Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Светлана Видинска



Брой статии: 137
Светлана Видинска

Изберете страница:  « 1 2 »


Лак с пролетно настроение. Топ тенденции за сезон 2012


Лак с пролетно настроение. Топ тенденции за  сезон 2012 След сигнално жълтия маникюр ала Риана, който завъртя главите ни миналото лято и синята магия на есента, на мода е добрата стара класика. Неон, nude и червено са властелини на модния подиум, а нейл-артът залага на преливащи цветове и всевъзможни райета.
Nude

Телесните оттенъци обсебиха Пролет 2012. Полупрозрачен светъл лак, бежово и бледорозово – всички вариации по темата „невидим лак“ се приветстват. Горещ акцент е оцветяването на ноктите в оттенъка на кожата, за да се получи илюзия за още по-дълги и тънки пръсти.

подробно...


Парола: Clutch. Топ тенденции за Пролет 2012


Парола: Clutch. Топ тенденции за Пролет 2012 Малка, секси и капризна – тя е чантата клъч! И независимо дали от естествена кожа, сатен или плетена на една кука, ярко портокалова или с цвят на морска перла, трябва да ни бъде подръка. Особено тази пролет.

Змийска и крокодилска кожа

"Хищните" чантички clutch са повече от модерни в годината на Дракона. Не само от естествена кожа, но и всякакви имитации. Колкото по-ярки, толкова по-добре - като творенията в оранжево, зелено, наситено лилаво, циклама и синьо на Emilio Pucci. Някои модели приличат на обикновени чанти, но се носят в ръка.

подробно...


Много я(р)ко. Модният тренд Colour block


Много я(р)ко. Модният тренд Colour blockПролет 2012 е сезонът на ярките, весели и възможно най-колоритни тенденции. Докато едни дизайнери избират флоралните принтове или приглушената гама на пастелните отенъци, други смело експериментират с неонови цветове, отсичайки ги един от друг с контрастни цветове. Този много актуален днес тренд на име Colour block се роди още миналата пролет с „раираната“ разноцветна колекция на Prada, неоново-златистите коктейлни роклички на Gucci и вдъхновените от дъгата дрешки на Jil Sander. Година по-късно вече нямаме никакви колебания да смесваме огненочервено с бонбонено розово и през новия сезон сме готови да продължим с експериментите в духа на най-добрите дизайнерски колекции Spring/Summer 2012.

подробно...


Трилъри от братя Грим. 5 страшни мейкъп идеи за Есен 2012


Трилъри  от братя Грим. 5 страшни мейкъп идеи за Есен 2012 Зловещи клоуни, пънк-кралици с пробити устни и носове, зомбита и персонажи от японско аниме – не, това не са герои от трилър, а мейкъп-идеи за Есен-Зима 2012. Развихрената фантазия на дизайнери и стилисти превърна модните седмици в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано в нещо като бал на чудовищата

подробно...


Роден за флирт. Пролетният грим на 2012


Роден за флирт. Пролетният грим на 2012От минималистичен грим до драматичен smokeyeyes с изкуствени мигли, гримът на Пролет-Лято 2012 е пълен с изненадии нестандартни хрумки. На мода са както ярките устни в червено или тъмнокафяво, така и едва забележими оттенъци, изтънчена бледност и руж с естествен ефект. Разнообразието е огромно и нищо не пречи да се въоръжите с идеи, които си струва да изпробвате през новия сезон!

подробно...


Принцесата на бял кон - пролетни колекции за 2012


Принцесата на бял кон - пролетни колекции за 2012Рокля в бонбонено розово, изящен ток и малка коронка – пред вас е новата повелителка на модния подиум. Пролетните колекции 2012 слагат край на готиката, грънджа, заемките от мъжкия гардероб и агресивния фетишизъм в стил „секси камериерка“. В центъра на прожекторите е палавата, глезена принцеса, която, в крайна сметка, се крие във всяка жена.

Креативният директор на Louis Vuitton Марк Джейкъбс доказа, че ако принцове на бял кон почти не се срещат, то принцеси - под път и над път.

подробно...


10 мига от пролетта. Модните закони на Сезон 2012


10 мига от пролетта. Модните закони на Сезон 2012Дантелена рокличка, матадорски костюм и панталон тип пижама – това са само част от модните капризи на Пролет 2012. Горещите трендове варират от прилепнала по тялото кожа в стил Жената-котка до романтични десени на цветя.

Доста тенденции от минали сезони ще бъдат в сила и през пролетта на 2012. Такива са ярките цветове като портокалово и наситено синьо, обувки „Оксфорд“, както и рокли и палта в стил пачуърк. Култът към бельото от 2010 също остава с нас: рокли, напомнящи нощнички и съвсем прозрачни поли се срещат в повечето колекции.

подробно...


Военно положение. Есенната колекция на MaxMara


Военно положение. Есенната колекция на MaxMara Леви, десни, раз, два - на подиума излиза есенно зимната колекция 2012-2013 на MaxMara! На фона на романтичните флорални и винтидж мотиви, налагани от повечето модни брандове, тя е внезапен завой към безмилостната, андрогенна красота на милитъри стила.

Ето защо MaxMara ще окупира есента с маслиненозелено, каки, телесно, бледосиво и черно, тук-там разбивайки монохромната гама с черно-бели райета и каре.

подробно...


(П)есен за романтиката - колекция есен-зима 2012-2013 на Ердем


(П)есен за романтиката - колекция есен-зима 2012-2013 на Ердем Септември ще бъде май, или поне това обещава есенната колекция 2012-2013 на Erdem. Цветя и дантела украсяват дрехите в неоново синьо, розово, жълто-зелено и особеното лилаво на люлякова градина по здрач. Флоралните мотиви се застъпват с жизнерадостно каре.

Верен на себе си, 36-годишният Ердем Моралиоглу създава безкрайно привлекателен силует с високо деколте, поло яка и дължина до коляното, оставяйки на показ само фините ръце и изящни глезени на моделите. Но взривоопасната комбинация от латекс и дантела е тайното оръжие на сексапила в тази на пръв поглед романтична колекция.

подробно...


П(р)олет на фантазията


П(р)олет на фантазията Чанта с форма на раковина, гривна, на която се полюшват люти чушлета и чесън, а за финал – огърлица от зарове за игра. Мислите си, че боговете сигурно са полудели, но всъщност това се случва, когато модата срещне пролетта на 2012-а. И ако усмивката ви направо се е смръзнала от зимните виелици, няма начин да не грейне след един поглед към модния подиум.

Зеленчуци който не яде...
Долче и Габана дори не са чували тази песничка, но това не им пречи да украсят рокли обувки и чанти с щедра реколта от зеленчуковата градина.

подробно...


Зима по бразилски. Новата колекция на Carlos Miele


Зима по бразилски. Новата колекция на Carlos MieleКато всеки бразилец, Carlos Miele няма нищо против зимата – стига да бъде гореща. Широкопола шапка, меко пончо с ресни и панталон „бомбача“ – пред вас е новата колекция Есен-Зима 2013 на 48-годишния дизайнер. Вдъхновена от екзотичната пампа на Южна Бразилия, тя е дива романтика в гаучо стил.

От катранено черно до ослепително бяло, от златисто до наситено синьо и виолетово ни пренасят в трепкащата мараня на безкрайната степ. Пъстри и жизнерадостни роклички с дължина до коляното отстъпват място на модели, съшити от копринени ленти с ефект на венециански щори.

подробно...


Зимен флирт. Новата колекция на Rag & Bone


Зимен флирт. Новата колекция на Rag & BoneСкини панталон и кокетна поличка, спортен блейзър и елегантно палто – всички са подходящи за зимата. Особено ако ги носите наведнъж. Това предлага модното дуо Rag & Bone за сезон 2012-2013. По време на модната седмица в Ню Йорк дизайнерите Дейвид Невил и Маркъс Уейнрайт показаха многопластови, раздвижени и секси urban-дрешки от туид, вълна, кожа и пера. От черно-бяло и гълъбово сиво до синьо, бордо и ярко оранжево преливат в зимната палитра, а райета, рибна кост и флорални мотиви заковават термометъра на степен „горещо“!

Може би най-колоритни са палтата тип одеало, стегнати в здравата прегръдка на войнишки колан, а комбинацията султратесен панталон, голф или шалвари е идеална за дълго скитане по заснежените улици. Асиметричните поли „прегърни ме“ и роклички по тялото са неразделни с дебелия клин или панталон – и въпреки че тази любов е deja vu, изглежда по нов и свеж начин.

подробно...


Под знака на котвата. Пролетната колекция на Bill Blass


Под знака на котвата. Пролетната колекция на Bill BlassДобре дошли в яхтклуба! Това е посланието на пролетната колекция 2012 с марка Bill Blass. От бели шорти и тъмносини блейзъри с лъскави копчета до едва докосващи земята рокли с аристократично-небрежен вид, всичко носи духа на авантюрата в открито море. Дизайнерът Джефри Монтейро допълва традиционната черно-бяла гама със сочните, пламтящи над хоризонта жълти и червени оттенъци на летните залези.

подробно...


От Ван Гог с любов. Лятната колекция на Rodarte


От Ван Гог с любов. Лятната колекция на Rodarte Ако неистово копнеете за лятото, с неговото опожаряващо слънце, горещ пясък и поля от слънчогледи, за вас е новата колекция на Rodarte. Топлият жълт цвят на разтопено злато, тревистозелени и лазурно сини оттенъци се сливат в женствени и обсебващи погледа роклички. Сестрите Kate и Laura Mulleavy черпят вдъхновение от слънчогледите на Ван Гог, копирайки дословно живописните платна със 130-годишна история върху ефирен шифон, тежка коприна и гладък сатен.

подробно...


Мисия Холивуд, или висша мода от Elie Saab


Мисия  Холивуд, или висша мода от Elie SaabНезависимо дали е малка, секси и прозрачна или падаща до земята феерия от сребристи нишки, всяка рокля на Elie Saab рано или късно се озовава в светлината на прожекторите. Името му върви редом с това на Оскар и миниатюрната златна статуетка доста често се оказва в ролята на аксесоар към убийствено красивия тоалет, дело на ливанския дизайнер. Факт е, звездите об(л)ичат Elie Saab.

И тази любов разцъфва в колекцията висша мода 2012, представена на модната седмица в Париж. Леки и въздушни рокли, украсени с полускъпоценни камъни, бродерия, мъниста и обемни апликации започват пътя си от сърцето на Франция, за да пленят сърцето на Холивуд. За кой ли път.

подробно...


Мини "на макс". Круизната колекция Erin Fetherston Resort 2012


Мини "на макс". Круизната  колекция Erin Fetherston Resort 2012Малката рокля е голяма работа в круизната колекция Erin Fetherston Resort 2012. За да я носите, трябва да имате безкрайни крака и $375 в брой - толкова струва най-скъпият модел. "Мини рокличка на мини цена" - по тази рецепта 29-годишната блондинка от Калифорния създава асиметрични туники, балони и дори кринолини.

Пепел от рози, сметана, синьо, сиво и черно кръстосват шпаги в колекцията, пукаща се по шевовете от невинен сексапил ала Лолита. Леопардовият принт е в комбинация с прозрачни материи и ретро нанизи от перли, а цветята - още един хит от лято 2011, са във вид на плетиво.

подробно...


В очакване на Джулай морнинг: Круизната колекция на Rachel Zoe


В очакване на Джулай  морнинг:  Круизната колекция на Rachel  ZoeКруизната колекция на Rachel Zoe ни връща в блажените години, когато рокендролът беше млад. От дънки тип чарлстон до лежерни хипи рокли със свободна кройка, всеки детайл е класика от 70-те с нов аранжимент.

Това е едва втората колекция на 40-годишната „магьосница от Ел Ей”, която почти на магия печелеше по $ 6 000 на ден като моден стилист на Кийра Найтли, Салма Хайек и Парис Хилтън. И ако се питате какво е забъркала този път, отговорът е огнена смес от ретро, но секси дрешки в агресивни цветове - синьо, кърваво червено, отровно лилаво и убийствени аксесоари като ултрависоки токове и грамадни очила от ерата на „Ролинг Стоунс”.

подробно...


Круизната колекция на Yves Saint Laurent: Ах, морето


Круизната колекция на Yves Saint Laurent: Ах, моретоАко вярвате, че всички пътища водят към морето, за вас е круизната колекция Yves Saint Laurent Resort 2012. Креативният директор Стефано Пилати е в свои води, когато става въпрос за моряшки якета и панталони, латексови мини поли и леки като вечерен бриз роклички, родени от неувяхващата любов между червеното и черното. "Ив Сен Лоран създаде "морска" колекция през 1982 г., така че казах - защо не?", споделя Пилати, посягайки към най-актуалния принт на Лято 2011 - райетата.

Широки тениски с "лодка" деколте и пола-панталони са идеалният вариант за круиз до най-слънчевата дестинация, а мини полички с ултрависока талия и двуредно закопчаване превземат на абордаж модния подиум. Къси сака с буфан ръкави и яркочервен тренчкот с асиметричен силует внасят доза елегантност в солената романтика на далечните плавания.

подробно...


Круизната колекция на Oscar De La Renta: Шифърът на Пикасо


Круизната колекция на Oscar De La Renta: Шифърът на  ПикасоКруизната колекция Oscar De La Renta Resort 2012 не трябва да се описва с думи, а с четка. Защото 79-годишният дизайнер, започнал кариерата си като студент по изобразително изкуство в Мадрид, превръща моделите в ходещи картини на испанския гений Пабло Пикасо. Черно-бели принтове, "кубични" рисунки, брошки и колиета с драматични форми и наситени цветове - шифърът на Пикасо е разгадан. Но под творбите на гениалния художник Oscar De La Renta слага своя собствен подпис: силно вталени и асиметрични мини роклички, палави „балони”, свободно макси, съчетано с бродирана жилетка и ретро бански с V-образно деколте, надничащ изпод елегантно манто.

подробно...


Пъстър френски маникюр - стъпка по стъпка


Пъстър френски маникюр - стъпка по стъпка През лятото всичко става цветно, дори френският маникюр. С помощта на една простичка технология можете да декорирате своя френч с цветовете над дъгата, изгряваща над морето и плажа. Всичко, което ви трябва са любимите ви оттенъци лак и парче хартия плюс огромна доза лятно настроение.

подробно...


Круизната колекция на Ели Тахари: От Мароко с любов


Круизната колекция на Ели Тахари: От Мароко с любовКруизната колекция Elie Tahari Resort 2012 е за жената от романите на Агата Кристи: влюбена в Ориента, богата, разглезена и малко опасна. За да я създаде, 58-годишният дизайнер търси вдъхновение в сърцето на Мароко - Маракеш, и столицата Рабат. Но намира нещо повече.

Тюрбани, кафтани, дълги поли и рокли с тежка бродерия разплитат загадката за мистичната красота на ориенталката.

подробно...


Лятната колекция на Elie Saab: Рокли за милиони


Лятната колекция на Elie Saab: Рокли за милиониЗа да носите рокля на Elie Saab са ви нужни първо, ослепителна усмивка, и второ червен килим. Не е задължително да сте в Холивуд (макар че сме свикнали да виждаме негови творения на Оскарите). Въпросът не опира до пари, а до излъчване. Има нещо в тези ефирни, дълги до земята рокли, което ви кара да се чувствате като момиче за милиони.

Ако и преди сте се влюбвали в някой от моделите на 46-годишния ливанец, то новата колекция Лято 2011 ще ви се стори като дежа вю.

подробно...


Лятната колекция на Blumarine: Под знака на леопарда


Лятната колекция на  Blumarine: Под знака на леопардаАна Молинари, модната кралица от Модена, знае как да укроти леопардовото - като го съчетава с небесно синьо, кремаво и бледо розово, цветовете на розова градина по изгрев слънце. Ето как нейният бранд Blumarine превръща най-агресивният принт в почти неистов копнеж за нежност.

Къси роклички, готови за горещо родео, се комбинират с каубойски колани и чанти с ресни. Рокли-туники с широки ръкави провокират с безгрижния сексапил на хипи поколението.

подробно...


Модни тенденции за Лято 2011: Номерът на китайката


Модни тенденции за Лято 2011: Номерът на китайката Компасът на модните дизайнери това лято сочи на изток.
От страната на изгряващото слънце Япония до страната на незалязващите надежди Китай, фешън вдъхновенията не познават граници.

Копринени пояси, широки ръкави и островърхи шапки са пътните знаци, които трябва да следвате, ако решите да хванете Източния експрес в модата.

подробно...


Лунният маникюр: 2 начина как да си направим сами нокти "ала Риана"


Лунният маникюр: 2 начина как да си направим сами нокти "ала Риана"Лунният маникюр е една от горещите тенденции за Лято 2011. И в това няма нищо чудно, защото е свеж, оригинален и позволява най-невероятни цветни комбинации. Едва ли някой знае истинската възраст на този маникюр. Казват, че е „роден” през 40-те години в Холивуд, затова го наричат холивудски френч, но през 2007 г. е лансиран от стилистите на Dior, тъй че е известен и като маникюр Диор.

Лунният маникюр много прилича на френския, с тази разлика, че подчертава не края на нокъта, а полумесеца в неговата основа.

подробно...


Гримът на лято 2011: Свеж и ярък


Гримът на лято 2011: Свеж и яръкВсеки сезон идва с нови тенденции в макиажа. Лято 2011 не е изключение, но хубавото е, че актуалните стилове са толкова разнообразни, че със сигурност ще откриете прелестния, неповторим и единствен грим, който отразява стила и начина ви на живот.

От естествената красота до "театралния" шик и изобилие на цветове - днес границата е съвсем тънка, и само от вас зависи от коя страна ще застанете. Едно е сигурно, това лято ще бъде смело, дръзко и много весело. Експериментирайте, забавлявайте се и заложете на макиажа, който гарантирано ще ви донесе горещи емоции и много настроение в лятната фиеста.

подробно...


Този див, див запад. Лятната колекция на Ralph Lauren


Този див, див запад. Лятната колекция на Ralph LaurenВ Дивия запад първо стрелят, после питат кой е. Затова внимавайте, колекцията Пролет-Лято 2011 на Ralph Lauren ще ви простреля право в сърцето. От Джеси Джеймс до Винету, от Големия влаков обир до Малката къща в прерията, модното вдъхновение на 72-годишния дизайнер е в стил "уестърн".

Белият цвят доминира в колекцията, но сребристо като дуло на „Смит и Уестън” и кафяво като прерийни пясъци, са акцентите, които се открояват.

подробно...


Модни тенденции за Пролет-Лято 2011: Мечти за рай(е)


Модни тенденции за  Пролет-Лято 2011: Мечти за рай(е) Ако синоптиците бяха модни дизайнери, щяха да ни обещаят дълго и горещо лято на бели и сини райета. И в дъжд, и в пек това е най-актуалният фешън тренд за сезона. От ти-шърти до коктейлни роклички, всичко е в плен на старата мечта - да избягаш от всичко и станеш моряк. Поне за летния отпуск.

С макси роклята на Jil Sander - свободна, дълга до петите и вдъхновена от моряшката фланелка, не е трудно да си го представиш. И от Prada са на път да предизвикат морско вълнение с малка рокля в тъмносиньо, черно и бяло и шапка с огромна периферия за вълнуващ круиз до някой слънчев остров.

подробно...


Модни тенденции за Пролет-Лято 2011: Сексапил на една кука


Модни тенденции за Пролет-Лято 2011: Сексапил на една кука Ако мислите, че плетивото на една кука се крие в бабината ракла, хвърлете поглед към модния подиум. Рокли, чанти и сандали, плетени на ръка, са новата любов на Dior, Celine и Ferragamo. Разголени, вълнуващи, секси и на една ръка (или една кука) разстояние от плажа и морето, те са най-горещият хит за Лято 2011. Същото се отнася за банските от макраме – онази странна плетка от бримки и възли, измислена от старите рибари. Е, може да не стават за плуване, но за разходка с яхта – със сигурност.

Aко търсите изход от това (о)плетено положение, защо не опитате с ослепително бялата къса рокля на Julien MacDonald, „съшита” от корабни въжета и рибарски мрежи? Идеална е за бягство на самотен остров!

подробно...


Модни тенденции за пролет-лято 2011: Макси, макси, макси!


Модни тенденции за пролет-лято 2011: Макси, макси, макси! Дългата рокля е като флирт на плажа - романтична до припадък и чувствена до лудост. Нищо чудно, че се върна на мода и се очертава като летен хит. И докато минито не оставя почти нищо на въображението, макси роклята разпалва фантазията до краен предел с дълга цепка или гол гръб.

От снежно бяла до индигово синя или огнено червена, ще я откриете във всички модни колекции, а леопардовото, флоралните и графични принтове й пасват повече от всякога.

подробно...


Модни тенденции пролет-лято 2011: Код Оранжево


Модни тенденции  пролет-лято 2011: Код  ОранжевоГотови ли сте за лято с аромата и свежестта на добре узрял портокал? Ако да, носете оранжево. То се превърна в мания за дизайнерите тази година. Почти като в песничката "Оранжево небето, оранжево морето", цветът на тропическото слънце нажежи опасно страстите на модния подиум. Виновна е Тори Бърч, която от доста време го използва като подпис в колекциите си - вмъквайки тук оранжева чанта, там оранжев сандал. Това лято му се отдаде напълно и лудото й влюбване не остана незабелязано.

подробно...


Великолепната седморка Или 7 бални рокли "Made in BG" за секси принцеси


Великолепната седморка Или 7 бални рокли "Made in BG" за секси принцесиАко искате да превърнете абитуриентския бал в началото на своята приказка, внимавайте каква рокля ще изберете. Ако е сладка, палава и дръзка, ослепително красива и създадена за влюбване, значи е точно за вас. Повече от сигурно е, че ще я откриете в най-новите колекции на родните дизайнери.

Бал 2011 е истинско предизвикателство за модните къщи, защото дрескодът тази година е "Секси!". Вижте и нашият Топ 7 на най-горещите роклички с марка "Произведено в България".

подробно...


Любов от първа пролет или 5 цветни идеи за гардероба ви


Любов от първа пролет или 5 цветни идеи за гардероба виМодният свят е в плен на цветята.
Рози, гардении и орхидеи разцъфват в колекциите на най-именитите дизайнери.
Пролет е, и флоралните мотиви са хит на сезона - все едно дали ръчно рисувани или с бродерия.

Вижте 5 свежи вдъхновения за повече цвят и аромат в гардероба си. Ако не се влюбите в тях от пръв поглед, опитайте с втори.

подробно...


Ланвен об(л)ича смелите момичета


Ланвен об(л)ича смелите момичета Есенната колекция на Ланвен е за жената, дръзнала да нахлупи шапка и последва мечтите си. А пътят й тръгва от Париж. Дизайнерът Албер Елбас зареди с приключенски дух модната седмица в сърцето на френската столица. И ако избра за фон на ревюто плачещи върби, то бе само защото разплака конкуренцията. Загадъчна усмивка изпод периферията на шапката - това бе единственият аксесоар за част от моделите. Елбас ги облече в широки палта, пелерини и наметала от вълна и кашмир, за да ги превърне в ходеща мистерия.

подробно...


5 златни правила от Оскарите


5 златни правила от Оскарите Треската за Оскари мина, но още дълго ще се говори за роклите, бижутата и прическите на звездите. Няма спор, филмовите награди в Лос Анжелис са и най-горещото фешън шоу, с което изпратихме зимата и постлахме червен килим на пролетта. И докато безценният Оскар се сгуши в прегръдките на едни и се изплъзна от ръцете на други, стана ясно, че 5 златни правила на модата командват холивудския парад.

подробно...


Секс(и) революцията на 60-те вдъхнови Ферети


Секс(и) революцията на 60-те вдъхнови Ферети Алберта Ферети върна часовника с половин век назад, за да създаде есенна колекция, ярка и искряща като фойерверки. Палта, туники и рокли в циклама, петрол, огнено червено и електриково синьо възкресиха спомена за 60-те на модната седмица в Милано. Спирали и полумесеци разсичат дрехите, а изящни бродерии подсказват, че са скъпо струващо удоволствие. Звезда на колекцията са високите ботуши от меко кадифе, обвили почти целия крак.

подробно...


Вивиан Уестууд на чай при Лудия шапкар


Вивиан Уестууд на чай при Лудия шапкар Нещо ново, нещо старо, нещо синьо, и нещо на заем - това трябва да носи булката, когато застава пред олтара.

И въпреки, че британската дизайнерка Вивиан Уестууд обяви преди дни, че няма да шие сватбената рокля на бъдещата невеста на принц Уилям - Кейт Мидълтън, лесно ще откриете и четирите символа от поверието в есенната колекция на бранда й "Ред Лейбъл", показана в Лондонската седмица на модата.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи