Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »


Канелата верен помощник при много заболявания


Канелата верен помощник при много заболяванияКонсумацията на канела може да защити организма от затлъстяване, диабет и инсулинова недостатъчност. Това заявиха учени от САЩ и Турция на среща на Американската кардиологична асоциация в Минеаполис.

подробно...


Модна редакторка с награда на Британската империя


Модна редакторка с награда на Британската империяПовелителката на модата Ана Уинтър - главен редактор на списание "Вог", получи титлата Дама-командор на Ордена на Британската империя от кралица Елизабет II за заслугите си в областта на модата и журналистиката.

подробно...


Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожа


Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожаПървата дама на САЩ Мелания Тръмп вече няма нито една дреха в гардероба си от естествена кожа, съобщи неин представител пред Си Ен Ен.

подробно...


Алфредо Торес се завърна в Куба с KWIAT


Алфредо Торес се завърна в Куба с KWIATГорещите лъчи на жаркото кубинско слънце, пъстрата смесица от цветове и безгрижно веселие, съчетано с дух на бунтарство в тази екзотична топла страна, вдъхновиха специална селекция от 12 модела слънчеви очила от колекция KWIAT Exclusive 2017.

подробно...


Фестивал на модата и красотата 2017


Фестивал на модата и красотата 2017Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Домакин на престижния форум е Хотел Интернационал, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Pronovias представи колекция Wish 2018


Pronovias представи колекция Wish 2018И тази година най-големият производител на булчински и официални рокли в света - Pronovias впечатли с уникално шоу. Над 2000 гости - световни знаменитости и официални представители на марката , сред които и Анелия и Костадин Петкови от Bridal Fashion се възхитиха на новите творения на креативния директор на фирмата - Ерве Моро.

подробно...


San Patrick представи най-новата си колекция 2018, с участието на Каролина Курникова


San Patrick представи най-новата си колекция 2018, с участието на Каролина Курникова С повече от пет десетилетия опит в създаването на изискани рокли, St.Patrick представи най – новата си колекция – 2018 в седмицата на модата в Барселона! Колекцията, която ще е ексклузивно представена в БРИЛЯНТИН - Бургас е изключително елегантна и отново вдъхновена от вниманието към детайлите.

подробно...


Тоалетите на звездите на Met Gala 2017


Тоалетите на звездите на Met Gala 2017Met Gala е едно от най-големите събития през годината за звездите на Холивуд. Целта на събитието е да набере средства за Института по изкуства в Ню Йорк. С него започва ежегодното модно изложение в института. Всяка година ивента има дрес код и всички звезди, които го посещават трябва да съобрзят с него тоалетите си. тази година темата беше "avant-garde". Можете да насладите на изборът на холивудските знаменитости - актьори, певици, дизайнери, модели и всички уважили събитието.

подробно...


Цветните стикери – идеи от Магама за бърза и лесна промяна


Цветните стикери –  идеи от Магама за бърза и лесна промянаМагама tape in е изцяло нова разработка на стикери за удължаване и сгъстяване на коса, създадени от Вили Боршукова и екипа на салони „Магама“. Новите стикери имат изключително богата цветова палитра и дават много възможности за постигане на вдъхновяваща и атрактивна визия в унисон с най-актуалната тенденция за свежо присъствие на цветове в косите.

подробно...


Храните, които ни правят щастливи


Храните, които ни правят щастливиСлед вкусен обяд или след като сме похапнали шоколад, ние се чувстваме много по-добре. Психолозите обясняват на какво се дължи това.

подробно...


Нордстром продават "мръсни" дънки


Нордстром продават "мръсни" дънкиЧифт протрити джинси „Баракуда“ с петна като от мръсотия се продават във веригата магазини „Нордстром“ срещу не съвсем скромната сума от 425 долара.

подробно...


Сватбената бохо рокля - бунтарски шик, дързост и красота


Сватбената бохо рокля - бунтарски шик, дързост и красотаКрасива, лека, удобна – така си представят съвременните булки „Роклята” на мечтите си. Е, бохо роклята се завръща, за да се впише идеално във вашите представи. Бохемският шик отново е на линия.

подробно...


Европейски проект стартира състезание за създаване на етични и устойчиви носими технологии и умен текстил


Европейски проект стартира състезание за създаване на етични и устойчиви носими технологии и умен текстилПроект за носими технологии с общ бюджет от 2.4 милиона евро предлага финансиране на екипи от творци и технолози за разработване на следващо поколение устойчиви идеи за носими устройства и електронен текстил.

подробно...


Марина Кискинова представи MARKIIZA


Марина Кискинова представи MARKIIZAМарина Кискинова направи своя моден дебют с ревю и показа своята първа дизайнерска колекция с марка MARKIIZA. Модното шоу се състоя на 26 април в Planet Club Sofia пред медии, гости и приятели, които дойдоха да подкрепят певицата в новото й аплоа.

подробно...


Уникална фотосесия на новата сватбена колекция за 2017 г. на модна къща PALOMA FASHION


Уникална фотосесия на новата сватбена колекция за 2017 г. на модна къща PALOMA FASHIONЗа първи път в България, пред величествените декори на Ню Бояна Филмс, екип от изключителни професионалисти засне уникална фотосесия, на най- новата сватбена колекция за 2017г.на дизайнер Поля Кинова и модна къща PALOMA FASHION.

подробно...


SELENA ES представи стайлинг шоу DECODE


SELENA ES представи стайлинг шоу DECODESelena ES представи атрактивно стайлинг шоу, което показа модерни подходи към стайлинга и интересни идеи за прически. Събитието, което се състоя на 22 април в „Мол Галерия Стара Загора“ беше вдъхновено от най-новата стайлинг линия Decode на Montibello, а като водещ на сцената се изяви актьорът Явор Бахаров.

подробно...


Колекция пролет/лято 2017 на холивудските дизайнери - Марк Бадгли и Джеймс Мишка е вече в Bridal Fashion


Колекция пролет/лято 2017 на холивудските дизайнери - Марк Бадгли и Джеймс Мишка е вече в Bridal FashionТоалетите от най-новата колекция на холивудските дизайнери - Марк Бадгли и Джеймс Мишка са в бутик Bridal Fashion и очакват дамите, които имат отношение към кутюр изработката и високото качество. Двамата дизайнери са едни от най-предпочитаните в САЩ както от звезди като: Хали Бери, Дженифър Лопес, Хелън Мирън, Брук Шийлдс, Кейт Уинслет, Наоми Кембъл, Тайра Бенкс, кралица Латифа, така и от всички изискани дами с вкус.

подробно...


Тенденции при топ аксесоари на лято 2017 - малката раничка


Тенденции при топ аксесоари на лято 2017 - малката раничкаРаничките са една от топ тенденциите последните години. Те се завърнха убедително от 90-те, само че с повече блясък и разновидности. Те могат да бъдат цветни и с декорации или стилни и семпли. Няма значение на какъв вид ще се спрете, задължително това лято се снабдете с този аксесоар. Освен изключително красиви, малките ранички са и много удобни. Те могат да поберат много от нещата, която всяка дама иска да вземе със себе си.

подробно...


Повече за равиолите


Повече за равиолитеРавиолите се водят вид паста и са едно от най-любимите ястия не само за италианци, но и за голяма част от населението на света. Има стотици начини за сервиране и приготвяне на вкусното ястие. Дали с кайма, с пиле, със зеленчуци, със сметанов или доматен сос, те са подходящи за хапване по всяко време. foodpanda, подбра забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.

подробно...


Виктория Бекъм с Орден от Британската империя


Виктория Бекъм с Орден от Британската империяВ сряда принц Уилям връчи на Виктория Бекъм Ордена на Британската империя за заслугите й в сферата на благотворителността и модната индустрия.

подробно...


Сватбени тенденции от София Борисова


Сватбени тенденции от София БорисоваСофия Борисова представи най-новата си колекция сватбени от котюр тоалети за 2018 г. пред италианска публика във Вечния град.Дизайнерката впечатли присъстващите, освен с интересните кройки и силуети, с уникалните материи – висша мода, с които работят световно известни дизайнери. Роклите бяха заснети от известния фотограф Ивайло Станев на уникална фотосесия под капките на течаща вода. Зад обектива застана Деница Стоянова, топ модел на агенция” Визаж” и нашумялата манекенка и ТВ водеща Александра Богданска.

подробно...


Ирина Сардарева с парад на шапките в София


Ирина Сардарева с парад на шапките в СофияС парад по пешеходния булевард "Витоша" десетки жени, чиито прически нямаха особено значение заради прекрасните шапки над косите си, тръгнаха около 16 часа към Регионалния исторически музей на София, за да представят своето вдъхновяващо ревю.

подробно...


Nu Boyana Film Studios се превръща в моден град


Nu Boyana Film Studios се превръща в моден градBalkan Fashion Week 2017 ще е първата седмица на модата в световната история, която ще се проведе в кино студио. От 5-ти до 10-ти юни 2017 Nu Boyana Film Studios ще се превърне в най-големият "Fashion City” в Източна Европа. Амбицията на организаторите е да съберат артисти от цял свят в България, непозната до момента модна дестинация. Темата под която ще се обединят дизайнери, медии и байери от цял свят е: "Модата среща киното!". Nu Boyana Film Studios е любезен домакин и партньор на събитието без чиято помощ то не би се случило с този размах.

подробно...


Майсторски клас по мода в НБУ


Майсторски клас по мода в НБУ През първите дни на април в НБУ се проведе поредният майсторски клас по мода. В продължение на десет дни студентите по мода имаха невероятната възможност да участват в едно изключително интересно и атрактивно събитие под ръководството Евгения Попова.

подробно...


Марина Кискинова с първа дизайнерска колекция


Марина Кискинова с първа дизайнерска колекцияТалантливата певица и актриса Марина Кискинова ще направи своя моден дебют с ревю на дизайнерската си колекция с марка MARKIIZA. Модното шоу ще се състои на 26 април 2017 г. (сряда), в Planet Club Sofia на пл. България 1 (малкото НДК, до кино „Люмиер“). Проф. Любомир Стойков ще представи колекцията и Марина Кискинова в новата й дизайнерска роля.

подробно...


Новите, модерни куфари и как да се усъвършенствате в изкуството да пътувате със стил


Новите, модерни куфари и как да се усъвършенствате в изкуството да пътувате със стил"Заминаваме…" си остава любимата култова дума за идния пролетно-летен сезон. И ако сте като 80% от българите, които залагат на добре планираните летни почивки и модерните ранни записвания, не ви остава нищо друго освен да се сдобиете с модерен, надежден и издържлив куфар, който да Ви следва неотлъчно към всички кътчета където го отведете по земното кълбо. Ние Ви пожелаваме да са много. Ама наистина много.

подробно...


Джулия Робъртс е най-красивата жена на планетата


Джулия Робъртс е най-красивата жена на планетатаАмериканската актриса Джулия Робъртс бе призната за най-красивата жена на планетата според версията на списанието People.

подробно...


Хитът в Инстаграм - вежди като пера


Хитът в Инстаграм - вежди като пераТенденциите в днешно време се оформят главно от блогъри и от публикациите в социалните мрежи. Най-новият хит при формата на веждите са вежди като пера. Някой от гримьорите с най-много последователи в Инстаграм вече публикуваха своите творения и събраха множество лайкове и коментари.

подробно...


Риана покори Coachella с екстравагантен аутфит


Риана покори Coachella с екстравагантен аутфитРиана беше една от звездите на музикалния фестивал Coachella, макар и да не се качи на сцената нито веднъж. Тя впечатли присъстващите с нестандартен тоалет.

подробно...


Джиджи Хадид продължава да работи с Tommy Hilfiger


Джиджи Хадид продължава да работи с Tommy HilfigerСупермоделът Джиджи Хадид загатна, че скоро може да се появи нова нейна колекция съвместно с модната къща „Томи Хилфигер“. Откакто стана посланик на марката през 2015 г. 21-годишната красавица представи няколко свои колекции, но сега тя работи върху нов проект съвместно с лейбъла.

подробно...


Естетическата смелост и култура на Йоана Буковска - Давидова


Естетическата смелост и култура на Йоана Буковска - ДавидоваЙоана Буковска – Давидова е впечатляваща българска актриса, чиято харизма е комбинация от неизмерима доза личен чар, покоряващо неординерно излъчване, оригинален стил на общуване и естествена, и автентична женственост. Какво е мястото на облеклото в тази комбинация от дадености и качества? Стилът и личният й избор на външност (не тази, която е дело на режисьори, сценаристи и костюмографи) издава пиетет към нестандартен шик, премерена екстравагантност и красиво еклектична мода.

подробно...


"Като две капки вода" с атрактивните перуки на "МАГАМА"


"Като две капки вода" с атрактивните перуки на "МАГАМА"Зрителите на култовото шоу „Като две капки вода” имат възможност да следят атрактивните превъплъщения на участниците във формата. За успеха на различните сценични образи огромно значение имат прическите и косата, а за тяхната направа вече повече от месец се грижи перукерският екип на „Магама”.

подробно...


Рапърът Кание Уест с колекция бижута


Рапърът Кание Уест с колекция бижутаРапърът Кание Уест пусна в продажба първата си колекция бижута от колаборацията си с ювелира Якоб Арабо.

подробно...


Елена Стефанова: Водеща тенденция в бюти индустрията е развитието на технологията в козметиката


Елена Стефанова: Водеща тенденция в бюти индустрията е развитието на технологията в козметикатаЕлена Стефанова е експерт по професионална козметика и мениджър на семейната компания SELENA ES, която има 20 години опит на българския пазар и се занимава с внос и дистрибуция на професионална козметика, уреди, аксесоари и оборудване за фризьорски и козметични салони. Елена Стефанова е завършила математическа гимназия в Пловдив, след което специалност „Драматургия“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2010 г. От ученическите си години се потапя в атмосферата на семейния бизнес в бюти индустрията.

подробно...


Копривата - какво не знаем за нея


Копривата - какво не знаем за неяВсеки се е докосвал до гнева на копривата и нейното ужилване. Но освен това коварно и неприятно усещане, копривата е много полезно растение, което помага за различни болести, за общото състояние на организма и е често използвана в кулинарията. Копривата може да се приема под формата на чай, супа или друго ястие. В Непал например, консумират яхния с коприва и сирене. foodpanda, подбра няколко любопитни факти за нея, които вероятно не знаете.

подробно...


Новият редактор на Vogue е мъж


Новият редактор на Vogue е мъжБританското издание на култовото модно списание Vogue, което миналата година отбеляза един век от началото на излизането си, за първи път назначи мъж за главен редактор. Това е роденият Гана Едуард Енинфул, който е и близък приятел на британския супермодел Наоми Кембъл.

подробно...


Повишен риск от инфаркт - когато косата посивее


Повишен риск от инфаркт - когато косата посивееПосивяването на косите и исхемичната болест на сърцето споделят някои общи механизми, които идват с процеса на стареене, и ново наблюдателно проучване свързва двете събития с предположението, че първите бели косми вероятно индикират увеличената опасност от сърдечносъдови заболявания.

подробно...


Тити Папазов откри Beauty Show


Тити  Папазов откри Beauty ShowСпортната звезда бе сред специалните гости на уникален по рода си център за тотално преобразяване на външността. Мястото, от което можеш да излезеш буквално неузнаваем, включва единствени по рода си терапии, които се равняват на ефекта на естетичната операция, но без намесата на скалпел и игли. Център Beauty Show (част от Bulgaria Mall), посрещна първите си гости с класно вино и класическа музика. По време на почивката между изпълненията, дамите от струнно трио „Спринг“ също се впуснаха в раглеждане на различните бутикови кабини за персонално третиране на лице или тяло.

подробно...


Новият мистър Менхънт България 2017


Новият мистър Менхънт България 2017Георги Вълков, на 22 години от град Средец, е новият Мистър Менхънт България 2017, съобщават от ПРофайл.

подробно...


Дженифър Лоурънс без грим в най-новата си кампания за Dior


Дженифър Лоурънс без грим в най-новата си кампания за DiorКакто знаете, актрисата Дженифър Лоурънс е рекламно лице на модна къща Dior. Звездата от "Игри на глада", успешно рекламира чантите на френската марка вече няколко сезона.

подробно...


Новите слънчеви очила са все по-цветни и интересни


Новите слънчеви очила са все по-цветни и интересниБроени дни преди един от най-хубавите пролетни празници – Цветница – ви представяме най-новата колекция слънчеви очила на KWIAT за 2017 г. Поради голямото разнообразие от цветове, различните модели очила заедно изглеждат като пъстра цветна леха. Сравнението с цветята не е случайно и по друга причина – KWIAT празнуват имен ден тъкмо на Цветница. Думата kwiat на полски означава цвете, а историята на това име е свързана колкото с цветята, толкова и с любовта.

подробно...


Bridal Fashion отпразнува 10 години в бизнеса


Bridal Fashion отпразнува 10 години в бизнесаЕдинственият по рода си мултибрандов бутик - официален представител за България на световноизвестните марки - Pronovias, My Lady, Badgley&Mischka, Sherri Hill, Roccobarocco отпразнува своята 10 годишнина с най-верните приятели на Bridal Fashion.

подробно...


Bershka пуска линия за красота


Bershka пуска линия за красотаОбичаната испанска марка Bershka, част от семейството на Inditex, чиито членове са други любими марки на българина - Zara, Stradivarius и Pull & Bear, пуска на пазара линия за красота.

подробно...


Mister MANHUNT International Bulgaria 2017


Mister MANHUNT International Bulgaria 2017Успешният модел и реалити герой Мариян Кюрпанов, който спечели престижната титла на Manhunt и завоюва 6-то място в света, ще търси новия български модел Mister MANHUNT International Bulgaria 2017.

подробно...


10 любопитни факта за броколите


10 любопитни факта за броколитеВ днешното ежедневие, остава все по малко време да се храним здравословно и да се образоваме по отношение на храната, която приемаме. Има толкова полезни и в същото време, толкова вредни храни.

подробно...


Българският моден бранд Caramella fashion засне новата си колекция в Милано


Българският моден бранд Caramella fashion засне новата си колекция в МиланоГрадът е Милано, а видът – забележителен! Феерия от цветове, нестандартни кройки, секси принтове и модерен стил с привкус на романтика, съпътствани от вечната класа! И това е само част от полъха, който ни завладява от първия до последния модел от новата Spring колекция на българския моден бранд Caramella Fashion, носеща името "Passion in Milan".

подробно...


Брандът като бизнес - Бизнес обучение за студенти по изкуства в НБУ


Брандът като бизнес - Бизнес обучение за студенти по изкуства в НБУПрез месец март, в рамките на 4 дни, при изключителен интерес се проведе своеобразно бизнес обучение на студенти от програмите по изкуства в НБУ. По един нетрадиционен и атрактивен начин студентите бяха въведени в сложна и различна за тях материя, създаден беше „бизнес инкубатор“, в който се родиха, кристализираха и реазираха множество идеи, лични и корпоративни брандове. За кратко време студентите успяха да получат определени познания, които ще им бъдат изключително необходими в тяхната творческа работа.

подробно...


Рийз Уидърспуун - рекламно лице на Elizabeth Arden


Рийз Уидърспуун - рекламно лице на Elizabeth ArdenНосителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун е новото лице на марката „Елизабет Арден“, а първите й снимки за компанията вече се появиха онлайн.

подробно...


Синът на Мадона с дебют в модните среди


Синът на Мадона с дебют в модните средиРоко Ричи, 16-годишният син на Мадона и Гай Ричи, сключи първият си договор като модел. Момчето ще участва в представянето на модната линия на „Адидас“ и Александър Уанг за сезон пролет 2017 г.

подробно...


Храните, които помагат срещу алергии


Храните, които помагат срещу алергииВ днешно време медицината познава множество алергии - към прах, храни, напитки, животни и други субстанции от околната среда, с които имаме допир. Обикновено проявата на алергия е краткотраен акт и преминава бързо.

подробно...


Прическата за бала - почерпете вдъхновение от Оскари 2017


Прическата за бала - почерпете вдъхновение от Оскари 2017Освен роклята за бала, гримът, прическата и аксесоарите са не по-малка важна част от цялостния тоалет на абитуриентката. Прическата трябва да е в унисон с цялостния аутфит и да допълва роклята, която сте избрали.

подробно...


Бална рокля от ателие Версай - бъди неповторима в специалния ден


Бална рокля от ателие Версай - бъди неповторима в специалния денАбитуриетнските рокли на ателие "Версай" се отличават с много стил, изисканост и елегантност. Марката предлага голямо разнообразие от модели и кройки за специални момичета и техните специални желания за този важен ден.

подробно...


Академия SELENA ES представя най-новите терапии за коса


Академия SELENA ES представя най-новите терапии за косаАкадемия SELENA ES, която подготвя висококвалифицирани кадри в сферата на маникюризма и фризьорството, представя най-новите терапии за коса – основата на нейния здрав и красив външен вид.

подробно...


Voubs International Photography Awards 2016


Voubs International Photography Awards 2016Професионални фотографи и любители от България, Румъния, Италия, Сърбия, Нова Зеландия, Русия, Малайзия, Бангладеш, Португалия, Беларус, Словакия и Азербайджан са сред 30-е победители в първото издание на Voubs International Photography Awards 2016.

подробно...


Дизайнерът на My Lady - Хаим Бар пристига в България


Дизайнерът на My Lady - Хаим Бар пристига в БългарияИзраелският кутюрист - Хаим Бар пристига в България. Ненадминатият майстор на корсетните конструкции, известен с уникалните тоалети, изцяло ръчна изработка ще бъде специален гост на събитието на Bridal Fashion - "10 години любов и красота". Топ клиентите на известния мултибрандов бутик ще блестят в творенията на "израелското чудо", както наричат Хаим Бар в Милано на модните форуми и изложения.

подробно...


Прекомерната консумация на сол води до чести събуждания през нощта


Прекомерната консумация на сол води до чести събуждания през нощтаПрекомерната консумация на сол е свързана с честите събуждания през нощта с позиви за уриниране, откриха японски учени, цитирани от ВВС.

подробно...


Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018


Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018Българският модел Ивел Йорданов веднага след финала на най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week SS 2017, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV,получи официално покана за участие в Модната седмица следващата година в Ню Йорк.

подробно...


София Борисова на Sofia Fashion Week SS 2017


София Борисова на Sofia Fashion Week SS 2017Топ дизайнерът София Борисова отново показа класа на сцената на най-големия моден Форум у нас – Sofia Fashion Week, който приключи преди дни. Трикратната носителка на “Златна игла”, показа последната си колекция “Emotion” пролет –лято 2018

подробно...


Грандиозен спектакъл за финала на SOFIA FASHION WEEK SS 2017


Грандиозен спектакъл за финала на SOFIA FASHION WEEK SS 2017Sofia Fashion Week SS 2017 завърши с грандиозен моден спектакъл. Най-мащабното и вече традиционно модно събитие в България, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, се проведе в пет тематични вечери от 20 до 24 март в зала EFE на Hotel Marinela. По време на гала вечерта на финала на събитието бяха представени ексклузивни ревюта на световни гости и елитни чуждестранни и български марки. За първи път по време на седмицата на модата в София присъстваха и световни байери. Те се срещнаха с дизайнери, участващи в събитието и обсъдиха възможности за развитието им на международния моден пазар. В рамките на Sofia Fashion Week SS 2017 всеки ден беше отворена и първата модна улица Sofia Fashion Street.

подробно...


Haute Couture колекции блестят на Sofia Fashion Week SS 2017


Haute Couture колекции блестят на Sofia Fashion Week SS 2017По време на Haute Couture вечерта в рамките на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017, на 23 март, беше представена висша мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа. Организаторите на най-мащабното модно събитие в България – Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV – надграждат четвъртото издание на Sofia Fashion Week като дават възможност на участниците да се развиват и извън страната. Часове преди тематичната Haute Couture вечер се състоя първата официална среща на световни байери с дизайнери от седмицата на модата в София.

подробно...


Топ 7 храни, които подсилват организма


Топ 7 храни, които подсилват организмаИзвестно е, че здравословното хранене, богато с хранителни минерали влияе благоприятно върху целия организъм.

подробно...


Все повече българи създават свой бизнес


Все повече българи създават свой бизнесМиналата година България успя да пробие в световната предприемаческа класация (The Global Entrepreneurship Monitor), а тази вече сме няколко стъпки напред – на 62-ро място сред 65 страни.

подробно...


Елитна бутикова мода завладя сцената на SFW SS 2017


Елитна бутикова мода завладя сцената на SFW SS 2017През третата вечер на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 бяха показани избрани колекции на световни марки и брандове. Събитието, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, за четвърти пореден път се провежда в модерната многофункционална зала EFE на Hotel Marinela.

подробно...


Марина Кискинова открива Haute Couture вечерта на Sofia Fashion Week SS 2017


Марина Кискинова открива Haute Couture вечерта на Sofia Fashion Week SS 2017Певицата и актриса Марина Кискинова ще открие Haute Couture вечерта на модното събитие SFW SS 2017, на 23 март в зала EFE на Hotel Marinela. Младата изпълнителка ще представи кавър на един от най-нашумелите хитовe от началото на годината Shape of you на Ed Sheeran.

подробно...


Световна мода на подиума на Sofia Fashion Week SS 2017


Световна мода на подиума на Sofia Fashion Week SS 2017Втората вечер на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 беше посветена на световни марки и брандове с представителства в България. За първи път в рамките на седмицата на модата в София организаторите на събитието от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, са определили две вечери за представянето на световни марки и брандове – 21 и 22 март. Събитието на 21 март в зала EFE на Hotel Marinela започна с музикално изпълнение на Елена Брусарска, която беше и водеща на вечерта заедно с Александра Богданска. Откриващото дефиле беше запазено за лицата на тазгодишното издание на седмицата на модата в София – топмоделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов.

подробно...


Сватба Пролет 2017 – Открийте и научете


Сватба Пролет 2017 – Открийте и научетеПролетта идва и с новия брой на списание сватба, чиято корица е озарена от Мис България 2016 – Габриела Кирова като екзотична булка в рокля на Justin Alexander Bridal от Bridal House.

подробно...


Българска мода откри SOFIA FASHION WEEK SS 2017


Българска мода откри SOFIA FASHION WEEK SS 2017С грандиозно откриване започна най-мащабното модно събитие у нас Sofia Fashion Week пролет-лято 2017. То се организира за четвърти път на територията на зала EFE на Hotel Marinela, която посрещна многобройните гости с изцяло нов атрактивен пролетен декор и стилен интериорен дизайн. В самото начало беше обявена благотворителната инициатива на сдружение „Маринела“, което се включва в абитуриентски сезон за 2017-та с дарение за младежи в неравностойно положение. Те ще бъдат облечени в рокли и котюми, щедро предоставени от Цвети Пиронкова, Мария Силвестър, Цветелина Янева, Галена, Мария, София Борисова, Диляна Попова, Николета Лозанова, Жана Бергендорф, Графа, Орлин Павлов, Даниел Бачорски, Александър Кадиев, Михаил Христов.

подробно...


Жените се променят - физически и психически


Жените се променят - физически и психически Как са се променили жените през последните 100 години? Според учените, които са проследили тяхното развитие през изминалия век, те са станали по-високи, по-дълголетни и по-умни.

подробно...


Двама български фризьори ще се състезават в световни конкурси


Двама български фризьори ще се състезават в световни конкурсиИзбраха националните финалисти за България в престижните фризьорски конкурси The Style Master на REVLON PROFESSIONAL и All-Star Challenge на AMERICAN CREW. За втора поредна година фирма Интеркозметика, официален представител на двете марки у нас, даде възможност професионалистите в бранша да покажат уменията, таланта и креативността си като проведе националното ниво на състезанията.

подробно...


Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база


Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна базаПрез четвъртото тримесечие на 2016 г. общите разходи на работодателите за един отработен час от наетите от тях нарастват с 8.0% спрямо година по-рано, сочат публикуваните днес данни на Националния статистически институт.

подробно...


Фотографи от световна величина разкриват тайните си у нас


Фотографи от световна величина разкриват тайните си у насЗа първи път в България конкурсният хъб Voubs.com събира на едно място световни имена във фотографията, за да даде възможност на любители и професионалисти да усъвършенстват уменията си в това изкуство.

подробно...


Ели Голдинг с колекция обувки за Deichmann


Ели Голдинг с колекция обувки за DeichmannБританската певица и текстописец Ели Голдинг е един от най-успешните соло изпълнители в света. Съвсем наскоро тя щурмува класациите с приноса си към саундтрака на блокбъстъра „50 нюанса сиво“. Със своята „Star“ колекция в сътрудничество с най-големия търговец на обувки на дребно в Европа DEICHMANN тя ще разчупи и света на обувките от 15 март 2017 г.

подробно...


Остават броени дни до Sofia Fashion Week Spring/Summer 2017


Остават броени дни до Sofia Fashion Week Spring/Summer 2017Най-мащабно модно събитие у нас Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 се организира за четвърти път на територията на зала EFE на Hotel Marinela и ще протече в рамките на 5 дни от 20 до 24 март 2017. На 15 март в Hotel Marinela Sofia се състоя пресконференция по повод събитието, в която участваха: Мария Бонева – съорганизатор и официален медиен партньор – Code Fashion TV; Мариела Литман – представител на EFE Event Management; Пламен Хутов – представител на Hotel Marinela Sofia; Евгения Живкова – трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода и специален гост на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017; Ива Екимова – представител на Christian of Roma; Десислава Маркова – дизайнер на DESIRE MARK и Виктория Джумпарова – дизайнер на „Purple 17“ by Vicky Jumparova.

подробно...


Кремена Домусчиева - пролетна булка


Кремена Домусчиева - пролетна булкаПролетният брой на сп. Булка е изпълнен със свежи идеи за новия сезон. Енигматичната Кремена Домусчиева - лице на корицата, представя рокля от Bridal Fashion в A-силует на Аtelier Pronovias, която е изпълнена изцяло от Chantily дантела, специално създадена за модела. В ексклузивно интервю за изданието тя споделя за каква сватба е мечтала, как се справя като майка и съпруга и лесно ли е да си г-жа Домусчиева.

подробно...


За вашето официално събитие - Сватбен център my Wedding


За вашето официално събитие - Сватбен център my WeddingАко Ви предстои сватба, абитуриентски бал или парти, Сватбен център my WEDDING е Вашият магазин! предложи специална селекция от всички стоки и услуги, от които се нуждаете. В магазините ни в град София, Варна и Асеновград , ще бъдете посрещнати от най-добрите модни консултанти. Те ще Ви насочат и ще се погрижат за вашето спокойствие и комфорт. Насладете се на най-голямото разнообразие от подбрани модели – булчински рокли, сватбени костюми, абитуриентски рокли и костюми, в крак с актуалните модни тенденции.

подробно...


Тенденции за Есен/Зима 2017-2018 от Седмицата на модата в Париж


Тенденции за Есен/Зима 2017-2018 от Седмицата на модата в ПарижСедмицата на модата в Париж демонстрира, че този сезон дизайнерите неизменно се придържат към лаконичността и простотата, но задължително с маниера на изисквана небрежност.

подробно...


Неон в косите - ултрамодерният дрескод


Неон в косите - ултрамодерният дрескодПостигането на зрелищния ефект "слънце в косите" дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще бъдат демонстрирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив. Мистерията около този физически феномен, при който прическите буквално греят на тъмно, разбулват създателите на серията "rEvolution Neon" от компанията "Alfaparf"-Милано. Официалната презентация за България на единствения в света продукт за подобно оцветяване на коса ще се състои на специално "Неоново парти" на 31 март от 19 часа в клуб "Галакси". "С това продължаваме традицията на вечерните събития, съпътстващи откриването на Италианския фестивал. Неговото 26-о издание е от 31 март до 2 април включително в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив", обявиха организаторите от "Christian of Roma".

подробно...


Сватбен Каталог Пролет 2017


Сватбен Каталог Пролет 2017Уникална рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал. Пролетта е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея.

подробно...


С аромат на бал


С аромат на балБляскавите тъкани, пищните поли и изобилието от драперии остават в миналото. Абитуриентките на 2017-а загърбват дълбоката цепка и откровеното деколте, за да излязат на преден план женствеността и изяществото. Това обаче съвсем не означава, че тоалетът трябва да е прост и скромен. Красотата на образа идва с акцент върху гърба, А-силует, гръцки стил и прозрачни елементи.

подробно...


Пастел и ледено кафе за булките на пролетта


Пастел и ледено кафе за булките на пролеттаПролетната булка идва с естественост, мекота и леко бохемско намигване. Не само в роклята, но и в букета, прическата, грима. Тъканите струят като бистра река, украсени с дантела. Нежният воал намеква за новия живот. А възраждащата се любов към коприната превръща младоженката в нежна принцеса.

подробно...


Габриела Великова е Мис Русе 2017


Габриела Великова е Мис Русе 2017На 13 март се състоя конкурсът Мис Русе 2017 в Гранд Хотел Рига. Претендентките за титлата бяха девет и битката беше много оспорвана. Конкурсът протече в три тура, а докато красавиците се преобличаха разнообразна програма забавляваше гостите.

подробно...


Кремена Домусчиева - енигматична, романтична, земна


Кремена Домусчиева - енигматична, романтична, земнаВ ранно утро с екипа ни се отправяме към ресторант Este за снимки с Кремена Домусчиева. Не я познавах лично, но тя е точна на минутата. Пристига на срещата с грациозна, енергична походка. Поканихме я за лице на броя, за да ознаменуваме 10-годишнината на Bridal Fashion - Кремена е сред имената на звездните булки на бутика. Роклята, която сме й избрали е в A-силует от колекция 2017 на Аtelier Pronovias, изработена от специално създадена дантела Chantily. Разговора ни, някак естествено се насочва към сватбите, още повече, че сме в елегантния салон на елитното заведение - част от фамилния бизнес на Домусчиеви, където се организират изискани сватбени тържества.

подробно...


Съвети за абитуриентите от топ дизайнера София Борисова


Съвети за абитуриентите от топ дизайнера София БорисоваБаловете наближават, сред пренаситения пазар и възможности за избор, пред бъдещите абитуриентки се появява проблемът – как да се справят в лабиринта от модни възможности, предложения и капани? Решението е едно – модният специалист, който ще размотае кълбото на вашите фешън съмнения и ще ви изведе на правилната пътека към съвършената визия.

подробно...


Мис България 2016 Габриела Кирова се впусна в търсене на новия Менхънт България 2017


Мис България 2016 Габриела Кирова се впусна в търсене на новия Менхънт България 2017Актуалната "Мис България 2016" Габриела Кирова през уикенда между снимките за корица на модно издание вмъкна в графика си и журиране за избор на най-представителния модел от Черноморието.

подробно...


Марина Кискинова стана лице на Shano


Марина Кискинова стана лице на ShanoПевицата и актриса Марина Кискинова засне фотосесия с новата колекция атрактивни кецове и обувки на Shano за пролет-лято 2017. Спортно-елегантната кежуъл визия, в която е облечена Марина за снимките, представя моделите като практични и адаптивни към всеки стил.

подробно...


10 годишен юбилей на Сватбен център Брилянтин


10 годишен юбилей на Сватбен център БрилянтинГодината започна много вълнуващо за Брилянтин, тъй като фирмата отпразнува своя 10 годишен Юбилей! Екипът на Сватбен център Брилянтин, с много грижа и внимание и с професионални съвети осъществяваше мечтите през всичките тези години на всяка булка да бъде красива и унилкална на сватбения си ден! Фирмата отдавна е утвърден лидер в морският град и нейната визитна картичка се определя с висок професионализъм с възходяща градация във времето.

подробно...


Как да се спасим от излишните килограми през зимата?


Как да се спасим от излишните килограми през зимата?Когато дойде този сезон, винаги се оплакваме, че трупаме излишни килограми. Дали обаче студеното време е виновно за това? Човек наистина има нужда от малко повече мазна храна, готвено, по-калорично меню. По принцип тялото изразходва повече енергия, докато се затопли. Вероятно затова по-голямата част от хората пълнеят през този сезон. Но има и друго – през зимата седим повече вкъщи, по-обездвижени сме, мързелуваме повечко. Пък и ако не е храната, с какво да си запълваме свободното време? И давай да нагъваме – пуканки, чипс, бисквитки...

подробно...


Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов


Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел ЙордановТоп модното събитие в България – Sofia Fashion Week, избра своите официални лица за изданието пролет-лято 2017. На модния подиум този март ще дефилират топмоделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов.

подробно...


"МАГАМА" създадоха нови стикери за коса


"МАГАМА" създадоха нови стикери за косаВили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони „Магама” заедно със своя екип, е създала нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.

подробно...


SOFIA FASHION WEEK покорява столицата с четвърто издание


SOFIA FASHION WEEK покорява столицата с четвърто изданиеПредстоящото издание на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни от 20 до 24 март 2017. Традиционното топ модно събитие се организира за четвърти път на територията на зала EFE на Hotel Marinela и през този сезон ще предложи на посетителите много изненади.

подробно...


Най-луксозното шампанско - Diamond Rock е вече в България


Най-луксозното шампанско - Diamond Rock е вече в БългарияУникалното шампанско в светещите бутилки с кристали вече радва и българските ценители и почитатели на ексклузивните продукти. Diamond Rock е на нашия пазар благодарение на VIP CONSIERGE - основана от бизнесдамите - Мисис България 2010 - Паолина Петракиева и Галина Тодорова и вече е любима напитка както на много български и световнозвестни звезди, така и на всички, които обичат изключителните елексири, много подходящи за специалните моменти в живота - празници, сватби или просто един приятно споделен миг.

подробно...


Искате ли да отслабнете?


Искате ли да отслабнете?Реших да ви разкажа подробно как обикновено преминават прегледите при мен, защото предполагам, че много от читателите ще намерят отговорите на доста въпроси, които сами биха искали да ми зададат. Надявам се да им бъда полезна.

подробно...


Откриват два музея на Yves Saint Laurent


Откриват два музея на Yves Saint LaurentДва музея, посветени на живота и работата на прочутия френски дизайнер Ив Сен Лоран ще отворят врати в Париж и Маракеш по-късно тази година.

подробно...


Най-атрактивните абитуриентски рокли за бал 2017


Най-атрактивните абитуриентски рокли за бал 2017Всяка зрелостничка иска на абитуриентския си бал да бъде неотразима и всички погледи да съм към нея. Представяме ви една селекция от рокли, с които вашата абитуриентка няма да остане незабелязана.

подробно...


Roccobarocco представи My Underground Queen 2017/18 на седмицата на модата в Милано


Roccobarocco представи My Underground Queen 2017/18 на седмицата на модата в МиланоНовата колекция на маестро Бароко за сезон есен/зима 2017/18 е вдъхновена от съвременната жена - експериментатор.

подробно...


Бела Хадид - новото рекламно лице на Dior


Бела Хадид - новото рекламно лице на DiorСестрата на супермодела Джиджи Хадид, Бела сбъдна мечтата си и сега е новото рекламно лице на козметиката "Диор". С красивите си черти моделката ще продава новата спирала на бранда - "Диоршоу". Това съобщи самата тя в своя "Инстаграм" профил и показа кадър от рекламната кампания.

подробно...


Дрехите втора употреба - вдъхновение за световните дизайнери


Дрехите втора употреба - вдъхновение за световните дизайнериОтричаните от много хора дрехи втора употреба се очертаха като истинско вдъхновение по време на Седмицата на модата в Париж. Дизайнерът Франциско Тера и други изгряващи звезди на модния подиум са последвали именно линията на ризи и поли, които се продават на цената на едно кафе и се превръщат в „храм на модните изследвания“.

подробно...


От какво най-вече трупат килца мъжете?


От какво най-вече трупат килца мъжете?Мъжете по принцип са искрени. Когато влязат в кабинета ми, не го усукват: „Аз не ям, а напълнявам. Чудя се защо!” Просто си признават – ям и пия, затова съм дебел.

подробно...


Модни тенденции за Есен/Зима 2017 от Седмицата на модата в Париж


Модни тенденции за Есен/Зима 2017 от Седмицата на модата в ПарижСедмицата на модата в Париж е в разгара си и в рамките й са очертаха някои доста интересни тенденции за следващия сезон "есен/зима" 2017 г. На модния подиум дефилират както „обичайни заподозрени“, така и по-пренебрегвани и неочаквани акценти в модерната визия.

подробно...


Томи Хилфигър и Джиджи Хадид представят пролетната колекция TommyXGigi 2017 на турне в Европа


Томи Хилфигър и Джиджи Хадид представят пролетната колекция TommyXGigi 2017 на турне в ЕвропаСупермоделът Джиджи Хадид – световен посланик на марката, показа колекцията в четири европейски града по време на турнето #TogetherTour.

подробно...



Изберете страница:  « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи