Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Silvia Kabaivanova

Силвия Кабаиванова е главен редактор на Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 649
Silvia Kabaivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »


Парещи кадри на Алекс Милтенова в имението на Пабло Ескубар младши


Парещи кадри на Алекс Милтенова в имението на Пабло Ескубар младшиСоциалните мрежи прегряха от парещите кадри на красивата Алекс Милтенова, директно от Мексико. От текстовете към снимките, качавани от тв водещата и топ модел става ясно, че Алекс е отседнала в имението на сина на Пабло Ескубар в Тулум, Casa Malk. По-наблюдателните пък забелязаха, че самият популярен наследник на Ескубар харесва всеки един пост на Милтенова.

подробно...


30 изключително верни японски мъдрости


30 изключително верни японски мъдростиАко даден проблем може да бъде решен, няма смисъл да се тревожите. Ако не може да бъде решен, тогава е безполезно да се тревожите.

подробно...


2020-та е година на Металния Плъх


2020-та е година на Металния ПлъхГодината на Металния Плъх ще бъде година на ново начало, нови възможности, любов и пари. Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и затова този период се счита за година на ново начало и обновяване.

подробно...


Стилни дами и господа събраха над 147 000 лева за каузата на "Лайънс Клуб София Витоша"


Стилни дами и господа събраха над 147 000 лева за каузата на "Лайънс Клуб София Витоша"В навечерието на най-светлите християнски празници, прекрасните и модерни благотворителки от „Лайънс клуб София Витоша“ събраха отново съмишленици, за да творят чудеса. На ежегодната си благотворителната гала вечер те показаха за пореден път, че само заедно можем да направим света по-добро място за живеене, особено за тези, които сами не могат да се справят с тежките здравословни и социални проблеми. Дамите от „Лайънс клуб София Витоша“ демонстрираха по безапелационен начин, че мотото на клуба „Ние служим”, не е просто изречение, а е пътеводна светлина в живота им и призив за всички останали. Дълго ще останат в сърцата на присъстващите и думите на едно незрящо дете, което призова от сцената “Никога, никога не си поставяйте граници!”.

подробно...


Сватбени и официални рокли 2020 в новия брой на Сватбен каталог


Сватбени и официални рокли 2020 в новия брой на Сватбен каталогРокля от колекция 2020 на White One by Pronovias Fashion Group, предоставена от Брилянтин-Бургас е на зимната корица на най-популярното издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Дамско и мъжко бельо "Бижу" на изложение в Лондон


Дамско и мъжко бельо "Бижу" на изложение в ЛондонПродуктовата гама на марката включва над 120 модела от различни раздели и категории: дамско бельо - дамски бикини, бикини тип бразилиана, стрингове, дамски боксерки, сутиени, бюстиета и бодита; мъжко бельо - мъжки боксерки, мъжки слипове, мъжки комплекти и тениски. Всички модели се произвеждат в България - в предприятието на марката в град Стамболийски близо до Пловдив.

подробно...


Ръчно рисувани копринени шалове представи Българска Модна Асоциация в Лондон


Ръчно рисувани копринени шалове представи Българска Модна Асоциация в ЛондонНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет. Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, един от които художника-дизайнер Дилян Дочев-DiL. Той представи ръчно рисувани копринени шалове. Бяха показани 10 модела: “Замъка и рубините“, “Принс“, “Приказен свят“, “Казино“, “Дракон“, „Шах“, “Графика“, “Природа“, “Делфини“, “Мозайка“.

подробно...


Мис България 2019 е Радинела Чушева от София


Мис България 2019 е Радинела Чушева от СофияВчера се проведе конкурсът "Мис България 2019". Новата носителка на титлата Мис България стана 23-годишната Радинела Чушева от София. Красавицата има бaкaлaвърска степен по "Журнaлиcтикa" в УНCC, a в мoмeнтa учи мaгиcтрaтурa. Радинела е позната като бившa aдрeнaлинкa oт прeдaвaнeтo "Гocпoдaри нa eфирa". Тя щe прeдcтaви Бългaрия нa cвeтoвния финaл "Миc Плaнeт" прeз 2020 година.

подробно...


White Label World London - събитие на годината за електронна търговия и стоки с бял етикет


White Label World London - събитие на годината за електронна търговия и стоки с бял етикетОстава една седмица до световното изложение "White Label World"! След година внимателно планиране, първото издание ще се проведе на 27 и 28 ноември в Лондон ExCeL и ще бъде събитие на годината за електронна търговия и стоки с бял етикет! Сега остават ограничен брой безплатни билети, така че не забравяйте да се регистрирате днес.

подробно...


Финалистът от реалити формата "Турция търси талант" Калоян Явашев гостува в Делта Планет Мол Варна


Финалистът от реалити формата "Турция търси талант" Калоян Явашев гостува в Делта Планет Мол ВарнаКакаду кара колело като истински човек, зарежда колата си на бензиноколона, вдига националния флаг и всичко това под зоркото око на дресьора Калоян Явашев, финалист в реалити формата “Турция търси талант”. Папагалската изложба, най голямата в Източна Европа отваря врати във Варна от 19 ноември и гостува в морската столица до 30 декември.

подробно...


Триумф на българската мода на TexTailor Expo


Триумф на българската мода на TexTailor ExpoВторото издание на изложението за текстил и мода TexTailor Expo доказа, че в България може да се направи панаир, който по нищо не отстъпва на чуждестранните. Изложителите бяха фирми от България, Румъния, Германия, Холандия, Гърция, Турция и Китай. През трите дни имаше интересна програма - модни ревюта на изложители и млади дизайнери, семинари.

подробно...


Български бижутериен бранд подкрепя млади таланти


Български бижутериен бранд подкрепя млади талантиБългарският бранд Invoke проведе съвместно с Нов български университет (НБУ) конкурс за авторски дизайн на бижу като част от политиката си да подкрепя развитието на младите таланти в България. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си.

подробно...


Сублимацията е най-екологичният и устойчив метод за печат върху дрехи


Сублимацията е най-екологичният и устойчив метод за печат върху дрехиАко искате да придадете уникалност на вашите колекции, едно добро решение е сублимационният текстилен печат. Пирамиди ЕООД предлага сублимационен текстилен печат на детайли и на ролка плат, от скоро на нов адрес в Пловдив - ж.к. Тракия, ул.Ягодовско шосе 13.

подробно...


Юлияна Маршова - Стилът винаги е от значение


Юлияна Маршова - Стилът винаги е от значениеЮлияна Маршова е успял модел, рекламно лице на множество чуждестранни марки, сред които британската модна линия “BEULAH LONDON”, италианският шик “Sempre Fashion” и редица други. Когато мислим за термина “стилен” външен вид, ние го свързваме със сексапилна, уверена и елегантна визия. Специално за Fashion.bg Юлияна сподели какво мисли за стила и впечатленията си от работата като модел.

подробно...


Жаклина Братанова в ексклузивно интервю за Fashion.bg


Жаклина Братанова в ексклузивно интервю за Fashion.bgСнимките се проведоха близо до родния ми град Варна, в приказния комплекс BlackSeaRama - мястото подхождаше перфектно на роклите! Снимачният ден мина прекрасно, но доста изтощително. Фотосесията започна към обяд и продължи до полунощ. До последния момент бях под голямо напрежение, тъй като преди снимките бях командирована в чужбина и не знаех дали всичко ще бъде по план и ще успея ли да се прибера навреме. За щастие, всичко мина гладко и дори умората не попречи на брилянтните кадри.

подробно...


Munich Fabric Start - устойчивостта, дигитализацита и технологията оформят модата


Munich Fabric Start - устойчивостта, дигитализацита и технологията оформят модата Панаирът MUNICH FABRIC START, проведен от 3 до 5 септември 2019 г. в Мюнхен, Германия, стартира с допълнителна зала 8 и с разширено портфолио на изложители, за да убеди отново модния сектор във важната рокля на иновационната и информационната платформа. С участието на силно концентрирани теми, нови формати за изложби и множество дискусионни семинари бяха обсъдени водещи теми и лекции, ръководени от експерти. Сега изложението се разпростира в осем зали, като за първи път над 1000 международни доставчици представиха повече от 2000 колекции в категориите тъкани, допълнителни елементи, деним за Есен /Зима 2020/2021.

подробно...


Рисунки върху дрехи и аксесоари от Кремена Манева


Рисунки върху дрехи и аксесоари от Кремена МаневаСкоро открих творбите на Кремена Манева във Facebook - прекрасни и уникални рисувани гуменки, чанти, тениски и дънки. Реших да ви ги представя, защото уникалността в облеклата според мен все повече се загубва при наличието на бърза и евтина мода. А това е изкуство, което можете да насите с удоволствие и гордост, тъй като се създава специално за всеки клиент.

подробно...


Григор Димитров в цвета на есента


Григор Димитров в цвета на есентаЦветът на лавандулата е подходящ и за всевъзможни аксесоари. При това го демонстрират не само дами, но и мъже. Григор Димитров и екипът му на Nike за US Open са отличен пример за това. Пък и кой ли би казал, че цветът няма значение. От началото на годината Гришо мина през бяло, оранжево, сиво и черно, но чак когато облече лилавото, започна да постига добри резултати.

подробно...


Крисия - гост и член на журито в конкурса Малка Мис и Мистър България


Крисия - гост и член на журито в конкурса Малка Мис и Мистър БългарияКрисия, звездата-идол на децата, ще пристигне в Златни пясъци специално за конкурса и ще прекара един ден с тях, за да ги подкрепи и да оцени тяхното представяне. Невероятната млада певица ще зарадва участниците и гостите на конкурса с изпълнение на най-новите си песни.

подробно...


Румяна Данаилова спечели короната на Мис Варна 2019 на пищна церемония


Румяна Данаилова спечели короната на Мис Варна 2019 на пищна церемонияРумяна Данаилова бе избрана за Мис Варна 2019, сред двадесет и четири варненски красавици на грандиозен спектакъл, които събра повече от 800 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2018 – Михаела Йорданова.

подробно...


Колекция на Котон


Колекция на КотонКотон е една от най-бързо развиващите се модни компании в света по изчисления до декември 2018. Притежават общо 504 магазина, като 197 от тях са извън Турция.

подробно...


Обединителят на българския текстилен сектор


Обединителят на българския текстилен секторПрофесионалните форуми са от водещо значение за всеки икономически сектор. През 2019 г., от 25 до 27 септември, браншът на текстилната промишленост ще се събере за втора поредна година в Интер Експо Център, защото там ще се проведе ТМТ Експо. Форумът ще посрещне присъстващите с още повече иновации и технологии, както и с близо 25-процентно увеличение на изложбените площи.

подробно...


Колекция Кара Мия на българския бранд WOLF WALLEY


Колекция Кара Мия на българския бранд WOLF WALLEYWolf Walley представи своята най-нова колекция на Фестивала на модата и красотата Варна 2019. Използваните цветове са живи, ярки и свежи, материите са ликра за банските и сатен - за роклите, за да уловят всяко движение и да го превърнат в съблазън!

подробно...


Тита празнува рождения си ден като Барби


Тита празнува рождения си ден като БарбиНа 19 юли Певицата Тита стана на 20 години и отпразнува рождения си ден с бляскаво парти. За партито родената в Тутракан певица е избрала розова рокля, а русата и коса оформя образа в стил Барби. Такава е и линията на последния и клип „Първа среща“, заснет в стилистиката "Америка през 60-те".

подробно...


Перфектните рокли на модна къща Тонена


Перфектните рокли на модна къща Тонена„Тенденциите не важат. Нагласата се променя с обличнето и в реалния поглед към това как ни стои определен тип дреха. Перфектната рокля трябва да подчертава най-хубавото в дамата, която е с нея, за да се чувства тя уверена и сигурна в себе си“ - споделя дизайнер Стойка Новкова.

подробно...


Колекция на модна къща МИРА ВИЖЪН с дизайнер Мира Чакърова


Колекция на модна къща МИРА ВИЖЪН с дизайнер Мира ЧакъроваМира Вижън представи своята най-нова колекция на Фестивала на модата и красотата Варна 2019.

подробно...


За титлата Мис Варна 2019 ще се борят двадесет и четири красавици


За титлата Мис Варна 2019 ще се борят двадесет и четири красавициОгромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2019, сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само 24 варненки, които бяха селектирани от над 50 кандидатки за участие в конкурса.

подробно...


Бутик Тианда и Анабел на Фестивала на Модата и Красотата 2019


Бутик Тианда и Анабел на Фестивала на Модата и Красотата 2019Бутик Тианда и Анабел - повече от 20 години присъстват на модния подиум в България. По време на Фестивала на Модата и Красотата Варна 2019 те представиха своите уникални колекции, кореспондиращи с най-модните тенденции в световната мода - с цялата си нежност на багрите, следвайки женственост, чистота, екстравагантност и провокация на силуета. Това са огнени, но реални облекла, представени с изящество и стил от феите на роклите - Анаид Николян и Десислава Симеонова.

подробно...


Lavazza избра Софсток за нов дистрибутор на марката за българския пазар


Lavazza избра Софсток за нов дистрибутор на  марката за българския пазарLavazza и „Софсток“ ООД подписаха споразумение, определящо Софсток ООД като новия изключителен дистрибутор на италианската марка за кафе за България от 15 септември 2019 година. Договорът обхваща дистрибуцията на продуктите на Lavazza у нас в каналите за търговия на дребно, хранителните услуги, сектора за обслужване на офиси (Office Coffee Service) и вендинг автомати.

подробно...


Cantarelli представи най-новата си колекция "Under the Tuscan Rainbow"


Cantarelli представи най-новата си колекция "Under the Tuscan Rainbow"Италианската историческа модна марка организира бляскаво модно ревю и церемония по награждаването „ПОД ДЪГАТА НА ТОСКАНА” на 12.06.2019 ТОП дизайнери от Русия представиха колекциите си на Cantarelli Fashion Week на 12.06.2019. Руските дизайнери ще произвеждат своите колекции в тоскански лаборатории и фабрики. Целта на Cantarelli е да привлече световните пазари за продукти Made In Italy Над 200 експерти от индустрията от над 30 страни присъстваха на събитието.

подробно...


Ричмарт Русе възражда италианската марка Cantarelli


Ричмарт Русе възражда италианската марка CantarelliРусенската фирма за мъжка мода Ричмарт поема управлението на фалиралата през миналата година италианска модна компания Cantarelli.

подробно...


Как се обличат половинките на някои от пилотите във Формула 1?


Как се обличат половинките на някои от пилотите във Формула 1?Няма съмнение, че във Формула 1 високите скорости и елегантните и стилни жени вървят ръка за ръка. И съвсем логично пилотите в този моторен спорт определено никога не са изпитвали липса на женско внимание, като в историята на Ф1 е имало не малко плейбои. Днес обаче ще хвърлим по-обстоен поглед върху стила на половинките на някои от настоящите пилоти във Формула 1 или как точно се обличат жените до някои от най-добрите пилоти на състезателни болиди в света.

подробно...


Новият български филм "ОПЪРНИЧАВИТЕ" тръгва по кината


Новият български филм "ОПЪРНИЧАВИТЕ" тръгва по кината"Опърничавите" е филм за любовта, но от по-различна и интересна перспектива. Една случайна среща се превръща в борба за надмощие и премерване на сили – между мъж и жена, между различни характери и поколения. И тази устременост към победа, ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов.

подробно...


Как да преодолеете раздяла ще научите от книгата на Вихра Петрова


Как да преодолеете раздяла ще научите от книгата на Вихра ПетроваВихра споделя, че върху този проект е работила доста време. Книгата е плод на дългогодишни проучвания, срещи, разговори, наблюдения, четене и опит. Темата на книгата е проблем, с който почти всеки се е сблъсквал в своя емоционален свят...

подробно...


Време за Aperitivo!


Време за Aperitivo!На фона на бързо набиращите популярност освежаващи леки алкохолни миксове, характерни за Италия, решихме да ви запознаем с тази „вкусна“ традиция, на която италианците казват “Aperitivo”.

подробно...


Какво е актуално за новия сватбен сезон?


Какво е актуално за новия сватбен сезон?Отговорите ви очакват в пролетното издание на сп. Булка! Грацията Радина Филипова - талисман на световното първенство по Художествена гимнастика м.г. у нас, е лице на броя. Тя е и сред героините на "Дъмбо" - най-новата продукция на Disney, където си партрира с Дани де Вито, Колин Фарел и Майкъл Кийтън.

подробно...


Уникални шевици и дантели: Кодове на българската непреходност


Уникални шевици и дантели: Кодове на българската непреходностВ столичната „Галерия 2.0“ бе открита впечатляващата изложба „Вардарки“ (Духовни пазителки) на Руми Белева. Оправдано вниманието на посетители и ценители беше привлечено от красивите и стойностни миниатюри, изработени от авторката. Те са направени с много любов, майсторство и респект към народното наследство. В основата на тези нежни и заедно с това категорични послания са находки от старите ракли: ръчно плетени дантели, с памучни и копринени конци; български шевици, избродирани върху ленена и обикновена панама; декорации с мъниста, седефени, сребърни и други аксесоари и ръчно рисувани елементи. 

подробно...


Вълшебната книга


Вълшебната книгаАвторска приказка

подробно...


Тенденции 2019 при грижата за косата


Тенденции 2019 при грижата за косатаНай-горещите тенденции на 2019 година при грижата за косата са: използване на натурални продукти, полагане на „специална грижа“ за косата, боядисване с безамонячни и щадящи бои, коси с обем и без омазняване и навлизане на специални продукти за модерната активна жена.

подробно...


Братът на любовницата на Джеф Безос е продал секс-съобщения и снимки за 200 000 долара


Братът на любовницата на Джеф Безос е продал секс-съобщения и снимки за 200 000 долара“Американ медия”, издателят на Нешънъл Инкуайърър, е платил 200 000 долара, за да получи интимна кореспонденция между Джеф Безос, главен изпълнителен директор на Амазон, и неговата любовница Лорън Санчес, съобщава Уолстрийт Джърнал.

подробно...


Мис България  2018 на корицата на на списание Сватбен каталог


Мис  България  2018 на корицата на на списание Сватбен каталогМис България 2018 - Теодора Мудева, в рокля от колекция 2019 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, блести на корицата и във фотосесията на юбилейното 60-то издание на списание Сватбен каталог.

подробно...


В деня на щастието вижте коя е страната с най-щастливо население


В деня на щастието вижте коя е страната с най-щастливо населениеМеждународният ден на щастието се отбелязва на 20-ти март съгласно резолюция 66/281 на Общото събрание на ООН от 28 юни 2012 г. Финландия е начело в класацията на ООН като страната с най-щастливо население.

подробно...


Списание "Сватба" – сезон пролет 2019


Списание "Сватба" – сезон пролет 2019Сватбите на пролетта улавят свежестта на сезона между студената зима и знойното лято. Пролет, пролет, полет... Сезонът, в който сме най-жизнени, енергията, която витае във въздуха се отразява на настоението ни и душите ни запяват. Красиво, нали? Новият брой на списание „Сватба“ е вдъхновен точно от преходността на пролетния сезон. От неусетното преминава от зима към лято и вълнуващите промени в природата.

подробно...


Златна игла за Paloma Fashion и дизайнер Поля Кинова


Златна игла за Paloma Fashion и дизайнер Поля КиноваЗлатна игла за 2019 в категория „Булчинска мода“ получи PALOMA FASHION с дизайнер Поля Кинова .

подробно...


София Борисова издигна модата до изкуство


София Борисова издигна модата до изкуствоВИП-общество се събра в Софийска градска художествена галерия, за да аплодира „Attitude“ 2020 – колекция „висша мода“ на София Борисова. Сред дамите на първия ред бяха Техни превъзходителства Андрея Вике – посланик на Австрия у нас и Никол Симънс - съпругата на американския дипломат номер едно в България Ерик Рубин. Те останаха очаровани от ревюто, а Андрея Вике не спря да снима със смартфона си. Възторг от изисканото представление сподели и Негово превъзходителство Ангел Чолаков – посланикът на България в Париж, който долетя от френската столица за събитието на София.

подробно...


Епилация: Наръчник на обезкосмяването


Епилация: Наръчник на обезкосмяванетоНаближава времето за поли и рокли,за къси ръкави и къси панталони. А това значи, че идва и времето, в което обръщаме особено внимание на епилацията. На пазара съществуват толкова много продукти за епилация, вече има толкова много методи за обезкосмяване, че всичко е въпрос на избор. Този избор обаче, трябва да е съобразен със свободното време, типа кожа и предпочитаните средства.

подробно...


80 любовни съвети от Петър Дънов. Как да разпознаем любовта и да имаме пълноценна връзка


80 любовни съвети от Петър Дънов. Как да разпознаем любовта и да имаме пълноценна връзкаПредлагаме ви невероятните мисли и поучения за любовта на Петър Дънов. Той дава напътствия за най-хармонична и пълноценна емоционална връзка, защото "За всеки човек е определено кой да го обича. И всеки трябва да намери онзи, който го обича."

подробно...


София Борисова представя колекция Висша мода 2020: „Attitude“


София Борисова представя колекция Висша мода 2020:  „Attitude“На 11 март в Софийска градска художествена галерия София Борисова ще представи „Attitude“ - колекция 2020 на своята модна къща „Романтика Фешън“. Събитието се вписва в международния сезон, през който лидерите в бранша показват какво ще се носи догодина. Известната дизайнерка, която притежава всички престижни награди в българската фешън индустрия, по традиция ще лансира творбите си в три луксозни линии: официални RED CARPET тоалети, сватбени рокли и впечатляваща бизнес линия.

подробно...


Български модел изгря на „Пикадили съркъс“ в Лондон


Български модел изгря на „Пикадили съркъс“ в Лондон21-годишната топ-моделка Ивелина Чоева грейна на билборд на "Пикадили съркъс" - един от най-прочутите площади в Лондон. Преди три години българската красавица отива на кастинг и се запознава с дизайнерите на модния бранд Vini+Omi. От тогава всеки сезон от английската марка ангажират Ивелина за своите дефилета.

подробно...


Най-добре облечените дами на Оскари 2019


Най-добре облечените дами на Оскари 201991-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия по традиция беше сцена на елеганти тоалети и бижута, които знаменитостите представяха на червения килим. Много от тях бяха уцелили подходящия за тях стил и тоалетите подчертаваха тяхното излъчване. Представяме ви най-добре облечените според нас звезди.

подробно...


Най-добрият филм на Оскари 2019 с българско участие


Най-добрият филм на Оскари 2019 с българско участие91-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия се проведе по традиция в холивудския "Dolby Theatre". Тя беше открита от "Queen" с вокалист Адaм Ламбърт, които изпълниха две емблематични свои песни.

подробно...


Официални рокли от Bridal Fashion на 19-ия виенски бал в София


Официални  рокли от Bridal Fashion на 19-ия виенски бал в СофияБизнесдамата на 2011 г. и водеща на търга - Мая Косева сияеше в ефирна рокля от черно морбидо с водопад от флорални мотиви от цветна френска дантела на испанския гигант Pronovias, Мисис Европа и собственик на хотел Saint George Palace в Свети Влас - Елена Караколева беше изключително стилна в тоалет от 3 нюанса черна дантела, извайваща фигурата и допълнена с актуално болеро на същия бранд.

подробно...


Uno Capsule System разкрива насладата от кафе Kimbo у дома


Uno Capsule System разкрива насладата от кафе Kimbo у дома Насладата от прочутото неаполитанско кафе KIMBO е едно красиво преживяване с новата машина за еспресо UNO Capsule System. С нея всеки ценител може да изпита удоволствието от богатия и наситен вкус на кафе KIMBO у дома.

подробно...


San Patrick & White One by Pronovias, Madrid 2020


San Patrick & White One by Pronovias, Madrid 2020Сватбен център Брилянтин - гр.Бургас, като единствен представител за България на световния лидер в дизайна на булчинските рокли – San Patrick & White One by PRONOVIAS, присъства на ексклузивното представяне на колекция 2020 в Мадрид.

подробно...


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирми


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирмиЗа втора поредна година в Канев център при Русенски университет се състоя Модно авеню „The Day After Tomorrow“ - изложение и модно шоу.

подробно...


"Естере България" изгражда втора дестилерия за етерични масла


"Естере България" изгражда втора дестилерия за етерични маслаПо време на посещението на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов в дестилерията за етерични масла "Естере България" в Добрич, генералният директор на фирмата разказа, че в момента изграждат нова административна сграда и втора дестилерия, с която ще бъде удвоен капацитета.

подробно...


Марая Кери на турне в Европа


Марая Кери на турне в ЕвропаЧетиридесет и осем годишната Марая Кери, която е смятана за една от най-успешните изпълнителки в света, ще тръгне на европейско турне, за да популяризира албума си "Caution", съобщават Контактмюзик.

подробно...


Петя Велкова като "Ледена кралица" с над 200 диаманта в новата колекция за 2019 на PALOMA FASHION


Петя Велкова като "Ледена кралица" с над 200 диаманта в новата колекция за 2019 на PALOMA FASHIONЕдна фантазия за блестящи приказни феи, създадена с много любов и отдаденост, обединяваща силата на жената и силата на природата. Неотразими модели на вечерни и булчински тоалети и над 4000 диаманта ще бъдат представени на мащабно модно събитие, облечени в елемента „зимна приказка“.

подробно...


Трансформиращи се бижута в новата колекция на Chanel "1.5"


Трансформиращи се бижута в новата колекция на Chanel "1.5"Цветята на красивата камелия в бижутерийните колекции на Шанел продължават да цъфтят. След актуализираната линия на Bouton de Camelia, майсторите на марката създадоха колекцията „1.5“, която френската къща представи по време на седмицата на Парижката висша мода.

подробно...


Световноизвестният дизайнер Роко Бароко пристига в София през март


Световноизвестният дизайнер Роко Бароко пристига в София през март Роко Бароко е един от най-известните италиански дизайнери досега, който създава луксозна мода. Започнал през 1963 година като асистент-дизайнер на Нино Черути, няколко години по-късно отваря собствено ателие на "плаца Еспания" в Рим. Постепенно маестрото добива голяма популярност и твори тоалети за Лайза Минели, Клаудия Кардинале, контеса Кларета Аугуста, Урсула Андерс и др., а ревютата му са откривани и закривани от най-добрите топмодели в света, като Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Каролина Куркова, Аня Воскресенска, Констанс Яблонски, Сиселис Зейлис. Тоалетите и аксесоарите на марката - Roccobarocco са изцяло произведени в Италия във фабриката край Милано.

подробно...


12 идеи как да създавате ефективна реклама


12 идеи как да създавате ефективна рекламаЧесто хората смятат, че рекламата е загуба на пари. Те стигат до този извод след като пускат неефективна реклама, без да си дадат сметка, че вероятно стратегията им е погрешна и самата реклама не е създадена така, че да изпълни своята основна цел - да продава.

подробно...


Адам Ламбърт е най-стилният мъж за 2018


Адам Ламбърт е най-стилният мъж за 2018Най-стилните мъже за 2018 г. са Адам Ламбърт, Енгин Акюрек и Джони Деп, според класация на Be Global Fashion Network. През цялата година феновете гласуваха за над 300 знаменитости, като през декември останаха 21, сред които Киану Рийвс, Том Хидълстън, Клиф Ричард, Джерард Бътлър и др.

подробно...


Куклата Барби става на 60 години, има собствен стилист, гримьор и фотограф


Куклата Барби става на 60 години, има собствен стилист, гримьор и фотографТази година куклата Барби навършва 60 години и все още няма нито една бръчка. Блондинка или брюнетка, черна или бяла, принцеса или президент, Барби е завинаги любима на младите момичета, дори и да е предизвикала противоречия през годините.

подробно...


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal Fashion


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal FashionСватбените рокли на най-желаните световноизвестни дизайнери в света очакват булките в бутик Bridal Fashion. И този път творческият директор на испанския гигант Pronovias - Ерве Моро изненада с креативност, новаторство и смелост в дизайна, показвайки булчинската рокля по съвършено различен начин.

подробно...


Най-отличителните модни тенденции на 2018-та


Най-отличителните модни тенденции на 2018-таКои са модните тенденции на 2018-та година? Сега ще се опитаме да направим обзор на най-запомнящите се от тях в световен мащаб. Тънките слънчеви очила бяха хит това лято. Ако не сте се сдобили с такива не се отчайвайте, тъй като модните тенденции често се прехвърлят и към следващата година.

подробно...


Топ моделът Жана Янева бе избрана за лице на световен дизайнер


Топ моделът Жана Янева бе избрана за лице на световен дизайнерКрасивата Жана, носителка на титлата - Мис България Вселена 2012, която успя да впечатли американския президент Доналд Тръмп, получи поредно световно признание. Арабският дизайнер, родом от Сирия, Карам Дая, чийто творения са в графата "висша мода", избра именно топ модела Жана за своето ново рекламно лице.

подробно...


Новите Красиви в календара на „Ивет Фешън“ за 2019


Новите Красиви в календара на „Ивет Фешън“ за 2019Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представя новите лица като звездите на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

подробно...


Big Brother: Most Wanted печели Уош МС


Big Brother: Most Wanted печели Уош МСПобедител на Big Brother: Most Wanted е Уош МС. На второ място е плеймейтката Джулиана, а на трето Никита.

подробно...


Как технологиите променят бъдещето на модната индустрия


Как технологиите променят бъдещето на модната индустрияИндустрията оказва пагубно влияние за околната среда и природните ресурси. А според изследване, представено в списанието Marie Claire, всяка жена има дрехи на стойност около £2,400 в гардероба си, които никога няма да облече.

подробно...


Вижте кой е новият Мистър Менхънт


Вижте кой е новият Мистър МенхънтЕдин от най-коментираните персонажи в риалити формата "Фермата" Асен Митев ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб - Manhunt International.

подробно...


Световният моден дизайнер Ана Локинг с публична лекция и уъркшоп в Нов български университет


Световният моден дизайнер Ана Локинг с публична лекция и уъркшоп в Нов български университетСветовният испански бранд за дамска, мъжка мода и аксесоари Ana Locking ще гостува на Нов български университет тази събота – 17 ноември, от 11:20 часа в 409 аудитория „Проф. Васил Стоилов“. Дизайнерката Ана Гонзалес, основала марката през 2008 г., ще изнесе публична лекция на тема „Връзката между изкуството и модата“ в две основни направления: предприемачеството в модата и творческите процеси, и ще работи със студентите по мода и маркетинг на НБУ.

подробно...


Испания обяви война на алтернативната медицина


Испания обяви война на алтернативната медицинаИспанското правителство обяви война на алтернативната медицина като акупунктура или хомеопатия и обяви планове за отстраняване от здравните центрове на това, което смята за излагане на здравето на риск.

подробно...


Ползите от най-популярните видове чай


Ползите от най-популярните видове чайКонсумацията на чашка чай всеки ден намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, установиха учени от Университета на Западна Австралия. Те са анализирали данните от изследване, продължило 23 години. В него са участвали 53 хиляди души. 12 хиляди от тях са имали болно сърце.

подробно...


„ТексТейлър Експо“ свързва модната индустрия на Балканите


„ТексТейлър Експо“ свързва модната индустрия на БалканитеИзложението за текстил, облекло и мода активизира синергия, която може да бъде полезна за модната индустрия в целия регион на Балканите - това заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който откри първото издание на „ТексТейлър Експо“. То продължава от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на икономиката.

подробно...


Платовете, които вдъхновяват


Платовете, които вдъхновяватНа 2 октомври стартира ТМТ Експо - международното изложение за текстил, машини и технологии. Съвременните платове притежават невероятни характеристики. Използвайки техните предимства, фирма АГЛИКА специализира в производство на технически материи като ламиниране на различни платове. Фирмата комбинира високотехнологични платове, която намират приложение при разнообразни конфекции. 

подробно...


Дизайнерката Поля Кинова представи част от своята най-нова колекция за 2019 на сцената на SOFIA FASHION WEEK есен-зима 2018/2019


Дизайнерката Поля Кинова представи част от своята най-нова колекция за 2019 на сцената на SOFIA FASHION WEEK есен-зима 2018/2019На заключителната пета вечер по време на софийската седмица на модата есен-зима 2018г., Поля Кинова зарадва гостите на събитието с една изключително вълнуваща и ексклузивна колекция. На модния подиум блестяха Мис България 2012 - Габриела Василева, Мис Вселена България 2018 – Габриела Топалова, Белослава Йорданова - Мис интернешънъл и други известни топ модели.

подробно...


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък - който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

подробно...


Виктория Бекъм - 10 години в модния бизнес


Виктория Бекъм - 10 години в модния бизнесНеутвърдената и без опит в света на модата, Виктория Бекъм пуска своята запазена марка „VB“ през 2008 г. в Ню Йорк, отвъд Атлантическия океан, далеч от родната си Великобритания. Десетилетие по-късно тя ще участва в неделя, в Лондонската седмица на модата за първи път при триумфалното си завръщане у дома вече като дълбоко уважаван дизайнер и предприемач.

подробно...


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се оженихаДжъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили? Двойката е била забелязана в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 г., предполагаше се, че са там, за да вземат разрешителното си за брак, но сега стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и планират тържество с приятели и роднини в Канада, което вероятно ще се състои в следващата седмица, съобщи "Контакт мюзик".

подробно...


Най-подходящите часове за закуска и вечеря


Най-подходящите часове за закуска и вечеряХората, които се опитват да отслабнат трябва да закусват късно и да вечерят рано, твърдят учени от Университета в Съри, Югоизточна Англия, в публикация в академичното списание Journal of Nutritional Science.

подробно...


 “Излез от сянката си, влез в хола на шоубизнеса!“ призовават от Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018


 “Излез от сянката си, влез в хола на шоубизнеса!“ призовават от Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018В разгара на лятото, Playa beach, кметство Обзор и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Обзор 2018, информират от ПРофайл.

подробно...


Михаела Филева - специален гост на мис Варна 2018


Михаела Филева - специален гост на мис Варна 2018Поп звездата Михаела Филева ще зарадва с най-новите си хитове гостите на един от най-престижните конкурси за красота в България - Мис Варна, организиран за тринадесета поредна година от агенция VIP Fashion Group. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна - пред клуб Senso. В ролята на водещ отново ще влезе всеобщият любимец - Ники Кънчев.

подробно...


Най-новият летен хит - бански от тиксо


Най-новият летен хит - бански от тиксоТиксото е канцеларско пособие, което може да бъде открито във всяко едно домакинство. И не само. Оказа се, че да се увиеш в супер лепкавата лента и да се появиш на плажа е най-новата модна тенденция това лято, съобщава в. "Сън".

подробно...


Андреа и Кубрат за един месец в къщата на Меси в Барселона


Андреа и Кубрат за един месец в къщата на Меси в БарселонаПровокатовната Андреа отново разгорещи и без това прохладното лято 2018 с горещи кадри в своя инстаграм профил, забелязаха от ПРофайл. На пук на интриги и слухове, популярната успешна двойка Андреа и Кубрат Пулев се отдадоха на едномесечен престой в космополитната столица на Испания - Барселона.

подробно...


Баламите свършиха, продавайте етично!


Баламите свършиха, продавайте етично!Днес в Инстаграм дъщеря ми "спечели" ваучер за 150 лв. от @gucci_bulgaria_ Естествено много се зарадва, сподели с мен и така отидохме в сайта gucci.com да проверим какво може да се купи там. Отваряйки раздел рокли, тя възкликна: "Този модел е като за баба!" Цената от 2980 евро обаче веднага отхвърли това твърдение (все пак баба и получава българска пенсия)...

подробно...


ADVA - вода с електролити на Фестивала на модата и красотата 2018


ADVA - вода с електролити на Фестивала  на модата и красотата 2018За пореден път ADVA беше представена по време на Фестивала на модата и красотата Варна. ADVA означава: ромоляща вода, живина във водата, малка вълна. Означава още: вълна, движение, енергия, живот!

подробно...


Всичко най-интересно от Фестивала на модата и красотата 2018


Всичко най-интересно от Фестивала  на модата и красотата 2018Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на единадесетото издание на Фестивала на модата и красотата, който се проведе на 4 и 5 юли в Морската ни столица. Домакин на събитието бе Комплекс Морско казино, а организатор - Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Феерия и стил в първата вечер на Фестивала на модата и красотата - Варна 2018


Феерия и стил в първата вечер на Фестивала на модата и красотата - Варна 2018Морската ни столица e домакин на единадесетото поред издание на един от най-престижните модни форуми в България – Фестивал на модата и красотата 2018, организиран от модна агенция VIP Fashion group. Първата вечер на грандиозния спектакъл предизвика истински фурор сред присъстващите над 300 гости от цяла България.

подробно...


Защо мъжете трябва да консумират повече ядки


Защо мъжете трябва да консумират повече ядкиНово изследване , огласено в сряда, показва, че редовната консумация на ядки увеличава броя и здравето на сперматозоидите сред младите мъже, предаде АФП. Участие в проучването са взели здрави и потентни мъже, които редовно похапвали ядки и в резултат на това качеството на спермата им сериозно се покачило.

подробно...


25-те най-богати фамилии в света


25-те най-богати фамилии в светаСъстоянието на 25-те най-богати семейства в света надвишава 1 трилион долара. За това свидетелства рейтинга на най-големите бизнес династии, публикуван от „Блумбърг“. Начело в списъка, както и в предишни години, с общо състояние от 151 милиарда долара, е американската фамилия Уолтън, собственици на най-голямата мрежа от супермаркети в света - „Walmart“.

подробно...


Мисис България 2017 - Ирина Белчева с титла от световен конкурс


Мисис България 2017 - Ирина Белчева с титла от световен конкурсБългарка стана Бизнес Дама на Света за 2018 година. Ирина Белчева бе отличена в конкурса Mrs.top of the world, който се проведе в латвийската столица Рига. Освен това Ирина се класира в ТОП 3 на престижния конкурс.

подробно...


Мария се съблече за Playboy ... по пижама


Мария се съблече за Playboy ... по пижамаОригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до пръсване столичния Bedroom Premium Club на дългоочакваното пижамено парти BedTime Stories. Второто тематично събиране на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й - Хю Хефнър. Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

подробно...


Бляскаво българско участие на фестивала в Кан 2018


Бляскаво българско участие на фестивала в Кан 2018Уникална дантелена рокля на най-известната българска дизайнерка София Борисова обра овациите на червения килим снощи по време на откриването на 71-вото издание на кинофестивала в Кан. В нея блестеше италианската актриса и продуцент Тициана Рока.

подробно...


Модел на Visages представи България на Miss FTV Europe в Букурещ


Модел на Visages представи България на Miss FTV Europe в БукурещХристина Вескова от модна агенция Visages представи страната ни на престижния конкурс Miss FTV Europe 2018, който се проведе в Палатът на парламента в румънската столица Букурещ в петък вечер. Вескова влезе в съревнование с още 34 претендентки от Стария континент, а с короната се окичи представителката на домакините.

подробно...


Болестта на 21 век са маските на хората


Болестта на 21 век са маските на хоратаЕдна от най-успешните жени-детективи в Гърция – Здравка Атанасова, е единствената българка, наследничка на гръцката Ванга – Катина. Тя владее тайнството на най-старите карти – „Deste“, които съдържат 65 символа.

подробно...


Модни тоалети за абитуриенти и младоженци показват утре в Русе


Модни тоалети за абитуриенти и младоженци показват утре в РусеНа 17 февруари (събота) Канев център Русе ще бъде домакин на изложение и моден шоу-спектакъл - The Day after Tomorrow.

подробно...


Дизайнерските рокли на Terani Couture в нов монобранд бутик в София


Дизайнерските рокли на Terani Couture в нов монобранд бутик в СофияЛуксозен монобранд бутик за абитуриентски и официални рокли от типа висша мода отвори врати в София. Той е съвместен проект на световно известния американски бранд Terani Couture и верига бутици Bridal House.

подробно...


Мис България 2017 е софиянката Тамара Георгиева


Мис България 2017 е софиянката Тамара ГеоргиеваРусокосата софиянка спечели 28-мото издание на най-престижния конкурс за красота в България на бляскава церемония в Рейнбоу плаза в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн. Вице Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентктата по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

подробно...


Провокативна и нестандартна колекция на Стоян Радичев на Sofia Fashion Week


Провокативна и нестандартна колекция на Стоян Радичев на Sofia Fashion WeekФиналното ревю беше на дизайнера Стоян Радичев, който вдигна публиката на крака с дръзките си модели. В интервю, в което е запитан за впечатленията си от Sofia Fashion Week, гримьорът на Моника Белучи споделя: "Следях с огромно внимание творенията на различните стилисти и някои от тях, които грабнаха вниманието ми, имаха доста иновативни идеи в сравнение с други, които често копират. Най-вече се открои в съзнанието ми Стоян Радичев - кройката на дрехите му, лекотата на текстила му и бродериите го отличават като продукт от най-високо ниво, при който жената печели, защото чрез тях става по-красива."

подробно...


Българска шевица украси бутилките на Кока-Кола


Българска шевица украси бутилките на Кока-КолаЗа първи път в света Кока-Кола представи лимитирана колекция от шест дизайнерски бутилки, посветена на неповторимото разнообразие от везбени орнаменти и композиции от различни краища на България. Емблематичната стъклена бутилка на компанията ще бъде облечена в мотиви от шевиците на шестте български етнографски области – Пиринска, Тракийска, Родопска, Шопска, Добруджанска и Северняшка за ограничен период от време и само в партньорски заведения из страната.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи