NIVEA LIP CARELip Effect Q10 plus
ПО-МАЛКО БРЪЧКИ – ПОВЕЧЕ ОБЕМ


Nivea Lip Care-Q10 plusНа пазара вече може да се намери перфектният продукт за всеки, който иска да запази естествената красота на своите устни - иновативната формула на балсамът за устни
Lip Effect Q10 plus на NIVEA, първият високоефективен балсам за устни за масова употреба с ефект против стареенето на кожата. Неговата специална формула намалява фините бръчки и първите признаци на стареене на кожата, като едновременно с това увеличава естествения обем на устните. Специалната му консистенция служи като идеална основа за червило, съхранявайки цвета му за по-дълго време.
Балсъмът за устни
Lip Effect Q10 plus на NIVEA съдържа откритата от Байерсдорф активна съставка - Коензим Q10, който е с огромно значение за клетъчния енергиен метаболизъм и енергийно съхранение. Заедно с екстракта от соеви семена, коензимът Q10 изгражда т.нар. Q10 plus Енергиен Комплекс.

Изглаждащият устните балсам – Lip Effect Q10 plus на NIVEA активира естествените защитни и регенеративни механизми на кожата и прави устните да изглеждат по гладки и по-пълни. Екстрактът от невен и маслото от ший правят устните меки и привлекателно красиви. Освен това, съдържащият се в него слънцезащитни филтри (SPF6), предпазват устните от вредните влияния на ултравиолетовите лъчи.