Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »


1 кутия цигари на ден = 25 минути по-малко сън на нощ


1 кутия цигари на ден = 25 минути по-малко сън на нощВсяка цигара отнема по 1,2 минути от съня - следователно хората, които изпушват по една кутия цигари на ден, спят средно с около 25 минути по-малко от тези, които не пушат.
Проучване на университета във Флорида показва, че близо 12% от мъжете и жените пушачи заспиват трудно вечер и се будят рано.

подробно...


Витамини A, C, E и B5 за красиви крака


Витамини A, C, E и B5 за красиви кракаЧетири основни проблема поставят красотата на краката под въпрос - усещане за тежест, отекли стъпала, задържане на течности и целулит.
За да избегнете тези неприятни симптоми, приемайте витамин А, C, E и B5.

подробно...


30-минутна интензивна тренировка за по-бързо отслабване


30-минутна интензивна тренировка за по-бързо отслабванеНов експеримент, проведен сред датчани, показва, че хората, които искат да отслабнат, трябва да залагат на кратките и интензивни, а не на продължителните и изтощителни тренировки.
Британският вестник "Телеграф" твърди, че е достатъчно да се тренира по 30 минути на ден, което ще доведе до 1/3 по-голяма загуба на телесно тегло в сравнение с едночасова или по-дълга тренировка.

подробно...


Ема Уотсън грабна приза "Британска красавица на десетилетието"


Ема Уотсън грабна приза "Британска красавица на десетилетието"Актрисата Ема Уотсън беше определена за "Британска красавица на десетилетието".
Уотсън израсна на големия екран в ролята на възхитителната всезнайка Хърмаяни Грейнджър в сагата "Хари Потър", като красотата и непрекъснато се развиваше, за да се превърне в удивителна млада жена.

подробно...


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Лилаво червило


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Лилаво червилоЕсента настъпи вече официално и е време да преминем в есенната цветова гама, а за този сезон доминират лилавите тонове, особено на устните.
Стилистите твърдят, че виолетовото, особено в ярките нюанси, ще бъде изключителни популярно и определено ще ви допадне, ако искате да подчертаете част от лицето си.

подробно...


10 причини защо не отслабвате


10 причини защо не отслабватеИскате да отслабнете и наистина смятате, че правите всичко правилно - храните се балансирано и тренирате редовно - но все пак не виждате желания резултат.
Ето 10 причини, поради които може да сте затруднени с избавянето от излишните килограми...

подробно...


Чипсът вреди сериозно на развитието на децата


Чипсът вреди сериозно на развитието на децатаЛекарите отдавна предупреждават за рисковете от прекаляването с чипса, но ново изследване разкри вреда от пържените картофени кръгчета върху психиката на малките деца.
Чипсът вреди на холестерола в кръвта и води до наднормено тегло. Също така има отрицателно въздействие върху сърдечно-съдовата система, а в ранна детска възраст води до проблеми в психическото развитие.

подробно...


Финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще се проведе в Бали


Финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще се проведе в БалиСтана ясно, че финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще бъде проведен в Бали (на 28 септември), вместо както първоначално беше планирано в столицата на Индонезия - Джакарта.
Организаторите обявиха, че ще понесат тежки финансови загуби в резултат на преместването на конкурса, но го правят в името на безопасността на участничките, заради редицата протести и заплахи срещу формата "Мис Свят", които бяха обхванали столицата.

подробно...


Колекция Есен-Зима 2013/2014 от Styler


Колекция Есен-Зима 2013/2014 от StylerДнес ще ви представим новата колекция за предстоящия студен сезон на българската марка за мъжка мода Styler, чието мото е "Елегантна мода за приятен начин на живот".
Новаторство и стил - това са според нас ключовите характеристики на моделите на Styler!
Не случайно компанията диктува модните тенденции при мъжката мода в България.

подробно...


Колекция Пролет-Лято 2014 на Simone Rocha


Колекция Пролет-Лято 2014 на Simone RochaИрландската дизайнерка Симоне Роча - дъщеря на дизайнера Джон Роча - представи своята колекция за топлия сезон на 2014 вчера (17 септември) в Лондон по време на Седмицата на модата.
Ключовите елементи в колекцията са дантела, бродерии, тюл и перли!

подробно...


Червените боровинки - природен еликсир за здраве и дълголетие


Червените боровинки - природен еликсир за здраве и дълголетиеЕкспертите са установили, че червените боровинки са еликсир за младост и дълголетие и освен това предпазват организма ни от болести през зимата.
Боровинките съдържат вещества и витамини, които забавят стареенето за дълго време.
Яденето им през зимата е идеален начин за поддържане на имунитета през студените месеци, които наближават.

подробно...


10 топ тенденции от модния подиум за Есен-Зима 2013/2014


10 топ тенденции от модния подиум за Есен-Зима 2013/2014По многото накапали жълти листа из алеите в парка, установихме, че есента се е прокраднала незабелязано край нас. А по сутрешните 13 градуса - че зимата я следва по петите.
Това е добра причина да помислим как да сме свежи, модерни и красиви и през предстоящия студен сезон.
Затова решихме да хвърлим поглед към модния подиум, където вече всички световни модни марки представиха колекциите си за сезон Есен-Зима 2013/2014, от които можем да почерпим вдъхновение как да направим визията си стилна, различна и атрактивна.

подробно...


10 храни, които се грижат отлично за оптималното функциониране на мозъка


10 храни, които се грижат отлично за оптималното функциониране на мозъкаЧестит първи учебен ден!
Днес ще разгледаме кои са десетте (вкусни и напълно натурални) храни, които влияят най-благотворно на функционирането на мозъка, за да можете да ги включвате в менюто на децата си и да се радвате на по-доброто им представяне в училище!
Разбира се, вие също можете да си похапвате често от тях, за да сте трудоспособни и активни!
Това балансирано меню е препоръчително да съчетаете и с редуване на умственото натоварване с почивка и с редовна физическа активност.

подробно...


Най-големият враг на диетата е преяждането през уикенда


Най-големият враг на диетата е преяждането през уикендаПреяждането през уикенда е причината диетите да се провалят, установиха британски експерти.
Те твърдят, че хората на диета консумират над половината от приетите през седмицата калории в събота и неделя.
Изследването установило още, че близо 75% от хората, опитващи да свалят килограми, признават, че се поддават на големи прегрешения с храна от петък вечер до неделя.

подробно...


Черно и бяло за Пролет-Лято 2014


Черно и бяло за Пролет-Лято 2014Черният и белият цвят ще са доминиращи в дамския гардероб за топлия сезон на 2014.
"Пъстрата цветова гама отива на заден план", заяви нюйоркският дизайнер Джени Стоун.
"В света на модата ще властва класическият американски стил. Бялото и черното ще се превърнат в основни цветове за истинските жени", смята тя. "Тези цветове са изключително красиви и неслучайно са наричани "кралски", добави дизайнерката.

подробно...


Милано е домакин на Световната кампания "ЗА" вълната


Милано е домакин на Световната кампания "ЗА" вълнатаИталия стартира първата си Седмица на вълната с празненства подкрепящи Глобалната кампания "ЗА" вълната, вдъхновена от апела "Живейте естествено - изберете вълната!", насърчаващ употребата и, като природна, биоразградима и възобновяема суровина.
Стартиралите в Милано чествания целят изграждането на своеобразен мост между текстилната индустрия, модната индустрия и потребителите, като за първи път програмата включва всеки от тези три пазара.

подробно...


Нанси Карабойчева продължава да е фаворит на публиката за "Мис Свят 2013"


Нанси Карабойчева продължава да е фаворит на публиката за "Мис Свят 2013""Мис България 2013" Нанси Карабойчева убедително води в класирането за Мис Свят 2013 - избор на публиката.
Във вторник (10 септември) всички претендентки за короната на "Мис Свят 2013" облякоха своите екипи и се впуснаха в спортна надпревара. Момичетата бяха разделени на четири отбора, които взеха участие в поредица от четири спортни събития.
Безапелационен победител в надпреварата стана отборът на Нанси, която бе сред най-активните и полезни състезателки!

подробно...


Редовната физическа активност е най-добрата превенция срещу рака на шийката на матката


Редовната физическа активност е най-добрата превенция срещу рака на шийката на маткатаФизическата активност за половин час на ден намалява риска от рак на шийката на матката с близо 50%, установиха британски учени.
Дори само 38 минути физическа дейност на ден в комбинация с поддържането на здравословно тегло помагат за предотвратяването на 44% от новите случаи във Великобритания.
Това означава, че на година могат да бъдат предотвратени около 3 700 разболявания.

подробно...


Интересно и различно: Модерни аксесоари от дърво


Интересно и различно: Модерни аксесоари от дървоЗнаем, че добавянето на дървени аксесоари прави домът да изглежда по-уютен, комфортен и вдъхващ спокойствие.
Производителите на аксесоари са решили да се възползват от тези качества на дървото и да го въплътят и в красиви модни решения - от каски, вратовръзки и колиета, през слънчеви очила, гривни и пръстени до дамски чанти, часовници и панели за мобилен телефон.
И всичко това от дърво!

подробно...


Колекция Пролет 2014 от Марк Джейкъбс


Колекция Пролет 2014 от Марк ДжейкъбсРетро спортните облекла се завръщат наподобяващи пижами!
Колекция Пролет 2014 на модния бранд Marc by Marc Jacobs включва гащеризони, спортни екипи и традиционни костюми - всички много неглиже, в съчетание с тениска и маратонки в стил Елън ДеДженерис.
Ключовите елементи на колекцията са: сатен, пайени, звезди, цветни ивици, пастелни нюанси, смесица от стила на 50-те и на 80-те години на ХХ век.
Тоалетите и за двата пола са свежи и ежедневни, в пастелни тонове.

подробно...


5 интересни факта за подкожните мазнини


5 интересни факта за подкожните мазниниОказва се, че подкожните мазнини в човешкото тяло влияят не само върху начина, по който изглеждаме, а имат и важна психологическа и емоционална роля.
Ето и пет любопитни факта, свързани с тях, за които може би не знаете:
1. Различните видове мазнини имат различен цвят - бял, кафяв или бежов...

подробно...


10 септември 2013: Карл Лагерфелд навършва 80


10 септември 2013: Карл Лагерфелд навършва 80Творческият директор на модна къща "Chanel" Карл Лагерфелд става днес на 80 години.
Ексцентричният стилист, който е един от най-прочутите в света, е роден в Хамбург, Германия, на 10 септември 1933 година.
Известен с дръзките си дизайни и постоянно претворяване, Лагерфелд е определен от модната библия "Vogue" като "несравним интерпретатор на настроението на момента".

подробно...


Седмица на модата, Ню Йорк: Колекция Пролет-Лято 2014 на Макс Азрия за "Hervé Léger"


Седмица на модата, Ню Йорк: Колекция Пролет-Лято 2014 на Макс Азрия за "Hervé Léger"Дизайнерското дуо на известната френска модна къща "Ерве Лежер" - Макс и Любов Азрия - и този път е заложило на изкусителния външен вид - прилепнали по тялото рокли с дължина до и над коляното и впити бански костюми.
Макс Азрия казва, че неговата муза остава същата: "Агресивната, сексуална жена, която иска да бъде единствената! Тя просто трябва да носи "Ерве Лежер", за да бъде себе си и да е номер 1!"

подробно...


Дженифър Лорънс естествена и нежна в рекламната кампания на "Dior"


Дженифър Лорънс естествена и нежна в рекламната кампания на "Dior"Дженифър Лорънс е без грим в последната рекламна кампания на "Miss Dior".
Актрисата от "Игрите на глада" е с много малко или никакъв грим на снимките от рекламната кампания за най-новата линия чанти на модната марка, заснета от Уили Вандерпере.
На една от снимките, която подчертава пронизващите сини очи на Дженифър, тя е облечена с обикновено сиво вълнено палто.

подробно...


Колекция висша мода за Есен-Зима 2013/2014 от Jean Paul Gaultier


Колекция висша мода за Есен-Зима 2013/2014 от Jean Paul GaultierВ своята колекция висша мода за студения сезон на 2013/2014, френският дизайнер Жан-Пол Готие използва богато наситени нюанси на черно, червено и златисто, заедно с принтове, наподобяващи краските на големите диви котки - леопарди, гепарди, тигри - върху палта, якета, чорапогащи, маншони и шалове.
Тази колекция е за влиятелната жена - дръзка, смела и впечатляваща - комбинация от модерна Мата Хари, Жената котка и френската Фатална жена.
Ключовите елементи на колекцията са широките рамене и тесните талии.

подробно...


Какво говори за вас изборът "Кафе или Чай"?


Какво говори за вас изборът "Кафе или Чай"?Ново британско проучване изследва каква е връзката между изборът на източник на доза кофеин, популярността на работното място и заплатата.
Резултатите сочат, че служителите, които пият кафе, може да са луди глави, по-нетърпеливи и заядливи, да поемат повече рискове в живота си, но се радват на повече повишения на заплатата в последните пет години и печелят средно с 2 160 паунда повече на година, в сравнение с пиещите чай.

подробно...


Отслабване с лунна диета 2014


Отслабване с лунна диета 2014Много от нас си даваме новогодишни обещания от 1 януари следващата година да започнем нов по-здравословен начин на живот - да пием повече вода, да ядем повече пресни плодове и зеленчуци и по-малко консерви и пържени храни, да спрем сладкото, да ограничим алкохола, да спортуваме повече.
Ако и вие сте си дали такова обещание и наистина сте решени да го спазите - Лунната диета може да ви бъде много добър помощник в редовното пречистване на организма.

подробно...


Отслабването (неизискващо воля) възможно?


Отслабването (неизискващо воля) възможно?Британски учени разработват микрочип, който ще контролира апетита и по този начин ще помага на желаещите да отслабнат.
Чипът ще обработва електро- и химическите импулси и ще праща сигнали към главния мозък, че тялото е сито и не се нуждае от храна.

подробно...


Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са заедно!


Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са заедно!Британската манекенка и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли отрече слуховете, че се е разделила с приятеля си Джейсън Стейтъм.
Красавицата и екшън звездата са заедно от 2010 година, но преди време се появиха слухове, че са си дали почивка след поредица от конфликти.
26-годишната Роузи обаче заяви пред британския вестник "Метро", че слуховете не са верни и допълни, че двамата с Джейсън никога не са били по-щастливи.

подробно...


Колекция дамска мода и аксесоари за Есен-Зима 2013/2014 от Giorgio Armani


Колекция дамска мода и аксесоари за Есен-Зима 2013/2014 от Giorgio ArmaniДухът на 30-те години прозира в тазгодишната колекция на Giorgio Armani за студения сезон на 2013/2014.
Независимата жена, бореща се за равноправие е отразена в дрехите тип "взети назаем от гаджето", но с щипка елегантност.
По време на дефилето за представяне на колекцията, моделите носеха скъсени панталони с по-дълги или по-къси якета, които се закопчват с едно или две големи копчета.

подробно...


Хелена Кристенсен и фотографията


Хелена Кристенсен и фотографиятаДатският модел и бивш "Ангел" на Victoria's Secret Хелена Кристенсен може да се откаже от манекенството и да се отдаде на фотографията.
"Мис Дания '86" се радва на успешна кариера на фотограф в последните години - нейни фотографии са се появявали в световни модни издания, като "Marie Claire" и "ELLE".

подробно...


Музиката въздейства благоприятно върху функционирането на сърцето


Музиката въздейства благоприятно върху функционирането на сърцетоРезултатите от проучване проведено от сръбски учени сочат, че слушането на музика заздравява сърцето и може да помогне за възстановяването на хора, страдащи от сърдечно заболяване.
Екипът открил, че когато хората слушат любимата си музика, в мозъка се освобождава ендорфин, който подобрява здравето на сърцето.
Изследователите от университета в Ниш установили, че музиката без текст е най-добрата, тъй като думите могат да разстройват.

подробно...


Колекция аксесоари за Есен-Зима 2013/2014 от Кристиан Лубутен


Колекция аксесоари за Есен-Зима 2013/2014 от Кристиан ЛубутенИзвестният дизайнер Кристиан Лубутен пусна новата си колекция аксесоари за предстоящия сезон Есен-Зима 2013.
Тя включва различни и съблазнителни дамски и мъжки обувки и чанти.
Цветовете са смели, а дизайнерските решения - дръзки.
Отличителните черти на линията са: дълбоки, изразителни тонове, карирани платове, деликатна дантела и класически форми, подчертани с множество декоративни елементи

подробно...


Нанси Карабойчева отлетя за Индонезия


Нанси Карабойчева отлетя за ИндонезияПо-рано днес "Мис България 2013" Нанси Карабойчева отлетя за Индонезия за финала на конкурса "Мис Свят 2013", който ще се състои на 28 септември в Джакарта.
Русокосата красавица продължава да е фаворитка на публиката в онлайн гласуването, което тече на адрес Мис Свят 2013 - избор на публиката. Ако още не сте подкрепили нашето момиче, може да го направите сега.
В кръга за таланти, Нанси ще се опита да впечатли журито на конкурса "Мис Свят 2013", представяйки традиционен народен танц.

подробно...


1 мъж, 1 жена и 55 000 рокли


1 мъж, 1 жена и 55 000 роклиПол Брокман е женен за съпругата си от 56 години и през цялото това време Марго е получавала от съпруга си поне по две рокли на ден като подарък.
Първите дрехи й подарил още преди брака им. Тогава работел в Германия, но след като се оженили двамата заминали за САЩ.

подробно...


Кой ще създаде тоалетите за еротичния филм "Петдесет нюанса сиво"?


Кой ще създаде тоалетите за еротичния филм "Петдесет нюанса сиво"?Стилната и талантлива Виктория Бекъм ще е дизайнер на дрехите за еротичния филм "Петдесет нюанса сиво" по книгата на Е Л Джеймс.
39-годишният модел и дизайнер ще създаде колекция от секси дрехи за студентката Анастейша Стил и бизнесмена Крисчън Грей.
"Петдесет нюанса сиво" ще бъде повече от филм", заяви източник пред британските медии, който разкри, че съпругата на Дейвид Бекъм е фаворит за дрехите на актьорите.

подробно...


Младите момичета са все по-естествени


Младите момичета са все по-естествениПротивно на общоприетото мнение, че младите момичета покриват лицето си с пластове грим, изследване показва, че 67% от тях използват само три козметични продукта.
Режимът за красота на девойките значително се е опростил. Голяма част от момичетата между 18 и 25 години слагат минимално количество грим, като признават, че използват три продукта сутрин преди да излязат от вкъщи.

подробно...


"Да" на плодовете и "Не" на плодовия сок за предпазване от диабет


"Да" на плодовете и "Не" на плодовия сок за предпазване от диабетБоровинките, гроздето и ябълките намаляват с 20% риска от развитие на диабет от втори тип, но сокът им има обратния ефект и увеличава опасността, предупреждават американски учени.
В изследването учените наблюдавали въздействието на грозде, сливи, праскови, кайсии, банани, пъпеши, ябълки, круши, портокали, грейпфрут и ягоди.

подробно...


Каква е зависимостта "жена-успех-мъж"?


Каква е зависимостта "жена-успех-мъж"?Успехът на приятелката или съпругата оказва отрицателно влияние върху самооценката на мъжа (макар на думи той да не признават това).
Кейт Ретлиф от университета на щата Флорида и Шигехиро Оиши от университета във Вирджиния анализираха данните от пет психологически експеримента, в които са участвали 896 души.
Учените са установили, че мъжете подсъзнателно са оценявали себе си и своите успехи по-лошо, ако партньорката им е преуспявала в някаква сфера. Обратното, успехът на мъжете по никакъв начин не е влияел зле на самооценката на дамите.

подробно...


Модни тенденции при дамските чанти за Есен-Зима 2013/2014


Модни тенденции при дамските чанти за Есен-Зима 2013/2014Есента наближава - навън вече окапаха първите жълти листа от дърветата, времето захладнява, дните стават по-мрачни и кратки, но ние сме решени да не позволяваме на това да повлиява на настроението ни и затова е време да започнем с подготовката на свеж и стилен есенно-зимен гардероб.
Днес ще обърнем внимание на един основен аксесоар - дамската чанта.
За студения сезон 2013/2014 година, дизайнерите предлагат огромно разнообразие от дамски чанти - както по размер, така и по форма, материали, десени и цветове.

подробно...


Каква е връзката "финансово състояние - коефициент за интелигентност"?


Каква е връзката "финансово състояние - коефициент за интелигентност"?Учените установиха, че финансовите проблеми се отразяват на мозъка на хората с ниски доходи, намалявайки коефициента им на интелигентност с до 13 точки. В резултат на това хората с ограничени средства е по-вероятно да вземат погрешни решения, водещи до трупане на прекомерен дълг, което задълбочава финансовите им проблеми.
Но добрата новина е, че когато хората с ниски доходи се освободят от финансовото си бреме, интелигентността им се връща на същите нива като на тези с високи доходи.

подробно...


Джорджия Мей Джагър лице на "30 дни мода и красота" в Сидни


Джорджия Мей Джагър лице на "30 дни мода и красота" в СидниАмериканският модел и актриса Джери Хол придружи дъщеря си Джорджия Мей Джагър на откриването на месеца, посветен на модата в Сидни, Австралия.
Събитието се състоя в кметството на града и привлече вниманието с присъствието на едно място на майка и дъщеря, известни със своя вкус и стил.
В интервю популярната манекенка Джорджия Джагър сподели кои са най-любимият й дрехи и какъв вид грим предпочита да носи.

подробно...


Броколи за предпазване на ставите


Броколи за предпазване на ставитеБритански учени установиха, че съставка, която се намира в големи количества в полезния и вкусен зеленчук, забавя разрушаването на хрущяла на ставите, а от там и развитието на остеопороза.
Екип от университета в Източна Англия открил, че химическото вещество сулфорафан, което се съдържа предимно в броколите, а също и в брюкселското и обикновеното зеле, намалява увреждането на ставите и предпазва от артрит.

подробно...


Срещу безсъние в горещините - желатин


Срещу безсъние в горещините - желатинНово изследване показва, че желатинът може да ни помогне да заспим по-лесно през летните жеги, които често оказват негативно въздействие върху качеството и продължителността на съня.
Безсънието е резултат от начина, по който тялото реагира на топлината през нощта.
Температурата ни е най-ниска по време на сън, но поради летните горещини през деня, тялото не успява да се охлади достатъчно, за да заспи. Затова нашият мозък не получава сигнал, че е време за сън.

подробно...


Полезно за зъбите - черен и зелен чай


Полезно за зъбите - черен и зелен чайИзследователите се произнесоха - пиенето на поне три чаши чай на ден поддържа зъбите в добро състояние, намалявайки риска от кариес.
Обобщаване и анализ на проведени вече изследвания показа, че черният чай помага в борбата с два вида бактерии - Streptococcus mutans и Lactobacillus, свързвани с образуването на кариеси и заболявания на венците.
Зеленият чай има подобен ефект и също помага за предотвратяване на лошия дъх, като неутрализира съставките, допринасящи за него.

подробно...


Мода за момичета. Детска колекция Есен-Зима 2013/2014 на Dolce & Gabbana


Мода за момичета. Детска колекция Есен-Зима 2013/2014 на Dolce & GabbanaНовата колекция тоалети за деца на модния бранд Dolce & Gabbana предлага стилни, елегантни и модерни облекла за най-младите дами за студения сезон 2013/2014.
Колекцията включва красиви рокли, топове, поли, връхни дрехи и хващащи окото аксесоари - като слънчеви очила, чанти и диадеми.
Световноизвестната италианска модна марка представя някои наистина впечатляващи визии за малките момичета.

подробно...


Жените, живеещи в градове, са по-застрашени от постродилна депресия


Жените, живеещи в градове, са по-застрашени от постродилна депресияКанадско изследване сочи, че представителките на нежния пол, които живеят в голям град е с 3% по-вероятно да развият постродилна депресия през първите 5 до 14 месеца след като родят, в сравнение с тези, живеещите на село.
Постродилната депресия е вид депресия, която някои жени преживяват, след раждането. Тя обикновено се развива през първите 4 до 6 седмици след раждането, но понякога това може да се случи и след няколко месеца.

подробно...


7 съвета за винаги остър ум


7 съвета за винаги остър умВ този забързан и конкурентен свят, бързият и остър ум може да ви помогне да напредвате в кариерата, да балансирате личния и професионалния си живот, да сте ефективни и да се чувствате удовлетворени от себе си.
Мозъкът е много сложна "машина", но затова пък очарователна!
Той ръководи абсолютно всички процеси в тялото, а ако се тренира правилно, завинаги ще остане бърз и остър и когнитивната функция ще е отлична.

подробно...


Рецепти за вечно здраве и жизненост от професор Христо Мермерски


Рецепти за вечно здраве и жизненост от професор Христо МермерскиПрофесор Христо Мермерски - генетик, лечител и бивш дипломат във Вашингтон; специализирал в Англия, Германия и САЩ; преподавал в 200 университета в 63 държави, автор на книги, свързани със здравословното хранене, лечебните храни, народната медицина и здравето - води собствено телевизионно предаване и е желан и търсен събеседник за различни здравни рубрики.
Старостта не е естествено състояние. Според мнозина тя е болест. Сами си я докарваме, като се държим вражески с тялото си...

подробно...


Татуировките затрудняват сериозно откриването на кожни образувания


Татуировките затрудняват сериозно откриването на кожни образуванияТатуировката може да се окаже пречка за навременното диагностициране на рак на кожата, предупреждават специалистите от Хайделбергския университет в Германия.
Мастилото за съвременните татуировки е от растителен произход и се превръща в гранули при въвеждането му под кожата.

подробно...


За летните жеги - храни с високо водно съдържание


За летните жеги - храни с високо водно съдържаниеТялото ни е съставено от около 75% вода, а мозъкът ни - от почти 90%.
Затова винаги трябва да се стремим да сме добре хидратирани и да даваме на организма си достатъчно количество вода.
Не течности, а вода! Защото всяка друга "течност" (сок, нектар, бульон, алкохол, коктейли и други) е храна и всъщност дехидратира допълнително организма, карайки го да отделя повече течност отколкото е приета, което води до нужда от още повече вода.

подробно...


Най-много вино се пие в сряда вечер


Най-много вино се пие в сряда вечерТова сочи нови проучване, проведено в Обединеното Кралство.
Минали са три пълни работни дни и остават само два.
Като "подарък" по този повод, голяма част от британците си отварят бутилка вино в сряда в 18.55 часа.
И тъй, любимият ден за пиене на вино е сряда. Сега да погледнем към предпочитанията...

подробно...


Красив грим само с очна линия и спирала


Красив грим само с очна линия и спиралаМного често дамите ползват цял куп продукти - коректор, сенки за очи, изкуствени мигли, блясък - за да гримират очите си зашеметяващо.
Но има и по-лесен начин, който може да ви даде също толкова красива и въздействаща визия. Всичко, от което имате нужда са Очна линия и Спирала - независимо дали обичате изчистения класически вид или такъв наподобяващ излъчването на рок звезда.

подробно...


5 мита за плоския корем


5 мита за плоския коремПовечето дами си мечтаем да изглеждаме прекрасно в прилепнала рокля или топ през горещите летни дни и вечери.
Плоският корем определено е нещо, което ще ни доближи много до желаната визия.
Ако сте решили да започнете хранителен и двигателен режим за постигане на мечтаните резултати, за да не пилеете усилията си в грешна посока, ви предлагаме първо да се запознаете с 5-те най-разпространени мита, относно сдобиването с плосък корем...

подробно...


Къде консумират най-много шоколад?


Къде консумират най-много шоколад?Статистиката сочи, че средната консумация на шоколад на глава от населението за 2012 година в Швейцария е била около 12 килограма. Така че категорично Швейцария е страната на най-големите любители на сладкото изкушение.
В десетката попадат още:
Ирландия с 9.9 кг, Великобритания с 9.5 кг, Австрия с 8.8 кг, Белгия с 8.3 кг, Германия с 8.2 кг, Норвегия с 8 кг, Дания със 7.5 кг, Канада с 6.4 кг и Франция с 6.3 кг.

подробно...


"Мис България 2013" - две момичета напуснаха, една гост-звезда влезе в "Замъка"


"Мис България 2013" - две момичета напуснаха, една гост-звезда влезе в "Замъка"Продуцентите на риалити формата "Мис България 2013" бяха подготвили неприятна изненада за претендентките за короната - снощи в лайф епизода вместо едно, две момичета напуснаха завинаги надпреварата за почетната титла.
Първо, четирите номинирани - Ваня, Джулия, Звезделина и Ингрид - отговаряха на въпроси в духа на любимото на поколения българи предаване "Минута е много". Лично Петър Вучков беше водещ на тази част от шоуто.
Окончателното класиране беше следното: Джулия - 12 точки, Звезделина - 7, Ваня - 3, Ингрид - 1.

подробно...


7 мита за пиенето на кафе


7 мита за пиенето на кафеЗа много от нас чашата ароматно кафе е прекрасен начин за свеж "Старт" на деня.
А и следобед с увлекателно четиво и горещо кафе си е истинска наслада за сетивата!
Кафето е една от най-популярните напитки в света, макар че битуват различни мнения - едни смятат, че е полезно да се пие кафе, други казват, че няма да навреди, а трети - че може да създаде проблеми.
Въпрос на вкус и личен избор е дали ще пиете кафе или не, но тук ще развенчаем някои митове за него, които не са научно обосновани, а всяват безпричинни притеснения у хората.

подробно...


7-те топ храни за здрава и красива коса


7-те топ храни за здрава и красива косаКосата ви е това, което ядете!
Точно така - всичко, което приемате - храна, напитки, добавки - оказва влияние върху здравето и функционирането на космените фоликули.
Според експертите подходящият хранителен режим и упражненията са двата основни компонента на ежедневието ви, които оказват основно влияние върху визията на "гривата" ви.
Не забравяйте, че косата изисква също толкова глезене и грижа, колкото и кожата.

подробно...


В летните жеги - една бира на ден за укрепване на здравето


В летните жеги - една бира на ден за укрепване на здраветоАлкохолът през лятото трябва да се консумира в умерени количества, но половин литър бира през горещините действа много благотворно на здравето на организма.
Бирата укрепва костите, поради високото си съдържание на силиций. Количество от половин литър намалява риска от сърдечни проблеми с почти 1/3, вдигайки нивото на добрия холестерол, който предпазва от стесняване на артериите.
Освен това бирата е особено полезна за здравето на бъбреците и намалява риска от камъни.

подробно...


"Мис България 2013" - номинирани и излезли по собствено желание


"Мис България 2013" - номинирани и излезли по собствено желаниеВ края на миналата седмица, претендентките за короната на "Мис България 2013" получиха задача от своите ментори да се подготвят за модно дефиле пред публика, като всяка от тях трябваше сама да избере грима, прическата и тоалета си, както и музиката, на която ще се представи.
След изпълнението на предизвикателството станаха ясни първите две момичета, които отидоха на елиминации - Ваня и Джулия.

подробно...


Къмпинг за "сверяване" на биологичния часовник


Къмпинг за "сверяване" на биологичния часовникТялото има прекрасната способност да се самовъзстановява и саморегулира - достатъчно е да му позволим да го прави, да не му пречим и да се вслушваме в нуждите и желанията му.
Излагането на природна светлина на зазоряване и по залез помага за синхронизирането на вътрешния ни биологичен часовник и така лекува безсънието.
А електричеството, респективно изкуственото осветление, телевизорите, компютрите, смартфоните и други изобретения, ни откъсват все повече от естествения ни денонощен цикъл, който казва на организма кога е време за работа и кога за почивка.

подробно...


Мийте си зъбите редовно за запазване на паметта


Мийте си зъбите редовно за запазване на паметтаНово проучване сочи, че хората, които си мият зъбите веднъж на ден са с 65% по-застрашени от деменция, в сравнение с тези, които го правят три пъти дневно.
Оказва се, че миенето на зъбите не само прави усмивката по-сияйна, а и предпазва от болестта на Алцхаймер.
Това е така, защото бактерията, която е отговорна за развитие на парандотоза, в последствие разрушава неврони в мозъка, което може да доведе до загуба на паметта и виене на свят.

подробно...


Енергийните напитки и подрастващите


Енергийните напитки и подрастващитеЕнергийните напитки като "Red Bull" и "Monster Energy", чиито пазарен дял през 2012 година в САЩ е 8 млрд $, бяха обвинени от Американския сенат, че насочват рекламите си към съвсем млади консуматори и трябва да прекратят тази практика.
Маркетингът и продажбите, насочени към подрастващите, се увеличават и оттам броят на посещенията в спешната медицинска помощ - също, каза сенаторът демократ Джей Рокфелер на изслушване в Сената на представители на тези компании и педиатри.

подробно...


Списание "Vanity Fair" обяви класацията на най-стилните личности в света


Списание "Vanity Fair" обяви класацията на най-стилните личности в светаХерцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, и Първата дама на Китай, Пън Лиюан, заемат челните места в списъка на най-стилните популярни лица на американското издание "Vanity Fair".
За четвърта поредна година екипът на списанието оценява съпругата на Принц Уилям, като най-стилната жена, през последните 12 месеца.
Тя е провъзгласена за такава и от списание "GQ", а още два пъти печели приза "Жената с най-добър вкус във Великобритания".

подробно...


Футболна надпревара в "Замъка" на "Мис България 2013"


Футболна надпревара в "Замъка" на "Мис България 2013"Довечера от 23 ч. в дейли епизода на шоуто "Мис България 2013", зрителите ще имат възможността да видят сблъсъка между двата футболни отбора на претендентките за престижната титла. В ролята на капитани ще влязат Звезделина и Боряна.
Спортните тимове ще носят имената на два от отборите, които представят България на евротурнирите.
От "кухнята" на предаването издават, че освен победители и победени, ще има и контузен играч.

подробно...


2 до 4 чаши кафе дневно намаляват риска от тежка депресия с 50%


2 до 4 чаши кафе дневно намаляват риска от тежка депресия с 50%Ново изследване, проведено в САЩ показва, че пиенето на кафе всеки ден, намалява риска от самоубийство при мъжете и жените с 50%.
Учените от Харвардския университет анализирали резултати от три предишни проучвания, провеждани в Америка, които сочат, че рискът да посегнат на живота си възрастни хора, които пият по няколко чаши нормално кафе на ден е наполовина по-нисък в сравнение с този, при възрастните, които консумират безкофеиново кафе, много малко количество кафе или изобщо не пият кафе.

подробно...


Принт на маргаритки - хит на Лято 2013


Принт на маргаритки - хит на Лято 2013Свежо, закачливо, лятно - такова е решението да се "облечете в маргаритки".
Когато носите дрехи, които излъчват сияние и радват окото, топлото и слънчево време навън ви се вижда още по-приятно и настроението ви става още по-весело.
Тази идея следва австралийската манекенка Миранда Кер, която вече няколко пъти е забелязвана да носи този популярен за Лято 2013 принт.

подробно...


Щастие = Семейство + Приятели + Чиста съвест


Щастие = Семейство + Приятели + Чиста съвестСпоред ново проучване, проведено в Полша, ключовите "съставки" на щастието са семейството, приятелите и чистата съвест.
Полските социолози са установили, че за 95% от поляците семейството е на първо място, за 93% това са приятелите, а за 91% - чистата съвест. Уважението към другите си печели 90%, докато властта е ключ към щастието само за 18% от анкетираните.

подробно...


Вили Стоянова е първата напуснала надпреварата за титлата "Мис България 2013"


Вили Стоянова е първата напуснала надпреварата за титлата "Мис България 2013"След като на предишните елиминации Пенка събра най-голямо зрителско неодобрение, но беше пощадена от продуцентите, които и предложиха да се върне в "Тъмницата" на "Замъка", снощи в лайф епизода на риалити формата, Вили беше първата, изгонена от зрителите от съревнованието за короната на "Мис България 2013".
17-годишната гимнастичка беше номинирана заедно с Емел, Мелиса и Звезделина.

подробно...


Модни тенденции при дамските колани за Лято 2013


Модни тенденции при дамските колани за Лято 2013Коланите са незаменим моден аксесоар за всеки сезон.
Дамските колани за Лято 2013 са изключително разнообразни и предлагат интересни модни идеи. Дизайнерите са наблегнали на подчертаване на талията, женствеността и грацията.
През горещия сезон на 2013 широчината на коланите не е определена - на модата са както широките, така и много тесните модели, с традиционно закопчаване или с "невидимо" такова на гърба. Ластичните колани се срещат по-рядко, но някои дизайнери предлагат оригинални модели, които подчертават талията или ханша.

подробно...


Мишел Уилямс е лице на колекция чанти "Louis Vuitton"


Мишел Уилямс е лице на колекция чанти "Louis Vuitton"Красивата блондинка е лице на френската модна марка за новата им рекламна кампания за чанти.
Актрисата, изиграла неповторимата Мерилин Монро, позира с два модела луксозни дамски чанти на "Louis Vuitton".
За фотосесията Мишел носи тъмно спортно облекло на "Marc Jacobs". Стилистите са заложили на готически грим и небрежна прическа за визията на госпожица Уилямс.

подробно...


Стойте прави по-дълго за по-стройна фигура


Стойте прави по-дълго за по-стройна фигураДама от Великобритания разкри своята тайна за отслабване - просто стои права!
Много хора са опитвали всякакви методи, за да отслабнат. Британката Лиз си е забранила седалките в автобусите и театъра.
Тя е прекарала последния месец предимно права, защото това и помага да стопи излишните мазнини. Сред обичайните съвети за сваляне на тегло са физическите упражнения, но Лиз препоръчва на жените просто да стоят прави за по-дълго време.

подробно...


Джордж Александър Луи е името на кралския престолонаследник


Джордж Александър Луи е името на кралския престолонаследникСамо ден след изписването им от болницата, Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън обявиха, че са избрали да кръстят сина си Джордж Александър Луи.
Титлата, която ще носи синът на херцога и херцогинята на Кеймбридж е Негово кралско височество Джордж, Принц на Кеймбридж, а някой ден - Крал Джордж VІІ, освен ако не реши да използва презимето си.

подробно...


Наследникът на кралския трон е изписан от болницата


Наследникът на кралския трон е изписан от болницатаВчера, 23 юли 2013, в 19.14 ч местно време (21.14 ч българско време), както повелява кралската традиция, Принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с техният новороден син, застанаха на стълбите на болница "St. Mary" в Лондон, за да покажат на пресата и света наследникът на кралската корона.
Гордият баща заяви, че все още "работят по избора на име". В кралското семейство е традиция, името на бебето да не бъде обявявано поне седмица (а понякога дори месец) след раждането му. Неговата титла ще бъде "Негово Кралско Височество Принц (име) на Кеймбридж".

подробно...


Ходете боси за здраве


Ходете боси за здравеХоденето боси е полезно за вашето здраве и действа като естествен аналгетик - това потвърждават специалистите - ортопеди, физиотерапевти, масажисти.
Всички те съветват да използвате всяка удобна минута през лятото, за да походите без обувки.
Движението по пясъка, тревата или върху камъчета оказва огромно благотворно влияние върху цялото тяло.

подробно...


Рапърът Кание Уест иска да върне унисекс модата


Рапърът Кание Уест иска да върне унисекс модатаКание Уест подготвя колекция, подходяща и за двата пола, за сезон Пролет-Лято 2014.
Музикантът, който се сдоби с голяма популярност в модния бранш, след успеха на първата си дамска колекция през 2011 година, ще попълни модната си линия със специално подготвена колекция, включваща около 100 унисекс модела.
36-годишният рапър е прекарал седмица в Милано, където се е срещал с творческият директор на марката "Дизел".

подробно...


7 начина да ускорите метаболизма си


7 начина да ускорите метаболизма сиМного хора имат бавен метаболизъм. Това е предпоставка да им бъде изключително трудно да отслабнат, въпреки усилията си и изключително лесно да напълнеят, въпреки старанието, което влагат да не го допускат.
Бавният метаболизъм (обмяна на веществата) също така може да кара хората да се изморяват лесно, което им пречи да се наслаждават на всички прекрасни радости, които животът предлага.
Ето я и добрата новина - има лесни, природосъобразни и напълно безвредни начини да ускорите естествено своя метаболизъм.

подробно...


Мъжете да закусват, за да намалят риска от инфаркт


Мъжете да закусват, за да намалят риска от инфарктИзследване, проведено в САЩ, сочи, че мъжете, които не закусват са по-изложени на риск от инфаркт или друго сърдечно-съдово заболяване.
Проучването е проведено сред близо 27 000 мъже на възраст между 45 и 82 години, които са участвали в анкета за хранителните си навици и последствията върху здравето между 1992 и 2008 година.
Резултатите от проучването сочат, че господата, които нямат навик да закусват са изложени с 27% повече на риск да умрат от инфаркт или сърдечна недостатъчност.

подробно...


Роди се бъдещият Крал на Великобритания


Роди се бъдещият Крал на ВеликобританияМомче е!
След като рано сутринта вчера, 22 юли 2013, Дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън бе приета в болница с родилни болки, тя роди син в 16.24 ч. местно време (18.24 ч. българско време).
Кралската двойка прекара цялата седмица заедно, споделяйки приятни семейни моменти и очаквайки да се появи на бял свят първородното им дете.

подробно...


За понижаване на кръвното налягане - червена боровинка


За понижаване на кръвното налягане - червена боровинкаЗа по-здраво сърце и нормално кръвно налягане, специалистите препоръчват червените боровинки.
Плодовете са богати на вещества (флавоноли и полифеноли), които подобряват дейността на сърдечно-съдовата система.
Учени от Университета в Хелзинки, Финландия, направили експеримент с лабораторни плъхове в продължение на 8 седмици. През това време кръвното налягане и сърдечната честота на гризачите намаляли значително.

подробно...


Не спете голи през горещите летни нощи


Не спете голи през горещите летни нощиДоктор Стефано Отолини, от миланската служба "Бърза помощ", съветва в жегите да се спи с пижама.
Идеята е да имате нещо по тялото си, което да попива потта, която би попречила на спокойния ви сън.
"Може да се спи и без включени климатици, ако се спазват някои правила: Леките памучни чаршафи и завивки спомагат за циркулацията на въздуха в леглото. Преди сън е желателно да си вземете прохладен или топъл душ...

подробно...


Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса "Мис България 2013"


Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса "Мис България 2013"Първите четири претендентки за короната, които ще се изправят една срещу друга в борба за оставане в надпреварата са Велина Узунова, Ваня Попчева, Пенка Георгиева и Вили Стоянова.
Това стана ясно по време на първия номинационен лайф в петък вечер.
Първите две дами, които ще се конкурират за зрителското одобрение - Велина и Ваня - бяха номинирани за изгонване от менторите на претендентките - Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Ваня Пенева.

подробно...


За по-спокойна бременност - хапвайте риба


За по-спокойна бременност - хапвайте рибаНово проучване показва, че рибата намалява депресията при бременните.
Дори само една порция седмично от вкусната и много полезна храна, намалява чувството на тревожност и рискът от изпадане в депресия за бъдещите майки.
Дамите, които въобще не консумират риба или го правят много рядко, са с 53% по-тревожни през последните месеци от бременността си. Изследването показва още, че вегетарианките, също изпитват с 25% по-високи нива на тревожност при раждането.

подробно...


Как сънят ни прави по-успешни?


Как сънят ни прави по-успешни?Може би си мислите, че хората, които постигат успех спят съвсем малко през нощта, за да имат повече време за работа, тъй като винаги вършат толкова много неща, винаги бързат за някъде и постоянно са заети.
Но това не е така - за да бъдете успешни трябва да се наспивате добре!
За да бъдете високоефективни ви е нужно редовно да презареждате "резервоара на енергията си" - да балансирате и подновявате вътрешните си ресурси, да се грижите за здравето си, да си създадете дългосрочни полезни навици, които да ви позволяват да бъдете най-добрата версия на себе си.

подробно...


Избегнете секциото с повече движение


Избегнете секциото с повече движениеДоказано е, че упражненията по време на бременност намаляват риска от принудително раждане чрез секцио.
Жените, които се движат повече, докато са бременни, имат много по-малки шансове за затруднения на естественото раждане, които да доведат до хирургическа лекарска намеса.
Бързото ходене три пъти седмично намалява наполовина опасността от тежко раждане или прекомерно тегло на бебето, което е от основните причини за непланирано цезаровото сечение.

подробно...


Какво да хапваме преди фитнес за по-добри резултати?


Какво да хапваме преди фитнес за по-добри резултати?Ако искате да подпомогнете процеса на отслабване и да подобрите резултатите си от тренировките във фитнеса, специалистите съветват да заложите на плодове с високо съдържание на захар, например банани и стафиди.

Американската асоциация на диетолозите дава съвети на фитнес любителите как да се хранят за най-добри резултати. Противно на общоприетото схващане, че не трябва да се яде нищо преди и след тренировка, експертите обясниха, че има продукти, които стимулират работата на организма и изгарянето на мазнини по време на упражнения.

подробно...


И останалите претендентки за "Мис България 2013" се включиха в надпреварата


И останалите претендентки за "Мис България 2013" се включиха в надпреваратаСлед старта на конкурса "Мис България 2013" в понеделник, снощи в "Замъка" на шоуто влязоха и останалите 8 кандидатки за короната.
Това се случи по време на лайф издание на шоуто, където коментатори в студиото бяха "Мис България 2009" Антония Петрова, бившият издател на "Плейбой" България Мартин Захариев, и екс-депутата Калина Крумова.
Всеки петък ще има момичета, номинирани за изгонване, а във вторник някоя от тях ще напуска формата.

подробно...


Стартира конкурсът "Мис България 2013"


Стартира конкурсът "Мис България 2013"Снощи, 15 юли 2013, стартира конкурсът "Мис България 2013" . Тази година организаторите са се спрели на формат тип риалити, в който публиката да може да оцени освен външната красота и индивидуалните качества на всяка от претендентките.
В надпреварата за почетната титла ще се включат 18 момичета на възраст между 19 и 30 години, като част от тях ще обитават луксозен "Дворец", а останалите - далеч по-неприветливо помещение, наподобяващо "Затворническа килия".
Зрителите се запознаха с първите девет красавици в лайф изданието на предаването снощи, а тази вечер ще бъдат представени и останалите девет.

подробно...


За здраво сърце - хорово пеене


 За здраво сърце - хорово пеенеУчени от Университета в Гьотеборг са установили, че хората, пеещи в хор, се радват на здрави сърца.
"Когато пееш в хор, сърцето се приучава да бие в синхрон със сърцата на другите", твърдят шведите. Синхронизирането на сърдечните съкращения оказва благотворно влияние върху органа, като повишава вариабилността на респираторната синусова аритмия.

подробно...


Повдигнете духа си с градинарство


Повдигнете духа си с градинарствоНово проучване сочи, че градинарството се бори с депресията. Затова, ако сте имали лош ден в службата, по-добре се докоснете до Майката Земя и се погрижете за любимите си растения, вместо да посягате към чаша алкохол.
Резултатите показват, че над 90% от анкетираните се чувстват по-добре и с повдигнато настроение след работа в градината.
Установено е също така, че градинарите е по-малко вероятно да покажат признаци за депресия и нещастие.

подробно...


За да сте елегантни през лято 2013 - заложете на кораловото


За да сте елегантни през лято 2013 - заложете на кораловотоАко искате да сте едновременно свежи, летни, слънчеви и елегантни можете да се доверите на тази топ тенденция за Лято 2013 - кораловите нюанси.
Обикновено дрехите, които предпазват от слънцето са развлечени, не оформят женската фигура и често жените ги считат за старомодни.
Другата гореща тенденция през това време от годината са прекалено късите дрехи, разголените деколтета или ярките цветове като неоновото, което буквално заслепяваше миналата година.

подробно...


Какво ще кажете за тези ваканционни модни решения?


Какво ще кажете за тези ваканционни модни решения?Според британците най-лошото облекло по време на ваканция са изрязаните бански костюми, следвани от сандалите с чорапи, които изпреварват други недолюбвани ваканционни облекла като хавайски ризи, макси рокли и огромни шапки.
Допитването е проведено на сайта sunshine.co.uk, където 2 178 британци от двата пола, отговаряли на въпроси какво харесват и какво не във ваканционната мода, както и дали полагат усилия да са в крак с модата по време на ваканция.

подробно...


Дъщерята на Бионсе с обувки на токчета от Том Форд


Дъщерята на Бионсе с обувки на токчета от Том Форд17-месечната Блу Айви Картър, първото дете на Бионсе и съпругът и Джей Зи, носи високи токчета на дизайнера Том Форд.
31-годишната R&B певица лично показа обувките на дъщеря си - наситено розови с големи панделки и няколкосантиметров ток, изработени от Том Форд по поръчка.
Бионсе сподели серия от лични снимки, на една от които Блу Айви носи въпросния аксесоар. Дали детето действително се учи да ходи на високите подметки все още не е документирано от фотографите.

подробно...


Fabletics - линия спорти облекла от Кейт Хъдсън


Fabletics - линия спорти облекла от Кейт ХъдсънАктрисата и майка на две деца Кейт Хъдсън създаде колекция дамски облекла, включващи горнища, якета и аксесоари. Красивата и талантлива блондинка работи съвместно с Justfab.com. Тя е почерпила вдъхновение за създаването на дрехите от собствения си забързан начин на живот.
"Винаги съм водила активен начин на живот, а с две момчета животът стана още по-натоварен. Като работеща майка знам какво е да препускаш от една дейност в друга.

подробно...


Дамите с широки тоалети са по-харесвани


Дамите с широки тоалети са по-харесваниНе е тайна, че мъжете предпочитат жените без дрехи, а също и в дрехи, които подчертават тяхната женственост, но в последно време се забелязва промяна в предпочитанията на силния пол.
Жените могат да забравят късите поли и високите токчета, тъй като господата предпочитат широките дрехи, които "уголемяват" женската фигура.
Според експерти силният пол винаги подсъзнателно е приемал за привлекателни пищните форми.

подробно...


Най-добрият лек срещу стрес е...


Най-добрият лек срещу стрес е...Най-добрият лек срещу стрес е бързото ходене или лекият крос. Това показват резултатите от наблюдения върху гризачи, които както знаем са най-често използваните за различни експерименти бозайници.
По-енергичната разходка или по-бавното тичане държи невроните под контрол, което дава усещането за отпускане, пише "Дейли мейл".
Гризачите били разделени на две групи - едната била пусната в студена вода за предизвикване на стрес, а другата била в режим "тичане".

подробно...


Колекция мъжка мода за лято 2013 от "Ричмарт"


Колекция мъжка мода за лято 2013 от "Ричмарт"Българският производител на качествени мъжки костюми "Ричмарт" представи новата си колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата. Събитието се състоя на 21 и 22 юни 2013 в Морската ни столица.
Модна къща "Ричмарт" е един от най-големите производители на мъжки костюми в Европа и с тази колекция доказва още веднъж, че може да гарантира на всеки джентълмен визия, излъчваща стил, елегантност, изисканост, увереност.

подробно...


За по-здраво сърце - поне 7 часа сън всяка нощ


За по-здраво сърце - поне 7 часа сън всяка нощДобрият нощен сън по седем или повече часа, увеличава ползите за сърцето от здравословния начин на живот.
Резултатите от холандско изследване сочат, че традиционните съвети относно упражненията, диетите, пиенето на алкохол и пушенето на цигари, намаляват смъртните случаи от сърдечно-съдови заболявания и инсулт, но процентът може да намалее още повече, ако хората си осигуряват редовно достатъчно сън.

подробно...


Гаджето на Мадона пуска своя модна линия


Гаджето на Мадона пуска своя модна линияБрахим Зайбат, 25-годишният танцьор и половинка на поп кралицата Мадона (54), се е насочил към модата.
Колекцията се нарича "Defend", а логото и е автомат АК-47. Мадона, Риана, Крис Браун и Закари Кинто вече са били забелязани да носят суитшърти от модната линия.
"Брахим знае, че танците няма да продължат завинаги и иска успешен бизнес и да бъде възприеман сериозно като дизайнер", пише вестник "Сън", цитирайки запознат източник.

подробно...


Срещу диабет - 2 минути движение на всеки 30 минути седене


Срещу диабет - 2 минути движение на всеки 30 минути седенеКратките раздвижвания по време на работния ден, могат да предпазят от развитие на диабет, служителите, чиято работа изисква целодневно седене.
Ставането от бюрото за двуминутна разходка из офиса на всеки половин час работа седнал, може да има дори по-добро превантивно действие срещу диабета от дългото раздвижване преди работа.
Наблюденията над група доброволци от Великобритания, които ходели средно по 100 секунди на всеки 30 минути, имали по-ниски нива на кръвната захар и инсулина, които са основни показатели, индикиращи опасността от развитие на диабет от ІІ тип.

подробно...



Изберете страница:  « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи