Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Проф. Любомир Стойков



Брой статии: 3
Проф. Любомир Стойков

Йорданка Чернаева: Уроци и мъдрост от легендата на българската мода


Йорданка Чернаева: Уроци и мъдрост от легендата на българската модаДоцент Йорданка Чернаева е завършила Национална художествена академия и е член на Съюза на българските художници. През годините е работила като главен дизайнер в модна къща „Рила”, модна къща „Агресия”, разработвала е колекции за редица български фирми, за немската фирма „Мак”, за международни форуми и панаири в Мюнхен, Париж, Москва, Токио, Белград и др.

подробно...


Мария Бакалова обра точките на червения килим за "Оскарите"!


Мария Бакалова обра точките на червения килим за "Оскарите"!Ефектът наистина е зашеметяващ, когато най-авторитетни световни медии определят номинираната за „Оскар" българска актриса Мария Бакалова за №1 на червения килим. Това се случи по време на церемонията за раздаването на 93-тите награди на американската Академия за филмови изкуства и науки в „Юниън стейшън" в центъра на Лос Анджелис. И причината за това съвсем не е само стилната бяла рокля "Принцес" на "Луи Вюитон", изработена от 100 метра тюл, нито пък само разкошното в сдържаността си и сдържано в разкоша си диамантено колие "Moussaieff Jewellers", нито дори в рисунъка на впечатляващия грим на Williams и Dennihan, вдъхновен от принцесата на Монако Грейс Кели.

подробно...


Издъхна първият български манекен


Издъхна първият български манекенКой е Сашо Йорданов? Той е първият български професионален мъж-манекен, музикант, състезател по плуване – на младини.

подробно...






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи