Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Fashion.bg



Брой статии: 721
Fashion.bg

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Най-добрите майстори на кафето впечатлиха с уменията си


Най-добрите майстори на кафето впечатлиха с уменията сиНа 26 и 27 октомври 2022 г. във „Витоша Парк Хотел“ се проведе Бариста Шампионат в два кръга, в който се включиха около 35 баристи от цяла България.

подробно...


"Лаваца" организира бариста шампионата


"Лаваца" организира бариста шампионатаНа 26 и 27 октомври 2022 г. във „Витоша Парк Хотел“ ще се проведе Бариста Шампионата в два кръга, който е организиран с подкрепата на „Лаваца“. И двата дни от надпреварата ще бъдат открити в 10:00 ч. и ще се включат около 35 баристи от цяла България.

подробно...


Черна дамска раница - модерна алтернатива на дамската чанта


Черна дамска раница - модерна алтернатива на дамската чантаМодерната дамска раница внася правилната комбинация от функционалност и мода във външния вид на всяка себеуважаваща се дама. Освен че може да побере всичко- от лаптоп и други технологични джаджи до слънчеви очила и гримове, тя предлага удобство при прекарване на свободното време и по време на пътуване. Изборът между ръчна чанта и дамска раница може да промени значително и работния Ви ден, намалявайки болките от дългото носене на рамото. Ако се затруднявате да решите какво да изберете, стилна дамска чанта или модерната ѝ алтернатива- спортно елегантна черна дамска раница, отделете малко време, за да вземете предвид тези 2 фактора.

подробно...


JENNY FAIRY RECORDS от ССС - Кампания като по ноти за есен-зима 2022-2023


JENNY FAIRY RECORDS от ССС - Кампания като по ноти за есен-зима 2022-2023Готови ли сте за новия сезон!? Магазини CCC ще ви изненадат с невероятни горещи предложения, независимо от времето! Любимата марка Jenny Fairy стартира кампанията си за сезон есен-зима 2022/2023 под испанските ритми на „Caliente, Caliente“, връщайки ни назад във времето през 2000-те години.

подробно...


Нова колекция Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас.


Нова колекция Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас.Новата колекция абитуриентски рокли на Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас. Sherri Hill е една емблема за висок стил и класа.  Абитуриентските рокли на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

подробно...


Как да изберем бижута? 4 съвета от MK-ORO Jewellery


Как да изберем бижута? 4 съвета от MK-ORO JewelleryПодходящите бижута могат да разкрият вашия стил и да ви накарат да изглеждате по-добре, но най-вече да ви накарат да се чувствате страхотно. От друга страна, изборът на неподходящи бижута, може да променят начина, по който изглеждате и се чувствате.

подробно...


Бизнесът подава ръка на образованието


Бизнесът подава ръка на образованиетоНа 12 октомври 2022 г. в UniArt Gallery се проведе събитие на тема „Истинските истории от бизнеса и възможности за финансиране на стартиращите предприятия" с организатор Business Lady Club Exclusive, с президент г-жа Mila Zaharieva, съвместно с International Fashion Connection и Нов български университет/Център за кариерно развитие на НБУ.

подробно...


Дамска чанта - универсална или според повода


Дамска чанта - универсална или според поводаДамската чанта е не само аксесоар, в който се събират много необходими неща, но и начин на себеизразяване. Нито една жена не може да се лиши от това средство за функционално съхранение на вещи, което е и практично, и придава завършен вид на всяка визия.

подробно...


Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефект


Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефектДамският клин безспорно е предпочитан от всяка жена, която желае да подчертае своите добре оформени крака и седалищни части. Поради забързаното ежедневие и връхлитащите една след друга спешни задачи често не остава време за фитнес или дори за най-прости упражнения, предназначени за стягане на тези зони, знакови за цялостния сексапил. За щастие, има добра новина – на помощ идва новата мода в спортните клинове, които имат повдигащ седалището ефект и „оформят“ красиви крака.

подробно...


4 причини да научите английски, ако сте част от света на модата


4 причини да научите английски, ако сте част от света на модатаКраят на годината бавно и сигурно наближава, пораждайки дълбоки размисли и карайки ни да отделим време за оценка на постигнатото дотук. След изпълнения със модни дефилета месец септември, последващите събития до края на годината се броят на пръсти. Това ни накара да се замислим - как можем да извлечем най-много полза от всичко неизвестно в модния свят, което предстои през 2023 година?

подробно...


Оригиналният моден дизайн: Величие и разкош


Оригиналният моден дизайн: Величие и разкошСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ този път бе вдъхновен от уникалната мода. Ценители на изисканото облекло и елегантността се обединиха в столичната галерия „Милениум“ и се насладиха на предложенията на дизайнерите, които бяха посветени на темата „уникалната мода“.

подробно...


Защо мъжете трябва да използват мъжка козметика?


Защо мъжете трябва да използват мъжка козметика?Нека започнем с най-важното – грижата за кожата не е запазена марка само за жените. Както женската, така и мъжката кожа има нужда от грижа. Въпреки че тенденциите постепенно се променят през последните години, стигмата, свързана с мъжете, които използват козметични продукти, започва да отшумява и все повече мъже започват да се грижат за кожата си.

подробно...


Докосващите творби на Петър Пиронков


Докосващите творби на Петър ПиронковГалерия „Милениум“ е домакин на ретроспективната изложба живопис „Духовно пространство“ на Петър Пиронков. Експозицията включва над 50 картини, заредени със силни и впечатляващи интелектуални и емоционални послания. Някои от тях са представяни в различни европейски столици, а други не са показвани досега. Уникалната изложба, която ще продължи до 25 октомври 2022 г., беше официално открита на 5 октомври 2022 г. в галерия „Милениум“ (София, бул. „Витоша“ №89), от мениджъра и управителя на галерията Васил Банов – меценат на експозицията.

подробно...


Patrizia Pepe fashion - какво да носим този сезон


Patrizia Pepe fashion - какво да носим този сезонВ началото на всеки нов сезон, почти всяка представителка на нежния пол си има един любим ритуал – да прекара значително време в онлайн магазините, за да настрои модния си радар към най-новите тенденции.

подробно...


ТексТейлър Експо 2022 регистрира голям интерес на Изтока към българските производители за директна доставка на текстилни материали и консумативи от високо качество


ТексТейлър Експо 2022 регистрира голям интерес на Изтока към българските производители за директна доставка на текстилни материали и консумативи от високо качествоВсе повече ресурсни компании от текстилния бранш обръщат поглед към България. Вниманието им привлича качественото производство на облекло и дрехи. На настоящото издание на ТексТейлър Експо от 27-29 октомври 2022 г. в Международен панаир Пловдив, участие са заявили производители от Индия и Пакистан, които идват директно да представят продукти и суровини за производителите на дамско, булчинско, вечерно облекло.

подробно...


4 съвета за изгодно онлайн пазаруване


4 съвета за изгодно онлайн пазаруванеКаква кредитна карта за пазаруване да избереш?

подробно...


Гуинет Полтроу се снима без дрехи за 50-ия си рожден ден


Гуинет Полтроу се снима без дрехи за 50-ия си рожден денГуинет Полтроу наскоро публикува в Instagram радостна снимка, на която е по бикини. Сега тя направи една крачка напред, с напълно гола фотосесия. Актрисата, която навърши 50 години на 27 септември, сподели няколко свои изображения в златна боя без никакви дрехи.

подробно...


Естетическото пространство на Петър Пиронков


Естетическото пространство на Петър ПиронковГалерия „Милениум“ представя ретроспективна изложба живопис с избрани творби на Петър Пиронков. Експозицията включва над 50 творби, заредени със силни и впечатляващи духовни послания.

подробно...


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2022


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2022С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

подробно...


Как да обзаведем банята - съвети от Gaudi DS


Как да обзаведем банята - съвети от Gaudi DSБанята е едно от най-малките помещения във всяко жилище. Тя обаче играе важна роля за това да се чувстваме удобно и комфортно. Въпреки размерите ѝ има много начини да я направим да изглежда страхотно и да бъде максимално функционална. Препоръчително е да оцветим в топли и светли нюанси. Ако вложим повече креативност, то бихме могли да смесим два цвята, като тъмният ще се явява акцент. 

подробно...


Уникална изложба за жените художници между двете световни войни


Уникална изложба за жените художници между двете световни войниВпечатляваща изложба, озаглавена „Жените художници. Нови хоризонти между двете световни войни“ е подредена в Софийска градска художествена галерия (СГХГ). Експозицията беше открита от вицепрезидента Илияна Йотова, която разгледа изложените картини, снимки и архивни материали заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова и председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

подробно...


Триумф на есенните обувки


Триумф на есенните обувкиСлед обстоен преглед на тенденциите и на изобилието от есенни обувки на REMIXSHOP.COM сме напълно сигурни – чака ни пъстър и много стилен нов моден сезон. Основното послание? Блясъкът се завръща с пълна сила, но комфортът не остава на заден план. Но не се чувствайте задължени да инвестирате в изцяло нов гардероб: с добавянето на нов чифт есенни обувки вашите дънки, пуловери и кожено яке ще придобият свежа естетика.

подробно...


Как да съчетая раницата си с облеклото си? Шепа съвети


Как да съчетая раницата си с облеклото си? Шепа съветиРаниците, дамски и мъжки, са перфектната комбинация от функционалност и стил в един модерен аксесоар. Но какво е актуално сега? Как да съчетая облеклото ми с раницата ми? Имам толкова много тоалети - как да ги комбинирам, за да се сдобия в крайна сметка с модерна, но и удобна визия? Ключът е да имате няколко раници, които се съчетават и преливат добре с всяко облекло.

подробно...


MADAM ROSHAV представи своята колекция “СКИТНИЦА”на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в гр.Варна!


MADAM ROSHAV представи своята колекция “СКИТНИЦА”на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в гр.Варна!Дизайнерката Албена Александрова представи една музикално-поетична колекция, вдъхновена от “скъсаните обувки” и “съдраните джинси”, които преминаха N на брой  километри, обиколиха земното кълбо, вдъхновени от онзи примамващ ги хоризонт, за да разберат, че по-хубаво от вкъщи няма и по-зареждаща от България може да бъде само тази страна, която все още не е на картата на света.

подробно...


Модна къща WOLF WALLEY представи своята нова  колекция


Модна къща WOLF WALLEY представи своята нова  колекцияНовата колекция бродирани рокли на дизайнерката Милена Петрова бе представена на Фестивала на модата и красотата 2022

подробно...


Модна къща Veteida представи специално създадена дамска и мъжка колекция есен – зима 2022 на моден форум в морската ни столица


Модна къща Veteida представи специално създадена дамска и мъжка колекция есен – зима 2022 на моден форум в морската ни столицаМодна къща'' Ветейда'' представи малка част от новата си дамска колекция есен-зима 2022, както и нова линия, създадена специално за мъже по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022.

подробно...


Модна къща Tianda представи бутикова колекция рокли


Модна къща Tianda представи бутикова колекция роклиПо време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, публиката се наслади на авторските творения на  дизайнерката на модна къща Tianda -  Анахит Николян.

подробно...


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2022


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2022Предлагаме ви кадри от представянето на популярния бранд за обувки и чанти - Sara Pen, на едно от най-престижните модни събития в България – Фестивал на Модата и Красотата 2022 в гр.Варна.

подробно...


Дизайнерска колекция феерични официални рокли Kiara Fashion на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2022


Дизайнерска колекция феерични официални рокли Kiara Fashion на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2022Модна къща Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова представи своя колекция от официални рокли на тазгодишното издание на модния форум-  Фестивал на Модата и Красотата 2022 в гр.Варна.

подробно...


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022Гостите на модния форум се насладиха на колекция „Мама и бебе“, която включва много и разнообразни тоалети за майка и дете.

подробно...


Футуризмът е ултрамодерният шик


Футуризмът е ултрамодерният шикЗа четвърти път се проведе социално-културният културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“. Този път темата обхващаше „футуристичния шик“. Мода на бъдещето най-лесно се разпознава по дрехите, които навяват асоциации с външността на космонавтите и астронавтите, с цветовете и материите, които са характерни за космическите полети и по-конкретно – за космическите кораби, космическите совалки, орбиталните станции, движещите се около земята сателити пък даже и визуалните утопии, свързани с извънземни цивилизации. Космическото влияние, обаче, съвсем не изчерпва съдържанието на този толкова атрактивен и заедно с това респектиращ футуристичен шик. Това стана ясно и по време на поредното висококласно и екстравагантно парти „Вечер на стила“.

подробно...


Лунна диета 2023 и лунен календар с фазите на Луната


Лунна диета 2023 и лунен календар с фазите на ЛунатаЛунната диета вече има хиляди последователи. Влиянието на Луната върху човека се потвърждава от редица изследвания. Луната влияе върху нашето поведение или на ритъма на съня. Но има и теория, че положението на Луната може да се отрази и на теглото. Затова е измислена и прочутата лунна диета.

подробно...


HristoS представи колекция дизайнерски шапки на моден форум във Варна


HristoS представи колекция дизайнерски шапки на моден форум във ВарнаБрандът “HristoS” презентира най- новата си колекция плажни шапки и чанти на ежегодния моден форум Фестивал на Модата и Красотата 2022.

подробно...


Fitnessline – мода, спорт и красота!


Fitnessline – мода, спорт и красота!Спортен център Fitness Line представи собствена марка спортни облека и аксесоари по време на петнадесетото издание на модния форум Фестивал на Модата и Красотата в морската ни столица. Публиката стана свидетел на мъжка и дамска колекция, подходяща за  пролетно-летния и есенно-зимния сезон.

подробно...


Колекция на бутикови рокли на дизайнера Дидо Георгиев бе представена на бляскав моден форум в гр.Варна


Колекция на бутикови рокли на дизайнера Дидо Георгиев бе представена на бляскав моден форум в гр.ВарнаУникална колекция създадена от талантливия Дидо Георгиев бе презентирана на Фестивала на Модата и Красотата 2022 в морската ни столица. Той е утвърден български дизайнер, известен с красивите си рокли от сатен, шифон и богато украсена дантела, изцяло ръчна изработка.

подробно...


Популярният бранд Desizo Monni Milano представи ексклузивни колекции мъжка мода на моден форум във Варна!


Популярният бранд Desizo Monni Milano представи ексклузивни колекции мъжка мода на моден форум във Варна!По време на двете вечери на Фестивала на Модата и Красотата 2022, публиката стана свидетел на  лятна колекция "Ваканция в Портофино", както и на церемониална колекция на Desizo Monni Milano.

подробно...


Бохо стил, ярки цветове и  дръзки принтове представи бранда BOHOSI


Бохо стил, ярки цветове и  дръзки принтове представи бранда BOHOSIБохемски стил завладя публиката на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата във Варна. Българският бранд BOHOSI представи колекция кимона, повлияна от културата и градския стил на топлите страни, където хората не познават предразсъдъците и страха от ярките цветове, а смело ги обличат и свободно се наслаждават на живота. Отличителните за бранда кимона изидигат дръзкия принт в култ.

подробно...


Kолекция 2022 дамско бельо и бански костюми на българската марка Авангард


Kолекция 2022 дамско бельо и бански костюми на българската марка АвангардНай- новата колекция дамско бельо и бански костюми на популярния български бранд Авангард бяха представени на тазгодишния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022 в гр.Варна. Вече 16 г. доказал се с модели изработени от висококачествени материали, удобна кройка и качество, конкуриращо се със световните брандове. Моделите са елегантни, красиви и сексапилни.

подробно...


Сватбен бутик Алегра представи новата си колекция сватбени и официални тоалети


Сватбен бутик Алегра представи новата си колекция сватбени и официални тоалетиДизайнерите на модния бранд Alegra, Галя Долапчиева и Радостина Илиева, представиха част от най- интересните си тоалети, както и съвсем нови творения по време на Фестивала на Модата и Красотата в гр.Варна. Носителките на "Златна игла 2021" за модна къща на годината показаха както официални, така и сватбени облекла.

подробно...


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!Предлагаме ви кадри от представянето на марката, на едно от най-престижните модни събития в България – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2022 в гр.Варна.

подробно...


Звезден блясък, стил и много красота белязаха петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица


Звезден блясък, стил и много красота белязаха петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни  столицаНад 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се проведе преди броени дни в морската ни столица. Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а организатор - Модна Агенция VIP FASHION GROUP. Fashion.bg беше медиен партньор на събитието, което беше уважено от главния редактор на Българския моден портал Силвия Кабаиванова.

подробно...


22-годишната Яна Стоянова бе коронясана за Мис Варна 2022 на грандиозен спектакъл в морската ни столица


22-годишната Яна Стоянова бе коронясана за Мис Варна 2022 на грандиозен спектакъл в морската ни столицаЯна Стоянова бе избрана за Мис Варна 2022, сред двадесет и две варненски красавици на грандиозен спектакъл, който събра над 600 гости от цяла България. Fashion.bg беше медиен партньор на конкурса, като на спектакъла присъства главният редактор на модния портал Силвия Кабаиванова.

подробно...


Коя е новата Мис Варна 2022 година?


Коя е новата Мис Варна 2022 година?Вчера (25.08.2022) се проведе седемнадесетото поредно издание на един от най-престижните конкурси за красота в България – Мис Варна. От повече от петдесет варненски красавици до участие бяха допуснати само двадесет и две момичета, на възраст между 16 и 23 години, които се бориха за титлата. Традиция е спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината. Грандиозният спектакъл се проведе в лятната градина на комплекс Морско казино.
Победителката и трите и подгласнички бяха избрани след 3 тура – с рокли изработени специално за тях, с бански и с официални рокли на българския бранд ALEGRA.

подробно...


Броени дни до най-грандиозното събитие в морската ни столица - церемонията за избора на Мис Варна 2022


Броени дни до най-грандиозното събитие в морската ни столица - церемонията за избора на Мис Варна 2022Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод седемнадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022


Блясък, стил и  красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022За петнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2022, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Модни тенденции: Рокля със свободна кройка


Модни тенденции: Рокля със свободна кройкаРоклята със свободна кройка не следва формата на тялото. Тя е с лек, разкроен силует. Визията ѝ съчетава небрежния и изискания стил и удобната дреха, която в същото време е и модерна. За сезон есен/зима 2022 дизайнерите възприеха модела предимно с дълги ръкави. Отвореният силует обаче позволява този тип рокля да бъде напълно безсезонен, като свободната кройка е привлекателна за по-топлото време поради факта, че дава на кожата възможност да диша.

подробно...


Леки дамски боти за носене с флорална рокля


Леки дамски боти за носене с флорална рокляМного от нас се чудят как да носят дамски боти с флорални рокли, когато планираме гардероба си за всеки сезон или избираме нов чифт ботуши, които да добавим към нашата колекция от обувки. Това е често срещан въпрос, тъй като има толкова много различни стилове ботуши и рокли, че съчетаването им може да изглежда непосилно. За да помогнем при избора, днес ще ви запознаем с различни комбинации от дамски боти и флорални рокли, покривайки възможно най-много ваши желания (включително ежедневен стил, офис и бизнес облекло и вечерно облекло). Нека да започваме!

подробно...


Модни тенденции: Изрязана рокля


Модни тенденции: Изрязана рокляРоклята с изрязани части е нова тенденция за пролет-лято 2022 и става все по-популярна. Внимание ѝ отдават знаменитости и инфлуенсъри. Създадени са и модели, подходящи за ежедневието.

подробно...


ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2022 В ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ГРАНДИОЗНИЯ СПЕКТАКЪЛ


ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2022 В ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ГРАНДИОЗНИЯ СПЕКТАКЪЛПодготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2022 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 25.08 в лятната градина на комплекс Морско казино, а организатор на престижния конкурс за красота за седемнадесета поредна година е модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

подробно...


2022: Актуални тенденции в детското обзавеждане


2022: Актуални тенденции в детското обзавежданеАко има стая в дома, за обзавеждането на която не е необходимо да се следват строги правила, то това е детската стая. И все пак, ако искате да сте в течение с актуалните тенденции, представяме ви някой от креативните концепции за 2022 - ра, от които можете да почерпите вдъхновение при проектирането на детската стая.

подробно...


Къде може да се скрие шпионска камера?


Къде може да се скрие шпионска камера?Скритото наблюдение е добър начин да разберем какво се случва в дома ни в наше отсъствие, как се трудят служителите в офиса или магазина, както и да се следи за присъствието на злонамерени лица около дома ни. Шпионските камери могат да се използват и в комбинация с подслушвателни устройства, като по този начин “картината” ще е пълна, а набавената информация – изчерпателна.

подробно...


Правила при избор на протектор за Samsung


Правила при избор на протектор за Samsungще със закупуване на ново устройство започваме да търсим правилните аксесоари за неговата протекция. Когато искаме да предпазим екраните си, най-правилният избор е да им осигурим защита посредством протектори. Особено важно е това при скъпите марки, като Samsung, чиито ремонти на дисплея излизат доста солено.

подробно...


Дворцов разкош и романтичен сексапил са тенденциите при булчинските рокли за 2023 година


Дворцов разкош и романтичен сексапил са  тенденциите при булчинските рокли за 2023 годинаСлед 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.

подробно...


Двадесет варненски красавици ще участват в надпреварата за престижната титла Мис Варна 2022


Двадесет варненски красавици ще участват в надпреварата за престижната титла Мис Варна 2022За поредна година кастинга за един от най-престижните конкурси за красота в България- Мис Варна 2022 предизвика огромен интерес! Сред повече от петдесет варненски красавици до участие бяха допуснати само двадесет момичета, на възраст между 16 и 23 години, които ще се борят за титлата. Кастингът се проведе в комплекс Морско казино, а в комисията за подбор на участничките бяха Мира Матеева – организатор на конкурса и собственик на модна агенция VIP Fashion Group, Стефани Карова – Мис Варна 2021, Михаела Йорданова – Мис Варна 2018 и Кристиян Кондов – управител на к-с Морско казино.

подробно...


Електронната търговия в модната индустрия - добри практики


Електронната търговия в модната индустрия - добри практикиОнлайн пазаруването предлага на купувачите на мода нов свят от възможности и те търсят да извлекат максимума от това. Те са повлияни от широк набор от фактори, които ги карат да предпочитат онлайн изживяването.

подробно...


Каква да изберем - черна или кафява дамска чанта?


Каква да изберем - черна или кафява дамска чанта?В гардероба на жената има няколко аксесоара, които са определящи за нейния стил и са от ежедневна необходимост. Дамската чанта е сред тях и този висок статус ни задължава да я избираме внимателно и с ясна идея по какви поводи ще я носим.

подробно...


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъм


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъмСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ този път бе вдъхновен от белия цвят. Ценители на изисканото облекло и елегантността се обединиха в столичната галерия „Милениум“ под мотото „Нека да е бяло!“. Лятното модно парти покори всички със своята изисканост и артистизъм.

подробно...


Дръзки тоалети на дипломното ревю "NEW GENERATION 2022"


Дръзки тоалети на дипломното ревю "NEW GENERATION 2022"Студентите от бакалавърската програма „Мода“, специализация „Модна индустрия“ към Нов български университет представиха своите виждания за стил и дизайн на облеклото в зала “Nova Art Space”. В дипломното "NEW GENERATION 2022" ревю взеха участие 10 дипломанти, които представиха своите творчески идеи с общо 72 модела, като всеки студент представи разработена колекция с по 6-7 тоалета. Една от най-отличителните линии облекла бе тази на Боряна Бонева, която откри ревюто с интересното заглавие на колекцията си – „07d : 25h : 34m : 00s“. Колекцията “The Earth has a deadline” е вдъхновена от публикация за масивен часовник в Ню Йорк или “Metronome Climate Clock”, отброяващ времето, което остава на човечеството да действа, за да спаси себе си и единствения си дом от опустошенията на климатичния хаос. Чрез тази линия младата дизайнерка инициира извършване на все повече действия към устойчив начин на живот, а облеклата са изработени от отпадъчен материал от естествена кожа. Двама от студентите, Биляна Михайлова и Павлина Павлова, демонстрираха модни визии, разработени за университетския моден лейбъл FASHIONxNBU, под ръководството на доц. д-р Кристина Савова и ас. Кристина Колодеева.

подробно...


Функционалните напитки ни зареждат с жизненост и сила в ежедневието


Функционалните напитки ни зареждат с жизненост и сила в ежедневиетоСтремежът към по-здравословен начин на живот през последните години се превърна в трайна тенденция. Ето защо на база все по-голямата информираност за ползите от различните съставки в храни и напитки, потребителите поставиха на преден план продуктите, които им помагат да се чувстват свежи и пълни с енергия за ежедневните си задачи.

подробно...


Швейцария губи "Тоблерон"


Швейцария губи "Тоблерон"„Toblerone“ (Тоблерон) ще трябва да премахне надписа "Швейцария" от опаковките си, тъй като от 2023 г. шоколадът с форма на планина вече няма да се произвежда единствено в родината си, предаде АФП.

подробно...


Модни тенденции при дамския топ


Модни тенденции при дамския топДамският топ без ръкави съществува откакто се помним. Среща се както в лек, така и в по-плътен вариант и може да се стилизира в множество комбинации през цялата година. Това е вечен артикул, който може да се съчетава с различни аксесоари, които отговарят на личния ви стил. Топът е безсезонен елемент и сигурен начин да създадете семпла, но въздействаща визия, което го прави добър избор за покупка.

подробно...


Модни тенденции при очилата за 2022


Модни тенденции при очилата за 2022Днес все повече хора имат нужда от очила, независимо дали за подобряване на зрението си или за предпазване от слънчевите лъчи. Затова очилата са ключов аксесоар. Водещите тенденции за 2022 при тях са вдъхновени от една страна от спортния стил (за спортуващите всеки ден), а от друга - от винтидж стила.

подробно...


Модата на дамския костюм


Модата на дамския костюмПрез последните години костюмът от две части с панталон успешно се завърна в дамския гардероб. Драматичните промени в начина на живот през последните две години накараха хората да преосмислят избора си на дрехи, което доведе до по-малко търсене на официални облекла и по-голям интерес към ежедневното облекло.

подробно...


Топмоделът Мадлена Иванова засия с приза "Queen of the year 2022"


Топмоделът Мадлена Иванова засия с приза "Queen of the year 2022"Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 кандидати от 15 държави в различни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, собственик на голяма модна агенция и организатор на различни конкурси за красота и стил.

подробно...


Какви обувки да вземем за плажа?


Какви обувки да вземем за плажа?Отправянето към плажа е ежегоден ритуал за много от нас, а за тези, които имат късмета да живеят близо до морето, е по-вероятно да е редовно удоволствие през уикенда. Когато планирате своята лятна почивка, възникват най-различни въпроси. Един от тях със сигурност е „какви обувки да взема за плажа?“ Отговорът, разбира се, зависи от това какво смятате да правите на морето и дали само ще се излежавате на пясъка с питие в ръка или пък смятате да спортувате на открито. Ето и нашата селекция, която, надяваме се, ще улесни избора ви.

подробно...


Блясък, цветя и ефирност за булките на лятото


Блясък, цветя и ефирност за булките на лятотоСватбата през лятото е предпочитана от много младоженци. Слънцето и настроението за забавления предразполагат въображението на влюбените за неповторимо сватбено парти – на морето, в цветна градина или вечерен коктейл. И съвсем естествено е, булчинската рокля да бъде съобразена със стила на тържеството и мястото, което сте избрали, за да отпразнувате любовта си. Тя трябва да подчертава и вашата индивидуалност. Потапяме ви в многообразието от модели, цветове и аксесоари, които ни предлагат водещите дизайнери.

подробно...


Притежава ли онлайн казиното блясъка на физическите зали


Притежава ли онлайн казиното блясъка на физическите залиДестинации като Лас Вегас, Макао и Монако са известни със своя блясък, светлини и луксозен начин на живот. Това ексклузивно усещане се пренася и в казино залите, с които са известни тези скъпи локации, и несъмнено кара посетителите да се чувстват като в сцена от „Джеймс Бонд“ или „Великия Гетсби“.  През последните години обаче онлайн казината изместиха фокуса от физическите зали и се превърнаха в предпочитан начин за забавление на мнозина. Но дали виртуалните казина притежават същия блясък и носят ли подобно усещане у посетителите?

подробно...


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023Ревю-спектакълът на „БГ модна икона 2022“, който се състоя на 28 април във „Витоша Парк хотел“, беше закрит от модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова. Специално за гостите на събитието, непосредствено преди церемонията по награждаването на най-стилни и успели българи, брандът представи своята последна колекция “Obsession" 2023.

подробно...


Как да изберем правилната дължина на полата? Съветите на нашите стилисти


Как да изберем правилната дължина на полата? Съветите на нашите стилистиЖените обичат полите, защото те са женствени и винаги стилни. Но коя пола подчертава или прикрива по-пълни бедра и ханш и коя е подходяща за дълги или къси крака? Отговорите на тези въпроси ще научите сега.

подробно...


Тенденции от Седмицата на модата в Париж Есен/Зима 2022/2023


Тенденции от Седмицата на модата в Париж Есен/Зима 2022/2023Дефилетата в Париж върнаха хубавото настроение в Седмицата на модата, а светът на изкуството вдъхнови вълнá от творчество и смели изяви. Дизайнерите продължиха да изследват и разширяват границите, да предефинират понятията за женственост и да остават верни на своите принципи и практики за устойчивост в модата.

подробно...


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"Ревю-спектакълът на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ беше открит от дизайнерката Албена Александрова – трикратна носителка на „Златна игла“. Вдъхновена от вечната класика на „малката черна рокля“ претвори идеята чрез елегантни дантели, секси деколтета, нестандартни отвори, благородно копринено кадифе, асиметрии и различни дизайнерски хрумки.

подробно...


Стартира организация в подкрепа на модния бизнес - INTERNATIONAL FASHION CONNECTION


Стартира организация в подкрепа на модния бизнес - INTERNATIONAL FASHION CONNECTIONНа 19 май 2022 година беше даден старт на International Fashion Connection (IFC) – организация в подкрепа на модния бизнес. International Fashion Connection (IFC) е организация с председател и учредител Мила Захариева, чиято цел е да взаимодейства с фирми и компании в модния бранш с цел те да намерят своите партньорства и да изградят бизнес взаимоотношения в световен мащаб. За да се случи това, ще бъдат организирани срещи и международни изложения, на които ще присъстват производители и търговци от модния сектор. Подкрепата на IFC като организация към творците ще се изразява в структурирането и старта на IFC-Academy. Целта на тази академия е практическата компетенция, развитие и възможности на своите курсисти. Академията ще бъде в 3 модула на обучение в партньорство със Singer Bulgaria, като първият ще стартира на 30-ти май 2022 година, в централата на IFC-Academy на бул. „Черни връх“ 47 - Бизнес Център Витоша, в София.

подробно...


Новата колекция "MIRACLES 2022" на модна къща "Бандерол"


Новата колекция "MIRACLES 2022" на модна къща "Бандерол"Дизайнерите на модна къща „Бандерол“ – Десислава и Никола Карадамянови, представиха най-новата си колекция “Miracles 2022” по време на бляскавия ревю-спектакъл на тринадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ във „Витоша парк хотел“ на 28 април тази година.

подробно...


Аксел Харди представи колекция "Free soul" по време на "БГ модна икона 2022"


Аксел Харди представи  колекция "Free soul" по  време на "БГ модна икона 2022"Носителката на приза „Златна игла“ за „Модна иновация“ Аксел Харди представи най-новата си колекция “Free Soul” по време на бляскавия ревю-спектакъл, предхождащ церемонията по връчване на наградите „БГ модна икона 2022“ във „Витоша Парк хотел“ на 28 април тази година.

подробно...


Раздадоха призовете на фирми и журналисти в националния конкурс "НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ” 2022


Раздадоха призовете на фирми и журналисти в националния конкурс "НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ” 2022За втора година Президентът Румен Радев откри с видео обръщение официалната церемония по награждаване на участниците в Националния конкурс "Най-зелените компании в България" 2022. Призове връчиха министърът на околната среда и водите Борислав Сандов и зам.-министърът на енергетиката Пламен Данаилов. 

подробно...


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на Валентино


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на ВалентиноЗавладяващо и стилно Академията за мода отбеляза 90-годишнината на императора на висшата мода Валентино в галерия „Милениум“. Събитието бе първо от началото на „Вечери на стила“ - новия социално-културен проект на Академията за мода, чиято цел е да приобщава и свързва личности с ярки професионални постижения и перфектна визуална култура. Целта е всички те да бъдат мотивирани от отстояването и развитието на естетическите ценности, позитивния имидж, добрата репутация, стила и модната култура. В поредица от срещи ще бъдат провеждани значими разговори, дискусии и пърформанси, посветени на актуални и непреходни теми от визуалната култура, лайфстайла, модния дизайн и публичното поведение. Стартът на новото начинание съвпадна с 90-та годишнина на един от най-великите дизайнери на света – Валентино, чието име отдавна се е превърнало в символ на непреходната женска елегантност. Много от ценителите и последователите на Валентино бяха облечени в негови рокли и обувки, носеха аксесоари – чанти, колани, бижута, с прочутия монограм “V”.

подробно...


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal Fashion


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal FashionСобственичката на американския бранд - Alyce Paris – Клодин Хам долетя от САЩ за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за много кратко време станаха любими и на стилните българки.

подробно...


Кои маратонки са подходящи за комбинация с летни рокли?


Кои маратонки са подходящи за комбинация с летни рокли?Маратонките са атрактивни, спортно-елегантни обувки, които притежават качеството мултифункционалност и имат редица приложения в ежедневието. Те са често срещан компонент от стрийт аутфита. Дамите поставят акцент върху практичността и чувството за комфорт и подчертават своята женственост, носейки красиви рокли, съчетани с чифт удобни маратонки.

подробно...


Тенденции от Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2022/2023


Тенденции от Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2022/2023Седмицата на модата в Лондон бе изпълнена с нов блясък и елегантност. Представяме Ви едни от най-добрите колекции от събитието за сезон есен-зима 2022/2023.

подробно...


Преглед на дамското облекло от Седмицата на модата в Ню Йорк есен-зима 2022/2023


Преглед на дамското облекло от Седмицата на модата в Ню Йорк есен-зима 2022/2023Седмицата на модата в Ню Йорк приключи. В събитието взеха участие дизайнери от най-висок ранг като Carolina Herrera и Michael Kors.

подробно...


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"Мисис България, Мисис Европа и Лице на Bridal Fashion – Елена Караколева бе отличена с наградата „БГ модна икона" 2022 в категория - „Лайфстайл“ на провелото се наскоро събитие на Академията за Мода с председател – проф. Любомир Стойков.

подробно...


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложения


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложенияПо време на тринадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022" се състоя бляскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Преди началото на ревю-спектакъла проф. Любомир Стойков връчи сертификатите на новите стипендианти на „Златна игла” - Иванина Иванова и Рая Виктор, студенти по моден дизайн от Националната художествена академия. След награждаването, по покана на проф. Стойков, те и още няколко негови студенти, показаха свои произведения: Кирил Бучакчийски, Мейчи Джоу, Ива Георгиева, Рая Виктор и Иванина Иванова.

подробно...


Любимите лица от родният екран Мария Силвестър и Ники Кънчев казаха ДА на красотата


Любимите лица от родният екран Мария Силвестър и Ники Кънчев казаха ДА на красотатаС изключително изтънчено парти беше открито най-новото бижу в центъра на София - Beauty Studio SI. За да уважат поканата на домакина Светла Георгиева, на откриването дойдоха много известни лица - основателят на телевизонния канал DIEMA Емил Славчев, магнетичната Мария Силвестър, любимият на хиляди българи Ники Кънчев, водещият и продуцент на “Top Destinations” в ефира на bTV Атанас Лазаров, провокативната изпълнителка Ann G, представителката на козметика от Мъртво море Наталия Тодорова и други. 

подробно...


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в София


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в СофияНа 30.03.2022 г в балната зала на хотел „Балкан“ се проведе 21-вия Виенски бал в София под патронажа на кмета на София – Йорданка Фандъкова и кмета на Виена – д-р Михаил Лудвиг.

подробно...


Академията за мода връчи приза "БГ модна икона 2022"


Академията за мода връчи приза "БГ модна икона 2022"На изискана церемония във Витоша Парк хотел бяха връчени Годишните награди на Академията за мода за стил и успех „БГ модна икона 2022”. Новите лауреати са Мария Бакалова в категория „Изкуство“, Миро в категория „Музика“, Михаела Филева в категория „Музика“, Георги Любенов в категория „Медии и журналистика“, Десислава Стоянова в категория „Телевизия“ и Елена Караколева в категория „Лайфстайл“. Номинациите по традиция са на най-изявените ни лайфстайл, модни и арт журналисти и редактори от водещите печатни и електронни медии. Според устава на Академията за мода, критериите известни български личности да получат статут на БГ модна икона, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в Барселона


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в БарселонаСлед 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.

подробно...


Мария Бакалова безапелационно спечели наградата "БГ МОДНА ИКОНА 2022"


Мария Бакалова безапелационно спечели наградата "БГ МОДНА ИКОНА 2022"В навечерието на Годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ Академията за мода обяви, че носител на приза в категория „Изкуство“ е българската актриса Мария Бакалова, която е номинирана за „Оскар“ и „Златен глобус“ и е едно от най-предпочитаните лица на такива мега представители на висшата мода, като „Луи Вюитон“, „Кристиан Диор“, „Прада“, „Армани“, „Баленсиага“, „Балмен“ и много други. Тъй като родната кинозвезда в момента участва в снимането на поредния филм в САЩ, тя ще получи наградата си допълнително – когато се завърне в България.

подробно...


Новата класика: Kолекцията часовници Cartier Privé Tank Chinoise


Новата класика: Kолекцията часовници Cartier Privé Tank ChinoiseБез да вдигат много медиен и рекламен шум, марката луксозни часовници Cartier публикува множество отлични издания на свои колекции от часовници като новите Santos-Dumonts, Coussin, Tank Louis и, разбира се, моделът Masse Mystérieuse. Колекцията Privé Tank Chinoise обаче се откроява над всички останали.

подробно...


Какви са тенденциите в българските дамски дрехи този сезон


Какви са тенденциите в българските дамски дрехи този сезонВсяка жена търси модни образи за себе си за определен сезон, за да бъде винаги напълно оборудвана и изглежда перфектно, независимо какво е времето навън. Ето защо, просто трябва да изберете красива визия за пролетта, ако искате да изглеждате стилно и да следвате актуалните тенденции в света на модата. От онлайн магазин PAUSE JEANS ONLINE са подготвили няколко съвета как да изберете перфектните български дрехи за пролетния сезон, които да подчертаят вашата красота.

подробно...


Грандиозен успех на благотворителното "Ревю с кауза"


Грандиозен успех на благотворителното "Ревю с кауза"За първи път се състоя благотворително събитие „Ревю с кауза“ на 13 април 2022 година (сряда) в Гранд хотел „Милениум“, което бе организирано от Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова.

подробно...


5 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022/2023


5 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022/2023Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022 се състоя през март. Представяме Ви пет тенденции от модното събитие.

подробно...


Българин спечели конкурс за модели в Анталия


Българин спечели конкурс за модели в АнталияАлександър Иванов е на 28 години, от София, и не си изкарва хляба само като модел, макар да има богат опит с фотосесии за различни марки и брандове у нас и в чужбина като представител на модна агенция "Монарх". Към днешна дата той живее в Англия, работи като физиотерапевт и е сред най-успешните на Острова.

подробно...


Женски маратонки - бели, черни или цветни? Какви да изберете?


Женски маратонки - бели, черни или цветни? Какви да изберете?Перфектното допълнение към всеки тоалет несъмнено са обувките. Идеалните обувки за ежедневието безспорно са маратонките, които отдавна вече са преминали границата на спортния стил и все повече се срещат в смели комбинации с по-елегантни облекла.

подробно...


Жените със стил и вкус са по-влиятелни от всякога


Жените със стил и вкус са по-влиятелни от всякогаКнигата „Световни модни икони“ е една от най-четените в сферата на визуалната култура, лайфстайла и модата. Бързото ѝ изчерпване наложи нейното трето, допълнено, издание. Трудът на известния културолог, медиен анализатор и експерт по имидж и стил проф. Любомир Стойков е посветен на стила и публичното поведение на едни от най-харизматичните жени в света. Анализирани са елегантността и красотата на такива влиятелни дами, които са оставили и оставят дълбоки следи в обществото и културата – всяка за своето време, като Анна Уинтур, Бионсе, Виктория Бекъм, Грейс Кели, Грета Гарбо, Даяна, Жаклин Кенеди Онасис, Кейт Мидълтън, Коко Шанел, Марлене Дитрих, Мерилин Монро, Мишел Обама, Одри Хепбърн, Рания и Сара Джесика Паркър.

подробно...


Кико Костадинов - чанти Есен-Зима 2022/2023


Кико Костадинов - чанти Есен-Зима 2022/2023Може да се каже, че култовият любимец Кико Костадинов умее да създава чанти. Чантата Trivia, замислена от творческите му директори на дамско облекло Лора и Деана Фанинг, първоначално беше част от колекцията на марката за есен/зима 2021 и беше предпочетена от Бела Хадид и Айрис Лоу, а освен това стана популярна и сред международния стрийтстайл. Сега родените в Мелбърн и установили се в Лондон близначки пускат на пазара новата чанта за есен/зима 2022 – Wishbone.

подробно...


Кико Костадинов - успешен български моден дизайнер в Лондон


Кико Костадинов - успешен български моден дизайнер в ЛондонКико Костадинов е творчески директор на едноименния си лейбъл, както и на премиум линията Mackintosh 0001 (клон на британската марка Mackintosh). Костадинов е роден в България през 1989 г., но емигрира със семейството си в Лондон, когато е шестнадесет годишен. Завършва магистърска програма по мода в Central Saint Martins. Облеклото му е силно повлияно от колегата му дизайнер Йоджи Ямамото. Вдъхновява се и от дизайнерите Рик Оуенс и Кристофър Кейн.

подробно...


Силвия Кабаиванова участва в основаването на Европейски моден алианс във Франкфурт


Силвия Кабаиванова участва в основаването на Европейски моден алианс във ФранкфуртВ края на март Силвия Кабаиванова, Председател на Българска модна асоциация участва в основаването на Европейски моден алианс, който цели да създаде просперираща модна еко система в Европа. Срещата се проведе на 23 и 24 март във Франкфурт на Майн, Германия. Участваха 33 организации от над 25 европейски държави, сред които представители на организаторите на големи европейски седмици на модата - Frankfurt Fashion Week, Copenhagen Fashion Week, Malta Fashion Week, Athens Xclusive Designers Week и други.

подробно...


Гери Дончева отново на малкия екран


Гери Дончева отново на малкия екранPR мениджърът Гергана Дончева е водеща на ново лайфстайл предаване по WNESSTV, чиято премиера беше на 2 април 2022 година. „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ ще показва на зрителите в България и в чужбина актуални лайфстайл проблеми, както и решения за тяхното преодоляване. Предаването ще ги запознава с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и здравеопазването, и ще помогне на всеки гледащ да намери най-прекия път към собственото си здраве и красота.

подробно...


Добрата фея на обувките Jenny Fairy с модели за абитуриентския бал


Добрата фея на обувките Jenny Fairy с модели за абитуриентския балСлед като вече сте открили Абитуриентската рокля на вашите мечти, перфектен завършек на визията ви са обувките! И то – перфектните обувки!

подробно...


Александра Гърдева от Ергенът на корицата на списание СВАТБА


Александра Гърдева от Ергенът на корицата на списание СВАТБАhttps://cdn.fashion.bg/img22/svatba01_m.jpg

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи