Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Fashion.bg



Брой статии: 720
Fashion.bg

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Елизабет Хърли се появи с прозрачно сари


Елизабет Хърли се появи с прозрачно сари Моделът и актриса Елизабет Хърли се появи с традиционно индийско сари, но този път за изненада на публиката то беше напълно прозрачно.

По време на официално събитие в Лондон моделът се пови облечена в традиционната индийска дреха сари, която обаче разкриваше пищните форми на красавицата. 44-годишната Хърли изглежда е решила да не носи бельо и без притеснение позирала пред фотографите.

подробно...


Burberry предизвикаха истински фурор при представянето на есенно-зимната си колекция в Лондон


Burberry предизвикаха истински фурор при представянето на есенно-зимната си колекция в ЛондонBurberry предприе глобална офанзива, излъчвайки ревюто си в 2D и 3D формат в Ню Йорк, Париж, Дубай, Токио и Лос Анджелис едновременно.

Към 4:25 следобяд, започна представянето на есенно-зимната 2010/2011 колекция на Burberry Prorsum, пред хилядите зрители в залата и по целия свят. Колекцията "The Burberry Cadet Girls" на дизайнера Кристофър Бейли е първата в света, която се излъчва по този начин, а и една от най-добрите му.

подробно...


Мария Барос - перфектния контраст между черно и бяло


Мария Барос - перфектния контраст между черно и бяло Новата есенно-зимна колекция на испанския дизайнер Мария Барос, наречена "Майолика", е вдъхновена от света на френските и английски порцеланови кукли през 30-те години, интерпретирани през погледа на съвремието.

Моделите за есен-зима 2010/2011 припомнят цялото великолепие на Викторианската епоха, като тенденциите варират между класиката и готиката, но винаги търсят пътят към свободата. Никога досега жената не е била толкова женствена, така мистериозно нежна и почти опасна.

подробно...


Защитници на правата на животните прекъсват шоу на Хесус Лоренцо


Защитници на правата на животните прекъсват шоу на Хесус Лоренцо Двама защитници на правата на животните прекъснаха модно шоу на топдизайнера от Испания Хесус Лоренцо, който е застъпник на използването на естествени кожи.

Мъжът и жената вдигнали надписи в черно и бяло "Кожата е убийство" на испански пред моделите, облечени в палта от норка, чинчила и лисица и други кожи в края на представянето на колекцията на Лоренцо Есен/Зима 2010/2011 в рамките на мадридската Седмица на модата.

подробно...


В Санкт Петербург се проведе изложението "Розов Бряг" 2010


В Санкт Петербург се проведе изложението "Розов Бряг" 2010

В Санкт Петербург беше организирано международното изложение за красота "Розов бряг", което ежегодно събитие в града.

Фестивалът се проведе от 19 до 23 Февруари и включваше посетители от всички региони на Русия и редица европейски държави. Повече от 350 водещи компании от модната индустрия представиха своята продукция.

подробно...


Azzaro представя новия мъжки парфюм Elixir


Azzaro представя новия мъжки парфюм Elixir Модната марка Azzaro представи новата формула мъжки парфюм Elixir, който е отличен, за да бъде ползван както през деня, така и нощно време, посочва „Поан“.

Парфюмът запазва няколко от първоначалните нотки на стария парфюм като бергамот, грозде и канела, но има и нови аромати на роза, ванилия, индийско орехче.

подробно...


"Мода Изток" - екстравагантност и ексцентричност в Лондон


"Мода Изток" - екстравагантност и ексцентричност в Лондон"Мода Изток" демонстрираха три много различни гледни точки по време на ревюто, провело се в мрачните подземия на Somerset House в центъра на Лондон.

Авангардният дизайнер Насир Мазар, родом от Лондон, показа необикновени бонета от черна органза и гума, завързани с дълги панделки, падащи надолу по гърба или закопчани под брадичката с катарами. Младежът е само на 25 години, но опитът му в проектирането на атрактивни шапки е голям.

подробно...


Бети Джаксън представи есенно-зимната си колекция в Лондон


Бети Джаксън представи есенно-зимната си колекция в ЛондонФункционалността и военния стил присъстваха в първите ревюта, проведени по време на седмицата на модата в Лондон.

Бети Джаксън беше в наричаното от нея "работническо настроение", с войнишки якета, шалвари с паднало дъно и огромни тениски и топове, допълнени от обемисти обувки тип "сабо", ботуши с високи токчета и ниски обувки с ластични връзки.

подробно...


Испанско оттегляне


Испанско оттеглянеBurberry взе стратегическото решение да прекрати франчайзинга си в Испания.

Британската марка в момента извършва отделна дейност по производство на стоки предназначени изключително за пазара в Испания, но тя ще бъде прекратена след представянето на есенно-зимната колекция 2010-11.

подробно...


Наоми Кембъл огранизира второ ревю за Хаити


Наоми Кембъл огранизира второ ревю за Хаити Супермоделите Кейт Мос и Наоми Кембъл отдадоха почит на покойния си приятел, дизайнера Аликзандър Маккуин, като носиха негови дрехи на благотворително ревю в помощ на Хаити.

Двете топ манекенки и музата на Маккуин, Анабел Нилсън, откриха благотворителното модно шоу в Somerset House в Лондон, облечени в сини къси рокли от последната пролетно-лятна колекция на дизайнера.

подробно...


Джесика Симпсън създаде колекция от часовници


Джесика Симпсън създаде колекция от часовници Джесика Симпсън разширява своята бизнес империя с нова колекция от часовници.

Певицата вече създаде собствена линия бижута, част от колекцията й "Джесика Симпсън", която включва също така обувки, чанти, дрехи, очила. Сега тя прибавя към модната си империя и линия часовници.

подробно...


Материално момиче


Материално момичеОт модели като Кейт Мос, актриси като Сара Джесика Паркър и Линдзи Лоан, до певици като Гуен Стефани и Бионсе – в модният свят не е нещо ново знаменитост да се превърне в дизайнер – но сега изглежда, че и Мадона ще се присъедини към техните редици отново.

Продажбата на колекцията на поп иконата ще стартира в американската верига магазини Macy's и ще включва дрехи, аксесоари, бельо и обувки. Според слуховете – имената ще бъдат "Материално момиче" за дрехите и "Истина или предизвикателство" за колекцията бельо.

подробно...


Мода за спасение


Мода за спасениеАгнес Дейн последва стъпките на супермоделa Наоми Кембъл, падайки на модния подиум на "Мода за спасение" в Ню Йорк, този уикенд.

Дейн продължи да се усмихва, докато се разхождаше на изключително високите токчета на Burberry, на благотворителното ревю в помощ на оцелелите от земетресението в Хаити.

подробно...


Бални рокли и вечерни тоалети на Mon Amour за 2010


Бални рокли и вечерни тоалети на Mon Amour за 2010Capriccio е новата колекция на дизайнер Поля Миланова за МОН АМУР за 2010 година. Атрактивни, провокативни къси рокли е водещата линия при абитуриентските тоалети. Изработени от ефектни френски дантели, тафти, преливащи органзи и метализирани тюлове, придават блясък и разкош. Сложните ръчни набори, дантели френски кордоне, както и дантели, инкрустирани с камъни Сваровски, създават уникалността на роклите.

Късите рокли с линия Мерлин Монро, стил 60-те години, подчертаващи сексапила, придават класическа съвременна елегантност. Солей свободно падащ около тялото, създава фееричност и сполучливо прикрива всички дефекти.

подробно...


Вечер на суетата в Русе


Вечер на суетата в РусеВечер на суетата - така организаторите нарекоха финала на конкурса за дизайнери на мъжки костюми "Костюмът за мъжа на XXI век", който ще се състои на 19 октомври 2009 г. от 18:30 часа в Доходното здание в Русе. Три изкуства - театър, музика и мода ще бъдат в центъра на прожекторите. Дизайнерите ще представят изработени по техни проекти модели на мъжки костюми, с които ще дефилират артисти от русенския Драматичен театър "Сава Огнянов". Дизайнерите, които нямат възможност да изработят своите модели ще могат да се представят само със скици. Целта на конкурса е да се даде възможност за изява на дизайнерите на мъжки костюми и да се популяризират имената на хората, без които създаването на мода е невъзможно.

подробно...


Естер Нориега показа новата си колекция пролет-лято 2010 на седмицата на модата в Кастилия и Леон


Естер Нориега показа новата си колекция пролет-лято 2010 на седмицата на модата в Кастилия и ЛеонЕстер Нориега показа новата си колекция пролет-лято 2010 по време на седмицата на модата в Castilla y León.

В нея дизайнерката се опитва да съзкреси духа на 30-те години, който изплува по време на Великата Депресия и рисува аналогия между старото време и сега. Оригиналността в избора на материи, подчертаващи женското тяло и богатият асортимент от аксесоари придават ан колекцията й изтънченост и простота, с които си служи умело въображението.

подробно...


Финалистките на Miss Summer International 2009 се събраха в Созопол


Финалистките на Miss Summer International 2009 се събраха в Созопол Екзотични млади красавици от Япония, Малта, Доминикана и Куба бяха първите, които пристигнаха в Созопол за тазгодишното издание на международния конкурс Miss Summer International 2009.

Продуцентката и собственик на марката Miss Summer International Меги СавоваТази споделя, че тази година финалистките в надпреварата ще са 14.

подробно...


Топ моделът на "Визаж" Мартин Мартинов стана "Мистър Свят България 2009"


Топ моделът на "Визаж" Мартин Мартинов стана "Мистър Свят България 2009">С приз за най-красив българин от световната централа на „Мистър Свят” в Лондон бе удостоен 23-годишния топ модел на “Визаж” Мартин Мартинов, а негови подгласници станаха Георги Георгиев и Пламен Бонев. Преуспяващият топ модел на МА „Визаж”, обиколил почти цял свят ще представи страната ни на световния конкурс, който ще се проведе на 3 октомври в Сеул, Южна Корея

Мартин Мартинов има вече зад гърба си световни кампани за Castro през 2007г. Участвал е в ревюта на Джанфранко Фере, Прада, Дизел, както и в международни реклами на Кока-Кола. Изключително успешно развива кариерата си в Южна Африка. Взима многократно участия в седмицата на модата в Милано, като миналата година открива ревюто на Йоши Ямамото.

подробно...


"Направи своята гривна" с Номинейшън


"Направи своята гривна" с НоминейшънИталия е над 20 год. световен лидер на пазара на бижута от стомана, в съчетание със злато, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Идеята, от която тръгва всичко е композитивната гривна, която всеки сам може да направи от 3000 линка с различни изображения - от букви и зодии до екзотични фигурки.

Така всеки може да създаде неповторимо бижу за себе си и за своите приятели. Мотото на италианските бижута Номинейшън е "Направи своята гривна".

подробно...


Булгари "Между вечността и историята" 1884-2009. 125 години италиански бижута


Булгари "Между вечността и историята" 1884-2009. 125 години италиански бижутаБулгари отпразнува 125-тата си годишнина като откри първата си ретроспективна изложба в престижният изложбен дворец в Рим. Тя ще остане отворена за посетители от 22 май до 13 септември 2009.

Изложбата "Между вечността и историята: 1884-2009" ще покрие най-важните етапи от историята и развитието на дизайнът на Булгари, от отварянето на първият магазин на Виа Систина през 1884г. до днешен ден.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи