Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Фестивал на модата и красотата 2018


Фестивал на модата и красотата 2018Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата 2018. Събитието ще се проведе на 29 и 30 юни в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България. Екипът на агенция Vip Fashion Group - продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

подробно...


Годишно модно ревю на студентите от специалностите "Моден дизайн" и "Мода и мениджмънт в модата"


Годишно модно ревю на студентите от специалностите "Моден дизайн" и  "Мода и мениджмънт в модата"Не пропускайте годишното модно ревю на младите дизайнери от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Традиционно и дори емблематично е това модно шоу, което се провежда ежегодно във Варна повече от двадесет години. Едно уникално светско събитие зареждащо публиката всяка година с цвят от емоции и провокативен дух. Преподавателите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на ВСУ„Черноризец Храбър” обучават млади и талантливи хора, които мечтаят за професионална реализация в областта на модата, модния дизайн, производството и търговията с облекла, вече 23 години. Те и техните студенти Ви канят на своя пореден моден спектакъл на 6 юни 2018 г. от 19.00 часа в „Клуб 21” - централно фоайе на бул. „8 Приморски полк” 115.

подробно...


Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция "Самодива"


Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция "Самодива"Нашумелият бранд Авиел засне ексклузивна фотосесия за новата си колекция с фотографката от Лос Анджелис Silviya Grigorova Photography. Колекцията е с наименование „Самодива“ и представя най-новите бижута за лято 2018.

подробно...


Дизайнерката София Борисова покори Виена


Дизайнерката София Борисова покори Виена Точно преди седмица, в навечерието на 24-ти май, най-известната българска дизайнерка на официални и булчински тоалети за пореден път обра овациите на международния елит.След бляскавите й самостоятелни ревюта в Рим и Париж, на 22-ри май София Борисова спечели сърцата и аплодисментите на най-отбраната публика в австрийската столица. В сърцето на града,в емблематичната сграда на виенското кметство -Ратхаус известната дизайнерка представи колекцията си висша мода "Diffusione della Rosa",вдъхновена от красотата и изяществото на българската роза.

подробно...


Академията за мода с шикозно лятно парти


Академията за мода с шикозно лятно партиАкадемията за мода организира тематично Fashion Party Summer Chic с елегантен ревю-спектакъл. На 12 юни 2018 г. лятното парти ще събере почитатели и ценители на модата, които ще се запознаят с актуалните предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи. Гости на Fashion Party Summer Chic ще са носителите на приза „Златна игла” на Академията за мода: Жана Жекова, София Борисова, Вяра Георгиева, Светослав Колчагов, Христо Чучев, Милка Александрова-Бучи, Антония Йорданова, Елена Златева, Меги Петкова, Теодора Спасова и Николай Божилов.

подробно...


Папаята - извор на здраве


Папаята - извор на здравеПапая е считана от мнозина за един от най-добрите плодове, които могат да се консумират. Ползите за здравето се простират далеч отвъд обикновените витамини и минерали, съобщават от foodpanda.

подробно...


Дамските дрехи са по-скъпи от мъжките им еквиваленти


Дамските дрехи са по-скъпи от мъжките им еквивалентиЕксперти в модната индустрия са установили, че жените плащат по-високи цени в сравнение с мъжете за идентични базови дрехи, каквато например е обикновената бяла тениска, на едни и същи марки и производители, съобщава „Дейли Мейл“. Посочва се, че разликата стига до 45%.

подробно...


Брилянтин на представянето на колекция 2019 на PRONOVIAS FASHION GROUP в Мадрид


Брилянтин на представянето на колекция 2019 на PRONOVIAS FASHION GROUP в МадридEкипът на Сватбен център Брилянтин – гр.Бургас, като изключителни представители за България бяха специални гости на представянето на колекциите в Мадрид. „Без съмнение новата колекция 2019 включва много красивите и изискани модели. Дизайнерите са вдъхновени от идеята да предизвикат в булката усещане за величественост и неповторимост в сватбения ден.

подробно...


Екзотична фотосесия в Маракеш, с роклите на Sherri Hill и San Patrick & White One, представени от Брилянтин


Екзотична фотосесия в Маракеш, с роклите на Sherri Hill и San Patrick & White One, представени от БрилянтинВ разгара на лятото, екипа на Сватбен център БРИЛЯНТИН – гр.Бургас, вдъхновени от екзотиката на гр.Маракеш реши да зарадва своите клиенти, като направи невероятна фотосесия на едни от най – атрактивните модели официални рокли на SHERRI HILL и булчински рокли SAN PATRICK & WHITE ONE by Pronovias Fashion Group.

подробно...


Как канген водата помага на спортистите - интервю с д-р Ангел Лозанов


Как канген водата помага на спортистите - интервю с д-р Ангел ЛозановД-р Ангел Лозанов е с над 40-годишен стаж в областта на спортната медицина, дооперативната травматология, физикалното възстановяване и спортна подготовка на индивидуални спортисти и национални отбори.

подробно...


Модната индустрия подкрепя младежи в неравностойно положение


Модната индустрия подкрепя младежи в неравностойно положениеПрез 2018 година благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на Президентската институция поставя специален акцент върху възможностите за професионално обучение на младежи в неравностойно положение. Академията за мода и Консултантска къща „От игла до конец“ подкрепят кампанията в сферата на модната индустрия и модния бизнес, като организират и координират включването на представители на професионални организации от бранша, дизайнери и модни къщи. Вече шест български фирми потвърдиха готовността си да осигурят обучение с възможност за работа на младежи в неравностойно положение.

подробно...


Джил Сандър - кралицата на минимума


Джил Сандър - кралицата на минимумаПреди 50 години Джил Сандер открива първия си бутик близо до Хамбург, Германия и започва да създава минималистични дрехи, които имат за цел да влязат удобно и трайно в гардероба на модерната еманципирана жена.

подробно...


Мис България 2016 – Габриела Кирова в главната роля на моден спектакъл


Мис България 2016 – Габриела Кирова в главната роля на моден спектакълНосителката на титлата Мис България за 2016г. – Габриела Кирова бе част от нестандартен моден спектакъл организиран от модна генция VIP Fashion Group.

подробно...


Американският бранд Terani Couture с магазин в МОЛ Варна


Американският бранд Terani Couture с магазин в МОЛ ВарнаКогато говорим за стил, блясък и истинско звездно излъчване, името е само едно - Terani Couture. За първи път във Варна брандът отвори своя фирмен бутик, в който изключително и само ще се предлагат вечерните рокли на Terani Couture. Вторият отворен в България магазин се намира в Мол Варна, ет.2 и в него вече може да се види най-новата колекция рокли Terani.

подробно...


Новата кампания на сладоледа Магнум е факт


Новата кампания на сладоледа Магнум е фактМагнум ще бъде още по-сладък тази година. Новата кампания на бранда - "Take Pleasure Seriously" идва точно навреме за фестивала на френската ривиера. както всяка година и тази марката избра топ лица от модния подиум - дизайнер и модел. За кампания 2018, това са Бела Хадид и Александър Уанг.

подробно...


Бела Хадид очарова с невероятна рокля на фестивала в Кан


Бела Хадид очарова с невероятна рокля на фестивала в КанТопмоделът Бела Хадид за поредна година очарова Кан със своята красота. Всички помнят дефилето й по червения килим с червена сатенена рокля, пише „Пари мач“.

подробно...


Певицата Майли Сайръс в колаборация с Converse


Певицата Майли Сайръс в колаборация с ConverseЗвездните колаборации са любими на всички. Дойде ред и на Майли Сайръс, която избра с Converse да си партнира. Колекцията е в типичния стил на певицата - много блясък и цветове.

подробно...


София Борисова покорява Виена


София Борисова покорява ВиенаСлед огромния успех на самостоятелните ревюта на топ дизайнера София Борисова в столиците на модата Рим и Париж, дойде време и за столицата на изкуствата – Виена.По покана на Негово Превъзходителство Др. Иван Сираков, на 22 май, Градът на валса ще посрещне талантливата българка и нейните шедьоври. Сред изисканата обстановка в сградата на кметството на Виена, София Борисова ще представи колекция „Diffusionе della Rosa” 2019.Сред присъстващите гости на ревюто ще са дипломати, представители на политическия и икономическия елит.

подробно...


Джулия Ангелова представи тенденциите при грима за сезон пролет-лято 2018


Джулия Ангелова представи тенденциите при грима за сезон пролет-лято 2018По време на бутиковия makeup class всички участници узнаха тънкостите на професионалното изпълнение от Джулия Ангелова, която подробно обясни как могат да бъдат подчертани качествата на лицето, как да се прикрият дребните несъвършенства и как да направим перфектната основа за грим. Пред гостите бяха демонстрирани два вида грим, които са сред най-честите избори на жените, които държат да изглеждат винаги красиви и стилни, а именно Cut crease и Soft spot smokey eyes. Голямата изненада при демонстрацията на третия вид грим – сценичния, бе появата на певицата и жури в „Гласът на България“, както и една от най-големите звезди в поп-фолк жанра – Камелия, която влезе в ролята на модел.

подробно...


Нови Haute Couture колекции 2019 в Bridal Fashion


Нови Haute Couture колекции 2019 в Bridal FashionЧаст от сватбените колекции за 2019 г. е вече в бутик Bridal Fashion - официален представител за България на: Pronovias, My Lady, Enzoani, Modeca, Badgley&Mischka, като на последните - и агент за страната. Заедно с тези брандове в потфолиото на българската фирма от следващият сезон влизат още 3 нови италиански haute couture колекции. Taormina и Lisboa за 2019 година са от висок клас, а тоалетите са с 90 % ръчна изработка . На почит са скъпите материи и изключителния иновативен дизайн, а роклите блестят с кристали, декорирани чрез техника – Faberger.

подробно...


Мариела Гемишева с проект за музея на розата


Мариела Гемишева с проект за музея на розата„Модни обекти в цветовете на розата” на доц. д-р Мариела Гемишева – носител на „Златна игла“ на Академията за мода – е създаден специално за Музея на розата в Казанлък и реализиран в рамките на „Фестивала на розата ‘2018”. Инсталацията представлява Site-specific творба – или художествено/концептуална намеса в специфично тематичната среда без да променя съществуващата експозиция, в случая в пространствата на уникалния Музей на розата в гр. Казанлък. Site-specific е съвременна визуална форма, ефективно провокираща модерни и различни гледни точки на възприятие „оживяващи” и даващи нов пулс на т.н. „застинала” музейна експозиция.

подробно...


Триумф на най-голямата оптична компания у нас


Триумф на най-голямата оптична компания у насРадостта от хубавите очила е специалният подарък на „Джой Фешън“ по повод техния празник. Всеки закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила от 8 до 21 май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любим човек, приятел или колега. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на „Джой Фешън“ в цялата страна: Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, Opto Sport и Polaroid Shop.

подробно...


Авокадо - хит при майсторите готвачи


Авокадо - хит при майсторите готвачиАвокадото присъства в храненето на много култури още от десетилетия, но днес то е една от най-популярните добавки към дневното меню, не само за почитателите на здравословното хранене.

подробно...


Майски дни на модата - НБУ


Майски дни на модата - НБУЗа трета поредна година студентите по мода от Нов български университет ще представят пред софийската общественост своите творчески разработки в поредица от събития, обединени под общото заглавие „Майски дни на модата“. С помощта на своите преподаватели те ще демонстрират по един категоричен начин усета си за красота, стил и мода и ще покажат, че обучението им е на високо професионално ниво. В дните на модата са включени много и атрактивни събития - модни ревюта, модни инсталации, флаш моб в ретро трамвай, изложба, уъркшоп, лекции, презентации. Младият български дизайнер Милко Бояров, победител в престижни модни конкурси, който работи в световно известния гигант SWATSH в Цюрих, ще бъде гост на майски дни на модата. Дипломните ревюта на бакалаврите и магистрите по мода ще бъдат част от Balkan Fashion Week. По време на модната седмица ще бъде дадено началото и на международен конкурс за млади дизайнери „IDEMODA“, организиран от НБУ и BFW.

подробно...


Средиземноморската диета стимулира пробиотичните бактерии


Средиземноморската диета стимулира пробиотичните бактерии Известно е, че средиземноморската диета действа положително върху сърдечно-съдовата система и черния дроб. Американски учени откриха още един неин плюс. В чревния тракт на хората, консумиращи средиземноморската храна, има много повече полезни бактерии в сравнение с онези, които се придържат към западната диета, твърди The Daily Mail.

подробно...


Топ дизайнерите разкриват тенденциите при дамската мода за Пролет/Лято 2018


Топ дизайнерите разкриват тенденциите при дамската мода за Пролет/Лято 2018Пролетта настъпи и с нея мрачното настроение даде път на зеленината, разцъфналите дръвчета и слънчевите свежи дни. Такива са и колекциите на едни от големите дизайнери в модата – цветни и ефирни. Представяме ви актуалните модни предложения ready to wear за сезон пролет-лято 2018 на „Версаче“, „Джамбатиста Вали“ и дизайнерите Ралф Лорен и Ели Сааб.

подробно...


Pronovias представи In Bloom 2019


Pronovias представи In Bloom 2019Каталунският гигант Pronovias откри традиционно сватбената седмица в Барселона - Barcelona Bridal Fashion Week с впечатляващо дефиле, където пред световноизвестни личности и официални представители на марката от цял свят беше представена колекция на Atelier Pronovias 2019 "In Bloom" . И този път творческият директор Ерве Моро изненаанда с креативност, новаторство и смелост в дизайна, показвайки булчинската рокля по съвършено различен начин. В италианския павилион Montjuïc , топмоделите - Роми Стрийд, Синди Бруна , Сара Фрейзър, Бланка Падиля и др. преминаха по маршрут от 150 м., с изградени архитектурни елементи, пресъздаващи истински парк с езеро, много растителност, лампи, мостове и накараха бъдещите булки да мечтаят.

подробно...


Първи снимки на Кейт Мидълтън и новородения престолонаследник


Първи снимки на Кейт Мидълтън и новородения престолонаследникСветът е в еуфория около на раждането на петия престолонаследник, а именно третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

подробно...


Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози


Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни розиЛобита на луксозни хотели, тоалетките на холивудксите звезди, светски и модни събития - освен ултралуксът и звездния блясък тези места имат още едно общо нещо и това са луксозните аранжировки с дълготрайни рози в дизайнерски кутии.

подробно...


Парис Хилтън откри мечтаната сватбена рокля


Парис Хилтън откри мечтаната сватбена рокляПарис Хилтън обяви, че най-сетне е успяла да избере перфектната сватбена рокля, с която да встъпи в брак с Крис Зилка.

подробно...


Сара Джесика Паркър с колекция сватбени рокли


Сара Джесика Паркър с колекция сватбени роклиСара Джесика Паркър работи върху колекция сватбени рокли и обувки за "неконвенционални" булки заедно с американския онлайн търговец "Гилт" (Gilt).

подробно...


А как ви звучи - сникърите да са в тон с червилото


А как ви звучи - сникърите да са в тон с червилотоОще една нетрадицонна колаборация в света на модата - козметичният гигант анонсира съвместна колекция с лидера при спортните обувки Puma.

подробно...


H&M в колаборация с Moschino


H&M в колаборация с MoschinoВсяка година H&M прави колаборация с известна модна къща. Предните две години бяха марките Kenzo и Erdem. Тази година H&M избраха Moschino за съвместна колекция.

подробно...


В София разменят дрехи за благотворителност за шеста поредна година


В София разменят дрехи за благотворителност за шеста поредна годинаШеста поред „Въртидрешка” се провежда в София, събитието за размяна на дрехи е с благотворителна кауза.

подробно...


Ярки цветове и атрактивни форми в прическите


Ярки цветове и атрактивни форми в прическитеС всяка година абитуриентите все повече залагат на различни, интересни и впечатляващи прически, с които да привлекат вниманието върху себе си. Топ коафьорът Вили Боршукова, професионалистите от салон „Магама“ и фризьорите – Ирена Соколова, Ася Бонева, Илиян Николаев, Райна Попова, Денислава Анастасова, Диляна Дачева, Рени Илиева, Александър Иванчев, Деница Русанова – предлагат стилни и екстравагантни предложения за нежни и в същото време приковаващи погледа фризури. Атрактивните прически те показаха по време на коафьорския спектакъл по повод премиерата на новата боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe).

подробно...


Знаменитостите на Coachella 2018


Знаменитостите на Coachella 2018Какво е Coachella? Всяка година се провежда в Калифорния, САЩ. Това е фестивал на изкуствата и музиката. Там могат да бъдат видяни звезди от музикалната, модна и художествената сцени. Тази година, ще ви покажем най-ярките образи уважили събитието. Знаменитостите, залагат на спортно-елегантни аутфити и лек грим - нещо, което не можем да пренебрегнем и да видим хората, които определят тенденциите в реалната им среда.

подробно...


Призванието да си дизайнер - да направиш от нищо нещо


Призванието да си дизайнер - да направиш от нищо нещоВ детството си Кристофър Рейбърн майстори дървени къщи и роботи. Но сега прави кариера, като превръща необичайни материали - включително парашути - в дрехи, достойни за модния подиум.

подробно...


Алберто Веделаго с ексклузивна лекция за мъжкия стил


Алберто Веделаго с ексклузивна лекция за мъжкия стилИталианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго беше ексклузивен гост на специалност „Мода“ на Националната художествена академия. В галерия „Академия“ на 11 април той изнесе мултимедийна лекция и проведе стегнат уъркшоп на тема „Персонално създаване на мъжката дреха“. Организатор и модератор на лекцията беше медийният консултант на стилиста проф. д.н. Любомир Стойков, преподавател в Националната художествена академия и председател на Академията за мода. В срещата участваше и проф. Майа Богданова, ръководител на катедра „Мода“ в Националната художествена академия.

подробно...


Какво да хапваме за гъста коса


Какво да хапваме за гъста косаАко страдате от загуба на коса или цъфтеж, вашият начин на хранене вероятно е от ключово значение за предотвратяване на този проблем. Това е тревожно състояние не само за жените, но и за мъжете, което води до допълнителни притеснения.

подробно...


Дакота Джонсън рекламно лице на последния аромат от Gucci


Дакота Джонсън рекламно лице на последния аромат от GucciДакота Джонсън се чувства поласкана да бъде лицето на новия парфюм на „Гучи“ Bloom Acqua di Fiori, тъй като за нея той е въплъщение на „изкуството“.

подробно...


Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and Gabbana


Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and GabbanaПрез почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си Карис, за да присъства на шоуто Dolce & Gabbana в Ню Йорк.

подробно...


Кендъл Дженър рекламно лице на нов модел маратонки на adidas Originals


Кендъл Дженър рекламно лице на нов модел маратонки на adidas OriginalsНов технологичен силует, чиито корени са в емблематичния винтидж стил на adidas, който поглежда едновременно към вчера и утре. Като най-добрите създатели, обувката е вдъхновена от архивите и от бъдещето. Игрива, неочаквана и шик: Arkyn се категоризира и вписва във всеки контекст. Тя е отворена към интерпретации, тя е платно за изразяване, тя подчертава различността. Обувка, която отразява безбройните начини да бъдеш творец през 2018.

подробно...


Актуалните модели обувки за пролет/лято 2018 според световно известния дизайнер Роберто Ботичели


Актуалните модели обувки за пролет/лято 2018 според световно известния дизайнер Роберто Ботичели За предстоящия пролет/лято 2018 новите колекции на Roberto Botticelli отново предлагат доза стил и елегантност.

подробно...


Доменико Долче и Стефано Габана откровено за тяхната модна марка


Доменико Долче и Стефано Габана откровено за тяхната модна маркаИталианските модни икони Доменико Долче и Стефано Габана заявиха в четвъртък, че известният им етикет Dolce & Gabbana ще умре с тях.

подробно...


Интересни техники за боядисване на яйца


Интересни техники за боядисване на яйцаВеликден чука на вратите ни. Чакан от малки и големи, Великден е символ на пролетта, доброто настроение и с всяка изминала година, багренето на яйца се превръща в изкуство.

подробно...


Tommy Hilfiger с колекция за хора с увреждания


Tommy Hilfiger с колекция за хора с уврежданияЗа някои хора с увреждания, обличането не винаги е лесна задача. Вкарването на копчето в илика, обличането на риза или дори закопчаването на дънките може да се окаже доста трудно с текущата селекция дрехи по магазините. И въпреки факта, че почти 20% от хората в САЩ страдат от физическо увреждане, повечето модни марки в страната игнорират техните нужди в своите проекти.

подробно...


PALOMA FASHION с ексклузивна и вдъхновяваща видео и фотосесия


PALOMA FASHION с ексклузивна и вдъхновяваща видео и фотосесияЕксклузивната сесия бе заснета на българското черноморие през изминалите дни по време на 7-ми национален форум на сватбените фотографи и видеооператори. Въпреки студеното време екип от професионалисти, реализираха проекта по възможно най-добрия начин.

подробно...


Храните, които борят пролетната умора


Храните, които борят пролетната умораДойде и така чаканата пролет, а с нея идва и така наречената пролетна умора. Пролетната умора е широко разпространен термин, който описва чувството за понижена енергия, замаяност и умора в края на зимата и началото на пролетта. Пролетна умора може да се причисли към т.нар. сезонни афективни разтройства, към които се отнася и зимната депресия. Това са нарушения, които се случват през определен период от годината и засягат по-често жените от колкото мъжете. Засягат се предимно млади хора, но може да се наблюдава при хора от всички възрасти. С отдалечаване от Екватора, нарастват случаите на пролетна умора и сезонни афективни разтройства.

подробно...


Ултра модерните InsideUs - актуален хит на Sofia Fashion Week


Ултра модерните InsideUs - актуален хит на Sofia Fashion WeekУлтра модерната "Inside Us" представи за втори път на Sofia Fashion week своите нестандартни, екстравагантни и актуални брандове La HAINE, INSIDE US и NARCOS от меката на модата Италия. Ценителите на модата и смелите идеи си свериха часовника и имаха възможност от първа ръка да изберат по нещо и за своя вкус.

подробно...


Bridal Fashion откри и закри с ревюта третата вечер на Sofia Fashion Week


Bridal Fashion откри и закри с ревюта третата вечер на Sofia Fashion WeekС дефиле на Roccobarocco започна вечерта на чуждите дизайнери на най-големия моден формат в България и приключи с ревю на мултибранда на Bridal Fashion - Pronovias, Modeca и Sherri Hill, колекции 2018 и 2019.

подробно...


Мила Христова снима клип със звезден екип


Мила Христова снима клип със звезден екипМила Христова, която се утвърди като едно от успешните български лица на световния моден подиум, продължава да надгражда професионалното си портфолио. Новото й постижение е видео клип, заснет с международен екип, включващ съзвездие от дванадесет професионалисти от различни националности. Сред тях е „гримьорката на звездите” Джо Шугър, на която се доверяват Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и др. Прическата на Мила е дело на Тим Фюрседон, отличен с престижната награда „Коафьор на годината“ и творил косите за ревюта на Том Форд, за реклама на „Шварцкоп“ и др. Режисьорът и оператор на клипа носи артистичното име PAVZO и е член на журито на международните фестивали за модни филми в Маями, Мексико и Бразилия. Общото между Мила Христова и всички от 12-членния екип е, че всеки от тях е работил за Седмицата на модата в Лондон и Фешън ТВ.

подробно...


Христо Чучев показа стилна булчинска колекция с пролетни акценти


Христо Чучев показа стилна булчинска колекция с  пролетни акцентиДизайнерът Христо Чучев, който наскоро получи престижната награда „Златна игла 2018“ в категория „Булчинска мода“, откри втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 с избрани предложения от своята най-нова сватбена колекция. На 28 март, по време на шестото издание на седмицата на модата в София, бяха представени общо десет haute couture колекции на български марки и дизайнери. Христо Чучев е сред участниците, които всеки сезон показват актуална колекция на най-мащабното модно събитие в България и винаги се стреми да налага нови дизайнерски решения по отношение на материи, кройки, цветове и детайли.

подробно...


Модни дизайнери от Милано идват на ново изложение в Пловдив


Модни дизайнери от Милано идват на ново изложение в ПловдивПреподаватели и студенти от елитния Европейски институт по дизайн, базиран в столицата на модата - Милано, ще бъдат сред участниците в ново изложение, която стартира през месец ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив. „ТексТайлър Експо“ ще събере компании от Балканския полуостров, работещи в текстилната, шивашката и кожарската индустрия, и ще възроди изложенията, посветени на трите бранша.

подробно...


Габриела Колева: "Красивата дреха е продължение на красивия дух"


Габриела Колева: "Красивата дреха е продължение на красивия дух" Известният английски фотограф Мартин Мидълбрук засне фотосесия с първата официална колекция вечерни облекла на модна къща „Мезон Сант-Ерем“. Нейният създател и стилист Габриела Колева споделя, че фотосесията показва духа на модната къща и дълго е търсила подходящия фотограф, с който да я реализира. „Избрах Мартин Мидълбрук, защото е фотожурналист и прави художествена фотография, не е свързан с модата и има различен поглед. Бил е в Африка и Кабул, снима за BBC и ООН, а негови снимки са изложени в Британския музей в Лондон. Хареса ми това, че прави снимки, които разказват история. Интересува го душата на нещата, които снима.“

подробно...


Наоми Кембъл с награда за Модна Икона 2018


Наоми Кембъл с награда за Модна Икона 2018Супермоделът Наоми Кембъл ще получи наградата на CFDA за Модна Икона 2018. CFDA е организация събираща именити американски дизайнери. Тазо година, церемонията ще се състои на 04.06. в Бруклинския музей.

подробно...


Известен диджей поема мъжката линия на Louis Vuitton


Известен диджей поема мъжката линия на Louis VuittonAмериканският дизайнер и знаменитост диджей Върджил Абло ще поеме мъжката модна линия на Луи Вюитон. Това стана известно в понеделник, след драматично ръкостискане по време на ревю на мъжки дрехи.

подробно...


Моделът Кара Делевин с нова любов


Моделът Кара Делевин с нова любов В продължение на няколко седмици витаеха слуховете за връзка между Парис Джексън, дъщерята на Майкъл Джексън и модната икона Кара Делевин.

подробно...


Бритни Спиърс е новото рекламно лице на Kenzo


Бритни Спиърс е новото рекламно лице на KenzoПевицата Бритни Спиърс е Мис Американска Мечта откакто навърши 17 години, но някакси никога не успя да се наложи на модната сцена. Нито един дизайнер не я е канил на вземе участие в рекламна кампания или да стане лице на марка. Досега никога не е засичана на модни ревюта и най-интересното никога не е присъствала на най-известното събитие в модните среди - Met Gala.

подробно...


Мохохромният аутфит - хитът при тенденциите за Пролет/Лято 2018


Мохохромният аутфит - хитът при тенденциите за Пролет/Лято 2018Няма никаква тайна в носенето на монохромни тоалети. Докато имате горни и долни дрехи, аксесоари и обувки в един и същ цвят, вие сте кралиците на монохромните облекла. Дори цветовете да са различен нюанс на основните цветове, пак няма проблем, още по-добре.

подробно...


Предстои шестото издание на Sofia Fashion Week


Предстои шестото издание на Sofia Fashion WeekSofia Fashion Week SS 2018 ще се състои от 27 до 30 март и традиционно ще се проведе в зала ЕФЕ на хотел „Маринела“. Шестото издание на седмицата на модата в София ще премине в четири тематични вечери с участието на общо 36 модни бранда. Събитието ще предложи на почитателите на модата много блясък, стил и красота, а ексклузивна информация за него беше предоставена по време на пресконференция, днес 22 март в хотел „Маринела“.

подробно...


Красимир Шолеков е "Мистър Ловеч 2018", Паула Цанкова – "Мис Пролет"


Красимир Шолеков е "Мистър Ловеч 2018", Паула Цанкова – "Мис Пролет"25- годишният Красимир Шолеков е големия победител в конкурса „Мистър Ловеч 2018”. Той е фитнес-инструктор и фотомодел и спечели най-много гласове във вота на журито, което бе съставено само от очарователни дами. Шолеков получи впечатляваща награда, осигурена от прелестната ВИП-гостенката и член на журито – Марина Сучкова, която нашумя в хайлайф средите с участието си в хитовото риалити „Фермата” по bTV. Тя даде на първенеца едноседмична екскурзия в Сицилия, Италия, където осигури още на Краси Шолеков професионална фотосесия при известен италиански фотограф. Освен Марина Сучкова в дамското жури още личаха имената на певицата Анжелика, фотомоделът и импресарио Росица Орлинова, както и очарователни бизнес дами.

подробно...


Красотата на българските тъкани беше акцент на специална демонстрация в НДК


Красотата на българските тъкани беше акцент на специална демонстрация в НДКВ рамките на Улицата на занаятите „Песента на колелетата“, част от културната програма на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, на 20-и март уважаемите делегати имаха възможността да разнообразят работната си програма и да наблюдават демонстрация на занаята тъкачество, представен от майсторката на художествените тъкани Слава Балджиева. Българската тъкачка показа различни техники за вплитане на цветните нишки на два вида стан.

подробно...


Музика, мода, живопис и танц завладяха зала "България"


Музика, мода, живопис и танц завладяха зала "България"На 17 март музиката, модата, живописта и танца завладяха пространството на зала „България“, където беше представен иновативният музикален пърформанс „Еволюция“. Вниманието на публиката спечелиха музиката на Quarto Quartet, екстравагантните тоалети на носителката на „Златна игла“ 2017 в категория „Модна иновация“ Мерлин Арно, огромното арт пано на художника авангардист Иван Яхнаджиев и пленителните балерини на Vaya Dance Studio. Музикалният проект е единствен по рода си и е създаден по идея на Мерлин Арно – меценат, дизайнер и спортист, основател и председател на сдружение „Нов свят за животните“, което подпомага увеличаването на популацията от изчезващи видове диви птици. Тя създава уникални облекла от перата на екзотични птици и с проекта „Еволюция“ обедини своя иновативен творчески подход в сферата на модата с музиката и живописта.

подробно...


Проф. др. Тургут Ипек води безплатна консултация по диабетна хирургия


Проф. др. Тургут Ипек води безплатна консултация по диабетна хирургияПроф. д-р Тургут Ипек е завършил обща медицина в Истанбулския медицински университет през 1986 г., специализира хирургия и продължава своето професионално развитие до защита на професорска титла в Медицински факултет Джеррахпаша към Истанбулския Университет.

подробно...


Пролетта винаги е вдъхновяваща със списание СВАТБА


Пролетта винаги е вдъхновяваща със списание СВАТБАПролетните сватби носят специално очарование и символика за красиво ново начало, за първи стъпки в постигане на мечтите, за важни решения. В света на сватбените тържества, това е вълшебен момент, зареден с много нови идеи и вдъхновена креативност. Списание СВАТБА представя с вълнение новите творения на големите имена в сватбената мода по света и у нас. В новия брой четете какво се случи на подиума на Chanel Haute Couture 2018 в Париж. Знаете, че модната линия на марката е знакова за всеки сезон.

подробно...


Оригинални модни предложения и три дизайнерски дебюта на ЗЛАТНА ИГЛА 2018


Оригинални модни предложения и три дизайнерски дебюта на ЗЛАТНА ИГЛА 2018Академията за мода присъди Годишните награди „Златна игла 2018“ на официална церемония и гала-спектакъл на 14 март в „Рамада София Хотел“. Най-авторитетната награда за мода в България получиха: Иван Донев – „Дизайнер на годината”, KNAPP – „Модна къща на годината” с дизайнери Антония Йорданова и Кристина Бъчварова, Христо Чучев – „Булчинска мода“, Елена Златева – „Най-добър млад дизайнер”, Марина Младенова – „Моден гримьор” и Дилян Марков – „Моден фотограф”. Преди официалната церемония по традиция се състоя гала ревю-спектакъл.

подробно...


Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотата


Sofia Fashion Week SS 2018 – празник на стила и красотатаШестото издание на Sofia Fashion Week с организатори хотел „Маринела“ и Code Fashion TV, ще предложи на почитателите на модата много блясък, стил и красота. Седмицата на модата в София за сезон пролет-лято 2018 ще се състои от 27 до 30 март и традиционно ще се проведе в зала ЕФЕ на хотел „Маринела“. Специално за предстоящото издание на Sofia Fashion Week ще пристигнат най-известните румънски блогърки Алина и Диана или Fabulous Мuses. Водещи на всяка от четирите вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

подробно...


Виктория Бекъм със собствена козметична линия


Виктория Бекъм със собствена козметична линияСлед невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви, че ще разшири козметичната си и модна империя със собствени продукти за грижа за кожата.

подробно...


Академията за мода присъди "Златна игла 2018"


Академията за мода присъди "Златна игла 2018"Академията за мода присъди Годишните награди „Златна игла 2018“ на официална церемония и гала-спектакъл на 14 март в „Рамада София Хотел“. Най-авторитетната награда за мода в България получиха: Иван Донев – „Дизайнер на годината”, KNAPP – „Модна къща на годината” с дизайнери Антония Йорданова и Кристина Бъчварова, Христо Чучев – „Булчинска мода“, Елена Златева – „Най-добър млад дизайнер”, Марина Младенова – „Моден гримьор” и Дилян Марков – „Моден фотограф”. Златните игли връчиха предишни носители на наградите в съответните категории: Мариела Гемишева – дизайнер на годината за 2017-та, Вяра Георгиева дизайнер на FEDE fashion studio, носител на приза „Златна игла 2016“ в категория „Модна къща на годината“, Елиза Попова – моден гримьор за 2016-та, Миглена Петкова – „Най-добър млад дизайнер“ за 2017-та, Александър Нишков – моден фотограф за 2004-та и проф. Любомир Стойков в категория „Булчинска мода“. Красивата статуетка „Златна игла”, както всяка година, е дело на най-добрия български бижутер Анжело Красини.

подробно...


Списание Сватбен каталог с пролетен брой - колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group на корицата


Списание Сватбен каталог с пролетен брой -  колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group на корицатаРокля от колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон


Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезонКоафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

подробно...


Versace се отказват от естествената кожа в колекциите си


Versace се отказват от естествената кожа в колекциите сиДонатела Версаче обяви, че луксозният моден бранд на семейството й няма да използва повече естествени кожи в своите продукти.

подробно...


Серина Уилямс пуска своя козметична линия


Серина Уилямс пуска своя козметична линия36-годишната професионална тенисистка Серина Уилямс възнамерява да пусне на пазара собствена линия продукти за красота под наименованието "Анирес" (името на Серина, изписано отзад-напред - бел. авт).

подробно...


Спанак - за нормално кръвно налягане


Спанак - за нормално кръвно наляганеЗа по-бързо възстановяване на здравето и физическите сили е необходимо спанакът да присъства повече на трапезата и в храненето. С консумирането на спанак се предотвратява развитието на канцерогенните клетки. Необходимо е зеленият зеленчук да присъства в ежедневното ни меню. Спанакът, зелето, марулята и кейлът имат антиоксидантно действие. Според американския институт за изследване на рака тези зеленчуци предотвратяват развитието на рака на гърлото, устната кухиня, рака на гърдата и на белия дроб.

подробно...


Актрисата Шарън Стоун разкри тайната си за перфектна фигура


Актрисата Шарън Стоун разкри тайната си за перфектна фигураАктрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло дори и на 59 години.

подробно...


Тенденции при козметиката за 2018


Тенденции при козметиката за 2018През 2018 година един от най-модерните дизайнерски аксесоари на дамата може да бъде нейното... червило. То ще бъде елемент на стила и всяка изискана представителка на нежния пол ще може с гордост да постави до смартфона си червило с опаковка, вдъхновена от скъпоценните камъни и разработена от една от най-актуалните парижки дизайнерски къщи Balmain.

подробно...


Агенция "Глори" с два конкурса - "Мис Пролет" и "Мистър Ловеч"


Агенция "Глори" с два конкурса - "Мис Пролет" и "Мистър Ловеч"Зрелищно шоу под егидата на община Ловеч, подготвя агенция „Глори” Два конкурса в един шоу спектакъл ще се проведат на 15 март /четвъртък/ в салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Това са „Мистър Ловеч” и „Мис Пролет”, които са под егидата на община Ловеч.

подробно...


Гостите на Luxury Weddings Expo 2018 бяха потопени в един свят, в който мечтите се сбъдват


Гостите на Luxury Weddings Expo 2018 бяха потопени в един свят, в който мечтите се сбъдватВече 3 години Luxury Weddings Expo е не просто B2B изложение, насочено към сватбената и събитийна индустрия, а събитието, което моделира и показва тенденциите.

подробно...


В навечерието на годишните награди "Златна Игла" 2018


В навечерието на годишните награди "Златна Игла" 2018След броени дни Академията за мода ще отличи най-изявените дизайнери и модни творци и ще присъди най-авторитетната награда за мода у нас „Златна игла“. Гала-спектакълът и официалната церемония по повод Годишните награди на Академията за мода ще се състоят на 14 март в „Рамада София Хотел“.

подробно...


Българска рокля на Оскарите тази година


Българска рокля на Оскарите тази годинаОт две години в Лос Анжелис живее и доста успешно пробива в киното една българка - Мариета Мелроуз. Тъй като тя е поканена като гост на церемонията, била е помолена да влезе и в ролята на специален пратеник на bTV Cinema и да предава пряко. За присъствието си на Оскарите тя е избрала рокля на талантливата дизайнерка Тери Караиванова.

подробно...


Триумф на българската дизайнерка София Борисова в Париж


Триумф на българската дизайнерка София Борисова в ПарижТрикратната носителка на "Златната игла" и множество други награди в областта на модата, София Борисова изправи на крака най-голямата зала в централата на ЮНЕСКО в Париж. На първи март хиляда и двеста гости, между които посланиците на 60 държави слушаха българския химн,закичени с мартеници и аплодираха прави дефилето на дизайнерката. София Борисова представи колекция висша мода "Fashion Diffusion" 2019, създадена специално за 25-годишния юбилей на модната й къща "Романтика Фешън", който бе отпразнуван с бляскаво парти седмица по-рано в София.

подробно...


Атанас Лазаров с приз "PR Знаменитост на годината 2018"


Атанас Лазаров с приз "PR Знаменитост на годината 2018" Популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров, в навечерието на най-българския празник 3 март, получи почетен приз в категория PR - “Знаменитост на годината 2017”.

подробно...


TERRY'S Fashion Style - колекция официални рокли за 2018 година


TERRY'S Fashion Style - колекция официални рокли за 2018 годинаСлед сезон почивка модно студио TERRY'S Fashion Style се завръща с нова колекция облекла насочена към абитуриентите, която също е подходяща и за всякакъв официален повод. Както и в предишните си колекции, дизайнерката Тери Караиванова не изневерява на стила си - търсене на оригиналното и нестандартното.

подробно...


Модна къща Miss Match с колекция фолклорни облекла за най-малките


Модна къща Miss Match с колекция фолклорни облекла за най-малкитеВдъхновени от легендата за Пижо и Пенда, символизиращи надеждата за здраве и радост, с любов към българските традиции, производителят на национални облекла Мели-М представи най-новата си линия от бебешки и детски фолклорни облекла. И както нашите предци са вплитали своите пожелания в шевиците, които украсявали техните облекла, така и в тази детска колекция са подбрани най-красивите български шевици, символизиращи здраве, дълъг живот и благополучие на новата рожба.

подробно...


Роден модел дефилира за Dolce and Gabbana


Роден модел дефилира за Dolce and GabbanaСлед успехите на Кремена Оташлийска на класните дефилетата на Chanel, Balmain и Versace... имаме нова гордост на световната модна сцена.

подробно...


Поли Генова с тоалет на Тони Ментел за Justin Alexander 2019


Поли Генова с тоалет на Тони Ментел за Justin Alexander 2019В ревюто, ексклузивно бяха представени моделите от колекцията на марката за 2019-а година, месеци преди официалната им премиера на Bridal Fashion Week през април в Барселона. Атмосферата в представителния бутик Bridal House пресъздаваше автентична сватбена вечеря. Моделите дефилираха в изящни рокли изработени от дизайнера на Justin Alexander, Тони Ментел, който бе на специално посещение в България. Повод за визитата му е „Училище за булки”, сезон три, което се провежда в Bridal House, Bulgaria Mall, ниво 2. В двата дни на уикенда, младоженките за първи път се срещнаха с in house дизайнера на NYFW, двукратен носител на титлата Дизайнер на годината във Великобритания и участник в реалити формата „Кажи Да на сватбената рокля”. Освен подробни съвети при избора на рокля за най-вълнуващия момент в живота на всяка жена.

подробно...


Мерлин Арно представя иновативния проект "Еволюция"


Мерлин Арно представя иновативния проект "Еволюция"Музиката, модата и живописта ще завладеят пространството на зала „България“ на 17 март 2018 г. от 19 ч., когато за първи път ще бъде представен музикалният пърформанс „Еволюция“ (Evolution) с участието на музикантите от Quarto Quartet към Софийска филхармония, художника Иван Яхнаджиев и Мерлин Арно, носител на престижната награда на Академията за мода – „Златна игла“ 2017 за „Модна иновация“.

подробно...


Тоалети от Bridal Fashion блестят на 18-ия виенски бал в София


Тоалети от Bridal Fashion блестят на 18-ия виенски бал в София18-тото издание на Виенския бал се проведе в София в събота вечер. И тази година каузата беше благотворителна - в подкрепа на детски центрове от семеен тип. Събитието събра на едно място хора от бизнеса, политиката и много други сфери. Виенският бал е традиция на повече от две столетия, на което гостите са елегантно облечени.

подробно...


Радина - истинска и без суета


Радина - истинска и без суетаС обаятелно присъствие на сцената и на екрана, Радина Кърджилова е от онези актриси, които оставят ярка следа. Срещаме се ден след нейното завръщане от Тулуза, където е била на гастрол с колеги от Народния театър, за да представят спектакъла "Танцът Делхи", предизвикал истински фурор. Под въздействие на френските емоции, тя разказва за ролята си, пълния салон, тамошната публика и срещите с нея, разходките по улиците, храната... Любопитствам и за ролята й на очарователна млада учителка във филма "12А". Докато си говорим, подготовката с прическа, грим и обличане на роклята за снимките ни приключва и Радина се преобразява в елегантна булка. В реалния живот още не е била, макар с актьора Деян Донков да живеят на семейни начала вече 7 години. Неговото име е татуирано на пръста й като фина халка, а плод на любовта е двегодишният им син Христо.

подробно...


Абитуриентката на 2018: Ready to go


Абитуриентката на 2018: Ready to goКаква рокля ще изберете за абитуриентския бал, какъв грим и парфюм ще ви подхождат? Балът е празник на младостта, красотата и романтиката и тоалетът трябва да подчертава това. Роклята на 2018 г. е не само впечатляваща, но и удобна, за да танцувате, да се снимате и да се веселите до зори безпроблемно. Списание БУЛКА ви представя няколко свежи идеи за бала.

подробно...


Тенденции при сватбените рокли за 2018: Дързост и страстен блясък


Тенденции при сватбените рокли за 2018: Дързост и страстен блясъкБулките на пролетта са дръзки, елегантни, впечатляващи и екстравагантността не им е чужда. Този сезон няма място за стеснителност - пищният силует печели позиции, панталонът обявява присъствие и черното с лекота превзема тоалета. Воалът се превръща в ключов елемент, а деколтето украсява гърба.

подробно...


За булките на пролет 2018


За булките на пролет 2018Изпълнен със свежи модни предложения за булките на пролетта, в новия брой на сп. Булка ще откриете идеи за мечтаната сватбена рокля, прически и грим. Радина Кърджилова - лице на корицата, представя тоалет и тиара от Bridal Fashion на Atelier Pronovias.

подробно...


Роко Бароко представи "игра с контрасти" на модната седмица в Милано


Роко Бароко представи "игра с контрасти" на модната седмица в МиланоМаестро Бароко, който се очаква в България за официалното откриване на монобрандовия бутик на марката, представи последната си колекция за сезон - есен/ зима 2018/19 г. на Milan Fashion Week.

подробно...


25 години Романтика Фешън


25 години Романтика ФешънНа 20 февруари топ дизайнерът София Борисова отпразнува сребърен юбилей на своята модна къща – „Романтика фешън”. Внушителните 25 години на българска и международна модна сцена бяха отбелязани на бяскаво фешън парти в столичния хотел „Маринела”.Пред отбрана публика по нетрадиционен начин, София Борисова представи своите 3 нови модни линии, събрани в колекция 2019 “Fashion diffusion”. На модния пърформанс дизайнерката, известна със своите луксозни рокли и булчински тоалети, представи истинска феерия от женственост, дантели, носещи много настроение с флоралните си мотиви, акцент бяха Шармантни ризи, панталони и гащеризони.

подробно...


Топ дизайнерът на булчински рокли - Тони Ментел пристига в България


Топ дизайнерът на булчински рокли - Тони Ментел пристига в БългарияЗа първи път дизайнер на булчински рокли пристига в столицата, за да се срещне лично с бъдещите булки в рамките на „Училище за булки”, сезон 3. Най-чаканото от младоженките събитие ще се проведе на 24-и и 25-и февруари, събота и неделя в булчински магазин Брайдъл хауз в България Мол, ет +2 от 11.00 до 19.00 часа.

подробно...


Стил и контрасти на ревю-спектакъла "Златна Игла" 2018


Стил и контрасти на ревю-спектакъла "Златна Игла" 2018Академията за мода ще отличи за 24-ти път изявени дизайнери и модни творци и ще присъди своята най-висока награда „Златна игла“ в категории като „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер” и др. Бляскавото събитие ще се състои в средата на месец март в “Рамада София Хотел”. По традиция официалната церемония по награждаването се предхожда от гала ревю-спектакъл. Един от акцентите му е участието на млади български дизайнери – цели три дебютни колекции ще бъдат показани във вечерта непосредствено преди връчването на призовете. Те ще изпратят своите първи модни послания редом с утвърдените български майстори на иглата и конеца. По повод на предстоящия ревю-спектакъл на Годишните модни награди проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, подчерта: „Ревю-спектакълът на гала-вечерта „Златна игла“ има твърде значима роля. Той не е просто подгряващо микросъбитие в деня на голямата церемония. Представителното ревю е шанс за дизайнерите и модните брандове, които се включват в него с най-новите си предложения, да изпратят специален поздрав към медии и журналисти, експерти, ценители и публика. По този начин те не само трасират пътя на актуалния стил, но и оказват своята подкрепа към дългогодишната мисия на Академията за мода да отличава и стимулира най-добрите български модни творци. Особено ме радва фактът, че тази година се наблюдава засилен интерес към събитието от страна на най-младите дизайнери и, че трима от тях избраха да направят своя дебют тъкмо на сцената на „Златната игла“. На всички желая успех и попътен вятър!“

подробно...


Креативният директор на Burberry напусна марката


Креативният директор на Burberry напусна марката В събота дизайнерът и креативен директор на "Бърбъри" Кристофър Бейли показа на Лондонската седмица на модата последната колекция, която прави за бранда, вплитайки в едно носталгия по миналото, поглед към настоящето и оптимизъм за бъдещето.

подробно...


Luxury Weddings Expo 2018 представя звездната си програма


Luxury Weddings Expo 2018 представя звездната си програмаВече 3 години Luxury Weddings Expo е не просто B2B изложение, насочено към сватбената и събитийна индустрия, а събитието, което показва и моделира тенденциите. Дължат на многохилядната си аудитория да се развиват постоянно, да се надграждат и да дават все повече.

подробно...


Модна къща "Вълшебство" представи абитуриентските си тоалети за 2018 година


Модна къща "Вълшебство" представи абитуриентските си тоалети за 2018 годинаАбитуриентски балове 2018 година чукат на вратата. Дамите, които завършват тази годин вече са в трескава подготовка за този специален ден. Търсят перфектната рокля. Дизайнерите на модна къща "Вълшебство" представиха своето виждане за перфектна рокля.

подробно...


Агенция "Глори" с изискано парти


Агенция "Глори" с изискано партиАгенция "Глори" стартира символично новия сезон на своите събития с изискано парти в култовото ловешко кафе "The Red". На купона се бяха събрали модели на агенцията, някои от бъдещите участници в предстоящия конкурс "Мистър Ловеч 2018", партньори, приятели и гости.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи