Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Silvia Kabaivanova

Силвия Кабаиванова е главен редактор на Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 649
Silvia Kabaivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »


Фестивал на модата и красотата Варна 2012 представи над 20 модни марки


Фестивал на модата и красотата Варна 2012 представи над 20 модни маркиПетото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2012 се проведе на 22 и 23 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс"Св. Свети Константин и Елена".

За 2012-та година Фестивал на модата и красотата Варна е най-значимото модно събитие в България, на което бяха представени над 20 български и чуждестранни модни марки. Сред българските дизайнери и модни къщи, които представиха своите последни колекции на модното шоу са Polisha с дизайнер Поли Петкова, модна къща Parva Nova, модна къща Veteida с дизайнер Весела Василева, Pierlucci, MSuit, Daniel fashion и булчинска къща Калина с дизайнер Калина Цветкова.

подробно...


Домашни маски с мед за по-млада кожа


Домашни маски с мед за по-млада кожаМедът съхранява младостта на кожата, а с няколко козметични трика можете да извлечете основните предимства на този естествен продукт.

На първо място медът е богат на хранителни вещества, необходими на кожата. Той съдържа предимно захар и вода, както и много витамини, минерали и аминокиселини. Също така медът предпазва и подхранва кожата благодарение на антиоксидантите в състава му.

подробно...


От къде да пазаруваме, за да сме в крак с модата


От къде да пазаруваме, за да сме в крак с модатаПазаруването онлайн все повече става част от нашето ежедневие. Важно е обаче да знаем, че можем да се доверим на търговеца, който предлага стоката и ще получим това, което виждаме в сайта му. Предлагаме ви два електронни магазина на български производители, на които можете да се доверите - Daphne и Rosi fashion. В сайтовете им подробно е описан състава на дрехите, таблица с размерите, информация за пране и поддръжка и друга важна информация за моделите.

Дрехите, които подбрахме да ви представим отговарят на най-актуалните модни тенденции за лято 2012.

подробно...


Булчински рокли от ателие Simon за лято 2012


Булчински рокли от ателие Simon за лято 2012Лятото е един от най-подходящите сезони за вашата сватба. Ако ви предстои това вълнуващо събитие, предлагаме ви да разгледате моделите булчински рокли на утвърдената българска дизайнерка Гергана Симеонова. За лято 2012 нейното ателие Симон предлага рокли, с които ще изглеждате като принцеса. Богатство на материи и ръчна изработка на детайлите са отличителните черти на тоалетите. Цветовете са снежно бяло, съчетано с неповторимия блясък на кристали Swarowski и нежно кремаво, преливащо се до шампанско.

подробно...


Избраха Малка Мис, Малък Мистър и Мис Тийн Русе 2012 година


Избраха Малка Мис, Малък Мистър и Мис Тийн Русе 2012 годинаНа 31 май в зала "Европа" на Доходното здание в Русе се състоя финала на конкурса "Малка Мис, Малък Мистър и Мис Тийн Русе 2012". Организатори на събитието бяха модна агенция "Интерсаунд" с президент Ирина Папазова и агенция за манекени и фотомодели "Елит Д" - Русе с президент Диана Поптонева. Конкурсът се проведе и със съдействието на Община Русе.

24 малки кандидати за титлите, разделени в 5 възрастови групи дефилираха в три тура - в спортни облекла, в костюми, с които показаха своя талант и в официални облекла.

подробно...


Модни тенденции в мъжката мода за лято 2012


Модни тенденции в мъжката мода за лято 2012С радост ви представяме модните тенденции при мъжката мода за лято 2012, която отново е мъжествена и интересна. Вече няма да видите панталони, които напомнят чорапогащници или ярко розови цветове.

Актуалните цветове са синьо, оранжево, бяло, светло кафяво. Сред десените са най-популярни райетата, карето и хавайските принтове.

подробно...


Как да изглеждате добре на снимки - ето няколко съвета


Как да изглеждате добре на снимки - ето няколко съветаЗавиждате ли на хората, които са фотогенични по рождение и винаги излизат добре на снимки ? А дали те просто не използват някои трикове, за да изглеждат добре пред фотообектива ? Ние ви предлагаме няколко съвета, с помощта на които ще изглеждате по-добре на снимките.

Обърнете се на дясно
Според изследване на университета Wake Forest, лявата част на лицето ви е по-секси.

подробно...


Модни тенденции пролет-лято 2012: Десени


Модни тенденции пролет-лято 2012: ДесениТова лято ще бъде цветно и шарено ! За тези, които си мислят "нищо ново под слънцето" ще кажа, че въпреки повтарящите се основни тенденции всяка година, това лято десените на дрехите са по-различни и запомнящи се.

Например райетата - те не са скучни и еднообразни, а са в комбинация от тънки и широки линии, различни цветове, могат да бъдат вертикални, хоризонтални и дори диагонални.

подробно...


Мис България 2012 е чаровната Ина Манчева от Враца


Мис България 2012 е чаровната Ина Манчева от ВрацаТази вечер, 28 април 2012, станахме свидетели на финалния спектакъл от конкурса мис България 2012, едно незабравимо шоу по TV7, с което беше избрана новата Мис България - Ина Манчева, на 17г. от Враца, където учи в природо-математическата гимназия. Нейни подгласнички останаха Габриела Василева и Паула Колецова. Ина Манчева спечели и вота на зрителите на TV7, които гласуваха в сайта на телевизията.

подробно...


Моден портал Русе представи колекции за пролет-лято 2012


Моден портал Русе представи колекции за пролет-лято 2012На 29 март в Русе се проведе третото издание на модното шоу Моден портал 2012. Фоайето на Доходното здание се озари от свежите и ярки цветове в моделите на единадесетте представени колекции. За доброто настроение на гостите в паузите между ревютата се грижеха чаровните и усмихнати певици от трио "Сопрано".

Ревюто започна с представяне на част от лятната дамска колекция на русенската фирма "Антоан Вил".

подробно...


Колекция на Daphne за пролет-лято 2012


Колекция на Daphne за пролет-лято 2012Вярна на своя стил популярната българска марка Daphne ще ви предложи за пролет-лято 2012 елегантни облекла с винаги актуалните флорални мотиви и модерните за сезона ярки цветове.

За да бъдете в крак с модните тенденции е нужно само да си изберете подходящия тоалет от марката, която повече от 20 години преследва все по-високи критерии за качество, актуалност, креативност и максимална практичност на моделите.

подробно...


Звездите вече носят дрехи от колекциите за пролет-лято 2012


Звездите вече носят дрехи от колекциите за пролет-лято 2012Световно известни актриси и певици вече се обличат с модели от колекциите пролет-лято 2012 на световните дизайнери.

Една от основните модни тенденции за пролет-лято 2012 са късите блузи. На награждаването на наградите Еми 2011 актрисата Гуинет Полтроу беше в тоалет на Emilio Pucci от колекция пролет-лято 2012 с къса горна част и дълга пола.

подробно...


Лунна диета 2012 и лунен календар 2012


Лунна диета 2012 и лунен календар 2012Лунната диета е доказан начин за ефективно отслабване и поддържане на стройна фигура. Тя е хранителен режим, съобрзен с фазите на Луната и нейното движение околото Земята. Освен на приливите и отливите, на растежа на растенията и на размножаването на животните, Луната оказва влияние и върху процесите в човешкото тялото.

Лунната диета е възможно най-естествената диета и спомага за възможно най-здравословно отслабване

подробно...


По-дълъг живот за вашите любими обувки с висок ток


По-дълъг живот за вашите любими обувки с висок токАко сте сред почитателките на елегантните обувки с високи токчета сигурно сте се сблъсквали с неприятния проблем след разходка по улиците да установите, че любимите ви чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите. А знаете ли, че вече можете лесно да предпазите токчетата на обувките си или дори да коригирате вече надраскани обувки с висок ток ? За целта можете да използвате иновативният продукт Plastic Fantastic®. Това са тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и "запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура.

подробно...


Нов магазин отвори врати в Мега Мол Русе с модно ревю


Нов магазин отвори врати в Мега Мол Русе с модно ревюВ събота в МЕГА МОЛ Русе отвори врати нов магазин - първият от верига мултибранд магазини с името “ENTRANCE”. Моделите, които се предлагат в магазина, изцяло отразяват духа на улиците, клубовете и всички места, където младите хора искат да покажат, че имат стил и оригинални идеи и да изразят себе си. Много младежи присъстваха на модното ревю по случай откриването на магазина. Модели на "Визаж" представиха разнообразие от дрехи с марката Cropp Town в смели комбинации от цветове и оригинален дизайн, съчетани с елементи от авангардната култура и от света на спорта.

подробно...


Мода онлайн от Extazy fashion


Мода онлайн от Extazy fashionПопълнете своя есенно-зимен гардероб от онлайн магазина на Extazy fashion. Там ще намерите голямо разнообразие актуални модели якета, панталони, блузи, рокли, ризи, туники, гащеризони, елеци, жилетки и аксесоари. Производители на дрехите са Кики Рики, Лимони, Луци фешън, Фервенте и други.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Кожени облекла


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Кожени облеклаВъв времената на икономическа криза модният свят търси начини да възвърне желанието за лукс. Затова през последните години кожата играе съществена роля в есенно-зимните колекции на дизайнерите по целия свят. Модните тенденции за есен-зима 2011/2012 също залагат на кожата.

Завръщането на модата от 70-те години има най-голямо влияние върху стила на дрехите, изработени от кожа. Актуални са както лицевите кожи, така и кожата с косъм. Можете да изберете дреха, изцяло изработена от кожа или с кожени допълнения като яки, маншети и завършващи елементи от кожа на подгъвите на сака или поли, които придават много оригинален външен вид на тоалетите.

подробно...


Българско участие на седмицата на модата в Ниш


Българско участие на седмицата на модата в НишВчера започна седмицата на модата в сръбския град Ниш, която ще продължи до 16 ноември. Българското Ателие IXTYS отново представи своя колекция.

Моделите на марката за пролет-лято 2012 се отличават със съзнателно търсен минимализъм, който отива отвъд повърхностната простота на преднамерено търсената дискретна елегантност. Ателие IXTYS предлага текстил и силуети, които изразяват силна емоционалност чрез семпли текстури, деликатна антикварност и чистота на кройката.

подробно...


38 секси модели дефилираха на шоуто на Victoria's Secret


38 секси модели дефилираха на шоуто на Victoria's SecretВчера вечерта (9 ноември 2011) в Ню Йорк се проведе шоуто на Victoria`s Secret. 31 чифта крила и общо 69 тоалета представиха сексапилните ангели. Тази година шоуто е на рекордната стойност от 12 милиона долара, като над 2 милиона камъни Сваровски бяха обсипали костюмите.

Първа дефилира манекенката Candice Swanepoel, а на подиума освен нея беше и цялата плеяда от модели на Victoria`s Secret, сред които Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Дутцен Круз.

подробно...


Мис Свят 2011 е от Венецуела, мис България е първа в онлайн гласуването


Мис Свят 2011 е от Венецуела, мис България е първа в онлайн гласуванетоПреди минути завърши конкурса "Мис Свят 2011" в Лондон, в който тази година участваха рекорден брой участнички - 122. Короната на Мис Свят е за 21 годишната красавица от Венецуела Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, висока 179 см. Нейни подгласнички са от Филипините Gwendoline RUAIS (2-ро място) и Пуерто Рико Amanda PEREZ (3-то място).

"Мис България 2011" Ваня Пенева не можа да се класира в челната десятка, но спечели първо място в онлайн гласуването между претендентките за "Мис Свят". Тя завоюва първенството с резултат от 51,5% от всички гласували на сайта www.missosology.org.

подробно...


Колекция мъжка мода на Salvatore Ferragamo за есен-зима 2011-2012


Колекция мъжка мода на Salvatore Ferragamo за есен-зима 2011-2012Колекцията от модели за мъжете през есен-зима 2011/2012 на Salvatore Ferragamo е подвластна на светлите тоналности и особено на бялото и кремавото, както и на актуалните синьо и керемидено.

Повечето ансамбли са изцяло в един цвят, комбинирани с един или два аксесоара в друг цвят - например бял тоалет с бежови обувки, тоалет в синьо с бежови обувки и чанта, бежово палто и костюм в комбинация с маслено зелено поло и барета.

подробно...


Модни тенденции в мъжката мода есен-зима 2011/2012


Модни тенденции в мъжката мода есен-зима 2011/2012Мъжете не говорят често за мода, но това не означава, че не се стремят да бъдат актуално облечени. Затова ви представяме тенденциите в мъжката мода от световно известните дизайнери за есен-зима 2011/2012.

Този сезон силуетът на мъжките палта е вдъхновен от военните униформи и моряшките костюми, особено в колекцията на Джорджо Армани. При Dries Van Noten, Dior Homme и Paul Smith палтото е по-обемно. Моделите са изработени от вълна, кашмир и кожа с косъм. Копчета, подплънки и големи яки допринасят за индивидуалния стил на различните модели.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Дълбоко деколте


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Дълбоко деколтеДълбокото деколте не е за всеки. Ако искате да привлечете внимание, то е сигурна гаранция за това, но си има и редица неудобства. Ако решите да си купите все пак такъв тоалет знайте, че за есен 2011 дълбоките деколтета с V образна форма са водеща модна тенденция, която вероятно ще продължи и през пролетта на 2012. Дълбоки деколтета има в почти всички модели висша мода на дизайнерите. Те са присъщи за роклите, но се срещат и в саката и джемпърите.

Най-добрият вариант е дрехите с дълбоко деколте да се носят без сутиен, но ако това ви притеснява, изберете сутиен, който си заслужава да се покаже.

подробно...


Ателие Икстис отново ще участва в седмицата на модата в Ниш


Ателие Икстис отново ще участва в седмицата на модата в НишОт 14 до 16 ноември в Ниш, Сърбия, в eдин от най-елитните клубове на града, ще се проведе Нишка седмица на модата.

На първото издание на събитието свои колекции представиха дизайнери от Ниш, Белград, Македония, Хърватска и България (Ателие Икстис). Тази есен за три дни Ниш отново ще събере дизайнери от различни страни, като колекция ще представи и американската марка Sherri Hill, с чиито рокли момичетата се представят на официалната селекция за мис САЩ, а на същия подиум моделите ще дефилират с колекцията на българското ателие IXTYS.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Облечете се в златисто


Модни тенденции есен-зима 2011/2012: Облечете се в златистоНаред с металните тонове, златистият цвят тази есен е много актуален и е задължителен цвят в гардероба на всяка жена.

Преди години златистото се носеше предимно вечер на партита и купони, но днес е задължителен елемент за женската визия, подходящ е и за работа. Не е задължително да сте изцяло в златисто, цветът се комбинира добре с черно, кафяво и зелено. За нощните приключения златистото остава модерно, но в по-рокерски стил.

подробно...


Ан Хатауей стана рекламно лице на чантите Tod's


Ан Хатауей стана рекламно лице на чантите Tod'sКрасивата актриса Ан Хатауей, звезда от филмите "Дневниците на принцесата" и "Дяволът носи Прада", стана лице на новата колекция чанти на марката Tod`s.

Актрисата представя колекцията "Signature" на италианския бранд за сезона есен-зима 2011-2012. Акцент са силните и ярки цветове като винено червено и наситено синьо. Фаталната фотосесия е заснета от модните фотографи, известни като Мерт и Маркъс. Хатауей върви по стъпките на Гуинет Полтроу и Сиена Милър, които също са позирали за Tod’s в миналото.

подробно...


Модни трикове за стройна фигура от Дафне


Модни трикове за стройна фигура от ДафнеЗа да изглеждате слаба и стройна е важно да подбирате подходящи дрехи, които да прикриват визуално дребни недостатъци по тялото. Най-добър вариант за това са роклите с висока талия. Черният цвят е добър избор, но той не е единствената възможност, която имате, ако искате да скриете части от тялото си. Дори по-светли цветове може да изглеждат стилно и да стоят добре на по-пълни дами, ако дрехата е с висока талия. Ризите и тениските с V-образно деколте са също чудесен избор. Ако има набрана материя около гръдния кош или колан на кръста, ефектът ще бъде още по-голям.

подробно...


Кейт Мос дефилира в Париж за марката Луи Вюитон


Кейт Мос дефилира в Париж за марката Луи ВюитонСтаромодна детска въртележка с кончета се превърна в моден подиум за представянето на колекция пролет 2012 на марката "Луи Вюитон", декорирана с ангелски бродерии в бебешки тонове.

Деветдневният моден маратон в Париж не пропусна да покаже последните модели на френската модна марка "Луи Вюитон". Марк Джейкъбс, един от най-обсъжданите дизайнери в света, събра аплодисментите на публиката в Лувъра. Дрехите, бродирани и обшити с малки капси, акцентират върху невинното излъчване на жената, която е нежна, женствена, ефирна и любяща.

подробно...


Тюл, дантели и пера на модно ревю с коне


Тюл, дантели и пера на модно ревю с конеСигурно се чудите, какви модни тоалети могат да бъдат представени на ревю върху коне. Ексцентричната родна дизайнерка Мира Бъчварова знае отговора. Тя представи колекция от сценични тоалети и театрални костюми, а в ролята на модели бяха действащи състезатели в конния спорт, които разиграха истинска приказка от тюл, дантели и пера. Гостите на хиподрума в Банкя разпознаха Аладин, Графинята, Пинк Лейди, Рицарят в черно, Шотландски танцьори.

подробно...


Създадоха булчинско бельо, вдъхновено от Кейт Мидълтън


Създадоха булчинско бельо, вдъхновено от Кейт МидълтънБританската модна марка "Marks & Spencer" създаде нова линия булчинско бельо, вдъхновена от Катрин Мидълтън, чаровната съпруга на принц Уилям, предаде БГНЕС.

Херцогинята на Кеймбридж се превърна в модна икона и модел за подражание за британките, дори когато става дума за бельо. Колекцията е в бялата гама и включва сутиени, чорапи и жартиери, които са важен атрибут за всяка булка.

подробно...


Живанши представи колекция пролет-лято 2012 в Париж


Живанши представи колекция пролет-лято 2012 в Париж Вчера късно вечерта в Париж се състоя модното шоу на Givenchy, на което марката представи колекция пролет-лято 2012. На първия ред се наредиха актриси и модели, сред които Лив Тайлър, Жулиет Бинош и Наоми Кембъл, предаде АФП.

Американският рапър Канйе Уест, който представи в събота собствена модна линия във френската столица, френският рапър Джоей Стар и певицата Киара също се появиха, за да видят модните тенденции пролет-лято.

подробно...


Колекция на Версаче Пролет-Лято 2012


Колекция на Версаче Пролет-Лято 2012Колекцията на Донатела Версаче за сезона пролет-лято 2012 не просто обра овациите на всички, но и ще остави поредната трайна "Версаче" следа в модния свят, предаде БГНЕС.

Модното шоу по време на седмицата на модата в Милано беше олицетворение на всички ценности, които в последните години Донатела Версаче умело налага. Много уверено, но и невероятно леко и ненатрапчиво са комбинирани най-характерните Версаче елементи: байкър якета, поли тип молив, обгръщащи тялото като втора кожа и обшити с блестящи капси, златни, искрящи летни пастели, мини-гладиаторски рокли и рокли за истински богини, в спиращи дъха форми и цветове.

подробно...


"Кристиан Диор" отново на върха


"Кристиан Диор" отново на върхаЛегендарната френска модна къща "Кристиан Диор" премахна всякакви съмнения за способността си да бъде на върха с новата колекция дамски рокли за сезона пролет лято-2012, представена на Парижката седмица на модата, предаде ИТАР-ТАСС.

Шоуто в Музея на Роден, събрало каймака на хайлайфа, стана второто ревю на "Кристиан Диор" след изненадващото прекъсване на отношенията с дизайнера Джон Галиано, който беше художествен директор на компанията през последните 15 години.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2011-2012: Облечете се в синьо


Модни тенденции есен-зима 2011-2012: Облечете се в синьоВ много от колекциите на световните и българските дизайнери за есен-зима 2011/2012 присъства синьото. То може да се види както в дрехите, така и в аксесоарите. Актуални са всички нюанси - от синьо-зелено, до синьо-лилаво. Модерни са сините кожи като допълнение към палтото, сините обувки и чанти, шалчета, чадъри в синьо.

Най-използвани са комбинациите на синьото с черно и бяло, а по- екстравагантните могат да комбинират синьото и с червено или зелено - другите актуални за сезона цветове.

подробно...


Мъжка мода от Styler - колекция есен-зима 2011/2012


Мъжка мода от Styler - колекция есен-зима 2011/2012Отново стилен и модерен ще бъде мъжът, избрал моделите на българската марка Styler. За есен-зима 2011/2012 блузите и ризите на Styler са свежи и актуални, в електриково синьо, зелено, лилаво в нюанси до пепел от рози и розово. За по-деловите мъже не липсват класическото сиво и черно, но задължително разнообразени от украсителни шевове, цветни илици или други малки детайли, които ги правят неповторими.

Стилните шалове са незаменим аксесоар към тоалетите. Марката предлага и панталони, сака и якета. Дрехите отново са представени от топ модела Диан Христов.

подробно...


Български дизайнери ще участват в седмицата на модата във Виена


Български дизайнери ще участват в седмицата на модата във ВиенаДизайнерският тандем "Bipone", носители на "Златна игла" 2008 за най-добър млад дизайнер наскоро извоюваха отличието "Златна игла" и на световната федерация World Federation of Master Tailors. На 14 септември от 18 часа те ще представят своите колекции на седмицата на модата във Виена.

Биляна и Петър Пелови - "Bipone" са възпитаници на Нов български университет, които от години творят във Виена. Креативният тандем налага за кратко време в модните среди в Австрия ексклузивен и елегантен стил. Формулата на техния успех е индивидуалният подход към всеки клиент, съветите за стил и създаването на дрехи по мерките на техните клиенти.

подробно...


9 стъпки към дълголетието


9 стъпки към дълголетиетоВсеки иска да живее добре и въпреки че всеки разбира това по различен начин, най-важно е доброто здраве, благодарение на което можем да се радваме на всичко останало в живота. Изследователят и журналист Дан Бютнър изследва регионите по света с концентрация на дълголетници и в една чудесна книга "Истината за дълголетието" описва подробно девет препоръки за здраве и дълголетие.

подробно...


Поглед на изток с моделите на Дафне


Поглед на изток с моделите на ДафнеКакто вече писахме, компасът на много модни дизайнери това лято сочи на изток. Louis Vuitton, Vera Wang, Carolina Herrera и Celine - всички те включиха в колекциите си елементи, наподобяващи копия на японски, китайски, тайландски и виетнамски национални носии. Българската модна къща Дафне, която винаги е в крак с модните тенденции също загатва за далечния изток с елегантни блузи с японски цветя и стилни колaнчета на кръста.

подробно...


Роклите на Дафне за лято 2011 - свежи и цветни, заредени с настроение


Роклите на Дафне за лято 2011 - свежи и цветни, заредени с настроениеРоклята е най-удобната дреха за лятото, а рокля на цветя е направо класика. Едва ли може някога да не е на мода стилна рокля с цветен десен през този най-топъл и цветен годишен сезон - лятото. А роклите на родната модна марка Дафне са като цветна лятна градина, от която можете да откъснете желаното цвете.

Дафне предлага разнообразни модели летни рокли от еластичен памук, които подчертават извивките на тялото и разкриват вашата индивидуалност в зависимост от принта, който избирате. А роклите на марката от леко и еластично жарсе са подходящи за всеки ден от седмицата.

подробно...


Министър Плевнелиев постави първата тухла за нова фабрика на Ричмарт в Русе


Министър Плевнелиев постави първата тухла за нова фабрика на Ричмарт в РусеНа официална церемония в Русе министър Росен Плевнелиев постави първата тухла за новата фабрика за мъжки костюми на русенската марка Ричмарт, собственост на фирма Топ Мен. Сред официалните гости, които участваха в церемонията бяха още кметът на Русе Божидар Йотов, ректорът на Русенски университет Христо Белоев, Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, представител от белгийската строителна компания "Кордел", представител на фирмата-проектант - Ренкон.

подробно...


С много смях и настроение премина кастингът за мис Мерилин в Русе


С много смях и настроение премина кастингът за мис Мерилин в РусеНа първи юли в Русе гостуваше екипът на конкурса Мис Мерилин, който имаше за задача да се срещне и избере красиви и артистични момичета за участие във финала на конкурса Мис Мерилин 2011. Благодарение на усмихнатото жури, закачливата супер Бианка и приятната обстановка в Ultra Light Club момичетата успяха да се отпуснат и да покажат своята женственост и артистичност. Всяко от момичетата изигра по един етюд, който журито и зададе по време на кастинга, като времето за подготовка беше по около 10 минути.

подробно...


Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета


Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичетаЗа всички интелигентни момичета с приключенски дух и любов към състезанията е играта Лейди попюлар. Така поне я определям аз, като притежател на Лейди в играта.

Lady Popular е безплатна онлайн игра за момичета, в която имате пълен контрол над вашето лейди - с какво да се храни, как да се облича и гримира, с каква прическа да бъде, каква да бъде нейната професия. Вашето лейди може да танцува, да се забавлява, да си хване гадже или да го зареже. Можете да и купите домашен любимец и да обзаведете нейния изискан апартамент.

подробно...


Мис България 2011 стана чаровната Ваня Пенева


Мис България 2011 стана чаровната Ваня ПеневаТази вечер, 27 юни 2011, станахме свидетели на незабравим спектакъл, по време на който бе избрана новата Мис България 2011. Това е Ваня Пенева, на 23 години от Казанлък. Нейни подгласнички останаха Деница Стоянова (първа подгласничка с 3220 гласа) и Олга Модева (втора подгласничка).

Кандидатките се представиха в три тура - в коктейлни рокли Karen Millen, с бански костюми от Тони Ланс и официални бални рокли на София Борисова.

подробно...


Свежа пролет и романтично лято с колекцията на Ваяна


Свежа пролет и романтично лято с колекцията на ВаянаРусенската модна къща Ваяна откри днес своя нов магазин в Русе. Пред известни русенски дами, почитатели и клиенти беше представена новата колекция пролет-лято 2011.

"Ваяна" ви предизвиква да усетите красотата по нов начин - чувствен, запленяващ и вълнуващ във всяка ситуация, защото "Ваяна" означава ИЗВАЯНА, а с облеклата на "Ваяна" всяка дама изглежда изваяно красива. С последната си колекция пролет-лято 2011, марката изпраща послание за неповторимост, стил и романтика. Темите в нея са - "Свежа пролет" и "Романтично лято".

подробно...


Южна Африка падна в краката на дизайнерката Веселина Пенчева


Южна Африка падна в краката на дизайнерката Веселина ПенчеваВинаги се радвам, когато български дизайнери постигат успехи в чужбина. Наскоро младата русенска дизайнерка Веселина Пенчева пожъна огромен успех с новата си колекция Есен - Зима 2010, която показа през уикенда в седмицата на модата Audi Joburg Fashion Week в Южна Африка.

Българката, която от години живее на Черния континент, затвърди реномето си на един от най - талантливите творци в областта на модата.

подробно...


Къса или дълга рокля да изберете за абитуриентския си бал ?


Къса или дълга рокля да изберете за абитуриентския си бал ?Ако тази година сте абитуриентка и в момента избирате своята рокля, не е лошо да се замислите дали тя да бъде къса или дълга. Всяко момиче си мечтае да изглежда неотразимо и зашеметяващо, но нашият съвет е да претеглите всички "за" и "против" дадена визия, преди да я изберете.

И късата и дългата рокля имат както предимства, така и недостатъци. Важно е предварително да се замислите за тях, за да не се окажете разочаровани и тъжни в един от най-важните дни, в които трябва да празнувате и да се забавлявате.

Предимство на късата рокля е най-вече това, че е удобна (стига да не е твърде къса!) и позволява да се развихрите на дансинга.

подробно...


Как се гради кариера на млад дизайнер и художник - интервю с Марина Попска


Как се гради кариера на млад дизайнер и художник - интервю с Марина ПопскаЗа участието на Марина Попска със собствена колекция на Mercedes-Benz New York Fashion Week ни писаха от университета, в който тя учи в САЩ - Academy of Art University в Сан Франциско, Калифорния. С интерес очаквах и прочетох отговорите на въпросите ми, които и изпратих, тъй като тя е в САЩ в момента. Марина скоро ще навърши 27 години, а вече е изпитала тръпката от участието със своя колекция не къде да е, а на такова престижно модно шоу като Mercedes-Benz New York Fashion Week, където представят свои колекции Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Zac Posen, Miss Sixty, Max Azria, Lacoste, Donna Karan, Custo Barcelona, DKNY, Carolina Herrera и др. На въпросите ми отговори подробно и увлекателно. Усетих, че тя наистина се е трудила много, за да постигне този успех, а освен това тя е наистина един човек на изкуството, който създава уникална мода. За мен е гордост, че българка има такава възможност да се развива в областта на модата. Предлагаме ви да научите повече за Марина Попска и как тя е стигнала до този професионален успех.

подробно...


Как да имаме хубави и здрави нокти


Как да имаме хубави и здрави ноктиХигиената и грижата за ноктите играят важна роля за добрия ни външен вид, а също така и за предотвратяването на редица заразни болести, които се причиняват от различни болестотворни микроорганизми, попаднали под ноктите.

Здравите нокти са гладки, с ненарушена цялост и равномерно оцветени в бледорозово или в телесен цвят. Грижите за ноктите на ръцете се наричат маникюр, а за ноктите на краката - педикюр.

Почистването на ноктите трябва да се извършва няколко пъти на ден с малка четка с не много твърди косми. След всяко измиване на ръцете втривайте балсам за нокти в основата на нокъта и леко масажирайте докато попие.

подробно...


Какво знаем за тъканите, от които се изработват официалните облекла


Какво знаем за тъканите, от които се изработват официалните облекла
За да знаете как да се грижите за своите официални тоалети и какво да очаквате от тях - дали се мачкат, наелектризират, дали са здрави или твърде ефирни, трябва да научите малко повече за видовете материи, от които са изработени.

Голяма част от дизайнерите на вечерни тоалети използват шифона, защото той пада на дипли и изглежда добре. Той е лек, фин и прозрачен плат, изтъкан от коприна, памук или синтетични влакна. Преждата, от която се тъче е фина, но здраво усукана, затова въпреки малкото си тегло, той е доста здрав.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи