Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Ралица Русева



Брой статии: 5

Внимавайте при избора на спортни обувки


Внимавайте при избора на спортни обувкиНаскоро излезлите спортни модели маратонки с пет пръста, бяха хит и привличаха вниманието като новост при спортните обувки. Оказа се обаче, че симпатичният и атрактивен дизайн всъщност е вреден.

подробно...


Японци с нова заявка за Рекордите на Гинес


Японци с нова заявка за Рекордите на ГинесВ Япония създадоха най-малката книжка. Името й на японски е Шики но Кусабана – „Сезонни цветя“. За да я прочетете ви трябва микроскоп, тъй като е с размери 0.73 и 0.01 милиметра. Някои казват, че даже може да се събере върху иглено ухо. Интересно, нали ?

Мини-книжката има 22 страници и е публикувана от компанията Toppan Printing, която се занимава с отпечатването на микрокниги още от 1964 год.

подробно...


Dolce & Gabbana есен-зима 2013/2014 - Богатство и декорация


Dolce & Gabbana есен-зима 2013/2014 - Богатство и декорацияНевероятна колекция на изкуството, ключовите думи за която са именно тези - богатство и декорация. Мозайки и стенописи бяха представени върху рокли, поли и блузи, обсипани със скъпоценни камъни. Приказни мозайки надничаха дори от токчетата на обувките на моделите. 50-те бяха върнати с блясъка на златисто жълто, червено, синьо, зелено. За величие на моделите бяха поставените в косите им бляскави кралски корони. Роклите са с дължина до коляното, малко под него или дълги. Впечатление направи и дължината на ръкавите на повечето рокли - до лакътя.

подробно...


Ева Лонгория променя стереотипа за реклама на котешка храна


Ева Лонгория променя стереотипа за реклама на котешка хранаИзлязлата в Америка реклама за котешки храни с Ева Лонгория разби съществуващите ни представи за жените, които имат котки. Вероятно това е била и целта на рекламата. Сексапилната актриса от "Отчаяни съпруги" открито заяви - „Феновете ми знаят, че обичам актьорската игра, благотворителността, готвенето и танцуването, но участието в тази кампания ми помогна да покажа и страстта си към домашните любимци - особено котките”.

подробно...


Ролан Муре есен-зима 2013/2014 "Ода за Париж"


Ролан Муре есен-зима 2013/2014 "Ода за Париж"Ролан Муре обича Париж, както и парижани. А кой олицетворява по-добре парижани от самата Катрин Деньов във филма "The Hunger"? Тя е незабравима в ролята на тайнствения вампир, облечен със стил и елегантност. Колекцията на френския дизайнер е вдъхновена от нея: тя има чар на недостижима жена-воин, увита в шикозни и чувствени рокли, но се контролира с напълно френски нюх и съблазън.

подробно...






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи