Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »


Естетичните процедури при некомпетентен специалист водят до сериозни опасности за живота и здравето


Естетичните процедури при некомпетентен специалист водят до сериозни опасности за живота и здраветоРазвитието на медицината и технологиите постави естетичните разкрасителни процедури на високо ниво превръщайки ги само за няколко години в изключително ефективни и широко достъпни.

подробно...


Кога напълняват жените?


Кога напълняват жените?Обикновено се приема, че дамите много по-често се подлагат на диети, повече мислят за това как изглеждат и хвърлят завистливи погледи към тази или онази холивудска звезда, изваяна като богиня. Фактът е спорен, затова пък е сигурно, че жените имат доста повече периоди, в които природата им ги подлага на изпитанието да налеят форми.

подробно...


Бритни Спиърс пуска нов аромат


Бритни Спиърс пуска нов ароматБритни Спиърс пуска на пазара нов аромат, предназначен специално да дава самочувствие на дамите. Певицата представи парфюма „Fantasy in Bloom“, който е свежа комбинация от цветни аромати.

подробно...


Легенда за баба Марта и мартеницата


Легенда за баба Марта и мартеницатаБаба Марта е митичен персонаж в българския фолклор. В народните вярвания, представени в пословици и приказки, името ѝ е свързано с името на месец „март“. Три са месеците, които са персонифицирани в българските митични представи – януари, февруари и март. Януари и февруари са представени като братя с лют характер – Голям Сечко и Малък Сечко. Баба Марта се смята за тяхна сестра, която ту е усмихната и добронамерена, ту непредвидимо зла.

подробно...


Giorgio Armani диктува тенденции за Есен/Зима 2017-2018


Giorgio Armani диктува тенденции за Есен/Зима 2017-2018Кралят на италианската мода Джорджо Армани върна обратно на модния подиум смелата комбинация между пола и панталон. Той представи в Милано новата си колекция есен/зима 2017, залагайки на нестандартното, без да губи усета си за елегантност.

подробно...


Има ли предел на възрастта, в която можем да отслабнем


Има ли предел на възрастта, в която можем да отслабнемЧесто ме питат дали някой не е твърде възрастен, за да пази диета? Или пък трябва ли едно дете да се подлага на хранителен режим? Тоест, има ли предел на възрастта, при който можем да отслабнем трайно, но здравословно.

подробно...


Versace с призив да се борят за равноправие, свобода и надежда в колекция Есен/Зима 2017-2018


Versace с призив да се борят за равноправие, свобода и надежда в колекция Есен/Зима 2017-2018Италианската кралица на модата Донатела Версаче изпрати съобщение до всички жени по света с колекцията, която показа в Милано – да се борят за равноправие, свобода и надежда.

подробно...


Нови абитуриентски рокли от Bridal Fashion


 Нови абитуриентски рокли от Bridal FashionЕлегантност, класа, екстравагантност и дискретен блясък са характерни за колекции 2017 на Pronovias и Sherri Hill. Фини дантели с нежна, флорална бродерия са акцентите и при двата бранда, представени ексклузивно у нас от Bridal Fashion.

подробно...


Български тоалет на червения килим на Оскарите


Български тоалет на червения килим на ОскаритеПо време на 89-тите годишни филмови награди „Оскар“ българска следа пролича не само в отличията ("Сляпата Вайша" на българина Теодор Ушев бе номинирана за мечтаната статуетка в категорията за най-добър късометражен анимационен филм), но и в модата на червения килим в Долби тиътър в Лос Анжелис. Кайла Уебър – съпругата на холивудския актьор Винс Вон, избра да се появи на церемонията и гала-вечерта, облечена в рокля на българската дизайнерка Антоанета Балабанова.

подробно...


Тенисист номер 1 на България - Григор Димитров с участие в ревю на Dolce and Gabbana


Тенисист номер 1 на България - Григор Димитров с участие в ревю на Dolce and GabbanaГригор Димитров се изяви в представянето на нова колекция на Dolce&Gabbana в Италия. Той дори влезе в ролята на модел по време на заключителното шоу на популярната марка по време на Седмицата на модата в Милано.

подробно...


Италия ще раздава Модните награди на Зеления килим


Италия ще раздава Модните награди на Зеления килимЛуксозните италиански модни къщи вече ще се съревновават и за приза „най-зелена марка“. Италианската Национална камара за мода обединява сили с консултантската къща „Eco-Age“, за да даде начало на Green Carpet Fashion Awards или Модните награди на Зеления килим, които ще се провеждат ежегодно в култовата миланска опера „Ла Скала“.

подробно...


Юбилейна колекция на "Одета" за 2017 година


Юбилейна колекция на "Одета" за 2017 годинаВ навечерието на двадесет и седмата си годишнина модна къща „Одета „представя новата си колекция „ Феникс“.

подробно...


Бална рокля от Belnoir - символ на стил и качество


Бална рокля от Belnoir - символ на стил и качествоПредставяме ви поредната доза стилни и елегантни абитуриентски рокли, този път предоставена от Belnoir. Всяка тяхна колекция изобилства от цветове, материи и кройки.

подробно...


Емоционално и запомнящо се ревю на най-нова Haute couture колекция - “Emotion” 2018 на Романтика Фешън


Емоционално и запомнящо се ревю на най-нова Haute couture колекция - “Emotion” 2018 на Романтика ФешънАтрактивният певец Ивайло Колев даде начало на модното шоу. Истинска емоция предизвика певицата Нели Петкова, която за финал изпя песента на Уитни Хюстън „I have nothing”. По време на нея моделите дефилираха в романтичните сватбени рокли, а певицата обяви своята любима дизайнерка и приятелка София Борисова, която с излизането си на подиума вдигна на крака публиката и бе обсипана с множество букети.

подробно...


Gucci откриха седмицата на модата в Милано


Gucci откриха седмицата на модата в МиланоGucci направи силно представяне в Милано, на първия ден от дефилетата прет-а-порте за есен/зима 2017-2018 с фантастично шоу в ярки цветове и футуристична сценография.

подробно...


Рокли на Лейди Даяна на изложба


Рокли на Лейди Даяна на изложбаТоалети на принцеса Даяна (1961-1997), предизвикващи възторга на любителите на модата, са представени на изложба в двореца Кенсингтън - една от лондонските резиденции на английското кралско семейство.

подробно...


Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017


Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017Reebok представи тренировъчната обувка CrossFit Nano 7. Марката утвърждава статуса си на един от водещите брандове за производство на обувки сред CrossFit общността. Reebok продължава да развива гамата Nano, подобрявайки силуета и предоставяйки тренировъчна обувка без компромис, което я прави подходяща за всеки атлет.

подробно...


Колекция Есен/Зима 2017-2018 на Burberry вдъхновена от скулптури


Колекция Есен/Зима 2017-2018 на Burberry вдъхновена от скулптуриНеразделната връзка между контрастите, съчетанието между гладката повърхност и издълбаните с инструментите линии в скулпторите на знаменития художник Хенри Мур вдъхновиха последната колекция на "Бърбъри", която бе представена днес в Лондон.

подробно...


Колекция 2017 на Be Queen - бъди кралицата на бала


Колекция 2017 на Be Queen - бъди кралицата на балаBe Queen е място, на което всяка дама може да намери своята рокля и да се чувства като Кралица! Наближават и абитуриентските балове и стремежи да подберете най-красивите и удобни модели нарастват.

подробно...


Кой ще получи Златна Игла 2017


Кой ще получи Златна Игла 2017На 28 февруари 2017 година в Рамада София Хотел ще се проведе гала-вечер и ревю-спектакъл по случай церемонията за връчване на годишните модни награди „Златна игла 2017” на Академията за мода. Високият приз ще бъде връчен в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Модна иновация“, „Моден гримьор”, „Моден фотограф” и „Най-добър млад дизайнер”.

подробно...


Супермоделът Миранда Кер с колекция дънкови облекла


Супермоделът Миранда Кер с колекция дънкови облеклаМоделът Миранда Кер добави и професията дизайнер към своята биография. Тя обедини сили с Mother Denim, за да създаде колекцията си от дънкови облекла.

подробно...


Ненаситените мастни киселини - помощник при свалянето на килограми


Ненаситените мастни киселини - помощник при свалянето на килограмиКонсумацията на ненаситени мастни киселини може да забави процеса на стареене на тялото, особено при по-пълните хора.

подробно...


Бални рокли 2017 от Ателие Александра


Бални рокли 2017 от Ателие АлександраАтелие Александра впечатлява с възхитителните си модели на официални рокли. Тоалетите са стилни и с разнообразие в моделите и кройките.

подробно...


Превърнете чифт от старите си дънки в нещо модерно


Превърнете чифт от старите си дънки в нещо модерноЛятото наближава, а с това и помислите ни за обновяване на летния ни гардероб. Всяка дама има в гардероба си дрехи, които са излязли от мода или позабравени, които не носи. Днес ще ви покажем с няколко прости стъпки, можете да превърнете чифт от старите си дънки в модерни къси панталонки с омбре ефект. Просто, но и много актуално.

подробно...


Световно известен дизайнер избра XXL модела Ашли Греъм за най-новата си колекция


Световно известен дизайнер избра XXL модела Ашли Греъм за най-новата си колекцияДали диктатурата на слабите тела по модните подиуми отминава? Един от първите, които правят крачка в тази посока е Майкъл Корс – едно от големите имена в модата. За представянето на колекцията си есен-зима на Седмицата на модата в Ню Йорк дизайнерът нае XXL модела Ашли Греъм, която носи дрехи 54 размер. Тя се появи със сив плетен блузон върху черна рокля с цепка до коляното, подчертан с широк черен колан.

подробно...


За вас абитуриентки: Стоян Радичев представи колекция 2017


За вас абитуриентки: Стоян Радичев представи колекция 2017Един от най-добрите български дизайнери доказа за пореден път, защо творенията му са отличавани с множество награди. Стоян Радичев представи колекция 2017 от официални рокли.

подробно...


Да изгубиш сватбената си рокля - историята на една шотландка


Да изгубиш сватбената си рокля - историята на една шотландкаШотландка бе приятно изненадана, след като й върнаха изгубена в химическото чистене сватбена рокля.

подробно...


Как отбелязват Свети Валентин по света


Как отбелязват Свети Валентин по светаРомантичната традиция на Свети Валентин датира от няколко века и този ден се празнува от хора от цял свят с различни религии и култура.

подробно...


Актрисата Ема Уотсън с приз за Жена на годината


Актрисата Ема Уотсън с приз за Жена на годинатаКрасивата актриса Ема Уотсън беше отличена с наградата "Жена на годината" на сп. "Ел"заради хуманитарните си постижения.

подробно...


За вас абитуриентки: Стил Г представи моделите си за 2017 година


За вас абитуриентки: Стил Г представи моделите си за 2017 годинаБалната рокля - дълга, къса, разкроена или по тялото. Няма значение, важно е тя да стои добре на притежателката си и да излъчва увереност, стил и елегантност.

подробно...


Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин


Топ 5 нестандартни подаръци за Свети ВалентинНай-романтичният месец от годината настъпи, а с него и изчерпването ни на идеи как да изненадаме любимия човек. Докато някои залагат на традиционни формати за отпразнуването на празника на влюбените, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят.

подробно...


Абитуриентски костюми Carducci Колекция 2017


Абитуриентски костюми Carducci Колекция 2017Историята на Carducci на родния пазар започва преди 2 години, с премиерата си в търговската верига на M`SUIT - марка с утвърдени традиции у нас.

подробно...


TOMMY HILFIGER представя втората капсулна колекция TOMMYXGIGI


TOMMY HILFIGER представя втората капсулна колекция TOMMYXGIGITommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че американският супермодел Джиджи Хадид продължава да бъде световен посланик на дамските колекции на марката. След успеха на първата съвместна колекция TommyXGigi за есен 2016, представена по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, дизайнерът и супермоделът показаха втората капсулна колекция за пролет 2017. Тя включва спортни облекла, обувки и аксесоаalignри – часовници и слънчеви очила, и представя уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Томи Хилфигър класически американски стил.

подробно...


Абитуриентски рокли колекция 2017 от модна къща "Одета"


Абитуриентски рокли колекция 2017 от модна къща "Одета"Подготовката за балната вечер вероятно вече е в разгара си за всички семейства, които имат абитуриенти през 2017. Несъмнено за дамите един от най-важните аспекти е изборът на абитуриентска рокля, която да отразява посланието, което искат да излъчват - невинност, елегантност, женственост, дързост или скромност.

подробно...


Алесандра Амброзио на парти в София


Алесандра Амброзио на парти в СофияБразилскит топмодел Алесандра Амброзио бе засечена на рожден ден в София. Красавицата, която снима корици за Elle, Marie Claire и GQ, пристигна специално от Париж за партито на Димитър Иванов, новият собственик на прочутия столичен клуб - BIAD premium club.

подробно...


Зелен чай при проблеми с костния мозък


Зелен чай при проблеми с костния мозъкИзвестни са многото положителни въздействия от консумацията на зелен чай. Той понижава риска от сърдечно-съдови заболявания, рак и помага за намаляване на теглото. Американски учени и техни колеги от Германия са установили, че освен това, зеленият чай е полезен за хора с множествена миелома и амилоидоза - потенциално летални патологии на костния мозък.

подробно...


Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельо


Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельоСлед като миналата седмица потвърди, че готви колекция швейцарски часовници, американският дизайнер и режисьор Том Форд обяви и че работи върху колекцията си за мъжко бельо.

подробно...


Изборът на бална рокля - Сватбен салон Арети


Изборът на бална рокля - Сватбен салон АретиИзборът на абитуриентска рокля е много труден за младите госпожици. Това е първият официален тоалет, който ще облекат и всички искат той да е перфектен. От сватбен салон Арети са подготвили спиращи дъха тоалети, които биха задоволили претенциозния вкус на всяка зрелостничка.

подробно...


Певицата Селин Дион пуска линия аксесоари


Певицата Селин Дион пуска линия аксесоариЗа себе си тя казва, че е „жена, която обича модата“. За колекцията тя ще работи с Bugatti. „Тяхната страст към модата е както при мене“, изкоментира Дион.

подробно...


Специализирано изложение за абитуриенти в София


Специализирано изложение за абитуриенти в СофияНационален музей „Земята и хората“ става домакин на единственото по рода си специализирано изложение за абитуриенти. От 22 до 26 февруари най-известните български дизайнери и модни къщи ще се обединят около идеята да преобразят празника на хиляди млади хора.

подробно...


Креативният директор на Givenchy напуска поста си


Креативният директор на Givenchy напуска поста сиДосегашният творчески директор на Givenchy Рикардо Тиши обяви, че напуска френската компания след 12 години на поста.

подробно...


Французойка е новата Miss Universe


Французойка е новата Miss UniverseФранцузойката Ирис Митенер победи в конкурса за красота „Мис Вселена”, който завърши тази сутрин в Манила, програмиран така, че да съвпадне с неделния вечерен „прайм тайм” в САЩ.

подробно...


Българският Замък води в престижната международна класация "Най-добри световни дестинации"


Българският Замък води в престижната международна класация "Най-добри световни дестинации"Замъкът „Влюбен във вятъра” дава шанс за сериозно българско присъствие на световния туристически пазар. Атракционът е включен в две от категориите на онлайн класацията World Best Destinations /Най-добри световни дестинации/ и вече заема челна позиция в едната от тях.

подробно...


Изненадай любимия човек с музика и очила KWIAT


Изненадай любимия човек с музика и очила KWIATВиктор Юго казва: "Музиката дава израз на онова, за което не могат да бъдат открити думи, но не може и да остане премълчано". По традиция за най-романтичния празник в годината – Свети Валентин – KWIAT дават възможност на влюбените да изразят по артистичен начин своите чувства към половинката си и да я зарадват с красив подарък. Тази година можете да изненадате любимия човек с музика и очила.

подробно...


София Борисова участва в седмицата на модата в Рим ALTA ROMA


София Борисова участва в седмицата на модата в Рим ALTA ROMAЗа първи път в историята на българската мода, роден дизайнер представи своя колекция на един от най-престижните, световни, модни форуми - Haute couture fashion week – Alta Roma – в столицата на модата Рим. Това е събитие, в което участват само дизайнери от световна величина като Fendi, Gattinoni Renato Balestra, Rani Zakhem, Antonio Grimaldi, Greta Boldini, Roberta Cenci др. Любопитен е факта, че от Alta Roma са стартирали имена като Zuhair Murad и Elie Saab. Модните творци и техните произведения трябва да отговарят на редица задължителни условия. Част от критериите, за да бъде допуснат един дизайнер за участие са материите, с които работи. Те трябва да са от най-висок клас на изработка, произведени в световните фабрики за висша мода, с които творят най-добрите, доказали се дизайнери.

подробно...


adidas Originals представя колекцията EQT


adidas Originals представя колекцията EQTadidas Originals представя нова колекция вдъхновена от максимата, че оригинала не се опитва да е оригинален. С EQT, adidas Originals се освобождава от излишното, за да се върне към същината, премахва ненужното, за да бъде сигурен, че наличните елементи ще сътворят по-стойностен продукт.

подробно...


Второ издание на Luxury Weddings Expo през февруари


Второ издание на Luxury Weddings Expo през февруариНа 24, 25 и 26 февруари в Интер Експо Център София ще се състои второто издание на изложението Luxury Weddings Expo. То ще събере на едно място български и международни компании за събитиен мениджмънт и сватбени агенции, модни марки за облекла и аксесоари, декоратори и флористи, фотографи и видео оператори, коафьори и гримьори, туристически агенции и хотелски вериги. Всички специалисти ще представят на вниманието на младите двойки и бъдещи абитуриенти най-актуалните тенденции в организацията на техния предстоящ сватбен ден или абитуриентски бал.

подробно...


Абитуриентска колекция рокли 2017 на модна къща "Вълшебство"


Абитуриентска колекция рокли 2017 на модна къща "Вълшебство"Абитуриентските предложения на водещите дизайнери и модни къщи за сезон 2017 са вече факт. Модна къща "Вълшебство" представиха идеята си за перфектната бална рокля със своята колекция.

подробно...


Искате плосък корем - яжте тези 10 храни


Искате плосък корем - яжте тези 10 храниАко се борите с подуване на корема и лошо храносмилане, трябва да прочетете следващите редове. В тях водещият диетолог Касандра Барнс разкрива кои са най-добрите хранителни продукти, които могат да ви осигурят плосък корем и здрава хранителна система.

подробно...


Алберто Веделаго: "MAESTRO DI ELEGANZA"


Алберто Веделаго: "MAESTRO DI ELEGANZA"По време на пресконференция на 25 януари 2017 г. в Platinum Business Center се състоя първото официално представяне в България на италианския дизайнер и стилист Алберто Веделаго и на неговия бранд ACCADEMYA /„Академия“/. Събитието се проведе в ателието на модния творец, което той наскоро отвори в София. Алберто Веделаго лично представи своя нов и уникален метод за създаване на мъжка мода, като демонстрира на практика какво означава един качествено изработен костюм. Водещ на пресконференцията беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

подробно...


Ледените скулптури в Русе - нестандартно място за сватбена фотосесия


Ледените скулптури в Русе - нестандартно място за сватбена фотосесияМладоженци от Букурещ избраха ледената експозиция в Русе за своята сватбена фотосесия. Макар че в румънската столица има безброй красиви места, гостите от северната ни съседка са предпочели да се снимат до приказните ледени скулптури, изваяни в рамките на третото издание на международния фестивал „Русе айс фест”.

подробно...


Енджи Касабие с приз "Най-звездна сватба за 2016"


Енджи Касабие с приз "Най-звездна сватба за 2016"Диетоложката на звездите Енджи Касабие грабна приза за Най-звездна сватба на 2016 година. С над 2500 гласа менделсона на красивата ливанка с носителя на титлата "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн бе излъчен като най-бляскавия.

подробно...


Братът Хадид с кампания за Hugo Boss


Братът Хадид с кампания за Hugo BossСемейство Хадид увеличава приноса си за модната сцена с поредния свой член, който напредва на модния подиум. По-малкият брат на супермоделите Джиджи и Бела Хадид вече има свой договор за участие в модната кампания на Hugo Boss.

подробно...


Анджелина Джоли рекламира новия аромат на Guerlain


Анджелина Джоли рекламира новия аромат на GuerlainАнджелина Джоли става лице на френския производител за козметика и разкрасителни продукти "Герлен". Тя ще дари целия си хонорар за кампанията за благотворителност.

подробно...


Създавай модата с Espoka


Създавай модата с EspokaEspoka е лондонска марка обувки, създадена през далечната 2002 година, която си постави цел да предостави на всяка уважаваща себе си дама изискани артикули (обувки и чанти), с които да внесе доза елегантност и очарование дори в най-семплата си ежедневна визия. И колкото и гръмко да звучи – Espoka го постига лека-полека с помощта на очарователните си клиенти, които знаят, че стилът и модата са дълбоко свързани помежду си.

подробно...


Успешно приключи деветото сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017


Успешно приключи деветото сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017Успешно приключи най-голямото сватбено изложение в страната BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017, което се състоя в почивните дни 21 и 22 януари в елегантната „Бална зала” и зала „Средец“ на SOFIA HOTEL BALKAN. По информация на оρганизаторите ЕКСПОЛАЙН ООД – Анета Пени и Ирини Батзака – над 2500 човека са посетили изложението, сред които е имало предимно бъдещи младоженци, както и техните семейства. Всички те са имали изключителната възможност да получат в рамките на един уикенд обширна информация, касаеща организацията на сватбеното тържество.

подробно...


Стилът на Любен Дилов - Син: спонтанен, ироничен и концептуален


Стилът на Любен Дилов - Син: спонтанен, ироничен и концептуаленЛюбен Дилов - син е сред несъмнените модерни феномени на нашето време. Добре известен е в обществото и шоубизнеса - като издател и писател, сценарист и журналист, политик и имиджмейкър. Беше от най-интелигентните и нестандартни студенти, на които съм преподавал през 80-те във Факултета по журналистика и масова комуникация. Още тогава от устата му можеше да се чуе всичко друго, но не и баналности, тривиални неща и алабализми. Свежа мисъл, неспокоен ум, богат речник и удивително красноречие!

подробно...


Мелания с рокля на Ралф Лорън при встъпването в длъжност на Доналд Тръмп


Мелания с рокля на Ралф Лорън при встъпването в длъжност на Доналд ТръмпБъдещата първа дама Мелания Тръмп заложи на елегантен светлосин тоалет на „Ралф Лорън“ за церемонията по встъпването в длъжност на своя съпруг Доналд Тръмп.

подробно...


Избор от над 200 рокли и безплатни съвети за абитуриентския бал от бутик Bridal House


Избор от над 200 рокли и безплатни съвети за абитуриентския бал от бутик Bridal HouseВ последния уикенд на януари, за първи път във Варна, луксозният бутик на една от водещите фирми в страната за булчински, официални и бални облекла - Bridal House, ще отвори врати за абитуриентките от випуск 2017.

подробно...


Борим вирусите ако пием два литра вода на ден


Борим вирусите ако пием два литра вода на денПо данни на Националния център по заразни и паразитни болести, близо 1200 души на ден остават повалени от грип и остри респираторни заболявания у нас. Според статистиката най-застрашено е населението в активна работоспособна възраст между 30 и 64 години.

подробно...


adidas Originals представя кампанията и филма: Original is never finished


adidas Originals представя кампанията и филма: Original is never finishedadidas Originals представя кампанията “Original“с нов филм, Original is never finished, включващ визионери от света на музиката, скейтборда, спорта, модата и изкуството. Потвърждавайки представата, че оригиналът никога не е завършен, филмът се откроява с ремикс на култовата песен на Франк Синатра “My Way” с провокативен, новаторски подход към днешната култура на стриийт облекло. С актьорски състав от няколко поколения, включително: Snoop Dogg (Снуп Дог), Dev Hynes (Дев Хайнс), Stormzy (Стромзи), Mabel (Мабел), Kareem Abdul-Jabbar (Карийм Абдул-Джабар), Brandon Ingram (Брандън Инграм), Petra Collins (Петра Колинс), Gonz (Гонз), Lucas Puig (Лукас Пуиг) и други, adidas Originals интерпретира собствените си класики и сега се обръща към новото поколение творци, вдъхновявайки ги да предефинират значението на оригиналността.

подробно...


Нова функционалност при очилата от Kwiat


Нова функционалност при очилата от KwiatВ контраст със снежната белота на зимата, изобилието от цветове и шарки при моделите очила за 2017-та година е огромно! Те никога не са били толкова цветни, колкото са сега, въпреки че модата при очилата и най-вече цветовете, следват световните тенденции при дрехите. Каква е обаче българската следа в иновациите и дизайна при очилата?!

подробно...


Кейт Мидълтън с тоалет на български дизайнер


Кейт Мидълтън с тоалет на български дизайнерКейт Мидълтън - херцогинята на Кеймбридж, блесна отново с тоалет на български дизайнер. Моделиерът от английския бранд „Епонин” Петър Петров е от Велики Преслав. Той за втори път има честта да облече нейно кралско височество. Това се случва за по-малко от година.

подробно...


Ключови тенденции при цветовете и принтовете за Пролет 2017


Ключови тенденции при цветовете и принтовете за Пролет 2017Представяме ви, тенденциите, които ни впечатлиха от подните подиуми и които считаме, че могат да се приложат в забързаното ежедневие на всяка дама.

подробно...


Синди Крофърд все така сияйна и на 50 години


Синди Крофърд все така сияйна и на 50 годиниСъс своя външен вид 50-годишната Сидни Крофърд само предизвиква възхищение. Кралицата на модните подиуми изглежда най-малко с 10 години по-млада, макар че отдавна не дефилира по тях. Тя спокойно може да мине за по-голямата сестра на дъщеря си Кая Хърбър, отколкото за нейна майка.

подробно...


Насладете се на най-новата колекция официални рокли с марка ATELIER SPOSA


Насладете се на най-новата колекция официални рокли с марка ATELIER SPOSAATELIER SPOSA предлага елегантно решение за всеки Ваш повод – абитуриентски бал, сватба или тържество, което изисква да бъдете стилни, неотразими, но най-вече – себе си!

подробно...


Clinique представя лимитирана серия червила - Crayola


Clinique представя лимитирана серия червила - CrayolaЗа пролет 2017, козметичният гигант представи лимитирана серия червила Crayola. Да, нарекли са ги като пастелите. Освен по името, червилата имат и формата на пастели. Червилата се продават на комплекти палитри.

подробно...


С кои цветове да комбинираме цветът на 2017: Greenery


С кои цветове да комбинираме цветът на 2017: GreeneryВече представихме цветът на 2017: Greenery, избран от института Pantone. Зеленият нюанс е много приятен и лесен за съчетаване. Представяме ви селекцията от цветове, които Pantone селектираха за най-удачни съчетания.

подробно...


Забравете за крема за лице преди излизане през зимата


Забравете за крема за лице преди излизане през зиматарез зимата всяка кожа реагира остро на температурните колебания и изпитва силен стрес. Зачервяванията, бледно-синкавият цвят на лицето, червени „нишки“, неприятното усещане за сухота и стегнатост на кожата най-често възникват от неправилно третиране на лицето.

подробно...


Вивиан Уестууд с общо ревю за представянето на есенно-зимните си колекции


Вивиан Уестууд с общо ревю за представянето на есенно-зимните си колекцииМъже и жени ще се разхождат заедно по подиума по време на Седмицата на модата в Лондон. Или поне за ревюто на прочутата модна дизайнерка Вивиан Уестууд, която има намерение отново да отправи предизвикателство към традицията и да разруши статуковото в модните среди.

подробно...


Fashion.bg е един от новите членове на "Бизнес и иновационен клъстер Русе+"


Fashion.bg е един от новите членове на "Бизнес и иновационен клъстер Русе+"Нови четири фирми се включиха в създаденото в края на миналата година Сдружение „Бизнес и иновационен клъстер Русе+”. Новото попълнение се официализира на проведеното общо събрание под председателството на доц. Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе. С пълно болшинство бяха одобрени подадените четири заявления на водещи иновативни фирми в русенската икономика.

подробно...


Детоксикация през януари


Детоксикация през януариСлед прекараните празници с претрупани трапези, няма нищо по-хубаво от това да изчистим тялото си от вредните токсини, а защо не и да загубим част от натрупаните килограми. Как да се случи това?

подробно...


Зейн Малик в колаборация с Джузепе Заноти


Зейн Малик в колаборация с Джузепе Заноти23-годишният изпълнител Зейн Малик обяви колаборацията си с дизайнера Джузепе Заноти за създаването на първата си колекция мъжки обувки. В нея ще влязат два модела мъжки ботуши и два вида кецове. Един от моделите на Малик дори е кръстен "Зиджи" - комбинация от името му и това на любимата му Джиджи Хадид.

подробно...


Кендрик Ламар с нова колаборация с Reebok


Кендрик Ламар с нова колаборация с ReebokРапърът Кендрик Ламар ще използва партньорството си с марката за спортни стоки „Reebok“, за да създаде нов модел маратонки, който да носи послание за единство и равенство.

подробно...


Най-големият сайт за модели обяви Модел на 2016


Най-големият сайт за модели обяви Модел на 2016Само 20-годишна и след една много успешна година, Бела Хадид беше обявена за модел на 2016 според Models.com. Тя бе избрана от 250 специалисти в модната индустрия, сред тях са именити дизайнери, фотографи, стилисти и гримьори.

подробно...


Bridal House представиха невероятни модели за бал 2017


Bridal House представиха невероятни модели за бал 2017С настъпването на 2017, подготовката за бала започва да тече с пълна сила. Всяка абитуриентка мечтае да е принцесата на бала - с перфектната рокля и точните аксесоари. От Bridal House представиха своето виждане за иделаната рокля и впечатлиха с неверояти модели, изцяло съобразени с тенденциите за 2017 при официалната мода.

подробно...


Адам Ламбърт е най-стилният мъж според Be Global Fashion Network


Адам Ламбърт е най-стилният мъж според Be Global Fashion NetworkЧитателите на онлайн списанието на мъжка мода Be Global Fashion Network избраха най-стилният мъж на 2016 година. Победителят е Адам Ламбърт. Той е избран сред победителите от цялата година в различните категории. Българският тенисист Григор Димитров е четвъртият най-стилен мъж в света.

подробно...


FRIENDS HAIR & BEAUTY STUDIO празнуват трети рожден ден


FRIENDS HAIR & BEAUTY STUDIO празнуват трети рожден ден3 години красота. 3 години FRIENDS HAIR & BEAUTY STUDIO. С пищна заря, изпълнители от Русия,Сърбия и България изпяха ЧРД!

подробно...


Изложба на български шевици в София


Изложба на български шевици в СофияВ Националия исторически музей бе представено богатството на българските шевици в изложбата „Претвореното сътворено”. За пръв път посетителите могат да видят възстановка на т. нар. сокаено забраждане.

подробно...


Откриване на фирмен магазин на STYLER в Бургас


Откриване на фирмен магазин на STYLER  в БургасБългарската мъжка модна марка STYLER върви с малки крачки към върха. Стартирали дейността си още през далечната 1991, днес те предлагат своето облекло в градове от цяла България и в онлайн пространството.

подробно...


Топ моделът Джиджи Хадид с нетрадиционна фотосесия за Versace


Топ моделът Джиджи Хадид с нетрадиционна фотосесия за VersaceЕдин от най-търсените модели Джиджи Хадид подписа договор с „Версаче“. Тя се съгласи да се снима напълно гола.

подробно...


Цветът на 2017: Pantone 15-0343 Greenery


Цветът на 2017: Pantone 15-0343 GreeneryPantone 15-0343 Greenery – това е цветът на 2017 г., според Pantone Color Institute. Всяка година от 2000 г. насам, компанията избира цвят, който отразява духът на времето според съответната година, съобщава Artprice.

подробно...


Марина Кискинова с атрактивен ретро микс на концерта "Коледни звезди"


Марина Кискинова с атрактивен ретро микс на концерта "Коледни звезди"Певицата и актриса Марина Кискинова участва със специално подготвена песен на традиционния коледен галаконцерт на Искра Радева, който се излъчи по празниците. На сцената тя изпълни песента Candy man в микс с емблематичния хит на Елвис Пресли Jailhouse Rock. За изпълнението си Марина подготви и специална хореография от атрактивни танци заедно с Илияна Димитрова и Дорина Пунчева. Стайлингът на певицата за концерта бе издържан в стил pin up – ретро секси визия с коса на букли и черно-бяла рокля от две части – и пола до коляното на точки.

подробно...


Хиляди деца се включиха в кампанията на Kwiat за профилактика на детското зрение


Хиляди деца се включиха в кампанията на Kwiat за профилактика на детското зрениеХиляди деца в цялата страна преминаха безплатен скрининг на очите в рамките на Националната кампания за профилактика на детското зрение. Кампанията по инициатива на българската марка очила KWIAT се провежда за четвърта поредна година и през 2016-та се реализира с подкрепата на Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Български съюз на оптометристите и в партньорство с над 150 оптики и здравни центрове в България. Кампанията имаше за цел да популяризира необходимостта от редовна профилактика на детското зрение и да даде възможност в рамките на два месеца (септември и октомври 2016 г.) на деца и младежи на възраст от 6 до 18 г. да преминат безплатен скрининг на очите в оптики и здравни центрове в цялата страна.

подробно...


Актрисата Хелън Мирън подкрепя натуралната красота


Актрисата Хелън Мирън подкрепя натуралната красотаХелън Мирън се обяви открито за желанието на жените да се появяват в публичното пространство без да прикриват недостатъците си зад слоеве грим. 71-годишната актриса, която понастоящем е моден посланик на "Л'ореал Париж" дори започна да се появява на филмовите си премиери без употребата на капка грим, доказвайки, че красотата няма възраст.

подробно...


Зак Ефрон е новото рекламно лице на парфюм на Hugo Boss


Зак Ефрон е новото рекламно лице на парфюм на Hugo Boss29-годишният актьор Зак Ефрон беше обявен за следващия посланик на модната марка Hugo Boss и лице на кампанията за новия мъжки аромат на бранда

подробно...


Бизнесдами на годината блестят с тоалети от Bridal Fashion


Бизнесдами на годината блестят с тоалети от Bridal Fashion"Принцесата на мрамора" - Александра Терзиева блестеше в супер елегантна рокля от сатенирана коприна в цвят - "фуксия" на каталунския гигант Pronovias. Актуалното V- образно деколте и дискретната цепка в предната част придаваха шик и изтънченост.

подробно...


Зимната сватба – красотата на сезона в списание “Сватба”


Зимната сватба – красотата на сезона в списание “Сватба”В новия брой на списанието научете кои са най-новите тенденции в най-приказните творения на модата, а именно – сватбените рокли. Вижте какво показват най-големите имена в индустрията и се припознайте във вашата рокля. Вижте какво се случва в света на аксесоарите, грима и козметиката – всеки малък детайл, който извайва прелестната булка.

подробно...


4 причини, поради които да предпочетете дамските клинове


4 причини, поради които да предпочетете дамските клиновеКой би предположил, че нещо толкова семпло, каквото е дамските клинове, може да се превърне в неотменна част от ежедневието на почти всяка една дама? Дали това твърдение е преувеличено? Едва ли...

подробно...


Впечатляващ ревю-спектакъл на „БГ МОДНА ИКОНА 2016“


Впечатляващ ревю-спектакъл на „БГ МОДНА ИКОНА 2016“Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличи с приза "БГ модна икона 2016" Йоана Буковска-Давидова, Диляна Попова, Таня Скринска, Антон Хекимян и Любен Дилов-син. Официалната церемония по награждаването на най-стилните българи за 2016 година се състоя на 14 декември във Витоша Парк Хотел.

подробно...


Съвети за новогодишни визии от София Борисова


Съвети за новогодишни визии от София БорисоваС наближаването на новогодишните празници, еуфорията обзема повечето от нас. Къде ще празнуваме, какви подаръци да изберем и не на последно място с какъв тоалет да посрещнем новата 2017 година.

подробно...


Избраха Мис Свят 2016


Избраха Мис Свят 2016Представителката на Пуерто Рико Стефани дел Валие победи на конкурса за красота "Мис свят 2016", който завърши в неделя вечерта в околностите на столицата на САЩ в щата Мериленд.

подробно...


Мода за домашни любимци в София


Мода за домашни любимци в СофияЧикита Фешън Дог е другото име на модата за домашни любимци. За всеки сезон тук могат да се открият подходящи одежди - шлиферчета и дъждобрани за пролетните и есенни дъждове, плътни дрешки за ветровете. Топли, подплатени гащеризони и якета за студа през зимата. Летни потничета и рокли за дългите летни вечери. За събития, рождени дни или тематични партита може да се поръчат специални облекла: костюми, рокли.

подробно...


„Ивет фешън“ представиха календара си за 2017


„Ивет фешън“ представиха календара си за 2017 Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

подробно...


Академията за мода награди най-стилните българи


Академията за мода награди най-стилните българиАкадемията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличи с приза "БГ модна икона 2016" Йоана Буковска-Давидова, Диляна Попова, Таня Скринска, Антон Хекимян и Любен Дилов-син. Официалната церемония по награждаването на най-стилните българи за 2016 година се състоя на 14 декември във Витоша Парк Хотел.

подробно...


Роузи Хънтингтън-Уайтли със собствена линия спортни облекла


Роузи Хънтингтън-Уайтли със собствена линия спортни облеклаСупермоделът и бивш ангел на "Виктория сикрет" Роузи Хънтингтън-Уайтли обяви сътрудничеството си с Marks and Spencer за собствена линия фитнес облекла. Колекцията ще бъде пусната в продажба през януари, като това ще е добавка към бельото, което тя вече създава за модния бранд под надслов "Rosie For Autograph".

подробно...


Празнични храни за специалните вечери през Декември


Празнични храни за специалните вечери през ДекемвриВ тези дни всеки е в приповдигнато настроение, обикаля за подаръци, радва се на Коледната украса, прекарва хубави моменти със семейство и приятели, а това, което очакваме с нетърпение, е вкусната трапеза. foodpanda подбра кои са най- празничните ястия през декември.

подробно...


Блясъка на Sherri Hill в Сватбен център Брилянтин от януари 2017г.


Блясъка на Sherri Hill в Сватбен център Брилянтин от януари 2017г.Не е необходимо да се пътува до Америка за да имаш рокля на Sherri Hill, когато от януари нейните модели ще са налични в Сватбен Център Брилянтин - Бургас.

подробно...


Сватбен Каталог предоставя богатство и разнообразие от зимни сватбени рокли


Сватбен Каталог предоставя богатство и разнообразие от зимни сватбени роклиРокля от колекция 2017 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


La Sposa колекция 2017 - изборът на милиони жени по света


La Sposa колекция 2017 - изборът на милиони жени по светаС име, което внушава елегантност и красота, марката La Sposa е избор на милиони жени по света. La Sposa e основана през 1997 година и е част от Pronovias Fashion Group. През близо 20-те години, в които е на пазара единствената цел е създаването на перфектната рокля за всяка булка. Скоро след създаването на La Sposa, марката завладява испанския и европейски пазар, благодарение на стилните фотосесии и уникален дизайн на роклите. La Sposa се превръща в име с собствена индивидуалност, стил и качество.

подробно...



Изберете страница:  « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи