Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Fashion.bg



Брой статии: 720
Fashion.bg

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Космически кецове или как да се научиш (почти) да летиш


Космически кецове или как да се научиш (почти) да летишЗа да разберете дали едни кецове си заслужават, погледнете ги с очите си. За да сте сигурни, че кецовете си струват, хванете ги в ръка. А ако искате да се научите да летите, обуйте ги и направете няколко крачки. Е, усещате ли лекотата, силата и енергията, която се връща обратно при вас, готова да ви помогне при следващата стъпка, скок или оттласкване от земята? Кецовете отдавна не са само мода, кецовете са най-вече технология, много физика и математика и, както е в случая с Nike Zoom – космическа наука.

подробно...


Николета Лозанова показа нова усмивка


Николета Лозанова показа нова усмивкаС нова усмивка се похвали плеймейтката Николета Лозанова. Красавицата не спира да демонстрира бисерните си зъби, след последните посещения на зъболекарския кабинет. "Усмивката ми е като бижу, което искаш да си сложиш и да покажеш на целия свят, уверена, че погледите на всеки ще бъдат приковани, именно в него", изтъква брюнетката в интервю. Доскоро тя избягваше толкова да показва фасадата си, но очевидно след последните процедури е много щастлива от крайния резултат и не пропуска момент да покаже голямата си усмивка.

подробно...


Нови Булчински Рокли 2021/2022 в Bridal Fashion


Нови Булчински Рокли 2021/2022 в Bridal FashionНай-новите колекции на световноизвестните дизайнерски къщи – Pronovias, Milla Nova, Modeca, Sherri Hill, Randy Fenoli, Marchesa са вече в бутик Bridal Fashion – официален представител на брандовете за България.

подробно...


Билковият детокс: Най-новият тренд в грижата за здравето и красотата


Билковият детокс: Най-новият тренд в грижата за здравето и красотатаНатрупването на токсини в тялото може да забави важните процеси, които протичат в него. Когато това се случи, ние започваме да обработваме храната по-трудно, задържаме вода и наблюдаваме така нежеланото подуване в областта на корема, което ни кара да оставим тясната рокля “за когато отслабнем” и вместо това да си облечем широк пуловер, който не харесваме. 

подробно...


Абитуриентски рокли 2021 в Bridal Fashion


Абитуриентски рокли 2021 в Bridal FashionТоалети от най-добрите световноизвестни брандове – производители на официални и абитуриентски рокли – Pronovias, Sherri Hill, Marchesa, Lucia Pi, любими на Бела Хадид, Зендая, Киара Ферани, Кендъл Дженър, Майли Сайръс, херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и много други дами със стил и вкус са вече в бутик Bridal Fashion, официален представител на марките за България.

подробно...


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"Как се справя цяла една индустрия с предизвикателствата на COVID кризата и какъв е пътят традиционния за страната отрасъл да оцелее?

подробно...


Кампанията "Твоят избор има значение" в подкрепа на българското


Кампанията "Твоят избор има значение" в подкрепа на българскотоИзпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Българската стопанска камара и Българската национална телевизия като медиен партньор обединиха сили в инициативата "Твоят избор има значение".

подробно...


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"Центърът на промишлеността на Република България в Москва, Националното туристическо представителство на Република България в РФ и Българският културен институт в Москва инициират съвместен проект: „България – Русия: многопланово регионално партньорство“. Условията на продължителна пандемия, причинена от COVID-19, в която светът живее вече повече от година, доведоха до сериозни промени в начина на живот, дейност, комуникации във всички сфери. Негативните ефекти са факт - сериозни търговски загуби на бизнеса, срив на туризма, преустановяване на традиционния начин на общуване и дейност в сферата на културата.

подробно...


Mузика, любов и тоалети от Bridal Fashion


Mузика, любов и тоалети от Bridal FashionВ месеца на любовта концерт-спектакълът ЛЮБОВ предизвика възторг още с първото анонсиране в медиите и изчерпване на билетите за броени дни. Събитието, което Плевенска филхармония представи с по два концерта в Плевен и София на 11 и 12 февруари, се превърна във водещо заглавие у нас.

подробно...


Над 30 000 тона употребяван текстил е оползотворен в България през миналата година


Над 30 000 тона употребяван текстил е оползотворен в България през миналата годинаКомпаниите-членове на Асоциацията на преработвателите и търговците на дрехи втора употреба (АПТДВУ) са осигурили повторната употреба и рециклиране на 30 097 тона ненужни дрехи и обувки през изминалата година.

подробно...


Как да се справим с умората при ниски нива на тестостерон


Как да се справим с умората при ниски нива на тестостеронНиските нива на тестостерон водят до умора? Научете как да възвърнете силите си. Един от запазените симптоми на ниския тестостерон при мъжете е хроничната умора, вид умора, която не се подобрява с почивка.

подробно...


Българка номинирана за американските награди "Златен глобус"


Българка номинирана за американските награди "Златен глобус"Българската актриса Мария Бакалова беше номинирана в категорията Най-добра актриса в мюзикъл или комедия за американските награди “Златен глобус” за ролята си в “Борат 2”. Филмът също така бе номиниран за Най-добра комедия на годината, а Саша Барън Коен получи номинация за Най-добър актьор.

подробно...


Страст и красота в новата булчинска колекция на Paloma Fashion


Страст и красота в новата булчинска колекция на Paloma FashionНежност, женственост и приказен романтизъм лъха от новата колекция FLAME 2021 на Paloma Fashion. Модели с красиви акценти, дълбоки деколтета, паднали рамена, дантела, тюл и блясък. Това описва новата линия булчински рокли на дизайнер Поля Кинова за Paloma Fashion.

подробно...


Радостина Илиева: Предстои ми създаване на нова колекция


Радостина Илиева: Предстои  ми създаване на нова колекцияБулчинските и официалните рокли трябва да носят усещане на нежност, ефирност и изящество. Именно това чувство пресъздаваме в новата ни колекция за 2021 г. – SERENITY. Роклите са леки, изработени с фини материи със загадъчен блясък и множество кристали. Включили сме висококачествени материи, като кристали Сваровски, френска дантела, италиански тюл, органза и коприна.

подробно...


Дамски сникърси и тенденции - какво да очакваме през 2021


Дамски сникърси и тенденции - какво да очакваме през 2021За да сме ви максимално полезни, днес ще обърнем поглед към тенденциите при дамски сникърси за идната година, които безспорно ще ви помогнат при избора на нов чифт. Настанете се удобно и нека заедно да видим какво ни очаква през предстоящите 12 месеца, а после ви оставяме да се впуснете в смело пазаруване.

подробно...


Ученици от Русе усвояват тънкостите на шивашкия бранш в реална среда


Ученици от Русе усвояват тънкостите на шивашкия бранш в реална средаПартньорство между русенската професионална гимназия по облекло и една от водещите фирми производители на дамска мода „Антоан Вилл“ помага на гимназисти да имат успешен старт в кариерата. Работата в реални условия дава възможност на учениците да придобият трудови навици, мотивира ги да бъдат отговорни, дисциплинирани и любознателни към избраната професия.

подробно...


Радослава Лазарова представи сватбена колекция Impressions


Радослава Лазарова представи сватбена колекция ImpressionsНай-нова булчинска колекция Impressions на модна къща „Блинк” с дизайнер Радослава Лазарова беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. На нея присъстваха десетки журналисти и любители на модата от Милано и Лондон. Водещ на дигиталното събитие с модна и лайфстайл презентация беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

подробно...


Как да изберете най-хубавите маса и столове за трапезарията


Как да изберете най-хубавите маса и столове за трапезариятаТрапезарията не е просто място за вечеря. Те я онова кътче у дома, на което се събира цялото семейство, прекарвайки безценно време заедно в любими разговори и споделени моменти. Тя е мястото, на което каните приятели и се забавлявате, наслаждавайки се на вкусна храна. Затова е особено важно да създадете приятна атмосфера в трапезарията, осигурявайки комфортни мебели.

подробно...


Най-търсените думи и имена в Google за 2020 от България


Най-търсените думи и имена в Google за 2020 от БългарияКоронавирусът диктува начинът ни на живот, но обръщаме все по-голямо внимание на образованието според класацията на най-популярните термини в глобалната търсачка.

подробно...


Коледна звезда - идеи за естествена украса и декорация


Коледна звезда - идеи за естествена украса и декорацияПриродосъобразният начин на живот е изключително актуален. Интериорният дизайн използва растения и естествени материали в декорирането на дома, за да създаде уютна и приятна атмосфера, която да ви подкани да се отпуснете. През есента и зимата коледната звезда разкрива цялата си прелест като едно истинско естествено бижу и играе важна роля в оформянето на интериора.

подробно...


Лесни съвети за добър маникюр през зимата


Лесни съвети за добър маникюр през зиматаС настъпването на зимния сезон променяме грижата за кожата и за косата, но замисляли ли сте се, че ноктите също имат нужда от допълнително внимание? Студеното време вреди и на тях, като ги прави по-чупливи, слаби и често маникюрът издържа кратко. Искате да положите максимални усилия, за да бъде маникюрът ви винаги изряден? Вижте как.

подробно...


Колекция пролет/лято 2021 на Sherri Hill е в бутик Bridal Fashion


Колекция пролет/лято 2021 на Sherri Hill е в бутик Bridal FashionКолекцията от абитуриентски, бални и официални рокли на американския бранд - Sherri Hill очаква своите почитатели в бутик Bridal Fashion - официален представител и агент на марката за България. Дизайнерката – Шери Хил е вдъхновена за тази колекция от атмосферата на Venus Beach в Калифорния и младите момичета със своята енергия, амбиции и позитивизъм.

подробно...


Йордана Димитрова - една Великолепна жена, която сбъдва мечтите си


Йордана Димитрова - една Великолепна жена, която сбъдва мечтите сиТя е олицетворение на сбъднатата мечта на съвременната жена – красива, успяла и реализирана в личен и в бизнес план. Името й се свързва със стил, класа и елегантност. През 2012 г. получава короната за най-красива омъжена жена „Мисис България“. През 2015 г. е обявена за „Бизнес Дама на годината“ в категория Недвижими имоти, а през 2017 г. е отличена като „БГ Модна Икона“ от Академията за Мода. През 2020 г. е носител на два приза – „Business&Fashion Woman“ и „Бизнес Дама – Стил и Етикет“ от Business Lady.

подробно...


COVID-19 състарява


COVID-19 състаряваПоследиците от коронавирусната инфекция са най-различни, но една от тях е преждевременно стареене на тялото, дори болестта да е прекарана в лека форма, заяви пред РИА Новости Анч Баранова, професор по системна биология в университета Джордж Мейсън.

подробно...


Новият брой на сп. Булка - наръчник в организацията от А до Я


Новият брой на сп. Булка - наръчник в организацията от А до ЯЗа новия сватбен сезон, сп. Булка - вече на пазара, представя куп отбрани идеи в подготовката за Големия ден. Във фокуса са Колекции 2021 на дизайнерите, които сбъдват мечтите в бяло. Лице на броя е Йордана Димитрова.

подробно...


За новия сватбен сезон - 10 тенденции, директно от шоурума на дизайнерите


За новия сватбен сезон - 10 тенденции, директно от шоурума  на дизайнеритеНезависимо дали търси драматичен външен вид или минималистичен дизайн, модерната булка може да намери всичко, което иска в съвременната рокля. Сред тенденциите, които правят изявлениe са спускащи се воали от раменете, зашеметяващ гол гръб, асиметрията, наслояване на различни ефирни материи и присъствието на цвят. Фокусът на дизайнерите е върху комфорта и удобството, наред с иновативни и вълнуващи модни предложения в нюансите на бяло. Представяме ви топ 10 на актуалните акценти за новия сватбен сезон.

подробно...


Гащеризони, пуловери и тениски или кои са новите начини да изглеждаме добре


Гащеризони, пуловери и тениски или кои са новите начини да изглеждаме добреСтрува ли ви се, че изглеждате по един и същи начин през последните 10 години? Че сякаш винаги се оказва, че сте си купили едни и същи дрехи, а уж всяка година модата се мени? Не се изненадвайте, това специалистите наричат личен моден стил. Всеки от нас е привързан към определен начин, по който изглежда, защото се чувства добре по този начин, смята, че подчертава предимствата си или просто му е комфортно.

подробно...


Изискан ревю-спектакъл в чест на най-стилните българи


Изискан ревю-спектакъл в чест на най-стилните българиЗа дванадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за стил и елегантност на Академията за мода – „БГ модна икона". Експертният съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, сред които главният редактор на Fashion.bg и Председател на Българска Модна Асоциация Силвия Кабаиванова, вече направи своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи за 2020 година.

подробно...


FASHION CONNECTORS е вече тук


FASHION CONNECTORS е вече тукFashion Connectors е професионална иновативна платформа, разработена специално за фирмите в модната индустрия по цялата верига на доставките (от производителите на основни и спомагателни материали до крайния клиент). Към нея има изграден информационно рекламен сайт, който ще се разпространява в над 10 държави, както и онлайн магазин, от които могат да се възползват всички партньори на платформата.

подробно...


Москино представи новата си колекция с кукли на Седмицата на модата в Милано


Москино представи новата си колекция с кукли на Седмицата на модата в МиланоСветовноизвестната марка „Москино“ показа впечатляващ куклен спектакъл за представянето на своята колекция пролет 2021 г. На сцената вместо модели, дебютираха кукли на конци, облечени в четиредесет рокли.

подробно...


Състоя се премиерата на новия български филм "На прага"


Състоя се премиерата на новия български филм "На прага"Премиерата на новия български филм „На прага” се състоя на 10 ноември в салона на „АРТ сцена на Шипка“ в присъствието на десетки гости и представители на медиите, но при ограничен капацитет на залата и спазването на всички противоепидемични мерки. Напрегнатият психотрилър е дело на режисьора Лъчезар Петров, който е и автор на оригиналния сценарий. В главната роля се превъплъщава родната ни кинозвезда Ники Сотиров, който споделя: „Работата с млади хора е благословия!“, визирайки останалата част от актьорския състав – Борис Кашев, Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Марина Георгиева и Калоян Лулчев.

подробно...


Силвия Кабаиванова представи България на Европейската клъстерна конференция 2020


Силвия Кабаиванова представи България на Европейската клъстерна конференция 2020Първата изцяло виртуална европейска клъстерна конференция започна вчера и продължи днес, 11 ноември 2020 г. Конференцията се организира от Генералната дирекция на Европейската комисия за вътрешния пазар, индустрията, предприемачеството и МСП заедно с Германското Федерално министерство за Икономически въпроси и Енергетика под германското председателство на Съвета на ЕС.

подробно...


Радостина Илиева: "Любовта към работата е това, което ми вдъхва сила"


Радостина Илиева: "Любовта към работата е това, което ми вдъхва сила"Дизайнерката на сватбения бутик “ALEGRA” Радостина Илиева представи най-новата си колекция “SERENITY” („Спокойствие“) 2021 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на бранда - съчетание от красота, нежност и изящество, бяха показани с ефектна мултимедия, снимки и видео на фотографа Дилян Марков.

подробно...


"РениСтилни по време на пандемия" представи колекция есен-зима 2020/2021 на Рени Стил Русе


"РениСтилни по време на пандемия" представи колекция есен-зима 2020/2021 на Рени Стил РусеКоктейл-ревю под надслов “РениСтилни по време на пандемия” се проведе в Художествена галерия - гр. Русе. На събитието бяха представени стилни, комфортни и елегантни дрехи от колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020/2021 на Рени Стил Русе.

подробно...


Аксел Харди представи колекция "DO WHAT YOU CAN"


Аксел Харди представи колекция "DO  WHAT YOU CAN"Новата колекция за eсен-зима 2020/2021 на модния бранд Axel Hardy беше представена по време на първия по рода си в България “Phygital Catwalk”. Формата на презентиране беше физическо ревю на открито в Археологически музей – Велико Търново, но излъчено на живо в дигиталното пространство, достъпно за всички почитатели на марката. Колекцията носи името “Do what you can”.

подробно...


Правилна хидратация срещу наднормено тегло


Правилна хидратация срещу наднормено теглоОптималната хидратация на човешкия организъм е най-ефикасната стратегия за постигане на цялостно здравословно равновесие. В същото време тя е и най-достъпният и лесно приложим начин за борба срещу наднорменото тегло. Водата представлява около 60 процента от телесното ни тегло и спомага за смазване на ставите и транспортиране на хранителните вещества в кръвта.

подробно...


Физически? Дигитален? Виртуален? Големите умове зад модните шоута променят подхода


Физически? Дигитален? Виртуален? Големите умове зад модните шоута променят подходаСеизмичните промени трябва да се случат зад кулисите, за да се модернизира модната индустрия. Най-видимата допирна точка на бизнеса с аудиторията - модното шоу, също е на път да претърпи собствена радикална реформа. "Несъмнено ще има преди и след", казва Етиен Русо, основателят на Вила Юджини, която продуцира шоута за марки като Chanel и Burberry.

подробно...


Дигитални ревюта в Салeрно на брандове, представени от Bridal Fashion


Дигитални ревюта в Салeрно на брандове, представени от Bridal FashionСъбитието Evening Dress Show за втори път събра представители на италиански брандове от Европа и Китай, поканени да разгледат новите предложения за сезон пролет-лято 2021 на производителите на официални рокли и аксесоари от Южна Италия. Инициативата е на “агенцията за модни таланти” в Италия, “италианската международна търговска камара” и област - Южна Италия, а домакин по традиция бе морската гара в Салерно, проектирана от екстравагантната архитектка - Заха Хадид.

подробно...


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесмен


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесменНосителката на титлата Мис Силикон за 2017 г. Вероника Никифорова се похвали с нова придобивка. Изкусителката яхна мощен джип за 100 000 лв., който й бе подарен от обожател.

подробно...


Как дамската раница завладя улиците и подиумите за младежка мода


Как дамската раница завладя улиците и подиумите за младежка модаНе е задължително да сте моден дизайнер, за да правите успешни съчетания между дрехите в гардероба си с обувките, дамската раница или чанта и бижуто. Почти всяка млада жена се справя завидно добре в това изкуство да изглежда прелестна и неустоима. Може би изключение от това правило е обичаната от всички съвременни поколения актриса Дженифър Анистън. Ето нещо любопитно, което научихме скоро за нея.

подробно...


Paloma Fashion с призив да не спираме да рискуваме в модата


Paloma Fashion с призив да не спираме да рискуваме в модатаНай-новата лимитирана линия от елегантни дамски облекла на модна къща Paloma Fashion беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“.

подробно...


PALOMA FASHION откри нов бутик


PALOMA FASHION откри нов бутикНа стилно парти Paloma Fashion с дизайнер носителката на „Златна игла“ Поля Кинова представи своята нова лимитирана модна линия от елегантни облекла, които съчетават в себе си изящност и изискана красота, по време на откриването на новия бутик на марката в София.

подробно...


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!На 81 годишна възраст след заразяване с коронавирус си отиде от този свят уникалният моден дизайнер Кензо Такада, известен още като най-големия французин сред японците, според неговите собствени думи. Смъртта на Кензо е огромна загуба не само за модата, не само за лайфстайла, но и за световната култура.

подробно...


Банка ДСК организира пореден спортен празник с кауза


Банка ДСК организира пореден спортен празник с каузаСлужителите на Банка ДСК и тази година не изневериха на добрата традиция в края на септември да прекарат един ден заедно на спортния терен и да подкрепят социално значима кауза. На 26 септември 200 служители на банката взеха участие в спортния празник, като премериха сили в спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, стрелба с лък и се забавляваха в с уроци по народни танци, аеробика, йога и салса.

подробно...


Сребърни бижута - как да изберете подходящите за вашия тоалет


Сребърни бижута - как да изберете подходящите за вашия тоалетВече сте намерили идеалното си облекло за една незабравима вечер? Ами бижутата? Дяволът, както знаете, е в детайлите: правилно подбраните бижута и аксесоари могат не само да добавят пикантност към визията, но и да накарат дори най-простата рокля да заблести. Нашата колекция сребърни бижута Capino съдържа най-добрите комбинации за всеки вкус и бюджет.

подробно...


Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на ревю на традиционни костюми от 14 държави


Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на ревю на традиционни костюми от 14 държавиВ парка на дворец „Врана“ Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на „Art4diplomacy“ – ревю на традиционни костюми от различни страни. Организатори на събитието са посолството на държавата Палестина и българската художничка Петя Илиева. По време на събитието бяха представени национални носии от 14 държави, сред които Палестина, Индонезия, Иран, Азербайджан, Индия, Мароко, Мексико, Куба, Судан, Япония и др.

подробно...


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“Проф. Асена Стоименова, вече Сербезова - председател на Българския фармацевтичен съюз, избра за своя специален ден предложение от новата колекция на модна къща „Блинк“. Роклята е изработена от атлаз в цвят слонова кост и авторска дантела, характерна за творческия стил на дизайнерката Радослава Лазарова. Дрехата е инкрустирана с мъниста и кристали, със силует в А линия и V-образно деколте. Отличава се с барокови мотиви и изцяло ръчна изработка.

подробно...


7 неща, които правят жената красива, а гримът не може


7 неща, които правят жената красива, а гримът не можеМного жени смятат, че ключът към красотата им се крие в торбата с грим. Има милион и една причини, поради която жените вярват в това: те се оценяват по външния си вид. Тази оценка се дава от медиите, насърчавайки ги да мислят, че само красотата и печеленото на пари са главните причини за това, една жена да изглежда красива. 

подробно...


Перфектно облечената красота в деня на Менделсон


Перфектно облечената красота в деня на МенделсонСвоето заветно „Да“ си казаха Марин Йотов – синът на вицепрезидента на Република България, и харизматичната Кристиана. И двамата предпочетоха да заложат на българския моден дизайн.

подробно...


Евгения Живкова представи онлайн колекция "Нов свят"


Евгения Живкова представи онлайн колекция "Нов свят"Последната колекция „Нов свят” на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ” с дизайнер Евгения Живкова беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. Традиционното септемврийско ревю на марката не се състоя, заради епидемиологичната обстановка. Актуалните предложения на Евгения Живкова бяха показани с мултимедийни материали, снимки и видео, като самата дизайнерка сподели какви са акцентите и на какво е заложила в есенно-зимната си колекция за 2020/2021.

подробно...


ADVA - биологично активна, лечебна вода


ADVA - биологично активна, лечебна водаADVA е жива, алкална, структурирана вода с електролити.

ADVA e структурирана, биологично активна, профилактична, лечебна вода, произведена по патентована технология.

подробно...


Вариации за носене на дамска чанта


Вариации за носене на дамска чантаВ съвременната модна религия дамските чанти се нареждат рамо до рамо с обувките и бижутата в леката артилерия на модните аксесоари. От голямо значение има, както изборът на модерна и красива чанта, така и начинът на носенето й.

подробно...


Защо ядем шоколад, когато сме нервни


Защо ядем шоколад, когато  сме нервниЗащо когато сме ядосани или стресирани се нахвърляме върху шоколада и сладките изкушения? Учени от Националния институт за физиологични науки в префектура Аичи, Япония твърдят, че виновни за това са конкретни неврони.

подробно...


Тайната на Кортни Кардашиян за хубаво тяло


Тайната на Кортни Кардашиян за хубаво тялоСестрата на Ким Кардашиян изглежда невероятно след раждането на трите си деца. От предаването „Keeping up with the Kardashians“ става ясно, че спазва строга диета и тренировъчен режим. 41-годишната звезда се е доверила на органичната храна, която внимателно подбира и фитнес треньора си.

подробно...


Зухаир Мурад - Колекция есен-зима 2021 „Ода за четири жени“


Зухаир  Мурад - Колекция есен-зима 2021 „Ода за четири жени“Следвайки своето почитание към силните жени, Зухаир Мурад черпи вдъхновение за колекция есен-зима 2021 от живота и уникалния стил на четири несравними музи - модната редакторка Даяна Врийланд, модната дизайнерка Глория Вандербилт, художничките Тамара де Лемпицка и Джорджия О’Кийф. Препратките към тях са в цялата колекция и преминават през всяка част от нея като златна нишка.

подробно...


Започна подготовката на 20-те претендентки за титлата Мис Варна 2020


Започна подготовката на 20-те претендентки за титлата Мис Варна 2020Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2020 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 27-ми август в лятната градина на комплекс Морско казино, а специален гост на събитието ще бъде популярният оперен бас Деян Вачков.

подробно...


Как да се храним при стрес?


Как да се храним при стрес?Всекидневно сме подложени на различни видове стрес - тих, рязък, за по-кратко или по-дълго време, в службата или у дома, а сега и заради пандемията от коронавирус.

подробно...


Български дизайнер с проект на най-ефектния Батмобил


Български дизайнер с проект на най-ефектния БатмобилБългарският дизайнер Енчо Енчев, чийто проект за Батмобил е обиколил света преди няколко години, вече има нова версия. Сегашната кола на Батман се сторила "прекалено земна" на Енчев.

подробно...


Банковите карти на Банка ДСК с дизайн за всеки вкус


Банковите карти на Банка ДСК с дизайн за всеки вкусКлиентите на Банка ДСК вече могат да избират персонален дизайн за своята банкова карта с услугата „Карта за всеки“ на финансовата институция. Богатата картова галерия включва специална селекция от 48 визии за индивидуалните клиенти, разпределени в осем категории – „Приятели на животните“, „Дами“, „България“, „Пътешественици“, „Музика“, „Изкуство“, „Спорт“ и „Златни карти“.

подробно...


Ревю-спектакълът за „Изгряваща звезда 2020“ показа стил и красота


Ревю-спектакълът за „Изгряваща звезда 2020“ показа стил и красотаСпециално за първото издание на годишните награди за най-перспективни млади дизайнери „Изгряваща звезда 2020“, Академията за мода организира бляскав ревю-спектакъл непосредствено преди церемонията. Награждаването се проведе във „Витоша Парк Хотел“ по време на лятното събитие Summer Fashion, на което по традиция гостите се наслаждават на най-актуалните за сезона предложения на изявени модни брандове и дизайнери.

подробно...


Летни рокли за лято 2020


Летни рокли за лято 2020Няма как да останем равнодушни пред факта, че лятото е вече тук! И докато някои от нас все още се усмихват колебливо изпод маските си, други вече съвсем са забравили за тях и са с лятна рокля на плажно парти и коктейл в ръка.

подробно...


5 съвета как да носиш тениска със стил


5 съвета как да носиш тениска със стилТениската. Любимата дреха на всеки мъж. Лесна за комбиниране, удобна за носене и ефектна. А някои от тях дори не изискват гладене. Нека обаче стилът да не отстъпва място пред комфорта и удобството. Не е нужно да сваляте нивото, само за да ви е удобно. Можете да носите тениска и едновременно с това да изглеждате добре.

подробно...


Болница за рехабилитация "Сердика" подарява процедури с "Покомат про" на деца и възрастни в нужда


Болница за рехабилитация "Сердика" подарява процедури с "Покомат про" на деца и възрастни в нуждаМесец след като официално обяви, че разполага с „Локомат Про” (изключително прецизен уред, раздвижващ долните крайници и борещ спастичността им чрез движение), най-голямата болница за рехабилитация в България – „Сердика“ обяви, че ще подари процедури с „Локомат Про” на възрастни и деца с детска церебрална парализа (ДЦП), множествена склероза, Паркинсон, инсулт и други причинители на двигателни несъвършенства.

подробно...


Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”


Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”Първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация представи новата булчинска колекция на модна къща „Блинк”

подробно...


Топъл или студен - чаят е вкусна наслада за всеки сезон


Топъл или студен - чаят е вкусна наслада за всеки сезонСтремежът на съвременния човек към по-здравословен начин на живот е пряко свързан с консумацията на напитки. Топъл или студен – чаят ни носи здравословна наслада независимо от сезона.

подробно...


Заложете на ЧЕРВЕНОТО


Заложете на ЧЕРВЕНОТОПодходящият грим кара жените да изглеждат и да се чувстват по-добре. А изследване на екип учени от Пенсилвания доказва, че червеното червило прави жената да изглежда с няколко години по-млада, което се дължи на противопоставянето между чертите на лицето и цвета на кожата.

Изследователите са доказали, че контрастът между лицето и наситено червените устни несъзнателно и визуално подмладява нежния пол.

подробно...


Как се правят две от най-модерните прически на HCF - PARIS


Как се правят две от най-модерните прически на HCF - PARIS Прическа 1 – за дълга коса

Подстригването тръгва от една точка, която е най-издадената част на главата – индивидуално за всеки човек. Цялата коса се събира на опашка след добро разресване и самата опашка, в която е събрана косата се подстригва в права хоризонтална линия на дължината на цял гребен. Опашката се оформя посредством дълбоко точково подстригване в масата, за да се получи една добра текстура и да се спести изтъняването на косата впоследствие. След като точковото подстригване е приключило, опашката се разресва и се изтънява посредством бръснач с техниката тупиране, като по този начин се деструктурира масата на косата.

подробно...


Нова колекция кожени облекла на ENIGMA за сезон есен-зима 2011-2012


Нова колекция кожени облекла на ENIGMA за сезон есен-зима 2011-2012Студио за кожени облекла ENIGMA е вече добре познато на любителите на качествените бутикови облекла от естествени кожи. Екипът на марката и тази година се е погрижил колекцията им да изпъкне с оригинални модели, изцяло творчески, но съобразени с последните тенденции от световните подиуми.

ENIGMA ви представя новото в света на кожите. Моделите са изработени от естествени материали, с голямо разнообразие от лицеви кожи и кожи с косъм. Облеклата са с изчистена линия и характерен стил, който подчертава женствеността на всяка фигура, като същевременно създават комфорт и топлина през студените зимни дни.

подробно...


Николай Божилов и Георги Стоилов обраха наградите на OFF FASHION Kielce 2011


Николай Божилов и Георги Стоилов обраха наградите на OFF FASHION Kielce   2011Георги Стоилов и Николай Божилов спечелиха първо и второ място на престижния международен моден конкурс OFF FASHION Kielce 2011 в Полша.

Десетото юбилейно издание, с тема"Afterlife – c.d.", се състоя на четвърти и пети ноември. В него взеха участие близо 139 модни дизайнери, студенти и ентусиасти от Полша, България, Чехия, Словакия и Австрия.

подробно...


Дизайнерката Вера Уанг промени бялата традиция при сватбените рокли


Дизайнерката Вера Уанг промени бялата традиция при сватбените роклиСватбената мода дълго време беше консервативна. Преди класическото бяло беше задължителен цвят за булчинската рокля, но постепенно беше изместен от бежово, кремаво, жълто и розово. Може би единственият цвят, който се считаше за неуместен беше черният. Емблематичната американска дизайнерка Вера Уанг промени този стереотип и показа, че черните рокли могат да се превърнат в нова традиция на големия ден.

Новите модели на дизайнерката са в готически стил, в платове като шифон, органза и тюл. Всички рокли са в черен и телесен цвят.

подробно...


Модна премиера на марката Tina Social Club


Модна премиера на марката Tina Social ClubНа специално модно парти D-lifestyle concept store представи младата дизайнерка Христина Ангелова. Талантливата възпитаничка на НБУ дава сериозна заявка за място сред елита на родната модна индустрия. Христина стартира кариерата си като създава преди година модно ателие под марката Venus. След като се среща с криейтив екипа на D-lifestyle Concept store, те създават за нея една нова и необичайна модна концепция - TINA SOCIAL CLUB.

Творчеството на дебютиращата дизайнерка вече е познато в светските среди. Тя създава прочутото диодно яке на Устата, след което става главен дизайнер на конкурса Top Model of the World през 2009г. Нейни тоалети са обличали Илияна Раева, Славея и Виолета Сиракови, тв водеща Нели Ангелова, певицата Есил Дюран.

подробно...


Истинската жена - вдъхновение за ALCINA


Истинската  жена - вдъхновение за ALCINAАлцина България презентира есенната колекция прически на Пол Геринг и неговия екип – "Жената Бохем/Бизнес дамата”. В България представянето на четирите модела, които отразяват тенденциите на Алцина за сезона се състоя на парти - коктейл на 8 октомври в „Шано Бар” в столицата.

Подтикнат от своя интерес към формирането и израстването на женската визия, Пол Геринг осъществи първи по рода си експеримент – в период от 9 месеца четири истински жени преминаха през две отделни колекции. Първата част на проекта „Истинска Жена/Истинско израстване” се проведе през ноември 2010 г., когато амбициозният екип трансформира имиджа на четирите жени за колекцията на ALCINA "Романтика/Самоувереност" (пролет/лято 2010 -2011).

подробно...


Coiffure Beauty в началото на есента!


Coiffure Beauty в началото на есента!Звездното присъствие на певеца Стоян Петров, за когото първо чухме от Music Idol, а днес вече си тананикаме някои от неговите заразителни парчета, ни посреща с една нестандартна корица. След множество изяви в национални и международни конкурси той решава да пробва таланта си и във втория сезон на българския формат на Music Idol, където достига до финал. „Да продължим”, Frozen, „Знаеш знам” са някои от неговите сингли, а кои са проектите, върху които работи, и каква е неговата мечта можете да разберете в специалното му интервю за списанието.

подробно...


Ателие Симон представи най-новата си колекция


Ателие Симон представи най-новата си колекцияВ навечерието на 10-та си годишнина Atelier SIMON показа пред избрана елитна публика най-новата колекция на дизайнер Гергана Симеонова.

Модното шоу се състоя в родния град на дизайнерката - Благоевград. Богатство на естествени материи, финни френски дантели и прецизен блясък на кристали Swarovski ни изпълват с усещането за ефирност, лекота и феерия. Това е отличителния знак на новата колекция, която може да задоволи изискванията и на най-взискателните дами.

подробно...


Седмица на модата в Лвов, Украйна 2010


Седмица на модата в Лвов, Украйна 2010Седмицата на модата в Лвов, Украйна е едно от водещите модни събития в Източна Европа. Тя дава възможност за изява на много дизайнери, както и организиране на висококачествени модни дефилета. Форматът на седмицата на модата в Лвов е базиран на Прет-а-порте и луксозни Прет-а-порте колекции. Дизайнерите представят своите сезонни колекции през продължаващите няколко дни модни ревюта и в изложбени зали.

подробно...


Гучи и списание Vanity Fair организираха вечеря и парти в чест на Мартин Скорсезе


Гучи и списание Vanity Fair организираха вечеря и парти в чест на Мартин СкорсезеГучи обяви, че творческият директор на италианската марка, Фрида Джанини и редактора на списание "Панаир на Суетата" - Грейдън Картър, се превърнаха в домакини на съвместно организирано парти, провело се на 15 май в Кан. Интимната вечеря в Hotel Du Cap беше последвана от парти в чест на Мартин Скорсезе и 20-годишният юбилей на Филмовата фондация.

подробно...


Куп звезди се изсипаха на Френската ривиера за 63-тият кинофестивал в Кан


Куп звезди се изсипаха на Френската ривиера за 63-тият кинофестивал в КанС дефиле на куп звезди по червения килим вчера започна 63-то издание на кинофестивала в Кан.

Събитието на Френската ривиера ще продължи 12 дни като за откриването му беше избрана премиерата на "Робин Худ".

Гучи безспорно властваше на червения килим в Кан на премиерата на "Il Gattopardo". Марката официално пусна новата си колекция Gucci Premiere като за премиерата на невероятните рокли беше избран именно фестивала във френския град.

подробно...


Новата колекция на Шанел бе представена в Сен Тропе


Новата колекция на Шанел бе представена в Сен ТропеКарл Лагерфелд представи вчера в Сен Тропе най-новата си "круизна" колекция за Шанел пред гостите на събитието, сред които се отличаваха и някои рекламни лица на модната къща като френската певица Ванеса Паради и актрисата Анна Муглалис, заедно с Даян Крюгер, Джорджия Джагър и Андре Леон Тели.

подробно...


Кратък текстилен речник


Кратък текстилен речникТафта – блестящ, фин копринен плат, който се отличава със своята плътност, въпреки, че е тънък. На допир е шумящ и пада много добре, поради тази причина се използва най-често при булчинското и бално облекло.

Креп – няколко тъкани, съставени от сплитане, които са силно усукани преди тъкане, придавайки на плата значителна гладкост, гъвкавост и естествен блясък. Има много видове креп, включително марокански креп и креп жоржет.

подробно...


Пролетно настроение с Fashion.bg


Пролетно настроение с Fashion.bgС настъпването на пролетта много от нас изпадат в депресия – през зимата сме натрупали малко повече килограми, не сме обновявали гардероба си и се оказваме без подходящи за сезона дрехи, притесняваме се как изглеждаме.
Затова решихме да ви помогнем да се почувствате добре в кожата си с невероятните диети с грейпфрути, които ще помогнат на всеки да влезе във форма и да изглежда добре през топлите дни.

подробно...


Тенденции при банските костюми за сезон Пролет - Лято 2010


Тенденции при банските костюми за сезон Пролет - Лято 2010Пролетта е в разгара си и с всеки изминал ден става все по-топло и по-топло. Вече е време да помислим за плажните облекла за лятото!

През 2010 банските ще бъдат по-цветни отвсякога. От наситените ярки цветове, напомнящи за 80-те, до принтове предимно в пастелни тонове – изборът е голям. Въпреки, че много дами предпочитат черното като цвят на банските и плажните аксесоари, лятото на 2010 ще бъде идеалното време те да избягат от тъмните тонове и да се насладят на взрива от цветове на плажа.

подробно...


Наоми Кембъл в априлския брой на Vogue Русия


Наоми Кембъл в априлския брой на Vogue РусияКакто стана известно, популярната тъмнокожа манекенка Наоми Кембъл ще става майка. Именно по повод това знаменито и удивително събитие, руското издание на списание Vogue, посвещава своя априлски брой на бъдещата майка.

Наоми направи 2 завоалиращи фотосесии, демонстрирайки красота и сексапил, които според някои критици не се срещат много в модния свят в днешни дни.

подробно...


Как да изберете перфектното бижу


Как да изберете перфектното бижуНе знаете как да изберете колие или как да съчетаете дадена огърлица, която сте си купили? Ето някои съвети, с които никога няма да се отклоните от модните тенденции.

Едно колие може да бъде идеалното допълнение за добрия външен вид, но в същото време може и да го развали. Всичко зависи от това как го изберете. Ако имате голямо деколте и не искате то да е единствената част от тялото ви, която да се набива на очи, заложете на по-семплите модели. Модните тенденции за сезона също ще ви помогнат да изберете перфектното бижу.

подробно...


Джон Галиано ще бъде новият "Почетен председател" на организацията Fashion fringe


Джон Галиано ще бъде новият "Почетен председател" на организацията Fashion fringeДжон Галиано ще бъде новият Почетен председател на организацията Fashion fringe, поемайки длъжността от италианската дизайнерка Донатела Версаче.

Галиано е световноизвестен моден гуру, с над 25 години опит, произвеждащ 17 модни колекции годишно, както и творчески директор на Кристиан Диор в Париж. Той ще бъде председател на Fashion Fringe - организация заета в търсенето и подбора на нови таланти в областта на модния дизайн.

подробно...


Корпорацията, притежаваща Calvin Klein, купи Tommy Hilfiger


Корпорацията, притежаваща Calvin Klein, купи Tommy HilfigerМарката Tommy Hilfiger беше закупена от конгломерата Phillips-Van Heusen, чиято собственост са марки като Calvin Klein, ARROW и IZOD. В понеделник Phillips-Van Heusen публикува изявление, с което потвърди, че PVH са купили Tommy Hilfiger от Apax partners LP за 3 млрд. долара, плюс 137 милиона долара под формата на ценни книжа на PVH.

Сливането ще превърне конгломерата PVC в една от най-големите компании за облекло в света.

подробно...


Au revoir, Париж! Тенденции есен-зима 2010-2011


Au revoir, Париж! Тенденции есен-зима 2010-2011Парижката седмица на модата приключи, с подходящ драматизъм поднесен от Ели Сааб, Хермес, MIU MIU и Louis Vuitton на Марк Джейкъбс, превзели модният подиум през последния ден в "града на светлината".
След този край, решихме да ви поднесем обобщен "доклад" за модните тенденции през есенно-зимният сезон 2010-2011.

Не обръщайте внимание на студа следващата зима - това ще бъде сезон за влюбване, празник на женствеността, подчертаването на която, ще ни помогне да привлечем вниманието на обекта на нашите чувства... и на неговите приятели.

подробно...


Романтика и женственост в Louis Vuitton Есен-Зима 2010-11


Романтика и женственост в Louis Vuitton Есен-Зима 2010-11Последният ден от Парижката седмица на модата завърши вчера. Идеален завършек, по време на който Louis Vuitton представи изключително женствената си колекцията за сезон Есен-Зима 2010.
Роже Вадим режисира френският филм "И Бог създаде жената", който превърна Бриджит Бардо в международна "секс икона" през 1956 г.

54 години по-късно Марк Джейкъбс, вдъхновен от филма и под звуците на неговия саундтрак, представи една зашеметяваща, обаятелна колекция около фонтана в двора на Лувъра.

подробно...


Карл Лагерфелд "вледени" публиката по време на модното ревю на Шанел в Париж


Карл Лагерфелд "вледени" публиката по време на модното ревю на Шанел в ПарижКарл Лагерфелд както винаги изненада всички с невероятен сет от декори за ревюто, провело се в Париж вчера. Легендарният дизайнер на Шанел отново шокира с избора си – гигантски, истински айсберг, бавно се топеше на подиума, докато моделите се разхождаха около него, стъпвайки във вода.

Лагерфелд опроверга слуховете, че декора е свързан с актуалната в момента тема за "глобалното затопляне". Всъщност за леденото представеление той получил вдъхновение от "Ice Hotel" в Швеция, който дизайнера никога не е посещавал.

подробно...


Антонина засне ексклузивна фотосесия с роклите на дизайнерката Жана Кошева


Антонина засне ексклузивна фотосесия с роклите на дизайнерката Жана КошеваЗвездата на „Сънни мюзик” Антонина стана лице на новата колекция вечерни рокли на дизайнерката Жана Кошева.

Фотосесията на певицата с ефирните облекла на Kosheva Fashion беше реализирана от фотографа Емил Джумайлиев в изисканата атмосфера на хотел „Вега”. Антонина позира с над 30 уникални тоалета, като се вживя перфектно в ролята на модел.

подробно...


Бохемският дух завладя Kenzo


Бохемският дух завладя KenzoВдъхновен от актрисите Мариса Беренсън и Мария Шнайдер, Антонио Марас съчета в контрастна комбинация буржоазното и бохемското. Гениалният дизайнер на Kenzo се обърна към една отминала епоха, разкривайки свободата и духа на седемдесетте години – когато 40 годишният лейбъл е създаден.

Докато хитове от 70-те на Кат Стивънс, Нийл Янг и Simon & Garfunkel успокояваха публиката, носейки носталгично настроение, Антонио Марас, който е роден в Сардиния, се заигра с контраста между буржоазният и бохемския начин на живот, в Париж.

подробно...


Как да намалим обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условия


Как да намалим обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условияОтпуснатата кожа, мастните депа и целулита са най-често срещаните естетични проблеми за много хора по целия свят. Някои смятат, че това е козметичен въпрос, но за справяне с целулита, формата на тялото или стягане и тонизиране на кожата са необходими много грижи и постоянство.

TriPollar ™ POSE ™ ви дава неинвазивно, ефективно решение за много естетични проблеми по вашето тяло. След режим на терапия, състоящ се от 2 – 3 двайсетминутни процедури на седмица върху проблемните области, за 6 – 8 седмици ще даде незабавни и дълготрайни клинични резултати, с които ще се гордеете!

подробно...


Процедура против бръчки в домашни условия


Процедура против бръчки в домашни условияС напредването на възрастта кожата започва да се отпуска, губи своята жизненост и еластичност, появяват се фини линии и бръчки, поради загубата на колаген. Тяхното скриване става все по-трудно и непосилно. Причините за появата им са много: промени в теглото, бременност, силови тренировки и други.

Благодарение на процедурите с TriPollar ™ STOP ™ стареенето на кожата може да се контролира в домашни условия.

подробно...


Замразените зеленчуци са по-полезни от пресните


Замразените зеленчуци са по-полезни от пресните Проучване показва, че замразените зеленчуци често могат да съдържат повече хранителни вещества, отколкото пресните.

Въпреки че повече от 80 на сто от потребителите смятат, че пресните зеленчуци са по-полезни, истината е, че замразените храни съдържат 45% повече важните хранителни вещества. Със замразяването на зеленчуците в тях се запазват много важни за организма вещества, обясняват учени.

подробно...


Розовото - доминиращ цвят на "Оскарите"


Розовото - доминиращ цвят на "Оскарите"

В съответствие с модните тенденции през този сезон червеният килим на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Оскар" беше по-розов от всякога.

От разкошният модел на "Живанши", с който беше облечена актрисата Зоуи Салдана до грандиозните рокли на Армани, с които се откроиха Дженифър Лопез и колежката й Аманда Сейфрид, пастелните тонове показаха, че са синоним на мода и изтънченост.

подробно...


Етнически мотиви и прозрачни рокли в Париж


Етнически мотиви и прозрачни рокли в Париж Джон Галиано представи етническа колекция с планински обувки с високи токове, докато Givenchy наблягаше на прозрачни дрехи по време на Парижката седмица на модата.

В разгара на модните ревюта в Париж, Джон Галиано представи фантастичната си колекция, вдъхновена от номадски жени-войни, изпращайки своето племе приключенски "в търсене на нови земи".

Рикардо Тиси създаде за Givenchy високи панталони и поли, отворени на корема, носени върху фини дантели.

подробно...


Ексклузивна разпродажба на моделите от есенно-зимната колекция на Burberry Prorsum.


Ексклузивна разпродажба на моделите от есенно-зимната колекция на Burberry Prorsum.След ревюто на Burberry Prorsum състояло се във Вторник вечерта, марката пусна почти цялата си колекция, за продажба в интернет страницата си, но само за много кратък период от време.

Така че, до краят на днешния ден, всеки може да поръча любимия си модел от колекцията и той ще бъде доставен в срок от 6 до 8 седмици.

подробно...


Искате да ухаете като Кари Брадшоу? NYC ще ви помогне!


Искате да ухаете като Кари Брадшоу? NYC ще ви помогне!Актрисата от нашумелия сериал "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър представи третия си парфюм, под семплото, но внушително име NYC (Ню Йорк Сити), посочва News de Star.

Парфюмът се отличава с аромат на горски ягоди, маргаритки и ванилия, и вече може да бъде открит за продажба в магазините на Macy's на цена от 26 евро.

подробно...


Каролин Меси отрки официалният ден на мъжката мода в Лондон


Каролин Меси отрки официалният ден на мъжката мода в ЛондонСлед 5 дневно представяне на дамско облекло, мъжкото най-после попадна под светлината на прожекторите. На 24.02.2010 бе "Денят на мъжете" през Лондонската седмица на модата, където представиха колекциите си двама от общо четирите дизайнера, спонсорирани от Topman.

Каролин Меси имаше големият късмет да получи анонимно дарение на военни образци и кройки, предимно от Втората Световна Война, които формираха основите на нейната есенно-зимна колекция.

подробно...


Аник Гутал с нов аромат "Ninfeo Mio"


Аник Гутал с нов аромат "Ninfeo Mio"Знаменитата френска марка парфюми "Annick Goutal" създадена от френския модел Аник Гутал, пусна нов парфюм "Ninfeo Mio", подходящ и за двата пола.

Аник Гутал, известна в целия свят като един от най-добрите парфюмеристи в света, създаде ново ухание с аромат на кедър, италиански лимон, горчив портокал, смокинови листа, лавандула и лимоново дърво.

подробно...


Започна седмицата на модата в Буенос Айрес


Започна седмицата на модата в Буенос Айрес

От днес най-добрите аржентински дизайнери ще покажат колекциите си по време на седмицата на модата в Буенос Айрес (BAF Week).

Най-добрите предложения за сезона есен-зима 2010/2011 ще бъдат представяни от днес до 26 февруари. BAF Week ще представи колекциите на 15 от най-големите дизайнери на аржентинския моден подиум.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи