Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »


Рокля, феерия, красота и воала - рекорд


Рокля, феерия, красота и воала - рекордВ Лийдс, на пищна церемония по повод откриването на нов търговски център, беше представена най-дългата дизайнерска рокля в света. Творението е създадено от Хенри Холанд – млад британски дизайнер, който е прибавил хиляди кристали Сваровски, за да допълни ефекта от внушителните 15 метра височина и 480 квадратни метра широчина.

подробно...


За пръв път - първа дама два пъти на корица на "Вог"


За пръв път - първа дама два пъти на корица на "Вог"Разбира се това е неповторимо очарователната и стилна Мишел Обама. Тя украси априлския брой на модната библия, който можете да откриете на пазара от 26 март. Два месеца след идването и в Белия дом госпожа Обама се снима за списание „Вог“ за първи път.

подробно...


Марк Джейкъбс: Трябва да се чувствате удобно в собствената си кожа


Марк Джейкъбс: Трябва да се чувствате удобно в собствената си кожаВажно е жената не просто да изглежда добре, а да се чувства комфортно. Световно известният дизайнер Марк Джейкъбс ни съветва, за да го постигнем да не обръщаме внимание на мнението на околните, а да се доверяваме на собствения си усет.

подробно...


Пълнозърнестият хляб - ваш съюзник за по-добро здраве и фигура


Пълнозърнестият  хляб - ваш съюзник за по-добро здраве и  фигураКакто за всяко нещо и по темата дали въобще да се яде хляб или да бъде напълно изключен от менюто, има много защитници и на двете тези. Едни твърдят, че от хляба се пълнее и за да поддържаме добър външен вид не бива дори да си помисляме за него или дори да не припарваме до тестени изкушения.

подробно...


За младежки вид на кожата - СТУД


За младежки вид на кожата - СТУДВ САЩ са пощурели по използването на екстремно ниски температури, за да поддържат кожата си гладка и еластична. Едни си „палят“ лицата (в Китай), други пък предпочитат мраз за опъване на бръчките.

подробно...


Срещу мързел – ГОВОРЕЩИ ОБУВКИ


Срещу мързел – ГОВОРЕЩИ ОБУВКИИ така, навън се запролетява и вие имате огромно желание да влезете във форма. Нахъсани сте. Решили сте твърдо, че този сезон няма да се давате на мързела и ще спортувате редовно. И успявате! Ден, два, три, седмица... И с всеки следващ ден, мързелът си завоюва все повече победи – първо съкращавате тренировката на 40 минути, после на 30, на 10 и накрая на 0.

подробно...


За още по-сияен поглед - LED мигли


За още по-сияен поглед - LED миглиНовото предложение, което ще ви помогне да стенете още по-блестяща и красива идва от научните среди – изкуствени мигли със светодиоди. Пролет е! Грее слънце! Настроението е все по-приповдигнато. Е, ако вие още не се чувствате така внесете допълнително светлина в живота си със светещите мигли. Буквално ще грабвате окото на всеки срещнат и няма начин да останете незабелязана, дори да е тъмна нощ.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013


Модни тенденции Пролет-Лято 2013Със затоплянето на времето ни се иска да носим все по-малко дрехи, да показваме все по-изваяни фигури и да сме съвсем в крак със световните модни трендове.
Иска ни се и с вас да е така.
Ето защо сме ви подготвили списък на 20-те топ тенденции за сезон Пролет-Лято 2013:

подробно...


На 45 жените са най-самоуверени


На 45 жените са най-самоуверениСпоред ново проучване, 45 години е възрастта, на която представителките на нежния пол се чувстват най-уверени в начина по който изглеждат и по който се обличат.
Много известни дами като Джулия Робъртс, Никол Кидман и Карла Бруни например, са доказателство за това. На младини те са допускали доста модни гафове, докато днес са еталон за стил и елегантност.

подробно...


Пролет 2013 - ярка и наситена с нова колекция гримове


Пролет 2013 - ярка и  наситена с нова колекция гримовеФренската козметична компания NARS представи своята нова пролетна колекция гримове за 2013. Тя включва ярки и наситени цветове. Изборът на компанията е логичен, като се има предвид, че стилът на 90-те е тотален хит през този сезон. Козметичната им колекция се съчетава чудесно с дрехите в ярки цветове.

подробно...


Дизайнер и архитект създадоха 3D тоалет


Дизайнер и архитект създадоха 3D тоалетКралицата на бурлеската Дита фон Тийз облече 3D тоалет. Известната красавица, която обича бурлеската колкото и модата се появи с невероятна триизмерна рокля, с която погъделичка завистта в Лейди Гага. Тя представи рокля, създадена с помощта на най-новите технологии. Тоалетът е дело на дизайнера Михаел Шмид и на архитекта Франсинс Битонт.

подробно...


ВНИМАНИЕ мъже - 9 причини да носите костюм


ВНИМАНИЕ мъже - 9 причини да носите костюмКостюмът говори за авторитета, длъжността и статуса на човек в обществото. А също така му помага да дооформи своята идентичност и да добави класа към излъчването и стила си. Независимо дали го очаква корпоративен бизнес обяд или високорисково обществено начинание – костюмът се е превърнал в неразделна част от гардероба на всеки джентълмен.

Но не се бъркайте – носенето на костюм не е само за богатите и сериозните. Младите господа, които се грижат добре за външния си вид и които ги е грижа как изглеждат в очите на другите, често носят костюми по поръчка, които да подчертаят най-силните страни на тяхната индивидуалност и да усилят харизмата им.

подробно...


Защо Париж е световната столица на модата?


Защо Париж е световната столица на модата?Питали ли сте се, защо Париж се счита за световната столица на модата ? Има редица причини, повечето от които датират от ХVІІІ век, а някои и от по-рано. Въпреки отстъпването от позициите си по време на Втората световна война, след това Франция се завръща с пълна сила и държи лидерството в царството на модата и до днес.

Haute Couture (висшата мода) се появява през ХVІІІ век, но французите са гледали с възхищение на облеклото далеч преди това. Още през ХVІ век Ан Болейн става известна със своите тиари тип „френска качулка“ в доста провокативен стил, от които се показвали косите и.

подробно...



Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи