Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Veselka Petrova

Веселка Петрова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 1113
Veselka Petrova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


21-годишната Сави Шийлдс е Мис Америка 2017


21-годишната Сави Шийлдс е Мис Америка 2017Студентка от Арканзас стана новата носителка на титлата "Мис Америка". Сави Шийлдс учи Изкуства и бизнес науки, и освен с красотата си, спечели журито със своите джаз танци в кръга за таланти и отговорите си на въпроси по наболели теми - от проблемите на расизма до президентската надпревара в САЩ.

подробно...


Колекция мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от John Varvatos


Колекция мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от John VarvatosЛинията "Градският романтик" съчетава едно намигване към стария свят в комбинация с пълен спектър елементи от облеклото на съвременния градски мъж.

подробно...


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от IVANMAN


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от IVANMANКолекция IVANMAN Пролет-Лято 2017 бе представена в Германия по време на Седмицата на модата в Берлин (Mercedes-Benz Fashion Week Berlin). Пастелно розово, тюркоазено, бяло и черно формираха цветовата палитра.

подробно...


Цветни мъжки костюми за Пролет-Лято 2017 от Pal Zileri


Цветни мъжки костюми за Пролет-Лято 2017 от Pal ZileriКолекция Pal Zileri Пролет-Лято 2017 бе представена през юни по време на Седмицата на модата в Милано. Тя съчетава италианската традиция с абстрактното изкуство по един изчистен и минималистичен начин, с форми изпипани до съвършенство.

подробно...


Колекция Balmain Homme Пролет-Лято 2017


Колекция Balmain Homme Пролет-Лято 2017Луксозната модна къща Balmain представи своята мъжка пролетно-лятна колекция за 2017 по време на Седмицата на модата в Париж миналия месец. Ето какво казва творческият директор на бранда Olivier Rousteing за своята работа...

подробно...


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Ann Demeulemeester


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Ann DemeulemeesterБелгийската модна марка Ann Demeulemeester, основана през 1985 година в Антверпен, представи своята мъжка колекция за пролетно-летния сезон на 2017 миналия месец във Франция, по време на Седмицата на модата в Париж.

подробно...


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Dior Homme


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Dior HommeСъздадена от дизайнера Kris Van Assche, пролетно-лятната колекция на Dior Homme за 2017 канализира енергията на младежите от плантациите през индустриалния пейзаж на един утопичен лунапарк.

подробно...


Мъжка колекция на Valentino за Пролет-Лято 2017


Мъжка колекция на Valentino за Пролет-Лято 2017Италианските дизайнери и творчески директори на Valentino Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичоли представиха най-новата си мъжка колекция във Франция по време на Седмицата на модата в Париж (22-26 юни 2016).

подробно...


Седмица на модата Париж: Thom Browne за Пролет-Лято 2017


Седмица на модата Париж: Thom Browne за Пролет-Лято 2017Сърфингът е основното вдъхновение на най-новата мъжка колекция на американския дизайнер Thom Browne, представена преди дни във френската столица.

подробно...


Колекция мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Lanvin


Колекция мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от LanvinДатският моден дизайнер Lucas Ossendrijver, който е на чело на мъжката линия на френската модна къща вече десетилетие, отпразнува юбилея си по време на Седмицата на модата в Париж (22-26 юни 2016), където бе представена най-новата колекция на марката.

подробно...


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Louis Vuitton


Мъжка мода за Пролет-Лято 2017 от Louis VuittonЗа пореден път Африка е основната тема в мъжката колекция на творческия директор Ким Джоунс за модна къща Louis Vuitton. Дизайнерът е прекарал детството си на континента, чиито екзотични флора и фауна са неизчерпаем източник на вдъхновение за него.

подробно...


Стартира Фестивалът на модата и красотата Варна 2016


Стартира Фестивалът на модата и красотата Варна 2016Снощи се проведе първата вечер на един от най-големите и престижни модни форуми в България. Тази година организаторите са избрали за сцена на Фестивала на модата и красотата Хотел Интернационал в к.к. Златни Пясъци.

подробно...


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2017/2018


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2017/2018"Функционален шик носи нов тип женственост с изчистени линии и карго полъх, Цъфтеж на зимен лотус предлага смесица от Източна и Западна култура, която изпълва с нова енергия онаследените трендове, а Благородна заселничка ни отвежда до прериите, предлагайки ни дамска алтернатива традиционната груба естетика на работниците в ранчо".

подробно...


Българският фолклор в модата


Българският фолклор в модатаБългарският фолклор е един от най-добре запазените в света. Той е тясно свързан с нашите традиции, начин на мислене, бит и култура. От две години фолклорът и етно мотивите са сред основните източници на идеи в работата на много творци и дизайнери.

подробно...


Бен Крос с реч на български език на премиерата на новия спектакъл на Ансамбъл "Българе"


Бен Крос с реч на български език на премиерата на новия спектакъл на Ансамбъл "Българе" На 14 юни 2016 в Зала 1 на НДК, Национален фолклорен ансамбъл "Българе" представи премиерата на новия си музикално-танцов спектакъл "Осмото чудо". Това е четвъртият авторски проект на ансамбъла и в него взе специално участие холивудската звезда Бен Крос в ролята на кореспондента на в. "Таймс" за Балканите, Джеймс Баучер.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2017 - Ключови теми в дамския гардероб


Модни тенденции Пролет-Лято 2017 - Ключови теми в дамския гардеробТри класически теми, но в модерни съвременни интерпретации, се завръщат на сцената през Пролет-Лято 2017 - Карго шик, Модерна провинциалистка и Новите морски десени.

подробно...


Най-оригиналната бална рокля с фолклорен мотив


Най-оригиналната бална рокля с фолклорен мотивДнес ще ви представим разказа на една майка за пътя, който извървява заедно с дъщеря си Елина и дизайнерката Мая Василева, до създаването на изящна бална рокля от съвременни материи, съчетани с истински вълнени гайтани и пафти от ковано желязо.

подробно...


Мъжка мода: Ваканционна колекция 2017 на модна къща Gucci


Мъжка мода: Ваканционна колекция 2017 на модна къща Gucci"Мъжката ваканционна колекция беше отличен случай да обрисувам своята идея за ексцентричност. Всичко започна от огромната ми страст към Англия. Опитах се да опиша какво се случва в моето въображение, което често разкрива естетика, много подобна на английската".

подробно...


В подкрепа на българското - дванадесетокласници от Видин в народни носии


В подкрепа на българското - дванадесетокласници от Видин в народни носииУчениците от 12 "Б" клас на Гимназия с преподаване на чужди езици "Йордан Радичков", Видин, избраха за своето тържествено изпращане да бъдат пременени в традиционни български носии.

подробно...


Георги Йовчев е Мистър България 2016


Георги Йовчев е Мистър България 2016Снощи по време на бляскава гала церемония за Мистър България 2016 бе избран Георги Йовчев. Той е студент в Нов български университет, бивш волейболист и фитнес любител, трениращ при Кирил Вълчев - Скалата.

подробно...


Мъжка мода за Пролет-Лято 2016 от модна къща Versace


Мъжка мода за Пролет-Лято 2016 от модна къща VersaceТоалетите носят лек привкус на Арабски нощи с увитите около главата на моделите шалове, сака с подплънки на рамената, якета-блузони, топове с дължина до колената, кожа, плетива, дълги пуловери и многопластови сетове.

подробно...


Мъжка колекция Есен-Зима 2016/2017 на Kenzo


Мъжка колекция Есен-Зима 2016/2017 на KenzoОт 2011 година творчески директори на марката са CAROL LIM & HUMBERTO LEON. Ето какво споделят те за най-новата си мъжка колекция за луксозния френски бранд...

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на Gucci


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на GucciAlessandro Michele представи есенно-зимната мъжка колекция за 2016/2017 на модна къща Gucci по-рано тази година в Милано.

подробно...


Официални мъжки костюми и спортно-елегантни облекла от Лазарини


Официални мъжки костюми и спортно-елегантни облекла от ЛазариниМодна къща "Лазарини" е български бранд, стремящ се да създава не просто качествено и стилно мъжко облекло, а и да изгражда стил на живот адаптиран към нуждите на съвременния мъж.

подробно...


Стилни и модерни на бала с мъжки костюм от Лазарини


Стилни и модерни на бала с мъжки костюм от ЛазариниЗа сезона на абитуриентските балове 2016, Лазарини предлага богатство от материи, цветове и модели в така модерната slim fit кройка. Костюмите са изработени от качествени италиански платове, като са използвани най-съвременни технологии за постигане на оригинален дизайн и изящна цялостна визия.

подробно...


Колекция Пролет-Лято 2016 на Нели Колева - Вдъхновена от Изтока


Колекция Пролет-Лято 2016 на Нели Колева - Вдъхновена от Изтока"Голямата тема е срещата между Изтока и Запада - не само в политиката и икономиката, но и в естетиката. Посланията, които идват оттам, през последните няколко сезона вдъхновиха най-големите личности и компании във фешън индустрията. Африка провокира екипа на Валентино, Китай предизвика Дрис Ван Нотен. Вивиен Уестууд, Долче и Габана, Донатела Версаче с финес и лекота стилизираха различни елементи от тамошните визии"

подробно...


Какво не знаем за бижутата с естествени камъни и перли?


Какво не знаем за бижутата с естествени камъни и перли?Днес хората носят огърлици, пръстени, гривни, обеци, както и комплекти, съставени от различни по вид бижута с един и същ скъпоценен камък за акцент - някои от тях просто като ценители на естетическата стойност на аксесоарите, а други - с вяра в магическите свойства на камъните и положителния ефект, който могат да привнесат.

подробно...


Изразете своята индивидуалност с уникално сребърно бижу от Dett


Изразете своята индивидуалност с уникално сребърно бижу от DettОсвен широката гама авторски сребърни бижута, от които можете да подберете онези, които най-пълно пасват на вашето усещане, Dett дава възможност и да създадете нещо свое и уникално, предлагайки изработка на сребърен обков за ваш любим камък, който да превърнете в изящно допълнение към тоалета си.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на Balmain


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на Balmain"Тази колекция съчетава традиционно френско, чуждестранно, аристократично и военно влияние в един нов, модерен, градски стил, чествайки тази вдъхновяваща традиция на откритост и адаптивност".

подробно...


Любопитно: Елегантен висококачествен костюм от три части за... коне


Любопитно: Елегантен висококачествен костюм от три части за... конеДизайнерката Emma Sandham-King е създала първия в света костюм от Harris Tweed в три части, проектиран специално, за да пасва идеално на фигурата на... кон. Производственият процес е отнел 4 седмици и повече от 18 метра плат, което е десет пъти повече в сравнение с еквивалентен мъжки костюм.

подробно...


PALOMA FASHION представя колекция бални и официални рокли 2016


PALOMA FASHION представя колекция бални и официални рокли 2016Женственост, изтънчен вкус и класа - това са качествата, които моделите от колекция абитуриентски рокли 2016 на дизайнер Поля Кинова олицетворяват.

подробно...


Актуални предложения за булките на 2016 от PALOMA FASHION


Актуални предложения за булките на 2016 от PALOMA FASHIONПоля Кинова, главен дизайнер на PALOMA FASHION, представя своята най-нова колекция от сватбени рокли за 2016 година. Моделите са олицетворение на женственост, изтънчен вкус и класа!

подробно...


Кейт Мидълтън с тоалет на българския дизайнер Петър Петров


Кейт Мидълтън с тоалет на българския дизайнер Петър ПетровПреди няколко дни Херцогинята на Кеймбридж се появи в костюм от две части в червено и бяло на благотворително събитие в Лондон. Тоалетът е дело на българския дизайнер Петър Петров, който е майстор шивач на EPONINE - лондонски моден лейбъл, специализиран в дамските облекла по поръчка и прочут със своите елегантни дизайни в стила на 50-те и 60-те години на ХХ век.

подробно...


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на Givenchy


Мъжка мода: Колекция Есен-Зима 2016/2017 на Givenchy"Снимки на млади африкански мъже, любители на хеви метъла, наречени "Ренегатите от Ботсвана" от фотографа Франк Маршал, марокански цветове и влечуги, както и фестивалният дух на берлинските детски клубове са сред многото влияния преплетени в тази колекция с основна тема "Свободата".

подробно...


Дамска мода: Колекция Balmain Есен-Зима 2016/2017


Дамска мода: Колекция Balmain Есен-Зима 2016/2017"Преди всичко, многообразието в красотата на дамите, които дефилираха по подиума днес, помогна да подчертаем това, което екипът ми и аз вярваме, че е най-модерно в днешната мода: празник на естествената красота, фигурата и силата на всяка жена".

подробно...


Дамска мода: Колекция Louis Vuitton Есен-Зима 2016/2017


Дамска мода: Колекция Louis Vuitton Есен-Зима 2016/2017За следващия студен сезон, Nicolas Ghesquière ни повежда през едно приключение във времето и сърцевината на Модна къща Louis Vuitton, разкривайки славната диря на мечтателя-съзидател, преоформящ вчерашните творения за днешните вкусове.

подробно...


Бъдете Кралицата на бала с тоалет от Be Queen


Бъдете Кралицата на бала с тоалет от Be QueenС наближаването на сезона на абитуриентските балове, Бутик за официални, бални и булчински рокли Be Queen (София) е готов да зарадва всички млади дами с широко разнообразие от тоалети на световно известните брандове Tarik Ediz, JLM Couture, Evening by Mon Cheri и LQ Design London.

подробно...


Честит Международен ден на жената!


Честит Международен ден на жената!8 март е ден за международно признание на обществените, икономически, технически и политически постижения на жените, както и за почитане на ролята им на съпруги, майки и създателки.

подробно...


Италианска мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2016 от Christian Pellizzari


Италианска мъжка мода: Колекция Пролет-Лято 2016 от Christian PellizzariЗа своята колекция мъжка мода за наближаващият горещ сезон на 2016, италианският дизайнер Christian Pellizzari е почерпил вдъхновение от порцелановите сервизи от 18-и век, идващи от Ориента, които са считани за най-висок клас лукс, по това време в Италия.

подробно...


"SYMPHONY" - Колекция булчински рокли 2016 на ателие "Версай"


"SYMPHONY" - Колекция булчински рокли 2016 на ателие "Версай"Колекция "Симфония" е в традиционните, но винаги актуални А-Line и Mermaid силуети, които обаче са изработени от луксозните италиански копринени материи Микадо и Дючеса, както и висококачествените дантели Прада, Брюкселска, Австрийска и Френска кордонна.

подробно...


"PULSE" - Колекция бални рокли 2016 на Ателие "Версай"


"PULSE" - Колекция бални рокли 2016 на Ателие "Версай"Цветовете са меки, пастелни и телесни, но също присъстват и контрастно искрящи тонове на палитрата. Преобладават нежните материи като копринен шифон, тюл и памучни дантели, но също така - копринена тафта, шантунг и жоржет. Елементите, които придават лукс и блясък на дрехата са ръчно бродирани перли, кристали и допълващи 3D дантели.

подробно...


Абитуриентски бал 2016: Вечерни рокли на Булчински салон ARETI


Абитуриентски бал 2016: Вечерни рокли на Булчински салон ARETIЗа да улеснят задачата ви по избор на тоалет, който да отразява посланието, което искате да излъчвате в своята празнична вечер, професионалистите от Булчински салон ARETI са подготвили селекция от дълги и къси официални рокли - основно в пастелни цветове и с детайли от пайети, мъниста и камъни, които са акцентът на всеки тоалет.

подробно...


Сватбени рокли 2016 от Булчински салон ARETI


Сватбени рокли 2016 от Булчински салон ARETIСалонът е официален и единствен за България представител на известният дизайнер Demetrios, чиито сватбени рокли са признати по цял свят, заради своето високо качество и изисканост.

подробно...


"PEACE" - колекция бални рокли 2016 на Mon Amour


"PEACE" - колекция бални рокли 2016 на Mon AmourБалните рокли са изработени от ефектен матов сатен, френска дантела , брюкселска дантела, тафта, преливаща органза и метализиран тюл, придаващи блясък и разкош. Сложните ръчни набори, френската дантела и дантелите инкрустирани с камъни Сваровски завършват цялостната визия на официалните рокли.

подробно...


Дамска мода за Есен-Зима 2016/2017 от Ralph Lauren


Дамска мода за Есен-Зима 2016/2017 от Ralph Lauren"За своята дамска колекция Есен 2016, бях вдъхновен от жената, която се осмелява да бъде себе си. През деня, стилът и е неизискващ усилия, но същевременно изтънчен в по-вяло почти мъжко облекло. Вечер, тя се трансформира с дръзкия дух на рокер, пропит с модерен романтизъм", Ралф Лорън

подробно...


Колекция " Цветята" - абитуриентски и официални рокли на TERRY'S


Колекция " Цветята" - абитуриентски и официални рокли на TERRY'SКолекция вдъхновена от непреходните красота, нежност, уникалност и очарование на цветята. Цветята... онези Божии творения, които не винаги забелязваме улисани в ежедневните задачи, но те са там като един специален подарък предназначен да ни зарадва, да нахрани сетивата ни с красота, да направи миговете и жестовете още по-вълнуващи, да стопли душата ни и остави незабравим спомен, който в мигове на нужда да напомня за богатството на живота и уникалността на всеки миг.

подробно...


M'SUIT разкрива модни тенденции 2016 при мъжкия костюм за абитуриентския бал


M'SUIT разкрива модни тенденции 2016 при мъжкия костюм за абитуриентския балХит за този сезон и съвет на дизайнерите към абитуриентите през 2016 година е тъмносиньото във всичките му нюанси; костюми в три части, като елечето е в различен цвят от костюма; панталони с тесен крачол.

подробно...


Всичко за сватбения ден от "Сватбен Център"


Всичко за сватбения ден от "Сватбен Център"Сватбеният ден несъмнено е едно от най-очакваните и добре планирани събития в живота на всеки човек. Ако Ви предстои сватба през 2016 и в момента се намирате в процес на трескава подготовка, знайте че "Сватбен център" - с магазини в София и Варна - предлага всичко необходимо, за да може този ден да бъде незабравим за Вас и Вашето семейство.

подробно...


"Сватбен Център" - идеалното решение за вашия бал


"Сватбен Център" - идеалното решение за вашия балС наближаването на сезона на абитуриентските балове, въпросът за избор на тоалет за празничната вечер става все по-актуален. Ако искате нещо стилно, елегантно, запомнящо се и в крак с модните тенденции (изрязани елементи, дантела, прозрачни материи, рокли в две части) - "Сватбен Център" е идеалното място за вас.

подробно...


Дамска мода за Есен-Зима 2016/2017 от Annette Goertz


Дамска мода за Есен-Зима 2016/2017 от Annette GoertzТоалетите са в типичните за марката изчистени и ненатрапчиви лении, предлагайки перфектната комбинация от комфорт, чувствена елегантност и изискана кройка.

подробно...


Мъжка мода за Есен-Зима 2016/2017 от Nautica


Мъжка мода за Есен-Зима 2016/2017 от Nautica"Вгледахме се в този град (Ню Йорк Сити), който обичаме и открихме детайли, преживявания и паметници, които оформиха нашата колекция. Бруклинският мост беше един от тези паметници. Мост, пресичащ и простиращ се над водата и символизиращ свързаността. Есенната ни колекция е изцяло за вдъхването на живот на тези изживявания през богатия морски филтър".

подробно...


Мъжка мода: Perry Ellis с колекция Есен-Зима 2016/2017


Мъжка мода: Perry Ellis с колекция Есен-Зима 2016/2017"Поиграхме си с идеята за образи, изглеждащи различно от разстояние и от близо - също като природните пейзажи - когато се отдалечиш, започваш да виждаш по-голямата картина от форми и пропорции, но когато се приближиш - тези образи всъщност са изградени от множество сложни текстури и цветове", споделя творческият директор на бранда, Michael Maccari.

подробно...


Бъдете елегантна и стилна на бала с рокля от Модна къща "Лита"


Бъдете елегантна и стилна на бала с рокля от Модна къща "Лита"Модна къща "Лита", София, е създадена прз 1992 година и предлага на своите клиенти голямо разнообразие от висококачествени официални, абитуриентски, вечерни, булчински и шаферски рокли, както и всички необходими аксесоари за един прекрасен празничен ден.

подробно...


Как да избегнете 10-те най-разпространени грешки, които саботират личния ви стил и успех в "градската джунгла"?


Как да избегнете 10-те най-разпространени грешки, които саботират личния ви стил и успех в "градската джунгла"?Това е темата на уъркшопа, който Албена Александрова от модна къща "Рошавата гарга" организира на 4 Февруари 2016 в Шоурум-а на марката на ул. Аксаков 15 (ет. 2) в София. Началният час на събитието е 18 ч.

подробно...


Колекция мъжка мода за Есен-Зима 2016/2017 от Vivienne Westwood


Колекция мъжка мода за Есен-Зима 2016/2017 от Vivienne Westwood"Нашата мъжка колекция за Есен-Зима 2016/2017 е озаглавена "Бъди специфичен" и е вдъхновена от стремежа на Вивиан да спаси климата и света и от нейната борба срещу политиците-престъпници. Тази колекция символизира кампанията на Вивиан срещу Банкерите, Гигантите (бизнеса) и Престъпниците (политиците). Колекцията е повлияна от Средновековието и рисува три образа - Престъпника, Селянина и Жокера - и ролите, които те играят в обществото.

подробно...


"Българските корени" - Календар за 2016 с историко-фолклорни мотиви


"Българските корени" - Календар за 2016 с историко-фолклорни мотиви"Прабългарска школа за оцеляване БАГА-ТУР" и "Богара ООД" представиха своя календар за 2016 година от поредицата "Българските корени". Изданието е луксозно и включва 14 пълноцветни листа изпълнени с духа на българщината.

подробно...


В училищата да се изучава "Български фолклор - бит и култура"


В училищата да се изучава "Български фолклор - бит и култура"Асен Павлов, главен хореограф на ансамбъл "Чинари", предложи във всички училища в страната да се въведе задължителен предмет "Български фолклор - бит и култура" , който да запознава учениците с фолклорните традициите и народните танци.

подробно...


"Креативни мислители" - Иновативна класна стая пропита с родолюбие


"Креативни мислители" - Иновативна класна стая пропита с родолюбие"Креативни мислители" е пример за генерална промяна на средата на обучение в българското образование. Проектът е образец за необходимостта от налагане на модерни технологии в процеса на обучение в патриотична атмосфера. "Креативни мислители" е мястото, което уважава усилията и достойнството на децата и даскалите за развитие на личностния им потенциал. Това е първият по рода си съвременен център на Възраждането. Тук просветителите с мъдрост и разум ще пробуждат духовните и националните ценности и идеали!"

подробно...


Men's Fashion Cluster откри шоурума си в Амстердам с фолклорни танци и български шевици


Men's Fashion Cluster откри шоурума си в Амстердам с фолклорни танци и български шевициНа 16 ноември 2015 година, Клъстерът за мъжка мода (Men's Fashion Cluster) отвори в Амстердам, Холандия, първия от веригата си шоуруми из Европа. Той се намира в Световния моден център (World Fashion Centre), а за откриването му бе изнесен ревю-спектакъл, съчетаващ български фолклорни танци и съвременни облекла с шевици.

подробно...


Група АКАГА зарадва публиката в Амстердам с качествена българска музика


Група АКАГА зарадва публиката в Амстердам с качествена българска музикаЕдна от най-популярните български групи - Акага - чиято музика представлява уникална комбинация между фънк, рок, денс, соул, реге и дори хип-хоп, изнесе в Амстердам вълнуващ концерт, който зарадва множество наши сънародници, живеещи в кралството, както и доста холандци, които са избрали да се насладят на качествена музика.

подробно...


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Giorgio Armani


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Giorgio ArmaniЧервено: тънката нишка водеща тиха революция и носеща полъх неочакваност в света на Giorgio Armani. Червеното излиза със заявление за "новата женственост": тя е силна и мощна, без да се отказва от възможността за умереност и мекота. Чувствеността е тук, но никога по начин, който да изглежда неизискан.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Принтове и десени


Модни тенденции Пролет-Лято 2016: Принтове и десениКлючовите направления за Пролет-Лято 2016 включват принтове, геометрични форми, райе и каре, преплитайки творчески експерименти с естетиката на околната среда и ярки слогани. В някои колекции се открояват и свежи, ултраженствени флорални мотиви, създаващи една по-изтънчена визия.

подробно...


Тенденции Есен-Зима 2015/2016: Стъклен маникюр


Тенденции Есен-Зима 2015/2016: Стъклен маникюрНай-новата тенденция в маникюра идва право от Южна Корея. "Стъклените нокти" са идея на Парк Юн Кюнг (Park Eun Kyung), създателка на известния салон за красота Unistella в Сеул. Те са станали такъв хит в страната, че от марката за красота Amorepacific са се обединили с младата маникюристка, за да създадат специални стикери за нокти, вдъхновени от тренда.

подробно...


Тънкости в грима за блондинки


Тънкости в грима за блондинкиОбикновено кафявите очи се срещат при блондинките с пепеляв оттенък на косите. Именно поради това те нямат много варианти за козметика. Аристократичен вид на този тип блондинки ще придадат бронзиращата и жълто-розовата пудра.

подробно...


Вечер мийте зъбите си на тъмно


Вечер мийте зъбите си на тъмноСвечеряването и залезът заблуждават мозъка, който започва да се отпуска, преди да пуснем лампата и да провалим почивката си. Според професор Фостър помага, ако просто загасите светлината в банята и измиете зъбите си на тъмно. Това е достатъчно време да предразположите тялото си към режим почивка.

подробно...


Класация на най-секси вегетарианците за 2015


Класация на най-секси вегетарианците за 2015Натали Портман оглави класацията за най-сексапилните вегетарианци. 34-годишната актриса е решила да не яде месо още като дете и досега се придържа към принципите си. "Вегетарианка съм от 9-годишна. Една добра паста може би е любимото ми ястие", сподели актрисата.

подробно...


Синди Крауфорд: Красотата се крие в щастието


Синди Крауфорд: Красотата се крие в щастието"В действителност най-важната тайна е да бъдете щастливи, защото това се отразява най-силно на вашето лице. Ако вие имате бръчки - нека това да са бръчки от усмивки", сподели красавицата.

подробно...


Пшеница или Лимец?


Пшеница или Лимец?"Малко в страни от вниманието остава въпросът дали наистина отглеждането на доста по-ниско продуктивните древни култури не би могло да доведе до по-сериозно нарушаване на екологичния баланс поради причината, че отглеждането им налага използването на по-големи площи и повече ресурси".

подробно...


Ябълкова пита за Димитровден


Ябълкова пита за ДимитровденНа днешната дата (26 октомври) се отбелязва народният и православен празник Димитровден в памет на Свети Димитър Солунски. Според народните вярвания на Димитровден започва зимата. Днес ще ви представим един чудесен сладкиш за празничната трапеза, който ще внася нотка благоухание и сладост в мразовитите дни:

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Нит


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: НитЕто още една от актуалните тенденциите в дамската мода за Есен-Зима 2015/2016 - нит - и то с галактически привкус. Дизайнерите са почерпили вдъхновение от визията на героите в класики от научната фантастика, като "Междузвездни войни", например.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Винил


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: ВинилАко искате нещо по-освободено, секси и дръзко, Бляскавият винил може да е отличен избор за вас. Той не само отговаря на гореизброените критерии, но е и една от ключовите тенденции за Есен/Зима 2015-2016 в дамската мода.

подробно...


Колекция Есен-Зима 2015/2016 на холандския лейбъл gsus


Колекция Есен-Зима 2015/2016 на холандския лейбъл gsusВреме за традиционен английски чай, но сервиран в Ориента. Два противоречащи си свята, но все пак толкова подобни. Смесица от английска и китайска керамика, комбинирани в принтове. Изглеждащи познато западни форми, подчертани с нотки от Изтока. Ориенталски материи с намигване към Англия, и обратното, резултират в един "хармоничен конфликт".

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Ватирани дрехи


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Ватирани дрехиСред основните тенденции за Есен/Зима 2015-2016 в дамската мода се нареждат и ватираните дрехи. Те са топли и практични - идеално съчетание за студения сезон. Но не само ватираните якета, а и ватираните поли, топове и дори дамски чанти, ще са много модерни тази зима.

подробно...


Дамска мода от Холандия: Колекция Avelon Есен-Зима 2015/2016


Дамска мода от Холандия: Колекция Avelon Есен-Зима 2015/2016Холандският дизайнер Ерик Френкен представи в началото на годината, най-новата колекция на своя лейбъл Avelon, по време на Седмицата на модата в Амстердам (Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam). Колекция Avelon Есен-Зима 2015/2016 е изпълнена с разнообразие от материи и е вдъхновена от живота на странстващите номади.

подробно...


Лунна диета 2016 - Подарете си позитивна промяна


Лунна диета 2016 - Подарете си позитивна промянаЛунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята. Осъзнаваме или не, съобразяваме се с това или не, Луната влияе на водата на Земята, а нашето тяло е над 70% вода. Така че защо да не се възползваме от благотворното влияние на Лунната диета върху нашия организъм?

подробно...


Виктория Бекъм с номинация за Най-добър дизайнер на дамска мода за 2015


Виктория Бекъм с номинация за Най-добър дизайнер на дамска мода за 2015Виктория Бекъм е основният претендент за приза "Най-добър дизайнер" в категория Дамска мода на Британските модни награди (British Fashion Awards) за 2015 година.

подробно...


Фолкнетика - ключът към спасението от обездвижването


Фолкнетика - ключът към спасението от обездвижванетоЕкип от активни българи, всеки успешен в своята област, се обедини и представи на пресконференция в БТА, приключила преди минути, своето предложение за решение на проблема, който убива 500 000 европейци годишно - обездвижването. Концепцията се нарича Фолкнетиката и представлява съчетание между каланетика и народни танци.

подробно...


Обездвижването е основен рисков фактор за живота и здравето на хората


Обездвижването е основен рисков фактор за живота и здравето на хоратаЗа никого не е тайна, че заседналият начин на живот е изключително вреден за човека - не само за тялото, но и за емоционалното и психическото му здраве. Всяка година 500 000 европейци и 1 900 000 души в световен мащаб умират от обездвижване.

подробно...


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от холандската дизайнерка Iris van Herpen


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от холандската дизайнерка Iris van HerpenВдъхновена от "живите" мостове в Индия (създадени чрез вплитане на корените на живи дървета и ставащи все по-силни с времето), дизайнерката Iris van Herpen прилага нов подход към конструирането на облекла, смесвайки техниките на рязане, тъкане и нагъване, прерастващи в процес, който се издига над границите на традиционното правене на дрехи в наши дни.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Пачуърк


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: ПачуъркСледващата от ключовите тенденции за Есен/Зима 2015-2016 в дамския гардероб, на която ще се спрем, е Пачуъркът. Тази вдъхновена от 70-те години на ХХ век тенденция в бохемски стил е избрана от световноизвестни модни къщи като Burberry Prorsum, Chloé, Etro, Fendi и Salvatore Ferragamo за техните дамски колекции за предстоящия студен сезон.

подробно...


Друго отражение на света за Пролет-Лято 2016 от Vivienne Westwood Red Label


Друго отражение на света за Пролет-Лято 2016 от Vivienne Westwood Red LabelНай-важният философски въпрос задаван някога е "Какво е добър живот?". Добър е такъв живот, който отразява света. Това означава, че разбирате света чрез изкуството и културата. Вие осъзнавате гения на човешката раса и себе си, като негово отражение. Вие сте като съвсем мъничко парченце от огледално стъкло, което е точно копие на целия свят.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Бял косъм


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Бял косъмКакто вече споменахме, "мекота + топлина + бяло" е печеливша комбинация за предстоящия студен сезон и това е причината Кожата с бял косъм да е една от ключовите тенденции за Есен/Зима 2015-2016 в дамския гардероб. Louis Vuitton, Stella McCartney, Pascal Millet, Giambattista Valli, Miguel Marinero, Tommy Hilfiger и Fendi са сред модните къщи, които предпочетоха тенденцията.

подробно...


"Отрази света" - Колекция Пролет-Лято 2016 на Vivienne Westwood Gold Label


"Отрази света" - Колекция Пролет-Лято 2016 на Vivienne Westwood Gold LabelКолекцията носи името "Отрази света" (както го прави огледалото) и призивът и е спасяването на Венеция (и целия останал свят) от ефектите на промените в климата. Описвайки Венеция като "център на културата", Вивиан Уестууд прави препратка към венецианските карнавали, костюмите, дегизировката и как всичко може да изглежда възможно - бедните могат да станат богати, грозните могат да са красиви и мъжете могат да се превръщат в жени (както и обратното).

подробно...


Дамска мода за Есен-Зима 2015/2016 от Vivienne Westwood Red Label


Дамска мода за Есен-Зима 2015/2016 от Vivienne Westwood Red LabelСъщо като самата Вивиан, момичето Red Label е родено и израснало в провинцията и се е изместило със семейството си в Лондон, когато е било на 17 години. Тя знае имената на всички дървета и винаги е била четяща личност. Откакто е в Лондон, постоянно посещава музеи. Тя е почитателка на изкуството и наистина смята, че културата е много, много важна.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Концептуално


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: КонцептуалноДа, те са доста странни, а повечето от тях и съвсем неносими, но е факт, че Концептуалните облекла са една от ключовите тенденции за Есен/Зима 2015-2016 в дамската мода. Много модни дизайнери избраха да покажат по-екстравагантни модели в своите дамски колекции за предстоящия студен сезон. И докато някои от тях съумяха да създадат тоалети, които са едновременно концептуални и носими, то други заложиха изцяло на артистичността и внушителността на дизайните.

подробно...


Разкритията на експерта: Какво казва за вас изборът ви на червило?


Разкритията на експерта: Какво казва за вас изборът ви на червило?Дали ще предпочетете огнено червено, класическо бордо или натурално прасковено, всеки нюанс червило разкрива много за вашата личност, казва моднияг психолог професор Карън Пайн, автор на книгата "Внимавай какво обличаш: Психология на модата".

подробно...


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Elie Saab


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Elie Saab"За сезон Пролет-Лято 2016, исках да представя жена, която взема "кодовете" на модната къща и се чувства свободна да ги обрисува по свой собствен начин", споделя Ели Сааб. Аз смятам, че е успял - съумял е да създаде колекция, която включва всички ключови за марката елементи, но в същото време е абсолютно различна от предишните му работи.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Леопардов принт


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Леопардов принтЕдна от по-дръзките и хващащи окото тенденции за Есен/Зима 2015-2016, която ви гарантира да сте едновременно модерни и да съберете всички погледи върху себе си, е Леопардовият принт.

подробно...


Туитче, туитче от стената, кажи как се справя той с парата


Туитче, туитче от стената, кажи как се справя той с паратаПо думите и емотиконите, употребявани в Туитър, може да се определи дохода на съответния ползвател в социалната мрежа.

подробно...


Haute couture: Булчинска мода за 2016 от Kaviar Gauche


Haute couture: Булчинска мода за 2016 от Kaviar GaucheСред ключовите материи в булчинска колекция Kaviar Gauche Couture 2016, носеща името "Бял ирис", са шифонът, органзата и коприненият тюл. Кройката и формите на моделите напомнят на епохата Бел епок от началото на ХХ век - Викториански корсети, изискани буржоазни материи, прозрачни силуети и бохемски шик.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Стилът на мичмана


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Стилът на мичманаСтилът на мичмана е част от милитъри стила (модели, сходни на различните войнишки униформи), но за този студен сезон се откроява като особено актуален и формира отделна тенденция.

подробно...


Портокалов сок пийнете и концентрирани бъдете


Портокалов сок пийнете и концентрирани бъдетеАко се чувствате уморени, не си правете кафе, а изпийте чаша портокалов сок. Това съветват специалисти от Редингския университет (Великобритания), които са провели тестове за концентрация с 24 млади мъже. Резултатите сочат, че изпиването на дори само 240 мл портокалов сок помага на участниците да се справят много по-добре с поставените задачи.

подробно...


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Amaya Arzuaga


Дамска мода за Пролет-Лято 2016 от Amaya ArzuagaПрез септември, в Испания, по време на Седмицата на модата в Мадрид (Mercedes-Benz Fashion Week Madrid), испанската дизайнерка Amaya Arzuaga представи своята дамска колекция за горещия сезон на следващата година. Тя предлага извити линии, вдъхновени от работата на Ееро Сааринен - един от най-значимите американски архитекти от средата на XX век - лидер в стила интернешънъл.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Хоризонтално райе


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: Хоризонтално райеСред популярните модните къщи, които предпочетоха тенденцията за своите дамски колекции за Есен/Зима 2015-2016, са Isabel Marant, J. Crew, Valentino, Sonia Rykiel и Saint Laurent.

подробно...


Топ 10 на "най-опасните" знаменитости в интернет


Топ 10 на "най-опасните" знаменитости в интернетВтората най-опасна знаменитост е Кейти Прайс, следвана от радио водещия Ник Гримшоу, Рита Ора, Виктория Бекъм и Кейт Мидълтън.

подробно...


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: 80-те години


Модни тенденции Есен/Зима 2015-2016: 80-те години80-те са отново тук и носят със себе си своите блясък, дързост и грабващи окото принтове. Стилът на 80-те години е една от топ тенденциите в дамската мода за Есен-Зима 2015/2016.

подробно...


"Черен кехлибар" - Колекция Пролет-Лято 2016 на Hannibal Laguna


"Черен кехлибар" - Колекция Пролет-Лято 2016 на Hannibal LagunaВекове наред, испанският черен кехлибар (Azabache на испански - както е и името на колекцията) е считан за най-висококачественият кехлибар в света. Кехлибарът е полускъпоценен камък с висока стойност, популярен заради своите наситени цветове, изящен строеж и несравнима твърдост.

подробно...


Малки стъпки към стройна фигура като на японка


Малки стъпки към стройна фигура като на японкаКакто знаете, японките се отличават със стройност и грация, а Япония е сред държавите в света с най-нисък процент затлъстели хора - едва 3,5%. Ето как японките поддържат своята фигура...

подробно...


Списание СВАТБА Есен 2015 - Wearing the Dream


Списание СВАТБА Есен 2015 - Wearing the DreamМечтаната рокля - В есенния брой в центъра на събитията е, разбира се, булката и нейната мечтана рокля. Едва ли има толкова жени по света, които да пресъздават в най-съкровените си мечти друго събитие толкова често, колкото деня в който ще кажат "Да". Вие знаете ли коя е вашата сватбена рокля?

подробно...


Ричмарт представи с танц българската шевица на Sofia Fashion Week


Ричмарт представи с танц българската шевица на Sofia Fashion WeekПрез третата вечер от Sofia Fashion Week 2015 (19 септември), на модния подиум се открои колекцията мъжки костюми на носителя на престижното отличие "Златна игла 2015" на Академията за мода за цялостен принос към модната индустрия - Richmart. Ревюто на марката прерастна в патриотично шоу, съчетаващо модно дефиле и танцови стъпки - както под съпровода на фолклорни ритми, така и на модерна музика.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи