Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Silvia Kabaivanova

Силвия Кабаиванова е главен редактор на Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 649
Silvia Kabaivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »


Тънкости при избора на мъжки костюм


Тънкости при избора на мъжки костюмДа се обличате стилно е умение, което може да усвоите и развиете, колкото по-дълго го практикувате. Веднъж откриете ли тънкостите при избора на мъжки костюм, ще се научите как да се обличате добре всеки ден, не само за работа или официален повод. Никой не се е родил в костюм, камо ли с магическа интуиция как да го открие от пръв поглед. Знайте едно – отличният костюм няма нищо общо с външния вид.

подробно...


Цветелина Маркова е новата Мис Варна 2020 след бляскава церемония


Цветелина Маркова е новата Мис Варна 2020 след бляскава церемонияТитлата спечели Цветелина Маркова, сред двадесет варненски красавици на грандиозен спектакъл, които събра повече от 500 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2019 – Румяна Данаилова. Новата 19–годишна перла на красотата (ръст 174 см, мерки 88/60/86) впечатли жури и публика с изключителна женственост, завиден финес, елегантност, неповторимо излъчване и пленителна усмивка, които омагьосаха гостите и в трите тура на церемонията. Освен титлата Цветелина получи и още три специални награди.

подробно...


Българка е включена в Енциклопедия за световно наследство


Българка е включена в Енциклопедия за световно наследствоМилена Атанасова, която е дизайнер в международната висша мода, художник и преподавател, наскоро беше включена в Енциклопедия за световно наследство. Българката, която е работила с Аликзандър Макуин, Стела Макартни и получава комплименти от самия Карл Лагерфелд за своя мастер клас в Париж, фигурира в списъка на творците със забележително цялостно творчество, а биографията й може да бъде прочетена на 17 езика. Дамата, която дели времето и експертната си дейност между Париж и София, е единствената българка в супер престижното издание, което се смята за най-пълното досега.

подробно...


Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020 ще представи актуални модни колекции


Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020 ще представи актуални модни колекцииМорската ни столица ще бъде домакин на тринадесетото издание на един от най-престижните модни форуми в България - Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020. Организатор и продуцент на ежегодното събитие е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип подготвя грандиозен спектакъл по повод - 15 – години от създаването на агенцията, както и от провеждането на конкурса Мис Варна през далечната 2005г.

подробно...


Кръглите плажни кърпи са актуални това лято


Кръглите плажни кърпи са актуални това лятоПлажната кърпа е необходима както когато отиваме на море, така и на басейн. Тя е удобство, когато сме на пясъка или шезлонга. Разработени са много материи, благодарение на които е възможно плажните кърпи да съхнат бързо (напр. микрофибърните) и да не заемат много място в чантата.

подробно...


Ревюто "Епилог" на "Гучи" - най-гледаното дигитално събитие в света


Ревюто "Епилог" на "Гучи" -  най-гледаното дигитално събитие в светаНа 17 юли италианската модна къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата ѝ колекция, в сайта gucci.com, както и в YouTube, Twitter, Weibo, приложението Gucci и Facebook страницата на марката. Събитието е генерира над 35,2 милиона гледания в света.

подробно...


Тенденциите при ноктите 2020, които да ви вдъхновят за следващия ви маникюр


Тенденциите при ноктите 2020, които да ви вдъхновят за следващия ви маникюр2010-та може да е десетилетието, когато избухна изкуството върху ноктите (благодаря, Instagram), но имаме предчувствие, че светът на маникюра е също толкова вълнуващ и в 2020. От свежи погледи към любимото старо до напълно нови идеи, представяме ви най-добрите и смели тенденции за нокти, въз основа на подиумите, моделите на любимите ни експерти и други.

подробно...


Какъв е характерът ви според дължината на косата


Какъв е характерът ви според дължината на косатаСпоред италианския ”Република”, правени са изследвания, на базата на които се е установило, че дължината на косата издава не само коя е любимата ви прическа, но и какъв е характерът ви. Разберете повече...

подробно...


Тенсел - всичко, което трябва да знаете за тази материя


Тенсел - всичко, което трябва да знаете за тази материяТенселът (Tencel®, известен още като „Lyocell“) е името на запазената марка на наскоро изобретената изцяло от естествени материали тъкан, наречена лиосел. Докато найлонът и полиестерът се произвеждат от изцяло синтетични полимери, за лиосела се използва чиста дървесна целулоза (естествен полимер, който се получава от вегетативни живи клетки), добивана от контролирани ферми за дърва (напр. евкалипт, защото растат бързо). Смята се, че лиоселът е възобновяем природосъобразен материал, биоразградим e и може да бъде рециклиран многократно.

подробно...


Сини сливи за силен имунитет и отслабване


Сини сливи за силен имунитет и отслабванеСините сливи могат да се консумират целогодишно както пресни, така и сушени. Освен че са вкусни, са и много полезни. Те са богати на калий и помагат за отслабване. Калият е минерала на сърцето - регулира сърдечния ритъм, нервните и мускулните импулси и кръвното налягане. Участва в редица метаболитни процеси в организма.

подробно...


Нимек внедри автоматизирана система за изработка на дамски облекла


Нимек внедри автоматизирана система за изработка на дамски облеклаОсновен предмет на проекта е осъществяването на инвестиции в ДМА, свързани с разширяване на капацитета на съществуващия стопански обект, чрез комплексно технологично решение за промяна на процеса на изработка на дамски облекла, състоящо се от автоматизирана система за кроене и шевен автомат за пенсове и басти.

подробно...


Дрехите на бъдещето


Дрехите на бъдещетоСега секторът е в застой. Купуват се по-малко дрехи. Големите модни марки закриват някои от физическите си магазини и се пренасочват към онлайн продажби. Модната индустрия е една от най-замърсяващите околната среда и експлоатираща хора. Може би няма да има връщане към безконтролната свръхпродукция. Технологичните иновации разкриват нови възможности, по които модата да дефилира. Част от фантастиката до преди време вече е реалност.

подробно...


Изобретиха маски, които убиват COVID-19


Изобретиха маски, които убиват COVID-19Mаски за лице, които убиват Ковид-19 за броени минути, са създадени от канадска фирма. Университета в Торонто е потвърдил, че маската неутрализира 99% от коронавирусите. За пробив се говори и в Израел, и в Германия.

подробно...


Катрин Зита-Джоунс със собствена лайфстайл марка


Катрин Зита-Джоунс със собствена лайфстайл маркаИзвестната актриса Катрин Зита-Джоунс обяви плановете си да пусне в продажба гама от обувки, веган кафе, любовни лъжици и грим с марката Casa Zeta-Jones. „Всичко, което съм създала, наистина е проект от страст. Исках да превърна тази страст в крачка напред и да създам марка, която е красива и луксозна, като същевременно все още е достъпна за хората” е заявила 50-годишната звезда в интервю на „Дейли Мейл”.

подробно...


Забавете стареенето чрез контрол на желязото


Забавете стареенето чрез контрол на желязотоВажен фактор за забавяне на стареенето и увеличаване продължителността на живота се оказва поддържането на нормално нивото на желязо в кръвта. Това са показали изследванията на британски и германски учени, публикувани в списание „Nature Communications”. Три фактора, свързани с биологичното стареене, са проучили учени от университета в Единбург и от института „Макс Планк” в Германия: общата продължителност на живота, годините живот без заболявания и феномена необичайно дълголетие.

подробно...


Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODA


Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODAВечерното събитие Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODA на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас в първия ден от месец август. Преди старта на тази специална вечер непосредствено пред ювелирния магазин на основния партньор на събитието SSG Jewellery and Diamonds акостира прекрасна яхта, предоставена от елитното клубно място за яхтсмени.

подробно...


Модни тенденции - летен панталон с щампа


Модни тенденции - летен панталон с щампаЛятото е сезонът, в който са изключително подходящи разноцветните панталони. Вместо да избирате скучни едноцветни панталони, препоръчваме ви да изберете панталон с щампи. Това е забавен начин да привличате погледите към себе си. Смелите цветове в началото може да ви сплашат, но си заслужава да опитате.

подробно...


Три нови бранда в Bridal Fashion


Три нови бранда в Bridal FashionКолекции 2021 от три нови бранда вече радват клиентите на бутик Bridal Fashion. Заедно с утвърдените световноизвестни марки – Pronovias, Marchesa, Modeca, Milla Nova, Sherri Hill, Roccobarocco, на които Bridal Fashion e официален представител и агент за България, в динамично развиващата се фирма постъпват – американската – Randy Fenoli, френската - Herve Paris и английската – True Decadence.

подробно...


Мария сложи край на музикалната си кариера със сълзи в очите


Мария сложи край на музикалната си кариера със сълзи в очитеСлед 20 години, прекарани в музикалния бизнес, Мария прекратява музикалната си кариера. Изпълнителката се включи на живо в своята лична Инстаграм страница и със сълзи на очи обяви, че се оттегля и повече няма да бъде певица. Тя спира както с клубните участия, така и с правенето на нови проекти.

подробно...


Бялата очна линия - най-новата тенденция в гримирането


Бялата очна линия - най-новата тенденция в гримиранетоТези, които обичат да са в крак с тенденциите в гримирането, могат да използват бяла очна линия. Известни личности, като Джоди Комър от сериала "Убивайки Ийв" и певицата Джанел Моне, вече са възприели тренда.

подробно...


Гуараната тонизира колкото чаша кафе


Гуараната тонизира колкото чаша кафеГуараната е билка, която подобрява паметта, тонизира цялостно тялото и ума, спомага за преодоляване на отпадналостта и умората. Представлява вечнозелено пълзящо растение, което дава дребни червени плодове. Смята се, че гуараната е най-естественият източник на енергия.

подробно...


Двадесет красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2020


Двадесет красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2020Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2020, сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само 20 варненки, които бяха селектирани от над 50 кандидатки за участие в конкурса.

подробно...


Модни тенденции в сватбения маникюр за 2020


Модни тенденции в сватбения маникюр за 2020Ако ви предстои сватба, предлагаме ви да разгледате 30 интересни идеи за сватбен маникюр за 2020, които се базират на тенденциите в Instagram. В нашата галерия ще намерите най-популярните идеи като омбре, маникюр с геометрични фигури, френски маникюр, нокти с кристали и други дизайни. Вижте нашата галерия с най-добрите сватбени маникюри за 2020, за да бъдете в крак с модата!

подробно...


Кастинг за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020


Кастинг за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020Кастингът за Мис Варна 2020 ще се състои на 26 юли - неделя от 17.00 часа в Варна Мол, ет 1. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Тази вечер отново Наско Лазаров в „Черешката на тортата“


Тази вечер отново Наско Лазаров в „Черешката на тортата“Тази вечер в „Черешката на тортата“ можете да видите отново представянето на пиара на звездите - Атанас Лазаров.

подробно...


Лейди Гага е лице на новия аромат на Валентино


Лейди Гага е лице на новия аромат на ВалентиноНовият аромат на италианската модна къща Валентино „Voce Viva“ ще излезе на пазара тази есен, а Лейди Гага ще оглави кампанията му.

подробно...


Специалистите са разочаровани от Първата дигитална седмица на модата


Специалистите са разочаровани от Първата дигитална седмица на модата Първата дигитална седмица на модата в Париж не успя да убеди специалистите, че има полза от новия подход. Влиятелната модна критичка Ванеса Фридман заяви иронично пред „Ню Йорк таймс“, че са били представени „късометражни филми, музикални клипове, анонси, реклами на парфюми. А, и няколко тоалета“ и че си иска подиумите.

подробно...


Фестивал на модата и красотата - Варна 2020 ще се проведе на 26 август


Фестивал на модата и красотата - Варна 2020 ще се проведе на 26 августЗапочна организацията на тринадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата - Варна 2020. Събитието ще се проведе на 26 август в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 300 гости от цяла България.

подробно...


30 страхотни идеи маникюр за бала


30 страхотни идеи маникюр за балаНито един поглед не е завършен без напълно точния, достоен за бал маникюр. Правилният външен вид на ноктите ще ви даде увереност и класа. Цветове, форми, детайли - вариантите са безкрайни.

подробно...


PR на годината 2020 е звездният Атанас Лазаров


PR на годината 2020 е звездният Атанас ЛазаровКъсно снощи на метри от морския бряг за XXVI поредна година на официална бляскава церемония креативният моден дизайнер Красимир Недялков връчи Годишните награди за мода, стил и бизнес - Варна 2020.

подробно...


Цветовете и тяхното значение: Жълто


Цветовете и тяхното значение: ЖълтоЖълтото е топъл и весел цвят, който повдига духа. С него се асоциират слънцето, щастието, радостта, златото, интуицията, магическите способности, могъществото и властта. Божествената дума на тибетците ОМ означава „позлатен“. За китайците е символ на семейна плодовитост и висша добродетел, а комбиниран със злато става израз на уравновесеност и хармония.

подробно...


Френски рапър осъществи мечта си да пее с българска фолклорна група


Френски рапър осъществи мечта си да пее с българска фолклорна групаПрез 2018 г. френската мегазвезда Метр Гимс, известен с хита си от 2013 г."Bella", се обръща към Стефка Митева да създаде българска група, която да го съпровожда във финала на международния риалити формат The Voice. Тя прави аранжимент на песента „Бре, Петрунко“, която рапърът и новосъздаденият дамски хор „Оренда“ изпълняват на 14 май по първи телевизионен канал. Заедно с музиканта пя хор от 24 български и френски певици в носии.

подробно...


От 1 юли се въвеждат нови мерки за бизнеса както и за влизане на чужденци в Гърция


От 1 юли се въвеждат нови мерки за бизнеса както и за влизане на чужденци в ГърцияОт 1 юли 2020 г. всички пристигащи в Гърция, независимо от националността им, трябва да са попълнили най-малко 48 часа преди това специален онлайн-формуляр. Влизането в Гърция от България ще става само през ГКПП „Кулата-Промахон“. През други сухопътни гранични пунктове ще може да се минава само по съществени причини, които все още не са уточнени.

подробно...


Красимир Недялков раздава "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020


Красимир Недялков раздава "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020За 26-та поредна година в морската столица Варна ще се проведе церемония по връчване на "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020, информират от PRofile International.  В 30 категории ще бъдат връчени статуетки на Дизайнер на годината, Модна къща на годината, Модел и фотомодел, Фотограф, Стилист, Пиар, Хореограф, Актьор, Певец и др.

подробно...


"Лайънс клуб София - Витоша" с награда за благотворителност на Business Fashion Awards


"Лайънс клуб София - Витоша" с награда за благотворителност на Business Fashion AwardsПод звуците на джаз, необятния глас на Васил Петров и с истински блясък се проведоха четвъртите годишни награди Business & Fashion Awards. Домакин на събитието бе луксозната резиденция “Диневи” в столицата.

подробно...


Цветовете и тяхното значение: Бяло


Цветовете и тяхното значение: БялоВ облеклото белият цвят означава начало - роклята на булката е бяла. Белите дрехи омекотяват кожата, правят я по-нежна. Човек, избрал този цвят, означава, че се стреми да се освободи от неприятностите.

подробно...


Всичко, което трябва да знаете, преди да си направите маникюр с гел лак


Всичко, което трябва да знаете, преди да си направите маникюр с гел лакНяма по-добър начин да си доставите голямо удоволствие от това да си направите луксозен маникюр с гел лак (гел маникюр). Малко изкуство върху ноктите, няколко кристала и оттенък според тенденцията Ви дават същата увереност, както модерното облекло и хубавата прическа.

подробно...


Wolf Walley с модни изкушения за красивата и уверена дама


Wolf Walley с модни изкушения за красивата и уверена дамаОт 2013-та година насам модният бранд Wolf Walley създава облекла за красивата, уверена, изящна и носеща младежки устрем жена. Колекциите на дизайнерката Милена Петрова са вдъхновени от аромати, шоколади, вина, обувки и жени-музи. Облеклата на Wolf Walley са свежи и креативни.

подробно...


Ексклузивни кадри с Брус Уилис от снимачната площадка


Ексклузивни  кадри с Брус Уилис от снимачната площадкаХоливудската звезда Брус Уилис разкри детайли от процеса по заснемане на най-новата суперпродукция в Ню Йорк в началото на март месец. Той допусна феновете си до снимачната площадка, а освен него, в рекламата взе участие и познатата от видеото на световния хит Деспасито – красивата латиноамериканска актриса и модел Сулейка Ривера. Ексклузивните кадри показват колко дружелюбен, забавен и земен е актьорът по време на работа.

подробно...


Приказка за стълбата


Приказка за стълбатаДнес се навършват 97 години от смъртта на Христо Смирненски - най-яркият представител на авангардизма в българската поезия. Той умира на 18 юни 1923 г., едва на 25 години. Последната си и най-ярка творба - "Приказка за стълбата", която можете да прочетете по-долу, написва 20 дни преди смъртта си. Наричат го "слънчевото дете на българската поезия". Приказка за стълбата описва "синдрома" властолюбие.

подробно...


Цветовете и тяхното значение: Червено


Цветовете и тяхното значение: ЧервеноЧервеното е цветът на кръвта и огъня. Символизира действието, увереността, решителността и смелостта.

подробно...


Творецът Алекс Манчев ни напусна


Творецът Алекс Манчев ни напуснаИзвестният фотограф и модел с руски корени Алекс Манчев е починал в Санкт Петербург. За това писаха приятели на Манчев в социалните мрежи. Младият и талантлив мъж напусна този свят на 35 години. Той е страдал от бъбречна недостатъчност и според негови познати е чакал да му бъде направена сложна трансплантация. Засега обаче не се съобщава официалната причина за смъртта.

подробно...


7 полезни билки с антивирусно действие


7 полезни билки с антивирусно действиеИма билки, които притежават антивирусни и антибактериални свойства. Седемте най-добри от тях, които също и почистват слузта от белите дробове, са евкалипт, градински чай, чесън, мащерка, корен от женско биле, риган и мента.

подробно...


Паоло Себастиян - колекция пролет-лято 2020 "Пасажът на пролетта"


Паоло Себастиян - колекция пролет-лято 2020 "Пасажът на пролетта"Вдъхновена от картината на Ботичели „Пролет“, озаряващата красота на пролетта и безкрайното прераждане на природата, колекцията на дизайнера Пол Василев (Poul Vasileff) и екипът му обхваща мистиката на трите грации и красотата, която даряват.

подробно...


В Германия правят чаши от утайка от кафе


В Германия правят чаши от утайка от кафеКафето е най-популярната напитка в света, но едва ли сте си задавали въпроса какво количество отпадъци генерира производството и употребата на кафе. Германският стартъп Kaffeeform е намерил начин да превръща утайката от кафето в красиви чаши за многократна употреба.

подробно...


Широко използваните лекарства за високо кръвно може да предпазват от тежка форма на COVID-19


Широко използваните лекарства за високо кръвно може да предпазват от тежка форма на COVID-19Известно е, че пациентите с високо кръвно са два пъти по-застрашени от смърт и по-често се налага да бъдат поставяни на апаратно дишане. Приемащите лекарства за контролиране на кръвното налягане са със значително по-малък риск от смърт от COVID-19 от тези, които не вземат мерки за него.

Ройтерс предаде, че изследване в Китай, резултатите от което са публикувани в Европейското списание за сърдечносъдови болести, е доказало, че масово използваните лекарства за високо кръвно може да предпазват от тежка форма на COVID-19.

подробно...


Защо всички се връщат към романтичните романи във време на криза?


Защо всички се връщат към романтичните романи във време на криза?Сред най-предпочитаните романи, разбира се, бяха романтичните такива - книгите, които винаги ни зареждат с позитивизъм и ни карат да копнеем за едно по-красиво “утре”. Защото не е ли именно любовта силата, която ни позволява да преминем през всяко едно препятствие пред нас, независимо от големината му? “Любов” винаги е верният отговор. В тази статия ще ви представим няколко страхотни романтични романа, с помощта на които бихте могли да преминете и през тази криза от историята на човечеството.

подробно...


Козметиката за коса COYA заздравява косъма и стимулира растежа на косата


Козметиката за коса COYA заздравява косъма и стимулира растежа на косатаCOYA Cosmetics е нов козметичен бранд създаден със съвместната работа на едни от най-добрите и доказали се в това български специалисти и Моника Ланчева, която е бивша участничка в конкурса Мис България 2013. Липсата на български действащ продукт за косопад и бърз растеж на косата в България е мотивацията, първият създаден от нас продукт да е насочен точно към този проблем.

подробно...


Булчинска колекция в младежки стил за есен 2020 на Вера Уанг


Булчинска колекция в младежки стил за есен 2020 на Вера УангВ есенната колекция сватбени рокли на известната дизайнерка Vera Wang преобладава белият цвят, но това далеч не е традиционната колекция булчински рокли, която сме свикнали да виждаме.

подробно...


Диона: За мен човекът прави дрехата


Диона: За мен човекът прави дрехатаДиона е на 25 години. Учи Политология. Голямата ѝ страст обаче е музиката. Вече има хиляди фенове, милиони гледания на песните ѝ в интернет и няколко големи хита. Истинското ѝ име е Денислава, но всички я познават като Диона - име на древногръцка богиня. Прякорът си получила от приятели. Освен с песни като „Дишай“, „Най-доброто“ и “Diona”, тя стана особено популярна и с ролята си в тийн уеб сериала „Следвай ме“. Диона е една от модните икони в Instagram с над 258 000 последователи.

подробно...


За първи път Лили Иванова показа наследниците си


За първи път Лили Иванова показа наследниците сиПо-голямата сестра на звездата има две дъщери – Мария и Радмила, всяка една от които има по две деца (две момичета и две момчета), които се обръщат с „бабо“ към певицата.

подробно...


Как пандемията промени света на модата


Как пандемията промени света на модатаВ света на модата всичко е динамично – новите дрехи бързо стават стари, защото дизайнерите бързат да предлагат колекциите си за следващата година, мислейки няколко крачки напред. Организирани се все повече седмици на модата и са шити все повече нови модели. Пандемията ускорява промените, които модната индустрия вече е обмисляла.

подробно...


Абитуриентите ще имат балове през лятото


Абитуриентите ще имат балове през лятотоВипуск 2020 ще бъде запомнен с необичайните балове, които за първи път вместо май ще се състоят последните уикенди на юни и първите две съботи на юли. Абитуриентките ще носят маски в модния за сезона цвят пепел от люляк, за да са в тон с преобладаващите рокли.

подробно...


Теди Цветкова: Не е нормално всяко второ момиче да се продава


Теди Цветкова: Не е нормално всяко второ момиче да се продаваТеди Цветкова е позната от сериала "Coфия дeн и нoщ". Била е модел на Визаж и сега е една от модните икони в Instagram с над 140 000 последователи. Освен това е специалист по дигитален маркетинг, журналист и ТВ водещ.

подробно...


Сламените шапки на звездите


Сламените шапки на звездитеС наближаването на лятото се замисляме за летните дрехи и аксесоари, както и за почивка на морето, в планината или само на басейнa. Със сигурност освен бански, ще са ни необходими качествени слънчеви очила и шапка. Шапката може да се носи всеки ден. Много популярни дами са я превърнали в стилен моден аксесоар.

подробно...


Косата - платно за рисуване


Косата - платно за рисуванеСтилистката Урсула Гоф е професионален колорист и художник, която живее и работи в Канзас. Тя има малко на брой клиенти, но създава невероятно креативни прически. Използва косата като платно за рисуване. Черпи вдъхновение от природата, рисува разнообразни шарки и геометрични фигури, пресъздава произведения на известни художници и др. Тя е специална с креативния си цвят - нюанси на дъгата и северното сияние, неонoви цветове, които светят на тъмно и др.

подробно...


Булчинска колекция пролет 2020 на Вера Уанг


Булчинска колекция пролет 2020 на Вера УангВ пролетната колекция на американската дизайнерка Вера Уанг булчинските рокли носят имена на цветя – камелия, лале, азалия, олеандър, петуния, гардения, салвия, ирис и др.

подробно...


Анджелина Джоли и Брад Пит са по-близки от всякога


Анджелина Джоли и Брад Пит са по-близки от всякогаСпоред Ем Ес Ен, отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит, които са разделени от 2016 г., а официален развод имат от април 2019 г., са в „най-добрата си фаза, откакто са се разделили“, тъй като са се договорили за графика на отглеждане на шестте си деца Мадокс на 18 години, Пакс на 16, Захара на 15, Шило на 14 и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

подробно...


Актуалните тенденции при дамските комплекти за сигурен моден успех


Актуалните тенденции при дамските комплекти за сигурен моден успехСъчетанието на дрехи винаги е било сред най-трудните задачи, с които дамите се сблъскват ежедневно. “Дали този потник си отива с тази пола?”, “С какво мога да нося този панталон?” са все въпроси, които всяка от вас си е задавала поне веднъж в живота си.

подробно...


Висша мода пролет-лято 2020 на Стефан Ролан


Висша мода пролет-лято 2020 на Стефан РоланФренският дизайнер Стефан Ролан представи колекцията си висша мода за сезона пролет-лято 2020 г. Стилът е изчистен. Тоалетите са в бяло, слонова кост, черно, кафяво, синьо и розово, декорирани с перли, бродерии, сребърно-огледални елементи, хром и кристали.

подробно...


Баровете и дискотеките отварят от 1 юни


Баровете и дискотеките отварят от 1 юниСлед като днес излезе информация, че увеселителните и игрални зали, дискотеките и баровете ще бъдат отворени на 15 юни, в нова заповед на здравния министър Кирил Ананиев, публикувана на сайта на ведомството, датата е вече 1 юни.

подробно...


"Say Yes to The Dress" и "Hello Beautiful 2021" от Ранди Феноли - на един дъх в Bridal Fashion


"Say Yes to The Dress" и "Hello Beautiful 2021" от Ранди Феноли - на един дъх в Bridal FashionЕдин от най-желаните световноизвестни дизайнери и водещ на предаването “Say Yes to the Dress” по американската телевизия TLC - Ранди Феноли наскоро представи колекция от булчински рокли 2021 в Амстердам.

подробно...


Синьо и жълто в новата колекция пролет-лято 2020 на Рени Стил


Синьо и жълто в новата колекция пролет-лято 2020 на Рени СтилПатешко жълто или цвят горчица? Кралско синьо, небесно синьо или тюркоаз? Можете да имате всички тези цветове с тоалетите от новата колекция на Рени Стил Русе.

подробно...


Дизайнерката Летиция към абитуриентите: Нека изживеят този свой миг запомнящо се!


Дизайнерката Летиция към абитуриентите: Нека изживеят този свой миг запомнящо се!Първолета Иванова - Летиция е много деен човек и се занимава с доста неща - от дизайнер на дрехи, собственик на семеен хотел, агенция за декорация и кетъринг до сценограф в държавната опера в Русе. Тази нейна активна дейност идва от разнородните й интереси. Чаровната красавица има четири висши образования - Мода и моден дизайн, Мениджмънт, Сценография и Публична администрация. Всяка година тя радва множество абитуриенти с оригинални и запомнящи се тоалети, които изработва по поръчка специално за тях. Разговаряме с нея във връзка с необичайната ситуация покрай баловете тази година.

подробно...


Български режисьор се бори с коронавируса


Български режисьор се бори с коронавирусаРежисьорът на филма "Останалото е пепел" Георги Костов се бори с коронавируса.

подробно...


Нова мода: Кафене в Германия въвежда шапки за социална дистанция


Нова мода: Кафене в Германия въвежда шапки за социална дистанцияКафенето „Cafe & Konditorei Rothe” в германския град Шверин въведе различни и оригинални мерки срещу коронавируса. Там явно изключително много държат на спазването на необходимата социална дистанция. Затова те предоставят на клиентите си специални шапки, изработени от ...

подробно...


Моловете отварят следващата седмица


Моловете отварят следващата седмицаМоловете и търговските центрове отварят в понеделник, 18 май. Разпоредбата е на министър-председателя Бойко Борисов, след разговор с представители на големи търговски обекти тип мол и на Българската ритейл асоциация.

подробно...


Бойко Борисов разпореди - Ще има изпращане на абитуриентите през настоящата учебна година


Бойко Борисов разпореди - Ще има изпращане на абитуриентите през настоящата учебна годинаМинистерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката ще изготвят протокол с противоепидемични изисквания за изпращането на абитуриентите през настоящата учебна година. Решението беше взето днес след среща на министър-председателя Бойко Борисов с представители на завършващите 12-и клас, публикуваха в сайта на Министерския съвет.

подробно...


Сватби на открито ще могат да се провеждат


Сватби на открито ще могат да се провеждатСватбените тържества на открито вече са разрешени и това решение направи щастливи много бъдещи младоженци. Това стана ясно след среща на премиера Бойко Борисов с ресторантьорския бранш. На срещата е решено още, че ДДС за заведенията за обществено хранене и развлекателния сектор ще стане 9%.

подробно...


Детски очила - 7 важни фактора при избора им


Детски очила - 7 важни фактора при избора имДа избереш първия чифт очила за своето дете е истинско предизвикателство за всяка майка. Няма значение дали става въпрос за слънчеви, диоптрични или такива за работа с компютър - това е продукт, от който пряко зависи здравето на вашето дете.

подробно...


Български модел влезе в рекордите на Гинес с участие в най-голямото модно дефиле


Български модел влезе в рекордите на Гинес с участие в най-голямото модно дефилеМоделът Габриела Великова, която е Мис Русе 2017, влезе в рекордите на "Гинес". Заедно с още над 420 момичета и момчета тя беше единствената българка, избрана да участва в най-голямото модно дефиле, което се проведе през февруари в зала в испанската столица Мадрид. Предишният подобен рекорд е с около 380 участници.

подробно...


Стартира новият електронен магазин за българска мода на Fashion.bg


Стартира новият електронен магазин за българска мода на Fashion.bgДнес стартира електронен магазин за българска мода във Fashion.bg Колекцията с марка mar.fashion на фирма Марбул е специално създадена за нашия магазин и може да бъде закупена единствено във fashion.bg Част от артикулите в момента се произвеждат и ще бъдат налични следващата седмица.

подробно...


Модни тенденции в косите за 2020


Модни тенденции в косите за 2020Inspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите за 2020 със сезонния проект на марката LOOK BOOK 2020. Cъздаден на прага на световна пандемия и затова тревожен в бъдеще време.

подробно...


Премиум марките залагат на комфорта и иновациите


Премиум марките залагат на комфорта и иновациитеТрансформациите в модната индустрия донесоха промяна дори за лидерите в бранша, които се надпреварват да имплементират технически подобрения и иновации в своите класически модели

подробно...


Редовно пийте вода за оптимално здраве по време на карантината, съветва д-р Райна Стоянова


Редовно пийте вода за оптимално здраве по време на карантината, съветва д-р Райна СтояноваОсобено трудно е във времената на карантина, в които живеем, да запазим теглото и оптималното си здраве. От изключителна важност е да подходим отговорно и сериозно, за да не наддаваме килограми и да противодействаме срещу обездвижването. Важно е да организираме деня си така, че да не забравяме за правилната хидратация. Редовното пиене на вода сякаш остава на заден план в тези времена, а именно хидратацията е в основата на добрата форма.

подробно...


Плисето в новата колекция пролет/лято 2020 на AndyVil


Плисето в новата колекция пролет/лято 2020 на AndyVilУсещане за свобода, за разцъфнали цветя, за безкрайното синьо море, за цялата феерична красота на пролетта и завладяващата магия на лятото изпълва новата колекция пролет/лято 2020 на Пламена Виярел – FREEDOM.

подробно...


Две рецепти за елексир от мед, джинджифил и лимони за по-голям имунитет


Две рецепти за елексир от мед, джинджифил и лимони за по-голям имунитетНаскоро в много сайтове излезе информация, че коронавирусът "не понася" джинджифил. За да се предпазим от вируса е добре да повишим своя имунитет. Важно е да знаем, че не вирусът убива човека, а бактериите, които се размножават в организма след заразата.

подробно...


Wolf walley - най-доброто тепърва предстои…


Wolf walley  - най-доброто тепърва предстои…Този февруари Wolf walley представи колекция на събитие в Милано, Италия, на което досега не е имало българско участие - VOLKSWAGEN INTERNATIONAL FASHION WEEK AUTOCOGTLIATI MILANO. Колекцията носи името ”С име на жена” и е колаборация между Wolf walley и Марина Цветанова - Mrs Bulgaria Wordwide 2019, която пък беше единственият модел от България на събитието.

подробно...


Стилистка от Русе в Топ 3 в света с визията на Петя от „Гласът на България“


Стилистка от Русе в Топ 3 в света с визията на Петя от „Гласът на България“Известната русенска стилистка Диана Петкова, арт-директор на салони „Коса и стил“, влезе в Топ 3 на конкурса Style Master 2020 с визията, създадена за талантливата певица Петя Георгиева, която в момента участва в шоуто „Гласът на България“. Тъй като конкурсът за Световните награди на Wella в Севиля бе отложен заради ситуацията с коронавируса, организаторите проведоха гласуване онлайн, за да определят най-добрите.

подробно...


22 дни трае възстановяването от коронавируса. Симптомите по дни


22 дни трае възстановяването от коронавируса. Симптомите по дниDaily Mail и Business Insider публикуваха информация от китайски лекари, които споделят как протича болестта, причинена от коронавируса.

подробно...


32 снимки на необичайни и уникални сгради, в които действително живеят хора


32 снимки на необичайни и уникални сгради, в които действително живеят хораМоят дом е моята крепост! Особено актуална е тази мисъл в момента, когато всички ни призовават "Останете си вкъщи!". Всеки се стреми домът му да е удобен и функционален, а някои хора стигат до там, че искат той да е напълно оригинален и неповторим дори отвън.

подробно...


Елтън Джон, Марая Кери, Алиша Кийс и други с онлайн концерт


Елтън Джон, Марая Кери, Алиша Кийс и други с онлайн концертiHeart Living Room се казва концертът, организиран от Елтън Джон, в който се включиха звезди като Марая Кери, Дейв Грол, Били Айлиш, Бекстрийт бойс, Били Джо Армстронг. Те и много други изпълняват популярни свои парчета от домовете си, за да се убедят почитателите да си останат вкъщи.

подробно...


Американски университети пускат безплатно 450 курса онлайн


Американски университети пускат безплатно 450 курса онлайнИскали ли сте да посещавате някой от най-добрите университети в света? Сега можете да нахраните мозъка си с цяла колекция от курсове на Ivy League безплатно!

подробно...


Заповед на здравния министър направи защитните маски задължителен моден аксесоар - ОТМЕНЕНА


Заповед на здравния министър направи защитните маски задължителен моден аксесоар - ОТМЕНЕНАВсички хора в България вече са длъжни да носят защитна маска в закрити или открити обществени места. Това гласи заповедта на здравния министър Кирил Ананиев, издадена днес заради епидемията от Covid-19. МВР и областните управители трябва да създадат организация по изпълняване и контрол на разпоредената мярка. Глобата за неспазване на наредбата е 5000 лв. 

подробно...


Ситуацията с коронавируса пресъздадена във филм от 2011


Ситуацията с коронавируса пресъздадена във филм от 2011Екшън трилърът "Заразяване" ("Contagion") от 2011 година с режисьор Стивън Содърбърг пресъздава с голяма точност ситуацията с коронавируса в момента. Съвпаденията са твърде много. Заразата тръгва от Хонг Конг, предава се без да има симптоми в началото, няма ваксина за нея. Епидемията се развива в световен мащаб. Първоизточникът е вирус от прилеп и прасе.

подробно...


Пролет 2020 – Новият сватбен сезон


Пролет 2020 – Новият сватбен сезонПролетта е „Да!“ и „Горчиво!“. Поне в нашия случай. И във Вашия, разбира се! Списание „Сватба“ започва новия сезон с предложения от най-добрите в бранша. В новия си брой списанието залага на безупречната изработка на сватбените рокли, безкомпромисното качество и внимание към детайла.

подробно...


Русенска дизайнерка разработи цветни маски за любителите на модата


Русенска дизайнерка разработи цветни маски за любителите на модатаРусенската топдизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция разработи цветни маски, с идеята всеки да си избере маска в цвят, отговарящ на неговия тоалет.

подробно...


Китай разкри кое лекарство действа срещу COVID-19


Китай разкри кое лекарство действа срещу COVID-19Препаратът „Фавипиравир” (известен и като „Авиган”), който се използва против грип, е показал клиническата си ефективност при лечение на COVID-19, пише японското издание NHK. Информация за това съобщи ръководителя на Центъра по биотехнологии към Министерството на науката и техниката на Китай Чжан Синмин. Според него „Фавипиравир” вече е преминал клиничните тестове, които са показали добра ефективност в лечението на коронавируса.

подробно...


812 млн. евро за България от фонда на ЕС за борба с коронавируса


812 млн. евро за България от фонда на ЕС за борба с коронавирусаБългария ще получи общо 812 милиона евро от обявената от Европейския Съюз сума за борба с коронавируса. Това става ясно от разчетите за страните членки. Част от сумата ще бъде отпусната като ликвидност, а друга част - от съответния бюджет на ЕС. България ще получи съответно 122 милиона и 690 милиона евро.

подробно...


Как да различим коронавируса от грипа


Как да различим коронавируса от грипаПоради наличието на всякаква информация по повод корона вируса, публикуваме актуална информация от Български лекарски съюз.

подробно...


Как да прочистим белите дробове - рецепта с лук, мед, джинджифил и куркума


Как да прочистим белите дробове - рецепта с лук, мед, джинджифил и куркумаПредлагаме една стара изпитана рецепта за ефективно прочистване на белите дробове. Същевременно дори да нямате дихателни проблеми, тази рецепта ще спомогне за повишаване на вашия имунитет.

подробно...


Моден шоу спектакъл "ЕТНО ЖЕНА" на 8 март в Русе


Моден шоу спектакъл "ЕТНО ЖЕНА" на 8 март в РусеНа 8 март в зала ОЗК "Арена" в Русе ще се проведе благотворителен моден шоу спектакъл с участие на 80 ЕТНО жени, които ще дефилират за кауза и с мисия! 80 русенки, които не са професионални модели ще представят облекла с етно мотиви на модна къща Елена Христова. Лица на колекцията са Весела Григорова (Мис Русе 2018) и Denitsa Markova (Мис Русе 2019).

подробно...


Улична мода 2020 - ето как се обличат стилните жени в Италия


Улична мода 2020 - ето как се обличат стилните жени в ИталияПролетта чука на вратата и вече трябва да се замислим за пролетния си гардероб. Предлагаме ви да почерпите вдъхновение от уличната мода 2020, заснета по време на седмицата на модата в Милано. На мода са цветовете! Ярки и завладяващи, те придават уникална визия и оживяват тоалетите. Насладете им се!

подробно...


Модно изложение и ревю-спектакъл за абитуриенти се проведоха в Русе


Модно изложение и ревю-спектакъл за абитуриенти се проведоха в РусеВ Русе се състоя третото издание на модното изложение и ревю-спектакъл „The Day after Tomorrow” /„След утрешния ден“/. То се проведе в Канев център и беше организирано от Русенския университет, в партньорство с Фризьорски Център Нина Йорданова и хотел „Теодора Палас“.

подробно...


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“Дизайнер Поля Кинова представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“ на 20 февруари 2020 г. в хотел „Балкан“.

подробно...


Гел лак - избор на модел онлайн


Гел лак - избор на модел онлайнИнтернет е мястото, на което всеки от нас търси всичко. Благодарение на различни комбинации от ключови думи, подходящи или не много, на реклами, препоръки и др., в повечето случаи тази дейност се увенчава с успех. Изборът на гел лак не прави изключение. Той изглежда на пръв поглед проста задача, но богатата гама от възможни цветове и декорации се оказва объркваща за много от дамите. Нещо повече, ако вече години наред поддържате ноктите си с гел лак и все пак не искате да повтаряте дизайните си, то интернет е вашето единствено спасение.

подробно...


Тайната на щастливия семеен живот е в стабилната психика


Тайната на щастливия семеен живот е в стабилната психикаМихаил Лабковский е руски клиничен психолог, адвокат, телевизионен и радиоводещ. Избрахме да ви представим някои негови цитати, защото той поднася истините с такава острота, каквато е нужна, за да бъдат осъзнати наистина. Колкото и арогантен да е на моменти, той дава решения на много житейски драми, върху които си струва поне да помислим.

подробно...


Участнички от пет континента се състезаваха за Мисис Grandma Universe 2020 и Мисис Баба 2020


Участнички от пет континента се състезаваха за Мисис Grandma Universe 2020  и Мисис Баба 2020На 21.01.2020 г. – по традиция на Бабинден, се състоя 11-тото издание на конкурса „Мисис Баба“. Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби Mrs. Grandma Universe и Mrs. Classic Universe.

подробно...


Изящни бални рокли - Колекция 2020 на Вълшебство


Изящни бални рокли - Колекция 2020 на ВълшебствоМодна къща Вълшебство отново ни пленява с ефирни бални рокли в своята абитуриентска колекция 2020. Роклите са разкошни и изискани, като акцентите са дантели, камъни и пера. Моделите са в разнообразни цветове - от пастелни тонове като нежно кремаво, прасковено, пепел от рози до ярко червено, синьо, зелено, както и неутралните сиво и черно. Роклите са с дължина, достигаща земята и с тях всяко момиче ще изглежда като модерна принцеса.

подробно...


Звездната диетоложка Енджи Касабие показа бебето си


Звездната диетоложка Енджи Касабие показа бебето сиЕнджи Касабие роди момченце на 14 януари. Бебето проблака в болница „Токуда“ под вещото наблюдение на двама от най-големите родни специалисти – Д-р Иван Сигридов и д-р Нашар. То ще носи името Раян.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи