Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Реклама на абитуриентски колекции

Реклама на абитуриентски колекции

Вече няколко години съществува специализираният раздел за абитуриентски колекции abiturienti.fashion.bg В момента набираме колекции за 2019 година. Цената за присъствие в раздела за цялата абитуриентска кампания е 200 лв. без ДДС (240 лв. с ДДС), а реално вашите данни ще останат в сайта през цялата 2019 г. Всички фирми се ротират при всяко зареждане на първата страница. Може да се доплати за фиксирана позиция на първия ред - 120 лв. с ДДС/година. Подредбата на логата в ляво е по азбучен ред.

Условия за публикуване на колекция
Трябва да ни предоставите максимум 20 качествени снимки на ваши модели. Вашият профил ще съдържа и информация за контакти и линк към сайта ви. Допълнително ще публикуваме и ПР публикация в Българския моден портал Fashion.bg Вижте примерна публикация

ПР публикациите стоят на първа страница във Fashion.bg минимум две седмици и после остават завинаги в портала. Прочетете повече за ползата от ПР публикациите

Защо да участвате
Сайтът abiturienti.fashion.bg е на първо място в Google при търсене на "абитуриентски колекции", "абитуриентски рокли", "рокли за абитуриенти" и в топ 10 на търсачката при търсене на "вечерни тоалети", "бални рокли 2019", "бални обувки 2019" и др.

Разделът привлича посетители и с директна връзка от менюто на Fashion.bg и банер, който се показва дневно на около 5000 посетители на сайта.

abiturienti.fashion.bg предлага удобство и спестява време на Интернет потребителите, като предлага най-добрите колекции на едно място! Очакваме и Вашата колекция!

За контакти
Снимки на вашите модели можете да изпратите на office@fashion.bg. За повече информация можете да се обадите на 0898272161, Силвия Кабаиванова.

За заплащане на рекламата ползвайте банковата сметка на "ФАШЪН.БГ" ООД:
Първа Инвестиционна банка – Русе
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG34 FINV 915010 BGN0 JQBA
Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Теди Кацарова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече