Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »


Сватбена рокля - мечта


Сватбена рокля - мечтаИдеалната сватбена рокля е сбъдната мечта за всяка жена. А щастието да сбъдва такива мечти, е добре познато на дизайнера Христо Чучев, който сътворява всяка рокля прецизно, с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената.

подробно...


Michael Kors купува луксозната марка Jimmy Choo


Michael Kors купува луксозната марка Jimmy ChooАмериканската компания Michael Kors е постигнала споразумение за покупката на британския производител на обувки Jimmy Choo за 986 милиона паунда /около 1,2 милиарда долара/.

подробно...


Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България


Претендентите за Мистър Ливан 2017 идват в България Претендентите за "Мистър Ливан 2017" идват в България, за да я представят като дестинация. Това се случва със съдействието на Orient plus.

подробно...


Плажните плитки - хит за лято 2017


Плажните плитки - хит за лято 2017Това лято е завладяно от прическите тип раста и красивите плажни плитки, които може би вече сте виждали по плажовете. Екстравагантните летни визии са едни от най-предпочитаните за сезона, затова професионалистите от салон „Магама“ разясняват подробности около най-новите тенденции в плажната визия за коса.

подробно...


Маникюрът за лятото с ефекти на стъкло, 3D цветя, холограми, конфети и цветна дъга


Маникюрът за лятото с ефекти на стъкло, 3D цветя, холограми, конфети и цветна дъгаДобре дошли в летния сезон на цветната увереност! Когато светът на модата задава ярките цветове и пленяващите завършващи акценти като хит в тендециите за лятото, маникюрът е черешката на тортата. Най-новите ярки контрастни цветове и специални ефекти са част от актуалните тенденции в маникюра, които ProNails представя в две уникални колекции за лято 2017 – Clash Couture с иновативни цветове и ефекти и колекция Street Heat, посветена на градския стил и вдъхновена от силните жени, с които се сблъскваме по улиците и тези в съвременната поп култура и музика като Бионсе и Риана.

подробно...


Джани Версаче: моден иноватор и естетически революционер


Джани Версаче: моден иноватор и естетически революционерАкадемията за мода организира вечер в памет на гениалния италиански дизайнер Джани Версаче във връзка с 20-годишнината от неговата трагична смърт. Специалното събитие, посветено на великия творец, се състоя във Витоша Парк Хотел по инициатива на проф. Любомир Стойков, който представи дизайнера с мултимедийна презентация и впечатляваща лекция. Професорът разказа за срещата си със Санто Версаче, както и за своя телевизионен репортаж, правен през лятото на 1997 година от мястото на трагичното събитие в Маями само дни след покушението.

подробно...


Moschino в колаборация с лидера при гримовете Sephora


Moschino в колаборация с лидера при гримовете SephoraЕдна от най-нашумелите марки Moschino в колаборация с един от лидерите при козметиката Sephora за създаването на линия гримове.

подробно...


Напълняването в средна възраст е опасно


Напълняването в средна възраст е опасноПовечето възрастни хора напълняват с възрастта, но дори и качването на 5 килограма при достигането на средната възраст може да доведе до значителни рискове за здравето, предупреждават американски изследователи.

подробно...


adidas Originals и Фарел Уилямс с нов модел маратонки


adidas Originals и Фарел Уилямс с нов модел маратонкиФарел Уилямс продължава своятa съвместна работа с adidas Originals, като този месец представя четири нови модела от емблематичната Tennis Hu серия със запомнящ се силует в разнообразие от ярки, сезонни цветови палитри.

подробно...


Летни кулинарни изкушения


Летни кулинарни изкушенияЛятото е сезонът, през който всички се отдаваме на море, активна почивка, хубави коктейли и кулинарни изкушения. Вкусовите ни рецептори се настройват по по-различен начин през топлите месеци и тогава сме склонни да комбинираме повече неща на масата. Foodpanda, подбра най-атрактивните кулинарни изкушения, които ще допринесат за нашата наслада и добро настроение.

подробно...


Атакувайте плажа - тенденции при плажните прически за лято 2017


Атакувайте плажа - тенденции при плажните прически за лято 2017Лятото е сезонът, в който експериментираме с различни прически. Ако са ви омръзнали конската опашка и небрежните къдрици, има много други начини да изразите индивидуалността си на плажа. Ако сте от момичетата, които искат да изглеждат перфектно и на плажа, то погледнете какво ще ги предложим за лято 2017.

подробно...


Подобрения в храненето за по-дълъг живот


Подобрения в храненето за по-дълъг животМалки положителни промени в хранителните навици, могат сериозно да повлияят върху продължителността на живота, смятат учени. В изследването, публикувано в американското медицинско издание „Ню Ингланд Джърнъл ъф медисин“ се посочва, че здравословно хранене в продължение на поне 12 години, намалява отчетливо смъртността от сърдечно-съдови заболявания. Учените от Харвардския университет анализират връзката между промяната в храненето на 74 000 пълнолетни в продължение на 12 години и риска за тях да починат от сърдечно-съдово заболяване.

подробно...


Незабравимо лято с SHERRI HILL и BRILIANTIN


Незабравимо лято с SHERRI HILL и BRILIANTINЛятната колекция на американската дизайнерка Sherri Hill е изключително витална и нежна. Зашеметяващото внимание към детайлите и модерният стил гарантира, че ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно.

подробно...


Pronovias Fiesta – new collection 2018 в Сватбен център БРИЛЯНТИН


Pronovias Fiesta – new collection 2018 в Сватбен център БРИЛЯНТИНСватбен Център Брилянтин, скоро ще зарадва своите клиенти с най-доброто от официалните модели на Pronovias Fiesta като единствен представител на марката за Източна България!

подробно...


Вечер в памет на Джани Версаче


Вечер в памет на Джани ВерсачеПреди 20 години една от емблемите на световната мода – дизайнерът Джани Версаче, е застрелян от серийния убиец Андрю Кунанън пред вилата си на крайбрежния булевард „Оушън драйв“ в Маями, Флорида. Злокобните изстрели прекъсват живота на един от най-талантливите и атрактивни модни творци. Кой и защо посегна на Джани Версаче?

подробно...


adidas by Stella McCartney представя колекция Есен/Зима 2017, създадена за свобода на движението


adidas by Stella McCartney представя колекция Есен/Зима 2017, създадена за свобода на движениетоadidas by Stella McCartney представя за първи път нова визуална идентичност за Есен/Зима 2017 със свеж нов лого дизайн и колекция, проектирана да вдъхновява иновативност във всяка тренировка или време. От този сезон нататък, adidas by Stella McCartney празнува оригиналността в спорта, окуражавайки жените да възпитават духа и тялото си чрез движение, независимо дали са в залата или откриват нови предизвикателства сред природата. Демонстрирайки отдадеността на марката към авангардни иновации, устойчиви материали и неповторими стилистични знаци, колекция Есен/Зима 2017 предлага динамични модели, проектирани да изследват различни обстановки, независимо от предпочитания спорт.

подробно...


Още факти за лука


Още факти за лукаЛукът е един от консумираните зеленчуци като средство за овкусяване на ястия. Въпреки че е неприятен за очите и предизвиква сълзене, той се използва с кулинарията като основна съставка - в салата и ястия.

подробно...


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2017 е вече факт


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2017 е вече фактКастингът за Мис Варна 2017 ще се състои на 30 юли – неделя от 17.30 часа в Playground - Mall Varna. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло.Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високитокчета.

подробно...


adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017


adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017adidas Originals представя изцяло нова концепция за облекло за сезон есен/зима 2017, транслирайки философията за напредничаво мислене, принадлежаща на единствените по рода си серии обувки NMD в мъжка, дамска и детска колекция продукти, които предизвикват градското облекло да достигне своята най-прогресивна форма.

подробно...


Moschino и сладоледите Magnum с общ проект


Moschino и сладоледите Magnum с общ проект41-годишният моден дизайнер и криейтив директор на Moschino, Джеръми Скот остави своята следа върху сладоледите "Магнум". Миналата седмица той представи резултата от колаборацията си с известната марка сладоледи, изразен в колекция от луксозни платнени чанти и специално създаден късометражен филм, който бе излъчен и в Кан.

подробно...


VERSACE 19.69 – луксозни аксесоари в италиански стил


VERSACE 19.69 – луксозни аксесоари в италиански стилКонцепцията на модния бранд Versace 19.69 е доминирана от италианската елегантност, стил и качество. Дамските и мъжки аксесоари са в богата цветова гама с модерен дизайн, индивидуален стил на линии, форми и материали в духа на съвременните тенденции

подробно...


Рокля от Bridal House за майката на булката


Рокля от Bridal House за майката на булкатаНезабравимите истории за Грейс Кели, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди създават приказката за Холивуд. Повлияни от тях вече повече от 60 години дизайнерите на "Justin Alexander Bridal", създават изящни модели булчински и официални тоалети. Изисканият стил и класиката на 50-те и 60-те години, не подминават и елегантните рокли с бранд "Sarah Danielle".

подробно...


Шефката на модна агенция Вип Фешън Груп – Мира Матеева каза заветното "ДА" на своят любим


Шефката на модна агенция Вип Фешън Груп – Мира Матеева каза заветното "ДА" на своят любимНа бляскава церемония в романтичната обстановка на комплекс Black Sea Rama край Балчик, организаторката на едни от най – големите модни форуми и конкурси за красота в България - Мира Матеева се врече във вечна вярност на своята половинка - Кольо Колев.

подробно...


Истинските имена на някои от най-известните хора по света


Истинските имена на някои от най-известните хора по светаГоляма част от известните лица са променили рождените имена, за да влязат по-лесно в света на шоубизнеса. Ето звездите, които познаваме с променените имена:

подробно...


Колекция булчински рокли на модна къща `Аз и Ти`


Колекция булчински рокли на модна къща `Аз и Ти`Модна къща `Аз и Ти` е дългогодишна и утвърдена марка на българския пазар в лицето на дизайнера Атанаска Лазарова. Сега с изцяло нова колекция булчински и абитуриентски рокли, съобразена с модни тенденции за 2017г. При тях всяка една булка може да направи своя избор с екипа им от професионални консултанти за мечтаната от нея рокля.

подробно...


Алкална вода ADVA с pH 9


Алкална вода ADVA с pH 9Алкалната вода се смята за най-полезната питейна вода, защото е антиоксидантна и изключително добре хидратира и детоксикира тялото.

подробно...


Miravision на Фестивал на модата и красотата 2017


Miravision на Фестивал на модата и красотата 2017Miravision е български бранд, носител на наградата "Best Brands Awards" за 2012г. Младият и амбициозен екип, създава авторски тоалети, съобразени със съвременните тенденции, както и с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Оригиналните дизайнерски материи, съчетани с авангардните идеи на Miravision, създават усещането за класа и стил.

подробно...


Бултекс 99 на Фестивала на Модата и Красотата Варна 2017


Бултекс 99 на Фестивала на Модата и Красотата Варна 2017БУЛТЕКС 99 е фирма с 25 годишна успешна история, специализирана в производство и доставка на защитно, работно и униформено облекло, както и облекло за свободното време, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

подробно...


"Purple 17 by Vicky Jumparova" на Фестивала на Модата и Красотата 2017


"Purple 17 by Vicky Jumparova" на Фестивала на Модата и Красотата 2017"Purple 17 by Vicky Jumparova" е марка за дамски и кучешки дрехи. Създадена е през 2016г. Собственик на марката и дизайнер на всички модели е моделът Виктория Джумпарова. Засега има само онлайн магазин - "www.purple17.bg".

подробно...


Ателие Версай на Фестивала на Модата и Красотата 2017


Ателие Версай на Фестивала на Модата и Красотата 2017Ателие Версай, с дизайнер Вера Василева-Христова, представи част от юбилейната си колекция екстравагантни сватбени рокли, изработени от луксозни дантели и висококачествени материи, съчетаващи духа на аристократичното минало и бляскавия модернизъм... Вече 10 години на българския и европейски пазар, екипът на Версай ателие откроява своите клиенти от България, Италия, Франция и Испания с изискана женственост и чувствена визия...

подробно...


Футболистът на Саутхамтън Флорин Гардош благодари лично на София Борисова


Футболистът на Саутхамтън Флорин Гардош благодари лично на София БорисоваСветовно известният румънски футболист - национал Флорин Гардош, който в момента играе за английския Саутхамтън, благодари лично на София Борисова в профила си в Инстаграм за уникалната булчинска рокля, която най-добрата майсторка на сватбената рокля създаде за неговата съпруга. Гардош се венча за дългогодишната си приятелка – румънският топ модел Диана Мич, преди дни в замък в Букурещ. Сред множеството гости присъстваха представители на световния футболен елит, негови съотборници, както и много известни личности от Румъния и Великобритания.

подробно...


АрКе представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на модата и Красотата 2017


АрКе представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на модата и Красотата 2017Историята на модна къща АрКе започва преди 7 години, когато дизайнерката Аракси Будакян поставя началото на марката, създавайки дизайнерски дрехи, предназначени за елегантните, емоционални и успешни дами.

подробно...


DONITA'S на фестивалана на Модата и Красотата 2017


DONITA'S на фестивалана на Модата и Красотата 2017Облеклата са създадени за жени, които искат и знаят как да бъдат елегантни по всяко време за да бъдат желани. Колекцията отразява модните тенденции за сезона и е във цветове и щампи със които дамите винаги ще бъдат забелязани.

подробно...


Родни звезди блестят с "МАГАМА"


Родни звезди блестят с "МАГАМА"Прическите и грима на Дара, Поли Генова, Михаела Филева, Тита, Михаела Маринова, Павел и Венци Венц, Кристиан Костов и Криско са поверени на професионалния екип от стилисти на салон „Магама“ – коафьор Пламен Джулио и грим Ирена Соколова. За всяко шоу коафьорът и гримьорът развихрят своите идеи, за да може родните изпълнители да заблестят в пълния си блясък на лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

подробно...


Христо Чучев Дизайн на Фестивала на модата и красотата 2017


Христо Чучев Дизайн на Фестивала на модата и красотата 2017Идеалната сватбена рокля е сбъдната мечта за всяка жена. А щастието да сбъдва такива мечти, е добре познато на дизайнера Христо Чучев. Той сътворява всяка рокля прецизно, с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената.

подробно...


Йоана Буковска с уникален маникюр


Йоана Буковска с уникален маникюрSelena ES, като лидер в козметичния бранш, представи за пръв път в България най-иновативната белгийска марка, специализирана в грижата за ръцете – ProNails. По покана на Selena ES актрисата Йоана Буковска-Давидова първа изпробва и новата полуперманентна технология зa здрави нокти Sopolish Protect & Peel, разработена от ProNails.

подробно...


Сватбен център на Фестивала на модата и красотата 2017


Сватбен център на Фестивала на модата и красотата 2017Сватбен център вече е верига от магазини в София, Варна и Асеновград с общото наименование myWedding. Това са най-големите специализирани сватбени магазини в България. Те се отличават с висок професионализъм и коректност. Целта, която си поставят е всеки един клиент да се почувства специален. С голямото си разнообразие от артикули и услуги се стремят да задоволят желанията на всички потърсили консултация при тях.

подробно...


Колекция на Veteida на Фестивалa на модата и красотата 2017 Варна


Колекция на Veteida на Фестивалa на модата и красотата 2017 ВарнаМодна къща Veteida с дизайнер Весела Василева представи своята най-нова колекция на Фестивала на модата и красотата Варна - колекция Лято 2017 - Вдъхновение за модерното, изтънченото, креативното и динамичното в стила на една жена! Модна къща Ветейда представя, асиметрични форми, комбинации от ефирни материи и цветове носят идеята за оригиналност и стил. Посланията на Модна къща Ветейда са категорични: Бъди изискана и динамична, романтична и модерна, женствена и смела. ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ.

подробно...


Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2017


Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2017Екстравагантни ботуши, дизайнерски обувки и чанти, създадени специално за Дамите с нестандартен вкус! САРА ПЕН…

подробно...


Часовници от Reaction по време на Фестивала на модата и красотата 2017


Часовници от Reaction по време на Фестивала на модата и красотата 2017Фирма „Реакшън“ е основана през 2007 г. от г-н Ардашес Ованезов. Основната дейност на фирмата е свързана с продажба на едро и дребно на часовници, както и бижута от благородни метали със скъпоценни камъни. Компанията е официален вносител и представител за България на няколко световно известни марки часовници – “Skagen”, „Daniel Wellington” ,“Kenneth Cole”, “Luminox”, “Gianfranco Ferre”, “Cluse”, “Mockberg”, “Ted Baker”, “Nixon”, “Breil”, “Gaga Milano”, “Fendi Timepieces”, “Anne Klein”.

подробно...


Модна къща Бандерол на Фестивал на модата и красотата 2017


Модна къща Бандерол на Фестивал на модата и красотата 2017Модна Къща БАНДЕРОЛ представи част от най- новата си колекция бутикови дамски рокли и официални мъжки костюми на Фестивала на Модата и Красотата 2017. Влагайки цялата си любов и вдъхновние в създаването на моделите, дизайнерите - Никола Карадамянов и Десислава Дамянова - се стремят да подчертаят индивидуалността и излъчването на всеки който се довери на БАНДЕРОЛ! Следвайки извивките на тялото, моделите са едно вдъхновение на женствеността, открояваща се в нежни цветове, дантела и 3D елементи.

подробно...


20 години в модният бранш - Тианда и Анабел - Варна


20 години в модният бранш - Тианда и Анабел - ВарнаСъвкупност от изтънчена женствена визия,романтика и сексапил, съчетание в стил, красота и качество. Колекция 2017 е в унисон с дефилиращите модни тенденции, съчетание от най-фини материи, дантели от Франция, Италия, Дубай и Индия. Ръчно изработените орнаменти придават лукс на елегантните модели и внасят блясък и стил, който е визитната картичка на дизайнерите Анаит Николян и Десислава Симеонова.

подробно...


СВАТБЕН БУТИК АЛЕГРА и тяхната колекция Soft Silk


СВАТБЕН БУТИК АЛЕГРА и тяхната колекция Soft SilkСватбен бутик ALEGRA, с дизайнери Галя Долапчиева и Радостина Илиева, е основан през 2009 година! Днес бутици на марката може да откриете в град Варна и град София, където дизайнерите предлагат своя собствена линия булчински, абитуриентски и официални облекла! Изящните тоалети се изработват с голям професионализъм и настроение от екипа!

подробно...


Модна къща WOLF WALLEY представи своята лятна колекция


Модна къща WOLF WALLEY представи своята лятна колекцияЛятната колекция на дизайнерката Милена Георгиева е вдъхновена от неповторимите аромати на Нишане/ Nishane/. Комбинацията на дванадесет летни дизайнерски модела обвити в уханието на дванадесет ориенталски аромата от модна къща WOLF WALLEY и NISHANE.

подробно...


Най-странните тенденции при дънките за Лято 2017


Най-странните тенденции  при дънките за Лято 2017Дънките са едни от дрехите, без които не можем, но напоследък производителите и дизайнерите се опитват да ни убедят в обратното.

подробно...


Риана с трета колаборация с Маноло Бланик


Риана с трета колаборация с Маноло БланикРиана е една от най-всестранно развитите личности. Познаваме я като певица, актриса, дизайнер и филантроп. Известна е с екстравагантния си стил и е призната като световна фешън икона.

подробно...


Сватба с аромат на рози


Сватба с аромат на розиАромат на рози лъха от новия брой на списание СВАТБА. Фотосесията, която представя тенденциите на сватбени рокли е заснета сред красивите розови храсти на Ботаническата градина в София. Нежни, ефирни и романтични са моделите за летния сезон.

подробно...


Карла Фенди почина на 81 години


Карла Фенди почина на 81 годиниВ Рим на 81 години почина италианският моден дизайнер Карла Фенди, която години наред бе законодател в модата и определяше стратегията за развитие на известната компания Fendi.

подробно...


Мъжете модели печелят по-малко от нежния пол


Мъжете модели печелят по-малко от нежния полТова е едно от редките изключения в обичайната разлика в заплащането между мъжете и жените в полза на силния пол. В света на манекените мъжете получават по-малко при равен труд и способности, отбелязва АФП.

подробно...


Хайди Клум за препятствията в кариерата си


Хайди Клум за препятствията в кариерата сиХайди Клум е един от най-успешните и красиви супермодели на света с над 25-годишен стаж в модната индустрия. Едва сега обаче 44-годишната манекенка призна пред "Дейли Мейл", че в началото на кариерата си е получила множество откази за участие в дефилета "висша мода", тъй като дизайнерите са я смятали за твърде пълна.

подробно...


Кампания на Dior с участието на член от Depeche Mode


Кампания на Dior с участието на член от Depeche ModeВокалистът на британската група Depeche Mode Дейв Геън взе участие в рекламна кампания на „Диор“ за мъже / Dior Homme/. Той представи няколко модела дрехи за есенно-зимния сезон. Колекцията е посветена на техно партита и съответно в нея преобладават суичъри в неонови цветове, палта от лицева кожа и къси кожени якета. Depeche Mode е създадена през 1980 г. Тя има хитове като Personal Jesus, Everything Counts, Just Can’t Get Enough и Enjoy The Silence.

подробно...


Мис България 2016 – Габриела Кирова и Есил Дюран блеснаха на десетото юбилейно издание на ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА


Мис България 2016 – Габриела Кирова и Есил Дюран блеснаха на десетото юбилейно издание на ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТАНад 400 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на десетото юбилейно издание на Фестивала на модата и красотата, който се проведе на 15 и 16 юни в Морската ни столица.

подробно...


"Mamma Mia" или сватбата на Наталия Кобилкина


"Mamma Mia" или сватбата на Наталия КобилкинаВ стил „Mamma mia” сексоложката Наталия Кобилкина каза „ДА” на бизнесмена Такис Дретакис. Сватбата се състоя в неделя, 11.06.2017г., на гръцкия остров Скиатос, станал популярен от едноименния филм.

подробно...


Академията за мода откри "Лятото на любовта" с пищен ревю-спектакъл


Академията за мода откри "Лятото на любовта" с пищен ревю-спектакълАкадемията за мода организира голям ревю-спектакъл „Лятото на любовта“. Тематичното Red Fashion Party беше с дрескод “червено” и се състоя на 14 юни 2017 г. във “Витоша Парк Хотел”. Елегантният пърформанс представи най-новите предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи, както и актуални колекции на прочути световни брандове Гости на Red Fashion Party бяха носителите на приза “Златна игла” на Академията за мода: Албена Александрова, Вяра Георгиева, Евгения Живкова, Жана Жекова, Йорданка Чернаева, Мариела Гемишева, Меги Петкова, Николай Божилов, София Борисова, Светослав Колчагов, Теодора Спасова и Христина Ангелова.

подробно...


adidas StellaSport представя колекцията есен-зима 2017 с посланието да направиш света твоето игрище


adidas StellaSport представя колекцията есен-зима 2017 с посланието да направиш света твоето игрищеadidas StellaSport представя колекцията eсен/зима 2017, създадена за откриватели. От свободното бягане до свободното експериментиране в стайлинга. От залата за тренировки до улицата и териториите между тях – всяко пространство е поле за приключение. Това продължава и през новия сезон с ярки разпознаваеми принтове. Екшън момичетата могат да изучават света чрез движение, носейки с гордост проектираната за импровизирани тренировки и забавни почивки екипировка.

подробно...


Списание Сватбен каталог с летен брой


Списание Сватбен каталог с летен бройПриказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Трескава подготовка за Фестивал на модата и красотата Варна 2017


Трескава подготовка за Фестивал на модата и красотата Варна 2017Трескава подготовка кипи около организацията на десетото юбилейно издание на Фестивала на Модата и Красотата 2017. Събитието ще се проведе на 15 и 16 юни в лятната градина на SKYFALL - хотел Интернационал в к.к.Златни пясъци, където се очаква да присъстват над 400 гости. Екипът на агенция Vip Fashion Group - продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

подробно...


Дипломно модно ревю на студентите от Художествената академия


Дипломно модно ревю на студентите от Художествената академияБакалаврите от специалност „Мода“ на Национална художествена академия проведоха дипломно модно ревю. Събитието се състоя в пространството на галерия "Академия", предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Здравословно, а с много калории


Здравословно, а с много калорииМислите си, че смути и енергийните барчета са диетични? Всъщност, понякога реалността е доста по-различна. Някои „здравословни“ храни имат скрити калории, които биха попречили на вашия хранителен режим и поддържане на тегло. Платформата за поръчка и доставка на храна, foodpanda, подбра някои „диетични“ вкусотии, с които трябва да бъдете по-внимателни.

подробно...


Дизайнерката Стела МакКартни с колекция от океански отпадъци


Дизайнерката Стела МакКартни с колекция от океански отпадъциДизайнерката Стела Маккартни възнамерява да превърне изхвърлената в океана пластмаса в модно творение. За целта креативната моделиерка, която от години демонстрира своя ангажимент към околната среда, ще си сътрудници с организацията "Парли", занимаваща се с осведомяване за вредите от отпадъците върху океанската флора и фауна и с опазване на морското биологично разнообразие.

подробно...


Ползите на червения лук


Ползите на червения лукУчените по-специално се заинтересуваха от веществото от класа антоциани, отговарящо за характерния цвят на този зеленчук. Изясни се, че то забавя разпространението на туморите.

подробно...


Тенденции при прическите за лято 2017


Тенденции при прическите за лято 2017Лятото е време за промяна - оформяме знойни тела за плажа, маникюр и педикюр с летни и закачливи мотиви, но да не забравяме и косата. Всеки иска да разнообрази външния си вид за най-интересния сезон - изпълнен с много забавления и щури нощи. Представяме ви най-актуалните прически за сезон лято 2017, с които няма да останете незабелязани.

подробно...


Текстописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal Fashion


Текстописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal FashionНа стилна морска церемония пред хотел Дюн на Слънчев бряг, извесният текстописец и Mrs Grandma Universe Дони Василева и кмета на Стрелча - Стойно Чачов станаха семейство. Тържеството се състоя в тесен приятелски кръг, родителите на младоженеца Маргарита и Продан Чачови и дъщерята на младоженката Руслана.

подробно...


Мис Русия празнува с GANCIA - "Кралят на сладкото пенливо вино"


Мис Русия празнува с GANCIA -  "Кралят на сладкото пенливо вино"През 2017-та година се празнува 25-тата церемония на руския национален конкурс за красота – „Мис Русия“. Правото да носи заветната корона, инкрустирана с диаманти на стойност 1 милион долара, получи Полина Попова. Победителката, на 21 години от района на Урал, се открои сред другите 50 участнички и беше коронясана за мис Русия 2017 г., като заедно с короната получи и чек от 3 милиона рубли от Russian Standard Bank.

подробно...


Марина Кискинова с нов кавър в дует с Лидия Ганева


Марина Кискинова с нов кавър в дует с Лидия ГаневаПевицата и актриса Марина Кискинова записа кавър с малката чаровница Лидия Ганева на една от най-актуалните песни в момента – Let me love you на DJ Snake ft. Justin Bieber. Песента събра хиляди гледания в You Tube само за няколко дни. Тя беше споделена от известни български изпълнители и получи много положителни коментари.

подробно...


Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSIC


Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSICReebok официално приветства интернационалния супермодел, актрисата и фитнес гуру Джазмин Сандърс като едно от новите лица на бранда, редом с икони като модела Джиджи Хадид, актрисата Теяна Тейлър и рапъра Future. Любимка на милиони последователи в социалните мрежи, Сандърс ще бъде рекламно лице на кампанията по повод колекцията на Reebok Classic в колаборация с Lady Foot Locker.

подробно...


Най-често използваните подправки в определени кътчета по света


Най-често използваните подправки в определени кътчета по светаХраната не е нищо особено без подправки и всяка част от света има своите предпочитания. Това са тези уникални комбинации, които дават на различните кухни, индивидуалност и специфика на вкуса. Във всяка страна има различни билки и подправки, които са предпочитани в кулинарията и популярни сред населението. Добре е да се запознаете с тях, преди да предприемете пътуване. foodpanda, провери кои са най-често използваните подправки в определени кътчета по света.

подробно...


Горещо Code Fashion Party със световни модели


Горещо Code Fashion Party със световни моделиТоп моделите Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van Der Hoeven от световноизвестния проект The Black Tape Project долетяха специално от Маями, Ню Йорк и Холивуд, заедно с екстравагантния стилист на шоуто Джоел Алварес, информират от ПРофайл. Те бяха специалната част от програмата по повод откриването на сезон лято 2017 на едно от най-престижните заведения - Planet Yacht St. Vlas.

подробно...


"Лятото на любовта"- ревю-спектакъл на Академията за мода


"Лятото на любовта"- ревю-спектакъл на Академията за модаАкадемията за мода организира голям ревю-спектакъл „Лятото на любовта“. Елегантният пърформанс ще бъде с дрескод “червено” и ще покаже на модното общество у нас най-новите предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи, както и свежи колекции на прочути световни брандове. Събитието ще се състои на 14 юни 2017 г. във “Витоша Парк Хотел”. Гости на Red Fashion Party ще са носителите на приза “Златна игла” на Академията за мода: Албена Александрова, Вяра Георгиева, Евгения Живкова, Жана Жекова, Йорданка Чернаева, Мариела Гемишева, Меги Петкова, Николай Божилов, София Борисова, Светослав Колчагов, Теодора Спасова и Христина Ангелова.

подробно...


Галена влезе в ролята на булка за една вечер в Biad premium club


Галена влезе в ролята на булка за една вечер в Biad premium club Звездата на Пайнер Галена бе посрещната като истинска принцеса в клуба легенда Biad premium club на последното си свое участие.

подробно...


Styler Пролет/Лято 2017


Styler Пролет/Лято 2017Нова колекция, нова визия, нови модели със свежи акценти – това ви предлага STYLER за идния сезон пролет-лято 2017. Всеки детайл от колекцията на българската модна марка за мъжко облекло е добре обмислен и допринася за създаването на съвършената визия на всеки един артикул.

подробно...


Bedroom Beach поднесе зашеметяващ спектакъл по случай 10-тия си рожден ден


 Bedroom Beach поднесе зашеметяващ спектакъл по случай 10-тия си рожден денНай-значимото и грандиозно събитие, което дава старт на летния сезон, и тази година разтърси Какао бийч в курорта Слънчев бряг.

подробно...


50 нюанса розово за булките на лятото


50 нюанса розово за булките на лятотоДръзката и провокативна мода това лято сваля всички маски. Предизвикателната булка е готова да покаже много, но същевременно е нежна и романтична. Дантелата е в изобилие, деколтето става все по-смело, а дизайнерите предлагат 50 нюанса на розовото.

подробно...


Жени & Иван - във вихъра на любовта


Жени & Иван - във вихъра на любовтаПо щастлива случайност, в деня на снимките ни за корица - 25 април, Жени Александрова- Лечева и Иван Лечев, празнуват 7 години от техния брак. Тя отново облича бяла рокля, а той - фрак, за да застанат, както тогава, пред обектива на същия фотограф. Любовта им, сякаш е в друго измерение - усеща се в очите им, струи от сърцата им, няма нужда от думи. Такива чувства поетите наричат необяснима любов.

подробно...


Какво ви очаква в летния брой на сп. БУЛКА


Какво ви очаква в летния брой на сп. БУЛКАВ сезона на сватбите, летният брой на сп. БУЛКА - вече на пазара, ще ви помогне да организирате мечтаното тържество с лекота, предлагайки куп интересни идеи. На корицата позират легендата на българската рок музика Иван Лечев и неговата съпруга Жени, облечени отново като младоженци в деня на 7-мата годишнина от сватбата им.

подробно...


Виктория Бекъм издава книга по случай 10 години на модната сцена


Виктория Бекъм издава книга по случай 10 години на модната сценаВиктория Бекъм възнамерява да отбележи 10-годишнината от модната си империя чрез книга, която да бъде като "библия" за всеки от и извън бранша. Според слуховете идеята на Бекъм в момента получава огромна подкрепа от легендарната главна редакторка на американския "Вог" и модно гуро - Ана Уинтур. Тя е била и инициатор на проекта.

подробно...


Звездите от "12А" блестяха в тоалети на Pronovias в Кан


Звездите от "12А"  блестяха в тоалети на Pronovias в Кан"12А" - премиерният филм на продуцента Дейвид Варод и режисьорката Магдалена Ралчева, беше показан във Фестивалния комплекс в Кан в извънконкурсните програми. Историята на учителката Лина и нейните абитуриенти събра в Palais K комплименти на гости от няколко страни, а най-вече на продуценти и разпространители от Европа, Америка и Индия.

подробно...


Art is Everyday – дипломно модно ревю на студенти по мода от НБУ


Art is Everyday – дипломно модно ревю на студенти по мода от НБУНа 5 юни от 19.00 часа в уникалното пространство на Five High Skate Park под мотото Art is Everyday ще се състои дипломното ревю на студентите от бакалавърска програма „Мода“ на Нов български университет. Колекциите на младите дизайнери са инспирирани от някои от най-големите имена и течения в съвременното изкуство. Сред вдъхновителите на модните проекти са художници, фотографи, архитекти и визуални артисти като Кристо Явашев, Джеф Кунс, Рен Ханг и Тадао Андо.

подробно...


Мерлин Арно с успех на фестивала в Кан


Мерлин Арно с успех на фестивала в КанМерлин Арно – носител на Златна игла 2017 на Академията за мода в категория „Модна иновация“ – беше единственият български дизайнер, поканен да участва с колекция висша мода в Couture Fashion Week. „Престоят ми в Кан беше повече от успешен! Много съм щастлива, че бях забелязана от американски продуцент, снимащ исторически филми, който ми предложи да правя костюмите за актьорите! Дано да оправдая доверието му!“, споделя Мерлин. Събитието се провежда в края на май заедно с ежегодния Филмов фестивал в Кан, който по традиция събира едни от най-големите звезди от лайфстайла и шоубизнеса. Освен като дизайнер, Мерлин Арно помага и в отразяването на събитията от Палатата в Кан с акредитация като журналист и филмов продуцент, член на Национален филмов център.

подробно...


Роко Бароко пристига в България през октомври


Роко Бароко пристига в България през октомвриМаестро Роко Бароко ще посети България за първи път през м. октомври т.г., когато ще бъде представена последната му колекция за есен/зима 2017/18 - My Underground Queen - вдъхновена от съвременната жена - експериментатор.

подробно...


Шафранът - и какво не знаем за него


Шафранът - и какво не знаем за негоШафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия. Думата идва от арабски „asfar”, което в превод означава жълто.

подробно...


Жълтите стъкла - основна тенденция при слънчевите очила за лято 2017


Жълтите стъкла - основна тенденция при слънчевите очила за лято 2017Жълтите стъкла това лято са хит на 2017. Известни личности като сестрите Хадид, Селена Гомез, Риана често за забелязвани с този аксесоар. Интересното, при този цвят стъкла е, че те може да се носят и на закрито, макар етикетът да изисква свалянето им.

подробно...


Студентка на НБУ е финалист на международния конкурс за млади дизайнери Mittelmoda


Студентка на НБУ е финалист на международния конкурс  за млади дизайнери MittelmodaПрестижният международен конкурс за млади дизайнери Mittelmoda за поредна година избра български участник на финален кръг. Айлин Елмаз, студентка от IV курс на БП „Мода“, е сред 12-те финалисти, избрани след внимателна селекция от компетентно жури сред повече от 4000 кандидати. Така НБУ се нарежда до изключително престижни университети от Великобритания, Белгия, Израел, САЩ, Франция и др.

подробно...


Фестивал на модата и красотата Варна 2017


Фестивал на модата и красотата Варна 2017Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Организатор на събитието за десета поредна година е модна агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Sweatheart Gowns Preview 2018 от Bridal House


Sweatheart Gowns Preview 2018 от Bridal HouseПерфектната булчинска рокля?! Тя е магнит за душата ви, Тя разтуптява сърцето ви, Тя ви „говори”, само Нея сънувате. Перфектната булчинска рокля- това е Вашата рокля! Днес ще Ви запознаем с колекция Preview 2018 на линията Sweetheart Gowns част от Justin Alexander Bridal. Фокусът на тази колекция е върху меката конструкция, татуираният гръб и деколтето, присъстват дантелите. Полите са изчистени, създаващи чувство за романтика и настроение. Тази линия е създадена за булката, която иска да изглежда и да се чувства като принцеса в сватбения си ден.

подробно...


Ел Фанинг е новото лице на L'Oreal


Ел Фанинг е новото лице на L'OrealКрасивата актриса Ел Фаннинг, сестра на Дакота Фанинг, е новият амбасадор на козметичният гигант L'Oreal Paris. Дебютът на 19-годишната звезда беше на 70-то издание на филмовия фестивал в Кан.

подробно...


Важни съвети за дизайна на всяка стая в дома ви


Важни съвети за дизайна на всяка стая в дома виВ последните години, интериозният дизайн е повече от изкуство. Съществуват определени правила, по които се подреждат отделните стаи в дома. За да имате свеж, подреден и уютен дом, ще ви представим някои основни правила при обзавеждането.

подробно...


Най-интересните тоалети на звездите в Кан


Най-интересните тоалети на звездите в КанИзраелският министър на културата г-жа Мири Регев се появи на откриването на кинофестивала във френския град Кан с „политически зареден” тоалет, който предизвика фурор в социалните медии.

подробно...


Карл Лагерфелд със съвместна колекция с Ана Уинтър


Карл Лагерфелд със съвместна колекция с Ана УинтърКарл Лагерфелд и главният редактор на американския "Вог" Ана Уинтур ще създадат съвместна модна колекция, която ще се предлага на сайта и в магазините на The Dress Address at Lord & Taylor's под шапката на собствената марка на Лагерфелд - "Карл Лагерфелд Париж", създаваща луксозни нет-а-порте облекла. С ексклузивната колекция ще бъде отбелязана 125-годишнината от създаването в САЩ на модната библия.

подробно...


Певицата Зара Ларсън с колекция за H&M


Певицата Зара Ларсън с колекция за H&MH&M с радост съобщава за колаборацията си с шведската поп сензация Зара Ларсън. Капсулната колекция включва улична мода и ще се разпространява в магазинната мрежа и онлайн от 18 Май.

подробно...


Шанел с луксозен бумеранг, който разгневи аборигените


Шанел с луксозен бумеранг, който разгневи аборигенитеФренската модна къща „Шанел“ започна продажбата на луксозни бумеранги по 1460 долара, с което предизвика недоволството на коренното население на Австралия.

подробно...


Нова тенденция при цвета на косите - седефена коса


Нова тенденция при цвета на косите - седефена косаНапоследък социалната мрежа Инстаграм се слави като място, където се оформят последните тенденции. Ето и настоящия цвят на косата първо там беше забелязан.

подробно...


Dior представиха колекция Cruise 2018 в Лос Анджелис


Dior представиха колекция Cruise 2018 в Лос АнджелисБляскавата френска модна къща „Диор“ очарова Лос Анджелис с шоу, удостоено с присъствието на куп знаменитости, включително на Чарлийз Терон и Риана.

подробно...


Колекция посветена на Бийтълс


Колекция посветена на БийтълсНовата колекция на Лиъм Галахар ще бъде посветена на 50-годишния юбилей от издаването на албума на легендарните "Бийтълс" - Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band. Това обяви самият музикант, който е създател на модната линия Pretty Green. Той добави още, че е почувствал "пълното щастие" при изработването на артикулите, тъй като ливърпулската четворка (и особено Джон Ленън) са "огромно вдъхновение" за него и до днес - както в музикално, така и в модно отношение.

подробно...


Не на слабите модели, обяви Франция


Не на слабите модели, обяви ФранцияЗабранява се на работодателите да наемат прекалено слаби моделки, на които едва ли не им се борят ребрата, а скелетът се откроява релефно върху кожата.

подробно...


Balmain в колаборация с L'Oreal


Balmain в колаборация с L'OrealЛимитираните серии от гримове и дрехи са изключително популярни. Всеки иска да притежава нещо уникално или поне нещо произведено в малко количество. Световно известната компания L'Oreal Paris, анонсира, че ще си сътрудничат с луксозната модна къща Balmain за създаването на напълно нова и уникална колекция червила.

подробно...


Нова хит тенденция при маникюра


Нова хит тенденция при маникюраИзглежда модният гигант Balenciaga поставиха нова тенденция, но този път тя не е свързана с облекло, а с маникюра. След шоуто за сезон Есен 2017, хората пощуряха по "лого ноктите".

подробно...


Грим и маникюр за бала


Грим и маникюр за балаНай-важни за визията на всяка абитуриентка, след избора на тоалет и прическа, са красивият грим и маникюр. Вили Боршукова и професионалистите от салон „Магама“ предлагат някои полезни съвети за правилен избор на макиаж и стилен маникюр за балната вечер.

подробно...


Какво е Cosplay и защо е толкова популярен


Какво е Cosplay и защо е толкова популяренЧували ли сте за "косплей"? Напоследък тази дума става все по-популярна покрай младежите в нашата страна. Ани Иванова от клуб "Накама" и косплейърката Ирина Цапрева застанаха пред камерата на БГНЕС, за да разкажат повече за това интересно хоби.

подробно...


Рийз Уидърспуун с колекция за Net-a-porter


Рийз Уидърспуун с колекция за Net-a-porterХоливудската актриса Рийз Уидърспуун обяви, че ще пусне своя модна линия, състояща се от 21 артикула. Те ще бъдат предлагани на модния онлайн магазин NET-A-PORTER.

подробно...



Изберете страница:  « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи