Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Красимира Стоянова



Брой статии: 6

Ще празнувате ли любовта?


Ще празнувате ли любовта?Когато си помисля за деня на влюбените веднага се сещам за множество малки, червени сърчица, букет рози, бутилка вино, шоколадови бонбони и розов плик с картичка с любовни думи. Това е ден, който мирише на цветя, в небето летят балони разминавайки се с бели гълъби... Наближи ли 14 февруари усещам въздухът зареден с енергия. Тогава хората се разделят по интереси на романтици и скептици. Едните въздишат и славят този ден, приготвят се с внимание в детайлите, кроят изненади за любимите си половинки, а другите стоят отстрани и наблюдават с пренебрежителни усмивки, обявяват на всеослушание, че това е просто лигавене и ненужно напъване да афишираш чувствата си.

подробно...


Искате ли да сте щастливи? Прегръщайте се!


Искате ли да сте щастливи? Прегръщайте се!Искате ли да имате добро настроение? Да сте щастливи и спокойни? Да се разтопите в сладкото чувство, че не сте сами на света? Тогава - прегръщайте се!

Всеки има момент, в който изпитва нуждата от допира на друго живо същество. Безпомощното бебе се успокоява, щом усети нечии добри ръце. Това го кара да се чувства защитено и в безопасност.

подробно...


Да си хапнем плевели


Да си хапнем плевелиАко ви е писнало от обикновената зелена маруля и тривиалния спанак, потърсете нещо по-екзотично, нещо не толкова познато, но пък и не толкова различно. Така може да изявите претенции, че сте модерни и в крак със съвременната кухня, макар че всичко ново, както се оказва в повечето случаи, е добре забравено старо. Напоследък кулинарията разнообразява салатите с едно зелено, листно растение с по-особен вкус. Руколата.

подробно...


Животът ни е на крилата на една пчела


Животът ни е на крилата на една пчела2012 година ни отмина без да настъпи очакваният край на света. Предсказанията на инките се оказаха народни приказки, очакваните метеорити промениха траекторията си, полюсите не смениха местата си, цунами не заляха цялата планета и земетресенията си останаха в границите на нормалното. Като цяло човечеството продължава да върви напред, макар и не с толкова бодри крачки. Но, опасности за нас все още има. Може би не толкова грандиозни и лесно различими. Знаците са там, за всички, които ги търсят и искат да ги разчетат.

подробно...


Няколко причини да си хапнем авокадо


Няколко причини да си хапнем авокадоОпитвали ли сте някога авокадо? Ако сте, значи или го обожавате или не го понасяте. Или просто не знаете какво да правите с него. При всички случаи е добре е да сте от любителите на този екзотичен плод, заради многото полезни качества, които притежава. Нека разберем, какви са те:

Авокадото е плод, но има вкус на зеленчук. Произхожда от Централна Америка и е познато на ацтеките и маите още преди 8000 г.

подробно...


Знаете ли кой пръст от ръката е свързан със сърцето ?


Знаете ли кой пръст от ръката е свързан със сърцето ?Анонимният, магически пръст, пръстът за пръстена - така наричат четвъртия пръст на ръката още от древността.

Отдавна хората са забелязали връзката между дължината на този пръст и някои качества. В последно време има и научни доказателства за това.

В контраст с разума и дисциплината на средния пръст и волята за власт на показалеца, безименният е пръстът на естетиката, на оценяването, на красивото.

подробно...






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи