Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Реклама на сватбени колекции

Реклама на сватбени колекции

Цената за реклама в специализирания раздел за сватбени колекции svatba.fashion.bg за 1 година е 240 лв. с ДДС. Всички фирми се ротират при всяко зареждане на първата страница. Може да се доплати за фиксирана позиция на първия ред - 120 лв. с ДДС/година. Подредбата на логата в ляво е по азбучен ред.

Условия за публикуване на колекция
Трябва да ни предоставите максимум 20 качествени снимки на ваши модели. Вашият профил ще съдържа и информация за контакти и линк към сайта ви. Допълнително ще публикуваме и ПР публикация в Българския моден портал Fashion.bg за вашата колекция.

ПР публикациите стоят на първа страница във Fashion.bg минимум две седмици и после остават завинаги в портала. Прочетете повече за ползата от ПР публикациите

Разделът ще привлича посетители и с директна връзка от менюто на Fashion.bg и банер, който се показва дневно на около 7000 посетители на сайта.

svatba.fashion.bg предлага удобство и спестява време на Интернет потребителите, като предлага най-добрите колекции на едно място! Очакваме и Вашата колекция!

За контакти
Снимки на вашите модели можете да изпратите на office@fashion.bg. За повече информация можете да се обадите на 0898272161, Силвия Кабаиванова.

За заплащане на рекламата ползвайте банковата сметка на "ФАШЪН.БГ" ООД:
Първа Инвестиционна банка – Русе
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG34 FINV 9150 10BG N0JQ BA

  • Личности
  • Модели

designer

Камелия Тодорова


Българска певица и киноактриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече