Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория

Fashion.bg » Търсене с ключова дума "фирми предлагащи CAD/CAM услуги"

фирми предлагащи CAD/CAM услуги

За Вас ние изпълняваме: конструиране на облекла, градиране/размножаване на кройки, изготвяне на кроялен план, подреждане на настили за кроене, конвертиране на данни от различни КАД системи, създаване на кът и плот файлове

Ключови думи: фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 511 | Дата: 06-03-2019
Фирмата е ексклузивен представител на американската КАД система "StyleCad". Изключителен софтуер на достъпни цени за малки и големи текстилни предприятия. "Текс-Техника" предлага също плотери, дигитайзери, роботи за кроене и др.

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 5841 | Дата: 07-09-2016
Предлагаме пълна гама на услуги за шевната индустрия. Дизайн, разработване на кройка, компютърни CAD кроки, мостриране, градиране в размери, направа на маркери за кроене, кроене за производство, ушиване и финиширане.

Ключови думи: фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 6445 | Дата: 17-06-2016
Построяване на базови конструкции за шивашки изделия, конструктивно моделиране на дрехи, градация /размножение/ на детайли, създаване на маркери /шаблони/ на детайлите и изчертаването им на хартия.

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 6647 | Дата: 05-08-2015
Фирма «Би Фешън Брендс» предлага пълна гама от услуги за модната индустрия: дизайн, кроене, мостриране, производство, митническо оформяне, логистика и доставка. Модерно оборудване, CAD/CAM с-ма, кроялен робот

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 11377 | Дата: 30-08-2014
Извършва CAD/CAM услуги за фирми. Конструиране, дигитализиране, моделиране, градиране, редене на маркери, плотиране, конвертиране, твърди кройки. Използва се системата GERBER

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 7186 | Дата: 03-07-2014
Ние извършваме услуги за цялостния процес по проектиране на облеклото. Нашите моделиери имат дългогодишен опит в конструирането и градирането на облекла. Както и конвертиране, подреждане и разпечатване на маркери за производство от различни системи.

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, обучение в областта на модата, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 10502 | Дата: 10-03-2014
Mars-M69 ЕООД предлага пълна гама CAD/CAM услуги в кратки срокове и на приемливи цени. Изработва по поръчка официални тоалети, ежедневни и спортни облекла.

Ключови думи: текстил, тъкани, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 14051 | Дата: 27-08-2009
Официален представител на техника с марка Gerber. CAD услуги-дигитализиране,моделиране, градиране, плотиране, конвертиране от всички видове CAD системи. Продажба и сервиз на кроялна техника и консумативи. CAD/CAM хардуер и софтуер Гербер. Обучениe.

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, фирми предлагащи CAD/CAM услуги

Посещения: 21405 | Дата: 04-03-2008
Цялостно оборудване на шивашки цехове, подбор и обучение на персонал, продажба и сервиз на кроялна техника и консумативи. CAD/CAM хардуер и софтуер Style CAD. Услуги,сервиз, конвертиране,разработка на модели,градиране и чертане на плотер.

Ключови думи: CAD/CAM софтуер, гладачни маси, дигитайзери, консумативи, плотери, резервни части, фирми предлагащи CAD/CAM услуги, шевни машини

Посещения: 24096 | Дата: 27-11-2007

Разширено търсене в директорията

Разглеждане на фирмите по град и/или категорияBridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти