Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 с атрактивни идеи за сватбата


Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 с атрактивни идеи за сватбатаЕдинадесетото издание на най-голямото в България сватбеното изложение – Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 – ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 г. в Sofia Hotel Balkan. По традиция в началото на годината събитието привлича интереса на двойките, на които предстои сватба и в рамките на два дни ги среща с различни представители на бранша. Организатор на изложението е фирма „Експолайн“ ООД – представлявана от Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


Най-голямото сватбено изложение в България започва след борени дни в София


Най-голямото сватбено изложение в България започва след борени дни в СофияВече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica Wedding & Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките, решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба. За единайсети пореден път Sofia Hotel Balkan ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 г. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


Mille Bridal Atelier – приказни и незабравими булчински рокли


Mille Bridal Atelier – приказни и незабравими булчински роклиВсяка булка е индивидуална като личност, но всички имат едно общо желание - да бъдат уникални и незабравими на своят специален ден! Mille Bridal е за дамите, които търсят своята приказна и незабравима булчинска рокля. Вдъхновени от многобройните срещи и разговори с клиентите - бъдещите булки, марката иска да създаде малък оазис, в който да предложат едно незабравимо изживяване.

подробно...


Ивелина Чоева грее от корицата на Vogue Украйна


Ивелина Чоева грее от корицата на Vogue УкрайнаТопмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.

подробно...


IDEA MODA - Конкурсът


IDEA MODA - КонкурсътНа 30.01 приключва регистрацията за обявения от Нов български университет www.nbu.bg и Balkan Fashion Week www.balkanfashionweek.eu, конкурс за млади модни дизайнери IDEA MODA.

подробно...


Каква е разликата между органична, нетоксична и натурална козметика


Каква е разликата между органична, нетоксична и натурална козметикаБио козметиката набира скорост и сега представлява един от най-бързо развиващите се сектори на козметичната индустрия. И ако сте един от многото, които са преминали към грижа за чиста кожа, може би сте забелязали, че всеки друг продукт на рафта твърди, че той е „естествен“, „органичен“ или „нетоксичен“.

подробно...


НОВ ТЕАТЪР – НДК със силен старт на 2019-та година


НОВ ТЕАТЪР – НДК със силен старт на 2019-та година„Нов театър – НДК“ започва 2019-та година с богата и интересна театрална програма. От 11-ти януари до края на месеца ще се проведе третото издание на „Януари“ – Фестивал на българската драматургия”. Всяка година той събира под един покрив някои от най-обичаните от публиката представления от български автори. „Нов театър – НДК“ е приемна сцена за София и на първия в кариерата на Йоана Буковска-Давидова моноспектакъл – „Променяне“, който може да бъде гледан на 9-ти и 10-ти януари. „Променяне” е един от първите театрални спектакли в Европа с добавена реалност.

подробно...


Проф. Любомир Стойков ни разкрива модните прогнози за 2019


Проф. Любомир Стойков ни разкрива модните прогнози за 2019Ключовата дума „разнообразие“ сякаш най-точно може да маркира модните прогнози за 2019 година. Изобилието от стилове и варианти в облеклото е гаранция за възможно най-добрия избор на отделния потребител.

подробно...


Pantone разкрива Цвета на 2019


Pantone разкрива Цвета на 2019Жив, но мек Цветът на 2019 ни обгръща с топлина, за да осигури комфорт в нашата непрекъснато променяща се среда.

подробно...


"Ивет Фешън" представиха Новите Красиви на светско парти


"Ивет Фешън" представиха Новите Красиви на светско партиЗнаковият календар на агенцията BELLES NOUVELLES е посветен на френското кино Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

подробно...


Колекция на Диляна Матеева впечатли фотограф на "ВОГ"


Колекция на Диляна Матеева впечатли фотограф на "ВОГ"Премиерната колекция Fashion Melody на талантливата млада дизайнерка Диляна Матеева впечатли световноизвестния фотограф на „Вог“ – Оми Чоудури. Той засне артистична фотосесия с прима балерината Катерина Петрова, която танцува и позира изящно, облечена с аутфити от колекцията. Кадрите са направени специално за Deux Magazine с отговорен редактор – Оми Чоудури, което публикува статия, озаглавена „Издигането с Art.Look”.

подробно...


Аксел Харди представя колекция "Безкрайно въображение"


Аксел Харди представя колекция "Безкрайно въображение"Аксел Харди представи новата си имиджова колекция „Безкрайно въображение“ (Infinite Imagination) на десетото юбилейно издание на „БГ модна икона“. Колекцията е създадена специално за събитието на Академията за мода. Всяка дреха включва знакът на безкрайността, вплетен в двете букви на името Аксел Харди, като символ на безкрайността на човешкото въображение и възможности.

подробно...


Списание Сватбен Каталог със зимен брой


Списание Сватбен Каталог със зимен бройРокля от колекция 2019 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ Модна Икона 2018"


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ Модна Икона 2018"Десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' по традиция включваше стилен ревю-спектакъл, в който и тази година бяха представени актуални модни колекции. В събитието участваха български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. По време на спектакъла за първи път в България беше показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски – специален гост на „БГ модна икона 2018“. Той пристигна от Франция по покана на проф. Любомир Стойков и показа изящни пластики от серията „Роклята“, които разкриват по оригинален начин връзката между модата и скулптурата.

подробно...


Анн-Джи облича Мис Студентка


Анн-Джи облича Мис СтуденткаПоп певицата Анн-Джи продължава да жъне успехи с поредната си модна колекция. Този път тя бе представена в два от туровете на ежегодния конкурс "Мис Студентка България 2018", който се проведе в известен столичен клуб.

подробно...


Съвети при избор на булчинска рокля от Сватбен Център Брилянтин


Съвети при избор на булчинска рокля от Сватбен Център БрилянтинВсяка жена мечтае да се види облечена в булчинска рокля. Сватбата е онзи специален и запомнящ се момент в живота, когато целия свят се върти около булката. Нищо не бива да помрачава този ден и на него ТЯ трябва да се чувства, като истинска принцеса. Когато дойде момента обаче възниква големия въпрос..

подробно...


Победителите от конкурса "Нарисувай си рокля"


Победителите от конкурса "Нарисувай си рокля"През последните месеци на годината, най-големият портал за мода Fashion.bg реши да награди най-креативните от вас.

подробно...


Lions Club Vitosha и приятели събраха 135 560 лева


Lions Club Vitosha и приятели събраха 135 560 леваНа благотворителна вечер "Приятели на доброто", организирана от Лайънс клуб „София Витоша“ бяха събрани 135 560 лева. Парите ще отидат за две каузи – Дневен център за социална интеграция и професионално обучение на младежи с физически и интелектуални увреждания, както и за закупуване на два апарата за превенция на зрението и слуха на деца от 0 до 6 годишна възраст.

подробно...


Burberry в колаборация с Vivienne Westwood


Burberry в колаборация с Vivienne WestwoodДве от емблематичните модни къщи на Кралството обявиха своята колаборация - Burberry и Vivienne Westwood.

подробно...


2019 година - под знака на кафявата земна свиня


2019 година - под знака на кафявата земна свиняСпоред китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват

подробно...


Рипсеното кадифе - хитът на Зима 2018-2019


Рипсеното кадифе - хитът на Зима 2018-2019Има една тъкан, която ни завладя още миналата година - кадифето. То присъства на световната модна сцена, в публикациите на блогъри както и в най-модерните градове.

подробно...


Премиера на световноизвестния скулптор Живко Седларски на "БГ Модна Икона"


Премиера на световноизвестния скулптор Живко Седларски на "БГ Модна Икона"Световноизвестният скулптор Живко Седларски ще представи за първи път в България нови пластики от серията „Роклята“ по време на официалната церемония „БГ модна икона 2018“ на 12 декември във Витоша Парк Хотел. Той пристигна от Франция по специална покана на Академията за мода за своята премиера в едно от най-престижните лайфстайл събития в България.

подробно...


Списание Булка със зимен брой


Списание Булка със зимен бройКакви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новото издание на сп. Булка, вече на пазара! Прекрасната Нора Шопова е лице на зимния брой, облечена с романтична рокля на FEDE fashion studio от копринен матов сатен, декориран с фина дантела в екрю на дизайнер Вяра Георгиева.

подробно...


ТОП 10 тенденции за булките на зимата


ТОП 10 тенденции за булките на зиматаЩе откриете звездни отпечатъци, романтични нотки и многоцветни флорални акценти в нашата разходка за сватбена рокля този сезон!

подробно...


Магнетичната Нора Шопова


Магнетичната Нора ШоповаУдоволствието да се запозная с Нора Шопова отблизо, остави прекрасни впечатления - обаятелна, скромна, мъдра, целеустремена да върви напред, изпълнена с енергия и невероятен професионалист. Случи се при съвместното ни двудневно пътуване до едно райско кътче край Мелник - Zornitza Family Estate, където с екипа ни я снимахме за броя. Тя е едно от лицата на прогнозата за времето по NOVA телевизия, а като модел на Ivet Fashion се нарежда сред най-успешните имена с корици и фотосесии за световни модни списания. Нора е единствената българка красила два пъти корицата на Vogue.

подробно...


Мерилин Монро е новото лице на Invoke


Мерилин Монро е новото лице на InvokeЕдна от най-колоритните дами у нас - Енджи Касабие, е новото рекламно лице на българския бижутериен бранд Invoke. Специално за марката диетолог #1 в България засне стилна фотосесия, вдъхновена от емблематичните актриси на Холивуд - Мерилин Морно и Чарлийз Терон. Енджи се превъплъти в двете дами без затруднения, предавайки тяхната класа и изисканост – качествата, които определят и най-новата линия бижута на Invoke - Silver Premium. По време на снимките, заснети от модния фотограф Теди Грозданов, тя сподели, че е страстен почитател на обеците и розовото злато и моделите на българския бранд прилягат напълно на нейната същност.

подробно...


Роклите на Живко Седларски - скулптури с душа


Роклите на Живко Седларски - скулптури с душаСкулторът Живко Седларски, който създава емблематични рокли от метал, ще участва за първи път в едно от най-престижните лайфстайл събития в България. Той ще пристигне от Франция, където живее и работи над 20 години, за да участва в ревю-спектакъл на Академията за мода по повод десетото издание на годишните награди „БГ модна икона“.

подробно...


Компания създаде първият умен портфейл, който се активира с гласови команди


Компания създаде първият умен портфейл, който се активира с гласови командиEkster® е компанията разработила интелигентният портфейл. Той е трето поколение - новостите в дизайнаса, че е снабден с RFID защита, активира се с гласови команди и батерията му се зарежда със слънчева светлина.

подробно...


Звездна двойка водещи на сцената на Мис България 2018


Звездна двойка водещи на сцената на Мис България 2018Любимата двойка водещи в страната - Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на финалната гала вечер на конкурса за красота "Мис България" 2018, който ще се проведе 30 ноември в столицата. Двамата са сред най-обичаните и популярни лица у нас, като зад гърба си имат десетки участия на сцена. Те са добре познати и от най-голямото модно събитие в България - Sofia Fashion Week, на което са официални водещи.

подробно...


Мис България 2018


Мис България 2018Конкурсът за красота Мис България води своето начало в далечната 1929г. Тогава за най-красивата българка е обявена Люба Йоцова. След спечелването на титлата, Люба участва на конкурса Мис Европа и става подгласничка. През 1967 година титлата Мис България грабва известната актриса Бранимира Антонова.

подробно...


Любопитни факти за Селин Дион


Любопитни факти за Селин ДионЗнаете, че тя е от Квебек, че е успешна певица, че беше омъжена за мениджъра си Рене Анжелил, но не знаете че тя е почетен доктор! Ето и петте неща които не знаем за Селин Дион.

подробно...


Как да бъдеш успешен инфлуенсър


Как да бъдеш успешен инфлуенсърКакто всяка кариера, така и тази на инфлуенсъра се гради стъпка по стъпка. Има различни качества, които трябва да придобиваме с цел да станем по-добри в това, което правим.

подробно...


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звезда


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звездаВ Америка Андреа се нареди сред едни от най-големите имена в световния музикален шоубизнес. На тазгодишните музикални награди “Big Apple Music Awards 2018”, които се проведоха на 21 Ноември 2018 в Холивуд, Калифорния, Андреа получи приз за музикалните си проекти през годините. Най-големия приз в кариерата и до момента е именно „Най-добър изпълнител на Балканите”

подробно...


Стил и красота в спектакъла на "БГ Модна Икона"


Стил и красота в спектакъла на "БГ Модна Икона"Призът „БГ модна икона'', който се присъжда от Академията за мода, ще бъде връчен за десета поредна година. Официалната церемония по награждаването на най-стилните и успели българи ще се състои на 12 декември във Витоша Парк Хотел. Десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' по традиция включва стилен ревю-спектакъл, в който и тази година ще бъдат представени актуални модни колекции. В събитието ще участват български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. По време на спектакъла за първи път в България ще бъде показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски, който пристига от Франция специално за събитието.

подробно...


Краве сирене преди лягане за стройна фигура


Краве сирене преди лягане за стройна фигураБритански изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.

подробно...


Разликата между жълтата, червената и зелена ябълка


Разликата между жълтата, червената и зелена ябълкаЯбълките са едни от най-полезните плодове, и за да сме в крак с модата решихме, че би било добре да знаем какви са разликите между трите вида - червена, жълта и зелена. Смята се, че е произлязла от планините на Казахстан, ябълковите семена са били донесени за първи път в Северна Америка през 1600-те. Съществуват повече от 100 сортове ябълки, а от тази статистика само 15 вида ябълки представляват 90% от производството на ябълки, съобщават от foodpanda.

подробно...


Microsoft с иновация в текстилната индустрия


Microsoft с иновация в текстилната индустрияMicrosoft разшири възможностите на изкуствения интелект на своя чатбот Xiaoice, който сега създава дизайни и модели за китайската текстилна индустрия.

подробно...


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal Fashion


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal FashionСватбените рокли на най-желаните световноизвестни дизайнери в света очакват булките в бутик Bridal Fashion.

подробно...


Световният моден бранд Mondo облече момчетата в надпреварата Manhunt International Bulgaria


Световният моден бранд Mondo облече момчетата в надпреварата Manhunt International BulgariaПрез последните три десетилетия MONDО стана еталон за всички модни ценители, които искат да създадат впечатление с оригиналност.

подробно...


„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК представя „АНТИХРИСТ“ в нощта на театрите


„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК представя „АНТИХРИСТ“ в нощта на театритеБойко Илиев, режисьор и директор на „Нов театър“ – НДК, заедно с актьорите Йоана Буковска-Давидова и Любомир Ковачев представиха актуалните проекти на театъра. В Нощта на театрите в София на 17-ти ноември ще се играе представлението с актуални и силни послания – „Антихрист“ по романа на Емилиян Станев с драматизация и режисура на Бойко Илиев. Спектакълът „Поручик Бенц“ по романа на Димитър Димов ще бъде представен по време на европейско турне в Германия, Белгия и Холандия.

подробно...


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 80 страни. За България лиценза за международната проява е в ръцете на модния диктатор Ирина Папазова и Атанас Лазаров.

подробно...


15 Ноември - Международен ден без тютюнопушене


15 Ноември - Международен ден без тютюнопушенеТози ден по традиция се отбелязва всеки трети четвъртък на месец ноември. Според данни от изготвения от Европейската комисия „Здравен профил за България“, 2017 г., разпространението на тютюнопушенето сред българското население е най-високо в ЕС и е с почти седем процентни пункта над средното за ЕС. Не по-малко от 28% от възрастното население, включително повече от един на всеки трима (35%) мъже, пушат ежедневно.

подробно...


"НОВ ТЕАТЪР" – НДК с две премиери до края на 2018 година


"НОВ ТЕАТЪР" – НДК с две премиери до края на 2018 годинаПрез месеците ноември и декември до края на 2018 г. на сцената на „Нов театър“ – НДК ще се състоят две премиери на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Първата от тях е моноспектакълът на Иван Рангелов – „Страсти Илиеви“ с автор Димо Дешев, който може да бъде гледан за първи път на 15 ноември от 19:00 ч. Втората премиера е моноспектакълът на Кирил Михов – „Пикльото“ 20/18 с автор Калин Илиев, предвидена за началото на месец декември.

подробно...


Диляна Матеева представи България на Седмицата на модата в Гърция


Диляна Матеева представи България на Седмицата на модата в ГърцияДиляна Матеева и нейният моден бранд Art.Look представиха колекция Fashion Melody в Атина по време на Athens Xclusive Designers Week – AXDW. Талантливата млада дизайнерка реализира първото българско участие на официалната международна седмица на модата в Гърция. Тя се състоя от 31 октомври до 4 ноември 2018 г., като Диляна Матеева присъства на голяма част от ревютата, включително и това на големия ливански дизайнер – Зухаир Мурад. Досега AXDW има общо 24 издания (по две годишно), а на сцената й са представяли колекции прочути в целия свят дизайнери и модни къщи като Вивиън Уестууд, Емануел Унгаро, Ескада, Крициа, Кашарел, Ги Ларош, Марите и Франсоа Жирбо и други.

подробно...


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театърОсмото издание на конкурса за красота „Момиче Ловеч” ще се проведе на 7 ноември /сряда/ в големия салон на Драматичния театър. Началният час на спектакъла е 18.30. Събитието е с подкрепата на Община Ловеч и Драматичен театър – Ловеч, и е продуцирано от агенция „Глори” и A.G.A. Entertainment. В него участие ще вземат девойки с приятна външност на възраст от 14 до 26 години, които са преминали предварителен кастинг и под ръководството на известния хореограф Светомир Георгиев са се подготвели за тази проява. Водещи ще бъдат радиожурналистът Вальо Красимиров и актьорът от ловешкия театър Явор Костов.

подробно...


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода Престижният конкурс „БГ модна икона” се организира за десета поредна година. По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2018 година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Bridal Fashion на 20 тия Юбилей на Мисис България


Bridal Fashion на 20 тия Юбилей на Мисис БългарияЗа 20-та поредна година на 26 октомври, в „Сити Марк Арт Център“ гр. София, бяха избрани новите носителки на най-престижната титла за омъжени дами „Мисис България 2018” с директор - Меги Савова. Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлата „Мисис България.

подробно...


Облекла за цветотерапия и биомода на "ТексТейлър Експо 2018"


Облекла за цветотерапия и биомода на "ТексТейлър Експо 2018"Дрехи за добро настроение, направени от здравословни платове, ще бъдат показани на изложението „ТексТейлър Експо 2018“, което ще се проведе от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив. На дефиле през втория ден ще бъдат презентирани проекти на изявени и на бъдещи дизайнери, като се акцентира на творческите експерименти и на биотенденциите в съвременния свят.

подробно...


Силните послания на "Антихрист"


Силните послания на "Антихрист"„Нов театър – НДК“ в партньорство със Столична община, отдел „Култура“ ще отбележат Деня на народните будители на 1-ви ноември със спектакъла „Антихрист“ по едноименния роман на Емилиян Станев. Това е най-новото представление в програмата на театъра и може да бъде гледано също така на 17-ти ноевмри по време на Нощта на театрите в София. Драматизацията и режисурата на „Антихрист“ са дело на Бойко Илиев, а на сцената се изявяват актьорите: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски.

подробно...


Подготовката за бала започва


Подготовката за бала започва Екипа на Сватбен център БРИЛЯНТИН – гр.Бургас е вече напълно готов с невероятни предложения към новите абитуриенти – випуск 2019.

подробно...


Булчински рокли - колекция 2019, налични в Брилянтин!


Булчински рокли - колекция 2019, налични в Брилянтин!Колекция 2019 на гигантите в булчинската мода San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group са вече налични в Сватбен център Брилянтин/ гр.Бургас!

подробно...


Идеи за грим по случай Хелоуин


Идеи за грим по случай ХелоуинХелоуин дойде! За много от нас, това не е наш празник. Да, не е! Но пък е повод да се видим в една по-различна светлина, екстравагантни и иновативни. Грим, прическа, маникюр - темата е ясна...Нощта на Хелоуин. Решихме днес да ви вдъхновим за вашия грим и да се опитаме да ви покажем, че различното невинаги е лошо :)

подробно...


Lavazza представя изкусителни рецепти за десерти с кафе за Хелоуин


Lavazza представя изкусителни рецепти за десерти с кафе за ХелоуинЗа празника Хелоуин Lavazza поднася на празничната маса нови вкусови предложения, използвайки блендите кафе Qualità Oro/Qualità Rossa - ключова съставка в спeциалитетите на Лорета Фанела. Италианската сладкарка и посланик на Lavazza представя три изискани десерта, чиято основна съставка е кафе. Lavazza и Лорета приветстват празничния дух и доказват колко лесно се приготвят изкусителни десерти.

подробно...


Arena of Beauty Professional – 21 години доверие и професионализъм


Arena of Beauty Professional – 21 години доверие и професионализъмНа 39-то издание на Arena of Beauty Professional, участие взеха 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея, които представиха повече от 320 бранда, 25 демонстрации на сцена, повече от 100 фирмени демонстрации и презентации, и бяха видени от над 4600 посетители от България, Македония, Сърбия, Гърция и Турция.

подробно...


Алберто Веделаго: "Бъдещето е на персонализираната дреха"


Алберто Веделаго: "Бъдещето е на персонализираната дреха"Мултимедийната лекция на тема: „Модерният мъж: персоналният стил за успеха“ на световноизвестния италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго се състоя на 24 октомври в артистичното пространство на бар-галерия „Каре-Арте“. Организатор и модератор на лекцията бе проф. д.н. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, със съдействието на литературен клуб „Чети с нас“ и Калина Паскалева. Лекцията на Алберто Веделаго уважиха утвърдени и млади дизайнери, представители на медиите, на артистичните и бизнес среди, сред които: Саня Борисова, Есил Дюран, Вяра Георгиева, Ради Орцева, Диляна Матеева, Ирина Матов (Сърбия), Давид Стояновски (Македония) и др.

подробно...


Кажете ДА на нитратите


Кажете ДА на нитратитеЗелената салата и цвекло намаляват риска от развитие на ранен стадий на дегенерация на макулата (централната част на ретината). Консумацията на зеленчуци, богати на нитрати, предотвратява влошаването на зрителната острота, съобщава Медикъл експрес.

подробно...


Списание Forbes обяви най-восокоплатените телевизионни актриси


Списание Forbes обяви най-восокоплатените телевизионни актрисиКолумбийската и американска актриса София Вергара, най-известна с ролята си в комедийния сериал "Модерно семейство", за седми пореден път оглави списъка на най-високоплатените телевизионни актриси на списание "Форбс".

подробно...


Стилът на Елена Караколева за Юбилейното издание на "Мисис България"


Стилът на Елена Караколева за Юбилейното издание на "Мисис България"В навечерието на 20 – тото издание на конкурса – „Мисис България“, представяме една от емблематичните носителки на престижната корона, както и на титлите – "Мисис България Вселена 2009" и „Мисис Европа“ 2010, заради която нашата страна стана домакин на международния конкурс - „Мисис Европейски Съюз 2011“.

подробно...


Високи технологии и мода на „ТексТейлър Експо“ в Пловдив


Високи технологии и мода на „ТексТейлър Експо“ в ПловдивВисоките технологии преобразяват и модната индустрия, като й предлагат все повече умни решения, показва „ТексТейлър Експо 2018“. Изложението за текстил, облекло и мода ще се проведе от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив с участието на над осемдесет български и чуждестранни фирми.

подробно...


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем години


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем годиниЗа седма поредна година, един от най-престижните конкурси за красота Miss Gaming BEGE 2018, ще короняса дамата, достойна да носи титлата „най-красивото лице на игралната индустрия“. Miss Gaming BEGE традиционно се провежда като акцент в програмата на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) – водещото събитие за сферата в Централна и Източна Европа. Красавиците ще дефилират на 21 ноември, по време на първия ден от изложението в Интер Експо Център, София. Коронясването на новата Miss Gaming BEGE 2018 ще се състои на тържествена церемония, по-късно същия ден в зала 2.

подробно...


Мегън Маркъл с впечатляващ тоалет


Мегън Маркъл с впечатляващ тоалетХерцогинята на Съсекс впечатлява с дълга рокля дело на „Сафия” (Safiyaa), която разкрива бременното ѝ коремче във Фиджи. Меган допълва бляскавата си визия с чифт диамантени обеци.

подробно...


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018 В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018.

подробно...


Just Cavalli откри нов монобранд бутик в центъра на София


 Just Cavalli откри нов монобранд бутик в центъра на СофияНовият монобранд бутик на Just Cavalli в София отбеляза откриването си с модно дефиле и изискан коктейл. "Дрехите и аксесоарите заемат все по-важно място в живота на хората, именно затова ние създадохме една нова фантастична дестинация за шопинг в центъра на нашата столица", споделят Славея Янева и Силвия Колева, които са представители на луксозната италианска марка за България.

подробно...


Ким Кардашиян с фотосесия за списание Richardson


Ким Кардашиян с фотосесия за списание RichardsonИзвестната актриса и модел Ким Кардашиян се разголи за новия брой на списание „Ричардсън“ за фото-тема, посветена на секса и сексуалността.

подробно...


Кафе за здрава и сияйна кожа


Кафе за здрава и сияйна кожаРедовното пиене на кафе намалява риска от развитието на розацея – хронично възпаление на кожата на лицето, придружено със зачервявания и разширяване на кръвоносните съдове. До този извод стигнаха китайски учени.

подробно...


Лукът и чесънът са незаменими по време на диета


Лукът и чесънът са незаменими по време на диетаЗнаете ли, че чесънът и лукът намаляват ефекта от диетата с високо съдържание на мазнини? В продължение на хиляди години хората по света са разпознали и използвали невероятните лечебни ползи на чесъна и лука.

подробно...


Модна Агенция "Ивет фешън" с официално изявление


Модна Агенция  "Ивет фешън" с официално изявлениеПо повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на „Ивет фешън“ Розмари Тишер в риалити формата на Нова ТВ "ВИП Брадър", екипът на агенцията се почувствал длъжен да отговори.

подробно...


Джиджи и Бела Хадид - преди всичко семейство


Джиджи и Бела Хадид - преди всичко семействоДжиджи и Бела Хадид – сестрите на върха в модната индустрия. В допълнение на това, че и двете имат перфектни гени, супермоделите споделят и обща привързаност към висшата мода. Все пак, те често заемат дрехите си една на друга или съгласуват тоалетите си, но винаги успяват да не изглеждат твърде идентично.

подробно...


Instagram вдъхновение за маникюр с привкус на Хелоуин


Instagram вдъхновение за маникюр с привкус на ХелоуинНаближава Хелоуин, макар и не български празник, последните години се чества и у нас - интересен, забавен и страшен. Хелоуин е вълнение и за малки, и за големи. Представяме ви колекция от дизайни, с които да впечатлите в нощта на Хелоуин.

подробно...


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин купуват къщата на Деми Ловато


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин купуват къщата на Деми ЛоватоДжъстин Бийбър и Хейли Болдуин искат да станат собственици на къща в Ел Ей и един от имотите, които те разглеждаха беше именно къщата, където Деми Ловато почти не умря преди няколко месеца, съобщава "Ти Ем Зет".

подробно...


Календарът на Pirelli за 2019 година беше заснет от Албърт Уотсън


Календарът на Pirelli за 2019 година беше заснет от Албърт УотсънФотографът, чиито снимки са се появявали на над 100 корици на „Вог” по целия свят, засне фотосите за календара този април на място между Маями и Ню Йорк. Малко подробности са известни, но огромното портфолио на Уотсън, включващо портрети на Алфред Хичкок, Стив Джобс, Дейвид Бауи и Кейт Мос, го направиха ясен претендент за проекта.

подробно...


Лейди Гага се сгоди


Лейди Гага се сгодиЛейди Гага потвърди годежа си с 49-годишния Кристиан Карино, почти година след като новината за него изтече в медиите.

подробно...


Никол Кидман с подробности за брака си с Том Круз


Никол Кидман с подробности за брака си с Том КрузАктрисата говори открито за своят брак с бившия ѝ съпруг, Том Крус в есе писано за „Ню Йорк Мегъзин”, което бе публикувано онлайн в понеделник, съобщава "Контакт мюзик".

подробно...


Сгодената Ариана Гранде прекрати връзката си с Пит Дейвидсън


Сгодената Ариана Гранде прекрати връзката си с Пит ДейвидсънАриана Гранде е взела „финалното решение” да се раздели с годеника си Пит Дейвидсън, съобщава "Контакт мюзик". 25 годишната певица и комедиантът са развалили годежа си, след като го обявиха през юни, само месец след като започнаха да излизат.

подробно...


Консумацията на домати помага за дълголетие


Консумацията на домати помага за дълголетиеЕжедневната консумация на домати спомага за удължаване продължителността на човешкия живот, съобщава интернет порталът Dni24.com.

подробно...


Лейди Гага и Серина Уилямс с отговорна задача в модната индустрия


Лейди Гага и Серина Уилямс с отговорна задача в модната индустрияАмериканската певица Лейди Гага и тенисистката Серена Уилямс ще бъдат съпредседатели на предстоящия Гала-музей "Метрополитън", ежегодно събитие в Ню Йорк.

подробно...


Пенелопе Крус е рекламното лице на Chanel за сезон 2018-2019


Пенелопе Крус е рекламното лице на Chanel за сезон 2018-2019Модна къща Chanel представи първите снимки на кампанията за колекцията "Croisiere 2018-2019" с великолепната Пенелопе Крус.

подробно...


Да се избавим от махмурлука за 11 минути


Да се избавим от махмурлука за 11 минутиУчени от Сидни дават препоръки за това как да се преодолее болезнения махмурлук. Най-добрият начин за това, както се оказа, е медитацията.

подробно...


Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат "Топ дизайнер"


Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат "Топ дизайнер"26-годишният модел потвърди, че ще бъде новия водещ и продуцент на предаването, като така ще замени германската красавица.

подробно...


Разкриха темата на Met Gala 2019


Разкриха темата на Met Gala 2019Музеят на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк съобщи темата за следващото издание на благотворителния бал "Мет Гала". Целта на събитието е да събере средства за модната секция на музея, тъй наречения Институт за костюма, съобщи Си Ен Ен.

подробно...


Най-мощният антиоксидант - негово величество Нарът


Най-мощният антиоксидант - негово величество НарътАко ви е досадно почистването му или неприятно консумирането заедно със зрънцата, винаги можете да изстискате сока му.

подробно...


Хелена Бонам Картър с разкрития за обвинения от много холивудски знаменитости продуцент Харви Уайнстийн


Хелена Бонам Картър с разкрития за обвинения от много холивудски знаменитости продуцент Харви УайнстийнХелена Бонам Картър е знаела, че може да изгуби работата си ако застене срещу Харви Уайнстийн, съобщи "Контакт мюзик".

подробно...


Гроздето - златният помощник на организма


Гроздето - златният помощник на организмаГрупа учени от Женевския университет установи, че фенолното съединение ресвератрол в гроздето притежава полезни свойства за борбата срещу рака, съобщи Science Daily.

подробно...


Татуировките на все по-видими места


Татуировките на все по-видими местаХората си правят татуировки на по-видими места. Това казват на Bulgaria tattoo Еxpo, който се организира за четвърти път, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Списание Сватбен каталог с есенно издание


Списание Сватбен каталог с есенно изданиеПрез всеки нов сезон от годината на страниците на Сватбен каталог детайлно се представят сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери. И при сватбените облекла цветовите тенденции често кореспондират с гамите, които се срещат в природата през съответния сезон на събитието.

подробно...


Комбинации от храни, които влияят зле на здравето


Комбинации от храни, които влияят зле на здраветоХората често съчетават някои хранителни вкусове, които повечето от нас мислят, че са чудесна комбинация. Ето три обичайни комбинации, които всъщност са доста неподходящи:

подробно...


Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиум


Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиумБившият модел и актриса Анди Макдауъл се завърна на модния подиум в шестото десетилетие от живота си и просто никой не би повярвал, че е на прага на 60-те си години.

подробно...


ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018


ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018По време на 39-тото издание на Arena of Beauty Professional - 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея ще представят повече от 300 бранда! Арената на красотата, се превръща буквално в „арена“, на която всяка компания демонстрира на сцена или на щанд - най-добрите си продукти, терапии, запознава публиката с новите си професионални марки или намира дистрибутори в страната.

подробно...


Знаменитостите, които привличат вируси в интернет пространството


Знаменитостите, които привличат вируси в интернет пространствотоКим Кардашиян е най-опасната за онлайн търсене личност за 2018 г., защото името й е свързано с потенциално най- заразените сайтове с вируси. Информацията публикува компанията за киберсигурност "McAfee".

подробно...


Убиец на ракови клетки, а ние го изхвърляме


Убиец на ракови клетки, а ние го изхвърлямеКората на ябълките „убива“ раковите клетки, заявиха изследователи от Университета „Уисконсин“ в Медисън, пише "Медицински форум".

подробно...


Christian of Roma с невероятно фризьорско шоу на SFW с участието на Bridal Fashion


Christian of Roma с невероятно фризьорско шоу на SFW с участието на Bridal FashionЗа пореден пети сезон, Christian of Roma в лицето на Елена Кристиано е партньор на грандиозното събитие Sofia Fashion Week и в последния му сезон отново предстви невероятните таланти като маестро Северио Палма и изявени български и японски коафьори.

подробно...


Официални рокли на Lorreti завладяха модната столица Париж!


Официални рокли на Lorreti завладяха модната столица Париж!Lorreti design studio отново изпъкна като новатор в българската мода, като избра именно Париж за представянето на Колекция 2019!

подробно...


История на десертите


История на десертитеИсторията на десертите може да се раздели, условно на 3 епохи - Средновековие, десертите на Тюдорите и модерни десерти. Всичко, което се яде след основно хранене или е сладко, може да бъде наречено десерт. За историята на най-обичаната част от менюто ни, разказва foodpanda.

подробно...


Ники Минаж с подробности за личния си живот


Ники Минаж с подробности за личния си животНики Минаж казва, че е по-близо до брак и деца, отколкото хората си мислят, съобщи "Контакт мюзик".

подробно...


Актрисата Гуинет Полтроу се омъжи


Актрисата Гуинет Полтроу се омъжиГуинет Полтроу се омъжи. Холивудската звезда каза заветното „Да” на годеника си – 47-годишният продуцент Брад Фалчук, на пищна церемония в имението на актрисата в Хамптънс, Лонг айлънд, съобщава в. „Дейли мейл”.

подробно...


Работата в офис поставя на риск брака


Работата в офис поставя на риск бракаРаботата в офиса, в голям колектив, увеличава вероятността от развод, установиха шведски социолози. Изследването за взаимната връзка между работата и семейния живот е публикувана в списание Sciencemag.

подробно...


Кейти Пери и Орландо Блум отново са двойка


Кейти Пери и Орландо Блум отново са двойкаПевицата Кейти Пери и холивудската звезда Орландо Блум първи път се появиха заедно в обществото, откакто отново са във връзка, което преди време спряха да крият.

подробно...


Ася от "София ден и нощ" след тежка катастрофа вече във форма


Ася от "София ден и нощ" след тежка катастрофа вече във форма Красивата актриса от рейтинговия TV формат по Нова тв “София ден и нощ” - Ася от днес вече е в перфектна форма след като претърпя пътен инцидент на магистрала Тракия преди три месеца.

подробно...


Певицата Деми Ловато излезе от болницата


Певицата Деми Ловато излезе от болницатаМинаха 2 месеца откакто Деми Ловато беше откарана в болница заради свръхдоза в апартамента ѝ, но феновете ѝ ще са щастливи да чуят, че тя е добре и дори е била видяна да си взима кафе близо до мястото, където в момента тя се лекува от зависимостта си, съобщиха от "Контакт мюзик".

подробно...


Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватба


Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватбаПийт Дейвидсън и Ариана Гранде заздравяват връзката си чрез провалените си връзки до момента. Пийт чувства, че "точният момент е всичко" с Ариана и те заздравяват връзката си заради техните общи ситуации и описа техният романс като "най-странното, яко нещо, което някога се е случвало", съобщи "Контакт мюзик".

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи