Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » За сайта

За Българския моден портал Fashion.bg

Българският моден портал е създаден през 1999 година от инж.-мениджър Силвия Кабаиванова, управител на ФАШЪН.БГ ООД. Първоначално сайтът е само на английски език и с различен Интернет адрес. От началото на 2001 сайтът е на адрес www.fashion.bg.

Днес Fashion.bg е най-големият специализиран портал и списание за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и вече над 17 години в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската мода и модния бизнес. Във www.fashion.bg ще откриете информация за над 4000 български фирми - производители, дизайнери, модни къщи, търговци и дистрибутори, фотомодели и манекени, модни агенции, модни фотографи, браншови и образователни организации, модни списания. Ежедневно публикуваме модни новини и статии за мода и красота. В портала ще откриете още информация за предстоящи модни събития, видео, бизнес оферти, форум. Отделили сме специален раздел за абитуриенти, сватба и два речника - Английско-български речник на текстилните термини и Речник за красота и козметика.

Издател на www.fashion.bg е "ФАШЪН.БГ" ООД - град Русе. Фирмата има партньори в цялата страна, с помощта на които поддържа пълна и актуална информация за събитията от света на модата в България.

Специално внимание се отделя на популяризирането и изграждането на имиджа на Българската мода пред чуждестранните Интернет потребители в сайта bgfashion.net.

Във Fashion.bg се публикуват оригинални материали, написани от нашите редактори и материали от БГНЕС, Fashion Lifestyle Magazine и други наши партньори.

Екип:

Силвия Кабаиванова - главен редактор
Капка Манасиева - кореспондент
Бояна Иванова - редактор
Светлана Видинска - сътрудник
Гергана Коджабашийска - сътрудник
Велизар Гарвалов - уеб дизайнер
Цветомир Сарачилов - програмист

 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Поля Миланова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече