Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Чертите на лицето издават сексуалния темперамент на човек


Чертите на лицето издават сексуалния темперамент на човекСпоред китайското учение Съан Мен (четене по лицето), ако искате да узнаете какъв е даден човек, трябва да се вгледате в лицето му. Китайците практикуват изкуството на четене по лицето повече от 3 000 години и казват, че чертите говорят на таен език, разкривайки всичко за характера на човека и тайните му желания.

подробно...


Има ли връзка между кръвната група и любовния живот на човек?


Има ли връзка между кръвната група и любовния живот на човек?В Япония вярват, че кръвната група определя някои характеристики на хората подобно на зодиакалния знак. По същия начин може да се определи и любовния живот.
Представителите на кръвна група А са...

подробно...


Топ 13 на най-влиятелните семейства в модата днес


Топ 13 на най-влиятелните семейства в модата днесСписание "Harper's Bazaar" състави списък на най-влиятелните семейства в модния бизнес, като номер едно е Армани.
Класацията е изготвена въз основа на 13 показателя, като авторитетност, формиране и разпространение на модни тенденции, влияние върху индустрията и други.

подробно...


Марион Котияр с най-интересната рокля на Червения килим в Кан


Марион Котияр с най-интересната рокля на Червения килим в КанРоклята на френската актриса Марион Котияр, направена от хиляди случайни предмети, е най-интересната рокля, видяна на червения килим по време на филмовия фестивал в Кан.

подробно...


Топ 3 на най-богатите модели във Великобритания


Топ 3 на най-богатите модели във ВеликобританияБританският модел Кейт Мос е обявена за най-богатата жена в модната индустрия на Острова със състояние възлизащо на 55 млн. паунда.
Само с 5 млн. по-малко е натрупала...

подробно...


Мъжете напълняват най-много на 44, а жените - на 38 години


Мъжете напълняват най-много на 44, а жените - на 38 годиниЖените са най-склонни да качат килограми на 38 години, докато при господата телесната маса се трупа най-много на 44-годишна възраст, установи британско проучване.

подробно...


Колекция булчински рокли 2014 на Hannibal Laguna


Колекция булчински рокли 2014 на Hannibal LagunaВенецуелският дизайнер Ханибал Лагуна представи колекцията си сватбени рокли за 2014 на 8 май в Испания по време на Седмицата на модата в Барселона.
Озаглавената "Любов & Любов" колекция представя обемни булчински рокли, наподобяващи цветни венчелистчета с дантелени детайли.

подробно...


Най-странните изисквания и оплаквания на гости на хотели по света


Най-странните изисквания и оплаквания на гости на хотели по светаСупа от крокодил, вана с мед и шоколад или доставка на мъртва мишка - това са само част от най-странните поръчки, получени в хотели по света от техни клиенти.

подробно...


Грижа за красотата с изцяло органични съставки от Зоуи Салдана


Грижа за красотата с изцяло органични съставки от Зоуи СалданаКрасивата актриса Зоуи Салдана сподели някои от любимите си козметични трикове, които е научила от майка си.
Наскоро звездата представи своя книга, посветена на грижата за коса и кожа с продукти, създадени изцяло от органични съставки. "Всичко е направено от продукти, които са присъствали в домашната ни кухня", коментира козметиката си Салдана.

подробно...


Ягоди за младост и сияйна усмивка


Ягоди за младост и сияйна усмивкаОсвен че имат апетитен вид и аромат, ягодите са много хранителни и полезни за вашето здраве.
Те са наистина здравословна и нискокалорична храна, която стимулира работата на черния дроб и бъбреците и подобрява изхвърлянето на течности от организма.

подробно...


Тайните за красота на екранните легенди


Тайните за красота на екранните легендиОбаятелни, чаровни, красиви, стилни, запленяващи! Такива са звездите от "старите ленти", но какви са малките тайни на София Лорен, Грейс Кели, Одри Хепбърн, Джейн Ръсел и Джоан Крофорд за безупречна визия - да научим сега!

подробно...


Мексикански стил за Пролет-Лято 2015 от Lolitta


Мексикански стил за Пролет-Лято 2015 от LolittaБразилският бранд Lolitta направи своя дебют на Седмицата на модата в Сао Пауло на 3 април 2014 с представянето на колекцията си за сезон Пролет-Лято 2015 и си спечели одобрението на критиците.
Колекцията е вдъхновена от мексиканския стил и представя етнически десени и горещи цветове.

подробно...


Без грим - тенденция за един сезон или за по-дълго?


Без грим - тенденция за един сезон или за по-дълго?Неносене на грим - да, определено е топ тенденция за Пролет-Лято 2014, както видяхме от подиумите на Седмиците на модата, но дали е само това? Дали все повече жени ще продължават да залагат на визия без грим или изборът им ще зависи от оценката на обществото за тях?

подробно...


Класически стил от господата по време на Met Ball 2014


Класически стил от господата по време на Met Ball 2014Тази година на Met Ball - благотворителния бал на Института по костюма на музея "Метрополитън" - се забеляза завръщане към класическия мъжки костюм съчетан с бяла папийонка (за почитателите на по-традиционната визия) и костюм с черен панталон и бяло вечерно сако (за по-модерните господа).

подробно...


Черил Коул пуска на пазара първия си парфюм през Август 2014


Черил Коул пуска на пазара първия си парфюм през Август 2014Британската изпълнителка Черил Коул ще пусне в продажба първия си парфюм.
Черил съобщи новината в профила си в Инстаграм под снимка от рекламата на аромата. "Толкова съм развълнувана! Не издържах и трябваше да го споделя. Това е кадър от рекламата на първия ми парфюм. Казва се StormFlower и ще бъде пуснат на пазара през август", пише певицата.

подробно...


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Animale


Дамска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на AnimaleВдъхновена от тропическия остров Бали, Бразилската култура и наследство, колекцията на Animale за сезон Пролет-Лято 2015 е ефирна, флорална, драпирана и женствена и беше представена в Бразилия по време на 37-та Седмица на модата в Сао Пауло.

подробно...


Ползи за здравето от редовната консумация на банани


Ползи за здравето от редовната консумация на бананиЗаради своя енергиен и хранителен състав бананът заслужено се подрежда на едно от първите места сред плодовете, които е хубаво да присъстват в ежедневното ни меню.
Списание "The New England Journal of Medicine" публикува проучване, според което ежедневното консумиране на банани намалява риска от инфаркт с 40% .

подробно...


Мода в спалнята: Колекция луксозно светещо бельо


Мода в спалнята: Колекция луксозно светещо бельоЛуксозната италианска марка Cosabella предлага светещо в тъмното бельо.
След само три минути излагане на слънчева светлина тези секси одежди светят в пълна тъмнина със зелена неонова светлина.

подробно...


2 чаши сок от череши на ден срещу безсъние


2 чаши сок от череши на ден срещу безсъниеПо една чаша сок от череши сутрин и вечер може да помогне в борбата с безсънието, посочва ново изследване.
Учените от Университета в Луизиана открили, че приемът на черешов сок два пъти дневно в период на две седмици може да удължи съня с 90 минути.

подробно...


Цветя и пеперуди в линия сервизи за чай на Миранда Кер


Цветя и пеперуди в линия сервизи за чай на Миранда КерБившият ангел на Victoria's Secret, Миранда Кер, обедини усилията си с английската компания за порцеланови изделия Royal Albert в създаването на нова колекция от кухненски прибори, която бе пусната в продажба в края на миналата седмица.

подробно...


Храненето на бъдещата майка влияе на гените на детето


Храненето на бъдещата майка влияе на гените на дететоХраната на жената по време на зачеването и в първите месеци на бременността може да промени гена на детето.
Досегашни опитите с животни вече доказаха, че храната на майката може да "включва" и "изключва" определени гени. Сега специалистите представиха първите доказателства на сходна връзка и при хората.

подробно...


29 любопитни факта, които може би не знаете


29 любопитни факта, които може би не знаетеЗнаете ли, че ако спрете да ожаднявате, трябва да започнете да пиете повече вода. Това е така, защото когато човешкото тяло е дехидратирано, механизмът му за сигнализиране на жажда се изключва...

подробно...


Дамска мода: Колекция Zuhair Murad Resort 2014


Дамска мода: Колекция Zuhair Murad Resort 2014Зухаир Мурад - един от любимите дизайнери на знаменитостите - предлага в своята колекция Resort 2014 модели, които наистина грабват вниманието. Те не са типичното облекло за плажа, каквото може би очаквате да видите в една ваканционна колекция, но определено са подходящи за празнична гала вечер.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Акценти при аксесоарите


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Акценти при аксесоаритеСпоред Trend Council тенденциите при аксесоарите продължават да предлагат повече отколкото сме очаквали и за сезон Пролет-Лято 2015 ще видим многообразие от принтовете във всички категории аксесоари с фокус върху по-причудливи или наподобяващи детски рисунки щампи, етнически мотиви и текстови съобщения.

подробно...


Гурме пица?


Гурме пица?Повечето от нас приемат пицата като бърза храна или вечеря, която не отнема много време и не струва много пари, но в пицария "Stevenston" в Ричмънд, Канада, за 450$ се предлага най-скъпата пица в света.

подробно...


Какво хапват по света след щур купон?


Какво хапват по света след щур купон?Добрите купони традиционно завършват с добре известния "пиянски глад". Какво ядат хората по целия свят след употребата на повечко алкохол провери сайта "BuzzFeed", който събра в едно любимите ястия на различни места на планетата.

подробно...


Колекция Donna Karan Resort 2014


Колекция Donna Karan Resort 2014Известната американска дизайнерка Дона Карън даде на Resort 2014 колекцията си името 'The L World' (няма връзка с ТВ сериал). Тя каза, че е заложила в моделите си думите с Л (на английски long, lightweight, luxurious, languid, layered и lighthearted) - дълги, леки, луксозни, свободни, напластени и най-вече - безгрижни!

подробно...


Разходете се, за да се настроите творчески


Разходете се, за да се настроите творческиХората стават два пъти по-креативни, когато се разхождат, а не седят седнали, показва американско изследване.
Екипът на д-р Мерилин Опецо от университета в Санта Клара, Калифорния, съветва да излезем на разходка в парка, ако искаме да стигнем до новаторска идея.

подробно...


Преди употреба на алкохол - хапнете лъжичка мая


Преди употреба на алкохол - хапнете лъжичка маяПроизводител на бира поразил журналистите на един купон с "устойчивостта" си към алкохола.
Макар и да е обърнал доста чашки "твърд алкохол" Джим Кох, един от основателите на компанията "Бостън биър" (Boston Beer), си тръгнал, без да му се подгъват краката.

подробно...


Топ 5 любими занимания на двойките


Топ 5 любими занимания на двойкитеБез значение дали влюбените споделят времето си в продължение на дълги години, или от скоро се радват един на друг, романтичните хобита винаги са едни и същи.
На първо място двойките поставят секса и категорично го определят за най-ползотворен и приятен през свободното време.

подробно...


Тенденции Пролет-Лято 2014: Пъстроцветен шал


Тенденции Пролет-Лято 2014: Пъстроцветен шалЗа сезон Пролет-Лято 2014, шалът е модна тенденция, която непременно трябва да присъства в тоалета ви - на врата, на главата, покривайки раменете ви - изборът е изцяло ваш.

подробно...


Най-много близнаци се раждат от майки на възраст между 35 и 39 години


Най-много близнаци се раждат от майки на възраст между 35 и 39 годиниНай-голяма вероятност жената да роди близнаци има, ако забременее между 35-та и 39-та си година. Това се дължи на хормоналните промени в женския организъм, заради които тя започва да отделя повече яйцеклетки, които могат да бъдат оплодени.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2015/2016: Цветове в мъжката мода


Модни тенденции Есен-Зима 2015/2016: Цветове в мъжката модаСлед като стана ясно, че в гардероба на дамите за студения сезон на 2015/2016 ключовият цвят ще е розовият, нека погледнем към прогнозата на Trend Council за модерните нюанси и при мъжките облекла...

подробно...


Домашният любимец ни прави по-привлекателни


Домашният любимец ни прави по-привлекателни55% от дамите и 38% от господата признават, че са по-склонни да се срещат с партньор, който отглежда домашен любимец, сочат резултатите от британско проучване.

подробно...


Романтика, разходки, разкош - къде?


Романтика, разходки, разкош - къде?Навън се запролети. Скоро предстоят почивни празнични дни, а след това и летни отпуски. Ако с половинката ви обичате да пътувате, но още не сте си избрали дестинация, можете да се спрете на един от десетте най-романтични градове в света...

подробно...


7 неща, които нямат място в микровълновата печка


7 неща, които нямат място в микровълновата печкаДали въобще да се ползва микровълнова фурна е безопасно е спорен въпрос, който предизвиква дебати между специалистите, а и сред обществото като цяло. Но ако все пак смятате, че няма проблем да я използвате (близо 90% от домакинствата днес разполагат с микровълнова фурна в дома си), вижте кои седем неща да избягвате да поставяте в нея...

подробно...


Хапнете, за да избегнете кавгата с любимия човек


Хапнете, за да избегнете кавгата с любимия човек"Ако не е хубаво да си лягате гладен, далеч по-добре е да не започвате разправия на празен стомах", твърдят американски изследователи от Университетът в Охайо, установили, че двойките се карат повече, ако са гладни.

подробно...


Ергенско vs Моминско парти - кой харчи повече?


Ергенско vs Моминско парти - кой харчи повече?Ново изследване опроверга представата за бурните ергенски вечери - оказва се, че мъжете са много по-сдържани и харчат по-малко на ергенското си парти, отколкото жените на моминското си парти.
Мъжете много повече премислятразходите за сватбата от половинките си, твърди също проучването.

подробно...


Дамска мода: Колекция Iceberg Resort 2014


Дамска мода: Колекция Iceberg Resort 2014Времето става все по-топло и приятно и галещите слънчеви лъчи ни карат да си мечтаем за дълги разходки по плажа и безкрайни летни вечери. Ще са ни нужни добра компания и удобни дрехи.
Младежка енергия, духът на 60-те и красиви плетива са основните съставки в колекция Iceberg Resort 2014.

подробно...


Бански костюми за Пролет-Лято 2015 от Talulah


Бански костюми за Пролет-Лято 2015 от TalulahМодна къща Talulah е основана през 2005 година и от тогава се е утвърдила като един от водещите австралийски модни брандове със своите парти рокли, комбинируеми връхни дамски облекла и модерни бански.

подробно...


Грижа за тялото с какаово масло


Грижа за тялото с какаово маслоКакаовото масло може да ви донесе много ползи - то е отлично средство за хидратиране на кожата, за поддържане на косата и за набавяне на антиоксиданти. Днес има голямо разнообразие от козметични продукти, които съдържат какаово масло (кремове, лосиони, олио) и можете да ползвате за почти всички части от тялото си.

подробно...


Усамотяването на мъжа - нужда или бягство?


Усамотяването на мъжа - нужда или бягство?Понякога дамите се чудят защо половинките им изчезват за ден или два, защо не си вдигат телефона, защо не отговарят на хилядите съобщения и защо изобщо си позволяват да се крият от света и най-вече от тях.
Британско проучване отговаря на всички тези въпроси с помощта на анкета с участието на около 500 мъже от Острова.

подробно...


Първа среща: 12 минути, лъчезарна усмивка и изразителен поглед


Първа среща: 12 минути, лъчезарна усмивка и изразителен погледИмате само 12 минути да впечатлите партньора на първа среща, показва ново изследване.
64% от анкетираните оценяват първо усмивката на събеседника си, 58% поглеждат първо в очите, а 25% забелязват гласа.

подробно...


"Вълшебна" лепенка повишава самочувствието


"Вълшебна" лепенка повишава самочувствиетоЧесто критикуваме собствения си външен вид, но учените измислиха прост и ефективен начин за връщане на самочувствието.
Група специалисти разработили в сътрудничество с козметична фирма лепенка, която за кратко време променя мнението ви за външния ви вид.

подробно...


За добро здраве и настроение: Смях


За добро здраве и настроение: СмяхСмехът е здраве! Чували сме го много пъти, а сега е време да погледнем към научните потвърждения, че това е факт!

подробно...


"Англичани в космоса" от Jean Paul Gaultier за Есен-Зима 2014/2015


"Англичани в космоса" от Jean Paul Gaultier за Есен-Зима 2014/2015Колекцията на Jean Paul Gaultier за студения сезон на 2014/2015 е наречена "Англичани в космоса" (използвана е думата Rosbifs, с която във Франция наричат хората от Англия). Дизайнерът не пази в тайна страстта си към всичко британско включително уличния стил.

подробно...


Великден и символиката на заека


Великден и символиката на заекаОбичайна гледка на великденската трапеза е кошничката пълна с шарени яйца. Какво обаче означава присъствието на заека?

подробно...


Колекция Chloé Resort 2014


Колекция Chloé Resort 2014"Става дума за нагласата ни към това да бъдем боси - идеята как бихме били облечени, ако не носехме обувки, независимо дали вкъщи или някъде на почивка", каза Клеър Уайт Келър, творческият директор на Chloé от Май 2011, относно колекцията на бранда за ваканционния сезон на 2014.

подробно...


Тенденции в маникюра за 2014: LED нокти


Тенденции в маникюра за 2014: LED ноктиВ края на месеца японската фирма за играчки "Takara Tomy" пуска нов аксесоар за нокти - самозалепващи се изкуствени нокти, които имат и електролуминисцентен диод (LED), който реагира на някои радиочестотни вълни. Те действат на принципа на безконтактното плащане с четец.

подробно...


Нов модел обувки предлага навигация на собствениците си


Нов модел обувки предлага навигация на собствениците сиИндийски изобретатели създадоха чифт високотехнологични обувки със сателитна навигация, които помагат на собствениците да намерят пътя към дома си.
Системата Lechal (името означава Let's go/Да вървим) е налична като готови за носене обувки или като стелка, която да се поставя в обувките.

подробно...


Кели Брук с колекция ретро бански костюми за "New Look"


Кели Брук с колекция ретро бански костюми за "New Look"Британският модел Кели Брук пусна четвъртата си по ред колекция бански костюми за модната марка "New Look", като този път показа нестандартна ретро серия, включваща бикини стил 50-те години на миналия век и оригинални цели бански костюми с типичните за времето си къдрави елементи.

подробно...


Слушайте джаз, за да ви е по-вкусно


Слушайте джаз, за да ви е по-вкусноДжазът по време на хранене може да направи храната по-вкусна.
Жанрът на музиката за фон може да окаже влияние върху това колко вкусно изглежда нещо, може да има ефект и върху количеството на консумираната храна.

подробно...


Бащата и емоционалното и физическо благоденствие на детето


Бащата и емоционалното и физическо благоденствие на дететоЗа дълъг период от време стереотипът за баща е бил мъж, прибиращ се вкъщи след дълъг работен ден, очакващ вечеря на масата, тихи и чисти деца и вестник на фотьойла си. Бащата е бил глава на семейството, отговарящ за дисциплината, а майката е вършела всичко останало. Но нещата са се променили през последните 20-ина години. Изследване подготвено за ChildWelfare.gov показва, че бащата в семейството има огромно влияние върху благосъстоянието на детето и бъдещото развитие на живота му като възрастен.

подробно...


Колекция сватбено бельо 2014 на Victoria's Secret


Колекция сватбено бельо 2014 на Victoria's SecretМарката за луксозно бельо Victoria's Secret е готова за новия сватбен сезон.
Тя представя на вниманието на всички булки на 2014 нежни модели, с които да бъдат още по-очарователни през първата брачна нощ.
Изборът е между секси, игриво или романтично бельо в бялата и пастелната гама. Колекцията изобилства от дантела и фина коприна, които нежно галят тялото.

подробно...


Да изградим връзка на любов и разбирателство с децата си: Мисията възможна


Да изградим връзка на любов и разбирателство с децата си: Мисията възможнаВсички взаимоотношения се развиват, претърпяват своите възходи и падения и изискват работа, за да се поддържат. Това, разбира се, включва и отношенията с детето/децата. Новороденото се взира в очите на родителите си и започва да изгражда връзка, която се развива и израства заедно с вас и детето ви.

подробно...


За нощния труд и вредните последици за организма


За нощния труд и вредните последици за организмаВероятно не знаете колко скъпо плащате за безсънните нощи в офиса. Списъкът с последици е съставен от Business Insider.
На първо място, когато не спите достатъчно, в организма се повишава нивото на кортизола, който е известен още като хормона на стреса.

подробно...


Азиатска диета за здраве и красота


Азиатска диета за здраве и красотаАзиатските момичета използват храната не само за добро здраве, но и като трик за разкрасяване.
Консумирането на зелен чай, джинджифил, ориз, бамбук, соя и гъби е много популярно в азиатската кухня.

подробно...


Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Emporio Armani


Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Emporio ArmaniEmporio Armani е сред модните къщи, които представиха колекциите си за студения сезон на 2014/2015 по време на Седмицата на модата в Милано.
В тоалетите ще откриете необичайни комбинации от тъкани и микс от женствени и по-мъжествени елементи. Колекцията включва ежедневни и вечерни облекла.

подробно...


Социалните мрежи деформират оценката на жените за собственото им тяло


Социалните мрежи деформират оценката на жените за собственото им тялоВремето прекарано в разглеждане на снимки, публикувани в социалните мрежи от наши приятели, създава грешно впечатление у дамите за собствения им външен вид, установи скорошно проучване.
Колкото повече жените разглеждат снимки на други женски тела в интернет, толкова по-негативно те се настройват към собственото си тяло, твърдят учени.

подробно...


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Дамско спортно облекло


Модни тенденции Есен-Зима 2014/2015: Дамско спортно облеклоПри спортното облекло за студения сезон на 2014/2015 преобладават размитите линии и разчупените дизайни.
Модните тенденции представят тоалети, наподобяващи екипи за баскетбол, автомобилни състезания и "разходка на Луната" (вдъхновени от Лунната походка на Майкъл Джаксън) и отвъд.

подробно...


Плетива и усещане за уют през Есен-Зима 2014/2015 от Calvin Klein


Плетива и усещане за уют през Есен-Зима 2014/2015 от Calvin KleinФранциско Коста, творческият директор на модна къща Calvin Klein, представи колекцията дамски облекла на марката за сезон Есен-Зима 2014/2015 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.
Топлина и уют са думите, които най-добре описват плетените рокли пуловер.

подробно...


4 занимания, които приучават децата да обичат околните


4 занимания, които приучават децата да обичат околнитеКолкото и да обичаме децата си и да им демонстрираме любовта си от минутата на тяхното раждане, разбирането на концепцията "да обичаме другите" може да е трудно за малчуганите. Затова ще ви предложим няколко идеи как можете да преподавате и затвърждавате уроци по любов на детето си чрез ангажирането му с дейности, които насърчават човек да обича другите, като проявява доброта и приятелско отношение.

подробно...


Кейти Пери с нова пролетна визия


Кейти Пери с нова пролетна визияСлед като вече избра модерната за Пролет 2014 прическа тип Клеопатра, американската певица Кейти Пери боядиса косата си в зелено, за да добави още пролетно настроение към визията си.
Корените на косата и са оставени черни. Това се вижда под снимка, която изпълнителката публикува в Instagram. "Жълто-зелено през пролетта", написа звездата под снимката.

подробно...


Между 5 и 12 април е най-вероятно да заченете следващото Бебе на годината


Между 5 и 12 април е най-вероятно да заченете следващото Бебе на годинатаПо традиция, всяка пролет организаторите на Националната кампания Бебе на година анонсират така наречените "горещи дни" за зачеване. Щастливките, забременели в периода 5 - 12 април, с най-голяма вероятност ще родят своите бебета на 1 януари 2015 г. Дали късметът ги е споходил, ще покажат чертичките от теста за бременност в края на този месец.

подробно...


Американският певец Адам Ливайн с колекция дамски облекла


Американският певец Адам Ливайн с колекция дамски облеклаСветовноизвестният изпълнител Адам Ливайн, вокалист на американската банда Maroon 5, създава своята първа колекция дамски дрехи, в допълнение към мъжката му дизайнерска линия.
Колекцията включва дантелени рокли и блузи, къси панталони в пастелни тонове и спортно-елегантни връхни дрехи.

подробно...


Тенденции при грима за Есен-Зима 2014/2015


Тенденции при грима за Есен-Зима 2014/2015Металически блясък, ярки цветове или нищо освен сияйна кожа - изборът е ваш, а всяка от тези визии ще е модерна през студения сезон на 2014/2015.

подробно...


Кое е най-разпространеното число в света и защо?


Кое е най-разпространеното число в света и защо?Онлайн проучване сред повече от 44 000 души показва, че седем е най-известното число в света. Второ е 3, а трето - 8.
В Китай числото 7 е смятано за късметлийско, защото звучи подобно на китайските думи за "зараждане" и "живот".

подробно...


Детска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Lilica Ripilica


Детска мода: Колекция Пролет-Лято 2015 на Lilica RipilicaБразилският бранд за детска мода Lilica Ripilica представи своите предложения за малките дами на 3 април 2014 в Бразилия по време на Седмицата на модата в Сао Пауло.
Колекцията е вдъхновена от фантастично пътешествие с балон над три различни дестинации в САЩ: Нешвил, Хавай и Ню Йорк.

подробно...


Дамска мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Jitrois


Дамска мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на JitroisЖан-Клод Житроа - основател и творчески директор на модна къща Jitrois - представи колекцията на марката за Есен-Зима 2014/2015 на 1 март 2014 в резиденцията си в Париж.
По думите на дизайнера колекцията му е посветена на жените-воини: "жените, които превъзмогват собствените си разочарования и ги използват, за да вдъхнат сила на другите да се променят".

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Оранжеви устни


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Оранжеви устниОранжевото е един от най-горещите цветове за устни тази пролет.
Неотдавна британската актриса Ема Уотсън освежи черната си рокля на червения килим с прекрасни оранжеви устни.
Но, разбира се, всичко започна от модните подиуми. Оранжевите устни присъстваха осезаемо в ревютата на Дона Карън, Нанет Лепор, Dsquared2 и Кристиан Сириано.

подробно...


Горещата акваробика нормализира високото кръвно налягане


Горещата акваробика нормализира високото кръвно наляганеФизическите упражнения в топла вода могат да бъдат радикално решение на проблема с високото кръвно налягане, сочат резултатите от британско проучване.
Така наречената "гореща акваробика" може да се окаже лек за хиляди хора, страдащи от проблеми с кръвното без подобрение от предписаните им за целта лекарства.

подробно...


Jimmy Choo отново залага на Никол Кидман и за Есен 2014


Jimmy Choo отново залага на Никол Кидман и за Есен 2014За четвърти път австралийската актриса Никол Кидман е избрана за рекламно лице на луксозната марка обувки Jimmy Choo.
В рекламната кампания звездата разкрива перфектните си дълги крака, като позира единствено по дълго бяло сако и разбира се обувки Jimmy Choo.

подробно...


Джъстин Тимбърлейк бе обявен за най-стилният мъж на планетата


Джъстин Тимбърлейк бе обявен за най-стилният мъж на планетатаТой често оглавява класациите за най-желан мъж на планетата, но изглежда певецът Джъстин Тимбърлейк е на път да измести и красавеца Дейвид Бекъм в категорията за най-стилен мъж в света.

подробно...


Зоуи Салдана е новото рекламно лице на L'Oréal Paris


Зоуи Салдана е новото рекламно лице на  L'Oréal ParisАктрисата Зоуи Салдана бе избрана за лице на новата рекламна кампания на L'Oréal Paris.
"Изключително съм поласкана. Поканата на L'Oréal е като сбъдната мечта за мен. Предстои ми вълнуващо пътешествие заедно с L'Oréal и ще дам всичко от себе си, за да достигне философията на бранда до максимален брой жени по света", заяви Салдана.

подробно...


Принтове и безсезонност в колекция Carolina Herrera Resort 2014


Принтове и безсезонност в колекция Carolina Herrera Resort 2014Уникалната Каролина Ерера, чиито творения са чиста проба красота и женственост, представи своята колекция Resort 2014 с думите:
"Принтове - за това става въпрос в цялата колекция - принтове и безсезонност, защото за дрехите вече реално няма сезони. През лятото някъде е зима, а през зимата някъде е лято. Важно е всичко да може да се носи през цялата година".

подробно...


На стайна температура или в хладилник да съхраняваме зеленчуците?


На стайна температура или в хладилник да съхраняваме зеленчуците?След като разбрахме кои плодове е добре да съхраняваме в хладилник и кои на стайна температура, днес е време да си отговорим на този въпрос и за зеленчуците.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Моряшки стил


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Моряшки стилКласическото съчетание на тъмно синьо и бяло напоследък е много модерно! Като прибавим и изкусителното червено и воала - моряшки стил на хоризонта!
Тази свежа и шик тенденция за Пролет-Лято 2014 подхожда всички фигури и може да бъде открита в колекциите дрехи и аксесоари за сезона на много от най-известните световни модни марки.

подробно...


Дамска мода: Колекция Vivienne Westwood Red Label Есен-Зима 2014/2015


Дамска мода: Колекция Vivienne Westwood Red Label Есен-Зима 2014/2015Провокативната британска дизайнерка Вивиан Уестууд представи колекцията на бранда си Vivienne Westwood Red Label за следващия студен сезон миналия месец по време на Седмица на модата в Лондон.
По думите на самата Уестууд творенията и са предназначени да облекат "типичната англичанка от висшата класа - привилегирована и обгрижвана".

подробно...


Знаете ли, че...


Знаете ли, че...Днес ви предлагаме няколко любопитни факта, за които може би не сте знаели. Отрийте колко много е допринесъл Леонардо Да Винчи за човечеството, как кравата се напива, кой преживя трагедията с Титаник и още...

подробно...


Кои дами от музикалния шоубизнес имат най-красиви крака?


Кои дами от музикалния шоубизнес имат най-красиви крака?74-годишната певица Тина Търнър победи младите си колежки Шакира, Риана и Майли Сайръс и оглави класацията на музикалния канал VH1 за изпълнителките с най-красиви крака в шоубизнеса.

подробно...


Моника Белучи е рекламно лице на новата колекция червила на Dolce & Gabbana


Моника Белучи е рекламно лице на новата колекция червила на Dolce & GabbanaИталианската модна марка Dolce & Gabbana представи новата си колекция червила "Classic Cream Lipstick", чието лице е неповторимата Моника Белучи.
"Доменико е един от най-еклектичните творци, които познавам. Той може да направи всичко. Всеки път правим нещо все по-красиво", споделя неустоимата Белучи за работата си с известния моден тандем.

подробно...


Според специалистите Риана е модната икона на 2014


Според специалистите Риана е модната икона на 2014Барбадоската певица Риана е определена за модна икона на 2014 година от Съвета на модните дизайнери (СМА) в САЩ.
Звездата, която често бе забелязвана на модните дефилета по време на Седмицата на модата в Париж тази година, ще бъде удостоена с престижното отличие на церемонията по връчването на Модните награди през юни.

подробно...


Как да повлияем на пола на бебето?


Как да повлияем на пола на бебето?Ако често правите любов, очаквайте син. Сперматозоидите с Y-хромозома са дребни и подвижни, но не са така издръжливи като женските, които обаче са по-бавни.
Ако правите секс два дни преди узряването на яйцеклетката, се зачеват момичета, а сексът по време на самата овулацията често води до раждане на момче.

подробно...


Способни сме да различим един трилион миризми


Способни сме да различим един трилион миризмиЧовешкият нос може да различи 1 трилион миризми, твърдят американски учени.
Досега се смяташе, че можем да помиришем около 10 000 аромата, пише Би Би Си. Нови изследвания, обаче показват, че човешкият нос превъзхожда очите и ушите по отношение на броя на дразнителите, които може да различи.

подробно...


За връзката "Сезони-Хормони-Щастие-Любов"


За връзката "Сезони-Хормони-Щастие-Любов"Според специалистите хормоните в кръвта зависят от слънчевата светлина.
През зимата дните са по-къси, а светлината по-малко, което намалява хормоните в организма. Ето защо сме предразположени към депресия, апатия и сънливост.
Когато дойде пролетта, дневна светлина се увеличава, а с нея и все по-голям брой хормони в организма.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2014 на Styler


Мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2014 на StylerСтилна и свежа визия за господата през Пролет-Лято 2014 предлагат от утвърдената българска марка за мъжка мода Styler.
Колекцията включва: ризи - с къс и дълъг ръкав, тениски, спортни блузи с дълъг ръкав, сака, елеци, спортни панталони, дънки, ¾ панталони, къси якета, спортно-елегантни костюми.

подробно...


На стайна температура или в хладилник да съхраняваме плодовете?


На стайна температура или в хладилник да съхраняваме плодовете?Има плодове, които е по-добре веднага да поставите в хладилника и такива, които имат нужда от време на стайна температура, за да доузреят.
Вижте кои плодове в коя група попадат и имайте предвид, че ако спазвате съветите за съхранение ще се наслаждавате максимално на вкуса и аромата им.

подробно...


Ароматът на плодовете ни подтиква да избираме по-здравословна храна


Ароматът на плодовете ни подтиква да избираме по-здравословна хранаКогато вечер ни се налага да изберем между здравословното меню или калоричните вкуснотии, често това означава битка между волята и изкушението.
Този проблем намира решението си в помирисването на плодове преди вечеря, твърдят френски учени...

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Vivienne Westwood


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Vivienne WestwoodМиналия месец по време на Седмицата на мъжката мода в Милано, световно известната дизайнерка Вивиан Уестууд представи колекцията си за следващия студен сезон.
Тя е една от дамите, които използват популярността си, за да застават с името си зад важни каузи. Тази година прессъобщението за колекцията гласеше:
"ВНИМАНИЕ: Хидравличното разбиване е Голяма Битка...

подробно...


4 съвета за облекчаване на болката в гърба и подобряване здравето на гръбнака


4 съвета за облекчаване на болката в гърба и подобряване здравето на гръбнакаСтрадате от хронични болки в гърба? Не сте единствените - експертите казват, че болките в гърба са на едно от челните места в списъка с нещата, които измъчват хората, тъй като се превръщат в постояннен спътник и отнемат ежедневно голяма част от радостта от живота.
Добрата новина е, че можете да облекчите болките в гърба (от различен произход) чрез правилни грижи за гръбначния стълб и няколко промени в хранителния и двигателния ви режим.

подробно...


Системното недоспиване убива неврони в главния мозък


Системното недоспиване убива неврони в главния мозъкХроничното недоспиване не само нарушава когнитивните функции на мозъка, но може и да доведе до необратимо разрушаване на невроните.
Много хора мислят, че хроничния недостиг на сън може да се компенсира с "отспиване" в свободното време. Но това не е така.

подробно...


Гурме хамбургер?


Гурме хамбургер?Нов азиатски ресторант иска да добави "друго измерение в кухнята на Манхатън", като към менюто си за бързо хранене прибави хамбургер за 250 долара.
Между пълнозърнестите филийки на сандвича се намира специален пастет от сотирана патица с гъши дроб, хайвер от белуга, говеждо месо, трюфели, както и специален сос, разработен от главния готвач, разбира се не по-малко скъп от останалата плънка в хамбургера.

подробно...


Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Manolo Blahnik: Цвят и лукс


Колекция Есен-Зима 2014/2015 на Manolo Blahnik: Цвят и луксЛегендарният дизайнер на обувки Маноло Бланик представи за пръв път своя колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Сезонът е Есен-Зима 14/15.
Колекцията включва: многообразие от обувки с равна подметка, боти, копринени дамски обувки деколте и няколко чифта високи ботуши, цветен велур, дантела, брокат, бродерии.

подробно...


9 храни, които не се развалят никога


9 храни, които не се развалят никогаСлучвало ли ви се е да сте в средата на приготвянето на някое вкусно ястие и да установите, че някоя от съставките липсва, защото сте я изхвърлили (поради изтекъл срок на годност или защото се е развалила) при последното си щателно прочистване на кухненските шкафове?
Е, това е нещо, което няма да ви се случва повече - поне що се отнася до деветте съставки, за които ще стане дума по-долу, защото ако се съхраняват правилно, те ще са годни години (а някои десетилетия!) наред.

подробно...


Парижански шик от John Galliano за Есен-Зима 2014/2015


Парижански шик от John Galliano за Есен-Зима 2014/2015Модна къща John Galliano представи в началото на месец Март колекцията си за следващия студен сезон по време на Седмица на модата в Париж.
Цветовата палитра на Бил Гайтен (който замести Джон Галиано като творчески директор на марката през 2011) е приглушена, а фокусът е върху материите.

подробно...


"Зовът на дивото" от Emilio Pucci за Есен-Зима 2014/2015


"Зовът на дивото" от Emilio Pucci за Есен-Зима 2014/2015По време на Седмицата на модата в Милано (февруари 2014) творческият директор на модна къща Emilio Pucci - Питър Дундас - представи колекцията си за сезон Есен-Зима 2014/2015, изпълнена с пухкави кожени палта, свободни панталони с вързанки на талията и разнообразие от рокли.

подробно...


Вече може да изчислите колко години ще продължи връзката ви


Вече може да изчислите колко години ще продължи връзката виАко искате да разберете колко ще трае любовта, трябва само да направите следното изчисление:
L = 8 + 0.5Y - 0.2P + 0.9Hm + 0.3Mf + J - 0.3G -
0.5(Sm - Sf)2 + I + 1.5C

подробно...


Бракът и женското тегло


Бракът и женското теглоДамите качват близо два килограма в първите шест месеца от брака, установи ново изследване. Младоженките, които с месеци наред пазят стриктна диета, за да стопят килограми преди сватбения ден, качват най-много в първата половин година след бракосъчетанието.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Цветове в дамската мода


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Цветове в дамската модаВинтидж полъха от Хавай и Таити вдъхновява дизайнерите да преминат към по-студената гама.
Ще видите също изненадващо завръщане към ярките цветове, наподобяващи тези на скъпоценните камъни (смарагди, аметисти, рубини, топази и сапфири), които се балансират с по-меки тонове за изграждане на широка цветова палитра.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюми


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюмиТоп тенденция през горещия сезон на 2015 ще бъдат африканските и марокански мотиви, както и моделите, вдъхновени от спортните екипи.

подробно...



Изберете страница:  « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи