Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »


Fashion TV обяви официално - ще бъде гост на Sofia Fashion Week 2016


Fashion TV обяви официално - ще бъде гост на Sofia Fashion Week 2016Модния гигант Fashion TV обяви официално своето гостуване на седмицата на модата в София. Форумът ще се проведе от 22 до 26 март на територията на зала EFE Hotel Marinela, за втора поредна година.

подробно...


Модният гигант ZARA вече с онлайн магазин и в България


Модният гигант ZARA вече с онлайн магазин и в БългарияМодната марка ZARA, собственост на Inditex, "отвори врати" за българските си клиенти в онлайн пространството. Брандът предлага облекло, обувки, чанти, аксесоари, бижута и козметика.

подробно...


Българка стана шеста на Мисис Свят 2016 в Китай


Българка стана шеста на Мисис Свят 2016 в КитайСлед две седмици силна конкуренция на бляскавото събитие - гала вечерта на Мисис Свят се проведе в Китай, където официално бе обявена най-красивата омъжена жена в света - Mrs World 2016.

подробно...


Дъщерята на Мадона рекламно лице на парфюм


Дъщерята на Мадона рекламно лице на парфюмДъщерята на Мадона - Лурдес, която е студент по сценични изкуства в Университета на Мичиган, стана едно от четирите лица в рекламната кампания на новия аромат на Стела Макартни.

подробно...


Nike пуснаха обувки с българския трикольор


Nike пуснаха обувки с българския трикольорNike пусна тенис обувки с цветовете на българското знаме. Американският гигант за спортни стоки е спонсор на първата ни ракета Григор Димитров.

подробно...


Любимите бански на Леонардо ди Каприо с ексклузивни дефилета на Sofia Fashion week в EFE Marinela


Любимите бански на Леонардо ди Каприо с ексклузивни дефилета на Sofia Fashion week в EFE MarinelaВинаги на мода, шортите Vilebrequin са се превърнали в отправна точка на поколения бащи и синове. Носещи дух на елегантност и фантазия, остават верни на небрежния чар. Бързо съхнещи материи, качество, подсилено с двойни шевове, за да удължите живота на банските далеч извън рамките на ваканцията.

подробно...


Светлана Василева с невероятна сватбена фотосесия за новия брой на Сватбен Каталог


Светлана Василева с невероятна сватбена фотосесия за новия брой на Сватбен КаталогЗвездата от последния сезон на ВИП брадър Светлана Василева, блестяща в рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко и във всеки кадър Светлана впечатлява с истински талант на фотомодел.

подробно...


Екатерина Дунева с нова дизайнерска колекция и ново лице


Екатерина Дунева с нова дизайнерска колекция и ново лицеПървият български моден бранд професионални дрехи за езда Horse Fashion Edition засне рекламна фотосесия под надслов „Живот на ръба”. Артистичната експозиция е дело на модния фотограф Владо Кадънков и има за цел да остави в съзнанието привкус и нотка на еуфория, като насочи вниманието към екстремните спортове и силния адреналин от това да достигнеш критична точка в живота си. В нея участват емблематичен черен кон и два спортни мотоциклета.

подробно...


Шанел с ново рекламно лице - Уилоу Смит


Шанел с ново рекламно лице - Уилоу Смит15-годишната дъщеря на американския актьор Уил Смит – Уилоу, стана лице на френската модна марка Шанел.

подробно...


25 години Mon Amour - безспорен принос в българската мода


 25 години Mon Amour - безспорен принос в българската модаСякаш времето е минало неусетно, а всъщност - четвърт век! Дизайнер Поля Миланова вече 25 години е на модната сцена и твори булчински, официални и сценични тоалети, в които влага цялата си любов. Затова така се казва и нейния салон - "Mon Amour". Създава мода с послание към съвременните и изискани дами, които искат да бъдат различни, но не забравя и жената с нестандартна фигура. За творческия й почерк са характерни семплата изчистена линия, перфектната кройка и прецизната изработка с висококачествени платове, избрани от цял свят

подробно...


Викторианска мода и високи ботуши - емблемите на Парижката седмица на модата


Викторианска мода и високи ботуши - емблемите на Парижката седмица на модата Ливанският дизайнер Ели Сааб отново поднесе изненади, този път по време на Седмицата на модата в Париж.

подробно...


adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016


adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016 Прехвърчат искри, когато колективната енергия на активните момичета се възпламени от новата колекция Пролет/Лято 2016 на adidas StellaSport. Вдъхновена от безгрижието на калифорнийските лета на 70-те години, колекцията улавя енергичния дух на сезона с игрив и неочакван набор облекла, обувки и аксесоари. Букви в цветовете на дъгата, тай-дай ефекти и графични принтове на рози оживяват, за да покажат жизнената динамика на градското игрище и функционалността на колекцията.

подробно...


Диктаторът на модните подиуми FashionTV ще отрази Sofia Fashion Week 2016


Диктаторът на модните подиуми FashionTV ще отрази Sofia Fashion Week 2016Още с първото си издание, през Септември 2015г., Sofia Fashion Week, показа, че е топ модното събитие на годината, без аналог до момента в България.

подробно...


Природни решения за женско здраве и красота


Природни решения за женско здраве и красотаЖенското здраве изисква специфично внимание и грижи. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. Те определят и нейното настроение и добър външен вид.

подробно...


Мила Христова - Лице на Златна игла 2016


Мила Христова - Лице на Златна игла 2016Мила Христова е завършила средното си образование в Lancing College. Бакалавър е по ПР, Медия и Културология в London College of Communications и магистър на науките по Стратегически маркетинг от London School of Business and Finance. Практикувала е специалността ПР в Лондон, а в България се е занимавала с политически ПР. Започва да развива успешната си кариера на фешън модел едва след като завършва образованието си.

подробно...


Хора, суета и бижута заедно във времето


Хора, суета и бижута заедно във времетоОще от древността хората са искали да придадат на своята естествена красота по-изтънчен израз и са прибягвали към различни хитрости. Днес всичко си е същото, макар някои неща да се променят в основата им целта си остава същата, а именно да изглеждаме още по-добре.

Макар модната индустрия да не е била все още такава, каквато я знаем днес, предците ни са използвал различни гримове и украшения.

подробно...


Значима книга за модния дизайн


Значима книга за модния дизайнНа високосната дата – 29 февруари – в Чешки център на ул. Раковски 100, Мариела Гемишева представи първото академично авторско издание за история на модата през 20-ти век на български език. То е предназначено за студенти от специалност „Мода” в Национална художествена академия, както и за всички млади хора, интересуващи се професионално от моден дизайн.

подробно...


Колекция булчински рокли на Първолета Чавдарова-Летиция


Колекция булчински рокли на Първолета Чавдарова-ЛетицияБулката на 2016 година, такава каквато я вижда дизайнерката ще бъде елегантна и романтична.

подробно...


Финалистките на конкурса Lady Bulgaria 2016 в тоалети от Bridal Fashion


Финалистките на конкурса Lady Bulgaria 2016 в тоалети от Bridal FashionКонкурсът Lady Bulgaria се организира за девета поредна година. Той е за млади момичета с кариера - умни, красиви и независими. Във финалния тур по традиция красавиците дефилираха с най-новите предложения за официален тоалет от Bridal Fashion, а сцената се изпълни в свежи цветове от марките - Pronovias и Sherri Hill, подчертаващи младостта на момичетата.

подробно...


За пролетните булки - 3D цветя и свеж сексапил


За пролетните булки - 3D цветя и свеж сексапилЧувственост и женственост са думите, които описват булката тази пролет. Тя е секси и не се стреми да го крие, а това правят и дизайнерите, работещи върху новия й образ. Деколтето става все по-дълбоко, гърбът е предизвикателно открит. Материите са меки и прозрачни, дават допълнително движение и плавност. Перата са навсякъде - украсяват корсета, подчертават талията. Пищните поли от нежни слоеве тюл, коприна и органза се връщат на подиума.

подробно...


За булките на пролет 2016


За булките на пролет 2016Новият сватбен сезон е открит и пролетния брой на сп. БУЛКА ще ви насочи към актуалните тенденции в модата, прическите и грима. На корицата е Елеонора Манчева - единствената българка с корона “Мисис Вселена 2007”, представяйки модел на Pronovias Atelier от Haute Couture Collection, съчетаващ риза и пола.

подробно...


Модна седмица в Разлог


Модна седмица в РазлогВтората вечер на модната седмица в Клуб Хотел Мурите съвпадна със седмия рожден ден на хотела. Вечерта мина с много празнично настроение, шампанско и танци, на фона на фешън дефиле и жива музика.

подробно...


Roccobarocco представи Androgynous Glamour 2016/17 на модната седмица в Милано


Roccobarocco представи Androgynous Glamour 2016/17 на модната седмица в МиланоНай-новата колекция на Roccobarocco за есен/зима 2016/17 лансира андрогенния хипер блясък, където дамската и мъжка естетика се срещат в изкрящ и наелектрезиращ контраст. Създадена е визия „а ла гарсон”, съчетана със съблазнителна виталност – модерна и провокативна, граничеща с рок-динамиката.

подробно...


Стилът зависи и от допълненията към облеклото


Стилът зависи и от допълненията към облеклотоМодата винаги ще бъде фактор, който ще определя поведението на хората. Тя диктува голяма част от ежедневието и като цяло животът ни. За добро или лошо, това е така и няма как скоро да се промени. Истината е, че всеки първо ни възприема с очите си. Точно поради тази причина всяко първо впечатление е доста важно.

подробно...


Как да изберем правилния цвят на тоалета според косата си


Как да изберем правилния цвят на тоалета според косата сиПодбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство, затова модните експерти дават някои ценни съвети.

подробно...


Абитуриентска колекция на София Борисова 2016 - мода и диаманти


Абитуриентска колекция на София Борисова 2016 - мода и диамантиВ най-новата си колекция "Fashion and Diamonds - 2017", топ дизайнерът на България - София Борисова - е включила 61 официални Haute couture рокли, изразяващи женственост, сексапил, изящество и лукс. Силуетите са прави, подчертаващи тялото, както и в А линия. Хит в колекцията са къси, разкроени, многопластови рокли в стил принцеса, изработени от най-фина дантела. Акцент са платовете микадо и муслин, с ефектни флорални мотиви с 3D цветя и принтирани диаманти.

подробно...


Коя е роклята за твоя бал?


Коя е роклята за твоя бал?Абитуриентските рокли тази година са толкова разнообразни, че за тях не може да бъде разказано накратко. Изобилие от стилове, интересни детайли, тук-таме цепка, пастелни тонове, са сред предложенията за балната нощ. Младите дами влизат в образа на русалки, красавици от 30-те и класически модни икони.

подробно...


Седмицата на модата в Милано започна триумфално


Седмицата на модата в Милано започна триумфалноСедмицата на модата в Милано започна екстравагантно, с ревю на дизайнерката на Ана Молинари за марката "Blugirl". Тя прехвърли хедонистичното усещане, познато от последната й пролетна колекция, в представените сега есенно-зимни дрехи.

подробно...


Модният блогър Мариета Зайкова в сватбени тоалети от Bridal Fashion


Модният блогър Мариета Зайкова в сватбени тоалети от Bridal FashionИзвестният моден блогър от followmarietta.com – Мариета Зайкова блесна с красивите сватбени кутюр тоалети на Bridal Fashion в мулти-тематична фотосесия.

подробно...


Експрезидентът Георги Първанов и футболистът Благой Георгиев посетиха най-голямата изложба на папагали в Европа


Експрезидентът Георги Първанов и футболистът Благой Георгиев посетиха най-голямата изложба на папагали в ЕвропаПрез уикенда най-голямата изложба на живи екзотични птици в Европа отвори официално врати за своите почитатели и ценители.

подробно...


Колекция официални облекла "ДАНТЕЛА" от Leticia & Winter roses


Колекция официални облекла "ДАНТЕЛА" от Leticia & Winter rosesКолекцията официални облекла "ДАНТЕЛА" включва коктейлни, абитуриентски и булчински рокли, а за прическите на моделите се погрижиха от студио Winter Roses.

подробно...


Елеонора Манчева с ексклузивна фотосесия за Bridal Fashion


Елеонора Манчева с ексклузивна фотосесия за Bridal FashionЕдинствената българка – носителка на короната „Мисис Вселена” досега – Елеонора Манчева се потопи в разкоша на сватбените и официални кутюр - тоалети от Bridal Fashion.

подробно...


Певицата Риана представи първата си колекция


Певицата Риана представи първата си колекцияПевицата Рияна дебютира със собствена модна колекция за германската спортна марка „Пума” по време на втория ден на Седмицата на модата в Ню Йорк.

подробно...


Седмицата на модата в Ню Йорк определи предстоящите модни тенденции


Седмицата на модата в Ню Йорк определи предстоящите модни тенденции В Ню Йорк се провежда Седмица на Висшата мода, която ще даде тон за предстоящите в течение на годината подобни изяви на "от-кутюр".

подробно...


Свети Валентин 2016: Перфектните подаръци


Свети Валентин 2016: Перфектните подаръциОстават няколко дни до Свети Валентин, когато магазините ще бъдат отрупани с украси във форма на сърца, а навсякъде ще се продават плюшени мечета.

подробно...


Fox Life ще излъчи втория сезон на "Връзки"


Fox Life ще излъчи втория сезон на "Връзки"Любимият на дамите канал Fox Life ще излъчи епизодите от втория сезон на успешния български сериал “Връзки” още тази пролет. Премиерата е на 4-ти април от 22:00 ч. Сериалът ще се излъчва едновременно в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

подробно...


Водещите на предаването Dolce Vita в тоалети от Bridal Fashion


Водещите на предаването Dolce Vita в тоалети от Bridal FashionКрасивите водещи на най-сладкото лайфстайл предаване, лансирано от единствената онлайн телевизия в България – In Life се потопиха в дантели и коприна в навечерието на виенския бал в австийската столица. Вдъхновени от „Оперн бал”, карнавалът във Венеция и настъпващия сватбен сезон, креативните дами посветиха последното предаване именно на модните тенденциите при балните и сватбени тоалети, представени от самите тях.

подробно...


Playboy с тотално нова концепция - без голи снимки


Playboy  с тотално нова концепция - без голи снимкиАко сте фен на любопитните факти, може да искате да си запомните името на Дри Хемингуей. Тя е първата Плейбой дама, която се включва в "новия живот" на списанието.

подробно...


Кои ще са най-актуалните аромати през тази година


Кои ще са най-актуалните аромати през тази годинаПо всичко личи, че 2016 година ще ухае на стил, класа и изтънченост. Трудно е да прогнозираме кои парфюми ще са най-актуални през тази година, тъй като конкуренцията от дизайнерски аромати е убийствена, а цените им стават все по-достъпни. За Вас подготвихме класация на парфюмите, които без съмнение ще бъдат тотален хит през 2016-та, независимо от променящите се тенденции:

подробно...


Тенденции при прическите, гримът и маникюрът за сезон Пролет/Лято 2016


Тенденции при прическите, гримът и маникюрът за сезон Пролет/Лято 2016Модните тенденции за сезон пролет/лято 2016 г. вече са известни като те носят добри новини за почитателките на ярките цветове червило, пише британският в. „Индипендънт“. През следващия сезон акцентите в грима вече няма да са върху контура на лицето и изрисуваните с молив вежди, а върху устните.

подробно...


Dolce & Gabbana с ревю на висшата мода - Alta Mоda


Dolce & Gabbana с ревю на висшата мода - Alta MоdaПо стара традиция знаменитите италиански моделиери Доменико Долче и Стефано Габана приключиха Седмицата на модата с камерно, само за избрани, ревю на висшата мода - Alta Mоda

подробно...


Бляскавите колекции на White One by Pronovias Fashion Group и St.Patrick ексклузивно в Сватбен център Брилянтин


Бляскавите колекции на White One by Pronovias Fashion Group и St.Patrick ексклузивно в Сватбен център БрилянтинНа 14 февруари, в деня на влюбените и любовта, която движи света, Брилянтин ще отпразнува своя рожден ден. Събитието ще бъде не само апотеоз на любовта,но и на този ден гостопримно ще бъдат посрещнати всички бъдещи булки, на които предстои да кажат заветното “ДА” на своите половинки. Екипът на Брилянтин е подготвил много изненади за всички гости, но ще си позволим да издадем само няколко от тях! Тези от вас, които решат да си подарят мечтаната булченска рокля именно на празинка на влюбените, ще получат изключително изгодната отстъпка от -10% до -30%, от цената,както и други подаръци.

подробно...


Haute couture тоалети и булчински рокли - висша мода от София Борисова


Haute couture тоалети  и булчински рокли - висша мода от София БорисоваНа 27 януари на грандиозен ревю-спектакъл в столичния хотел Рамада, топдизайнерът на България - София Борисова - представи най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли - висша мода.

подробно...


Тенденции за Бал 2016 – Рокли с изрязани елементи


Тенденции за Бал 2016  –  Рокли с изрязани елементиВсяка нова модна година носи и нови тенденции в света на абитуриентските рокли. През 2016 г. най-новата линия, наложена от модните дизайнери, е роклята с изрязани елементи! Този стил стана изключително популярен не само за бала, но и сред холивудските знаменитости, които все по-често се появяват на червения килим в рокли с дълбоко изрязани деколтета, отвори в областта на талията или на гърба.

подробно...


Лейди Хармония - за женското здраве


Лейди Хармония - за женското здравеСпециално за читателките на Fashion.bg представяме новия продукт от серията Botanic - Лейди Хармония - за женско здраве и красота.

подробно...


Кампанията „Пожелай си!“ дари две ин витро процедури


Кампанията „Пожелай си!“ дари две ин витро процедуриМедицински център New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

подробно...


Мъжете с нов имидж в новия брой на Coiffure Beauty


Мъжете с нов имидж в новия брой на Coiffure BeautyЗапочваме новата година с нова надежда и си пожелаваме да бъдем здрави, още по-красиви и уникални. От екипа на Coiffure Beauty ще продължават и през 2016 г. да ви информират за новостите в бюти бранша, да ви съдействат с най-добрите модни предложения и експертни мнения. По традиция първият двоен брой е посветен на силния пол.

подробно...


Студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата“ показаха своите творчески проекти


Студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата“ показаха своите творчески проектиТрадиционно, в края на всеки семестър, студентите по моден дизайн във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” организират ревю, където показват своите модели.

подробно...


Тенденции Пролет/Лято 2016 при обувките от Deichmann


Тенденции Пролет/Лято 2016 при обувките от DeichmannАктуалните тенденции за предстоящия сезон Пролет/Лято съчетават не само много нови модни импулси, но и някои добре познати тенденции от миналото.

подробно...


Да подкрепим българската красавица на Мис Туризъм Свят


Да подкрепим българската красавица на Мис Туризъм СвятБроени дни остават до грандиозния финал на конкурса, който тази година се провежда в Малайзия. България се представя от 20 годишната Симона Милова. Тя е родом от гр. Клисура и живее в Пловдив, където е студентка по право - трети курс. Нашата красавица трябва да пребори тежката конкуренция от още 47 хубавици от цял свят. В интернет гласуването на конкурса в момента е на трето място.

подробно...


Кой с какъв тоалет отиде на церемонията по връчването на наградите Златен Глобус


Кой с какъв тоалет отиде на церемонията по връчването на наградите Златен Глобус73-тите награди „Златен глобус” се проведоха в Лос Анджелис снощи, първата церемония от сезона на наградите, пише "Индипендънт".

подробно...


Българката Милена Атанасова влезе в най-новата онлайн енциклопедия на световната мода


Българката Милена Атанасова влезе в най-новата онлайн енциклопедия на световната модаМилена Атанасова, известна като топдизайнер в арт гилдиите на Париж и Ню Йорк, фигурира наравно, достойно и престижно с най-големите в жанра. Авторите на проекта са подредили имената на държавите по азбучен ред, така че Атанасова е в челото на престижния списък. Неотдавна от Швеция е дошла още една подобна новина - в тематична програма на Стокхолмския университет вече изучават творчеството на Атанасова. Дамата е не само автор на колекции, но и артист с утвърдени творби в изящните изкуства.

подробно...


Български дизайнер представя колекциите си по време на най-посещаваните седмици на модата


Български дизайнер представя колекциите си по време на най-посещаваните седмици на модатаСлед 10 успешни дамски и 5 мъжки колекции, продавани в 30 елитни бутици в Европа, Азия и Америка, българският дизайнер Владимир Каралеев изненада любителите на нестандартната мода в София с временен магазин. Тази популярна по света тенденция не е особено популярна у нас.

подробно...


Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри тайната на идеалната си фигура


Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри тайната на идеалната си фигураБританската супермоделка Роузи Хънтингтън-Уайтли показа нови образци тоалети за фитнес, които идеално пасват и сякаш са създадени за нейната фигура. Облеклата ще може да купуват във веригата магазини Marks & Spencer.

подробно...


Обявиха топ 5 на 4-тите българските хип-хоп награди – 359 AWARDS 2016


Обявиха топ 5 на 4-тите българските хип-хоп награди – 359 AWARDS 2016Над 80 знакови български хип-хоп артисти и проекти отново ще се борят за статуетките в 18 категории. 359 академия ( всички членове може да видите тук) обяви своите топ 5 от всички проекти в следните категории:

подробно...


Dolce & Gabbana с нова кампания през първите дни на 2016


Dolce & Gabbana с нова кампания през първите дни на 2016В мрежата се появиха първите кадри от новата рекламна кампания на Dolce & Gabbana.

подробно...


Кание Уест - най-стилен мъж на 2015


Кание Уест - най-стилен мъж на 2015Музикантът Кание Уест оглави анкета на списание „GQ” и беше избран за най-стилният мъж на 2015 г. от общо 64 представители на силния пол.

подробно...


Holiday Sona с неустоима колекция за абитуриентите на 2016 година


Holiday Sona с неустоима колекция за абитуриентите на 2016 годинаПредставяме ви новата колекция официални рокли на българската марка Holiday Sona. Роклите са изискани и стилни, в ярки или пастелни тонове. Моделите са разнообразни с изчистен дизайн и прецизни кройки, които извайват перфектно фигурата.

подробно...


Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденции


Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденцииОнлайн магазин за дрехи реши да види как би изглеждал любимият дядо на всички деца, облечен в последните модни тенденции, пише британският в. "Индипендънт".

подробно...


Модел на 2015 година - Кендъл Дженър


Модел на 2015 година - Кендъл ДженърСлед Instagram и Entertainment Weekly рейтинг на най-популярните моделки за 2015 година направи и социалната мрежа Tumblr.

подробно...


Тенденции при цветове на косата за 2016 - декоративните нюанси и цветове


Тенденции при цветове на косата за 2016 - декоративните нюанси и цветове„До преди няколко месеца бяха актуални естествените тонове, а сега на дневен ред при косите идват декоративните нюанси и цветове”, това каза коафьорът и гримьор Костадин Колев - Коцето.

подробно...


Испанският актьор Антонио Бандерас игра българки хора с ансамбъл "Българе"


Испанският актьор Антонио Бандерас игра българки хора с ансамбъл "Българе"Испанският актьор, който е у нас за снимките на новия си филм Secutiry, в който си партнира с родната надежда Йоана Буковска, Башар Рахал и носителя на Оскар – Сър Бен Кингсли, отдавна е известен като голям ценител на българската фолклорна музика и това даде повод на организаторите в лицето на министъра на туризма Николина Ангелкова да го запознаят на живо с таланта на най-известния ни ансамбъл – „Българе“ .

подробно...


София Борисова представи "Модерен лукс"


София Борисова представи "Модерен лукс"На 15 декември на бляскаво парти в шоурума на Мерцедес – Балкан Стар, топдизайнерът на България – София Борисова – представи новата си колекция, „Модерен лукс”. Тя е вдъхновена от срещата си с главният дизайнер на Мерцедес г-н Вагенер, който определи новата дизайн линия на марката като модерен лукс.

подробно...


Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие за 2016


Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие за 2016Сватбената и събитийна индустрия в България имат нов професионален празник и той се нарича Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие, посветено на организирането на най-специалните дни от живота на всеки.

подробно...


Ваня Джаферович - железният рицар


Ваня Джаферович - железният рицарБиг Брадър е едно от най-провокативните предавания, в който и да е било телевизионен ефир.

подробно...


Танцова формация RICHMART отново с атрактивно шоу на "БГ МОДНА ИКОНА 2015"


Танцова формация RICHMART отново с атрактивно шоу на "БГ МОДНА ИКОНА 2015"Официалната церемония по награждаването на най-елегантните българи за 2015 година се състоя на 10 декември във Витоша Парк Хотел.

подробно...


Най-новата колекция на Романтика Фешън в шоурума на Mercedes-Benz в Балкан Стар София


Най-новата колекция на Романтика Фешън в шоурума на Mercedes-Benz в Балкан Стар СофияСъвременната жена е работеща, практична, модерна и успяла. Съвременната жена заслужава лукса и го получава с най-новата колекция на топ дизайнера София Борисова за модна къща "Романтика Фешън", която ще бъде представена пред отбрана публика на 15. 12. 2015 година в шоурума на Mercedes-Benz в Балкан Стар София.

подробно...


Николета Лозанова сияеща в новия брой на списание Сватбен каталог


Николета Лозанова сияеща в новия брой на списание Сватбен каталогНиколета Лозанова в рокля St.Patrick на Pronovias Fashion Group е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко и във всеки кадър Николета впечатлява с очарователно излъчване и талант на фотомодел.

подробно...


Инес Петрова стана "Мис Интерконтинентал" 2015


Инес Петрова стана "Мис Интерконтинентал" 201521-годишната Инес Петрова стана „Мис Интерконтинентал 2015“ в надпревара за короната с още 23 красавици на проведения снощи Национален конкурс „Мис Интерконтинентал България 2015“ в на хотел Рамада, София. Събитието се организира от „Мис България“ за 2014 г. Симона Евгениева, която притежва лиценза за провеждане на конкурса „Мис Интерконтинентал“ за страната ни.

подробно...


Празничен разкош в декемврийския брой на Coiffure Beauty


Празничен разкош в декемврийския брой на Coiffure BeautyПразнична еуфория обгръща и Coiffure Beauty, защото престижните марки за коса, грим и козметика също са на тази вълна. Eто че настъпи моментът да извадим по-топлите дрехи, както и да обърнем нова страница в грижата за нашата коса, кожа и здраве със зимни професионални продукти и естествени имуностимулатори.

подробно...


"Ивет фешън" с космически календар за 2016


"Ивет фешън"  с космически календар за 2016Календарът на "Ивет фешън" е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

подробно...


Годишни награди за мода и шоубизнес


Годишни награди за мода и шоубизнесС атрактивен спектакъл раздадоха годишните награди за мода и шоубизнес във Варна за пореден 17 път.

подробно...


Марина Войкова спечели "Мис България" облечена в Романтика Фешън


Марина Войкова спечели "Мис България" облечена в Романтика ФешънПрекрасната Марина Войкова от Елин Пелин стана новата Мис България 2015, облечена в изискан тоалет на най-добрата модна къща в България – Романтика Фешън – марката, която никога не излиза от мода.

подробно...


Софи Бард представи нова фотосесия


Софи Бард представи нова фотосесияСофи Бард представи нова фотосесия, която бе заснета през ноември. Певицата застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов в популярното „Double 4 Studio“. За новата фотосесия тя се спря на четири различни визии, а за перфектния й външен вид се погрижи Марина Младенова.

подробно...


Winter Queen - за зимните булки


Winter Queen - за зимните булкиПредставяме ви най-очарователните модели булчински рокли, подходящи за вашата зимна сватба. Насладете се на тоалетите представени от Гергана Малкоданска.

подробно...


Гергана Малкоданска - неуморима и изпълнена с любов


Гергана Малкоданска - неуморима и изпълнена с любовУсмихва ни се всяка седмица от екрана, за да ни каже какви са капризите на времето. В отбора на хубавите синоптички на "Нова телевизия" е повече от година. С перфектни мерки и очарователна красота, Гергана Малкоданска е един от най-успешните български модели, снимана у нас и в чужбина. Завършва журналистика в УНСС и кара магистратура за продуцент.

подробно...


За абитуриентките на 2016


За абитуриентките на 2016Представяме на вашето внимание някои ключови на модели абитуриентски рокли на доказали се български дизайнери. Изберете своя тоалет на бал 2016.

подробно...


Стоян Радичев - храбрият шивач, покорил модата


Стоян Радичев - храбрият шивач, покорил модатаЧели ли сте приказката "Храбрият шивач" на Братя Грим? Общото между главния герой от нея и младият, талантлив дизайнер Стоян Радичев е вярата и позитивната енергия, че няма невъзможни неща. За Стоян Радичев модата е необятна Вселена. Родом от Асеновград, най-булчинския град у нас, в който и до сега живее и твори, той се увлича по шиенето от малък, а първата му сериозна изява е в 6-ти клас, когато в час по "Трудово обучение" ушива възглавници на целия клас. 24-годишен, създава собствена марка за дънкови облекла SR Jeans, като сам прави дизайна на моделите и има производствена база.

подробно...


Приказни рокли за булки и абитуриентки в новия брой на сп. БУЛКА


Приказни рокли за булки и абитуриентки в новия брой на сп. БУЛКАСватбата през зимата става все по-предпочитана тенденция сред младоженците и новият брой на сп. БУЛКА разкрива очарованието и романтиката на сезона. Лице на броя е Гергана Малкоданска, която на корицата позира с модел на дизайнера Стоян Радичев с горна част от стилизирана дантела и пола с каскади от органза, а във фотосесията Winter Queen представя избрани изящества за булките на зимата. Броят е изключително богат на модни предложения и за абитуриентките от випуск 2016 - на фокус е роклята за бала!

подробно...


Избраха победителките в конкурса за красота Miss Gaming BEGE 2015


Избраха победителките в конкурса за красота Miss Gaming BEGE 2015Развлекателният комплекс „Плейграунд“ в Парадайз Център, София, стана арена на оспорвана битка между някои от най-красивите дами в игралната индустрия за короната на конкурса Miss Gaming BEGE 2015, който се състоя в първия ден на осмото издание на Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE Expo), което се проведе между 24-и и 25-и ноември, в Интер Експо Център, София.

подробно...


София Борисова облече децата на Евровизия


София Борисова облече децата на ЕвровизияДецата, които представиха страната ни на престижния международен форум – Детска Евровизия 2015 – блестяха на разкошната сцена, облечени в неотразимите тоалети на топ дизайнера на България - София Борисова. За пореден път тя беше официален дизайнер от българска страна на участниците в престижното състезание за детска песен.

подробно...


SERGIO BARONE с премиера в България


SERGIO BARONE с премиера в БългарияМодният бранд SERGIO BARONE на 11.11.2015 г. официално стъпи и у нас със свой представителен магазин на 1-и етаж в PARADISE CENTER. Световната марка вече присъства в 30 страни по целият свят, а сега е вече и в България. Облеклата се произвеждат в собствена производствена база, която е с над 40 годишен опит и традиции. Заводът производител на мъжка конфекция е един от най-големите и модерни в Европа.

подробно...


Agnes Westerman за първи път в България


Agnes Westerman за първи път в БългарияНа втори ноември GOLDWELL ни предостави едно изключително цветно изживяване с професионалния си семинар „GOLDWELL – Нови вдъхновяващи техники за боядисване 2016”. Официален гост – артист беше световноизвестната Agnes Westerman, която е един от най-успешните професионалисти в сферата на колористиката и иновативните цветови техники. Агнес е носителка на множество международни награди, сред които „Фризьор на годината 2013”, „Global Master Colorist KAO”, „Global Hairstylist KAO”, многократен победител в ежегодното холандското състезание за Фризьори „Dutch Hairdresser Awards”.

подробно...


Български анимационен сериал, чиито герои са облечени с носии


Български анимационен сериал, чиито  герои са облечени с носииЗаради географското си разположение източноевропейската митология и фолклор умело смeсват влияния от азиатските номади, Ориента, древна Гърция, тракийската и славянската култура. Резултатът е нещо съвсем ново и интересно, но все пак европейско.

подробно...


Мис Варна 2015 – Марина Димитрова е сред претендентките за титлата Мис България 2015


Мис Варна 2015 – Марина Димитрова е сред претендентките за титлата Мис България 2015На 27.11 в столичната Rainbow Plaza ще се проведе церемонията за избора на Мис България 2015, организирана от модна агенция ИНТЕРСАУНД, в лицето на Ирина Папазова. По регламент тази година право на участие имат всички победителки в регионалните конкурси по градове, проведени през 2015г.

подробно...


Нови булчински и официални рокли на Pronovias 2016 в бутик Bridal Fashion


Нови булчински и официални рокли на Pronovias 2016 в бутик Bridal FashionВъзхитителните булчински и официални рокли от колекции 2016 на най-големия производител в света Pronovias очаква своите почитатели в бутик Bridal Fahion – официален представител на марката за България.

подробно...


Топ моделът Жана Янева стана лице на "Орифлейм"


Топ моделът Жана Янева стана лице на "Орифлейм"Козметичният лидер в областта на директните продажби се спря на красивата Жана за представяне на най-новата и луксозна гама продукти.

подробно...


Кои са номинираните най-елегантни мъже в БГ МОДНА ИКОНА 2015


Кои са номинираните най-елегантни мъже в БГ МОДНА ИКОНА 2015Днес ще ви представим по-отблизо номинираните за най-елегантни мъже в престижния конкурс БГ МОДНА ИКОНА 2015. Номинациите са въз основа на предложенията на Eкспертна комисия на Академията за мода, съставена от водещи български модни и лайфстайл журналисти и редактори от печатните и електронни медии.

подробно...


Miss Gaming BEGE 2015 отново ще предизвика най-красивите жени от игралната индустрия в оспорвана битка за короната


Miss Gaming BEGE 2015 отново ще предизвика най-красивите жени от игралната индустрия в оспорвана битка за коронатаБалканското изложение на игралната и развлекателната индустрия, което ще отвори врати на 24 ноември (вторник) от 11:00 часа в зала 1 и зала 2 на Интер Експо Център за 8-ма поредна година ще предостави на всички посетители и изложители не само идеална среда за бизнес комуникация и нови контакти, но и незабравими развлечения.

подробно...


Топ дизайнерът София Борисова - за модните тенденции сред абитуриентските тоалети за 2016


Топ дизайнерът София Борисова - за модните тенденции сред абитуриентските тоалети за 2016Макар и още ноември, треската около предстоящите балове през 2016 година, започва да се усеща. Топ дизайнерът на България - София Борисова - разкрива кои са водещите световни марки за официални тоалети и какви ще са тенденциите сред абитуриентската мода за предстоящия сезон:

подробно...


Тоалет на деня: Черна лейди


Тоалет на деня: Черна лейдиКрая на работната седмица вече е факт. Ние сме помислили за това, какво ще облечете, за да завършите подобаващо седмицата. Отново на фокус е черното - стилно и привлекателно.

подробно...


Тоалет на деня: Рок излъчване


Тоалет на деня: Рок излъчванеЗа един аутфит е от особено значение, какво искае да покажете с облеклото си - вижданията си, мнението си, модата, или просто да изразите себе си. Днес ви представяме една бунтарска, но женствена визия, която би подхождала на всички момичета и жени, които обичат различното, обичат да са извън рамката.

подробно...


BALMAIN x H&M


BALMAIN x H&MПотопете се в един свят на изобилие, дързост и енергия с новата дизайнерска колекция на H&M, създадена в сътрудничество с луксозната парижка модна къща Balmain. „Когато носите Balmain се чувствате силни, като истински войни“ – казва Оливие Рустен, творческият директор на модната къща.

подробно...


Тоалет на деня: Охра детайли


Тоалет на деня: Охра детайлиВинаги, когато избирате своята визия за деня, не забравяйте да покажете нещо, на което искате да наблегнете. Дреха, аксесоар, кройка или цвят - така наречения акцент. Не прекалявайе с различните акценти в дадена визия, защото вместо да изпъкне, понякога може да се получи обратен, дори смешен ефект. Натрупването на различни акценти в даден аутфит е ЗАБРАНЕНО.

подробно...


Консумацията на моркови - ключ към доброто зрение


Консумацията на моркови - ключ към доброто зрениеИма много митове, които родителите използват всеки ден, за да накарат децата си да се хранят здравословно. Всички сме чували: "една ябълка на ден държи доктора далеч от мен", "спанакът ще ви направи силен като Попай" и "яденето на моркови помага да гледате в тъмно ". От foodpanda, разгледаха няколко теории дали наистина консумацията на моркови, подобрява зрението на човек. И все пак зайците не виждат добре в тъмното, независимо от приетото количество моркови.

подробно...


Честото събуждане е вредно


Честото събуждане е вредноЧестото събуждане по време на сън може да се отрази много по-негативно на настроението на човек, отколкото липсата на сън изобщо.

подробно...


Тоалет на деня: Змийски принт


Тоалет на деня: Змийски принтТенденциите отново се намесват при избора ни на тоалет. Животинските принтове са първия ни избор за днес. Змийските шарки се намесват в ежедневието. Вече можете да намерите и дрехи с животински краски, не само аксесоари и обувки.

подробно...


Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015


Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015Участичките от конкурса Мисис България 2015 с тоалети от Bridal Fashion

подробно...


По стъпките на българския танц в Холандия


По стъпките на българския танц в ХоландияБългарският екип на Richmart Vintage в Холандия върви по стъпките на българското хоро, шевица и ритмика, които истински покоряват хората в страната на лалетата. След силния старт на турнето на ансамбъл Българе в Холандия, Деан Манев директор на Men's Fashion Cluster и екипът на InLIFE са на гости на формация "Палойна", която танцува под ритмите на българския фолклор.

подробно...


Тоалет на деня: Уличен спортен шик


Тоалет на деня: Уличен спортен шикУличната мода е една от най-следените в социалните мрежи и блогове. Все пак тя определя нашия стил като цяло. Накратко, как бихте се облякли, за да излезете на улицата? избрахме да ви покажем едно решение подходящо за есенните разходки, като наблегнахме на удобството и тенденциите - boyfriend дънки и кецове с платформа.

подробно...



Изберете страница:  « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи