Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »


Модна къща "Жени стил" представи колекция Есен/Зима 2016-2017 „Функционален шик”


Модна къща "Жени стил" представи колекция Есен/Зима 2016-2017 „Функционален шик”Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи колекция есен/зима 2016-2017 на тема: „Функционален шик”.

подробно...


Маникюрът – огледало на душата


Маникюрът – огледало на душатаМного често когато ходим на маникюр, не осъзнаваме, че изборът на форма и лак изважда наяве скритите дълбини на душата ни.

подробно...


Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа с новата колекция CRAFT CULTURE на CND


Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа  с новата колекция CRAFT CULTURE на CNDДокоснете се до суровата красотата на несъвършенствата, земните цветове и избелелите от времето материи, отразено в заобикалящата ни есенна природа, с новата колекция Craft Culture от CNDTM. Артистичността на ръчно изработените изделия вдъхновява една уникална палитра от цветове, които носят автентичност, топлина и релефност.

подробно...


Ексклузивни български колекции на SOFIA FASHION WEEK AW 2016


Ексклузивни български колекции на SOFIA FASHION WEEK AW 2016Втората вечер на Sofia Fashion Week 2016, организирана от EFE Event Management, Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt, представи дизайнери, модни къщи и марки от България. Вечерта започна с участниците от X фактор – Невена Пейкова и Стивън Ачикор с дуетната си песен „Да избягаме“. Модният спектакъл откриха лицата на Sofia Fashion Week AW 2016 Куини-Алис Николова и Богомил Христов.

подробно...


adidas Originals и Александър Уанг отпразнуваха лансирането на колаборацията им в Ню Йорк


adidas Originals и Александър Уанг отпразнуваха лансирането на колаборацията им в Ню Йоркadidas Originals и Александър Уанг отпразнуваха лансирането на колекцията adidas Originals by Alexander Wang в клуб Pier 94 в Ню Йорк.

подробно...


Бляскаво начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2016


Бляскаво начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2016С грандиозно откриване започна Sofia Fashion Week AW 2016, организирано от EFE Event Management, Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt. В първия ден от мащабния моден форум се изявиха световни марки и брандове с представителства в България и специални чуждестранни участници. Зала EFE на Hotel Marinela посрещна многобройните гости с изцяло нов атрактивен декор и стилен интериорен дизайн. На модния подиум бяха показани общо 11 колекции в това число дамска, мъжка, детска мода и аксесори. Гост-изпълнители на вечерта бяха Pavell & Venci Venc’ – носители на наградата за най-добрата група за 2015 на годишните музикални награди 359 Hip Hop Awards.

подробно...


Официалното МС на FTV идва за бляскаво афтър парти на SFW AW 2016


Официалното МС на FTV идва за бляскаво афтър парти на SFW AW 2016Ania J, която е официална певица/МС на Fashion TV и хост на повечето партита на модната медия, пристига в България за финалната вечер на най-големия моден фестивал в България – Sofia Fashion Week AW 2016. Anna Jasinska, както е истинското име на певицата, е неразделна част от партитата Fashion is My Religion на модния гигант в Ню Йорк, Милано, Лондон и др.

подробно...


Дни на българския фолклор в София


Дни на българския фолклор в София „Дни на българския фолклор в София“ ще се проведат от 22 до 25 септември на голямата поляна в Южния парк в София. Събитието започва в Деня на българската Независимост с мащабна кампания за раздаване на 13 000 знамена, изработени от голямото Роженско знаме с размери 26 х 300 м. и обща площ 7 800 кв.м. Раздаването ще започне в 8:30 ч. сутринта, когато всеки дошъл на място преди официалното откриване на събитието, ще може да отнесе със себе си частица от най-българския символ.

подробно...


"ФУНКЦИОНАЛЕН ШИК" - Колекция есен-зима 2016/2017 на модна къща "Жени стил"


"ФУНКЦИОНАЛЕН ШИК" - Колекция есен-зима 2016/2017 на модна къща "Жени стил"Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представя колекция есен/зима 2016-2017 на тема: „Функционален шик”.

подробно...


Мода от най-висока класа на SOFIA FASHION WEEK AW 2016


Мода от най-висока класа на SOFIA FASHION WEEK AW 2016Най-големият моден фестивал в България – Sofia Fashion Week AW 2016 – ще се състои от 12 до 16 септември в зала EFE на Hotel Marinela Sofia. Третото издание на мащабното модно събитие от най-висока класа ще протече в пет тематични вечери, в които ще бъдат представени общо 52 колекции и модни шоута на дизайнери, модни къщи и брандове от България и чужбина.

подробно...


Тоалети от Bridal Fashion на сватбата на годината


Тоалети от Bridal Fashion на сватбата на годинатаКрасивата венчавка на Полина и Николай Ташкови, продължила 3 дни се състоя на 04.09.2016 г в Лозенец. Гостите бяха впечатлени от уникалните организация на Royal wedding, топлото и незабравимо гостоприемство на домакините и страхотните изпълнители - групата “Джипси Кингс”, Валя Балканска, Владо Димов, Цеца Величкович.

подробно...


Мол Марково Тепе-Пловдив отваря врати през октомври


Мол Марково Тепе-Пловдив отваря врати през октомвриПопулярни чуждестранни и български марки ще бъдат представени в Мол Марково Тепе в град Пловдив, чието официално откриване предстои в края на месец октомври. Сред тях са Terranova, LC Waikiki, CCC, Tom Tailor, Guess, Liu Jo, Clarks, Geox, Carducci, Original Marines, Yves Rocher и много други. Освен с модни магазини, молът ще разполага и с голям детски център, фитнес зала, супермаркет, сладкарница и зона за бързо хранене. За пръв път в Пловдив ще отворят врати и ресторант от веригата „Victoria“, както и Kино Арена, чиято IMAX зала ще предложи на зрителите едно несравнимо киноизживяване.

подробно...


Dior отново избра Дженифър Лоурънс за рекламно лице на своите чанти


Dior отново избра Дженифър Лоурънс за рекламно лице на своите чантиАктрисата Дженифър Лоурънс продължава сътрудничеството с модната къща Dior, този път тя представи колекцията от чанти на есенно-зимния сезон 2016/2017 година.

подробно...


Благотворителна инициатива на момичетата - участнички в конкурса - Мис Варна 2016


Благотворителна инициатива на момичетата - участнички в конкурса - Мис Варна 2016За единадесета поредна година екипът на Агенция VIP Fashion Group организира благотворителна инициатива насочена към ДОМА за МЕДИКО - СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА лишени от родителска грижа във Виница. Част от подаръците приговиха самите участнички в конкурса - книжки, плюшени мечета, играчки, и много лакомства за малките палавници, а основните дарения са от партньорите на събитието.

подробно...


Претендентките за титлата Мис Варна 2016 в трескава подготовка за конкурса


Претендентките за титлата Мис Варна 2016 в трескава подготовка за конкурса18 – те красавици – претендентки за титлата – Мис Варна 2016 се готвят усилено повече от седмица за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 26.08 в клуб Екстраваганца.

подробно...


Колекция Есен/Зима 2016 на Styler


Колекция Есен/Зима 2016 на StylerЕдна от водещите модни марки за мъжка мода в България, STYLER, е подготвила една вълнуваща колекция със съвременна визия и класически елементи. Единодушно е мнението на екипа ни, че и този сезон STYLER следват модните тенденции, но запазват уникалния си почерк.

подробно...


Какво трябва да знаем за глутена в храните


Какво трябва да знаем за глутена в хранитеВсе по-често се говори за глутена в храните. Специалистите съветват всички, които са предразположени към глутенова ентеропатия да го изключат напълно от менюто си. Но какво всъщност представлявай той и кои са щетите, които може да нанесе на тялото и цялостното здравословно състояние на организма?

подробно...


Какво да пием това лято


Какво да пием това лятоРозето е една от най-предпочитаните напитки за лятото. Нейните вкусови свойства са безспорни и именно по тази причина находчиви сладкари от Лос Анджелис решиха да я включат към производството на шоколад.

подробно...


Първите модели от колаборацията на H&M с Kenzo са факт


Първите модели от колаборацията на H&M с Kenzo са фактДойде и дългоочакваният момент, който всички почитатели на популярния бранд H&M очакват - колекцията, разработена съвместно с дизайнерите от модния гигант Kenzo. Тази есен ще се насладим на една наистина екстравагантна и свежа колекция. Излязоха и првите три модела от колаборацията.

подробно...


Tommy Hilfiger представи Resort 2017


Tommy Hilfiger представи Resort 2017Известният бранд Tommy Hilfiger представи тези дни новата си колекция Resort 2017, въплъщаваща свободата и любовта.

подробно...


International Top Model of the World - състезание за модели


International Top Model of the World - състезание за моделиЕдно от най-грандиозните състезания за модели идва и в Румъния! 'International Top Model of the World' (Международен топ модел на света) е престижно международно състезание, в което модели (Мис и Мистър) от целия свят ще се състезават за титлата 'Най-добър международен модел в света'. Състезанието ще се състои от 22 до 31 Август, където модели от Румъния, САЩ, Индия, Армения, България, Украйна, Естония, Филипините, ЮАР, Намибия, Ангола, Бразилия, Етиопия, Нигерия, Великобритания, Пуерто Рико, Доминиканската република, Чехия и много други държави ще се състезават за престижната титла.

подробно...


Мис Варна 2016 - Кастингът


Мис Варна 2016 - Кастингът“МИС ВАРНА” е един от най-престижните конкурси за красота в България с над 18-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи морската столица на националния конкурс “Мис България”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

подробно...


ВИП булки с тоалети, представени от Bridal Fashion


ВИП булки с тоалети, представени от Bridal FashionАни Костнър, Габриела Палачи и Цветана Пиронкова са знаменитостите, казали “Да” на своите любими мъже през месец юли 2016 г.

подробно...


Ивана е рекламно лице на световния козметичен бранд AHAVA


Ивана е рекламно лице на световния козметичен бранд AHAVAИзпълнителката Ивана е лице на българската рекламна кампания на световния козметичен бранд AHAVA. Вдъхновена от уникалните природни богатства и лечебните свойства на водите на Мъртво море, компанията AHAVA създава Dead Sea Laboraotries, разположени на бреговете на соленото езеро. Повече от четвърт век екипът й разработва висококачествени козметични продукти от селектирани съставки на основата на минерали от Мъртво море. AHAVA е единствената козметична компания в света, която е лицензирана да добива калта от Мъртво море.

подробно...


Йордан Йовчев подкрепя кампанията на KWIAT за профилактика на детското зрение


Йордан Йовчев подкрепя кампанията на KWIAT за профилактика на детското зрениеОлимпийският медалист и четирикратен световен шампион Йордан Йовчев заедно с децата, които тренират спортна гимнастика и представят България на мащабни международни състезания, заснеха фотосесия в подкрепа на кампанията на KWIAT за профилактика на детското зрение. Пред фотообектива талантливите деца смениха различни модели очила и демонстрираха част от своите умения, с които са завоювали отличия от международни турнири и много златни медали.

подробно...


Марина Кискинова засне лятна фотосесия


Марина Кискинова засне лятна фотосесияТалантливата певица и актриса Марина Кискинова засне лятна фотосесия в спортно-елегантен стил. Снимките са цветни и слънчеви, на фона на атрактивни графити. За фотосесията певицата позира пред обектива на фотографа Василена Василева с няколко различни аутфита. Част от тях са от последната колекция на световноизвестния бранд Just Cavalli.

подробно...


Манията плажни плитки - хит за лятото


Манията плажни плитки - хит за лятотоЛетният сезон е в разгара си. Морските вълни носят прохлада и свежест, слънцето ни действа магически и дарява кожата ни с приятен загар, леко екзотичен и различен. Освен с изкусителен тен, на плажа искаме да впечатлим и с атрактивна визия – не само в облеклото си, а и в прическата. От салон „Магама“ препоръчват да се гмурнете в морето от плажни плитки и да изберете именно тях за ваша лятна визия.

подробно...


Трибагреникът на Рожен 2016 ще се превърне в хиляди знамена


Трибагреникът на Рожен 2016 ще се превърне в хиляди знаменаВнушителният български трикольор – символ на обединение и родолюбие, който красеше роженските поляни специално за Събора на народното творчество и животновъдство „Рожен-2016“, ще бъде превърнат в хиляди по-малки знамена. От огромния трибагреник с обща площ 7 800 кв. м., ще бъдат изработени над 13 000 знамена. Те ще се раздават за Деня на независимостта на 22 септември.

подробно...


Над 5000 фолклорни изпълнители ще се представят на Роженския събор


Над 5000 фолклорни изпълнители ще се представят на Роженския съборНад 5000 фолклорни изпълнители от цяла България ще се представят от 15 до 17 юли 2016 г. на Събора на народното творчество и животновъдство „Рожен“. Събитието се запазва като най-притегателният и най-мащабният фолклорен форум у нас – народен и национален в истинския смисъл на думата.

подробно...


Badgley&Mischka представи колекция 2017 в Бирмингам


Badgley&Mischka представи колекция 2017 в БирмингамЕдни от най-добрите майстори на булчинските и официални рокли в Холивуд представиха най-новата си колекция 2017 в Бирмингам. Марк Бадгли и Джеймс Мишка са едни от най-предпочитаните дизайнери в САЩ.

подробно...


Стартира "Ерген на годината" 2015


Стартира "Ерген на годината" 2015Отново стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА, а от 2015г. бяха въведени нови правила при избора на най-желаните мъже в България. В рамките на два месеца, родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените, които са разпределени в четири категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Над 80 са актуалните български мъже, които ще се състезават в престижната надпревара. Информация и снимки на всички номинирани ще бъдат публикувани на официалната страница на конкурса www.ergennagodinata.bg. Всеки, който посети сайта може да избере своя личен фаворит в ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015.

подробно...


Експертна грижа за косата и кожата през лятото


Експертна грижа за косата и кожата през лятотоНа 06 юли 2016 г. в Пресклуб БТА се състоя пресконференция, посветена на темата за експертната грижа за косата и кожата през лятото. Пресконференцията, организирана от SELENA ES, включваше официално представяне на компанията и професионална демонстрация със специалното участие на актрисата Елен Колева и на певицата и актриса Марина Кискинова.

подробно...


Дамски обувки от Interest.bg - изберете качеството


Дамски обувки от Interest.bg - изберете качеството На витрината на Онлайн магазин interest.bg може да се види голямо разнообразие от дамски модели обувки в широка гама от цветове и естествени материали. Продуктите са насочени предимно към деловата и стилна жена, която цени качеството, визията и комфорта. Дизайнът е подходящ за напрегнатото работно ежедневие, официални поводи и свободното време. За по-млдите, магазинът разполага и с младежки модели, които са съобразени със съвременните модни тенденции.

подробно...


adidas StellaSport представя колекция Есен-Зима 2016 - вдъхновена от колежанските отбори


adidas StellaSport представя колекция Есен-Зима 2016 - вдъхновена от колежанските отбориadidas StellaSport се включва в играта с колекция Есен/Зима 2016, вдъхновена от страстта, енергията и духа на колежанските спортове. Извънредно големи надписи, ярки цветове и графични принтове стимулират сетивата, докато дръзките момичетата по света обединяват споделената си енергия. Улавяйки взривоопасните въздушни скокове, сръчните завъртания и преобръщания, кампанията приветства уверената и дръзка природа на StellaSport. За всички момичета, които живеят по собствените си правила. Давайте, дръзки момичета!

подробно...


Сватбената рокля на Джена


Сватбената рокля на ДженаНа 3 юли, на връх рождения си ден една от най-успелите и обичани поп фолк изпълнителки - Джена ще каже заветното „да” на своя любим – Атанас Стоев. Най-важното и любопитно нещо на всяка сватба разбира се е роклята на булката. Звездата ще бъде облечена в оригинален тоалет, специално изработен за нея от най-успешния български дизайнер – София Борисова.

подробно...


Национален събор на народното творчество и животновъдството "РОЖЕН"


Национален събор на народното творчество и животновъдството "РОЖЕН"На 30 юни в Пресклуб БТА се състоя пресконференция по повод „Рожен” 2016. Магията Рожен отново ще завладее Родопа планина и ще обедини цяла България от 15 до 17 юли!

подробно...


Грандиозен моден спектакъл на Фестивала на модата и красотата Варна 2016


Грандиозен моден спектакъл на Фестивала на модата и красотата Варна 2016Нестандартност и класа, блясък и стил – това са най – точните определения за топ събитието на сезона - ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВАРНА 2016. Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на деветото издание на модния форум, който се проведе на 23 и 24 юни в Морската ни столица.

подробно...


Мариела Гемишева представи колекция в Австрия


Мариела Гемишева представи колекция в АвстрияКонцептуалната дизайнерка Мариела Гемишева, носител на Златна игла на Академията за мода, представи специално селектирана модна колекция „7” 2016 за престижния мeждународен моден форум “Assembly 2016” в Грац, Австрия. Колекцията включва 7 уникални силуета, представляващи скулптурни композиции от деконструктивни конструкции в ахтоматични цветове с форми, използващи богатия потенциал на различни структури коприна.

подробно...


Нейно величество булчинската рокля, представена от Мадлен Иванова на корицата на новия брой на СВАТБА


Нейно величество булчинската рокля, представена от Мадлен Иванова на корицата на новия брой на СВАТБАМоделът Мадленa Иванова сияе в приказна булчинска рокля на Justin Alexander от BRIDAL HOUSE на корицата на най-добрия сватбен гид – списание СВАТБА. Красавицата изглежда неотразимо в един от най-запомнящите се модели от новата колекция на марката. Бижутата и аксесоарите са отново на BRIDAL HOUSE, а фотографията е дело на VPhotography - Valkanov&Presolski.

подробно...


Хиляди аплодираха Николина Чакърдъкова на финала на Ирин Пирин - Съборът на Югозапада


Хиляди аплодираха Николина Чакърдъкова на финала на Ирин Пирин - Съборът на ЮгозападаХиляди почитатели на българския фолклор и традиции аплодираха Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл на финалния концерт на Ирин Пирин – Съборът на Югозапада в неделя, 19 юни. Спектакълът на изпълнителите продължи над 4 часа и екзалтира многолюдната публика, събрала се на разложките поляни. Първото издание на Събора завърши с кръшни хора, настроение и невероятен заряд от емоции, които дадоха чудесно начало на лятото.

подробно...


Продадоха рокля на София Борисова за 11 000 Евро на благотворителен търг в Лондон


Продадоха рокля на София Борисова за 11 000 Евро на благотворителен търг в ЛондонБлаготворителен търг, организиран от бизнесдамата д-р Ружа Игнатова като част от програмата на специална гала вечеря, събра над 70 000 евро за образователни цели. Събитието се проведе на 10 юни 2016 г. в един от най-популярните частни клубове в Лондон - One Marylebone. На вечерята присъстваха само най-изявените лидери на OneCoin, компанията на д-р Игнатова, както и самата тя.

подробно...


Golden Fashion Party


Golden Fashion PartyАкадемията за мода откри летния сезон с бляскаво модно парти и ревю-спектакъл, в който участваха едни от най-добрите български модни дизайнери. Тематичното събитие Златно модно парти (Golden Fashion Party) се състоя на 15 юни 2016 г. във Витоша Парк Хотел, а специални гости и участници бяха осемнадесет носители на приза Златна игла на Академията за мода през годините. За първи път на едно място се събраха, за да представят свои произведения толкова много изтъкнати и високо оценени модни творци! Сред тях бяха част от диктаторите на българския моден дизайн, както и едни от най-талантливите млади дизайнери в момента.

подробно...


Експлозия от стил, красота и елегантност


Експлозия от стил, красота и елегантност

Академията за мода откри летния сезон с бляскаво модно парти и ревю-спектакъл, в който участваха едни от най-добрите български модни дизайнери.

Тематичното събитие Златно модно парти (Golden Fashion Party) се състоя на 15 юни 2016 г. във Витоша Парк Хотел, а специални гости и участници бяха осемнадесет носители на приза Златна игла на Академията за мода през годините. За първи път на едно място се събраха, за да представят свои произведения толкова много изтъкнати и високо оценени модни творци! Сред тях бяха част от диктаторите на българския моден дизайн, както и едни от най-талантливите млади дизайнери в момента.

подробно...


Арт студио Калина представи изложбата „Цвят и настроение“


Арт студио Калина представи изложбата „Цвят и настроение“ Арт Студио Калина отвори врати с авторска изложба на българската художничка Калина Ханджиева – „Цвят и настроение“. Селекцията от уникални творби представи 32 платна маслена живопис и 28 рисунки създадени с креда. Цели две години Калина се подготвя за срещата с родната публика. Едната част от картините са в малък формат, тъй като първоначалната й идея била да реализира изложбата в чужбина. При създаването на арт студиото тя развихря въображението си, купува още по-големи формати и картините й стават още по-цветни. Всяка една от тях е повлияна от нейното моментно настроение. Част от тях са обекти от природата, които я вдъхновяват, други са в нейното въображение - реални образи в нереална обстановка. Калина обмисля, гледа в пространството и изобразява на платното своите чувства, а така се появяват нейните натюрморти, пейзажи и портрети събрани в експозицията „Цвят и настроение“.

подробно...


Колекция Fiesta by Pronovias Preview 2017 е в бутик Bridal Fahion


Колекция Fiesta by Pronovias Preview 2017 е в бутик Bridal FahionСупер елегантната колекция Fiesta Preview 2017 на най-големия производител на булчински и официални рокли в света Pronovias очаква своите почитатели в бутик Bridal Fashion – официален представител на марката за България.

подробно...


Украса с месали - традиционна Българска украса


Украса с месали - традиционна Българска украсаОбредният хляб е един от основните символи на българските празници. Дедите ни са почитали хляба като божество. Пред хляба лоши думи не се изричат. Намерен хляб се целува и се дава на животните. Към хляба се посяга с чисти ръце.

подробно...


Топмоделът Алекс Йорданова е на корицата на Сватбен каталог


Топмоделът Алекс Йорданова е на корицата на Сватбен каталогТопмоделът Алекс Йорданова е на корицата на летния брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – Сватбен каталог. Алекс блести в рокля от колекция 2016 на световната марка Demetrios, предлагана в България от сватбен салон Areti в София. Корицата и фотосесията на списанието са заснети с безспорен професионализъм от Костадин Кръстев-Коко, двукратен лауреат на приза Златна игла за моден фотограф на годината.

подробно...


GOLDEN FASHION PARTY


GOLDEN FASHION PARTY

Академията за мода с председател проф. д.н. Любомир Стойков организира Golden Fashion Party – голям ревю-спектакъл с участието на едни от най-добрите български модни дизайнери. Събитието ще се състои на 15 юни 2016 г. във Витоша Парк Хотел, а акцент в колекциите ще бъде официалната и сватбена мода.

подробно...


Девето издание на Фестивал на модата и красотата


Девето издание на Фестивал на модата и красотатаФестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Организатор на престижния форум е Модна Агенция VIP FASHION GROUP, а благодарение на перфектната организация на предходните издания за шеста поредна година Фестивалът бе избран от медиите за НАЙ-ДОБРОТО МОДНО СЪБИТИЕ в морската ни столица.

подробно...


100 000 посетители се очакват на събора Ирин Пирин


100 000 посетители се очакват на събора Ирин ПиринПървото издание на Ирин Пирин – Съборът на Югозапада ще се проведе на 17, 18 и 19 юни 2016 г. край Разлог. Събитието, представящо фолклора и традициите, вдъхновени от духа на Югозападна България, се организира от Фондация „Наследство в бъдещето“ в партньорство с Община Разлог. Съборът ще се състои на площ от 100 дка. и организаторите очакват над 100 000 посетители. Внушително българско знаме ще се развее в сърцето на Пирин като символ на обединение и родолюбие.

подробно...


Детска творителница и занаятчийски изложения на Ирин Пирин - Събора на Югозапада


Детска творителница и занаятчийски изложения на Ирин Пирин - Събора на ЮгозападаМного забавления, игри и уроци по родолюбие ще има за децата на Събора на Югозапада Ирин Пирин. Забавленията и познавателните занимания са организирани със специално внимание от основния организатор на събитието Фондация „Наследство в бъдещето“, чиято мисия е популяризирането и утвърждаването на българщината и приемствеността между поколенията. В дните на Събора (17,18 и 19 юни) на разложките поляни ще има Детска творителница. За малките посетители на събитието ще има пленер по рисуване, ще могат да сглобяват дървени пъзели, ще рисуват специални фигурки и гърненца.

подробно...


My Lady представи колекция 2017 в Милано


My Lady представи колекция 2017 в МиланоИзраелската модна марка за висша мода My Lady представи най-новата си колекция за следващата година на сватбеното изложение в Милано преди дни. Дизайнерът - ненадминатият майстор на корсетните конструкции - Хаим Бар е вдъхновен този път от американското кино през 30-те години. Колекцията е много шик, фина и изчистена с блясък по холивудски, съчетан с ултра модерен почерк.

подробно...


Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта


Всички булки говорят за... перфектната сватбена тортаРазрязването на сватбената торта е сладкият завършек на вашия незабравим сватбен ден. За да бъде наистина запомнящ се и ярък екипът на Торти Чочко ще сподели с вас някои малки тайни как да изберете сватбената торта, която ще спре дъха на всички ваши гости.

подробно...


Дипломно модно ревю "Fashion Forecast 2016"


Дипломно модно ревю "Fashion Forecast 2016"На 9 май в ДНК, НДК - Пространство за съвременен танц и пърформанс се проведе дипломно ревю на студенти от магистърска програма „Мода и бизнес стратегии” в НБУ. Младите дизайнери представиха пред многобройната публика своите реализирани дипломни проекти и демонстрираха по един категоричен начин усета си за красота, стил и мода.

подробно...


Принцесите на София Борисова – най-стилните абитуриентки


Принцесите на София Борисова – най-стилните абитуриенткиВсяка година десетки момичета доверяват своята визия за бала на най-успешната българска дизайнерка. Тази година, принцесите на София Борисова предизвикаха истински фурор в интернет и социалните мрежи. Потребителите въздишаха по красавиците и техните изящни тоалети, които подчертаваха деликатно женствеността им и придаваха аристокраничност на силуета.

подробно...


Булката на лятото - ефирна, секси & женствена


Булката на лятото - ефирна, секси & женственаЖенственост, каишки, шалове и пелерини издигат булката в култ това лято. Свежи аксесоари, бохемски шик, еротика, струяща от 20-те и 30-те, превземат образа и му вдъхват увереност и сексапил. Но най-хубавото през този сезон е, че всяка тенденция, която си помислите, е добре дошла.

подробно...


За булките на лятото


За булките на лятотоВ сезона на сватбите, новият брой на сп. БУЛКА (www.spisankebulka.com) представя свежи предложения за най-вълнуващия ден! Булката на лятото е изключително женствена и ефирна.

подробно...


Лейди България World 2016 - Илиана Динева представи екслузивни тоалети на Barcelona Bridal Week


Лейди България World 2016 - Илиана Динева представи екслузивни тоалети на Barcelona Bridal WeekИлиана Динева, която спечели титлата - Лейди България World 2016 бе поканена от собственика на холандската марка Modeca - Дик Ван Цутпфен да бъде лице на колекция 2017, презентирана на ежегодното изложение - Barcelona Bridal Week.

подробно...


Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов


Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан ДанаиловМарина Кискинова се дипломира в класа на проф. Стефан Данаилов „Актьорство за драматичен театър“. Преди броени дни на официална церемония, тя и колегите й получиха своите дипломи в НАТФИЗ. В емоционална среща със своя „мастер”, всеки от класа получи и подарък от него със специално лично послание.

подробно...


Абитуриентският тоалет на дъщерята на София Борисова - Доротея, предизвика фурор


Абитуриентският тоалет на дъщерята на София Борисова - Доротея, предизвика фурорПрез всичките 20 години на своята успешна кариера, София Борисова превърна стотици абитуриентки в принцеси. Тази година обаче, почитателите на топ дизайнерката очакваха с нескрит интерес тоалета, с който ще се появи нейната дъщеря на своя бал. Истински фурор предизвика дискусията около роклята на младата дама - Доротея. Пявиха се дори залагания в медиите за цвета на най-чакания абитуриентски тоалет.

подробно...


Консултантска къща "От игла до конец" с голяма награда от PR Приз 2016


Консултантска къща "От игла до конец" с голяма награда от PR Приз 2016Консултантска къща „От игла до конец" спечели Първо място в PR приз 2016 в категория "CSR проект – бизнес сектор" за проекта "Кампания за профилактика на детското зрение", реализиран за българската марка очила KWIAT. Кампанията получи голямата награда в най-оспорваната категория, в която се конкурираха десет проекта (от общо 69, разпределени в 12 категории), представени от водещи агенции и PR отдели на големи български и международни компании.

подробно...


Bridal Fashion с награда Best Brand Award за висша мода


Bridal Fashion с награда Best Brand Award за висша мода"Брайдал Фешън" ЕООД (www.bridalfashion.bg) е създадена в началото на 2007 година като основната й дейност е официално представителство за България на световноизвестните модни марки - производители на булчински, официални и абитуриентски рокли Pronovias, My Lady, Badgley&Mischka, Enzoani, Sherri Hill, ROCCCOBAROCCO.

подробно...


adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016


adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016От 12 май е налична по-обширна колекция, която продължава историята ‘Pink Beach’ за adidas Originals = Pharrell Williams Пролет/Лято 2016, гамата предлага цялостен летен гардероб за възрастни и деца и се отличава с илюстративни икони на Фарел Уилямс. Вдъхновена от сияещите вибрации на слънчевия остров, духът на колекцията съживява страстта към музиката на Фарел, като изкуство и мода се комбинират с духа на Originals.

подробно...


МАЙСКИ ДНИ НА МОДАТА – НБУ: Модно ревю и инсталация „Christian Dior – the new look“


МАЙСКИ ДНИ НА МОДАТА – НБУ: Модно ревю и инсталация „Christian Dior – the new look“През 2016г. Нов български университет празнува 25 години от своето създаване. В поредицата от събития, отбелязващи тази годишнина се включват студенти и преподаватели от бакалавърска програма „Мода“ и магистърска програма „Мода и бизнес стратегии“. От 5 май до 3 юни бъдещите модни дизайнери представят своите творчески разработки в поредица от събития, обединени под общото заглавие „Майски дни на модата“, НБУ.

подробно...


7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг


7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг Здравейте, любители на красотата. Ако и вие харесвате навсякъде около вас да е модерно, да е стилно и да има цветове и живот сигурно и домът ви не прави изключение нали?

подробно...


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2016


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2016Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Домакин на престижния форум е Хотел Интернационал Златни пясъци, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Изтокът е могъщо вдъхновение


Изтокът е могъщо вдъхновениеЖенственост, сексапил, динамика и лукс са опорните точки в естествената философия на дизайнерката Нели Колева. С перфектна конструкция и линия, с щипка артистичност, нейните дрехи превръщат всяка жена в индивидуалистка. Дизайнерката облича политическия и бизнес елит на България. Нели Колева твори вече 27 години и е носителка на множество награди и отличия за мода. Участвала е в престижни модни изложения в Париж и Амстердам. Нейни колекции са излъчвани по FTV - фешън канал. е

подробно...


Колекция Le Ciel 2017 на Pronovias в бутик Bridal Fashion през септември 2016


Колекция Le Ciel 2017 на Pronovias в бутик Bridal Fashion през септември 2016Pronovias закри Barcelona Bridal Week традиционно с ексклузивно ревю и гала в музея на изкуствата на Каталуния. Колекция 2017 Le Ciel бе представена от световноизвестните топмодели - Ирина Шейк, Роми Стрийд, Джак Джагасиак, Аня Воскресенска, Франциска Стегеман, Кристин Лилегрен и др.

подробно...


Шик в сезона на сватбите


Шик в сезона на сватбитеСкоро ще станем „Г-жа & Г-н“…
Шикозен класически стил за нейния и неговия найщастлив ден в живота … модел

подробно...


Нестандартни идеи за баловете в новия брой на Coiffure Beauty


Нестандартни идеи за баловете в новия брой на Coiffure BeautyТоплината и свежестта на месец май ни изпълва и ни кара да мечтаем, а какво по-хубаво да помечтаем за един нестандартен абитуриентски бал. Нека да разчупим традициите. В новия брой на Coiffure Beauty ви представя нещо нестандартно – последния хит в прическите, а именно плитките. Обичате да експериментирате от стрийтстайл плитки до шикозно засукан кок – и в двата случая идеално средство да разчупите визията са плитките, а изработката от професионалист няма да ви предаде. Консултант по темата е чаровната Мария Иванова – мастър треньор на Keune, която разказва за видовете плитки и какво можем да сътворим с тях. Всичко това ще намерите само в новия брой на Coiffure Beauty! В него ще откриете информация и за модерните и секси бради при господата.

подробно...


Топ дизайнерът София Борисова стана рекламно лице на UNICREDIT BULBANK


Топ дизайнерът София Борисова стана рекламно лице на UNICREDIT BULBANKНай-добрата българска дизайнерка - София Борисова - прие поканата на банка UniCredit Bulbank, съгласявайки се да стане тяхно рекламно лице.

подробно...


Футболистът и топмодел Даниел Георгиев в битката за Мистър България 2016


Футболистът и топмодел Даниел Георгиев в битката за Мистър България 2016За престижната титла Мистър България 2016 ще се бори топ моделът Даниел Георгиев, който стана популярен в Италия с работата си за марки като Dolce&Gabbana и Armani.

подробно...


Майски дни на модата в НБУ


Майски дни на модата в НБУПрез 2016г. Нов български университет става на 25 години. В поредицата от събития, отбелязващи тази годишнина се включват и студенти и преподаватели от Бакалавърска програма „Мода“.От 5 май до 3 юни бъдещите модни дизайнери ще представят своите творчески разработки в поредица от събития, обединени под общото заглавие „Майски дни на модата - НБУ“., Студентите по мода от НБУ, с помощта на своите преподаватели ще демонстрират по един категоричен начин усета си за красота, стил и мода пред софийската общественост и ще покажат, че обучението им е на високо професионално ниво. В дните на модата са включени 4 модни ревюта, 2 модни инсталации, моден пърформанс, изложба, семинари, презентация на професор от чужд университет, кинопрожекция, дискусии.

подробно...


Модната диктаторка Албена Александрова с ексклузивно шоу на Balkan Fashion Week 2016


Модната диктаторка Албена Александрова с ексклузивно шоу на Balkan Fashion Week 2016Гранддамата на българския моден бизнес - Албена Александрова, изважда тежката артилерия за предстоящия грандиозен форум - Балканска седмица на модата. Събитието ще се проведе от 11 до 14 май в Рейнбой плаза, съобщава ВИП Комюникейшън. ALBENA ALEXANDER FASHION GROUP, с главен стилист Албена Александрова, представят специално селектираните облекла на българските марки: Рошавата гарга и Zebra Woman.

подробно...


Колекция пролет/лято 2016 на STYLER


Колекция пролет/лято 2016 на STYLERБългарската марка за мъжка мода STYLER за поредна година е на гребена на вълната. Дизайнерите ни са единодушни, че това е една от най- силните колекции на марката, защото в нея са преплетени иновативни модели с класики, превърнали се в запазена марка на STYLER.

подробно...


Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com


Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.comНай-важният момент при покупката на дамска чанта безспорно е доколко ефектна ще бъде тя. Разбира се винаги се интересуваме от практичността и материала на изработка на самата чанта. Но няма да излъжем, ако кажем, че 90 процента от дамите гледат първо визията на чантата.

подробно...


Грешките на булките при избора на сватбена прическа


Грешките на булките при избора на сватбена прическаПрическата на булката – наистина това е важна част от подготовката на външния вид на младоженката. Интересното е, че е много по-лесно да се намери професионалист, който да сътвори желаната прическа отколкото самия избор на фризурата. Всяка дама преди да се спре на желаното оформление на косата и за празничния ден е прегледала многобройни статии, списания, съвети и се е допитала до мнението на близки и приятелки. Прекарала е дни и нощи в разглеждане на картинки в Интернет докато е намерила тази прическа, която да й хареса. Но дали това е достатъчно?

подробно...


Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016


Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016Момчета от София, Варна, Пловдив, Айтос, Плевен, Благоевград, Средец, Стара Загора, Монтана, Видин, Лом и Бургас ще мерят сили в красивата модна надпревара. Гала-спектакълът на конкурса е на 10 май в модерния хотел Маринела домакин на Sofia Fashion week

подробно...


Избраха претендентите за Мистър България 2016


Избраха претендентите за Мистър България 2016Петнадесет неустоими кандидати премериха сили за конкурса Мистър България – 2016 пред очите на многобройна публика и жури в ROYALPIANOCLUB - НДК. Кандидатите бяха подготвили представянето си безупречно и блеснаха с разнообразни таланти.

подробно...


STAR DUST с награда от Седмицата на модата в Русия


STAR DUST с награда от Седмицата на модата в РусияДизайнерката Евгения Борисова се завърна от Седмицата на модата в Русия - Estet Fashion Week 2016 с наградата за най-добър чуждестранен дизайнер. Нейният бранд STAR DUST бе отличен сред редица други марки, които взеха участие с дефилета по време на престижното модно събитие.

подробно...


Бутик BRIDAL HOUSE отпразнува своя първи рожден ден с изискано звездно парти


Бутик BRIDAL HOUSE отпразнува своя първи рожден ден с изискано звездно партиБутик BRIDAL HOUSE отпразнува своят първи рожден ден с изискано звездно парти – Fashion Show BIRTHDAY PARTY!
Собствениците Емилия Луканова и Янис Куркутиадис посрещнаха гостите в приказна атмосфера, която пренесе всички присъстващи в една невероятно романтична обстановка.

подробно...


Избират новия "Мистър България 2016"


Избират новия "Мистър България 2016"Гала-спектакълът на конкурса ''Мистър България 2016" пък ще бъде проведен на 10 май, информират от ПРофайл.

подробно...


Валентин Юдашкин представи колекция вечерни рокли


Валентин Юдашкин представи колекция вечерни роклиИзвестният руски моделиер Валентин Юдашкин представи в салоните на италианското посолство в Москва новата си колекция от вечерни рокли, направени от италиански платове.

подробно...


Google представя Дигитален гараж – безплатна онлайн платформа за обучения


Google представя Дигитален гараж – безплатна онлайн платформа за обученияGoogle обяви днес старта на програмата „Дигитален гараж“ за България, нова онлайн платформа, която предлага безплатни обучения за всеки, от ученици до предприемачи. Обученията, които засягат дигиталния маркетинг и развиване на бизнеса онлайн, са достъпни на digitalengarazh.withgoogle.com

подробно...


Топ дизайнерът София Борисова откри XXV Италиански Фестивал на красотата и прическата


Топ дизайнерът София Борисова откри XXV Италиански Фестивал на красотата и прическатаТоп дизайнерът- Sofia Borisova представи тоалети на международната си марка -Sofia Sposa Milano, на XXV италиански фестивал на красотата и прическата -Christian of Roma, който се проведе в панаирното градче в Пловдив. Дизайнерката гостува на престижния форум по покана на бизнес дамата Elena Cristiano.

подробно...


adidas представя колекцията Highlights (Акценти) за Пролет /Лято 2016


adidas представя колекцията Highlights (Акценти) за Пролет /Лято 2016Всеки сезон, adidas Highlights променя класически модели от най-отличителните и запомнящи се колекции на марката. Избраните артикули предлагат моментнa снимка на модели, настроения и иновации, които определят визията на сезона. Подбрана от линиите adidas Originals (лайфстайл) и Performance (водещи технологии в спортните артикули), Highlights предлага нов прочит на спортните и лайфстайл тенденции, зародили се сред разнообразните категории на марката.

подробно...


Списание СВАТБА Пролет 2016


Списание СВАТБА Пролет 2016Сватбите на сезон Пролет 2016, тенденциите в облеклото, украсата, макиажа; най-вълнуващото от подиума и най-новите предложения на професионалистите от сватбения бранш…

подробно...


Уникалният спектакъл на Нешка Робева отново на варненска сцена


Уникалният спектакъл на Нешка Робева отново на варненска сцена

Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ” отново ще бъдат на варненска сцена. През своите 10 години съществуване, формацията е дала на света 7 самостоятелни спектакъла, блестящ израз на съвременен поглед към българските и балкански традиционни музика, песни и танци. През 2002 година спектакълът „Два свята" става първото българско представление на Бродуей.

подробно...


София Борисова закри софийската седмица на модата


София Борисова закри софийската седмица на модатаНа 26 март се проведе финалната вечер на грандиозния моден форум – Sofia Fashion Week. По програма на нея бяха представени чуждестранните марки – Valentino, Ermanno Scervino, Nina Naustdal, Wolford, Sofia Sposa Milano Марката, Sofia Sposa Milano, собственост на топ дизайнера София Борисова, представи от котюр колекция от изискани, луксозни тоалети.

подробно...


Моделите Кайли и Кендъл Дженър представиха колекцията си за Пролет 2016


Моделите Кайли и Кендъл Дженър представиха колекцията си за Пролет 2016Този път те се появиха на собствено мероприятие – представянето на модната им колекция в Лос Анджелис – в любимото на тамошните звезди заведение Chateau Marmont.

подробно...


Традиции с модерна визия


Традиции с модерна визияТова е името на новата колекция на фирма “Мели-М”, която повечето потребители познават чрез най-големият български електронен магазин за национални облекла, традиционни накити и сувенири www.nosii.com.

подробно...


STYLER с нов фирмен магазин в Пловдив


STYLER с нов фирмен магазин в ПловдивБългарската марка за мъжка мода STYLER отвори втори фирмен магазин в град Пловдив. Магазинът се намира в самата фабрика на компанията на адрес ул. „Цар Симеон“ №58.

подробно...


Армани: Не на кожата с естествен косъм


Армани: Не на кожата с естествен косъмСветовноизвестната италианска модна къща Армани обяви, че повече няма да ползва кожа с естествен косъм в продукцията си. Армани ще премине към изпълнението на това решение, което включва всички видове кожа с косъм, в това число и заешката, от сезон есен-зима 2016.

подробно...


Българският модел Ивел Йорданов в топ 3 на световен конкурс в Анталия


Българският модел Ивел Йорданов в топ 3 на световен конкурс в АнталияМодното събитие се проведе в турския курорт Анталия, информират от ПРофайл. Нашето момче пребори жестока конкуренция от 50 участници от 20 държави. Освен това той грабна и специалната награда за най-добре изглеждащ модел в бански костюм.

подробно...


Топ дизайнерът София Борисова ще участва на SFW със своята международна марка - SOFIA SPOSA MILANO


Топ дизайнерът София Борисова ще участва на SFW със своята международна марка - SOFIA SPOSA MILANOSofia Sposa Milano е модна марка създадена преди 3 години от топ дизайнера на България - София Борисова. Тя се предлага в Европа и най-вече Италия,а отскоро и в САЩ. Тоалетите с марка Sofia Sposa Milano се изработват от изключително висок клас дизайнерски материи, с които работят големите асове в модата. Колекциите включват официални и булчински тоалети.

подробно...


Как да поддържаме кожата си сияйна и чиста


Как да поддържаме кожата си сияйна и чистаВсяка жена има навици за поддържане на външния си вид, без да предполага, че някои от тях вредят на кожата. Своите съвети по темата даде Кристи Кид, дерматолог от Бевърли Хилс, лицензиран естет за грижа за кожата, чиито клиентки са Кендъл и Кайли Дженър.

подробно...


Неонов грим - топ тенденция за Пролет/Лято 2016


Неонов грим - топ тенденция за Пролет/Лято 2016Неоновият грим се върна на мода с нови ярки предложения за пролетта.
Модните блогърки вече показаха различни предложения и палитри с доминиращи розови и жълти нюанси.

подробно...


Денимът вече и в интериорния дизайн


Денимът вече и в интериорния дизайнМодните редактори озаглавяват статиите си „Истинската деним революция”, но дънковото вече няма да се намира само в гардероба ви…защото вече може да е ...самият гардероб

подробно...


Светослав Колгачов: За творчеството и фантазията няма граници


Светослав Колгачов: За творчеството и фантазията няма границиСветослав Колгачов е от малцината български дизайнери, които са се доказали в европейски и световен мащаб. Стилът му е красив микс от изтънченост, романтичност и женственост. Произведенията му са пример за „ултимативност”, „изчистеност” и „софистицираност”. Сред клиентките му са такива звезди и знаменитости като Дани Миноуг, Антонела Клеричи, Каприс, Кейти Пайпър, Кимбърли Уолш, Софи Елис-Бекстър и др. , а от българските звезди – Мария Илиева – БГ модна икона за 2013 година.

подробно...


Топдизайнерът на Carducci Осман Узун идва за втори път на Sofia Fashion Week


Топдизайнерът на Carducci Осман Узун идва за втори път на Sofia Fashion WeekПо покана от българска страна на Виолета Донкова и Петя Димитрова модните диктатори на лидера M SUIT отправиха отново покана топдизайнера на Carducci да гостува и на второто престижно издание на Sofia Fashion Week 2016.

подробно...



Изберете страница:  « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи