Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Светлана Видинска



Брой статии: 137
Светлана Видинска

Изберете страница:  « 1 2 »


Когато лятото об(л)ича блуза


Когато лятото об(л)ича блузаЕдно не му харесваме на лятото - отлита за миг. И от сезона на банските се озоваваме в сезона на блузите. В колекцията на mar.fashion обаче блузите са изтъкани от неистов копнеж за едно по-продължително лято. Те са леки, цветни и закачливи, така че да си паснат с всяка една щастлива усмивка, с всеки един слънчев загар.

подробно...


Модни тенденции 2020 - минимализъм


Модни тенденции 2020 - минимализъмАко харесвате елегантните силуети, изчистените кройки, ако вярвате, че “малкото е повече”, а класиката е модерна - то нищо чудно корабът на вашето лято да ви отведе до пристанището на mar.fashion.

подробно...


ПреМИНИ на лятна вълна


ПреМИНИ на лятна вълнаМоден закон е, че най-добрият приятел на дългите крака е късата пола. Както и че най-дългите дни си вървят ръка за ръка с най-късите роклички. Защото лятото обича красотата да бъде на показ!

подробно...


Спомен от Ривиерата: Collette Dinnigan Resort 2014


Спомен от Ривиерата: Collette Dinnigan Resort 2014Круизната колекция 2014 на Колет Динигън много прилича на пощенска картичка, на чийто гръб пише "Поздрави от Сен Тропе!", а годината е някъде в края на 60-те. Толкова шармантна и ретро е, че самата дизайнерка я определя като безгрижен лукс от ерата на внезапната и опияняваща секс революция.
Миниполи в хипи стил и шорти с ултрависока талия си правят компания с рокли-туники и панталон тип чарлстон, верен на бохемските традиции.

подробно...


Летен тренд 2013: Властелините на пръстените


Летен тренд 2013: Властелините на пръстенитеЛюбимото число на жените е много! Това важи и за пръстените. През Лято 2013 те греят ослепително от всеки пръст. Злато, сребро и скъпоценни камъни си партнират по всевъзможни начини в името на разкоша и царственото излъчване. Пръстените от ново поколение се извиват в невероятни форми, обвивайки пръстите в изкусителна и секси прегръдка.

подробно...


Мъжете сигурно са полудели. Топ 7 тенденции за лято 2014


Мъжете сигурно са полудели. Топ 7 тенденции за лято 2014Мъжката мода става все по-капризна и импулсивна, все по-неподвластна на описание и в настроение за флирт. С една дума, все по-женствена. Колекциите Лято 2014 се пръскат по шевовете от флорални мотиви и дантели, мрежести материи и тропически нюанси. И докато марки като Ланвен и Джил Сандър остават верни на добрата стара класика, не са малко онези, които обръщат чисто нова страница във фешън досието на силния пол. Ето как...

подробно...


Градината - под знака на Зодиака


Градината - под знака на ЗодиакаЗабелязали ли сте, че някои цветя вкъщи растат с часове, а други, независимо от всички грижи, съхнат и дори загиват? Сякаш не искат да живеят в този дом. А у съседите виреят безпроблемно. Каква е причината?
Оказва се, че астрологията има отговор и затова. Докато едни зодиакални знаци отглеждат успешно бегонии, други са истински специалисти по култивирането на рози.
Кое е вашето цвете? Може би отговорът се крие тук...

подробно...


Об(л)ичай принтовете! Круизната колекция на Мери Катранзу


Об(л)ичай принтовете! Круизната колекция на Мери КатранзуВиждали сме много рокли на цветя. Но не и такава, в която млечнорозовият изгрев над спокойно езеро прелива в бели лалета, полюшващи стъбла край тихите води, а оттам - в самотна алея, експлодираща от цветове в градините на Версай.
Това е само една от "картините" в моделите на Мери Катранзу, чиято колекция Resort 2014 е още едно лудо и неистово обяснение в любов към дигиталните принтове. Самите кройки са семпли и не особено оригинални: А-образни рокли или прави рокли с високо деколте, панталони капри и скъсени якета. На този фон обаче се развихрят прелестни, почти сюрреалистични пейзажи в златисто жълто и огнено червено, драматично виолетово и обсебващо синьо.

подробно...


Работното място - съвършеният предател


Работното място - съвършеният предателДа, не е грешка - говорим за работното място. Вашето. Може да се изненадате каква обширна информация дава за вас. Дали е подредено или разхвърляно, дали с трохите по клавиатурата може да нахраните ято врани или пък, за щастие, винаги имате под ръка влажни кърпички за поддържане на хигиената.

подробно...


Пътят на коприната. Круизната колекция на Nina Ricci


Пътят на коприната. Круизната колекция на Nina RicciПочти на магия, в круизната колекция 2014 на Nina Ricci копринените шалове се превръщат в рокли. И то толкова естествено, че почти не усещаш как гладкото, съблазнително парче плат, довчера захвърлено в нечий гардероб, изгрява на слънчева светлина с цялата прелест на пастелните цветя или закачливи райета. "Моето вдъхновение са няколко шала, на които се натъкнах в архивите на модната къща", признава креативният директор Питър Копинг. Но не е толкова просто, защото лековато омотаната около тялото коприна си партнира ту с мек кардиган, ту с безкомпромисно актуална пола-молив. Няма нищо банално, скучно или предвидимо.

подробно...


Влюбеният мъж се познава по... позата


Влюбеният мъж се познава по... позатаТолкова ти се иска да четеш като отворена книга мъжа, по когото си падаш. И да си сигурна, че той иска теб и точно теб. Но за съжаление възпитанието не ти позволява да питаш, а и понякога той е толкова сдържан и непроницаем. И все пак езикът на тялото го издава, дори повече, отколкото сам иска да признае. От теб се иска малко повече знания в областта на психологията и вече ще знаеш всичко, което те интересува. Че даже и повече. Разположението на ръцете, позата на краката, обръщането на главата, дори и начина, по който стои вършат издайническата си роля и даже си наясно с всяко едно от настроенията му.

подробно...


Усмихнете кухнята! 5 свежи идеи


Усмихнете кухнята! 5 свежи идеи Искате да посрещате гости, забърквате ястия и похапвате с апетит в стилна и модерна кухня? Нашите 5 идеи ще ви помогнат да я направите точно такава!

Най-магнетичният тренд в кухненското обзавеждане от няколко години насам. LED осветлението е доста икономично, освен че създава атмосфера на елегантен и изискан нощен клуб. С негова помощ може да създадете ярки акценти и обедините отделни елементи в хармоничен стилен интериор.

подробно...


Модни тенденции Лято 2013: Обеци по кралски


Модни тенденции Лято 2013: Обеци по кралскиНощта е времето, в което роклята е по-секси, парфюмът по-силен, а обеците по-искрящи, обемни и достойни за кралица. Независимо дали изригват в разноцветни пламъци под зарята на светкавиците в Кан или блещукат като звезди на някой малък, интимен коктейл, тези бижута са обречени на разкош. Дори тогава, когато скъпоценните камъни се комбинират по най-странен и неочакван начин с безопасни игли или мъниста, сякаш разпилени по скалистите хребети на Мачу Пикчу. И това е така, защото през Лято 2013 официалният чифт обеци съвсем по женски крие в себе си изненади. Повече, отколкото очакваме!

подробно...


Как да надвием враговете в офиса


Как да надвием враговете в офисаВрагът в офиса... Понякога изглежда толкова безобиден, че едва ли бихте му обърнали сериозно внимание и точно там е ахилесовата ви пета. Не подминавайте с безразличие капаните на работното място, защото все едно, последствията ще бъдат за вас. Първи враг: Мониторът - бавно, постепенно, но сигурно разваля очите. Дори да се гордеете с перфектно зрение, слагайте защитни очила със специално покритие, когато работите с компютър. И от време на време правете гимнастика на очите, те заслужават това.

подробно...


С(т)илни усещания. Гримът на Лято 2013


С(т)илни усещания. Гримът на Лято 2013Каквото и да казват, най-добрият грим за лятото са слънчевият тен, лепнещият сок от череши по устните и парченцата морска сол, залепнали по миглите. Но ако нямате време за тези простички удоволствия, нищо не пречи да хвърлите поглед на модните тенденции за Лято 2013. Защото и те повече от всякога приличат на бягство към природата. Кожата е гладка и чиста, в центъра на вниманието са дългите и изящно извити мигли, както и плътните вежди. Червилото е на втори план и някои стилисти напълно са забравили за него, затова пък в моментите, когато излиза на сцената е ярко и освежително, преливащо от цвят и жизненост като тропически плод.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Прозрачни намерения


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Прозрачни намеренияНякой беше казал, че комплиментът е целувка през воал. Тази пролет комплиментите са за дизайнери като Кристофър Кейн и Ердем, а целувката през воал е повече от добра идея. Защото на мода са ефирни и секси материи - фин шифон, органза, тюл и муселин, които обвиват тялото в страстна прегръдка, насочвайки погледите към голото рамо, плоско коремче или стройно бедро.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Кралицата на сърцата


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Кралицата на сърцата Ако на врата си носите колие с амурче, а на лявата ви обувка пише „Имало едно време...“, вие сте в крак с пролетната мода на 2013! Най-романтичните и пропити с нежност дизайнерски творения изглеждат така, сякаш ги е създал самият Купидон. И докато на модния подиум се въртят и полюшват в съблазнителни танци роклички с флорални мотиви, панталони от почти невидим тюл или органза и топове, изпъстрени с бродерии-уникати, аксесоарите не остават по-назад в желанието да превърнат пролетта ни повече, ни по-малко в легенда за страстта.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Седем нюанса бяло


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Седем нюанса бялоОт цъфналите череши до речните перли и лекокрилите облаци - има ли съмнение кой е любимият цвят на пролетта? Бялото и само бялото е властелинът на Сезон 2013.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: В стил пачуърк


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: В стил пачуъркНа мода е стилът пачуърк, който повелява да се смесват по най-чудати начини живописни принтове като каре и капки, флорални мотиви и геометрични фигури. От този коктейл може да се почувствате леко замаяни, но със сигурност ще събуди от зимен сън най-лудешките ви фантазии.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Нисък ток с висок рейтинг


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Нисък ток с висок рейтингТази пролет ниският ток е с висок рейтинг! Кажете чао на убийствено красивите, но неудобни стилети и стъпете здраво на земята. Или поне на 7 см от нея. Това е максималната височина на най-актуалните обувни творения. От Никълъс Киркууд до Валентино тенденцията е една и съща: приземяване! И защо не? Ниските обувки се вписват повече от елегантно в стила Първа дама - попитайте Мишел Обама или принцеса Кейт. През новия сезон всички погледи са насочени към моделите с остър връх и каишка около глезена.

подробно...


Само за шестица! 6 мъжки вещи, които жените обожават


Само  за шестица! 6 мъжки вещи, които жените  обожаватКаквото и да се говори, любимият мъж на жените е добре облеченият. Даже сексимволи като Джордж Клуни и Дейвид Бекъм дължат реномето си на класическата елегантност. Поне 6 неща от мъжкия гардероб от край време се харесват на дамите, а ако случайно или не притежавате всичките – значи сте за шестица, скъпи мъже!

подробно...


Колекции Resort 2013: Пътешествие в черно и бяло


Колекции Resort 2013: Пътешествие в черно и бялоЧерно-белите филми са вечни! Чарли Чаплин прегръща хлапето, Глория Суонсън маха с ръка, лентата прескача, пианото свири и надписът The end е напълно излишен, защото никакъв край няма... Кой може да обърне гръб на класиката? Не и модните дизайнери, които изпълниха круизните колекции с неонови цветя и дантели, ярки пеплуми и обувки в почти сигнални оттенъци, но запазвайки място, едно специално кътче за добрата стара елегантност в черно и бяло.

подробно...


Обзавеждането на дома издава темперамента


Обзавеждането на дома издава темпераментаОт времето на Хипократ е изтекло много вода, но хората не са се променили по темперамент - продължават да си съществуват в познатите 4 категории: холерици, сангвиници, флегматици и меланхолици. Понякога за разнообразие чистите видове се смесват и е възможно да се получи изненадваща комбинация, но това са подробности. По-важното е, че тези четири типа категорично се различават по стил и начин не само на живот, но и на вътрешен интериор и дизайн.

подробно...


Модни тенденции Пролет 2013: Воден свят


Модни тенденции Пролет 2013: Воден святКакво е пролетта, ако не щастливо очакване на лятото? Неистовият копнеж по морето (или поне близкия басейн) е оцветил в лазурно синьо най-атрактивните пролетни колекции 2013. 

Ако сте от хората, които носят морето навсякъде със себе си, най-новите творения на Маккълоу и Ернандес ще ви бъдат точно по мярка. Например рокля с фото принтове, в които безгрижни летовници се препичат, плуват и строят пясъчни замъци на окъпан от слънце плаж. Строгата кройка е в пълен противовес на примамливите оттенъци в синьозелено и оранжево.

подробно...


(М)ода за офиса. Как да изглеждаме на работното място


(М)ода за  офиса. Как да изглеждаме на работното мястоЗа да направиш кариера, трябва да изглеждаш добре. Този прост факт не е за пренебрегване. Ето какво НЕ трябва да допускате, за да се похвалите както с професионални успехи, така и с добър външен вид:

Законите на деловия макиаж са не по-малко строги от тези на дрескода. С две думи той трябва да бъде семпъл и изразителен.

подробно...


6 идеи за развихряне у дома


6 идеи за развихряне у домаКак бързо да промените омръзналия ви интериор? Има поне шест елемента, които правят дома уютен и гостоприемен. Изберете този, който ви е по сърце!

Текстилът с едри орнаменти или цветя привлича погледа. В стая с подобна мека мебел използвайте неутрална драперия – красиви завеси в бяло, бежово или сиво. Раираните пердета също са добър избор. Интересно изглежда меката мебел с различна тапицерия, например диван на райета и едноцветно кресло. Ансамбълът ще стане страхотен, ако се допълни с ефектни завеси с едър принт.

подробно...


Какво искат мъжете? 5 тренда от Милано


Какво искат мъжете? 5 тренда от МиланоОт изтънчени костюми, обемни пуловери и палта до плътно прилепнали бейзболни якета – броени дни след седмицата на мъжката мода в Милано на мода е безкомпромисната елегантност. Класическото сиво и изненадващото бордо се оказаха в основата на спиращи дъха дизайнерски решения, а в ролята на аксесоар №1 встъпи пренебрегваното години наред шалче. Вижте топ 5 тенденции за следващата есен от италианската столица на модата!

подробно...


Приказки за модата: Red Valentino Есен/Зима 2013/2014


Приказки за модата: Red Valentino Есен/Зима 2013/2014Имало едно време... Така започва историята за есенната колекция 2013 на Red Valentino. Защото е красива, вълшебна и забавна, точно като приказката за Хензел и Гретел. Плетените полички, тричетвърти чорапи и изобилие от панделки ни отвеждат в еловите гори на населявания от феи Шварцвалд. Всичко е толкова (цв)етно – от закачливото палто с рошава яка до миниатюрните обувки, декорирани с рози от алено кадифе. Моделите на Мария Грация и Пиерпаоло Пичоли са изпъстрени в червено и жълто, горско зелено и тайнствено черно, плюс златисто-карамелените оттенъци на прясно изпечени сладки.

подробно...


Всеки камък си има тайна


Всеки камък си има тайна(Полу)скъпоценният камък е повече от страхотна идея за подарък. Независимо дали е под формата на бижу или талисман - със сигурност ще зарадва получателя си. Но всеки камък носи определена енергия и настроение. Затова не е без значение какво ще изберете!

подробно...


Искате парфюм? А кога сте родени?


Искате парфюм? А кога сте родени?Всяка жена има свой характер, индивидуалност и... парфюм. Любимият аромат зависи от толкова много неща - стил, вкус, дори пари, но според астролозите най-важен е денят, в който сме родени! Проверете сами дали е така:

Жените, родени в първия ден от седмицата се отличават с подвижност и стремеж да успеят във всичко и навсякъде.

подробно...


Война на цветовете. Ярък грим за Пролет 2013


Война на цветовете. Ярък грим за Пролет 2013Циклама, синчец или виолетка - мислите, че говорим за цветя, но всъщност става дума за грим. Пролет 2013 ще бъде в настроение за флирт, а точно тези оттенъци изпълват погледа с нещо повече от еуфория. За кой ли път на мода е невъобразимо свежата провокация на цветните сенки, спирали и моливи.

Ефектът на пеперудата се оказва истинско вдъхновение за мейкъп кралицата Пат Макграт. Затова роклите в стил New look на Диор се допълват от фантастичен грим с акцент на очите, имитиращ дословно формата и цветовете на пеперудено крило.

подробно...


Под знака на Змията - стайлинг идеи за Нова година


Под знака на Змията - стайлинг идеи за Нова година2013 е годината на Черната водна змия, затова нищо не пречи да й посветите новогодишното парти. Мислете каквото искате, но в Китай си е комплимент да те нарекат „красива като змия“. А жените, родени под този магнетичен знак се славят като изкусителките на Зодиака. За да спазите източната традиция е най-добре да посрещнете Новата година семейно или с най-близките, за предпочитане вкъщи. Смята се, че змията не обича непознатите места и хора. На масата трябва да има изобилие от рибни деликатеси (все пак говорим за водна змия), свежи плодове и зеленчуци, както и всевъзможни напитки. И не прекалявайте с гръмката музика и фойерверките - спокойната, изтънчена и по-официална атмосфера е много повече по вкуса на Змията.

подробно...


3 тенденции при грима за декември


3 тенденции при грима за декемвриРозово червило или златисти сенки – кой е вашият начин да стоплите декември? Неоновите устни са родени за усмивка, а златото кара очите да блестят повече от всякога.

Изберете своя beauty тренд, за да превърнете срещата с Новата 2013 в нещо повече от празник.

подробно...


Коледен подарък за колегата - защо не


Коледен  подарък за колегата - защо неВъпреки, че работите по 8 часа пет дни в седмицата и понякога даже се карате с колегите, идва момент, когато случаят изисква да изберете подарък. И какво по-подходящо време за това от Коледа! Не ви е лесно, защото прехвърляте в ума си какво ли не, ако имате време правите бърза обиколка из магазините и все пак се затруднявате в избора. Дали един дребен сувенир би свършил работа? Определено да, пък и има толкова голямо разнообразие днес.

подробно...


Не ми подарявай това! Суеверия за подаръците


Не ми подарявай това! Суеверия за подаръцитеНе само децата се радват на подаръци. Понякога нетърпението да отвориш пакета и толкова силно, че едва ли изглеждаш чак толкова пораснал. Само че, дали е въпрос на суеверие или всичко си има своето логично обяснение - някои неща не бива да се подаряват.

Знае се например, че подарено не се подарява на друг, защото то вече носи енергията на този, който е направил подаръка към получателя.

подробно...


Седем слончета носят късмет


Седем слончета носят късметСлонът е свещено животно в Китай, Индия и Африка. Не случайно е емблема за царска власт. Защото му приписват най-великолепните качества като храброст, търпеливост, мъдрост, преданост, любов. Качества, нужни за всеки ръководител. Във Фън Шуй слонът заема също почетно място. Специалистите смятат, че с дългия си хобот той може да привлече в къщи богатство и щастие, зависи къде точно е поставен. Слонът сам по себе си олицетворява надеждност и стабилност. По правило той се слага на перваза с хобот към улицата - за да може да привлича отвън навътре изобилие, но ако е поставен с хобота към стаята, това означава, че късметът вече е намерил място в дома ви.

подробно...


Зимен тренд №1 - ледени кристали


Зимен тренд №1 - ледени кристалиМодните аксесоари на Зима 2012/2013 са в плен на ледена епоха. Стотици кристали, приличащи на късове лед мятат разноцветни мълнии от бижута, чанти и обувки. Високият ток на Шанел наподобява натрошен лед, миниатюрни айсберги светят върху роклите на Marios Schwab, обици с форма на хладни диаманти сътвори Maria Grachvogel. Вижте 9 вледеняващи сърцето предложения...

подробно...


Какво разкрива обувката...


Какво разкрива обувката...Пепеляшка се познава по пантофката. А истинската бизнесдама – по любимата й обувка. Не е все едно дали ходи на работа по маратонки или с 12-сантиметров ток. Според психолозите обувката може да разкрие много за характера на хладнокръвната и решителна делова дама. Нека видим дали е така:
Спортен тип обувки носят инициативните и темпераментни жени, привърженици на всичко ново и модерно; не търпят празни приказки, от партньорите си изискват бърза реакция, маниакално ценят времето – за тях от значение е всяка минута.

подробно...


10 незаменими вещи в мъжкия гардероб


10 незаменими вещи в мъжкия гардеробДобре облеченият мъж е секси – жените знаят защо. От класическите дънки до официалния костюм ала Джеймс Бонд – всеки детайл е от значение, ако искате да бъдете стилни и в добра форма.

Стилистите са преброили точно 10 вечно модерни и незаменими вещи в мъжкия гардероб.

подробно...


Топ 7 "диетични" храни, от които се пълнее


Топ 7 "диетични" храни, от които се пълнееНякои от най-диетичните продукти всъщност добавят сантиметри към талията ни. Мислите, че екзотичното суши или нашенската салата с пресни зеленчуци са полезни и здравословни? Оказва се, че далеч не е така. Някои продукти са лишени от мазнини, но пък натъпкани до пръсване със сол или натрий, други изглеждат лекички, но направо тежат от калории! Вижте кои са 7-те най-лъжовни „диетични” храни.

подробно...


5 фешън урока от Мишел Обама


5 фешън  урока от Мишел ОбамаТя е секси, апетитна, леко закръглена, лъчезарна и пленителна, с една дума родена, за да бъде първа дама. Мишел Обама има (най-малко) още един мандат, за да властва като кралица на модата. На светлинни години от слабите, фини и изтънчени фешън икони на 21-и век, нежната половинка на американския президент Барак Обама е еталон за стил. И определено има на какво да ни научи!

подробно...


Разгадай мъжа по лицето му


Разгадай мъжа по лицето муАко искате да четете мъжа като отворена книга е достатъчно да му хвърлите един поглед. Или два.

Външността на Ромео е неговата визитка – от цвета на очите до разположението на бенките – всичко издава що за човек е!

подробно...


Офисът - втори дом


Офисът  - втори домИстина е – в офиса трябва да се чувстваме като у дома си, за да отмятаме задачите с удоволствие. Настроението ни зависи от работното място - ако е уютно и жизнерадостно, това няма как да не се отрази върху ефективността на работата ни. И докато мебелировката и разположението в повечето случаи не зависят от нас, има начини да направим кабинета си по-ярък, приветлив и предразполагащ към вършене на велики дела.

подробно...


Фатално привличане: Топ 4 аксесоари на Зима 2013


Фатално привличане: Топ 4 аксесоари на Зима 2013От тънкото метално коланче до широките пластмасови гривни, Есен-Зима 2013 залага на колоритни и изпълнени с фантазия аксесоари. Ето какво ще ни при(в)лича през новия моден сезон:

Един от най-магнетичните аксесори на лятото остава с нас и в снежните месеци. Нежните коланчета се носят върху топли палта, коланите в мъжки стил - с плетени жилетки, а моделите с обемни катарами опасват вълнени костюми.

подробно...


Парите идват при... костенурката


Парите идват при... костенуркатаКостенурката е един от най-чудесните талисмани, които трябва да присъстват във всеки дом. Доверете се на Фън Шуй, където това симпатично животинче е сред най-важните символи. Вижте повече за тайните, скрити под костенурковата черупка:

подробно...


Мъжът се познава по цвета на дрехата


Мъжът се  познава по цвета на дрехатаТо се знае: по дрехите посрещат. Разбра се, взимат се под внимание и други разни подробности, като например жестове, походка, прическа и още друго, за което се сетите, но спор няма: гардеробът е голям издайник за хората, особено при мъжете. Не е нужно да си голям психолог, за да направиш почти точна преценка с какъв човек си имаш работа по начина, по който се облича и особено цветовата гама.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: Време за мъже


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: Време за мъжеМислите, че един мъж изглежда секси в сини дънки, сив суитчер и черно яке? Не и тази есен. На мода са всички смели и неочаквани решения - от oversized палта с дълъг косъм до костюми, изпъстрени с чудати принтове.

Сакото с плавен силует, панталонът с навити крачоли, широките дънки, свръх обемното палто с външни джобове – небрежният и леко ироничен стайлинг ала Орландо Блум доминира в колекциите на Raf Simons, Calvin Klein Collection и българската Styler.

подробно...


Тайната на френския парадокс


Тайната на френския парадоксЗвучи като шпионско заглавие и ние точно това ще направим - малко разузнаване в страната на висшата мода и изтънчените обноски. В страната, където почти не познават инсултите и почти няма хора с наднормено тегло. И страната, където пет пари не дават за калориите, а в същото време си похапват всички забранени храни и успяват да останат стройни. Как се получава този феномен, известен под името „френския парадокс“? Веднъж един уважаващ себе си французин споменал в телевизонно предаване, че всъщност тайната се криела във френското вино, което укрепвало стените на кръвоносните съдове, и американците ахнали.

подробно...


Битката на есента: Черна кожа vs черна дантела


Битката на есента: Черна кожа vs черна дантелаЧерната кожа е любимият тренд на Есен 2012. От обемни шлифери до мини рокли и дълги до лакътя ръкавици – кожената мания е обсебила сезона на мъглите и дъждовните утрини. Единствената конкуренция е черната дантела, не по-малко магнетична и родена от страстта.

Кожа или дантела: кое е по-горещо?

подробно...


5 трика за успешно интервю


5 трика за успешно интервюНяма втори шанс за първото впечатление. Това е закон №1 на събеседването за работа. Ето какво трябва да направите, за да получите точно това, което искате!

Външният вид е вашата визитна картичка. Заложете на неутралност и делова сдържаност. Никакви крещящи бижута, силни парфюми, ярки гримове. Даже ако това е „вашият” стил – отречете се от него.

подробно...


Пуснете парите да дойдат при вас


Пуснете парите да дойдат при васКолкото и да звучи невероятно, парите също притежават енергия. Специалистите по биоенерегетика считат, че финикийските знаци могат да отиват при хората, а също така упорито да ги избягват. Всичко зависи от начина, по който гледаме на тях. Наистина има поверия, че парите при пари ходят, но това е така, защото те обичат хората, които правилно ги управляват. И не смятат за суеверие някои доказани от практиката закони.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: От винено червило до конска опашка


Модни тенденции  Есен-Зима 2012/2013: От винено червило до конска опашкаЕсента е сезонът на контрастите – хладни утрини и ласкави следобеди, опушено небе и пъстри дървета, в които всяко листо е цвете. Играта на природата вдъхновява както грима, така и прическите на сезон 2012-2013. Ето защо гримьорите не се поколебават да смесват неутрални, почти прозрачни тонове с огненочервено и мастилено. А косата е ту ниска и загладена без обем, ту топирана в ретро стил.

подробно...


Стоп на есенната депресия!


Стоп на есенната депресия!След горещия, чувствен блус на лятото… След спомена за отпуската, морето, дългите топли вечери на откритата тераса с любимото кафе и онова невероятно усещане на безгрижност може би ви е станало тъжно, нали!

А междувременно е дошла есента. Също цветна, богата и щедра. Така че откъде накъде да си разваляте настроението и да посягате към сивите и скучни дрехи в гардероба. Та есента е прекрасна и има толкова много преимущества и хиляда причини да се радвате на всичко, за което се сетите. Например...

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: "П" като палто


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: "П" като палтоОт мекото огромно палто до спретнатия шинел с лъснати копчета – още ли се питате коя е връхната дреха №1. Есен 2012 вади на показ моделите, напомнящи елегантни рокли, странните комбинации от цветове и форми, азиатския стил и завръщането към 40-те.

Едва ли има по-романтично оръжие срещу хладната ярост на зимата. Вталеното палто е максимално изчистено благодарение на скритите копчета и шевове, а силуетът пясъчен часовник насочва вниманието към атрактивния колан.

подробно...


Поканете есента вкъщи


Поканете есента вкъщиЕсента си е у дома. Стига да я пуснете. Защото тя е толкова цветна и пъстра, и хич не е тъжна - точно обратното. Вярно е, че повечето хора я свързват с безкрайно изваряване на буркани за зимата и уморително прибиране на реколтата. Но я погледнете през нейните добри и благодарни очи, и ще ви се прииска да я пренесете цялата у дома! Като начало метнете върху креслата някоя и друга покривка в жълто, червено или кафяво.

подробно...


Да се храним по китайски


Да се храним по китайскиФакт е, че китайската кухня има милиони фенове по целия свят, но малко хора знаят за едно от най-важните им правила за чудесно здраве и превъзходно настроение и самочувствие - правилното хранене. Този източен народ хиляди години е вярвал и продължава да вярва, че болестите идват при тези, които се хранят неправилно, не изпълняват физически упражнения, имат лоши мисли и вредни навици. Като се съберат всички тези неща накуп, тялото просто капитулира. А самата болест не идва внезапно - тя години наред се оформя в организма. Затова си струва да вземем под внимание тяхната система на хранене - ще видите, че има над какво да се замислим.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2012-2013: Чанти за разкош


Модни тенденции Есен/Зима 2012-2013: Чанти за разкошЦялото великолепие, страст и емоция на есента могат да се поберат в една единствена чанта. В това се опитват да ни убедят модните дизайнери през сезон 2012/2013.

Изобилието от детайли, принтове и всевъзможни цветове изпълва аксесоар №1 с неописуема жизненост и енергия.

подробно...


Как да покорим мъжа на мечтите си


Как да покорим мъжа на мечтите сиСтрува ви се, че всяка стратегия е непосилна, направо невъзможна и все пак тайно се надявате на чудо, защото толкова много го искате. И просто си казвате, че няма невъзможни неща и накрая той ще отстъпи, но дотогава…. Дотогава следвайте един прост, но гениален план на действие.

Обличайте се, момичета!

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: Под знака на обувката


Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: Под знака на  обувкатаДай на едно момиче правилните обувки, и то ще завладее света. Казала го е Мерлин Монро и няма причина да се съмняваме в думите й, особено след поглед към модните тенденции на Есен 2012. В светлината на прожекторите са най-ярките и почти фантастични творения на обувните дизайнери. Моделите са изработени от кожа, велур и всевъзможни причудливи материали, а специално внимание се отделя на декорацията.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2012/2013: Луди, луди шапки


Модни тенденции есен-зима 2012/2013: Луди, луди шапкиЕлегантна, секси или луда, шапката е аксесоар №1 на Есен-Зима 2012/2013. От меката федора с мирис на мафия до строгия цилиндър от романите на Дикенс, на мода са както класически, така и доста странни модели.

Независимо дали от естествена или изкуствена кожа, изглеждат толкова пухкави и прелъстителни. Освен традиционните модели в руски стил, на подиума властват причудливите творения на Mark Jacobs. Артистичните форми и хипер уголемени периферии създават усещането, че са дело на Лудия шапкар.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2012/2013: Повелителката на конете


Модни тенденции есен-зима 2012/2013: Повелителката на конетеЖокейска шапка, брич и ботуши за езда – тази есен на мода ще бъде жената, яхнала кон и готова да покори света. За първи път от времето на Джаки Кенеди дизайнерите обръщат поглед към вихрения и адреналинен конен спорт. И ако доскоро на подиума дефилираха секси каубойки от Дивия запад, днес вниманието е насочено към великолепните ездачки, пришпорващи жребците си пред еуфоричната публика в Аскът, Великобритания.

подробно...


Мода есен-зима 2012/2013: Цветни тенденции


Мода есен-зима 2012/2013: Цветни тенденцииЕсента - това са златните корони на дърветата, лилавата целувка на здрача и пламтящата червенина на късната роза. Едва ли е изненада, че точно тези цветове са вдъхновение за модните дизайнери този сезон.

Дамата в червено
Цветът на любовта обсеби есенната мода с огнен total look. Независимо дали говорим за обемно палто, костюм с панталон или вечерна рокля, правилото е „червено от глава до пети“! Класическият партньор – черното, присъства като почти невидим аксесоар.

подробно...


От краля-слънце до редник Джейн. Модните закони на Есен 2012


От краля-слънце до редник Джейн. Модните закони на Есен 2012Модната Есен 2012 има толкова много лица - от спиращия дъха шик на краля-слънце до безмилостната визия на редник Джейн. И нищо не пречи всяка улица да се превърне в карнавал, където се вихрят кадифени пелерини и дантелени рокли, войнишки шинели и ботуши, изтънчени фракове и цилиндри и плетени пуловери "от златните ръце на баба".

Ето ги най-ярките и (не)очаквани модни тенденции за есен-зима 2012/2013!

подробно...


Модни тенденции 2012/2013: Есен в цвят бордо


Модни тенденции 2012/2013: Есен в цвят бордоIn vino veritas – във виното е истината! Обсебващо и опияняващо, виненочервеното или бордо е цветът на Есен 2012. От палта до вечерни рокли, от чанти до високи ботуши - по всичко личи, че бордо е новото черно! И въпреки, че на мода са всички червени оттенъци - от малинено до тъмна слива, виненото не отстъпва главната роля.

Прелъстителният оттенък на старо вино изпълва с жизненост късите двуредни палта в стил милитъри на Alexander Wang и Tommy Hilfiger. Връхните дрехи с ревери, пагони и обемни джобове излъчват матово сияние благодарение на материята – кожа или лак

подробно...


Изпий ме! Топ 7 напитки за тънка талия


Изпий ме! Топ 7 напитки за тънка талияКогато сме на диета, внимаваме какво ядем, но напитките са не по-малко важни. Водата е универсално решение в битката с излишните килограми, а в случай, че просто не ви се отдава да изпивате по 2 л на ден, има още доста полезни алтернативи.

Вижте кои 7 течности са най-препоръчвани от диетолозите.

подробно...


9 мита за мъжете


9 мита за  мъжетеЗа мъжете се носят какви ли не легенди – някои забавни, други не толкова, но истината често се оказва съвсем различна. Затова нека теглим чертата на някои от най-популярните женски заблуди.

Мит първи. Мъжете са силният пол. Възможно е, но само в древността. Днес можеш да си могъщ, без да се налага да ставаш от креслото – стига да знаеш това-онова.

подробно...


Енергизирай се! 7 храни, които дават крила


Енергизирай се! 7 храни, които дават крилаАко се почувствате изморени и без настроение, не се залепвайте като магнит към кафето или ергийната напитка. Има доста по-здравословни начини да наваксате изгубената енергия и се изпълните със свежи сили и оптимизъм. Всъщност всичко се свежда до храната и по-точно определени продукти, които имат свойството да презареждат батериите на изтощения организъм. И то без капка кофеин!

подробно...


Party time, или 8 идеи за вечерен грим


Party time,  или 8 идеи за вечерен гримВечерният грим е главен герой в едни от най-лудите, най-красиви и най-разтърсващи нощи в живота ни. Но само ако е избран с вкус и нанесен с талант. Няма да сгрешим, ако внесем драматична нотка, но нека не превръщаме яркия make-up в драма! Има толкова много начини да заблестим като звезда. Например...

Големи очи и извити клепачи, подчертани с металическа очна линия - кой може да ви устои?

подробно...


Гуд бай, целулит! 7 начина да го скрием


Гуд бай, целулит! 7 начина да го скриемЦелулитът е досаден, но има много начини да стане по-малко видим, така че смело да си носите банския и късата поличка. Не е лесно окончателно да се сбогувате с портокаловата кожа, но нищо не пречи да я маскирате, докато действате по въпроса с диети или всевъзможни козметични средства. Ето 7 лесни и ефикасни трика, от които може да се възползвате още днес!

Целулитната кожа е малко по-тъмна, така че мургавите дами са истински късметлийки. А ако не сте сред тях - хуквайте към най-близкия плаж!

подробно...


Кожа като коприна: 9 вкусни трика


Кожа като коприна: 9 вкусни трикаНие сме това, което ядем. Затова едва ли е изненада, че ключът към младата и хидратирана кожа се крие в менюто ни. Има много начини да се грижим за лицето и тялото си, но най-лесно е да го правим, докато си похапваме. Ето кои са 9-е храни, премахващи кожните проблеми и несъвършенства!

Нискомаслено мляко
Млечните продукти с нисък процент масленост преливат от Витамин А – вълшебната съставка, творяща чудеса с кожата.

подробно...


Ура за динята! 6 причини да я обичаме


Ура за динята! 6 причини да я обичамеГоляма или малка, червена или жълта, със семки или без – нищо не може да се сравни със сочната диня в разгара на лятото. И децата знаят, че освежава и хидратира огранизма по най-вкусния начин, но този изкусителен плод може повече, много повече!

Динята направо се пръска от фитонутриенти, витамини А и С, калий, витамини от групата В6 и тиамин - въобще всичко, с изключение на мазнини и калории. Супер, а?
Има най-малко 6 причини да включим заоблената, свежичка диня в лятното си меню. Ето ги и тях!

подробно...


Олимпийски маникюр. За златни момичета!


Олимпийски маникюр. За златни момичета! Светът е Олимпиада! От фехтовка и футбол до водна топка и вдигане на тежести – за всеки има по нещо. И въпреки, че сме доста далеч от добрата стара Англия, нищо не пречи да се потопим в шеметния и емоционален свят на Лондон 2012.

Един от най-оригиналните начини за това е маникюрът, вдъхновен от Олимпийските игри. Всичко, което ни трябва са доза фантазия и разноцветни лакове. Ето как!

подробно...


Тайните на перлите


Тайните на перлитеМорски сълзи – това е само едно от многото имена на перлите, които в древността са били привилегия единствено на много богатите. Техните почти свръхестествени способности били забелязани не само от мъдреците, но разбира се, и от много красивите жени – за да станат още по-красиви. Една Нефертити например. Или Клеопатра, която е описала хиляди тайни за съхраняване на женската красота и подчертаването й, много от тях посветени на перлите. Наред с доказаните си лечебни качества те имат невероятната способност да влияят на тялото ни, на настроенията ни, на живота ни.

подробно...


Мисията възможна: 7 храни за плосък корем


Мисията възможна: 7 храни за плосък коремСезонът на бикините е в разгара си, но често се случва въпреки всевъзможните диети и ограничения да не можем да се похвалим с мечтаното плоско коремче на плажа.За тези, които добросъвестно и упорито са се грижили за тялото си този проблем отпада, а за другите на помощ идват 7 супер храни, които за отрицателно време стопяват проблемите зони.

подробно...


Летният грим: 7 ярки вдъхновения


Летният грим: 7 ярки вдъхновенияЕдин от най-добрите начини да изразите себе си през лятото е яркият и колоритен грим. Смелите цветове са олицетворение на екзотиката и мечтата за приключения. Свежите неони подчертават слънчевия тен и искрят ослепително в летните нощи.

Има много начини да се възползвате от модната палитра, ето 7 от най-ефектните:

подробно...


7 теми-табу за бившия


7 теми-табу за бившияАко имате нова връзка, последното, което й трябва са сантименталните спомени за предишната. Каквото и да е имало, оставете го в миналото - и добро, и лошо. Може би сегашният ви възлюбен иска да знае повече за времето преди да бъдете заедно. Не му изповядвайте всичко, колкото и изкусително да ви се струва.

Има някои граници, които не бива да доближавате. Може да ги съберем в 7 изречения-табу.

подробно...


Малки тайни за щастлива кожа


Малки тайни  за щастлива кожаТелевизията буквално се задъхва да бълва чудодейни козметични реклами, в които вълшебни кремове и кремчета на известни и не толкова известни фирми карат кожата ни да изглежда блестяща и млада. Почти няма жена, която да не е въздъхнала замечтано или поне да не си е представила за миг вълшебната кутийка в ръцете си. Стоп! Хич не е нужно да тичаш по аптеки, парфюмерии и други популярни места, в които плащаш и получаваш стоката. Има доста по-ефикасни и съвсем безплатни начини да си помогнеш сама. Лесно като да си налееш вода от чешмата.

подробно...


Секси пъстри очи. 7 мейкъп идеи


Секси пъстри очи. 7 мейкъп идеи Лешниковите очи имат притегателна сила. Опасната комбинация от кафяво, зелено и сиво очарова и съблазнява. Много скоро откриваш, че не можеш да откъснеш поглед от тях.

Пъстрите очи се нуждаят от подходящ грим, за да грейнат в пълния си блясък. Ето как!

подробно...


Храни срещу слънчево изгаряне. Топ 7 за лятото


Храни срещу слънчево изгаряне. Топ 7 за лятотоНай-добрият начин да се защитите от слънцето е като го избягвате в пиковите часове и се мажете с плажно масло. На помощ идва и... храната.

Колкото и невероятно да звучи, разни вкусотии като домати, сьомга и дори шоколад засилват естествената защита на кожата от ултравиолетовите лъчи. Ето кои са 7-те храни, щит срещу слънцето в разгара на лятото.

подробно...


ДА и НЕ за чувствителната кожа


ДА и НЕ за чувствителната  кожаАко имате чувствителна кожа, сигурно се чувствате като в приказката за принцесата и граховото зърно. 12% от жените се оплакват от същия проблем. Деликатната кожа може да се възпали почти от всичко – храна, стрес, климатични промени...

За да сведете до минимум неприятните усещания, трябва да спазвате няколко прости правила.

подробно...


4 начина да останем млади


4 начина да останем млади Постоянна борба с бръчките, скъпоструващи процедури, пластична хирургия – какво ли не правят жените, за да победят природата и забавят процеса на стареене. Затова колкото по-рано започнете с профилактиката против състаряването на кожата, толкова по-големи са шансовете да останете млади малко повечко.

Независимо какъв тип е вашата кожа, тя има нужда от хидратиране. Това не се свежда само до козметични средства. Начинът да набавите необходимата влага е като изпивате минимум 1,5 л вода на ден като добавка към овлажняващите тоник, крем и околоочен гел.

подробно...


Море в косите. Мокрият ефект - хит на 2012


Море в косите. Мокрият ефект - хит на 2012Ако лятото е в кръвта ви, а слънцето в очите ви, то вашият стил е морският. Почти сигурно е, че обичате да носите райета, бели сандали и перли, а любимата ви прическа е с мокър ефект. Добрата новина е, че това лято влажната коса е повече от модерна.

Независимо дали изглежда като моделирана от лек дъждец или солени вълни. Прелестта на мокрия ефект е в това, че пренася плажа там, където сте вие!

подробно...


Перфектната закуска. 8 здравословни идеи


Перфектната закуска. 8 здравословни идеи„Закуската изяж сам, обядът раздели с приятели, вечерята подари на врага си“. Това не е просто фраза, а начин на живот.

Диетолозите са категорични, че първото ядене е най-полезно и в никакъв случай не бива да се пренебрегва в името на стройната фигура. Нещо повече, закуската зарежда с енергия и настроение за целия ден – ако е здравословна и питателна разбира се.

подробно...


Летните тайни на педикюра. Идеи за сезон 2012


Летните тайни на педикюра. Идеи за сезон 2012Лято 2012 е в плен на неона, блясъка и смайващите комбинации от цветове и форми. Това важи и за педикюра, който се откроява повече от всякога на фона на изрязаните сандали и секси платформи. Не се колебайте да експериментирате с любимите си оттенъци, всевъзможни флорални, графични и етно мотиви, стикери, кристали и дори 3D декорации. Най-актуалният тренд е различен цвят или украса на всеки нокът.

подробно...


Надхитри глада! 5 лесни трика


Надхитри  глада! 5 лесни трикаИскаш да отслабнеш, но не можеш да надвиеш чувството на глад? Спокойно, апетитът може да се излъже, и то по-лесно, отколкото си мислиш.

Започни с плодове. Страхотен трик е да надвиеш глада с витаминозна и полезна салата. Само че е по-полезно да хапваш плодове и зеленчуци ПРЕДИ, а не след обяда или вечерята.

подробно...


5 маски с... ръжен хляб


5 маски с... ръжен хлябАко е хляб, нека да е ръжен! С това са наясно всички, които обичат да хапват здравословно и полагат какви ли не усилия в името на стройната фигура. Тъмният хляб контролира теглото и нормализира чувството на глад. Освен това е богат на фибри и желязо, а уникалната съставка лизин е незаменима за тялото аминокиселина, която се набавя само чрез храната. И това не е всичко. Най-хубавото е, че ръженото хлебче е просто ненадминато и универсално козметично средство. Под формата на маска, пилинг или обикновена отвара може да сътвори чудеса с кожата и косата. Вижте как!

подробно...


Диета под знака на Зодиака


Диета под знака на ЗодиакаАстрологията навлезе във всяка една сфера на живота и съвсем естествено зае място и в диетите. Тя има най-разумното обяснение защо една и съща диета действа различно на отделните хора. Проблемът или по-точно неговото решение е именно в знака, под който сте родени. Защото всяка зодия има предразположеност към различен начин на живот и различна обмяна на веществата.

Затова пристъпвайки към определена диета трябва да имаме известна представа как да отслабваме, за да не се чудим после какво не изпълняваме, че не постигаме никакъв резултат или пък толкова лош, че изобщо не се брои.

подробно...


Повече от обувки! 12 модела на Коби Леви


Повече от обувки! 12 модела на Коби Леви Бихте ли носили обувки с форма на банан, чаша кафе или голо тяло? Повечето едва ли ще откликнат със звънко „Да!“. Сигурно е за предпочитане да обуеш бананова кора, отколкото да се подхлъзнеш на нея, но все пак се иска доста кураж и чувство за хумор, за да се превърнеш в модел на обувния гений Коби Леви. Израелският дизайнер създава най-лудите и невъобразимо смешни обувки в света. Нарича ги скулптури и парченца изкуство, но е категоричен, че също така са много удобни и практични.

подробно...


Моден тренд за лято 2012: Жълто като слънце


Моден тренд за лято 2012: Жълто като слънцеНе излизайте навън без усмивка – в сила е код „Жълто“! Цветът на слънцето, минзухарите и златните рибки е абсолютният фаворит на Лято 2012. От вечерни рокли и шорти до офис чанти, балерини и високи токове - навсякъде грее най-безгрижният и летен нюанс! Всъщност не един, а стотици са жълтите оттенъци – патешко, тиквено, лимонено, слънчогледово, сигнално жълто... Кой е вашият?

Стилистите са категорични, че бялата кожа "обича" златисто-бежово и горчица, а матовата просто засиява в най-ярките и предизвикателни нюанси.

подробно...


On the beach. 7 неща, без които (не) можем на плажа


On the beach. 7 неща, без които (не) можем на плажаМрежеста туника или почти прозрачна рокля? Едва ли може да се отговори кое е по-секси за плажа. Особено в комбинация с бронзов тен, разпилени коси и поглед, вперен в хоризонта. Плажните дрешки и аксесоари са колкото симпатични, толкова и полезни, предпазвайки от изгаряне. Затова, когато стягате куфарите за морето не забравяйте да си вземете и...

подробно...


Тропически коктейл. Най-горещият тренд за лято 2012


Тропически коктейл. Най-горещият тренд за лято 2012Ако ви пари под петите, ако ви мирише на море, а представата ви за 100%-ово щастие е еднопосочен билет за Хавай, ще ви кажем само "Добре дошли на борда!". Това лято повече от всякога има вкус на тропически коктейл. На мода са цветните принтове и неонът, палмите, сърфовете и огненочервените залези, сламените шапки, бермудите и хавайските ризи - всичко онова, което ни прави безгрижни, почернели от слънцето и пияни от любов!

подробно...


Прозрачна мода. 8 идеи за "невидими" аксесоари


Прозрачна мода. 8 идеи за "невидими" аксесоари Имате ли какво да покажете? На мода са "невидимите" аксесоари от напълно прозрачни материи, напомнящи за дъжд, морска вода или кубчета лед в тропически коктейл. Чантите разкриват съдържанието си, ботушите излагат на показ глезените, а високите токчета създават илюзията, че стъпвате на пръсти!

подробно...


Маникюр с настроение. 7 летни идеи


Маникюр с настроение. 7 летни идеиАко сте в плен на цветни, ярки и фантастични летни сънища, нищо не пречи да ги копирате върху ноктите си. Късият маникюр е фаворит на сезона, а колкото по-щури са цветовете и декорациите, толкова по-голям е шансът да се окажете в епицентъра на най-забавното и безпрецедентно парти!

подробно...


Обеци на макс. 10 летни предложения за лято 2012


Обеци на макс. 10 летни предложения за лято 2012Колкото повече наближава лятото, толкова по-обемни и чудати стават обеците. Затова в разгара на 2012 може смело да заложите на нестандартни бижута с форма на зеленчуци и географски карти, или пък вдъхновени от легенди за крале и скитници. Единственото, което се иска е обеците да бъдат МАКСИмално раздвижени,защо не триизмерни, и никога да не остават незабелязани!

подробно...


Нео(нови) идеи. За още по-свеж грим


Нео(нови) идеи. За още по-свеж гримЦикламени устни или сигналножълта очна линия? Изберете сами за още по-колоритно излъчване през Лято 2012. По всичко личи, че идва сезонът на искрящите, почти шокиращи неонови цветове.

подробно...


Think pink! 7 розови идеи за май


Think pink! 7 розови идеи за  майАко е вярно, че във всяка жена се крие малко момиченце, тази пролет е моментът да го извадите на показ! Захвърлете тъмните дрешки и се покажете на света в цялата си женствена, закачлива и... розова прелест!

Балеринки Stuart Weitzman
Равни и леки като перце, бледорозовите пантофки от естествена кожа ще ви накарат не да вървите, а да танцувате по градските улици. Металният нос е в крак с модните тенденции, а цената от 280 евро приляга като калъп на изящните балеринки...

подробно...


Топ 7 цветни принтове за сезон пролет-лято 2012


Топ 7 цветни принтове за сезон пролет-лято 2012Пръстен с форма на маргаритка, рокля на орхидеи, чанта, изпъстрена с макове – не излизайте навън без тях, защото това лято обещава да бъде бал на цветята! Флоралните принтове и мотиви са по-модерни от всякога и през сезон 2012 разцъфват с неподозирана свежест. Просто открийте своето цвете!

подробно...


Лято в косите. 10 модерни прически


Лято в косите. 10 модерни прически Лятото идва, за да сплете косите ни или да ги вдигне в невъобразим кок, да ги оцвети в бонбонено розово или да ги разроши като бриз и намокри като солено море! Вижте кои са най-горещите, вихрени и фантастични прически на Сезон 2012!

подробно...


В сезона на слънчевите очила. Топ тенденции за Лято 2012


В сезона на слънчевите очила. Топ тенденции за Лято 2012Кой е любимият аксесоар на слънцето? Eстествено, че очилата с всевъзможни форми и цветове! Лято 2012 идва с леко забавни и секси вдъхновения - от ретро до спортен шик и футуризъм. Пластмасата отново е фаворит, стига да бъде разноцветна. Черните и кафяви очила вече са минало. На ход са искрящо бели, червени, небесносини и разбира се - розови аксесоари със 100% лятно настроение! Огромните модели тип „маска“ също нямат място под слънцето. Актуални са малките и средни размери.

подробно...


Бандата на брюнетките. На мода са тъмните коси


Бандата на брюнетките. На мода са тъмните косиТази пролет разкрийте тъмната си страна! Платинено русите и пшеничени коси отстъпват на топли и съблазнителни кестеняви оттенъци. И докато „Бандата на блондинките“ шества из новинарските емисии, тази на брюнетките без усилие превзема модния подиум.

Дългите ленено руси къдрици на топмодела Патрисия ван дер Влит са наполовина скъсени и с цвят на черно кафе. С нова визия е и фешън-откритието Аризона Мюз, която жертва пепеляворусия боб за сметка на къса подстрижка с разпилян бретон в наситено кестеняво.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи