложение за брак от Орландо БлумПевицата Кейти Пери получи предложение за брак от приятеля си чаровния актьор Орландо Блум на връх Свети Валентин.

подробно...


Аксел Харди създаде уникално плетиво


Аксел Харди създаде уникално плетивоДизайнерката Аксел Харди, която създава авторски плетива вече 25 години, разработи уникално плетиво тип жакард. Оргиналното плетиво представлява двулицева тъкан, която може да бъде изработена от различни видове естествени материи. Новото жакардово плетиво прави дрехите мултифункционални като начин на обличане и промяна на цветове. То е проектирано със знака на безкрайността, вплетен в двете букви на името Аксел Харди като символ на безкрайността на човешкото въображение и възможности.

подробно...


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля Кинова


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля КиноваНа изискано модно събитие на 13 февруари 2019г. в „София Хотел Балкан“, дизайнер Поля Кинова представи своята последна колекция от сватбени и официални тоалети за 2019г. – „Ледената кралица“.

подробно...


Топ 5 романтични филми за Свети Валентин


Топ 5 романтични филми за Свети ВалентинКакво по-романтично от киновечер в прегръдките на любимия в комбинация с пуканки и шоколад. Представяме ви, една селекция от най-подходящите филми за празника.

подробно...


Всичко за хиалуроновата киселина - употреба и ползи за здравето


Всичко за хиалуроновата киселина - употреба и ползи за здраветоДнешната грижа за кожата се интересува повече от съставките, отколкото от нещо друго - добри съставки, които хидратират и правят кожата да изглежда сияйна и красива. И хиалуроновата киселина е станала популярна в това отношение.

подробно...


Модна търсачка обяви най-популярните марки за 2018 година


Модна търсачка обяви най-популярните марки за 2018 годинаМодната платформа Lyst, където потребителите търсят любими продукти на световни марки, обяви най-популярните марки и техните топ продукти за 2018 година.

подробно...


Ralph Lauren залага на златно, черно и бяло за сезон Пролет/Лято 2019


Ralph Lauren залага на златно, черно и бяло за сезон Пролет/Лято 2019Американският дизайнер Ralph Lauren представи новата си пролетно-лятна колекция по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

подробно...


Дженифър Анистън на 50 - с нова визия и дете


Дженифър Анистън на 50 - с нова визия и детеНа 11 февруари актрисата отпразнува своята 50-годишнина. В навечерието на нейния рожден ден тя е прибягнала до скъпи козметични процедури против стареене, съобщава Хийтуорлд. Според приятел на Анистън, американската актриса се е подложила на инжектиране с ботокс и филъри. Дженифър е помолила лекарите да направят устните й по-пълни. Според журналисти, Дженифър вече е преминала всички процедури. Сега знаменитостта се възстановява.

подробно...


Том Форд даде старт на модната седмица в Ню Йорк


Том Форд даде старт на модната седмица в Ню Йорк57-годишният дизайнер, Том Форд показа изчистена колекция, която е вдъхновена от моделите, създадени от него за "Гучи" през 1996 г. Тогава по собствените му думи дава старт наблестящата му кариера. Редица дълги рокли са с голи гърбове и напомнят белите тоалети, представени от дизайнера в Милано. Носеният от Джиджи Хадид костюм тайор с червен панталон пък е като копие на същото облекло, представено от Форд преди 23 години.

подробно...


Топ 5 световни тенденции при дамската мода за 2019


Топ 5 световни тенденции при дамската мода за 20192019 дойде и отвсякъде дебнат новите тенденции както при облеклото, така и при коса, маникюр, обувки, аксесоари. Всяко кътче на земята оставя своята диря в модата. Представяме ви Топ 5 тенденциите при дамската мода за 2019:

подробно...


Софи Маринова се омъжи в рокля на София Борисова


Софи Маринова се омъжи в рокля на София БорисоваСофи Маринова и Гринго сключиха граждански брак на официална церемония на 05.02. 2019г. в София, Маринова вече официално е Давидова!

подробно...


Българската дизайнерка Невена Николова облече Никол Шерцингер


Българската дизайнерка Невена Николова облече Никол ШерцингерДизайнерката Невена Николова, която живее и твори в Лондон, облече певицата Никол Шерцингер. 40-годишната приятелка на топтенисиста ни Григор Димитров избра изящна бяла, дантелена рокля за своя изява на музикалната сцена.

подробно...


Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работа


Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работаЗабавно пътуване по света безплатно това лято? Една круизна компания предлага да плати на "чирак", за да направи точно това - можете да кандидатствате от днес.

подробно...


Радослава Лазарова показа уникална авторска дантела


Радослава Лазарова показа уникална авторска дантелаРадослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли. Проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода и водещ на пресконференцията, представи талантливата млада дизайнерка и акцентира върху предишни нейни изяви и постижения, с които Радослава Лазарова е заявила убедително присъствие на модната сцена.

подробно...


Турски топмодел снима ексклузивно за българска дизайнерка


Турски топмодел снима ексклузивно за  българска дизайнеркаТурският модел Аталай Пат пристигна специално от космополитния Истанбул. Целта е да заеме ключовата роля на истински джентълмен в новата фотосесия на модна къща Агресор, издават от ПРофайл.

подробно...


Кучето от първи ред на Шанел - герой в благотворителен календар


Кучето от първи ред на Шанел - герой в благотворителен календар последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите често са важен аксесоар на модния подиум. Облечени в миниатюрни копия на тоалетите от колекциите или в своя натурален вид, те допълват моделите и създават истинско настроение. Много известни личности разнообразяват своя стайлинг и имидж именно с домашните си любимци.

подробно...


Героиня в новата колекция на Alexander McQueen е палеонтолог-любител


Героиня в новата колекция на Alexander McQueen е палеонтолог-любителСара Бъртън изглежда знае всичко за стила в Англия през викторианската епоха и с удоволствие преразказва историята с помощта на своите модели. Героинята на новата й колекция е Мери Анинг, колекционер на вкаменелости и палеонтолог-любител, известна с редица открития, предимно в района на юрската морска фауна. Мери стана известна с това, че на 12-годишна възраст е открила и идентифицирала останките от първия ихтиозавър. Тази вкаменелост е замръзнала в скалите близо до плажа Лайм Реджис, който сега се нарича Юрско крайбрежие. Анинг и нейното семейство припечелвали от продажби на вкаменелости на туристи и колекционери.

подробно...


Топмодели на ревюто на мъжката колекция на Версаче в Милано


Топмодели на ревюто на мъжката колекция на Версаче в МиланоМоделите Бела Хадид, Емили Ратайковски и Кая Гербер се включиха в ревютата в Милано, Италия, за представянето на мъжката колекция на Versace за сезон Есен/Зима 2019. Те бяха единствените жени, представени в шоуто в събота, по време на Седмицата на модата в Милано.

подробно...


Саня Борисова и Вероника Стефанова снимат фотосесия за "Блинк" в операта


Саня Борисова и Вероника Стефанова снимат фотосесия за "Блинк" в оператаАктрисата Саня Борисова блести с официални рокли на талантливата дизайнерка Радослава Лазарова. В изискания интериор на Националната опера и балет тя засне фотосесия с рокли от най-новата колекция на модна къща „Блинк“. Актрисата си партнира с топмодела Вероника Стефанова и заедно, пред обектива на фотографа Ивомир Пешев, представят творенията на младата дизайнерка.

подробно...


Учени от САЩ открили закуската, която намалява стреса


Учени от САЩ открили закуската, която намалява стресаУчени от Харвардския университет в САЩ откриха идеалната закуска, която способства за намаляване нивата на стрес и в същото време се продава на напълно достъпна цена, пише „Комсомолска правда”.

подробно...


Сънят на работното място официално е одобрен във Финландия


Сънят на работното място официално е одобрен във ФинландияХелзинки има нова мода – да се спи на работа и работодателят ти да плаща за това. Оказва се, че финландските профсъюзи са стигнали до извода, че сънят в средата на работния ден се отразява ползотворно не само на продуктивността на сътрудниците, но и на финансовото благополучие на фирмите. Както пише изданието yle.fi, някои фирми дори наемат специалисти, които водят тих корпоративен час, помагайки на хората да се отпуснат и да научат повече за медитацията.

подробно...


Алберто Веделаго: "Можем да бъдем елегантни без задължително да сме облечени с костюм"


Алберто Веделаго: "Можем да бъдем елегантни без задължително да сме облечени с костюм"Maestro di eleganza Алберто Веделаго създава индивидуална елегантност за всеки мъж. Италианският дизайнер и стилист определя себе си като Personalitailor – шивач на личността. При персоналното създаване на дрехата той се съобразява с личността, характера и вътрешния свят на човека, не само с физическите му размери. Алберто Веделаго е убеден, че най-ценното, което прави, е да помага на мъжете сами да открият и да създадат своя стил. Той е приел за своя мисия популяризирането на италианската философия за елегантност. Маестро Веделаго помага на мъжете от различни точки на света включително и в България, да открият тайните на елегантността, която е едновременно комфортна, подходяща за различни ситуации и най-важното – придава стойност на човека.

подробно...


Модна къща "Вълшебство" с предложение за абитуриентите на 2019


Модна къща "Вълшебство" с предложение за абитуриентите на 2019Модна къща "Вълшебство" представи колекцията си абитуриентски рокли за сезон 2019. Богата цветова палитра, разнообразие от кройки и материи.

подробно...


Рокли на Христо Чучев за 12,000 лева ще бъдат разходени на световен подиум от Елеонора Стоянова и Гери Дончева


Рокли на Христо Чучев за 12,000 лева ще бъдат разходени на световен подиум от Елеонора Стоянова и Гери ДончеваДизайнерът Христо Чучев ексклузивно ще се погрижи за гардероба на Елеонора Стоянова – представителката на България в световния конкурс „Мис Глобал“. Носителят на престижната награда на Академията за мода – „Златна игла 2018“ ще облече и Гери Дончева за гала спектакъла на конкурса, където тя ще бъде ментор на момичетата и ще помага с награждаването в качеството си на вече коронована кралица на красотата от същия конкурс. Христо Чучев е заложил на бляскави материи с ръчни бродерии и инкрустирани кристали, а фини италиански дантели са неизменна част от стила му. Три бални рокли и две коктейлни рокли ще са тайното оръжие на Елеонора Стоянова.

подробно...


Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проект


Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проектНовият проект на режисьора Стилиян Иванов и Наталия Гуркова се казва “Те са!” и ще привлича огромната аудитория на YouTube и Facebook, пишат от ПРофайл.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи