Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Silvia Kabaivanova

Силвия Кабаиванова е главен редактор на Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 649
Silvia Kabaivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »


Тоалет на деня: Розова феерия


Тоалет на деня: Розова феерияЛятото е към своя край, но това не означава, че не можем да запазим лятното си настроение. Напълно в унисон с него, цветните мотиви са още на мода. За тоалет на деня подбрахме стилна рокля с флорален мотив, диадема с рози, стилни обувки в черно и малка черна чантичка за завършек на цялостната визия.

подробно...


Стилен тоалет в черно


Стилен тоалет в черноДнес за Тоалет на деня сме подбрали предложение за дамите. Вдъхновиха ни тези стилни обувки от Gido, в комбинация с черна елегантна рокля от Molly dress. Аксесоарите, допълващи визията, са дамска кокетна чанта от Shopping terapia и нежно колие от Kralica Moda.

подробно...


Тоалет на деня: Мъжка мода


Тоалет на деня: Мъжка модаДнес за Тоалет на деня сме подбрали предложение за мъжете. Вдъхновиха ни тези стилни обувки Versace, в комбинация с карирана риза Dunlop, панталон Pierre Cardin и колан Kangol.

подробно...


Тоалет на деня: За първия учебен ден


Тоалет на деня: За първия учебен денСтартираме нашата рубрика Тоалет на деня с две предложения за първия учебен ден - за момичета и момчета. Надявам се, че ви харесват. Всички тоалети, които представяме, ще бъдат достъпни онлайн от различни електронни магазини.

подробно...


Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло


Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово маслоRossana Labs е нова марка българска козметика, създадена през 2014 година. Продуктите, които предлага са със 100% натурално розово масло - собствено производство, добито от розоварната на компанията в Казанлък.

подробно...


Продуктите на Rossana Labs със 100% натурално розово масло вече и в Русе


Продуктите на Rossana Labs със 100% натурално розово масло вече и в РусеНа 2-ри септември 2015 година беше организирано парти представяне на продуктите на ROSSANA LABS в град Русе. Организатор на събитието беше Летиция - Първолета Чавдарова Иванова-Радева, която този ден празнуваше и рожден ден.

подробно...


Мис Варна 2015 е Марина Димитрова


Мис Варна 2015 е Марина ДимитроваГрандиозен спектакъл, по повод десетото юбилейно издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА се проведе тази вечер в Гранд Хотел Варна. Три часовото шоу беше перфектният завършек на едноседмичната подготовка на 24-те красиви момичета, участнички в конкурса.

подробно...


Цветомир Петков: Нашият фолклор е много богат, а ние не знаем какво богатство имаме!


Цветомир Петков: Нашият фолклор е много богат, а ние не знаем какво богатство имаме!Цветомир Петков е млад български дизайнер, студент в Националната Художествена Академия. Роден е в Троян, живее в София, а в момента и в Русе, където работи по проекта Richmart Vintage. Можете да го срещнете в една от най-модерните фабрики за мъжки костюми в Европа - Ричмарт в Русе, където с гордост показва най-новата машина за бродерия, произведена в Германия, на която той сам изработва шевиците на моделите си.

подробно...


Мъжки сака пролет/лято 2015 от Ричмарт


Мъжки сака пролет/лято 2015 от РичмартRichmart е марка на русенската фирма Топ Мен, производител на висококачествени мъжки костюми по поръчка. Целта на Richmart е да възроди стария индивидуален подход при изработката на мъжкия костюм, когато дрехите са били шити съгласно размера и желанията на клиента - костюми по мярка. Така марката помага на мъжа да изглежда и да се чувства добре като му предоставя костюм, създаден специално за неговата уникална фигура от избран от него плат, цвят и модел.

подробно...


Vayana Collection пролет/лято 2015


Vayana Collection пролет/лято 2015Vayana представи колекция пролет/лято 2015 по време на Фестивала на модата и красотата Варна. За лятната линия марката набляга на ефирните материи и свободни форми, изпълнени с много цвят за свежест и настроение. Материите за топлите дни са ефирни, с цветни щампи за настроение в забързания ден. За деловата дама Vayana предвижда комбинации с мека линия, съчетаваща елегантност, стил и много свобода.

подробно...


Изключително изживяване за феновете на модата на Фестивала на модата и красотата 2015


Изключително изживяване за феновете на модата на Фестивала на модата и красотата 2015В петък и събота вечерта в лятната градина на Гранд Хотел Варна се състоя осмото издание на Фестивала на модата и красотата Варна 2015. Организатор на събитието е Модна Агенция VIP Fashion Group, чиито модели представиха актуалните колекции на български и чужди марки.

подробно...


Русенски карнавал 2015 донесе много радост на малки и големи


Русенски карнавал 2015 донесе много радост на малки и големиНа 20 юни в Русе се състоя Русенски карнавал 2015. Русенци от всички възрасти се бяха пременили с карнавални костюми и маски и се забавляваха от сърце цяла вечер. Имаше и много румънци, които също бяха дошли да покажат своите костюми.

подробно...


Булчински рокли Avenue Diagonal пролет-лято 2015


Булчински рокли Avenue Diagonal пролет-лято 2015Avenue Diagonal е линия булчински рокли на световно известната испанска фирма PRONOVIAS fashion group, Барселона. Представител на марката за София и България е моден салон Mon Amour. В салона можете да намерите най-новите колекции рокли, отразяващи световните модни тенденции, иновативни технологии и специално разработени материи и тъкани за марката.

подробно...


Бъди модерна и популярна с Lady Popular Fashion Arena


Бъди модерна и популярна с Lady Popular Fashion ArenaИскаш ли да усетиш какво е да си най-популярното момиче? Искаш ли да покажеш на света своите модни идеи и умения? Искаш ли да почувстваш уникалната атмосфера от съревнованието с модните икони? Lady Popular Fashion Arena е точно за теб!

подробно...


Бургазлийки се откроиха с оригинални тоалети на своя бал


Бургазлийки се откроиха с оригинални тоалети на своя балБургазлийки отново изпъкнаха с уникален стил в избора си на тоалети за бала. Изискани рокли като от Червения килим, изключително стилна визия, модерни прически и семпъл и нежен грим белязаха завършването на бургаските зрелостници. В навечерието на 24 май площадът в центъра на морския град заблестя с изисканост и замириса на аромата на младостта.

подробно...


Абитуриентка от Велико Търново с уникални български тоалети за бала


Абитуриентка от Велико Търново с уникални български тоалети за балаАбитуриентка от Велико Търново изпрати последния си ден в училище с уникален тоалет. Ана-Мария Гелова завършва Езиковата гимназия в старата столица с френски и английски език. Занимава се с народни танци от 15 години и споделя, че носи българското в кръвта си.

подробно...


Българският фолклор в модата: Рисувани шалове на Таня Иванова


Българският фолклор в модата: Рисувани шалове на Таня ИвановаТаня Иванова е българска художничка. Рисува шалове на сатенирана коприна - само по поръчка. За шаловете с български мотиви намира материали от текстилното ни наследство, които са подходящи за създаване на съвременен художествен текстил с национален стилов характер. Това е нейният начин начин да разнообрази и запази богатите ни български традиции.

подробно...


Made-to-order - бъдещето на българската шивашка индустрия


Made-to-order - бъдещето на българската шивашка индустрияНа 15 май във фабриката за мъжки костюми Ричмарт в Русе се състоя кратка конференция за бъдещето и потенциала на шивашката индустрия в България. Мартин Йорданов, собственик на Ричмарт и бизнес консултант, представи системата made-to-order и как тя може да даде предимство на българската шивашка индустрия. Made-to-order представлява производство без ограничение на минималните количества и бърза доставка до Европа.

подробно...


Български тийнейджър покори "Гласът на Германия"


Български тийнейджър покори "Гласът на Германия"

Тази новина не е от сферата на модата, но е повод за гордост. Радвам се, че тя пристигна в седмицата, когато си говорим само за България и българските успехи.

подробно...


Акценти от седмицата: БЪЛГАРИЯ!


Акценти от седмицата: БЪЛГАРИЯ!Остават 10 дни до 24 май. До тогава очаквайте от нас само новини за България, българската мода и фолклор! Нека всички се настроим празнично и се включим в инициативата Аз харесвам българските фолклорни танци и кампанията на Richmart Vintage. Целта е създаване на световна PR и рекламна кампания за популяризирането на българската индустрия, туризъм, култура и утвърждаване на марката "Made in Bulgaria".

подробно...


Носят ли българските мъже костюми?


Носят ли българските мъже костюми?За съжаление все по-рядко срещаме по улиците мъже, облечени в костюми. За тази част от облеклото повечето мъже се сещат единствено покрай сватбени тържества, абитуриентски балове и други официални поводи, но не и в ежедневието. Затова винаги прави впечатление ако срещнем добре изглеждащ мъж в костюм. А какво ще кажете за 12 мъже в костюми, които танцуват народни танци?

подробно...


Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в България


Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в БългарияНа 15 май във фабриката за мъжки костюми Ричмарт в Русе ще се състои конференция за бъдещето и потенциала на шивашката индустрия в България. В конференцията ще вземат участие фирми членове на БАПИОТ, които ще бъдат в Русе за Общо събрание на БАПИОТ.

подробно...


Включете се в новия раздел "Как се обличаме"


Включете се в новия раздел "Как се обличаме"Модерни ли сте ?
Искате ли всички да видят как се обличате, гримирате, какви аксесоари ползвате или какви дрехи и аксесоари сте изработили сами?

подробно...


Как модата помага на фолклора


Как модата помага на фолклораКампанията на Richmart Vintage за популяризиране на българските фолклорни танци и на България става все по-мащабна. Тя е много интересна поради факта, че няма конкретни ограничения, а всеки може да реализира собствената си идея, за да я подкрепи. Организаторите от Ричмарт дават множество предложения, но всеки може да направи това, което смята за най-подходящо. Идеята е на 24 май в целия свят да се заговори за България в положителна светлина.

подробно...


Фолклорът и модата си подават ръка


Фолклорът и модата си подават ръкаBe Global Fashion Network обявява глобално проучване на уличната мода. Партньори на инициативата са модни медии от цял свят. За старт на кампанията е определен 24 май, когато в България и в цял свят българите, а и много чужденци, ще танцуват български фолклорни танци с модерни дрехи, за да се покажат реално носените дрехи на улицата.

подробно...


Международна кампания "Аз харесвам българските народни танци" - Включи се и ти!


Международна кампания "Аз харесвам българските народни танци" - Включи се и ти!Основната цел на кампанията е да се популяризират българските народни танци в България и чужбина, като те се представят с видео клипове, изпратени от професионални танцьори и любители, облечени в костюми и модерни дрехи, вместо с народни носии. Някои от клиповете са направени и на модерна музика (хип-хоп, рок и др.), за да се илюстрира идеята, че българските танци са уникални и те биха могли да влязат в дискотеките и да се танцуват на всякаква музика по цял свят.

подробно...


Vayana представи колекция пролет-лято 2015 със стилно ревю


Vayana представи колекция пролет-лято 2015 със стилно ревюРусенската марка Vayana представи вчера своята колекция пролет-лято 2015 с ревю в хотел Рига в Русе. Изисканото модно шоу беше уважено от кмета на Русе Пламен Стоилов.
Колекция пролет-лято 2015 на Vayana придава усещането за ефирност, свежест и неподправен финес.

подробно...


Италианският дизайнер на висша мода Иван Донев: Очаквайте красиви, красиви изненади


Италианският дизайнер на висша мода Иван Донев: Очаквайте красиви, красиви изненадиНаричат го "българинът, осиновен от "от котюра" на Италия", по определението на журналисти от Вечния град. Той пък се определя като Италиански дизайнер, роден в България. Но днес, когато модата става все повече интернационална, това едва ли има голямо значение. Важни са стила, постоянството и таланта - а те не липсват на Иван Донев.

подробно...


Странните десерти по света


Странните десерти по светаДесертът без съмнение е любимата част от менюто както за малки, така и за големи. Вкусен и сладък десерт може не само да подобри настроението, но също така и да ви оправи целия ден. Разбира се, по различните краища на света десертите не са винаги това, което ние познаваме. Mоже би обаче не подозирате колко интересни и неочаквани биха могли да бъдат съставките на някои от тях.

подробно...


11 забавни факти от историята на модата


11 забавни факти от историята на модатаМеждународната виртуална общност Kaymu, подбра 11 от най-интересните и забавни факти, свързани с историята на модната индустрия.

подробно...


Paradise-a-porter ревю представи модните тенденции за Пролет-Лято 2015


Paradise-a-porter ревю представи модните тенденции за  Пролет-Лято 2015На стилно ревю в Paradise Cеnter миналата седмица бяха представени новите модни колекции Пролет/Лято 2015 на марките BCBG MAXAZRIA, DIRK BIKKEMBERGS, Prive, Bridal fashion, La Diva, Collective, Totally erected store, Bul Bel, Episode, Love Labels, Giotto, Mason's, Iskra ART Gallery, Vilebrequin, Versus, Stefanel, Desizo Monni, Vissoni, La Perla, Morrigan, Who*s who, Extravagance, Wolford, Versace collection, Cacharel.

подробно...


Richmart Junior представя колекция "Училище" - персонализирани хастари за детски сака


Richmart Junior представя колекция  "Училище" - персонализирани хастари за детски сакаRichmart Junior предлага сака с принтове на образователни теми, свързани с изучаваните в училище предмети.

подробно...


Национален конкурс за видео клипове на народни танци и мода Richmart Vintage


Национален конкурс за видео клипове на народни танци и мода Richmart VintageВдъхновени от българския народен фолклор, от водещата фирма за производство на мъжки костюми Ричмарт организират Национален конкурс за народни танци и мода Richmart модна фиеста, в който може да се включи всеки, обичащ народните танци и модата. Вижте защо...

подробно...


Жизел Бюндхен позира за реклама на "Шанел" боса


Жизел Бюндхен позира за реклама на "Шанел" босаЖизел Бюндхен позира боса за новата си рекламна кампания за "Шанел", съобщава Контактмюзик.

34-годишната манекенка, която стана лице на култовия парфюм Шанел №5 през май миналата година, поемайки ролята от Брад Пит, засне втората си рекламна кампания за марката.

подробно...


Десет любопитни факта за 2015 година


Десет любопитни факта за 2015 годинаНовата година вече настъпи. Британският вестник "Дейли експрес" съобщи десет интересни факта за 2015 година.

подробно...


Най-стилната жена през 2014 е Кейт Мидълтън


Най-стилната жена през 2014 е Кейт МидълтънХерцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън беше коронована за най-стилната жена през 2014 г.

32-годишната бъдеща кралица изпревари Виктория Бекъм и Черил Фернандес Версини, които са съответно на второ и трето място в класацията на 2000 британци.

подробно...


Мис Южна Африка стана Мис Свят 2014


Мис Южна Африка стана Мис Свят 2014Мис Южна Африка Ролин Строс бе избрана в Лондон за Мис Свят 2014 сред 121 красавици от целия свят.

Строс е брюнетка, висока 1,77 м. Следва медицина и се увлича по спорта и музиката, предава АФП. Тя наследява короната на миналогодишната Мис Свят Меган Янг от Филипините.

подробно...


Днес в Лондон избират "Мис Свят 2014" измежду 122 красавици


Днес в Лондон избират "Мис Свят 2014" измежду 122 красавици В британската столица днес ще бъде финалът на конкурса за красота "Мис Свят 2014", в който участват хубавици от 122 страни, предаде БГНЕС.

Бляскавото шоу ще започне в 14:30 часа местно време (16:30 българско време) и ще се излъчва в интернет. За съжаление в конкурса няма българска участничка.

подробно...


Смях и развлечение с "Парола 9 месеца"


Смях и развлечение с "Парола 9 месеца"От заглавието на книгата сигурно вече се досещате за какво става дума - за бременността на една жена или както се казва в анонса на книгата - за "радостите, очакванията и тревогите на една блондинка през най-вълнуващото време за всяка жена - това, в което очаква дете".

подробно...


Как да придобиете усет за детайлите в мъжкия костюм


Как да придобиете усет за детайлите в мъжкия костюмШевът е основата, която държи заедно всички части на мъжкия костюм. Той е също и отличителния белег за качество в работата на шивача или дизайнера.

Копчетата и илиците са добро място за проверка на качеството на шева. Трябва да има няколко обли шева на илиците без неравно довършване. Ръчно направените шевове са най-добри, но довършването им обикновено е неравно, в сравнение с машинните шевове.

подробно...


Bridal Fashion с финално ревю на SUPER MODEL UNIVERSE


Bridal Fashion с финално ревю на SUPER MODEL UNIVERSEБългария бe домакин на първото издание на конкурса "SUPER MODEL UNIVERSE" 2014, който се проведе в „Парадайс център” преди дни.

Bridal Fashion се включи във финалното ревю с 2 дефилета, а именно колекция есен/зима 2014/15 на Roccobarocco и последните предложения от официални рокли на Pronovias и Sherri Hill, като изненадата бяха и специално изработените тоалети от голям френски производител по дизайн на Bridal Fashion.

подробно...


Шоколадови мъфини с паяжина за Хелоуин


Шоколадови мъфини с паяжина за ХелоуинЧестит Хелоуин! Насладете се на празничния дух и добавете още малко сладост в деня с тези тематични мъфини.

подробно...


Модни тенденции: Най-популярната рокля на LA FEMME сред американските абитуриентки


Модни тенденции: Най-популярната рокля на LA FEMME сред американските абитуриенткиАко американската марка La Femme вече е успяла да ви заинтригува с уникалните си официални рокли, с ефирните си материи, изящните декорации и нежните си дантели, имаме добра новина за вас! От тази година онлайн бутик за рокли Belnoir вече предлага и марката La Femme на българския пазар и бъдещите абитуриентки ще могат да видят и пробват техни рокли.

подробно...


Нов сезон - нови обувки: GIDO Есен-Зима 2015!


Нов сезон - нови обувки: GIDO Есен-Зима 2015!Есента дойде! А това събитие отново със страшна сила поставя въпроса за освежаване и попълване на гардероба ни с подходящи за сезона дрехи и най-вече обувки. В този случай няма как да не се сетим за един от най-големите производители на обувки в България GIDO.

подробно...


Седмицата на модата във Виена през погледа на фотографа Балин Балев


Седмицата на модата във Виена през погледа на фотографа Балин БалевПредлагаме ви снимки, направени зад кулисите, които представят атмосферата на модното събитие по различен и интригуващ начин...

подробно...


Червеният цвят вдъхва увереност


Червеният цвят вдъхва увереностЧервеният цвят заля червения килим чрез последните седмици. Церемониите за наградите "Еми" и за музикалните награди на MTV са блестящ пример за това.

Проучване на компанията Dove Colour показва, че червеният цвят вдъхва увереност. Според 16% от анкетираните дами този цвят им вдъхва повече увереност в сравнение с другите тонове.

подробно...


Благата на природата, пренесени в света на нуждите на косата


Благата на природата, пренесени в света на нуждите на косатаПрез месец юли компанията за директни продажби Amway представи своята колекция SATINIQUE на Българския пазар. Линията включва пълна гама от шампоани, балсами, маски и стилизиращи продукти за коса. В основата на всички тях е патентованият комплекс на Amway ENERJUVE, положително зареден с подхранващи съставки.

подробно...


Балин Балев сред официалните фотографи на Седмицата на модата във Виена


Балин Балев сред официалните фотографи на Седмицата на модата във ВиенаОт 08 до 14 септември ще се проведе шестото издание на Седмицата на модата във Виена. Българският фотограф Балин Балев от гр. Варна ще бъде един от петте официални фотографи на събитието, снимащи и имащи достъп до абсолютно цялото събитие.

подробно...


Шоколадова баня за 80 000 паунда


Шоколадова баня за 80 000 паундаБанята Maderno Sweet, направена изцяло от 50 кг белгийски шоколад, се продава за 80 000 паунда, съобщи БГНЕС.

Компанията Choccywoccydoodah и сайтът Bathrooms.com създадоха уникално украсена шоколадова баня, която съдържа 9,4 милиона калории.

подробно...


Адриана Рика предлага романтична, изискана и женствена естетика


Адриана Рика предлага романтична, изискана и женствена естетикаИнтер-националният моден бранд Адриана Рика, който преди няколко години ви представихме за първи път, вече предлага колекции Ready-to-Wear, булчински колекции и линия аксесоари. Всички те са създадени от Адриана и Рика и разработени и произведени в студиата им в Берлин и Русе с романтичната, изискана и женствена естетика, която е залегнала в основата на творческите виждания на марката.

подробно...


Лейди Гага носи само дрехи с душа


Лейди Гага носи само дрехи с душа Лейди Гага засне фотосесия за септемврийския брой на сп. "Harper`s Bazaar". На корицата тя позира в розов костюм на Chanel и с кучето си - френският булдог Asia.

подробно...


Три тийнейджърки от Русе подготвят уникална колекция детски костюми


Три тийнейджърки от Русе подготвят уникална колекция детски костюми Да бъдеш моден дизайнер - мечта на много деца и тийнейджъри, която вече започва да се сбъдва за три млади момичета от Русе - Мартина, Стела и Преслава. Вместо да си почиват през лятната ваканция, те усилено рисуват и измислят нови модели за костюми за деца и тийнейджъри на възраст 3-7, 8-12 и 13-17 години.

подробно...


Шивашката индустрия с над 3 000 свободни работни места


Шивашката индустрия с над 3 000 свободни работни местаВ шивашкия сектор (вторият най-голям работодател в страната след държавна администрация) са заети 110 хиляди души. През 2013 те са намалели с 2% спрямо предходната година, което се дължи основно на липсата на квалифицирана работна ръка, поради което има незаети над 3 000 работни места.

подробно...


Как да се храним, за да спрем изпотяването


Как да се храним, за да спрем изпотяванетоИзпотяването е нормален и необходим процес за регулиране на температурата на човешкото тяло. Чрез потните жлези се изхвърлят и ненужните вещества през кожата. В тялото има милиони потни жлези, но те са най-силно концентрирани по челото, под мишниците, по дланите и стъпалата.

Въпреки хигиената и употребата на различни козметични продукти, в летните жеги понякога тялото става лепкаво и често има неприятна миризма. В борбата с потта най-често търсим козметични продукти, но не трябва да се забравя, че много от навиците ни имат влияние върху потта.

подробно...


Дамско бельо, вдъхновено от Мондиала


Дамско бельо, вдъхновено от МондиалаИталианската марка за дамско бельо Intimissimi започна рекламната си кампания на новата колекция, посветена на Световното първенство по футбол 2014.

Част от бельото е с цветовете на националния флаг на Бразилия, която е домакин на Мондиала. Колекцията е представена от манекенката Ана Беатрис Барос.

подробно...


Фабриката за мъжки костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във Вашингтон


Фабриката за мъжки костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във ВашингтонОт 8 до 11 юни 2014 консултантската фирма Goldratt организира международна конференция 2014 TOCICO с участието на около 500 души от над 50 държави - собственици и топ мениджъри от големи световни компании като Boeing, Mazda, Bosch, Hitachi, P&G и др.
Фабриката за мъжки костюми Ричмарт е поканена за официален шивач на конференцията.

подробно...


Колекция пролет-лято 2014 Marks & Spencer


Колекция пролет-лято 2014 Marks & SpencerВърху подиум от истинска трева и уханни пролетни цветя топ модели представиха пролетно-лятната колекция на Marks & Spencer. В дефилето взеха участие супер моделът и телевизионна водеща Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. Водеща на ревюто беше очарователната Яна Грудева, която също дефилира с неподправена грациозност върху свежата трева. За музикалната селекция с DJ сет на живо се погрижи нашумялата DJ Dessy, позната още от триото Sentimental Swingers и като вокал на групата Phuture Shock.

подробно...


Мис Пиги със сватбена рокля на Вивиан Уестууд


Мис Пиги със сватбена рокля на Вивиан УестуудДизайнерката Вивиан Уестууд беше избрана да проектира сватбената рокля на Мис Пиги за предстоящия филм "Muppets Most Wanted", съобщи БГНЕС.
Британката Уестууд е лично избрана от Мис Пиги за дизайнер на сватбения тоалет. Известната кукла ще бъде облечена със специален проект създаден от Вивиан. Във филма Мис Пиги носи рокля с декориран корсет направен от рециклирани пластмасови бутилки, цвят слонова кост и тюл воал, съобщи WWD.

подробно...


Абитуриентска колекция Diamond 2014 на бутик Alegra


Абитуриентска колекция Diamond 2014 на бутик AlegraСватбен Бутик ALEGRA е специализиран в изработката на булчински, абитуриентски и официални облекла. Дизайнерите на бутика Галя Долапчиева и Радостина Илиева създадоха абитуриентска колекция DIAMOND 2014, за да направят всяка абитуриентка уникална и неповторима!

подробно...


Целувките намаляват бръчките и подобряват съобразителността


Целувките намаляват бръчките и подобряват съобразителносттаЕдин от резултатните начини за оздравяването на организма са целувките, твърдят експерти.

Медиците отбелязват, че целувките са полезни най-вече за сърдечно-съдовата система, твърди профилираното онлайн издание sex-news.ru.

подробно...


Как да сгънем салфетка във формата на елха


Как да сгънем салфетка във формата на елхаАко искате да впечатлите гостите си и да украсите по оригинален начин новогодишната трапеза, предлагам ви едно лесно предложение за елха, направена от салфетка.

Необходима ви е квадратна платнена салфетка, топлийка и малка панделка за украса на върха.

подробно...


Облеклата на Аксел Харди - уникални и удобни


Облеклата на Аксел Харди - уникални и удобниДизайнерката Аксел Харди (Аксиния Хаджиева) създава уникални и авангардни облекла от собствено разработени прежди от органичен памук, лен, естествена коприна, соя. Тоалетите й представят страната ни от години сред модния свят в Европа. Този месец моделите бяха представени на изложението в O2 Arena в Лондон.

Аксел Харди се стреми да съхрани древните текстилни занаяти като плетене, макраме, тъкане, багрене на текстил – батик чрез модерен съвременен дизайн, съобразен със съвременния динамичен начин на живот и климатични промени. Използват се естествени влакна като лен, соя, памук, коприна, вискоза , вълна, всяко по себе си или в комбинация помежду им.

подробно...


Бельото е сред любимите подаръци на жените според Адриана Лима


Бельото е сред любимите подаръци на жените според Адриана ЛимаСупермоделът Адриана Лима даде съвети на мъжете как да изберат подходящото бельо за подарък на своята половинка.

Един от най-любимите подаръци на бразилския модел е бельото. Въпреки че получава безплатно бельо от всички колекции на луксозната марка "Викториас Сикрет", "ангелът" призна, че това е едно от най-подходящите неща, които иска да получи от своя любим.

подробно...


Подкрепете българската шивашка индустрия в конкурса Сграда на годината


Подкрепете българската шивашка индустрия в конкурса Сграда на годинатаОт днес до 11 декември тече онлайн гласуване в националния конкурс Сграда на годината. Това е най-престижното събитие, което прави преглед на тенденциите в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

подробно...


До 90% отстъпки в черния петък от Fashion Days


До 90% отстъпки в черния петък от Fashion DaysТази година Fashion Days (най-големият онлайн клуб за пазаруване в България) ще предложи на клиентите празнични отстъпки чрез кампанията Черен петък (Black Friday). Световноизвестните марки, от които можете да избирате са Just Cavalli, Nike, Timberland, Calvin Klein, Love Moschino, Lacoste, GF Ferre, Juicy Couture, Pepe Jeans, Geox, Red Valentino, Diesel и др.

подробно...


Черен петък обявиха от 3Suisses


Черен петък обявиха от 3SuissesУтре е така популярния в САЩ черен петък, който постепенно навлиза и в България. Черен петък в САЩ е денят след Деня на благодарността, който е възприет за начало на коледния пазар.

Тук подбрахме някои артикули от електронния магазин 3Suisses, които си заслужава да притежавате в гардероба си този сезон. Някои от тях и сега се предлагат с отстъпка, но вероятно утре ще могат да се купят на още по-добри цени.

подробно...


Майли Сайръс се върна към класиката в тоалет на Марк Джейкъбс


Майли Сайръс се върна към класиката в тоалет на Марк ДжейкъбсПевицата Майли Сайръс направи 180-градусов завой по отношение на стила си тази седмица.

Изпълнителката присъства на модно събитие в Ню Йорк, на което показа отново, че може да бъде елегантна и изискана.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2013/2014: 10 предложения от Shopping Terapia


Модни тенденции есен-зима 2013/2014: 10 предложения от Shopping TerapiaЗа всички любители на модата представяме 10 интересни дамски тоалети, актуални за сезон есен-зима 2013/2014.

Моделите можете да купите от онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари Шопинг терапия!

подробно...


Български модел покори осем подиума по време на седмицата на модата в Ню Йорк


Български модел покори осем  подиума по време на седмицата на модата в Ню  ЙоркПрекрасната Алекса успя да впечатли модните критици в Ню Йорк и беше избрана да участва в осем ревюта по време на модната седмица. Със завидните 180 см височина, ослепителна фигура и непадаща от лицето й усмивка тя представи дизайнери като Cynthia Rowley, Venexiana, Jorge Vega Umana и др.

Преди да се върне в родната страна, българката засне няколко фотосесии, някои от които за VOGUE.it и VICE. След броени дни моделът на „Ивет Фешън“ ще отпътува за Лисабон, където също ще дефилира на модната седмица там.

подробно...


Мъжете не харесват жени в леопардови дрехи


Мъжете не харесват жени в леопардови дрехиЛеопардови дрехи, космати ботуши, големи слънчеви очила и дълги обеци са само малка част от нещата, които жените само си мислят, че привличат силния пол.

Номер едно в класацията с модни дрехи, които отблъскват мъжете са леопардовите принтове. Мнозинството от господата предпочитат естествения външен вид вместо удължената коса, пиърсинга, тежкия грим и ултра високите токчета.

подробно...


Ралица Христова с титла за България от Little Miss World 2013


Ралица Христова с титла за България от Little Miss World 2013Ралица Христова донесе победата за България на световния детски форум LITTLE MISS WORLD 2013. Тя спечели престижната титла Teen Miss World 2013 преди броени часове в Анталия.

В оспорвана конкуренция с 60 деца от 19 държави, Рали спечели международното жури с много чар, финес, талант, английски език и изключително добре подготвен и представен Еко проект. 

подробно...


Мис Филипини Меган Янг е Мис Свят 2013


Мис Филипини Меган Янг е Мис Свят 2013Мис Филипини Меган Янг спечели титлата Мис Свят 2013 на конкурса на индонезийския остров Бали, в който участваха 129 красавици от цял свят. Двадесет и три годишната филипинка изпревари петте други финалистки от Бразилия, Испания, Гана, Франция и Гибралтар.
>br /> Меган Ян, която е родена в САЩ, е напуснала страната на 10-годишна възраст. Учи киноизкуство и вече има няколко появи на екрана.

подробно...


Червилото показва какъв е характера на жената


Червилото показва какъв е характера на женатаИзбирането на ново червило може да е забавление, но внимавайте, защото цветът може да издаде характера ви.

Изследване на козметичната марка Ейвън показва, че хората правят мигновена преценка за жената от цвета на червилото й. Над 80% от жените, които участвали в изследването, заявили, че смятат жените с ярки червила за уверени, а близо 60% посочили, че смятат тези дами за дружелюбни. Въпреки това под 6 на сто от британките са готови да пренебрегнат установените правила и да изберат ярък цвят за интервю за работа.

подробно...


Жаклина Братанова стана Мис Варна 2013


Жаклина Братанова стана Мис Варна 2013Преди минути завърши конкурса Мис Варна 2013, на който Fashion.bg беше медиен партньор. Страхотното шоу, изпипано до най-малкия детайл, беше в стила на 50-те и 60-те години на миналия век - свят, в който жената привлича, съблазнява и провокира мъжкото съзнание.

подробно...


Кандидатките за Мис Варна 2013 показаха своите таланти


Кандидатките за Мис Варна 2013 показаха своите талантиСъс стилно ревю около басейна на Гранд Хотел Варна в комплекс "Св. Св. Константин и Елена" вчера стартира конкурса Мис Варна 2013.

Кандидатките за короната, както и модели на агнеция VIP Fashion Group представиха дизайнерските тоалети на модните къщи Veteida, Banderol и Тонена.

подробно...


"Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013 представи модните тенденции за лято 2013


"Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013 представи модните тенденции за лято 2013 На 21 и 22 юни в Гранд Хотел Варна се проведе модният форум Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА – едно изключително събитие, което и тази година представи колекциите на престижни български и чуждестранни модни марки и даде старт на лятото с презентация на актуалните модни тенденции при дамските, мъжките и детските дрехи, бански, обувки, чанти, бижута.

подробно...


В Русе се проведе конкурса за красота "Малка мис", "Малък мистър" и "Мис Тийн" 2013


В Русе се проведе конкурса за красота "Малка мис", "Малък мистър" и "Мис Тийн" 2013За девети пореден път в Русе се проведе конкурсът за красота на агенция "Елит Д моделс", на който бяха определени носителите на титлите "Малка мис", "Малък мистър" и "Мис Тийн" - Русе 2013. Събитието се проведе на 12 юни в зала "Европа" на Доходно здание под егидата на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и в подкрепа на кандидатурата на Русе за Европейска столица на културата през 2019 г.

подробно...


Шик и стил в колекция Resort 2014 на Emanuel Ungaro


Шик и стил в колекция Resort 2014 на Emanuel UngaroМодерен шик в колекция Resort 2014 на Emanuel Ungaro, която е дело на дизайнера Фаусто Пуглиси. Колекцията може да се характеризира по-скоро като "неочакван модерен шик".

подробно...


Нови изненади от носителката на Златна Игла 2013 София Борисова


Нови изненади от носителката на Златна Игла 2013 София БорисоваПреди няколко седмици поп фолк певицата Емануела се омъжи на шумна церемония в Базата на "Къртицата". Певицата и любимият й Никола подписаха тайно, но чак сега Емануела реши да направи истинското сватбено тържество. Фолк звездата избра роклята й да бъде направена от дизайнерката София Борисова, която преди броени дни бе обявена за "Дизайнер на годината", а нейната марка Romantika Fashion стана "Модна къща на годината".

подробно...


Дизайнерите на Dsquared ще обличат Жоро за фолк-клиповете му


Дизайнерите на Dsquared ще обличат Жоро за фолк-клиповете муДийн и Дан Катен си харесаха родния фолк-изпълнител Жоро за лице на марката им в България. Дизайнерите на световно-известния моден бранд Dsquared, който все още го няма у нас, се засекли с нашето момче на фешън ревю в Милано.

"Отначало дори не ги познах, попитаха ме дали съм модел и дали бих се снимал за техен рекламен билборд. Като им казах, че съм певец - много се заинтригуваха", споделя изпълнителя.

подробно...


Дизайнерите на Диаманти омъжиха Емануела в море от кристали


Дизайнерите на Диаманти омъжиха Емануела в море от кристалиНад 4000 кристала Сваровски са били използвани за сватбата на Емануела снощи, когато влюбените Емануела и Никола си казаха "Да" за втори път в базата на "Къртицата". Дизайнерите на сватбена агенция Диманти са поръчали от чужбина от скъпите камъни, за да направят тържеството максимално бляскаво, на фона на мизерията, в която живеят съквартирантите в шоуто.

подробно...


Кои храни вредят на косата и ноктите


Кои храни вредят на косата и ноктитеМного жени страдат от чупливи нокти и сплитаща се и изтощена коса. Ако и вие имате този проблем, трябва да знаете кои храни е добре да избягвате. Например, добре е да забравите за рибата с високо съдържание на живак, който допълнително води до косопад. Такива риби са риба меч, скумрия и някои видове риба тон. Захарта също е вредна за косата и ноктите, защото с увеличаване на нивото й в кръвта нараства и нивото на мъжкия хормон андроген, който може да намали космените фоликули и да причини оплешивяване.

подробно...


Световни модни тенденции при балните рокли 2013: Блясък и Шик


Световни модни тенденции при балните рокли 2013: Блясък и ШикХоливудските знаменитости от червения килим вдъхновиха дизайнерите на бални рокли за 2013 година да предложат огромно разнообразие от красиви и изтънчени рокли. Сред ключовите модни тенденции са наборите, блестящите пайети, ефирните материи, шифона и дантелата.

Нека разгледаме някои от най-добрите дизайнерски рокли за Вашия бал 2013:

подробно...


Празнична погача слънце за трети март


Празнична погача слънце за трети мартДнес е трети март. Предлагам ви да отпразнуваме този светъл празник с една оригинална и вкусна погача, която носи символа на празника - българското знаме. Ще си кажете, какво общо има това с модата ? Модата означава начин на изразяване според вкуса, тя е израз на стремежа и идеала за красота. Тя може да присъства не само в дрехите, но и във всичко, което правим, естествено и в кухнята. Затова реших да съчетая няколко рецепти и да декорирам тази погача по начин, който да отговаря на празника.

подробно...


Да си нанижем мартеничка


Да си нанижем мартеничкаТрадиционно мартениците се изработват от червен и бял конец. Но традициите не са това, което бяха, нали ? Все по-често виждаме да се продават стилни гривни и гердани от мъниста в бяло и червено. Не бих се лишила от традиционна мартеница, но с удоволствие нанизах и гривни и герданчета от бели и червени мъниста. Най-голямото предимство според мен на тези мартеници е, че е много лесно да се направят така, че да изглеждат професионално. Докато усукването на бели и червени конци отнема повече време и изисква известни умения, за да стане мартеницата стилна и конците да са пригладени и добре подравнени, то низането на синци е много лесно.

подробно...


Колекция висша мода на Диор за пролет/лято 2013


Колекция висша мода на Диор за пролет/лято 2013Колекция висша мода на Диор за пролет-лято 2013 беше представена по време на Седмицата на модата в Париж вчера. Това е втората колекция на белгийския дизайнер Раф Симънс за известната френска марка. Вместо на традиционния подиум, моделите дефилираха в изпъстрена със зеленина градина. В колекцията присъстват както тоалети в пастелни тонове (розово, бежово, резеда и светло лилаво), така и рокли в ярки цветове (неоново жълто, оранжево и светло лилаво).

подробно...


Как да направим красиви рози от есенни листа


Как да направим красиви рози от есенни листаАко обичате да творите красиви неща, но нямате много време или средства, ние предлагаме една идея за красива есенна декорация, която е точно за вас. Защо да не украсите дома си с букет от рози, направени от разноцветни есенни листа ? Изработва се за минути, а дълго време ще краси вашия дом или офис.

Съберете около 25 (а може и повече) разноцветни есенни листа като тези на снимката - зелени, жълти, червени.

подробно...


Само около 25% от дизайнерите и марките на Седмицата на модата в Париж са френски


Само около 25% от дизайнерите и марките на Седмицата на модата в Париж са френскиВ списъка на дизайнерите и модните марки, които се представят тази година на Седмицата на модата в Париж, едва 25% са тези, които са реално френски, като Balenciaga, Balmain, Sonia Rykiel, Jean-Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Hermes, Agnes B. и т.н. Голям е броят на Италианските и белгийските дизайнери и модни къщи, които представят колекциите си на модния подиум в Париж. Представени са също така модели на дизайнери от Великобритания, Испания, Португалия, Дания, Германия, САЩ, Китай, Япония, Сингапур, Индия, Бразилия. А дали скоро ще има и българско присъствие на Парижкия подиум ? И дали едно присъствие на Седмицата на модата в Париж може да доведе до увеличен интерес към колекцията на даден дизайнер, като се има предвид, че медиите обикновено се фокусират към представяне на колекциите само на популярните модни имена.

подробно...


Колекция за есен-зима 2012-2013 на Styler


Колекция за есен-зима 2012-2013 на StylerПредставяме колекцията за есен-зима 2012-2013 на утвърдената българска марка за мъжка мода Styler.

Голямо разнообразие от машинно плетени пуловери, блузи с дълъг ръкав, ризи, дънкови облекла, панталони, сака, якета, костюми, а също и аксесоари - шалове, шапки и ръкавици предлага Styler за есенно-зимния сезон. Сред актуалните цветове са синьото, лилавото и червеното.

подробно...


Модни тенденции пролет-лято 2013 от Лондон


Модни тенденции пролет-лято 2013 от ЛондонИзминаха четири дни от началото на Седмицата на модата в Лондон и от показаните колекции вече могат да се посочат някои ключови модни тенденции за пролет-лято 2013.

Комбинацията от черно и бяло е все така любима на повечето дизайнери, но в някои колекции черното и бялото се комбинират и с актуалното синьо или със сиво. Комбинациите са под формата на различни геометрични форми, например в колекциите на Antonio Berardi и Peter Pilotto или флорални десени и квадрати, като в моделите на Unique.

подробно...


Колекция пролет 2013 на Ралф Лорън е вдъхновена от Испания


Колекция пролет 2013 на Ралф Лорън е вдъхновена от ИспанияЕлегантна и изискана колекция за пролет 2013 представи американският дизайнер Ралф Лорън на Седмицата на модата Mercedes-Benz в Ню Йорк. Преобладават дългите рокли - едноцветни или с флорални мотиви, с много набори и волани и асиметрични подгъви, комбинирани с елегантни къси сака със златиста бродерия или с кожени елементи. Тоалетите се допълват от множество аксесоари, вдъхновени от различни чужди култури, предимно Испания и Мексико.

подробно...


Модни тенденции за пролет-лято 2013 от Ню Йорк


Модни тенденции за пролет-лято 2013 от Ню ЙоркНа стартиралата на 6 септември Седмица на модата Mercedes-Benz в Ню Йорк, свои колекции за пролет-лято 2013 вече представиха и някои популярни дизайнери и марки като Custo Barcelona, Diane von Furstenberg и Rag and Bone.

Rag and Bone предлагат ултра къси кожени якета, подходящи на практика за всеки сезон. Друга новост в колекцията им са моделите рокля-риза. Любимите цветове на повечето дизайнери за пролет-лято 2013 са бялото, черното, синьото, зеленото и златистите отенъци.

подробно...


Седмица на модата в Мадрид - поглед към пролет-лято 2013


Седмица на модата в Мадрид - поглед към пролет-лято 2013В периода 30 август - 4 септември в Мадрид се провежда 56-та Седмица на модата, спонсорирана от "Мерцедес-Бенц", по време на която 41 испански дизайнери и модни къщи ще представят колекции за сезона пролет-лято 2013 година.

В досега представените колекции испанските дизайнери и модни къщи залагат на класическите флорални мотиви, едноцветни десени и комбинацията черно и бяло.

подробно...


Тази есен на мода са точките


Тази есен на мода са точкитеТази есен една от горещите модни тенденции ще бъдат десените на точки. Те изместват райетата, които властваха последните няколко години.

Дизайнерът Marc Jacobs създаде цяла колекция за Louis Vuitton, под влияние на творбите на японската художничка Yayoi Kusama, които са изпълнени с точки. Тя самата е обсебена от точките и описва себе си като "точка, загубена сред милион други точки".

подробно...


Запазете лятното настроение в дома си


Запазете лятното настроение в дома сиМидите и рапаните, които сме събрали от морето са чудесни за декориране на дома и създаване на различни уникални предмети. Предлагаме ви една лесна идея за декорация на чаша.

Необходими са ви стъклена чаша със столче, миди, рапани, камъни, малко тел.

Вземете телта и я увийте няколко пъти около мида, след това около друга мида или малко рапанче или интересно камъче, като увивате и около столчето на чашата, за да се закрепят добре.

подробно...


Щурите визии на Лейди Гага


Щурите визии на Лейди ГагаНе мога да кажа, че съм фен на Лейди Гага, дори напротив, някои от нейните визии по мое мнение са отблъскващи и неестетични. Но това, което никой не може да отрече, е нейната креативност и способността да изненадва и да бъде винаги различна и неповторима. А това винаги има успех. Понякога Лейди гага изненадва и с изключително стилна визия, но винаги има някакъв необичаен акцент в неин стил - в косата, грима или аксесоарите.

подробно...


Колекция на Валентино висша мода есен-зима 2012/2013


Колекция на Валентино висша мода есен-зима 2012/2013Valentino Haute Couture беше сред луксозните модни колекции, показани на Седмицата на висшата модата в Париж за есен/зима 2012-2013. Въпреки че знаменитият италиански дизайнер се пенсионира през 2008 г., креативните директори Maria Grazia Chiuri и Pier Paolo Piccioli поддържат класическия стил и традиционния висок клас на облеклата на марката. Колекция есен-зима 2012/2013 предлага сатенени рокли, гащеризони, якета и пелерини. Лъскави материи, бродерии и изящни щампи, предимно на цветя и орнаменти украсяват елегантните тоалети.

подробно...


Как да повишим хемоглобина си - практични съвети


Как да повишим хемоглобина си - практични съветиЖелязото е важен микроелемент, който влиза в състава на хемоглобина и помага за преноса на кислорода от белите дробове до тъканите в тялото. Ако намалее като количество, тъканите и органите започват да не получават достатъчно кислород, което се отразява зле на състоянието на целия организъм - започвате да боледувате и настивате по-често, да чувствате слабост, да се уморявате бързо, ръцете и краката ви са студени, косите падат, а ноктите се чупят. Вижте полезни съвети как да се храним, за да повишим хемоглобина си.

подробно...


Колекция на Версаче висша мода есен-зима 2012/2013


Колекция на Версаче висша мода есен-зима 2012/2013Колекцията висша мода на Версаче за есен-зима 2012/2013, която беше показана на Седмицата на висшата мода в Париж в началото на юли е вдъхновена от картините в картите Таро - слънцето, луната и земята. Роклите са ефирни и нежни, с елементи от прозрачна пластмаса и силикон, перли, кристали и бродерии на символите на картите Таро.

Тоалетите са елегантни и сексапилни - ултра къси или дълги с асиметрична дълбока цепка в предната част. Цветовете са пастелни и придават нежна романтика на колекцията.

подробно...


Завърши Седмицата на модата в Амстердам


Завърши Седмицата на модата в АмстердамСедемнадесетото издание на Седмицата на модата в Амстердам се проведе от 11 до 15 юли в Амстердам, Холандия. Модните ревюта стартираха с представянето на колекциите на двама млади дизайнери Claes Iversen и Marga Weimans.

Колекцията за пролет-лято 2013 на Claes Iversen се състои от женствени и елегантни модели, които съдържат фрагменти от минали колекции на дизайнера.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи