Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »


Салон на шоколада в Париж показа тоалети от шоколад


Салон на шоколада в Париж показа тоалети от шоколадСветовноизвестният „Салон на шоколада“ (Salon du Chocolat) отвори врати в събота във френската столица.

подробно...


Футболист атакува модното поприще


Футболист атакува модното поприщеМладата надежда на Локомотив Пловдив и Евроколежа Георги Карагьозов смело атакува модния подиум. Зад обектива на модния фотограф и дизайнер Бранко Андреев Георги засне най-новите предложения за есенно зимния сезон 2017/2018 на ултрамодерните и комфортни XO.

подробно...


Кока-Кола вдъхнови стотици за неделно хоро


Кока-Кола вдъхнови стотици за неделно хороТази неделя (22.10) ритми и фолклорни танци от различни краища на страната дадоха старт на националната кампания на Кока-Кола „Събери вдъхновение от България“. Пред Народен театър „Иван Вазов“ оживя традицията за неделното хоро и стотици посетители и гости на столицата се включиха в празненството.

подробно...


Енджи Касабие – принцесата на ВИП Брадър, на корицата на Coiffure Beauty


Енджи Касабие – принцесата на ВИП Брадър, на корицата на Coiffure BeautyЕсента – прекрасна, топла и нежна, малко или много ни навява носталгия за горещите летни дни. Ето защо от Coiffure Beauty са се погрижили да повдигнат вашето настроение и любопитство, като ви представят ексклузивно интервю с ливанската принцеса Енджи Касабие – една от звездите в къщата на „Биг Брадър“. Известната диетоложка впечатлява с нежна и крехка натура, но под всичко това се крие истинска борбена жена, която и за миг не спира да преследва своите желания и мечти. Специално за Coiffure Beauty Енджи споделя за новите си проекти: издаването на книга, отварянето на гурме кухня за хора, които следват специален хранителен режим, идеите за снимане на риалити и още куп изненади. Повече за нея четете на страниците на списанието.

подробно...


Топ коафьри от Калифорния и Милано се довериха на Bridal Fashion


Топ коафьри от Калифорния и Милано се довериха на Bridal FashionРоклите от най-новата haute couture италианска колекция в Bridal Fashion – Innocentia Roma 2018 се оказа хит по време на юбилейния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion show в София, който се проведе преди броени дни в столичната зала EFE под организацията на Елена Кристиано, собственик на 25 - годишната фирма - Christian of Roma.

подробно...


Представяме ви Деси Харизанова - Мис Родопи 2017


Представяме ви Деси Харизанова - Мис Родопи 2017 Десислава Харизанова е едно от най-магнетичните лица на модния подиум. Родена е в София, от малка обича да гледа предавания за мода и стил, което засилва страстта й е един ден да бъде на мястото на моделите от списанията. Учила е в „Италианския лицей“ и след завършване на висшето си образование в Стопанската академия, гр. Свищов – екомениджмънт и съдебни експертизи – Деси се отдава на своята страст и навлиза в света на модата. За нея проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, казва: „Като модел Десислава Харизанова се отличава с много характерно и силно излъчване. Тя има усет към пространството, сцената и – разбира се – към фотообективите и телевизионните камери. Нейната харизматичност, професионална увереност и енергичност я привилегироват като търсено и желано лице за авторитетни модни събития!“.

подробно...


Тенденции при материите за Есен-Зима 2017-2018: На почит е кадифето


Тенденции при материите за Есен-Зима 2017-2018: На почит е кадифетоВсички обичаме, материята нежно да докосва кожата ни. Една такава нежна материя, която е изключително подходяща за есента е кадифето. То е много популярно на модната сцена последните години. Тази есен този материал присъства в гардероба на много известните личности.

подробно...


Be Queen - роклята трябва да се носи като корона


Be Queen - роклята трябва да се носи като коронаСпециално за Седмицата на модата в София, Be Queen Fashion House представи своята първа самостоятелна колекция, вдъхновена от съвременната и успяла жена, коята въплащава в себе си еднакво добре неподправения момичешки чар и изтънчения женски сексапил.

подробно...


Красавици от игралната индустрия в оспорвана битка за короната на Miss Gaming BEGE 2017


Красавици от игралната индустрия в оспорвана битка за короната на Miss Gaming BEGE 2017Най-красивите лица на игралната индустрия се впускат в оспорвана надпревара за короната на най-престижния конкурс за красота в бранша - Miss Gaming BEGE 2017. Той се провежда за шеста поредна година в рамките на Десетото юбилейно издание на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE Expo). Изложението отваря врати на 22 ноември (Сряда) от 11:00 часа в Интер Експо Център и ще продължи до 23 ноември.

подробно...


Излезе книгата "Да нахраниш анаконда" на Жанета Стойкова


Излезе книгата "Да нахраниш анаконда" на Жанета СтойковаЖанета Стойкова представи в София книгата си „Да нахраниш анаконда“. В нея тя споделя в художествена форма свои дълбоки душевни преживявания, пречупени през призмата на професионалното й амплоа на гещалт психотерапевт. Премиерата се състоя на 17 октомври в клуб The Street в присъствието на редица гости, сред които приятели, близки и много ценители на словото. Книгата представи Атанас Капралов – директор на Националния литературен музей, а водещ на събитието беше проф. д.н. Любомир Стойков. Премиерата започна с изпълнение на сопраното Петя Миланова, която пя и втори път по време на представянето. Част от гостите, които вече бяха прочели книгата, активно се включиха в нейното обсъждане. По време на специална томбола за гостите, авторката подари и пет броя от книгата „Да нахраниш анаконда“.

подробно...


Семейството на Уилям и Кейт става петчленно през април


Семейството на Уилям и Кейт става петчленно през априлБританският принц Уилям и неговата съпруга херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън очакват третото си дете през април, съобщиха от Кенсингтънския дворец.

подробно...


Ряпата - здравословно и вкусно


Ряпата - здравословно и вкусноРяпата е зеленчук, който вирее добре в нашите географски ширини, както зелето и репичките. Тази нискокалорична култура притежава набор от полезни свойства и това я прави широко прилагана в хранителната индустрия.

подробно...


Джиджи Хадид в колаборация с Maybelline за създаването на козметична палитра


Джиджи Хадид в колаборация с Maybelline за създаването на козметична палитраЕксклузивната козметична палитра, създадена от супермодела Джиджи Хадид за "Мейбълин", бе разпродадена за по-малко от 90 минути след официалното й пускане на британския пазар в петък.

подробно...


Ядливите кестени - богатството на есента


Ядливите кестени - богатството на есентаКестенът е от семейство Букови и е бил известен още на първобитните хора, тъй като овъглени кестени са били намерени в селища от каменната и бронзовата ера. Смята се, че до 5 век пр. н. е. кестени са се отгелждали само в Мала Азия и Гърция, а от там са се разпространили по цялото Средиземноморие и Южна и Централна Европа. Те са били едни от главните хранителни източници в цели региони на Европа. От сушените кестени са приготвяли брашно, неотстъпващо по питателност на пшеничното. Обикновено са го смесвали с ръжено, пшенично, а по-късно и с царевично брашно и са приготвяли хляб и сладкиши. След като са пренесени картофите, кестените са останали на заден план в храната на хората и животните.

подробно...


Gucci се отказват от кожените изделия в колекциите си


Gucci се отказват от кожените изделия в колекциите сиИталианската марка „Гучи“ обяви, че още от следващата година ще премахне кожите от своите нови колекции, а всички, които са останали, ще бъдат изложени на търг.

подробно...


Родни глухи модели представят България в Париж


Родни глухи модели представят България в ПарижФондация „Глухи без граници - България" е доброволна, независима организация, създадена като неправителствена организация. Тя се определя като организация в обществена полза. Нашата мисия е да работи за подобряване на състоянието на правата на глухите хора. Подобряване на техните условия на живот. Приоритет е глухите да взимат активно участие в обществото. Целта на тази фондация е да подпомага и подкрепя глухите хора в процеса на тяхното развитие и интеграция.

подробно...


Габриела Колева официално представи новата си модна къща "Мезон Сант Ерем"


Габриела Колева официално представи новата си модна къща "Мезон Сант Ерем" Нова модна къща отвори врати в София. Официалното откриване на „Мезон Сант-Ерем“ се състоя на 10 октомври в ателието на модна къща „Рошавата гарга“, чийто нов собственик е г-жа Габриела Колева – създател и стилист на модна къща „Мезон Сант-Ерем“. Тя е основана с визия за изграждане на модна марка за дамски облекла с акцент върху елегантни и чисти силуети, съчетани с рафинирани и структурирани платове, отговарящи на естетическите потребности на модерната делова дама. Вдъхновена от епохата на 18-ти век, в която изтънчеността е била високо ценена и от френския стил като цяло, модна къща „Мезон Сант-Ерем“ ще предлага финес както в линията бизнес облекла, така и при официалните и вечерни тоалети.

подробно...


Адам Лавин рекламира новото ухание на Yves Saint Laurent


Адам Лавин рекламира новото ухание на Yves Saint LaurentАдам Лaвин от музикалната група Maroon 5 е лицето на новия мъжки аромат „Y” на на марката „Ив Сен Лоран”.

подробно...


Тенденции в дамското бельо


Тенденции в дамското бельоКрасивото бельо е основна част от гардероба на всяка една жена. Всеки сезон дизайнерите предлагат нови неща в света на дамското бельо. В сегашния сезон присъстват стилно и оригинално бельо, което може да удовлетвори вкусовете на всяка жена.

подробно...


Андреа и Николета Лозанова модни икони


Андреа и Николета Лозанова модни икониПоловинката на Кубрат Пулев, Андреа и красивата Николета Лозанова бяха забелязани на откриване на модния бутик Dsquared в столицата.

подробно...


Ема Стоун е новото рекламно лице на Louis Vuitton


Ема Стоун е новото рекламно лице на Louis VuittonНадеждата на Холивуд Ема Стоун ще бъде лицето на френската модна къща Louis Vuitton през следващите две години, след като сключи грандиозна сделка на стойност 10 млн. долара с компанията. Това съобщи в петък телевизия "Шеста страница", която допълни още, че партньорът на Ема от филма "Ла Ла Ленд" Раян Гослинг също е бил офертиран от модния гигант, но е отказал.

подробно...


Жана Янева ексклузивно за списание ОК!


Жана Янева ексклузивно за списание ОК!Мис Вселена България 2012 - Жана Янева, засне провокативна сесия за октомврийския брой на лайфстайл изданието ОК!, информират от ПРофайл.

подробно...


Премиера: Модна къща "Мезон Сант-Ерем" представя новия бизнес стил


Премиера: Модна къща "Мезон Сант-Ерем" представя новия бизнес стилМодна къща „Мезон Сант-Ерем“ е основана през месец юни 2017 г. от г-жа Габриела Колева. Тя е създадена с визия за изграждане на модна марка за дамски облекла с акцент върху елегантни и чисти силуети, съчетани с рафинирани и структурирани платове, отговарящи на естетическите потребности на модерната делова дама.

подробно...


Новаторски идеи по време на седмицата на модата в Париж


Новаторски идеи по време на седмицата на модата в ПарижСедмицата на модата в Париж отново показа, че световните модни тенденции се диктуват на френски.

подробно...


Dolce and Gabbana представиха Пролет/Лято 2018 в Милано


Dolce and Gabbana представиха Пролет/Лято 2018 в МиланоПоследният ден от модния маратон в Милано за сетен път демонстрира какво значи марката Dolce & Gabbana.

подробно...


Детска градина "Албертино" отвори врати в София


Детска градина "Албертино" отвори врати в СофияНова детска градина с формата на замък вече посреща децата в царството на приказките. Официалното откриване на детска градина „Албертино“ се състоя на 3 октомври в София и беше уважено лично от г-н Димитър Дилчев, кмет на район „Студентски“, където се намира самата градина. Той сподели, че новата детска градина е ценна придобивка за района и благодари на г-н Мирослав Печев за значимата инвестиция. В своето слово г-н Мирослав Печев, създал приказния детски замък „Албертино“, сподели: „Нашите деца заслужават щастливо детство и вярвам, че тук в „Албертино“, те ще го имат. Аз самият съм един щастлив и горд баща, и именно моят син Алберто ме вдъхнови да създам този замък. Надявам се, че детска градина „Албертино“ ще се превърне в дом на знанието, където всяко дете ще разкрие и усъвършенства своите таланти и заложби, ще расте и укрепва в грижи и внимание.“

подробно...


Роко Бароко представи "Чарът на ориента" на седмицата на модата в Милано


Роко Бароко представи  "Чарът на ориента" на седмицата на модата в МиланоС новата колекция за пролет/лято 2018 Роко Бароко представя едно мечтано пътуване в магическия Ориент, създадено чрез италианския дизайн. Дизайнерът лансира романтичните шифонени рокли, апликирани с дракони и маски от японския театър. Декоративни елементи, като иконични шарани – символи на просперитет и добро бъдеще украсяват елегантни, ултра женствени силуети.

подробно...


Иван Донев – уникален дизайнер с междуконтинентално признание


Иван Донев – уникален дизайнер с междуконтинентално признаниеМладият, но вече обвеян със световна слава дизайнер Иван Донев е едно от най-ярките доказателства, че българската мода притежава безценен човешки капитал. Роденият в Пловдив преди 30 години стилист наистина респектира със завидните си за тази възраст професионални успехи. Със своите впечатляващи произведения, издържани в духа на висшата мода, той е несъмнен пример за удивителен синтез на талант и трудолюбие, интелигентност и шивашко майсторство, любознателност и стоицизъм. Неговата ръчна обработка на облеклото не може да се характеризира по друг начин, освен като перфектна, уникална, изключително стойностна. Роклите и като цяло – облеклата, създадени от Иван Донев, предизвикват изумление не само с елегантната си линия, кондензирана женственост и нежен сексапил, но и със своеобразното вълшебство да съединяват миналото и настоящето, да миксират цвета на древните култури с атмосферата на постмодерното ни битие.

подробно...


Марина Кискинова представя колекция есен-зима 2017/2018 в стил "Игра на тронове"


Марина Кискинова представя колекция есен-зима 2017/2018 в стил "Игра на тронове"Певицата и актриса Марина Кискинова представя нова колекция на MARKIIZA, есен-зима 2017/2018, с фотосесия на едно от ключовите места в сърцето на София – Сердика. Тоалетите са вдъхновени от хитовия сериал „Игра на тронове“, като в колекцията преобладават връхните дрехи и роклите.

подробно...


Летящ старт и звездно откриване от "АГРЕСИЯ"


Летящ старт и звездно откриване от "АГРЕСИЯ"„Агресия“ откри SFW в хотел "Маринела" с атрактивно дефиле, като в ролята на манекени се превъплътиха актьорите от популярния филм „12A“. Нестандартното решение за ревюто е продиктувано от идеята да се представи младежката линия на брандовете, чиито представител е „Агресия“.

подробно...


VITOSHA LIVE CLUB откри есенния парти сезон


VITOSHA LIVE CLUB откри есенния парти сезонVitosha Live Club стартира есенния парти сезон на 27 септември във Витоша Парк Хотел в Студентски град. Той посрещна гостите с хитови песни и чаровни певици, интересен интериор и оригинална смесица от модерен дух, артистични решения и джаз вдъхновение.

подробно...


Miss Top of the World People's Choice с Tоалети от Bridal Fashion


Miss Top of the World People's Choice с Tоалети от Bridal FashionСофиянката Илияна Динева грабна сърцата на хората и спечели короната "MISS TOP OF THE WORLD 2017 PEOPLE'S CHOICE" в Пловдив, където се проведе световноизвестния международен конкурс за красота "Miss Top Of The World 2017".

подробно...


Христо Чучев с нова колекция, достойна за арабска принцеса


Христо Чучев с нова колекция, достойна за арабска принцесаДизайнерът Христо Чучев, който до момента е представял на сцената на Sofia Fashion Week впечатляващи сватбени рокли, за първи път показа лимитирана официална колекция по време на втората Haute Couture вечер на 27 септември 2017 г. Дефилето на дизайнера превърна модния подиум в картина от арабска приказка. Официалната колекция есен-зима 2017-2018 на Христо Чучев носи името „Арабски нощи“ и включва 14 рокли уникати. Дизайнерът е категоричен, че това са единични бройки, които няма да бъдат повтаряни. Дефилето на Христо Чучев откри носителката на титлата Мис България – Юлия Юревич. С рокля на дизайнера беше облечена и водещата на събитието Габриела Василева, която участва и в представянето на колекцията. За модна къща Hristo Chuchev Design дефилираха още Венета Харизанова, Деница Стоянова, Десислава Харизанова и др.

подробно...


България и Франция с приз за най-добри модели в Света


България и Франция с приз за най-добри модели в Света Международната модна надпревара - Top International model of the world 2017, с лицензиант Робърт Казан, Букурещ Румъния, излъчи своите победители, информират от ПРофайл.

подробно...


Филър терапиите – решение за увредените коси


Филър терапиите – решение за увредените косиИнформация за темата ни даде Антоанета Цветанова - бюти консултант и собственик на бранда Antoanette, организатор на семинари за красота, консултант за оборудване и обслужване в салони за красота в цялата страна, лектор на презентации на нови терапии и иновации от света на козметичната мода.

подробно...


San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group - колекция 2018, налична в Сватбен център Брилянтин


San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group - колекция 2018, налична в Сватбен център БрилянтинКолекция 2018 на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group е вече налична в Сватбен център Брилянтин – Бургас! Безпорно новата колекция може да се определи като изключително елегантна и отново вдъхновена от вниманието към детайлите.

подробно...


Рокля на София Борисова "се качи" на ледник в Алпите


Рокля на София Борисова "се качи" на ледник в АлпитеЩастлива булка на София Борисова сподели вълнуващи снимки от своята сватба. В дух на искрена благодарност към талантливата дизайнерка, тя разказва с трепет вълненията си около избора на рокля, незабравимия сватбен ден и пътят на дизайнерския тоалет из Алпите, през малкото градче Халщат и Виена, до дома. Ето какво написа щастливата булка:

подробно...


В ритъма на танците с Deichmann през есенно-зимния сезон


В ритъма на танците с Deichmann през есенно-зимния сезонНа 20 септември тази година в галерия „Сан Стефано“ обувната компания „Deichmann“ представи новите тенденции при обувките за сезон есен/зима 2017/18.

подробно...


Списание Сватбен каталог с есенен брой - на корицата рокля на St.Patrick by Pronovias


Списание Сватбен каталог с есенен брой - на корицата рокля на St.Patrick by Pronovias Възхитителна рокля на световната модна линия St.Patrick by Pronovias Fashion Group е на корицата на есенното издание на списание Сватбен каталог. Тоалетът е част от новата колекция на испанската модна компания Pronovias и се предлага у нас от сватбен център Брилянтин в град Бургас.

подробно...


Моделът Мила Христова е новото лице и водеща на SOFIA FASHION WEEK AW 2017


Моделът Мила Христова е новото лице и водеща на SOFIA FASHION WEEK AW 2017Директно от световната модна сцена и веднага след участието си в London Fashion Week, българският модел Мила Христова стъпва на модния подиум на Sofia Fashion Week AW 2017. Освен, че е новото лице на софийската седмица на модата, Мила Христова ще бъде и водеща на официалното откриване на модния форум в България, който стартира на 26-ти и ще продължи до 29-ти септември в зала EFE на хотел „Маринела“.

подробно...


Есента на 2017 – сезонът на сватбите


Есента на 2017 – сезонът на сватбитеБез да се заблуждаваме, есенната сватба е сред най-красивите събития, на които сте присъствали. Сякаш самата природа създава красив декор за сбъдване на мечтите. И за страхотни снимки, разбира се!

подробно...


Ярки послания към модерната и активна жена


Ярки послания към модерната и активна женаМодна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи новата колекция за сезон есен/зима 2017/2018, която включва общо 65 облекла в две линии – всекидневна и официална. Лице на колекцията е дъщерята на Евгения Живкова – Андреа Стефанова. Колекцията отправи ярки послания към модерната, работеща и активна жена.

подробно...


Откажете цигарите с помощта на краката си


Откажете цигарите с помощта на краката сиПрез 2016 г. в Канада 178 пушачи са се включили в програмата Run to Quit, с продължителност 10 седмици. В програмата са предвидени консултации по отказ от тютюнопушенето, упражнения на открито или тичане (крайната цел - да се пробягат 5 км), както и телефонни консултации със специалисти по гореща линия за тези, които искат да се откажат от пушенето, съобщава Deccan Chronicle.

подробно...


Модна къща "Жени стил" представи колекция Есен/Зима 2017-2018


Модна къща "Жени стил" представи колекция Есен/Зима 2017-2018Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи новата колекция за сезон есен/зима 2017/2018, която включва общо 65 облекла в две линии – всекидневна и официална.

подробно...


Първото модно ревю на L'Оreal начело с актрисата Джейн Фонда


Първото модно ревю на L'Оreal начело с актрисата Джейн ФондаАктрисата Джейн Фонда бе избрана за едно от лицата по време на предстоящото модно шоу на "Л'Ореал", което ще се проведе идния месец в Париж, съобщи NYMag.com.

подробно...


Тенденции при косите за Есен 2017


Тенденции при косите за Есен 2017Тази есен се наблюдават по-светлите тонове и по-лешниковите цветове, тоест светли и студени тонове. Такива ще са модните тенденции за прическите през сезона, разкрити от известния коафьор Любен Николов, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Тенденции в грима и маникюра за Есен 2017


Тенденции в грима и маникюра за Есен 2017Есента настъпва както с малко по-мрачното време, така и с отговарящите за сезона, но стоящи добре на маникюра тъмни нюанси. Какви са тенденциите през сезона, разкриха специалистите на събитие по повод новата поредица - „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър" по Fine Living, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Вицемис Планет 2017 е Габриела Кирова


Вицемис Планет 2017 е Габриела КироваСветовният финал Мис Планет в Грузия събра участнички от 35 държави. Габриела Кирова спечели Престижната титла Вицемис Планет с блестящо сценично поведение в трите тура на финалнато шоу и с невероятно изпълнение на съчетание от художествена гимнастика – динамична комбинация с лента и топка, което бе допуснато до финала. Габриела Кирова е Мис България 2016 година и в края на годината с гордост ще предаде короната на наследничката си Мис България 2017,информират от Profile international.

подробно...


Марина Кискинова с участие на Мис Свят и Мис Вселена България 2017


Марина Кискинова с участие на Мис Свят и Мис Вселена България 2017Певицата и актриса Марина Кискинова впечатли публиката на конкурса “Мис Свят” и “Мис Вселена” 2017 с кавъра си на Shape of you на Ed Sheeran. Красавицата изпълни хитовата песен на официалната церемония по избирането и излъчването на българските представителки за конкурса.

подробно...


Традиционната българска кухня - история и интересни факти


Традиционната българска кухня - история и интересни фактиТрадициите са онези ценности, умения и практики, които всяко общество съхранява във времето, предавайки ги от поколение на поколение. Най-общо под „българска кухня“ се разбира – ястията и съставките, които присъстват в бита на българския народ.

подробно...


Нокти с цветовете на бъдещето


Нокти с цветовете на бъдещетоС новата вълнуваща колекция "Shape Your Future" есен/зима 2017-2018 ProNails се отдръпват от силните, живи, ярки и наситени цветове и ги пренасят на следващото ниво: над и отвъд постминимализма.

подробно...


Есенен Парад на шапките в София


Есенен Парад на шапките в СофияСред дънково-тийнейджърското общество, разположено в кафенетата и ресторантите на столичния бул. „Витоша”, от паметника на Алеко започна днес есенният „Парад на шапките”. И както се казва на жаргон - дамите с капелите „обраха точките”. Но не в ироничния смисъл, а в буквалния, в полза на женствеността, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатление


5 лесни трика за мъже, с които да си осигурите стилно първо впечатлениеТова, какво носите играе важна роля при първите впечатления, които хората си оформят за вас. Ако искате да оставите незабравимо първо впечатление у човека отсреща при интервю за работа, първа среща или какъвто и да е друг повод, няколко дребни трика ще ви преобразят напълно.

подробно...


Риана представи Fenty x Puma по време на седмицата на модата в Ню Йорк


Риана представи Fenty x Puma по време на седмицата на модата в Ню ЙоркМузикалната суперзвезда от Барбадос, Риана се превърна в звездата на четвъртия ден от Нюйоркската седмица на модата. Ревюто на колекцията й в сътрудничество със спортната марка „Пума“, беше белязано не само от сексапил, но и от впечатляващи каскади с мотори върху розови пясъчни дюни.

подробно...


Българка в Топ 20 на Maxim


Българка в Топ 20 на MaximБългарският модел и танцьор Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание Maxim - "Maxim's Finest". Червенокосата красавица е единствената нашенка, която е одобрена от авторитетното жури на изданието, и попада в класацията наред с хубавици от цял свят. Мащабният проект е разделен в различни категории, като нашето момиче попада в International Group Six, а спрямо моментното гласуване е 19-а. Вотът се базира изцяло на онлайн гласуване, което ще продължи до 13 септември. След това конкурсът продължава във втори етап, където всички финалистки ще се състезават за голямата награда от 25 000 долара.

подробно...


Моделът Рейчъл Хънтър разкрива тайните на красотата


Моделът Рейчъл Хънтър разкрива тайните на красотатаНовозеландският супермодел, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър, тръгва по света, за да открие ключа към запазването на младостта и красотата, както и тайните за дълъг и здравословен начин на живот.

подробно...


Умно шиене с ултразвук представи Praff на изложението Munich Fabric Start в Мюнхен


Умно шиене с ултразвук представи Praff на изложението Munich Fabric Start в МюнхенТехнологията за сглобяване на дрехите чрез ултразвук е модерна ориентирана към бъдещето и икономична алтернатива на шиене, с която PFAFF Industrial се занимава повече от 25 години и представи преди дни по време на изложението MUNICH FABRIC START в Мюнхен (05. - 07.09.2017 г.).

подробно...


Кристиано Роналдо пусна на пазара нов парфюм


Кристиано Роналдо пусна на пазара нов парфюмФутболистът Кристиано Роналдо пусна на пазара новия си парфюм CR7, издавайки, че това е "неговото тайно оръжие" за самочувствие.

подробно...


аdidas Originals представя колекция облекла NOVA Tubular


аdidas Originals представя колекция облекла NOVA Tubular През септември adidas Originals представя най-новата част от колекцията облекла NOVA Tubular за мъже и жени. Надграждайки предходните модели на adidas и отличителни моменти в историята на спортните облекла, уникалното им съчетание в колекцията NOVA Tubular достига връх като добре премислено изражение на модерните перспективи за стил. Свободни силуети, необикновени цветови гами и уникален подход към стил и кройка се съчетават, за да създадат колекции, които са израз на прогресивната мода, която обаче предизвиква да бъде носена, и то веднага.

подробно...


Колекция есен/зима 2017/18 на Roccobarocco е в бутик Bridal Fashion


Колекция есен/зима 2017/18  на Roccobarocco е в бутик Bridal FashionНай-новата pret-a-porter колекция на маестро Бароко е за съвременната жена - експериментатор. Дизайнерът е вдъхновен от Британия, поглеждайки към нейните традиции и създавайки модерния туист чрез елегантен микс от традиции и авангрард - класически кройки в съчетание с пънка, романтизма и уличния стил. На преден план е новата ъндърграунд кралица, независима и футуристична.

подробно...


Супермоделът Кейт Мос е рекламното лице на Reserved за сезон Есен/Зима 2017


Супермоделът Кейт Мос е рекламното лице на Reserved за сезон Есен/Зима 2017Тази седмица манекенката Кейт Мос ще открие първия магазин на водещата модна марка Reserved в Лондон. Обектът ще отвори врати тази сряда на известната улица "Оксфорд" в британската столица и ще предостави на първите посетители възможността да се срещнат с Мос, да се насладят на модерно диджей шоу и да научат някоя и друга хитринка за това как да се обличат и изглеждат добре от известната ютуб влогърка Таня Бър.

подробно...


Дизайнерът Карл Лагерфелд в колаборация с VANS


Дизайнерът Карл Лагерфелд в колаборация с VANSНапоследък се забелязва тенденционно търсене на все повече спортни и удобни модели облекло и обувки, затова не трябва да се изненадваме, че все повече именити дизайнери правят колаборации с различни спортни брандове.

подробно...


Модели от над 35 страни пристигат в хотел Majestic beach за Top international model of the world 2017


Модели от над 35 страни пристигат в хотел Majestic beach за Top international model of the world 2017Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ,Румъния ще събере още веднъж модели от 35 страни на планетата в една уникална надпревара за модели.

подробно...


Какво ни казват ноктите за здравето ни


Какво ни казват ноктите за здравето ниСледващия път, когато погледнете към ноктите си, може да ги огледате по-добре, защото те дават доста ясна представа за физическото състояние на човек, твърдят учените.

подробно...


Кристиан Лубутен повлиян от феминизма в колекция Есен/Зима 2017


Кристиан Лубутен повлиян от феминизма в колекция Есен/Зима 2017Френската модна къща „Кристиян Лубутен“ показа обувки от колекцията си за есенно-зимния сезон. Според представители на марката, в новата линия се виждат отразени феминистки настроения. Дамските обувки не са с висок ток и женска изисканост, а по-скоро наподобяват мъжки модели мокасини.

подробно...


Кендал Дженър - модна икона на десетилетието


Кендал Дженър - модна икона на десетилетието Само преди десет години супермоделът Кендал Дженър е била на 11 години. Въпреки това следващата седмица тя ще бъде удостоена с отличието Модна икона на десетилетието.

подробно...


Кари Брадшоу на тайно посещение при FEDE


Кари Брадшоу на тайно посещение при FEDEЛегендарната героиня от любимия ни сериал "Сексът и градът" промени играта на модата и дългият й списък с отметки в графата "трябва да го имам" я отведе на тайно посещение в България, за да се развихри както само тя умее във FEDE Fashion studio. Уточняваме, че в ролята на Кари е Виктория Стефан и нейна мисия в живота е красотата! Тя е дългогодишен професионален гримьор и работи за модни и лайфстайл списания, телевизионни предавания, реклами, кинопродукции, ревюта и т.н. Освен това има свой дерматологичен кабинет в Dermapro Clinic. Като прибавим, че е магнетично очарователна, обожава да пазарува дрехи и се облича по последен моден писък, че седи на първия ред на отбрани дефилета и любимия й български дизайнер е Вяра Георгиева, нашата Кари се отправя към точното място - FEDE!

подробно...


Огън и страст за булките на есента


Огън и страст за булките на есентаТози сезон булчинската мода минава под знака на страстта - загадъчни полупрозрачни тъкани и стегнати корсети вдъхват пламенност в романтичния образ. Дори костюмът, който дизайнерите предлагат като алтернатива на вечната рокля, изглежда секси. Минимализмът и простотата, съчетани с перли и дантела, дават визията на сезона.

подробно...


Диляна Попова: Символ на еманципираност и модна дързост


Диляна Попова: Символ на еманципираност и модна дързостДиляна Попова през годините се наложи като един от най-успешните български топ-модели благодарение не само на своята въздействаща красота, чист и романтичен сексапил, харизматичност, но и на своето сценично поведение и ултимативен професионализъм в работата си с дизайнери и фотографи, журналисти и медии. Едновременно с перфектния модел, в нея успешно съжителстват актрисата, дизайнерът и стилистът. Нейният вкус е удивителна комбинация от класика и авангардност, от софистицирани послания и кежуъл кодове. Диляна символизира по един безупречен начин своята еманципираност, модерна култура и – защо не – естетическа дързост. Така любимите й гръндж елементи са детайл от цялостния й стил – един атрактивен и запомнящ се микс, в който има и ърбън, и клуб, и винтидж, и стрийт. Справедливо и заслужено е тя да е сред най-стилните българки и носител на титлата „БГ модна икона“ за 2016 година – най-авторитетния приз за елегантност на Академията за мода у нас.

подробно...


Диляна Попова - несломимото момиче, устремено напред


Диляна Попова -  несломимото момиче, устремено напредДиляна Попова е сред най-успешните български модели. С модата я свързва освен подиума, фотосесиите и кориците за най-известните наши списания, така също и образованието й на моден дизайнер. Има собствена линия авторски дрехи за жени и мъже, а колекциите й в стил Street и Urban се изчерпват още с появата им. Предизвикателство за Диляна се оказва и киното. Дебютната й роля бе в телевизионния сериал "Стъклен дом", а после и в "Революция Z". На снимачната площадка среща и любовта, която завърта живота й на 360 градуса.

подробно...


За булките на есента


За булките на есентаВ новия си брой – вече на пазара, сп. Булка ще ви помогне за сватбата от А до Я с предложения и идеи. На страниците ви очакват не само последните тенденции в булчинската мода, но ще разберете и каква е актуалната мъжка визия за сезона. В ролята на булка е Диляна Попова, която позира с рокля от италианска дантела в нюанси на екрю и карамел, обкантена с платинен кордон на дизайнер Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Надникваме и в ежедневието й с ексклузивно интервю - топ модел, дизайнер и артист, тя е с несломим дух и е устремена напред към предизвикателствата на живота.

подробно...


Тенденции при цветовете за Есен/Зима 2017


Тенденции при цветовете за Есен/Зима 2017Когато говорим за цветове, изобилието е огромно. Противно на студеното и мрачно време, цветовата палита за сезон Есен/Зима 2017 е много топла и забавна.

подробно...


Хитът при модните тенденции за есен/зима 2017 при дамската мода - костюмът


Хитът при модните тенденции за есен/зима 2017 при дамската мода  - костюмътПоследната година костюмът присъства както в мъжкия гардероб, така и в женския. Бизнес дамите, а и не само те, вече притежават поне един костюм. Макар все още наподобяващи мъжкото излъчване, костюмите навлизат с все сила в дамския гардероб. Затова това е водеща тенденция в дамската мода за идния зимен сезон.

подробно...


Андреа ще пее на Top International Model of the World 2017


Андреа ще пее на Top International Model of the World 2017Фолк певицата Андреа, ще пее на гала вечерта на TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD 2017 в Слънчев бряг.

подробно...


Бижута от вилици на базар в София


Бижута от вилици на базар в СофияБижута от вилици могат да се видят на Базара на изкуствата и творческите занаяти, който се провежда в Борисовата градина, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Остават броени дни до церемонията за избора на Мис Варна 2017


Остават броени дни до церемонията за избора на Мис Варна 2017Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод дванадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Лунна диета 2018 - изчистете организма с помощта на фазите на луната


Лунна диета 2018 - изчистете организма с помощта на фазите на лунатаЛунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята. Осъзнаваме или не, съобразяваме се с това или не, Луната влияе на водата на Земята, а нашето тяло е над 70% вода. Така че защо да не се възползваме от благотворното влияние на Лунната диета върху нашия организъм?

подробно...


Дженифър Лоурънс в картина за корица на Vogue


Дженифър Лоурънс в картина за корица на VogueАмериканската актриса Дженифър Лоурънс е моделът в нова картина от художника Джон Кърин. Портретът е една от четирите различни корици, поръчани от Vogue за изданието му през септември, отбелязвайки 125-годишнината на списанието, посочва Artprice.

подробно...


Нестандартен моден конкурс взриви с емоции La Cubanita - Какао Бийч


Нестандартен моден конкурс взриви с емоции La Cubanita - Какао БийчЗабележителната баскетболната звезда на България от близкото минало - и настоящ спортен журналист от БНТ- Симеон Найденов, изкусителната Елизабет Методиева - Мис Lady България и мис Тоp of the world, вратарят Славчо Тошев и бившият треньор на националния отбор по ММА - Теодор Карастоянов предвождаха журито на ефектния и бляскав моден конкурс Мис и Мистър Топ лица на Слънчев бряг 2017.

подробно...


Претендентките за титлата Мис Варна 2017 - специални гости на DINNER IN THE SKY


Претендентките за титлата Мис Варна 2017 - специални гости на DINNER IN THE SKY Участничките в конкурса Мис Варна 2017 са в трескава подготовка за най–очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

подробно...


Ева Лонгория с дебют по време на Седмицата на модата в Ню Йорк


Ева Лонгория с дебют по време на Седмицата на модата в Ню ЙоркТази година Ева Лонгория ще представи първата си модна линия по време на нюйоркската седмица на модата. 42-годишната актриса ще сбъдне мечтата си да бъде дизайнер и ще направи своят моден дебют на подиума на 13 септември, съобщиха организаторите на Седмицата на модата.

подробно...


Избират топ лицата на Слънчев бряг


Избират топ лицата на Слънчев бряг В разгара на лятото, La Cubanita - Cacao Beach Complex и Национална модна агенция Идея Прима организират конкурса за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Слънчев бряг 2017, информират от ПРофайл.

подробно...


Принцеса Даяна и нейният стил


Принцеса Даяна и нейният стилПринцеса Даяна направи истинска революция в кралската мода с помощта на някои от най-големите дизайнери в света по време на дворцовия й живот.

подробно...


Swarovski става на 10 години - с нова кампания с участието на Карли Клос и Джейсън Ву


Swarovski става на 10 години - с нова кампания с участието на Карли Клос и Джейсън ВуТази година Swarovski празнуват своята 10 годишнина. За есен 2017, една от най-любимите марки за бижута е в колаборация с дизайнера Джейсън Ву. Моделът Карли Клос, която е рекламо лице на марката и приятелка на Ву, е лицето от кампанията.

подробно...


Чанта за носене на дрехи


Чанта за носене на дрехиАмериканската марка Woolrich пусна нова версия на многофункционалната дамска чанта Parka Bag в колекцията си за Есен/Зима 2017.

подробно...


Джанлука Ваки - милионерът с безупречен стил с конфискувано имущество


Джанлука Ваки - милионерът с безупречен стил с конфискувано имуществоДнес стана известно, че италианската банка BPM наложи запор на имуществото на звездата от Инстаграм и милионер Джанлука Ваки. През юли 2016 г. той се прочу в социалните мрежи благодарение на видео, на което танцува с приятелка си на борда на своята яхта.

подробно...


Топдизайнерът Стоян Радичев с есклузивно модно шоу в София


Топдизайнерът Стоян Радичев с есклузивно модно шоу в София Един от водещите български дизайнери на бални и булчински рокли - Стоян Радичев, ще превърне в принцеси с най-новата си колекция официални тоалети кандидатките за титлата Miss MAXIM Beauty Prix 2017. Най-красивото събитие на лятна София ще се състои на 17 август от 19.30 ч. в ресторант Maxim Pool and Garden, разположен в Дипломатическия клуб в Горна баня . Журито ще оцени не само най-красивите, но и най-талантливите млади дами, които пеят, танцуват, спортуват, образоват се и имат завидни качества.

подробно...


Ники Кънчев в ролята на водещ на Мис Варна 2017


Ники Кънчев в ролята на водещ на Мис Варна 2017Популярният водещ Ники Кънчев ще влезе в ролята на конферансие на един от най – престижните конкурси за красота в България – Мис Варна 2017, организиран от агенция Вип Фешън Груп. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна пред клуб Senso. Другата звезда на събитието ще бъде всеобщия любимец – Владимир Ампов – ГРАФА, който ще зарадва присъстващите с няколко от най – новите си хитове.

подробно...


Защо тоалетите на английската кралица са в ярки цветове


Защо тоалетите на английската кралица са в ярки цветовеБританската кралица често се повява с ярки тоалети, макар да се придържа към консервативен стил на обличане.

подробно...


Темата за 2018 година на ежегодния Met Gala вече е обявена


Темата за 2018 година на ежегодния Met Gala вече е обявенаИнститутът по изкуства в Ню Йорк е известен с разнообразните си теми през годините. Считайки факта, че живеем във времена на бурни политически и религиозни промени, следващата тема на Met Gala ще е именно тази за религията.

подробно...


Дизайнерите на един от най-гледаните сериали "Игра на тронове" проговарят


Дизайнерите на един от най-гледаните сериали "Игра на тронове" проговарятДизайнерите от "Игра на тронове" признаха, че всички кожени наметала в сериала всъщност са... черги от шведския мебелен гигант ИКЕА.

подробно...


Учени откриха зависимост между слабите крака и болестите


Учени откриха зависимост между слабите крака и болеститеМного слабите крака са сигурен показател за проблеми със здравето, установиха учени от университета в германския град Тюбинген.

подробно...


Стилна фотосесия в черно за новия брой на Harper's Bazaar


Стилна фотосесия в черно за новия брой на Harper's BazaarРуският супермодел Ирина Шейк сподели със своите почитатели уникални кадри от нейната най-нова фотосесия заедно с Адриана Лима.

подробно...


За почитателите на очната линия: почерпете вдъхновение за парти визия и изпробвайте таланта си


За почитателите на очната линия: почерпете вдъхновение за парти визия и изпробвайте таланта сиСамо един истински майстор в гримирането може да се престраши да нанесе очна линия. Толкова прецизни движения, за да се оформи една изящна линия и избразителен поглед. Днес ще ви представим шедьоври на гримьорите, които обичат да експериментират с очната линия.

подробно...


Зоуи Кравиц е новото рекламно лице на Yves Saint Laurent


Зоуи Кравиц е новото рекламно лице на Yves Saint LaurentКозметичната компания YSL Beauty избра за свое лице дъщерята на американския музикант Лени Кравиц – Зоуи.

подробно...


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2017


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2017 След тежък и оспорван кастинг до конкурса Мис Варна 2017 бяха допуснати 24 варненски красавици, които ще се борят за престижната титла. В селекцията са включени много нови и непознати лица, за които сцената на Мис Варна ще бъде дебют и истинско предизвикателство. Традиция е спечелилото момиче да представи морската столица на националния конкурс Мис България в края на годината.

подробно...


Здравословен сън = тънка талия


Здравословен сън = тънка талияНово изследване на британски учени от Лийдс показва, че сред всички опасности, свързани с липсата на сън, по-широката талия се оказва сред най-пренебрегваните рискове. Проучване, публикувано в сп. PLUS One, разглежда съня и хранителните навици на повече от 1600 възрастни мъже и жени.

подробно...


Как да изберем слънцезащитния лосион


Как да изберем слънцезащитния лосионЗнаете ли какво точно означават онези SPF номера върху опаковките на слънцезащитните лосиони? Или кои продукти трябва да се избягват, ако имате чувствителна кожа? Уверете се, че купувате подходящия продукт за вас с някои кратки факти от експертите в разгара на летните отпуски.

подробно...


За поредна година избират най-желаните ергени в България


За поредна година избират най-желаните ергени в БългарияТрадиционно в разгара на лятото отново стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. За 4-ти пореден път ще бъдат избрани най-желаните мъже в България. Родните лайфстайл журналисти ще гласуват за тях, които са разпределени в четири основни категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Тази година над 80 са актуалните български ергени, които ще се състезават в престижната надпревара.

подробно...


Коафьорът Наско Папазов: Неправилното миене на косата я уврежда


Коафьорът Наско Папазов: Неправилното миене на косата я увреждаПоддържането на хигиената на кожата на скалпа и косата ни е нещо, което всеки смята, че прави правилно, но дали е така? Съществува средноаритметична норма, базирана на това как протичат отделянето на хидролипиден капитал (себум и пот) и замърсяването от външни фактори. При жените е два пъти седмично, а при мъжете три пъти, но това не бива да бъде прието като закономерност. Косата и кожата на скалпа трябва да бъдат измити тогава, когато има нужда, т.е. винаги когато са замърсени, като е необходимо да се избягва измиването им, когато не са, за да се поддържа едно нормално ph на кожата на главата.

подробно...



Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи