Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модна къща Бандерол ще представи България на Bursa Fashion Week


Модна къща Бандерол ще представи България на Bursa Fashion WeekНа 12-13 октомври 2023 г. в град Бурса ще се проведе шестото издание на Bursa Fashion WEEK - едно от най-престижните модни събития в Турция. Като член на Българска Модна Асоциация с председател г-жа Силвия Кабаиванова, Модна Къща Бандерол има честта и удоволствието да бъде специален гост и да представи част от най-новата си колекция ELYSIUM 2024 пред отбрана публика.

подробно...


Моделите на mar.fashion бяха представени на Фестивал на модата и красотата Варна


Моделите на mar.fashion бяха представени на Фестивал на модата и красотата ВарнаПо случай своята 20-та годишнина, Българският портал FASHION.BG стартира собствен електронен магазин за българска мода. В него се предлагат дрехи единствено от български производители. От създаването на портала, мисията му е да подкрепя и промотира българските производители на облекла и българските марки. Един от партньорите на Fashion.bg е марката mar.fashion.

подробно...


Мода, блясък, стил и красота белязаха тринадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица


Мода, блясък, стил и красота белязаха тринадесетото издание на Фестивала на  Модата и Красотата в морската ни столица Тази година се навършват петнадесет години от създаването на една от водещите модни агенции в България – VIP Fashion Group, както и от провеждането на престижният конкурс за красота – Мис Варна през далечната 2005 година.Честването на годишнината ще е в две поредни вечери – 26 и 27 август, в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и красотата станаха свидетели на поредица от модни дефилета, с участието на най – добрите модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на новата Мис Варна 2020 ще се проведе във втората, заключителна вечер – 27 август.

подробно...


Модни обувки за всеки вкус - тенденциите на сезона


Модни обувки за всеки вкус - тенденциите на сезонаПо отношение на модните обувки, точно сега е време за смели експерименти както със стил, така и с цвят. Актуалната палитра варира от нежни бежови и кафяви тонове до всички нюанси на наситено жълто. Този сезон модните обувки ни радват и със смели метални нюанси като злато, сребро, мед и платина. Но както винаги, класическите бели и черни обувки отново се нареждат сред лидерите.

подробно...


Pantone представи нови 315 цвята и нови дигитални решения за мода и интериор


Pantone представи нови 315 цвята и нови дигитални решения за мода и интериорКомбинирането на най-подходящата цветова палитра в индустрията с нови цифрови решения, опростява работния процес. Имайки предвид функционалността, новопроектираните ръководства за Fashion, Home + Interiors вече са подредени по цветовете за по-лесна употреба, включително нюанси на всеки цвят. Добавени са над 70 нови нюанса на синьо и 50 нови нюанса на розово.

подробно...


Givenchy представи колекция Есен 2020


Givenchy представи колекция Есен 2020 Световноизвестаната модна къща Givenchy показа предложенията си при дамската мода за сезон Есен 2020. Френският бранд отново предложи стилни и изчистени визии, съобразени с тенденциите за сезона.

подробно...


Принтовете на Лято 2020


Принтовете на Лято 2020Надяваме се, че обичате привличащи вниманието тоалети, защото тенденциите при принтовете за Пролет /Лято 2020 са силно впечатляващи. Много от моделите на модния подиум бяха с изобилие от цветове от дъгата. Мотивите на цветята бяха най-популярни от тенденциите за Пролет 2020 г., с малки и големи флорални печати и бродирани върху стотици, ако не и хиляди дрехи, различни по размер, дизайн и миксиране.

подробно...


Топ 7 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за Есен 2020


Топ 7 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за Есен 2020Седмицата на модата в Милано е едно от модните събития, където световните дизайнери представят най-новите си модели и разбира се, едно от местата, където се забелязват тенденциите за следващия сезон. Иманно на това събитие, се откроиха 7 модни тенденции, които ще властват през есента на 2020 година.

подробно...


Заяждането - един от най-често срещаните проблеми при връзките


Заяждането - един от най-често срещаните проблеми при връзкитеЗаяждането може да бъде едно от най-често срещаните оплаквания за връзка, което чувам в терапевтичната си практика на двойките", коментира виден психолог.

подробно...


Принцеса Мириам Де Унгрия ще е специален гост на "Златна Игла" 2020


Принцеса Мириам Де Унгрия ще е специален гост на "Златна Игла" 2020Испанската благородничка Мириам де Унгрия пристига в България и ще бъде специален гост на церемонията за връчване на годишните награди „Златна игла 2020“ на Академията за мода. По покана на проф. Любомир Стойков тя за първи път ще покаже своя колекция с авторски бижута в уникално ревю. Престижното събитие ще се проведе в известен столичен хотел този петък и ще представи пищен моден спектакъл за ценителите на красотата.

подробно...


Модна къща Алегра представи най-новата си дизайнерска колекция DELUХЕ в морската ни столица


Модна къща Алегра представи най-новата си дизайнерска колекция DELUХЕ в морската ни столицаДизайнерките Радостина Илиева и Галя Долапчиева на модна къща Алегра представиха най-новата си колекция DELUXE в морската ни столица. Това се случи по време на четвъртото издание от поредицата Fashion Obsession в шикозният клуб Vogue във Варна. Организатор на модните ивенти е Мира Матеева и екипа на модна агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Знойната красавица от Despacito и нейната тренировъчна програма


Знойната красавица от Despacito и нейната тренировъчна програмаНевероятният музикален хит от 2017 Despacito вече достигна 6.6 млрд. гледания, а горещото момиче в него с магнетична усмивка е 33-годишната пуерториканска актриса и модел.

подробно...


Стилни тоалети от Bridal Fashion на 20-ия Виенски бал в София


Стилни тоалети от Bridal Fashion на 20-ия Виенски бал в СофияКрасота, стил, и благородство, обединени от кауза, се събра на тазгодишния Виенския бал. Духът на Виена, музика и любов, завладяха балната зала в хотел "Маринела" в София. Виенски валсове, щедри дарения, перфектна кухня и много емоции белязаха юбилейното 20-ото издание, организирано от Виенския клуб в София под ръководството на Мария Нейкова.

подробно...


Академията за Мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна Игла" 2020


Академията за Мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна Игла" 2020Годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2020“ ще се състоят в края на месец февруари в хотел „Рамада София”. На официална церемония ще бъдат връчени призове в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер”, „Модна иновация“, „Бижута“ и „Моден фотограф“. Наградените по традиция ще получат ювелирната статуетка „Златна игла“, изработена от емблематичния наш бижутер Анжело Красини.

подробно...


Дизайнер Поля Кинова предстравя колекция "ОДИЛИЯ"


Дизайнер Поля Кинова предстравя колекция "ОДИЛИЯ"Дизайнерът Поля Кинова представя своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“ на 20 февруари 2020г. в хотел „Балкан“ .

подробно...


Тенденции при бижутата за 2020 година


Тенденции при бижутата за 2020 годинаКазват, че модата е това, което правиш. Независимо дали става въпрос за колие, обеци или пръстен, модните бижута могат да допълнят общия ви външен вид по начин, който не можете да си представите.

подробно...


Кой какво облече на Оскари 2020


Кой какво облече на Оскари 2020Всяка година, тоалетите на звездните церемонии са едни от най-чаканите и коментираните в Интернет пространството. Феновете очакват да видят на кой известен дизайнер са заложили любимците им.

подробно...


Дизайнерката Ирена Велковска залага на ексклузивни материи


Дизайнерката Ирена Велковска залага на ексклузивни материиДизайнерката Ирена Велковска представи своите най-нови авторски предложения официална и булчинска мода. Презентацията на модна къща Estrella Couture се състоя на 5 февруари 2020 г. в Пресклуб БТА и включваше избрани официални рокли от колекция Royal Orchid и сватбени рокли от колекция White Blossom. Лице на модната презентация беше д-р Полина Паньова, носителка на титлите – „Мисис България Трансконтинентал 2018“ и „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

подробно...


Космос, нова декада и бохемски лукс са тенденциите при официалните рокли в Bridal Fashion


Космос, нова декада и бохемски лукс са тенденциите при официалните рокли в Bridal FashionСветовноизвестните дизайнери - Ерве Моро, Шери Хил и Джорджина Чапмън представят тенденциите за официални и абитуриентски рокли в 3 теми - “космос”, “нова декада” и “бохемски лукс”.

подробно...


Етеричните масла - сила от природата


Етеричните масла - сила от природатаУпотребата на етерични масла в ежедневието носи безброй ползи за физическото и менталното здраве на човека.

подробно...


"Лаваца" отново е официален партньор на Australian Open


"Лаваца" отново е официален партньор на Australian Openана Стоянова „Лаваца” обяви присъствието си за пета поредна година като официално кафе на тенис турнира Australian Open. От 2015 г. насам тя е единствената марка в сферата на храните и напитките, която си партнира и с четирите турнира от Големия шлем, като през ноември 2019 г. стана спонсор и на Next Gen ATP Finals. Традиционно брандът представи и своите петима посланици на италианската кафе култура – обещаващи млади играчи като италианския феномен Яник Синър, австралиеца Алекс де Минор и руснака Карен Хачанов. Подкрепата към доказаните звезди Анжелик Кербер, с която „Лаваца“ си партнира и на Уимбълдън 2018 г., и Джоана Конта продължава и тази година.

подробно...


Кой какво облече на наградите Golden Globes 2020


Кой какво облече на наградите Golden Globes 2020Всяка година, света на модата и изкуствата чака с нетърпение награждаването на най-заслужили в областта на киното. Звездите показват уникални тоалети и изискани рокли, които се помнят цяла година. Селектирахме за Вас, най-интересните рокли на тазгодишната церемония.

подробно...


Как да засилим имунната система с помощта на природата


Как да засилим имунната система с помощта на природатаВ сезонът на настинките и грипа, важна рокля за справяне в борбата с вирусите играе имунната система. Има някои признаци, които могат да ви помогнат да разпознаете когато е настъпил спад в имунитета ви:

подробно...


Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция "Nirvana"


Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция "Nirvana"Топ дизайнерът на България, Стоян Радичев представи колекцията си за сезон 2020. Запазена марка на твореца са орнаментите по роклите - пера, пайети, тюлове. За пореден път сме възхитени от моделите му.

подробно...


Кралските особи, които се отказаха от привилегиите си преди принц Хари


Кралските особи, които се отказаха от привилегиите си преди принц ХариТемата за отказването на принц Хари и Меган Маркъл от задълженията им като част от британското кралско семейство все още вълнува не само във Великобритания, но и в целия свят. Историята познава и други членове на Британското кралско семейство предпочели живота на обикновения англичанин.

подробно...


"Синият понеделник" и кафето като източник на щастие


"Синият понеделник" и кафето като източник на щастиеЗа преодоляването на негативните емоции в началото на годината, „Лаваца“ заедно с Роберто Д‘Инкау, главен коуч на италианската HR консултантска фирма Lang&Partners, предлагат 10 съвета за малки ежедневни жестове, които да възвърнат положителното ни настроение.

подробно...


Красавицата Бар Рафаели роди третата си рожба


Красавицата Бар Рафаели роди третата си рожбаБар Рафаели стана майка за трети път. Моделът публикува в Инстаграм снимка след събитието с надслов: "Ето така изглежда истинският блясък. Трето бебе за 3 години и половина. Семейството е всичко. Животът е прекрасен!"

подробно...


"Lavazza" с ново партньорство на Формула 1 през 2020


"Lavazza" с ново партньорство на Формула 1 през 2020„Лаваца“ обяви новото си партньорство с отбора ROKiT Williams Racing като официален партньор за сезон 2020 на FIA Световния шампионат на Формула 1. „Развълнувани сме да продължим да подкрепяме младия ни посланик и талант Николас Латифи в новия му Формула 1 отбор – ROKiT Williams Racing. Чрез тези важни партньорства, изградени от нашата стратегия за интернационализация, Lavazza е в състояние да развие своята марка и да разпространи италианската култура на кафе в целия свят.“, коментира Серхио Краверо – главен маркетинг директор на Lavazza Group.

подробно...


Лора Асенова на конкурса "Мис Вселена" в творение на Стоян Радичев


Лора Асенова на конкурса "Мис Вселена" в творение на Стоян Радичев25-годишната Лора Асенова, която родом е от Бяла Слатина, представи страната ни на международния конкурс за красота "Мис Вселена".

подробно...


Sofia Wedding Expo 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 Януари


Sofia Wedding Expo 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 ЯнуариНа прага на ново десетилетие, на 18-ти и 19-ти януари, най-голямото сватбено изложение в страната SOFIA WEDDING EXPO, ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

подробно...


Мисис България 2019 с участие на Milano Fashion Week


Мисис България 2019 с участие на Milano Fashion WeekНосителката на титлата Мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова ще краси подиума на най-престижния моден форум - Milano Fashion Week, в края на февруари т.г. Изненадващата покана дойде по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември м.г., съобщава ВИП Комюникейшън.

подробно...


Дизайнерът Дидо Георгиев избра Варна за представянето на най-новата си колекция модни шедьоври


Дизайнерът Дидо Георгиев избра Варна за представянето на най-новата си колекция модни шедьовриПопулярният дизайнер Дидо Георгиев избра морската ни столица за представянето на най – новата си колекция модни шедьоври. Това стана в шикозният клуб Vogue, по време на третото издание от поредицата Fashion Obsession, чийто организатор е Мира Матеева и екипа на модна агенция VIP Fashion Group.

подробно...


13 Януари - Руската Нова Година с концерт на Руслан Вега в София


13 Януари - Руската Нова Година с концерт на Руслан Вега в София13 - ти януари е датата с която стартира новия светски сезон с ударна гала - Руската Нова година 2020 стар стил. Домакин на светското събитие е комфортния и модерен Sasa fashion food в Парадайс център. Любимецът на Русия Руслан Вега ( “Трава у дома”) идва в България, за да отпразнува Руската Нова Година 2020 заедно с българските си почитатели.

подробно...


Модни тенденции за дами със собствен стил


Модни тенденции за дами със собствен стилИма един особен вид жени, такива, които знаят какво искат, знаят как да го получат и когато става въпрос за тенденции, имат свои собствени разбирания за стил и модерно. Днес ще ви представим едни такива по-особени тенденции, които съответстват на този тип жена - бунтарката, готик жената.

подробно...


Страните с най-вкусни кулинарни предложения


Страните с най-вкусни кулинарни предложенияАко сте кулинарни любители и искате да разгледате някои наистина фантастични дестинации, foodpanda направи специален списък за вас! Добавянето на кулинарни дейности към вашия ваканционен маршрут е един от най-добрите начини да изпитате културата на мястото, в което сте. Да се храниш добре и да пътуваш, върви заедно ръка за ръка.

подробно...


10 съвета за дълготраен маникюр


10 съвета за дълготраен маникюрНоктите са огледало на жената. Всяка уважаваща себе си жена, поддържа ноктите в перфектно състояние, с внимание към всеки нокът. За почитателките на обикновения лак за нокти, а не гл-лаковете, има някои определни правила, които трябва да се спазват, за да имате неустоим маникюр.

подробно...


Maledetti Toscani изработват кожени изделия близо 200 години


Maledetti Toscani изработват кожени изделия близо 200 годиниТуристи от цял свят посещават Тоскана целогодишно заради първокласното вино и прекрасната храна, но регионът е известен и със занаятчийниците, които предлагат уникални изделия, изработени от майстори на сувенири, облекла, играчки до полуда. Регионът е и родно място на световния бранд за кожени обувки, дрехи и аксесоари Maledetti Toscani.

подробно...


Аксел Харди изненадва с мъжка линия плетива


Аксел Харди изненадва с мъжка линия плетиваИновативната дизайнерка Аксел Харди създаде лимитирана мъжка серия якета и пуловери за сезон есен-зима 2019/2020. Много от новите облекла са представени в идейната линия „За него и нея" с подобни аутфити, които дават възможност за споделяне на усмивки и настроение с любимия човек.

подробно...


Списание Сватба Зима 2019


Списание Сватба Зима 2019В новия си брой списание „Сватба“ демонстрира любовта си към студения сезон, залагайки на перфектен подбор сред най-добрите колекции на най-големите имена в бранша. Онези, които винаги улавят вашето настроение и чиито колекции хармонират по съвършен начин точно с този момент, в който вие се намирате.

подробно...


Топ коафьорът Георги Петков представя символи на мъжката красота и сила в своя луксозен календар за 2020-та


Топ коафьорът Георги Петков представя символи на мъжката красота и сила в своя луксозен календар за 2020-таМомчетата на 2020-та са тук. Още от януари обещава да бъде горещо (или поне на пръв поглед) и заслугите са на българския топ коафьор Георги Петков, който за осма поредна година представя своя ексклузивен луксозен календар с черно-бели фотографии на момчета за пример, които няма да ви оставят равнодушни.

подробно...


Академията за мода с бляскав ревю-спектакъл преди Коледа


Академията за мода с бляскав ревю-спектакъл преди КоледаПо време на единадесетото издание на годишните награди за най-стилните и успешни българи „БГ модна икона 2019" се състоя бяскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Непосредствено преди официалната церемония актуални колекции представиха български и чуждестранни модни къщи и носители на приза „Златна игла” през годините. Свои произведения показаха и талантливи млади дизайнери – студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”.

подробно...


Харизматичната Ивет Лалова стана БГ Модна Икона


Харизматичната Ивет Лалова стана БГ Модна ИконаУникалната ни лекоатлетка Ивет Лалова стана „БГ модна икона“, получавайки приза си лично от проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода. Традиционната годишна награда за най-стилни и успешни българи (в категория „Спорт“) бе присъдена както за нейните изключителни спринтьорски постижения, така и за безупречната й визуална култура, професионална репутация и ярък стил. При получаването на отличието Ивет Лалова изрази своята признателност към проф. Любомир Стойков, подчертавайки: „Благодаря на Академията за мода за тази награда! За мен е чест да я приема. Знам, че тя не е само за модна икона, но и за професионализъм. Надявам се, да ми донесе още повече късмет през идната година!“.

подробно...


"Despacito" – видеоклип на десетилетието според Youtube


"Despacito" – видеоклип на десетилетието според YoutubeВ навечерието на новата година YouTube публикува списък с 10-те най-популярни видеоклипа, публикувани в платформата през последното десетилетие.

подробно...


Преборете безсънието


Преборете безсъниетоУчени от Колежа на лекарите и хирурзите към Колумбийския университет откриха продуктите, които предизвикват безсъние, съобщи MedicalXpress.

подробно...


Избраха Мис Свят 2019


Избраха Мис Свят 2019Носителка на титлата "Мис Свят" е 23-годишната Тони-Ан Синг от Ямайка. Победителката грабва публиката освен с красота, но и с талант. Музикалното й изпълнение предизвика фурор.

подробно...


Тейлор предлага бижута от злато и диаманти в Парадайз Център София


Тейлор предлага бижута от злато и диаманти в Парадайз Център СофияТейлор Ви канят да откриете великолепието от автентични скъпоценни камъни в своя първи концептуален магазин в красивия град София, в Мол Парадайз Център, с елегантен и иновативен дизайн, една скъпоценна вселена, изработена от злато, диаманти и най-красивите скъпоценности. Бижутата, избрани да украсят витрината, ще Ви отнесат ведна скъпоценна вселена, заредена с емоции, женственост и чувственост.

подробно...


Wolf walley за независими дами


Wolf walley за независими дамиНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет.

подробно...


Институтът Pantone разкри Цвета на 2020 - Класическо синьо


Институтът Pantone разкри Цвета на 2020 - Класическо синьоЦветът на Pantone за 2020 току-що бе обявен, а това е Pantone 19-4502 Classic Blue! Класическото синьо символизира защита, стабилност, мир и увереност, както и насърчаване на дълбоко мислене, открито внимание и комуникация.

подробно...


Витамин D - не допускайте недостига му


Витамин D - не допускайте недостига муМайкъл Холик, професор в Медицински център на университета в Бостън, изброи основните симптоми на недостиг на витамин D в организма, съобщи сп. „Focus”.

подробно...


Уникалният и мистериозен Ставри Калинов на 75


Уникалният и мистериозен Ставри Калинов на 75Парадоксалният Ставри Калинов е сред най-атрактивните български ваятели и майстори на четката. Като един истински Хомо луденс (играещ човек), той не спира със своите изненади, хрумвания, провокации – художествени и каламбурно-словесни. Привидният абсурд на неговите твърдения, че цял живот се е вардил от училището, църквата и държавата, всъщност показва колко дълбоко в душата му е залегнал стремежът към свобода, творческа автономия и културна независимост. А всеизвестно е, че творческото непослушание е една от най-важните гаранции за създаването на автентично и стойностно изкуство.

подробно...


Бански костюми Maya Ilieva представиха на White Label World Expo в Лондон


Бански костюми Maya Ilieva представиха на White Label World Expo в ЛондонНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет.

подробно...


Ексклузивно ревю в луксозния бутик на DESIZO MONNI


Ексклузивно ревю в луксозния бутик на DESIZO MONNIНосителят на "Златна игла" за „Модна къща за годината“ – Desizo Monni, представи на живо новата си ексклузивна колекция “Club & Ceremony” в луксозния си бутик в Paradise Centre. В компанията на шоу звезди, известни изпълнители, видни бизнесмени и ВИП клиенти на марката се състоя частно ревю, което запозна присъстващите с най-новия етап от развитието на бранда.

подробно...


Андреа и Николета Лозанова празнуват рожден ден заедно


Андреа и Николета Лозанова празнуват рожден ден заедноПровокатовнате грации Николета Лозанова и Андреа отново показаха сексапил.

подробно...


За булките на зимата


За булките на зиматаКакви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новия брой на сп. Булка – вече на пазара! В него ще откриете вълнуващи модни предложения на български и чужди дизайнери, практични съвети за избора на рокля, аксесоари и бижута.

подробно...


Аксел Харди представя изцяло безшевна колекция с 0 % отпадък


Аксел Харди представя изцяло безшевна колекция с 0 % отпадъкНосителката на „Златна игла“ за модна иновация – дизайнерката Аксел Харди – ще представи колекция „Тя" (SHE) – замислена и създадена специално за ревю-спектакъла „БГ модна икона 2019“. Колекцията е посветена на модерната и харизматична в своята сила жена-икона в модата и други сфери от живота.

подробно...


Как да оцелеем при инфаркт ако сме сами


Как да оцелеем при инфаркт ако сме самиНай-разпространените симптоми, които могат да послужат като ранен предупредителен знак за инфакрт включват болка в гърдите, задух, сърцебиене, прекомерно изпотяване, гадене, умора и виене на свят.

подробно...


Мис България 2016 - Габриела Кирова блесна на шикозно ревю на дизайнерката Поля Кинова – Paloma Fashion


Мис България 2016 - Габриела Кирова  блесна на шикозно ревю на дизайнерката Поля Кинова – Paloma FashionМодният проект Fashion Obsession, стартирал през октомври в морската ни столица, представи на ценителите на модата и висшата естетика второто издание от поредицата. Организатор на модните събития е Мира Матеева и екипът на Vogue club, а лице на второто издание на Fashion Obsession бе ослепителната Мис България 2016 - Габриела Кирова.

подробно...


Marchesa представи колекция Пролет/Лято 2020 в Салерно


Marchesa представи колекция Пролет/Лято 2020 в СалерноДизайнерката на луксозния бранд - Marchesa - Джорджина Чапмън, представи колекция haute couture пролет/лято 2020 в “архитектурното морско бижу” с форма на мида на Заха Хадид в Салерно, последвана от гала вечер в конгресен център Ariston.

подробно...


Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон


Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в ЛондонНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет. Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, сред които марките за дамски облекла Рени Стил и Wolf Walley, дамско и мъжко бельо с марка Бижу, бански костюми от Maya Ilieva, ръчно рисувани шалове на художника Дилян Дочев - DiL, чорапи от Феникс 94, мъжки ризи от Буламмас, рокли с детски рисунки Dress to Impress и други.

подробно...


"Скучните" дрехи модерни тази зима


"Скучните" дрехи модерни тази зимаСъс смяната на всеки сезон въпросите, които си задаваме, са едни и същи: “Какво ще бъде модерно през идните месеци?”, “На кои цветове да заложим?”, “Дрехите от миналата година дали ще намерят своето място и тази?”... С настоятелното настъпване на зимата се налага да обърнем внимание на тенденциите за студените месеци и на това как ще успеем да ги вплетем в собствения си стил. Не забравяйте - модата ви стои добре тогава, когато е пречупена през вашата индивидуалност. Личният почерк е неизменна част от добрата визия.

подробно...


Академията за мода ще представи уникален ревю-спектакъл за `БГ Модна Икона`


Академията за мода ще представи уникален ревю-спектакъл за `БГ Модна Икона`Академията за мода организира уникален ревю-спектакъл по повод годишните награди за стил и елегантност „БГ модна икона". Престижното отличие ще бъде връчено на официална церемония в началото на месец декември. По традиция събитието включва представяне на актуални колекции на български и чуждестранни модни къщи.

подробно...


Мандарините - незаменими през зимния сезон


Мандарините - незаменими през зимния сезонРуски диетолози твърдят, че преяждането с мандарини по Коледа е вредно за здравето, въпреки че плодът е полезен за човека, пише Риа новости.

подробно...


Откриват първия в света Музей на грима


Откриват първия в света Музей на гримаСледващата пролет в Ню Йорк ще отвори врати музей, посветен на света на грима, съобщава Л‘Офишъл.

подробно...


Лунна диета 2020 - тридневна или 24-часова


Лунна диета 2020 - тридневна или 24-часоваЛунна диета – има различни теории за влиянието на Луната върху човека. Не рядко се правят изследвания, които потвърждават, че Луната влияе върху нашето поведение или на ритъма на съня. Но има и теория, че положението на Луната може да се отрази и на теглото. Затова е измислена и прочутата лунна диета.

подробно...


Претендентките за короната на Мис България 2019 в трескава подготовка в Банско


Претендентките за короната на Мис България 2019 в трескава подготовка в БанскоТази вечер, 21 ноември, ще бъде излучена победителката в тазгодишния конкурс за красота Мис България 2019. Една седмица преди коронясването претендентките за титлата прекараха в Банско.

подробно...


Второ издание на международния конкурс за млади модни дизайнери IDEAMODA


Второ издание на международния конкурс за млади модни дизайнери IDEAMODAПрез 2019 година Нов български университет в партньорство с Balkan Fashion Week организира и проведе за първи път в България международен конкурс за млади модни дизайнери „IDEAMODA“.

подробно...


Кооперативният модел със "стаж" над 100 години


Кооперативният модел със "стаж" над 100 години“В Националния съюз на трудово производителните кооперации членуват общо 212 кооперации, броят на техните членове е над 7 800, а 27 са специализираните кооперации на хора с увреждания. Фактите сочат, че именно Националният съюз на трудово-производителните кооперации (НС на ТПК) е най-големият работодател за хора с увреждания в България - над 50% от заетите”. Това са част от данните, които представи по повод 100-годишнината от учредяването на Съюза, Стилиян Баласопулов - председател на НС на ТПК и член на УС на Българска стопанска камара.

подробно...


Мис България 2019 с кауза за чиста Планета


Мис България 2019 с кауза за чиста ПланетаНай-красивият конкурс в България за пореден път ще опъне червения килим, за да бъде избрана Мис България 2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд, информират от ПРофайл.

подробно...


Мис България 2019 със звезден тандем водещи


Мис България 2019 със звезден тандем водещи„Мис България“ 2019 обещава да бъде звездно шоу, водено от най-популярният сценичен тандем в страната – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова, които ще блестят на сцената по време на гала вечерта.

подробно...


Стартира второто издание на международния конкурс за млади модни дизайнери на Нов български университет IDEAMODA


Стартира второто издание на международния конкурс за млади модни дизайнери на Нов български университет IDEAMODAОт 12 ноември тази година работата на талантливите творци ще бъде оценявана от впечатляващо жури от модни дизайнери, стилисти, журналисти и фотографи от България и чужбина.

подробно...


Диляна Матеева се вдъхнови от борбата за равноправие на жените


Диляна Матеева се вдъхнови от борбата за равноправие на женитеМладата дизайнерка Диляна Матеева представя новата колекция “Lady’s rules” („Женски правила“) за сезон есен-зима 2019-2020. Предложенията на Art.Look са вдъхновени от двете французойки Олимпия дьо Гуж* и Симон дьо Бовоар** – писателки и силни дами, борещи се за равноправието на жените.

подробно...


Вицепрезидентът Илияна Йотова откри "ТексТейлър експо 2019"


Вицепрезидентът Илияна Йотова откри "ТексТейлър експо 2019"„ТексТейлър експо“ е значимо събитие, защото показва технологични иновации, постиженията на български фирми за готово облекло, а също - на ученици и студенти, които са бъдещите дизайнери. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която откри второто издание на изложението за текстил и мода. То продължава от 7 до 9 ноември 2019 г. в Международен панаир Пловдив с участието на 75 фирми, организации, средни и висши училища от осем държави. Специален гост е дизайнерът Иван Донев, който вече има световно признание.

подробно...


Как да засилим имунитета през зимния сезон


Как да засилим имунитета през зимния сезонС идването на късната есен започнаха температурни промени, които се отразяват зле на имунитета, разкриха диетолози пред РИА Новости. Кои продукти биха помогнали да го подкрепят и защо киселото зеле е по-добро от цитрусовите плодове.

подробно...


"БГ Модна Икона 2019": Номинации на Академията за мода


"БГ Модна Икона 2019": Номинации на Академията за модаЗа единадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за стил и елегантност на Академията за мода – „БГ модна икона". По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2019 година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Професор Любомир Стойков бе награден със "Златен Век" - звезда


Професор Любомир Стойков бе награден със "Златен Век" - звездаНа специална церемония в столичната галерия „Средец“ министърът на културата Боил Банов награди известния културолог, изкуствовед и естет проф. д.н. Любомир Стойков. Отличието „Златен век“ – звезда, бе връчено за значимия му принос в развитието и популяризирането на българската култура и изкуство, и по повод 1 ноември – Ден на народните будители.

подробно...


Унисекс облекла за всички сезони и висша мода на изложението „ТексТейлър експо 2019“


Унисекс облекла за всички сезони и висша мода на изложението „ТексТейлър експо 2019“Авангардни тенденции в облеклата ще бъдат показани на модните ревюта в рамките на изложението „ТексТейлър експо 2019“, което ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив. То ще даде старт и на Конкурс за млади дизайнери, който ще популяризира нови таланти и авторски марки в областта на модата.

подробно...


Топ моделa Жаклина Братанова – лице на първото издание на нов моден проект в морската ни столица


Топ моделa Жаклина Братанова – лице на първото издание на нов моден проект в морската ни столицаУникален по рода си моден проект, създаден специално за ценителите на модата и висшата естетика, стартира в морската ни столица. Организатор на поредицата фешън събития е Мира Матеева и екипът на модна агенция – VIP Fashion Grouр,а идеята на формата - Fashion Obsession е всеки месец в шикозната обстановка на клуб Vogue да се представят най – новите творения на популярни български дизайнери с колекции Haute couture.

подробно...


Защо производителите трябва да посетят White Label World Expo?


Защо производителите трябва да посетят White Label World Expo?Световното изложение White Label World е водещо онлайн изложение за търговия на дребно, което го прави идеалната дестинация за производителите да представят своите продукти на бързо развиващия се пазар. Базиран в четири страни на три континента. Това наистина е глобално събитие, достигащо до наистина огромна аудитория.

подробно...


Българската Модна Асоциация в партньорство с БТПП


Българската Модна Асоциация в партньорство с БТППСъздадената през септември Българска Модна Асоциация дава силна заявка за активна дейност още с генезиса си: вече е планирала участие на редица събития у нас и в чужбина, с цел популяризиране на българската мода и подпомагане на фирмите от тази индустрия при навлизането им на чуждестранни пазари.

подробно...


Българката Белослава Хинова дефилира за Armani


Българката Белослава Хинова дефилира за ArmaniБългарката Белослава Хинова покори още един световен бранд, а именно Armani. Тя дефилира за марката в Милано.

подробно...


Бляскав спектакъл по време на Sofia Open Dance Festival


Бляскав спектакъл по време на Sofia Open Dance FestivalПроведе се петото издание на Sofia Open Dance Festival 2019, който събра двойки по състезателни и бални танци от 14 държави. Грандиозният спектакъл се състоя в хотел „Маринела“ в края на месец октомври, благодарение на подкрепата на MARS ARMOR и семейство Пламен и Гергана Ташкови. Водещи на събитието бяха Иван Динев–Устата и чаровната Гери Дончева, облечена в рокля на модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова.

подробно...


Певицата Тейлър Суифт обявена за изпълнител на десетилетието


Певицата Тейлър Суифт обявена за изпълнител на десетилетиетоТейлър Суифт ще получи награди на American Music Awards, включително и в престижната номинация за изпълнител на десетилетието, съобщава Variety.

подробно...


Актрисата Дженифър Лоурънс се омъжи


Актрисата Дженифър Лоурънс се омъжиХоливудската актриса Дженифър Лоурънс се омъжи. Избраникът й е собственикът на художествена галерия, Кук Марони, съобщава Пипъл.

подробно...


Шарън Стоун на 61 години с фотосесия за Allure


Шарън Стоун на 61 години с фотосесия за AllureШарън Стоун изглежда много добре в последната си фотосесия за списания Алюр (Аllure), пише сайта Холивуд лайф.

подробно...


Какво е устойчива мода?


Какво е устойчива мода?Българската Модна Асоциация в партньорство с Be Global Fashion Network стартира инициатива за популяризиране на принципите на устойчивата мода сред своите членове. Проектът продължи две седмици и по-долу можете да видите подробно ръководство за устойчива мода.

подробно...


Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion


Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal FashionНа 25 октомври, петък, се проведе 21-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2019.

подробно...


Българска Модна Асоциация с дебют на "ТексТейлър експо 2019"


Българска Модна Асоциация с дебют на "ТексТейлър експо 2019"Второто издание на „ТексТейлър експо 2019“ ще се проведе от 7 до 9 ноември в Пловдив. Създадената през миналия месец Българска Модна Асоциация вече е планирала участието си на редица събития в България и чужбина, с цел популяризиране на българската мода. Стартът е на „ТексТейлър експо 2019“, където асоциацията ще има собствен щанд.

подробно...


Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019


Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 9 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

подробно...


Замърсяването на въздуха кара мозъка да старее


Замърсяването на въздуха кара мозъка да старееНово проучване на изследователи от Университета в Уоруик, установи, че замърсяването на въздуха има пагубно въздействие върху човешката памет и дори може да накара човешкия мозък да остарее с цяло десетилетие.

подробно...


Сушените плодове по-полезни от пресните


Сушените плодове по-полезни от преснитеДиетологът Елена Соломатина нарече сушените плодове “концентрат”, защото те съдържат много повече витамини и други полезни елементи от пресните плодове. Но съдържанието на захар в тях е много по-високо. Затова те трябва да се консумират умерено.

подробно...


Бела Хадид обявена за най-красивата жена


Бела Хадид обявена за най-красивата женаПластичният хирург Джулиан Де Силва проведе проучване, което показа, че лицето на американския супермодел Бела Хадид е най-близо до „Златното сечение“, съобщава Сън.

подробно...


Работата в офис влошава здравето


Работата в офис влошава здраветоВ Научноизследователския институт по трудова медицина „Н.Ф. Измеров“ назоваха за руската РТ последиците от работата в офис върху здравето.

подробно...


Парад на шапките Есен 2019


Парад на шапките Есен 2019Истинска феерия от цветове, форми и много стил ще видят жителите и гостите на София на 19 Октомври, когато за шести пореден път дизайнерката Ирина Сардарева ще събере любителите на шапки. Шествието ще тръгне в 16.00 часа от паметника на Алеко Константинов на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”, ще премине през пл. „Света Неделя”, подлез между хотел „Балкан” и ЦУМ, за да стигне до крайната си точка - Музей за история на София.

подробно...


Кендъл Дженър е новото рекламно лице на Reserved


Кендъл Дженър е новото рекламно лице на ReservedТопмоделът Кендъл Дженър изпрати срази интернет пространството с най-новото си видео за полската марка дрехи Reserved.

подробно...


Мис България 2018 Теодора Мудева заминава за световния конкурс Мис Планет


Мис България 2018 Теодора Мудева заминава за световния конкурс Мис ПланетНай-красивата българка за2018 Теодора Мудева ще представи България на Световния финал Мис Планет от 16 до 21 октомври в Тбилиси, Грузия. Представителки от над 30 държави ще пристигнат в Грузинската столица. Програмата на конкурса е интересна и напрегната.

подробно...


Брилянтин подарява на дамите мода от световна величина


Брилянтин подарява на дамите мода от световна величина„Брилянтин” – представител на световния моден бранд Sherri Hill, ще покаже актуални творения на лейбъла по време на ревю-спектакъла на наградите „БГ модна икона 2019“. В желанието си винаги да удовлетвори нуждите от красота на съвременната елегантна дама, „Брилянтин“ предоставя възможност на всяка жена да се почувства специална с роклите на известната американска дизайнерка.

подробно...


История на парфюмите


История на парфюмитеКакво крие любопитната история на парфюмите през различните епохи – от древните египтяни до Бионсе и Шакира, от Клеопатра до Коко Шанел. Коя е световната столица на парфюма и какво да очакват посетителите на „Международният музей на парфюма“?

подробно...


LEGO търси най-добрата опция за рециклиране


LEGO търси най-добрата опция за рециклиранеДатският гигант Лего търси начин да рециклира огромните количества пластмасови блокчета и други строителни елементи от известните конструктори за деца, пише Ей Би Си.

подробно...


Възпитаник на НБУ с номинация за европейски Оскар


Възпитаник на НБУ с номинация за европейски ОскарФилм с участието на Мартина Апостолова, завършила „Актьорско майсторство и съвременни театрални форми“ в НБУ, е номиниран за европейски Оскар за 2019 година.

подробно...


Колекция 2020 на Sherri Hill e в Bridal Fashion – агент на марката за България


Колекция 2020 на Sherri Hill e в Bridal Fashion – агент на марката за БългарияЕдна от най-желаните световноизвестни марки, особено сред младите дами, певици и актриси – Sherri Hill представи изключително свежа пролетно-лятна колекция в Милано, броени дни след дефилето й на модната седмица в Ню Йорк.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи