Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Fashion.bg



Брой статии: 720
Fashion.bg

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Модна колекция, създадена с изкуствен интелект


Модна колекция, създадена с изкуствен интелектПредставяме Ви колекция Есен/Зима 2022 от Седмицата на модата в Ню Йорк (NYFW), която е разработена с помощта на изкуствен интелект (ИИ).

подробно...


Диамантите ли са пътя към сърцето на жената?


Диамантите ли са пътя към сърцето на жената?Да не се лъжем, всяка жена харесва бижута и коя дама би отказала красив диамантен пръстен. Но трябва да си зададем въпроса, наистина ли това е пътя към сърцето и? Възможно ли е един пръстен да я направи щастлива за повече от един кратък миг? Не, това може да бъде само една много малка част от дългия път към сърцето и. 

подробно...


Какво прави жените на 45+ щастливи


Какво прави жените на  45+ щастливиТолкова много неща карат жените над 45 години да се чувстват щастливи. Това е времето в живота на всяка дама, когато тя се чувства свободна от чуждото мнение, високите очаквания от околните, няма го страха, ако се облече по определен начин, дали ще я харесат. Толкова много неща вече нямат значение и не са толкова важни. Най-важното е душевното спокойствие и мира със себе си. 

подробно...


По обувките посрещат


По обувките посрещатОбувките при всеки мъж изграждат цялостния имидж и допринасят за походката и за осанката. Завършват линията на тоалета и могат да подсилят добрия ефект от него или да го намалят. Точните мъжки обувки правят чудеса за външния вид на джентълмена.

подробно...


TRUNK SHOW на VERA WANG в Bridal Fashion


TRUNK SHOW на VERA WANG в Bridal FashionСкъпи бъдещи булки,
ако харесвате стила на световноизвестната дизайнерка Vera Wang, нейният уникален дизайн и екстравагантни аксесоари, заповядайте след записан час на проба в Bridal Fashion - официален представител на маркта за България. Заблестете с рокля на сватбения си ден като Виктория Бекъм, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър, Марая Кери, Иванка Тръмп, Алиша Кийс , Дженифър Гейтс или Гуен Стефани.

подробно...


Гергана Ташкова с награда за стил


Гергана Ташкова с награда за стилБизнесдамата - Гергана Ташкова бе отличена с награда за стил от Code Fashion Awards на състоялата се церемония преди дни. Гергана Ташкова е дама с безупречен стил и имидж. Винаги с адекватен стайлинг на официални събития, бизнес срещи и в ежедневието. За нея се изработват по поръчка тоалети на Marchesa Haute Couture, Pronovias, Sherri Hill, Vera Wang. Член е на Lions Club Sofia Vitosha, част от международния - Lions international - най-големият клуб за благотворителност в света, съорганизатор и основен спонсор на Sofia Open Dance Festival.

подробно...


No shame. No fear. Световен моден мултибранд онлайн магазин дарява дрехи и приходи от продажбите си на Украйна


No shame. No fear. Световен моден мултибранд онлайн магазин дарява дрехи и приходи от продажбите си на УкрайнаМодната платформа Answear, която оперира на 10 световни пазара, включително и украинския, мобилизира своята логистичната и бизнес мрежа, за да помогне на каузата на Червения кръст #helpforUkraine. Вече е факт дарението от 50 000 долара от страна на Answear в помощ на украинската република. Полската компания подкрепя и бежанците, които емигрират на територията на Полша с материали от първа необходимост, като одеяла и дрехи.

подробно...


Комплект за крафт бира – перфектният подарък за лятото


Комплект за крафт бира – перфектният подарък за лятотоЗнаете ли, че можете да зарадвате вашите приятели, като им подарите глътка свежест за летния сезон. Това може да стане, като се спрете на комплект за крафт бира, който ще погали вкусовите качества на почитателите на пивото.

подробно...


Хитът на пролет 2022! Стилни дамски мокасини


Хитът на пролет 2022! Стилни дамски мокасиниС настъпването на пролетта, на всички ни се иска да освежим гардероба си с нови по-цветни дрехи и аксесоари. В сезона, когато е прекалено рано за сандали, а ботушите вече не пасват на ежедневните ни тоалети, идеалните обувки са мокасините. Вече няколко години, тази иначе типично мъжка обувка е абсолютен хит на модния подиум. С пискюли, ресни, велур, лакирана кожа... Знаете ли, че има безкрайно много модели, които могат да се съчетаят с вашия ежедневен тоалет? Разнообразието от модели на тези дамски обувки отваря врати за множество стилове и комбинации.

подробно...


Нови булчински рокли 2022 в Bridal Fashion


Нови булчински рокли 2022 в Bridal FashionНай-новите колекции на световноизвестните дизайнери – Vera Wang, Pronovias, Milla Nova, Marchesa, Randy Fenoli, Modeca са вече в бутик Bridal Fashion – официален представител на брандовете за България.

подробно...


8 пролетни модни тенденции от Париж


8 пролетни модни тенденции от ПарижПариж може би е един от най-добрите примери за град на модата. Една разходка из него ще Ви запознае с модните тенденции, които от ревютата излизат на улицата.

подробно...


Какво трябва да знаем за рисуването по номера


Какво трябва да знаем за рисуването по номераСъс сигурност мнозина от вас биха искали да се пробват в ролята на художник – да медитират, да разгърнат творческия си потенциал, да създадат нещо красиво. Има прекрасни начини за това - гоблени за шиене, изработка на най-новите диамантени гоблени, рисуване по номера. Днес ще се спрем на рисуването. И така, какво трябва да знаем?

подробно...


Брилянтин Бургас представя новата колекция пролет 2022 на Sherri Hill


Брилянтин Бургас представя новата колекция пролет 2022 на Sherri HillSherri Hill е емблема за висок стил и класа. Топ дизайнера Sherri Hill съчетава всичко красиво в едно- ослепителен сексапил, елегантен дизайн и линия. Роклите на марката придават уникален чар и стил на всяка дама. Към днешна дата моделите на бранда се смятат за едни от най- популярните в света, защото са предпочитани както от обикновени млад дами, които следват модните тенденции, така и от известни медийни личности. Неслучайно в над 52 страни има представителства на марката, а част от това огромно семейство вече от години е и Брилянтин, гр. Бургас.

подробно...


6 основни тенденции в маникюра за 2022 според експертите


6 основни тенденции в маникюра за 2022 според експертитеНай-големите тенденции за ноктите през 2022 г. ще бъдат дори по-красиви от тези, които видяхме през 2021. Ето кои ще бъдат водещите тенденции в маникюра за тази година според най-добрите експерти.

подробно...


Европейската агенция за околна среда препоръчва финансови и данъчни облекчения за повторната употреба на текстил


Европейската агенция за околна среда препоръчва финансови и данъчни облекчения за повторната употреба на текстилЕвропейската агенция по околна среда (ЕАОС) публикува Доклад за въздействието на текстилното производство върху околната среда, с фокус върху новите бизнес модели, които да бъдат насърчавани и прилагани в контекста на кръговата икономика. Докладът обобщава, че потреблението на текстил в Европа е на 4-то място по големина на въздействие върху околната среда и климата след хранителната индустрия, недвижимите имоти и мобилността. По отношение на въздействие върху употреба на вода и земя текстилът е с 3-тото най-голямо въздействие, а в използването на суровини и емисии на парникови газове е на 5-то място.

подробно...


Модна къща Alegra с участие в най-голямото изложение за абитуриенти


Модна къща Alegra с участие в най-голямото изложение за абитуриентиНай-голямото изложение „Моден салон – абитуриенти” - 2022 се завръща в Мол „Парадайс“. Това е единственото място в България, където едновременно участват най-известните български дизайнери и модни къщи с абитуриентски колекции за 2022 година. На него ще може да разгледате най-новите предложения на модния бранд Alegra (носител на „Златна игла 2021“ в категория „Модна къща на годината“) с дизайнери Радостина Илиева и Галя Долапчиева в периода между 3-ти (четвъртък) и 8-ми (вторник) март.

подробно...


Най-интересните тенденции в прическите за 2022


Най-интересните тенденции в прическите за 2022Един от начините да освежите външния си вид е като сменяте прическите си и опитвате нещо ново. Не е нужно да е нещо крайно, нито трябва да изглеждате много променени, но нова подстрижка или оформящ стилизиращ трик може да ви накара да се почувствате като чисто нов човек. Представяме Ви мнението на експертите за тенденциите в прическите, които ще бъдат актуални през 2022.

подробно...


Онлайн плащане с ПОС - имате го


Онлайн плащане с ПОС - имате  гоТенденцията да се пазарува повече онлайн, отколкото с традиционно посещение на физически обекти, неминуемо доведе до ръст и в нивото на дигиталните разплащания. С 30% са се увеличили плащанията с банкови карти за първата половина на 2021 г. спрямо същия период на 2020 г., посочват от БНБ. Това е сигурен показател, че хората все по-често се доверяват на онлайн разплащанията, когато пазаруват в електронна среда.

подробно...


Холната маса в модерния интериор: размер, цвят, материал


Холната маса в модерния интериор: размер, цвят, материалОбзавеждането на хола включва много неща: модерен диван, практична ТВ секция и не на последно място – холна маса в подходящите размери. Тя може да е малка или по-голяма, ниска или висока, квадратна или кръгла, с повдигащ механизъм и прочее. Може също така да се открие и в множество цветове, което дава възможност да се постигне пълно напасване с останалите интериорни компоненти в дневната. 

подробно...


Какви видове хранителни добавки има


Какви видове хранителни добавки имаЗдравето на човек зависи от няколко фактора – генетична предразположеност, развитие на медицината, начин на живот и здравословно хранене. Всички медицински специалисти са обединени около твърдението, че балансираното хранене е най-краткият и сигурен път към добрата форма на тялото. За да сме максимално полезни на организма си, трябва да се приемат около шестстотин вещества с храненето. Много малко хора могат да си позволят този лукс, защото начинът на живот е изключително забързан.

подробно...


10 ключови модни тенденции за пролет/лято 2022


10 ключови модни тенденции за пролет/лято 2022„Не е ли най-еротичната част от тялото тази, където дрехата зее?“ твърди френският теоретик Ролан Барт. Човек може само да си представи как би реагирал Роланд на многото плът, показана миналия септември, като доминиращата модна тенденция за пролет/лято 2022. Късото и прозрачното е секси и се завръща отново.

подробно...


Класически стил, комфорт и функционалност за цялото семейство в новата колекция обувки и чанти Lasocki


Класически  стил, комфорт и функционалност за цялото семейство в новата колекция обувки и чанти LasockiПролетта пристига в магазините на CCC с първия Lookbook от новата колекция на популярния бранд Lasocki. Фотосесията на Lasocki за сезон пролет-лято 2022 събира различни поколения във ведра семейна атмосфера.

подробно...


Дамски ежедневни обувки - преглед на пролетните тенденции


Дамски ежедневни обувки - преглед на пролетните тенденцииДвете думи, които обобщават модните тенденции на обувки през този сезон са удобство и цветове. За дамите, които предпочитат спортно-елегантния стил и за които комфорта и удобството на крака са от особено значение, тази пролет изборът на модели и цветове дамски ежедневни обувки е голям. От балерини, през мокасини и маратонки, разнообразието от цветове и смелата комбинация на стилове са характерни за пролетно-летния сезон тази година.

подробно...


Елегантният зимен аутфит


Елегантният зимен аутфитЗимата с бързи крачки е при нас, чука на вратата ни, а навън всичко се покрива със закачливи снежинки. Любим сезон, особено вкъщи пред камината с най-близките хора. Но зимната картина се допълва идеално и с перфектния зимен аутфит. Това могат да са официални рокли, падащи закачливо на различни дължини, дамски блузи с дълъг ръкав тип плетиво или друга подходяща материя, в идеално съчетание с пола или панталон.

подробно...


Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона


Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезонаДнес ще обърнем внимание на мъжкото съсловие от обществото. И по-точно на най-предпочитаните облекла и визии в неангажираща обстановка.

подробно...


Топ 7 ревюта и тенденции от Седмицата на модата Копенхаген Есен/Зима 2022


Топ 7 ревюта и тенденции от Седмицата на модата Копенхаген Есен/Зима 2022Седмицата на модата в Копенхаген обедини някои от най-уважаваните марки и вълнуващи нови дизайнери от скандинавския регион. Наскоро приключилото събитие предложи предварителен преглед на есенно-зимните колекции и тенденции, които се очакват с нетърпение през 2022 г.

подробно...


"Оранжева целувка" е най-актуалният цвят за пролет/лято 2022


"Оранжева целувка" е най-актуалният цвят за пролет/лято 2022В годината на водния, черен тигър според китайския хороскоп, сред палитрата от цветове като изумрудено зелено, циклама, лила, черно и златисто, един от най-хитови цветове е оранжевият. Този свеж цвят в по-светъл или натурален вариант е любим за сезона на дизайнери като Вера Уонг, Шери Хил за едноимените брандове, а също и на световноизвестните производители – Pronovias, Marchesa и Alyce Paris – всички представени ексклузивно в Bridal Fashion.

подробно...


Новата колекция булчински рокли 2022 е вече налична в Брилянтин, гр. Бургас


Новата колекция булчински рокли 2022 е вече налична в Брилянтин, гр. БургасБрилянтин, гр. Бургас като представител за Източна България на White One & St.Patrick е мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие, но и от неповторимо красивите рокли. Повече от половин век PRONOVIAS сбъдва и най- смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Новият художествен директор на каталунския гигант не изневеряват на стила да бъдат винаги авангардни, иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят. Екипа на Брилянтин с доказан професионализъм предлага най-доброто от колекцията 2022 на булчинските рокли, които са в вече налични в Брилянтин гр. Бургас.

подробно...


Как да изберем правилен мъжки пуловер спрямо формата на тялото?


Как да изберем правилен мъжки пуловер спрямо формата на тялото?Зимата изисква съобразно облекло, което да ни предпазва от мразовитите условия и да ни осигурява качествена защита. Същевременно обаче това не означава, че е необходимо да се откажем от личния си стил и да оставим настрани модерната си визия. Напротив, все още можем да я запазим. Един от елементите на облеклото, който ни позволява да извършим това, е мъжкият пуловер. Той е страхотна дреха, която много добре се нагажда към разнообразни тоалети и ни придава чудесен стил.

подробно...


Най-подходящите подаръци за жени, които обичат да творят


Най-подходящите подаръци за жени, които обичат да творятНай-добрият подарък за жена често не е лесен за избор, защото искате да я изненадате с нещо красиво и незабравимо. Разглеждайки всички възможни варианти, обръщате внимание на това, което може да предизвика усмивка и възхищение. Дамите, които обичат да творят са деликатни натури и биха оценила както подаръка, така и жеста, че сте помислите за техните хобита и интереси.

подробно...


Какви модели мъжки якета ще намерите в ТЕОДОР


Какви модели мъжки якета ще намерите в ТЕОДОРСтилният начин на обличане е нещо много повече от суета. Той може да се опише като проява на добър вкус и отговорно отношение към заявката ни сред обществото. Независимо дали предпочитаме спортно-елегантни, или официални облекла, те трябва да са качествени, удобни и да демонстрират марково излъчване. Днес има много български дизайнери, които предлагат на аудиторията именно такива класни решения, които напълно утоляват жаждата за комфорт и висока естетика в ежедневието.

подробно...


Какво да съобразим при избор на фототапет за спалнята или хола


Какво да съобразим при избор на фототапет за спалнята или холаПонякога ни се струва, че нещата у дома са някак недовършени. И въпреки че сме положили неимоверни усилия в обзавеждането на жилището, все още има неразрешени въпроси, върху които е редно да помислим навреме. Така изборът на фототапети за стена е сред важните акценти, които си струва да поставим на преден план – препоръчително е да ги купим с арт дизайн, както и да се погрижим за правилното им съчетаване с останалите компоненти в спалнята, детската, кухнята или хола.

подробно...


На какви модерни спални комплекти да заложим - идеи със снимки


На какви модерни спални комплекти да заложим - идеи със снимкиСпалнята за чудо и приказ не е утопия, а нещо съвсем реално, стига да знаем на какъв мебелен комплект да заложим и как правилно да го подредим в помещението. Селектирането на всеки един отделен компонент е нужно да следва някои прости правила, които работят на 100%. 

подробно...


През зимата се погрижете за вашата кожа


През зимата се погрижете за вашата кожаСлед дълго лято и жарки горещини, почти всички посрещат зимата с цялото си сърце. Скоро обаче хората разбират, че студеното време не е особено добро за кожата им. Е, не можете да мразите сезон само защото има определени странични ефекти върху здравето ви, нали?

подробно...


За добро настроение и здрав стомах пийте чаша вода сутрин на гладно


За добро настроение и здрав стомах пийте чаша вода сутрин на гладноПиенето на чаша вода всяка сутрин преди хранене е здравословен навик, казва диетологът, гастроентеролог и блогър по въпросите на храненето Нурия Дианова. Трябва обаче да се вземат предвид някои нюанси, предупреди тя в интервю за радио Sputnik.

подробно...


Рецепти за неустоимото кафе "Лаваца"


Рецепти за неустоимото кафе "Лаваца"През студените зимни дни се нуждаем от повече топлина, а какво по-добро от горещо ароматно кафе. У дома или на път, кoфеиновата напитка е неизменна част от старта на деня за много хора.

подробно...


Sofia Wedding Expo 2022 ще отвори врати в най-скоро време


Sofia Wedding Expo 2022 ще отвори врати в най-скоро времеЗа четиринадесета година, най-голямото сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO, ще се проведе на 22-ри и 23-ти януари, като покаже стил, изящество и класа в залите на „София хотел Балкан“.

подробно...


10-те най-емблематични сватбени рокли на всички времена


10-те най-емблематични сватбени рокли на всички временаРоклята, с която е облечена Кейт Мидълтън на сватбата си, отдава почит на британското майсторство – марката е Александър Маккуин и е проектирана от Сара Бъртън - креативният директор на модната къща. Аутфитът е във викториански стил, със силно подчертана талия. Семпла, елегантна и много шик, с класическа кройка, V-образно деколте и дантела в горната част. В долната част е изключително пищна, с ръчно бродирани елементи. Дългият 2,5 м. шлейф допълва великолепието на това прекрасно творение.

подробно...


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живопис


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живописВсяка галерия има своите дух и атмосфера, в които се оглеждат водещите ценности при набавянето, селекцията и предлагането на произведенията на изящното изкуство. Както твърди проф. Любомир Стойков – преподавател в Националната художествена академия: „Във времена на пандемии и икономически кризи галериите са културните оазиси, в които човек може да намери духовна утеха, естетическа наслада и стимул за съществуване!“. Тъкмо такъв културен оазис е новата галерия „Милениум“, която всъщност е наследничка на Галерия „Раковски“ 159. Отскоро тя се намира на бул. „Витоша“ №89 в една от най-авангардните и футуристични сгради в столицата ни. Нейната амбиция е да предложи нов прочит на българското изобразително изкуство – класическо и модерно. Какви са още посланията й? Кой е адресатът на нейния естетически апел? Какво обещава тя на всеки посетител и ценител на живописта?...

подробно...


Най-сладкодумният професор с отличие по БНТ


Най-сладкодумният професор с отличие по БНТВ навечерието на 2022 година Академията „100% будни“ връчи за втори път своите годишни награди. Отличията на Българската национална телевизия, респ. на популярното ТВ токшоу „100% будни“ бяха обявени на стилна и същевременно забавна церемония, водена от водещите на предаването Мария Андонова и Стефан А. Щерев. В категорията „Най-сладкодумен разказвач“ за 2021 година призът бе присъден на проф. д.н. Любомир Стойков – постоянен коментатор на рубриката „Шоуто на политиците“.

подробно...


Предимството на мъжките боти: Как да изберете зимните модели


Предимството на мъжките боти: Как да изберете зимните моделиБез да издигате обувките в култ, като представители на силния пол вие също се нуждаете от подходящи модели през зимния сезон. Дамите винаги поставят обувките от първостепенно значение, но тук говорим и за практичната страна на нещата. Без подходящи модели през зимата не могат и представителите на силния пол. И вместо да носите целогодишно сникърси и маратонки, заложете на удобството, на топлината и на качествените боти за мъже от Stila.bg.

подробно...


Малката бяла рокля за празници и сватби - предложения от Bridal Fashion


Малката бяла рокля за празници и сватби - предложения от Bridal FashionМалката бяла рокля е тоалет, който е подходящ за много официални събития, а също и за сватби. Дали ще празнувате рожден ден, тематично парти или ще бъде едно от решенията Ви за сватбения ден, Little White Dress е също толкова необходима, колкото и Little Black Dress – непреходна, винаги актуална и добър вариант в случай, че се чудите какво да облечете за конкретния повод.

подробно...


Посетете просторната изложба на Институт за съвременно изкуство - София


Посетете просторната изложба на Институт за съвременно изкуство - СофияНа 17 декември в Институт за съвременно изкуство – София беше открита „Просторна изложба“ – новото издание на популярните празнични изложби с тиражирани арт обекти за 2021 г.!

подробно...


Стилни идеи за елегантна визия: Как успешно да разнообразим ежедневието си


Стилни идеи за елегантна визия: Как успешно да разнообразим ежедневието сиДа сме елегантни и красиви може да се окаже онзи стимул, от който имаме нужда, за да осмислим живота си. Ето няколко заслужаващи внимание идеи, които ще променят гледната ви точка.

подробно...


Грижа за кожата на лицето през зимата - съвети от Aptekanove.bg


Грижа за кожата на лицето през зимата - съвети от Aptekanove.bgЕжедневното използване на хубава козметика за лице е препоръчително, ако искате да имате свежа, здрава и млада кожа за по-дълго време. Има много добри марки продукти от този вид, на които можете да заложите, за да постигнете отлични естетически резултати – при избора на кремове, серуми и гелове за почистване е важно да се уверите, че те са качествени. Дермокозметиката е най-добре да бъде медицинска, защото тя рядко води до нежелани последици като зачервяване, раздразнение и прочее. Съставът е максимално пречистен, което я прави идеална и за чувствителни кожи. 

подробно...


Актуалните дестинации за почивка през 2022


Актуалните дестинации за почивка през 2022Любителите на пътешествията отдалеч трябва да планират своите екскурзии и почивки. Обикновено те избират красиви, непознати за тях места, където да си починат и същевременно да се насладят на тяхната уникална природа. Места, където има какво да видят и научат повече за историята, културата и традициите. 

подробно...


Дамско дънково яке - най-добрият приятел на всеки гардероб!


Дамско дънково яке - най-добрият приятел на всеки гардероб!Дънковото винаги е на мода и е еднакво актуално през различните периоди от годината, особено ако говорим за дънкови якета. Какви дънки са в тенденция и какви нови дамски дънкови якета са готови да водят този и следващия моден сезон, нека да разберем точно сега.

подробно...


За здрави кости приемайте 40 мг силиций дневно


За здрави кости приемайте 40 мг силиций дневноСредно една на всеки три жени страда от постменопаузална остеопороза – заболяване на костите, предизвикано от занижени нива на естроген по време на менопаузата. Като превантивна мярка и лечение на остеопорозата е необходимо да се приемат витамините К, C и D, магнезий и калций. Рядко обаче се споменава за благоприятните свойства на силиция при борбата с остеопорозата. Средно 40 мг силиций на ден могат да подобрят състоянието на костите. Можем да ги набавим лесно от пълнозърнестите храни, плодовете, зеленчуците както и от минералната вода.

подробно...


Ина Асса създава изкуство върху коприна


Ина Асса създава изкуство върху копринаИна Асса - носителка на най-престижната награда за мода у нас „Златна игла“, представи новата си колекция от копринени шалове. Те са изработени от 100% естествени материали от черничева копринена буба, произведени в Европа и сертифицирани по най-високите стандарти. Дизайнерката е част от българската марка за дамски облекла “Credo“, а освен класическата колекция, тя създава и своя, по-младежка линия „Mademoiselle Credo by Ina Assa“ в романтично делови стил, ярки цветове, ефирни естествени материи и аромат на френски шик.

подробно...


Чадърът - необходим аксесоар през дъждовните дни


Чадърът - необходим аксесоар през дъждовните дниНяма как да си представим живота без чадър, особено през есенните и зимните месеци. Той е практичен, функционален аксесоар, който освен всичко друго, можем да съчетаем и с нашата визия. Защото може да изглеждате стилно и да се усмихвате, дори и когато навън е мрачно

подробно...


Виртуална мода на Ради Лазарова преди Рождество Христово


Виртуална мода на Ради Лазарова преди Рождество ХристовоМодна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.

подробно...


Модни тенденции в цветовете за есен-зима 2021-2022


Модни тенденции в цветовете за есен-зима 2021-2022Представяме ви най-новите визии за края на 2021 г. Ето най-новите тенденции в цветовете, които ще отбележат есенно-зимния сезон.

подробно...


Капсулна колекция от рецеклиран текстил и craft технологии, обагрена с естествени материали от природата


Капсулна колекция от рецеклиран текстил и craft технологии, обагрена с естествени материали от природатаПредставяме ви MUB COLLECTION, създадена в колаборация от Светлана Петрова (България) за Empty Your Wardrobe, от Natural Dyer Marta Sieteiglesias Ávila (Испания) за Warm & Wild и Handcrafted and Tailormade артист Dahlia Rodriguez (Португалия) за DsR Atelier.

подробно...


Lions Club София Витоша събра 105 000 лева на благотворителна вечер


Lions Club София Витоша събра 105 000 лева на благотворителна вечерВ духа на празника на Света Екатерина, Lions Cub София Витоша обедини приятели, благодетели и съмишленици на благотворителна вечер под мотото „Нощта на ангелите“. По време на събитието бяха събрани около105 000 лева, изчислени в куверти, предмети от търга и дарения.

подробно...


Водещите на "100% БУДНИ" по БНТ дебютираха с коледна песен


Водещите на "100%  БУДНИ" по БНТ дебютираха с коледна песенХаризматичните водещи на телевизионното предаване „100% будни“ по БНТ – Мария Андонова и Стефан А. Щерев, направиха своя певчески дебют! Това се случи по време на записа на песента „100% Будни на Коледа“, в която те пеят заедно с децата от вокална група „Мики Маус“ с ръководител Вяра Панталеева. Музиката и текста са на Чавдар Цолов.

подробно...


Какви са ползите от приема на хранителната добавка - Триактал


Какви са ползите от приема на хранителната добавка - ТриакталТриактал е хранителна добавка, която оказва профилактично влияние върху организма на човека. В състава си съдържа натурални билкови екстракти, които подпомагат установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. Триактал има детоксикиращ ефект върху организма и спомага за подсилване на имунната система. 

подробно...


За каква работа са подходящи мощните лаптопи


За каква работа са подходящи мощните лаптопиПреди да инвестираме в нов лаптоп, трябва да определим целта на покупката. Това е първата и най-важна подробност, която е нужно да уточним, за да успеем да открием подходящия за нас модел в три направления – дизайн, характеристики и цена. Има евтини и по-скъпи решения, които предлагат различна производителност, памет и естетически качества. Купете преносим компютър от онлайн магазин, защото това ще ви бъде от полза, когато се нуждаете от повече време да обмислите отделните предложения.

подробно...


С кето ще влезем отново в роклята си


С кето ще влезем отново в роклята сиКето диетата стана доста популярна през последните години. Нейните варианти се увеличиха, тъй като повечето хора залагат все по-често на хранителни планове с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини ( ВМ-НВХ). Повечето използват този вид режими не само заради здравословното състояние и стабилизиране на метаболизма, но и за отслабване.

подробно...


Колекция пролет/лято 2022 на Прабал Гурунг, посветена на американската жена


Колекция пролет/лято 2022 на Прабал Гурунг, посветена на американската женаПрабал Гурунг внесе цвят и енергия в Седмицата на модата в Ню Йорк с колекцията си пролет/лято 2022 като преобрази женствените силуети и показа виждането си за съвременната американка.

подробно...


Джейсън Ву пролет/лято 2022, вдъхновен от изкуството на художественото майсторство


Джейсън Ву пролет/лято 2022, вдъхновен от изкуството на художественото майсторствоДжейсън Ву се завърна на модния подиум в Седмицата на модата в Ню Йорк за пролет/лято 2022 с елегантна, бляскава колекция, показваща красотата на цветята.

подробно...


Колекция пролет/лято 2022 на Том Браун


Колекция пролет/лято 2022 на Том БраунТом Браун е дизайнер, известен със своите ефектни подиуми и творби, които съчетават страст към класицизма и прецизност към детайлите.

подробно...


Kолекцията Пролет/Лято 2022 на Snow Xue Gao


Kолекцията Пролет/Лято 2022 на Snow Xue GaoКак се правят цветя за пролетно новаторство? Просто попитайте дизайнерката Сноу Гао, която за колекцията си пролет/лято 2022 не се подчинява на фразата, известна от „Дяволът носи Прада

подробно...


Колекция Пролет/Лято 2022 на threeASFOUR


Колекция Пролет/Лято 2022 на threeASFOURthreeASFOUR проучи как нашите чакри могат да бъдат вдъхновени от чувството ни за мода. Колекцията е озаглавена „Кундалини“ на индуската концепция за формата на божествената женска енергия, за която се смята, че се намира в основата на гръбначния стълб.

подробно...


Майкъл Корс поднася непринуден блясък за пролет/лято 2022


Майкъл Корс поднася непринуден блясък за пролет/лято 2022Майкъл Корс представи колекцията си пролет/лято 2022 на живо от сърцето на Сентръл Парк в Tavern on the Green в Ню Йорк, демонстрирайки своята представа за градската романтика с елегантни, рационализирани женствени силуети.

подробно...


Носителите на приза "Златна игла 2021" показаха най-новите си колекции


Носителите на приза "Златна игла 2021" показаха най-новите си колекции По време на официално събитие в хотел „Рамада София“ бяха връчени Годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2021“. Победителите в петте категории: „Най-добър млад дизайнер“, „Моден фотограф“, „Моден гримьор“, „Модна къща на годината“ и „Дизайнер на годината“ бяха избрани от 30 членно компетентно жури, което се състои от водещи модни и лайфстайл журналисти от електронните и печатните медии.

подробно...


Уникални колекции на гала спектакъла „Златна игла 2021“


Уникални колекции на гала спектакъла „Златна игла 2021“Дизайнери и модни къщи представиха най-новите си предложения по време на ексклузивния ревю-спектакъл на Академията за мода, предхождащ официалната церемония за връчването на наградите „Златна игла 2021“.

подробно...


Кои грим продукти да изберем, за да имаме съвършени вежди


Кои грим продукти да изберем, за да имаме съвършени веждиКогато търсим грим продукти за вежди, със сигурност попадаме на купища четки, сенки, пинсети, хайлайтъри, моливи и всякакви други. Всички те ни дават определени предимства в грижата за веждите ни. Те са ценен инструмент в арсенала на всяка жена за красота. Кои от тях обаче са ни необходими, за да имаме съвършени вежди.

подробно...


Респект и овации на церемонията "Златна игла 2021"


Респект и овации на церемонията "Златна игла 2021"Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков организира стилно ексклузивно събитие за връчването на най-авторитетнoто отличие за мода в България – „Златна игла 2021“. С изключително престижната награда „Дизайнер на годината“ бе удостоена Радослава Лазарова. Отличието „Модна къща 2021“ отиде при „Алегра“ с дизайнер Радостина Илиева. Победителите в останалите категории са: Костадин Кръстев – Коко - „Модна фотография“, Елиза Попова отнесе приза за „Моден грим“, а Златна игла за „Най-добър млад дизайнер“ за 2021 година получи Антон Узунов. Любопитно е, че това е втората „Златна игла“ на Радослава Лазарова (първата й беше връчена преди няколко години за най-добър млад дизайнер), Елиза Попова за втори път става гримьор на годината, а Костадин Кръстев – Коко за трети път е награден със „Златна игла“ в категорията „Модна фотография“.

подробно...


Как да изберем детски дрехи за момиче според повода


Как да изберем детски дрехи за момиче според поводаСпециалните събития в нашия живот, без значение дали става въпрос за сватба, рожден ден или любим празник, са перфектният момент да накараме цялото семейство да се почувства вълшебно. Обличането и изборът на красиви тоалети може да бъде забавно и дори терапевтично за повечето от нас, но когато става въпрос за деца, бихме искали да ги облечем по начин, който е максимално практичен за тях.

подробно...


Седефен блясък, портокалова целувка и приказна ефирност са тенденциите при официалните рокли за сезон 2022 в Bridal Fashion


Седефен блясък, портокалова целувка и приказна ефирност са тенденциите при официалните рокли за сезон 2022 в Bridal FashionКолекции 2022 на световноизвестните дизайнерски къщи -  Sherri Hill, Marchesa, Pronovias, Vera Wang и Alyce Paris са вече налични в Bridal Fashion и очакват почитателите на високия клас тоалети с безупречни кройки, иновативен дизайн и висококачествени материи.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Камила Пурши


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Камила ПуршиКолекцията на Камила Пурши пролет-лято 2022 празнува младостта и чувствеността. Изработена е от италиански креп и кадифе, като основната тема са цветята.

подробно...


Каква марка бебешка количка да изберем, съвети от Baby.bg


Каква марка бебешка количка да изберем, съвети от Baby.bgПокупката на детска количка е сред първите неща, които правим още преди бебето да се е появило на бял свят. Изборът на удобно и функционално превозно средство е важен и решаващ за комфорта на малкото човече и неговите родителите през следващите 2 години. Когато дойде време да заложим на конкретен модел, е нужно да проучим пазара и да разберем кои са най-качествените решения и популярни марки. Във всеки един онлайн магазин са налични както евтини, така и луксозни видове бебешки колички за момичета и момчета, от които трябва да купим една единствена. 

подробно...


Български топмодели коментират "Златната игла"


Български топмодели коментират "Златната игла"Годишните награди „Златна игла“, които Академията за мода вече близо 30 години връчва на най-добрите български модни творци, предизвикват радостни емоции и въздишки не само в средите на модните дизайнери. Силни и трайни са впечатленията на някои от най-красивите българки – топмоделите, участвали в най-престижното модно събитие у нас. В навечерието на тазгодишната церемония те споделиха в социалните мрежи спомените и вълненията си от своите участия в „Златната игла“. Едни от най-добрите ни манекенки казват мнението си за бляскавата церемония на Академията за мода.

подробно...


Как да различаваме марковите дрехи от репликите


Как да различаваме марковите дрехи от репликитеКупуването на дизайнерски стоки изисква много пари и на никого не би било приятно да получи фалшиви облекла на цената на оригинални. Затова е важно да знаем как да ги разграничавам и разпознаваме. Това не е много лесен процес, но екипът на онлайн магазин POLITIKOS изведе няколко основни стъпки, по които можете да определите дали дадена дамска или мъжка стока е реплика, или оригинал. Ако ги следвате, няма да ви бъде трудно да направите правилния избор. За да сте сигурни, че всичко е дизайнерско, пазарувайте маркови дрехи онлайн в POLITIKOS.

подробно...


Уникалният стил на Долче и Габана


Уникалният стил на Долче и ГабанаВ края на август и преди кинофестивала във Венеция в продължение на три магически дни се проведе модното събитие на Доменико Долче и Стефано Габана Alta Moda, Alta Sartoria и Alta Gioielleria – лагуната, карнавалът, дворците, картините и символите на Венеция бяха отразени в роклите и скъпоценностите. Присъстваха знаменитости като Хелън Мирън, Моника Белучи, Ванеса Брайънт, Филип Киркоров, Дженифър Лопес, Вин Дизел, Мария Бакалова и други, облечени в тоалети на модната къща от предишни колекции.

подробно...


Новата колекция на Радостина Илиева е вдъхновена от любовта


Новата колекция на Радостина Илиева е вдъхновена от любовтаДизайнерката на модния бранд „Алегра“ направи фотосесия с най-новата си колекция “Adorable” за 2022 г., която включва както булчински, така и официални облекла. Радостина Илиева се е вдъхновила от магията, наречена любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Нейната последна колекция е предназначена за модерните и класическите, но и за романтичните и смелите представители на нежния пол.

подробно...


Луксозни вечерни рокли - преглед на тенденциите и нови продукти за всеки вкус


Луксозни вечерни рокли - преглед на тенденциите и нови продукти за всеки вкусВ навечерието на специален празник всички жени се суетят около образ, който трябва да бъде луксозен и уникален, да пленява погледите на околните. Когато избирате празнично облекло, на първо място трябва да обърнете внимание на вечерните рокли. Модните вечерни рокли ще облагородят всяка женска визия, допълвайки я с елегантност и специален шик.

подробно...


Българска Модна Асоциация заведе три фирми на панаир в Португалия


Българска Модна Асоциация заведе три фирми на панаир в ПортугалияОт 6 до 8 октомври в Порто, Португалия се състоя Green Fashion Tour в рамките на проекта Fascinate, чийто партньор е Българска Модна Асоциация. На събитията присъстваха Силвия Кабаиванова - Председател на БМА, Деан Манев - Зам. Председател на БМА, както и представители на фирмите Миноар, Пирос и Чарлино.

подробно...


7 есенни тенденции при оформяне на веждите - от диско вежди до избелени


7 есенни тенденции при оформяне на веждите - от диско вежди до избелениСпомняте ли си през 2018 г., когато всеки ден имаше някаква нова тенденция за веждите? Вежди рибена опашка, ореолни вежди, геометрични вежди ... хаосът наистина никога не свършва. Сега, през 2021 г., същите тези смели и експериментални гримове за вежди малко се завръщат, но този път по начини, които наистина ще искате да носите.

подробно...


Наближава церемонията "Златна игла 2021" за най-високите модни призове


Наближава церемонията "Златна игла 2021" за най-високите модни призовеНаближава кулминационното събитие в българския моден дизайн - Годишните награди „Златна игла“ на Академията за мода, които ще се връчат в края на месец октомври т.г. По време на специална церемония в хотел „Рамада София“ с високия приз ще бъдат отличени утвърдени творци в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Моден фотограф”, „Моден грим” и „Най-добър млад дизайнер”. Бляскавото събитие ще се проведе при най-стриктно спазване на ограничителните мерки във връзка с COVID-19.

подробно...


Пригответе се за есента - разгледайте гардероба си и вижте какво да облечете през предстоящия сезон


Пригответе се за есента - разгледайте гардероба си и вижте какво да облечете през предстоящия сезонЕсента е вече тук и усещаме нейната прегръдка особено в сутрешните часове. Времето навън е хладно и, ако се поддадем на измамното усещане за топлина, можем доста да съжалим, че не сме взели връхна дреха. Освен това, метеорологичните условия стават все по-непредвидими и понякога дъждът ни изненадва. Ако нямаме под ръка любим пуловер, яке или дънки, можем дълбоко да съжаляваме за решението си да облечем феерична рокля, например.

подробно...


Магазинът за обувки на 21-ви век - какво означава това?


Магазинът за обувки на 21-ви век - какво означава това?В нашето съвремие забелязваме положителни тенденции в много сфери. В индустрията на облеклото и обувната промишленост също всичко се развива силно динамично. Това означава, че не само фабриките, производствените дейности и стиловете се променят, но и че самите магазини трябва да са адаптирани за 21-ви век. Но какво точно означава това?

подробно...


"МИНОАР" презентира новата си колекция "PHASIS"


"МИНОАР" презентира новата си колекция "PHASIS"Носителите на „Златна игла“ Теодора Спасова и Йоан Гълъбов, съоснователи на „Миноáр“, представят най-новата софистицирана колекция “PHASIS” за сезон есен / зима 2021 чрез концептуална инсталация съпроводена от тематична музикална атмосфера. В периода от 23.09.2021 г. до 30.09.2021 г. може да разгледате новите предложения, като посетите магазин “Minoár Concept Store” с местоположение бул. „Княз Ал. Дондуков 131“.

подробно...


Кои са най-предпочитаните дестинации за почивки и екскурзии?


Кои са най-предпочитаните дестинации за почивки и екскурзии?Пътешественикът във всеки един от нас вече се събуди и сме готови за нови приключения, запознанства и преживявания. Лятото ни предостави много възможности за интересни пътувания, но това, че то привършва, съвсем не означава, че трябва да ограничаваме пътешестващото ни Аз, а напротив – нека да продължим да опознаваме нови дестинации и да обогатяваме познанията си.

подробно...


Какви дрехи ще са ни необходимо за новороденото


Какви дрехи ще са ни необходимо за новороденотоОсвен уютно и спокойно кътче за спане и бодърстване, трябва да осигурим на бебето и набор от бебешки дрехи, които да сменяме през деня. Те трябва да са избрани в коректните размери, да са качествени (за предпочитане маркови), както и да са съобразени с пола на детето – за момичета и за момчета.

подробно...


Какво трябва да знаем при избор на хранителни добавки


Какво трябва да знаем при избор на хранителни добавкиИма много начини да поддържаме добро здраве: редовен спорт, по-малко стрес и повече положителни емоции, разходки сред природата и последно, но не и по-значение – чрез редовния прием на хранителни добавки. Последното не е панацея, но е решение с доказани ползи, които ще разгледаме по-подробно.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Кристиан Сириано връща блясъка в Ню Йорк


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Кристиан Сириано връща блясъка в Ню ЙоркКристиан Сириано даде началото на Седмицата на модата в Ню Йорк с богат блясък, изпълнен с надиплени вечерни рокли и елегантни костюми в неонови нюанси, представени от приобщени и разнообразни модели.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Каролина Ерера празнува 40 години в модата


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Каролина Ерера празнува 40 години в модатаЗа пролет/лято 2022 творческият директор на Каролина Ерера Уес Гордън отпразнува четиридесет годишното присъствие на бранда в модата в базираното в Ню Йорк ателие House of Herrera с декадентска колекция, изпълнена със смели ярки бални рокли.

подробно...


Арабски блясък, парижки шик и Африка са новите вдъхновения за 2022 година от световните дизайнери в Bridal Fashion


Арабски блясък, парижки шик и Африка са новите вдъхновения за 2022 година от световните дизайнери в Bridal FashionВ годината на завръщането към новия моден живот, дефилетата на световноизвестните дизайнери впечатляват с ентусиазъм, оптимизъм и жажда за празник и красиви моменти.

подробно...


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк: Колекция на Khaite


Седмица на модата в Ню Йорк: Колекция на KhaiteСъздадена като ода на Ню Йорк и търсене на новости, Khaite представи контрастни текстури и кройки за своята колекция „Till Tomorrow“ („До утре“). Разположени в затъмнен склад с писта, заобиколена от дървета и бръшлян, моделите преминаха през мрачно осветление, което накратко подчертаваше блясъците и структурите, характеризиращи колекцията Пролет/Лято 2022.

подробно...


INSIDE US - оригинален синтез от улична мода и авангард


INSIDE US - оригинален синтез от улична мода и авангардИталианският моден бранд LA HAINE INSIDE US представи авангардна колекция мъжка и дамска мода на четиринадесетото издание на бляскавия моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна!

подробно...


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2021


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2021Марката е вече 23 години на пазара и е доказала качеството и модерния стил, който поддържа и до днес.

подробно...


Antiques & Gold Jewellery представиха дизайнерска колекция от бижута на Фестивала на Модата и Красотата 2021 Варна


Antiques & Gold Jewellery представиха дизайнерска колекция от бижута на Фестивала на Модата и Красотата 2021 ВарнаУникална колекция от дизайнерски бижута със скъпоценни камъни и диаманти, създадена от ювелирите на “Antiques & Gold” бе представена на четиринадесетото издание на Фестивал на Модата и Красотата в гр.Варна.

подробно...


Дизайнерска колекция феерични официални рокли на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2021


Дизайнерска колекция феерични официални рокли на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2021Модна къща Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова представи своя колекция от официални рокли на тазгодишното издание на модния форум -  Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


Как се е променила дължината на роклите през годините? Кратка история на дамското облекло


Как се е променила дължината на роклите през годините? Кратка история на дамското облеклоПрез годините модата е претърпяла някои колосални промени. Ако преди време е било съвсем неморално да се вижда по-голяма част от тялото, то днес жените най-спокойно могат да отидат на плаж с обикновени бански. Разликата във възпитанието на поколения наред също се е променило. Всичко това е довело до създаването на нови модели дрехи и забравянето на вече съществуващи такива. Най-голяма революция наблюдаваме при роклите. Ето защо точно те ще бъдат една от точките, върху които ще се фокусираме в следващите редове.

подробно...


Бутик Whims представи специално създадена колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2021


Бутик Whims представи специално създадена колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2021Варненската дизайнерка Елена Ангелова представи своя бранд “Whims” с колекция от специално изработени модели бельо и бутикови облекла на Фестивала на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


Kолекция 2021 дамско бельо и бански костюми на българската марка Авангард


Kолекция 2021 дамско бельо и бански костюми на българската марка АвангардНай- новата колекция дамско бельо и бански костюми на популярния български бранд Авангард бяха представени на тазгодишния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!Интернешънъл“ ЕООД е част от консорциума на „ADVA International“ Лондон.
Ние разработваме и реализираме иновативни проекти, технологии и продукти за биосигурност на вода, въздух и околна среда.

подробно...


Колекция на модна къща MIRAVISION бе представена на бляскав моден форум в гр.Варна


Колекция на модна къща MIRAVISION бе представена на бляскав моден форум в гр.ВарнаУникална колекция създадена от дизайнерката на Модна къща miravision – Мирена Чакърова бе презентирана на Фестивала на Модата и Красотата 2021 в морската ни столица.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи