Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Мая Цанкова показва експресивна и чувствена живопис


Мая Цанкова показва експресивна и чувствена живописГалерия „Новел“ в хотел „Хилтън“ е домакин на ретроспективната изложба живопис „14/41“ с избрани творби на Мая Цанкова. Експозицията включва общо 72 картини от трите самостоятелни изложби на художничката: „Синя фантазия” (2013 г.), „Уловени пориви" (2015 г.) и „Тъмна светлина“ (2017). Ретроспективната изложба, която ще продължи два месеца, беше открита официално на 13 февруари 2018 г. във фоайето на хотел „Хилтън“, София, от проф. Любомир Стойков, преподавател в Националната художествена академия. Той представи основните акценти в изложбата и характеризира творчеството на художничката по следния начин: „Мая Цанкова създава нежна и чувствена живопис, която по красив начин съчетава мечтателност и модерност. За нейните творби, направени както с традиционни, така и с експериментални техники, са характерни специфичният подход към цветовете и впечатляващата игра на формите. Картините й всъщност са малки естетически оазиси, които изпращат оригинални послания и са плод на богато въображение.“

подробно...


Топ храните за Свети Валентин


Топ храните за Свети ВалентинКогато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го свързваме с романтика, вкусна храна и хубаво вино. На този ден, на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия. Влюбените хора, обикновено са много креативни в това как да изненадат своята половинки и как да направят деня, незабравим. foodpanda подбра подходящите храни за 14 февруари.

подробно...


Лампите с хималайска сол - хит в интериора за 2018 година


Лампите с хималайска сол - хит в интериора за 2018 годинаНевероятните качества на хималайската сол се обсъждат все повече през последните години. Хиляди хора по света вече са я включили в менюто си, като изцяло са заменили обикновената бяла сол. Но нейните полезни свойства се използват и по още един уникален начин - като лампа от хималайска сол.

подробно...


Антонио Берарди ще облече избраницата на принц Хари в сватбения ден


Антонио Берарди ще облече избраницата на принц Хари в сватбения денСред лондонските стилисти вървят слухове, че британският дизайнер Антонио Берарди е изборът на 36-годишната Меган Маркъл за сватбения й тоалет.

подробно...


Мая Цанкова с ретроспективна изложба живопис


Мая Цанкова с ретроспективна изложба живописГалерия „Новел“ представя ретроспективна изложба живопис с избрани творби на Мая Цанкова. Експозицията включва картини от трите самостоятелни изложби на художничката: “Синя фантазия” (2013 г.), "Уловени пориви" (2015 г.) и „Тъмна светлина“ (2017). Ретроспективната изложба ще бъде официално открита от проф. Любомир Стойков, преподавател в Националната художествена академия, на 13 февруари 2018 г. (вторник) от 19:00 ч. в хотел „Хилтън“, София. Той характеризира творчеството на художничката по следния начин: „Мая Цанкова създава нежна и чувствена живопис, която по красив начин съчетава мечтателност и модерност. За нейните творби, направени както с традиционни, така и с експериментални техники, са характерни специфичният подход към цветовете и впечатляващата игра на формите. Картините й всъщност са малки естетически оазиси, които изпращат оригинални послания и са плод на богато въображение.“

подробно...


Селена Гомес с колекция за Puma


Селена Гомес с колекция за PumaСелена Гомес представи втората си колекция за Puma. След като стана тяхно рекламно лице през 2017 година, певицата представи първата си колекция през Ноември. Сега е ред на колекция Пролет/Лято 2018 отново в колаборация със спортния гигант.

подробно...


Парис Хилтън в рекламна кампания на Кание Уест


Парис Хилтън в рекламна кампания на Кание УестКъм рекламната кампания за новата колекция на Кание Уест Yeezy Season 6 се присъедини Парис Хилтън и то в неочакван образ. Тя се превъплъти в своята „заклета приятелка“ Ким Кардашиян – същите прическа и дрехи. Естествено, доста трудно двете могат да бъдат объркани - Хилтън не може да се похвали с пищните форми на Кардашиян. Снимките, направени в рамките на новата рекламна кампания, първоначално се появиха в страниците на Ким в социалните мрежи, а малко след това и в профила на Парис.

подробно...


Marchesa се отказа от участието си на Седмицата на модата в Ню Йорк


Marchesa се отказа от участието си на Седмицата на модата в Ню ЙоркMarchesa - модната къща, чийто съсобственик е съпругата на Харви Уейнстейн Джорджина Чапман отмени модното си ревю, което трябваше да покаже на Седмицата на модата в Ню Йорк.

подробно...


Коафьори се развихриха за премиерата на "КАДИФФЕ"


Коафьори се развихриха за премиерата на "КАДИФФЕ"Атрактивен коафьорски спектакъл се състоя по повод премиерата на новата българска професионална боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe). Тя е създадена от коафьора Вили Боршукова, която покани екип от изявени фризьори, гримьори, маникюристи, дизайнери и модели да покажат тематични стрийт стайл, авангардни и официални визии. Събитието се състоя на 30 януари в хотел „Маринела“, а премиерата беше официално открита от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, който открои и най-важното за боята „Кадиффе“, създадена от фризьор за фризьор със 100% арганово масло и богата палитра от 91 цвята.

подробно...


adidas by Stella McCartney разкрива колекцията си за Пролет/Лято 2018


adidas by Stella McCartney разкрива колекцията си за Пролет/Лято 2018adidas by Stella McCartney стартира новия сезон пролет / лято с поставянето на нови стандарти при иновациите в дамското спортно облекло. След повече от едно десетилетие експертен опит в съчетаването на най-съвременните технологии на adidas с емблематичния стил на Stella, пролет / лято 2018 достига кулминацията в категориите на марката, Бягане, Тренировки и Йога в най-устойчивата си колекция до момента. Композирана в три ключови визии, колекцията съчетава устойчиви материали с технологии, проектирани специално, за да осигурят най-добрите резултати в един тренировъчен гардероб – олицетворение на силата, женствеността и издръжливостта на съвременните жени.

подробно...


Модното гуру на Русия - Слава Зайцев отблизо


Модното гуру на Русия - Слава Зайцев отблизоНа почти 80 г. най-известният руски моден дизайнер Слава Зайцев съвсем не е приключил битката срещу „сивотата на всекидневния живот“с богатите цветове на модели, вдъхновени от народните костюми на неговата родина.

подробно...


Fashion diffusion – новото модно предизвикателство на София Борисова


Fashion diffusion – новото модно предизвикателство на София Борисова25 години ще отпразнува една от най-известните модни къщи в България , носител на приза „Златна игла” - Романтика Фешън. Сребърен юбилей за топ дизайнера София Борисова и голямата й любов – модата!

подробно...


Жан Пол Готие с ревю посветено на Пиер Карден


Жан Пол Готие с ревю посветено на Пиер КарденАвангардният моден дизайнер Жан-Пол Готие направи ревю, вдъхновено от 60-те години на 20 в., посветено на Пиер Карден, при когото е направил първите си стъпки в света на модата.

подробно...


Дизайнер Поля Кинова представя HАUTE COUTURE COLLECTION 2018 "VERSAILLES"


Дизайнер Поля Кинова представя HАUTE COUTURE COLLECTION 2018 "VERSAILLES"Събитието се състоя на 24 януари 2018г.(сряда) от 19:00часа в хотел „Балкан”, зала „Сердика”. Лице на Hаute Couture Collection 2018 „VERSAILLES” е бизнес дамата Ивана Скендерова. PR на събитието е Лорд Евгени Минчев. Безупречната организация и подготовката на събитието е благодарение на модела Петя Велкова. Топ моделът освен, че откри ревюто, така също представи и роклята шедьовър на Поля Кинова, която е превъплъщение на величествения фонтан ”Аполон”.

подробно...


Тенденции при балните рокли за 2018 година


Тенденции при балните рокли за 2018 годинаАбитуеинтските баловете 2018 вече са на дневен ред. Всички зрелостнички са се впуснали в търсене на перфектна рокля. А българските дизайнери вече представиха своите виждания за идеалната бална рокля.

подробно...


Алберто Веделаго:"Елегантността е огледало на личността ни"


Алберто Веделаго:"Елегантността е огледало на личността ни"Дали думите „вкус” и „елегантност” все още имат значение днес?1 Или са отражение на най-охолно и нарцисистко поведение? Просто мисля на глас, защото се опитвам да представя една определена ситуация. В този свят на адски разкош и изобилие винаги съм вярвал, че елегантността е нещо, което трябва да се забелязва, но не и да се натрапва. Мисля си дори, че и аз като Данте, бих имал нужда от един Вергилий, който да ме преведе през този ад. Алберто Веделаго ми идва на помощ, точно когато умът ми е на път да се пръсне.

подробно...


Грижа за ноктите след гел лак


Грижа за ноктите след гел лакПостоянното удължаване на ноктите и използването на гел лак става причина за здравословни проблеми. Това заяви за „Российская газета“ Наталия Заторская. Тя е висококвалифицирана лекарка и работи в дерматологичния и козметологичен институт „Коломенски“ в Русия.

подробно...


Световно известни дизайнери за първи път в България на Luxury Weddings Expo 2018 по покана на Енджи Касабие


Световно известни дизайнери за първи път в България на Luxury Weddings Expo 2018 по покана на Енджи КасабиеКато част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и по покана на Енджи Касабие, ще представим и две ревюта от световна величина – на „La Bourjoisie” и Akl Fakih. Марая Кери, Дженифър Лопез, Никол Шерзингер, Ники Минаж, Ким Кардашиан, Паулина Рубио и Кат Грахам са само част от клиентите на двете модни къщи. Това, което със сигурност посетителите могат да очакват е зрелищно шоу, незабравима емоция и аванградни дизайни, поднесени с огромна доза професионализъм, вкус и финес.

подробно...


Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при косите


Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при коситеНовата година е вече тук, а с настъпването й няма нищо по-хубаво от това да поставим своето стилно начало като адаптираме най-новите тенденции в косите, както съветва коафьорът Наско Папазов от Studio N-Stage. Преди да се втурнем към най-модерните стайлинги обаче, специалистът не пропуска да подчертае, че от изключително значение е да се погрижим за здравето на косата си, за която често зимния сезон е най-тежък.

подробно...


Задължителните здравословни храни в нашето меню


Задължителните здравословни храни в нашето менюЧесто живеем с мисълта, че да се храним здравословно, непременно е скъпо. Разбира се, за да бъде здрав човек е необходимо да намери добрия баланс между забързаното ни и натоварено с липса на време ежедневие, с време за спортуване, срещи с хора, които ни влияят положително, време за почивка и за самите нас. Понякога дори грижата за най-близките ни хора ни отвлича от необходимостта да се грижим за себе си, без да си даваме сметка, че нашето здраве, вътрешен комфорт и усмивки по лицата ни, са също толкова важни за тях, колкото и техните за нас. Важно е да осъзнаем, че грижата за нас е отговорност, а не егоизъм, споделя Севда Димитрова от Мастър Шеф. Ето, кои са и задължителните здравословни храни, съобщават от foodpanda.

подробно...


Вили Боршукова създаде новата българска боя за коса "КАДИФФЕ"


Вили Боршукова създаде новата българска боя за коса "КАДИФФЕ"Коафьорът Вили Боршукова създаде новата българска професионална боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe). Тя и нейният екип от салони „Магама“ заедно с гост-фризьори подготвят атрактивно коафьорско шоу за премиерата на новата боя. Спектакълът, който ще представи атрактивни цветове, както и тематични авангардни и официални прически, ще се състои на 30 януари в хотел „Маринела“.

подробно...


Шапки произведени от българка се носят в Холивуд


Шапки произведени от българка се носят в ХоливудНейни шапки носят кралски особи, бизнес и арт дами, филмови знаменитости. Защото са уникати и са шити с много любов. Модната дизайнерка Виолета Илиева и нейната запазена марка "Беллора" за шапки и аксесоари са известни не само в България, а и по целия свят.

подробно...


Знаменитости даряват тоалетите от наградите "Златен глобус"


Знаменитости даряват тоалетите от наградите "Златен глобус"Почти 40 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудските звезди на тазгодишната церемония по връчването на филмовите отличия „Златен глобус“ ще бъдат предложени на онлайн търг с благотворителна цел. Както съобщи в своята електронна версия „Ню Йорк Таймс“ търгът се организира от интернет аукциона „И Бей“ и издателската къща „Конде Наст“, а всички средства ще бъдат вложени във фонда Time's Up („Времето свърши“) , оказващ правна защита на лицата, станали жертви на изнасилване и сексуален тормоз.

подробно...


Академията за мода отличи най-голямото сватбено изложение у нас


Академията за мода отличи най-голямото сватбено изложение у насЮбилейното десето сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се проведе на 20 и 21 януари 2018 г. в елегантните зали на SOFIA HOTEL BALKAN. Най-голямото сватбено изложение в страната ще представи актуалните новости в бранша, като в него ще участват общо 54 фирми от всички сфери на сватбената индустрия. Организиратор на изложението е фирма „Експолайн“ , представлявана от Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


НЕ на енергийните напитки за деца - сериозно увреждат здравето на децата


НЕ на енергийните напитки за деца - сериозно увреждат здравето на децатаБиолози от Канада изясниха, че подрастващите и младите хора, които употребяват активно енергийни напитки, страдат по-често от тахикардия, пристъпи за повръщане и припадъци, отколкото останалите. Това се казва в статия, публикувана в списание CMAJ Open.

подробно...


Край с ретуширането на професионалните снимките


Край с ретуширането на професионалните снимкитеРъководството на най-голямата в САЩ верига дрогерии CVS взе решение да забрани използването на графични редактори за ретуширане на снимки на модели, рекламиращи козметични продукти с бранда CVS.

подробно...


Тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018


Тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018Макар зимата едва сега да започва у нас, ние сме вече на лятна вълна и се чудим какво ще се носи лятно време. Обосноваха се основните тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018.

подробно...


Дейвид Бекъм с марка мъжка козметика


Дейвид Бекъм с марка мъжка козметикаДейвид Бекъм пуска своя марка козметика. Тя е резултат от сътрудничеството на звездата с L’Oreal Luxe.

подробно...


Предстои десетото юбилейно сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo 2018


Предстои десетото юбилейно сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo 2018Юбилейното десето издание на BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се проведе в дните 20 и 21 януари 2018 г. и ще представи актуалните новости в сватбения бранш. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака. За десети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на изложението, което ще събере в елегантните зали на хотела над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия.

подробно...


И кучетата се обличат с висша мода


И кучетата се обличат с висша модаМилано с право е известен като една от световните столици на модата…за хора. Сега обаче той се обърна и към модата за техните четирикраки любимци. Италиански дизайнери работят усърдно и създават мода за кучета.

подробно...


Колекция Cruise Fashion 2018 на Roccobarocco е в новия бутик в София


Колекция Cruise Fashion 2018 на Roccobarocco е в новия бутик в СофияНай-новата колекция - Cruise Fashion 2018 маестро Бароко е за съвременната жена - експериментатор, която пътува, работи и се наслаждава на живота.

подробно...


Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal Fashion


Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal FashionКолекции 2018 на най-добрите световни марки са вече в бутик Bridal Fashion и очакват всички дами с добър вкус и отношение към стила.

подробно...


Модните тенденции, които ще властват през 2018 година


Модните тенденции, които ще властват през 2018 година2017 остави във времето някои тенденции, които също ще актуални и тази година. Все повече се обръща внимание на так анаречения streetwear, блогърите и модните експерти проявяват голям интерес към облеклото на обикновените хора по време на седмиците на модата.

подробно...


Влезте във форма след коледните и новогодишни празници


Влезте във форма след коледните и новогодишни празнициАко сте прекалили с храната по празниците, вероятно мислите за крайни мерки, чрез който да се справите с натрупаните килограми. Това, обаче е най-неправилното решение и всичко драстично води до бързи, но нетрайни резултати. foodpanda, подбра няколко здравословни съвета как да се върнем към нормалния ритъм на живот и доброто физическо състояние.

подробно...


"Живият" шоколад - полезният шоколад


"Живият" шоколад - полезният шоколадОсвен вкусен, шоколадът може да бъде и полезен, и богат на антиоксиданти. Това доказва Любомир Христов, производител на „жив“ шоколад с пчелен мед, който се занимава с производство на шоколад от 5 години. Преди това е бил IT специалист, собственик на телекомуникационна фирма. В един момент, обаче той и съпругата му решават, че няма смисъл да се занимават с виртуални неща. Много по-голямо удовлетворение доставя, когато човек прави нещо истинско с ръцете си, заяви пред БГНЕС Любомир.

подробно...


Най-значимото от света на модата за 2017 година


Най-значимото от света на модата за 2017 годинаИ 2017 година отмина. Както всяка година и миналата бе осеяна със звездни събития. Представяне на нови колекции, млади дизайнери, известни личности в нови амплоа. Представяме ви една селекция от най-значимите събития в света на световната и българска мода за 2017 година. Вижте какво се запечата в съзнанието ни:

подробно...


Нека да превърнем коледното дръвче в нещо различно


Нека да превърнем коледното дръвче в нещо различноВ края на 1800 г., когато декорирането на дръвчета за празниците станало популярно, елхи са покрити с най-разнообразни украси. Елхата е елемент на великолепие към нашите празници - но също и елемент на отпадъците.

подробно...


Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна


Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна Бляскав, нестандартен и изкушаващ с емоции, модният конкурс на сезона Мис и Мистър Български топ лица Варна 2017, за пореден път покори варненци и естети в навечерието на Коледа и Нова Година. Конкурсът се проведе в меката на нощния живот в морската столица клуб Gatsby

подробно...


Абитуриентска колекция 2018 от Lorreti design studio е вече тук


Абитуриентска колекция 2018 от Lorreti design studio е вече тукМладата дизайнерка и студентка по мода Лора Лилова впечатли с изящна линия луксозни абитуриентски модели за дамите, търсещи зашеметяваща визия за БАЛОВЕ 2018! В колекцията са уловени тенденциите за 2018 година, където се акцентира на елегантни оформящи тялото силуети, впечатляващи комбинации от дантела и тюл в контрастни цветове, както и много актуалните за сезон 2018 материи с вграден блясък. Ръчната инкрустация на луксозни камъни, както и 3-D елементи по моделите също допринасят за младежкия дух на колекцията.

подробно...


Куини-Алис и Ивел Йорданов авантюристи в новия Harper’s Bazaar Bulgaria


Куини-Алис и Ивел Йорданов авантюристи в новия Harper’s Bazaar Bulgaria В предстоящия нов брой на модната библия Harper’s Bazaar Bulgaria изгряват топмоделите Куини-Алис и Ивел Йорданов, а темата и концепцията на фотосесията им е “Авантюристите”, пишат от ПРофайл.

подробно...


Ирина Шейк в коледния календар на Love


Ирина Шейк в коледния календар на LoveИзлезе 20-то издание на коледния видеокалендар на списание Love. Главна героиня на поредното коледно поздравление е руският супермодел Ирина Шейк. Красавицата влезе в ролята на гореща и съблазнителна каубойка.

подробно...


Списание Сватбен каталог със зимен брой - сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери


Списание Сватбен каталог със зимен брой - сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнериРокля от колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Наталия Гуркова стана лице на колекция луксозни облекла


Наталия Гуркова стана лице на колекция луксозни облеклаБългарският топ модел и Мис България Наталия Гуркова стана лице на модната марка „Амари“ (AMARI). Една от най-стилните дами позира за първата колекция на бранда – „Черен хайвер“ (Black Caviar). Като ценител на елегантността и с афинитет към стилните облекла и бижутата, Наталия Гуркова вдъхва живот на официалните тоалети с класа и изисканост.

подробно...


Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TV


Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TVЕдин от разпознаваемите български модели – Мила Христова приключва 2017-та година с трети филм за Fashion TV. Тя участва четири поредни години на London Fashion Week и при едно от участията й екип на световната модна телевизия я забелязва и я кани да снима с тях. Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TV след като снима с бельото на Ан Съмърс, с тоалетите на Джуди Ву, а сега и за лондонската дизайнерка с български произход Красимира Стойнева – носителка на престижни международни награди със собствен лейбъл, който е добре известен на световната модна сцена.

подробно...


Стил и класа в ревю-спектакъла на "БГ Модна Икона" 2017


Стил и класа в ревю-спектакъла на "БГ Модна Икона" 2017Събитието “БГ модна икона 2017”, с което Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличава всяка година най-стилните и успешни българи, по традиция започна със стилен ревю-спектакъл. В него бяха показани актуални модни колекции и предложения на български дизайнери и модни къщи, носители на „Златна игла”, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. Тазгодишните носители на приза “БГ модна икона” – Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев се насладиха на модните дефилета, непосредствено преди церемонията, по време на която бяха наградени в столичния „Витоша Парк Хотел“ с любезното домакинство на г-н Мирослав Печев.

подробно...


Студенти по мода от НХА показаха дизайнерските си предложения на "БГ Модна Икона" 2017


Студенти по мода от НХА показаха дизайнерските си предложения на "БГ Модна Икона" 2017 Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков за девета поредна година отличи най-стилните и успешни българи с приза „БГ модна икона“. По традиция, преди официалната церемония стилен ревю-спектакъл показа най-новите предложения на български дизайнери, модни къщи и носители на Златна игла. Специално участие в него имаха и студенти по мода на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”, които представиха по един модел, специално подготвен за събитието.

подробно...


Новите лица на "Ивет фешън" блестят в календар за 2018г.


Новите лица на "Ивет фешън" блестят в календар за 2018г.От централата на „Ивет фешън“ официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2018. Това ще е седемнадесетото му поредно издание, а в него централна роля имат новата вълна от модели на най-успешната модна агенция в България. Почитателите на естествената красота ще се насладят на 12 интригуващи и уникални страници, дело на модния фотограф Васил Германов известен със своите живи и динамични фотоси. Той привнася своя уникален поглед и креативност в календара и е създал едно истинско произведение на изкуството.

подробно...


Тенденции и иновации есен / зима 2018: Скулптурирането на лицето е хитът на сезона


Тенденции и иновации есен / зима 2018: Скулптурирането на лицето е хитът на сезонаСкулптуриращите гримове ще са хитът на 2018 година. Дамите, изкушени от последните тенденции в макиажа ще използват холограмни хайлайтъри за лицето и матов финиш и металически цветове за оформяне на устните. Други водещи тенденции ще са стремежът към космически черен поглед и все по-голямото търсене на натурални продукти.

подробно...


Академията за мода отличи най-стилните и успешни българи


Академията за мода отличи най-стилните и успешни българиАкадемията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличи с приза "БГ модна икона 2017“ най-стилните и успешни българи: Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев. Официалната церемония се състоя в столичния „Витоша Парк Хотел“ с любезното домакинство на г-н Мирослав Печев. Събитието събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство.

подробно...


Pantone представиха цветът на 2018 година – Ултра виолетово


Pantone представиха цветът на 2018 година – Ултра виолетовоВсеки ден, над 10 милиона дизайнери и производители работят с Pantone да изберат и одобрят даден цвят. Над 500 цвят в номенклатурата на Pantone се разделят в две основни групи – за мода и за принтиране.

подробно...


Как да победим безсънието


Как да победим безсъниетоАвстралийският физиолог Рик Хей разказа пред изданието Healthista кои продукти помагат срещу безсъние.

подробно...


Модните награди в Лондон бяха раздадени с финес


Модните награди в Лондон бяха раздадени с финесМодната звезда Джонатан Андерсън направи двоен удар на Лондонските модни награди, спечелвайки наградите за най-добър дизайнер на аксесоари и най-добър британски дизайнер на женско облекло.

подробно...


Академията за мода ще награди най-стилните българи за годината


Академията за мода ще награди най-стилните българи за годинатаНай-стилните българи за 2017 година ще получат престижното отличие „БГ модна икона 2017” на Академията за мода. Те ще бъдат обявени по време на официална церемония на 12 декември във Витоша Парк Хотел. Експертен съвет на Академията за мода, включващ 34 лайфстайл, модни и светски журналисти и редактори от водещите печатни и електронни медии даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през годината. Престижният конкурс се организира за девета поредна година и както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация. Наградата, която всеки победител ще получи, е пластика, изработена от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновия лист – с образите най-прочути дизайнери и модни икони.

подробно...


Официалните рокли на Pronovias и Sherri Hill – колекция 2018, налични в Сватбен център Брилянтин


Официалните рокли на Pronovias и Sherri Hill – колекция 2018, налични в Сватбен център БрилянтинСкъпи дами, имаме удоволсвието да Ви представим бляскавата колекция 2018 на гигантите в официланата мода SHERRI HILL и PRONOVIAS, които са вече налични в град Бургас и ви очакват в Сватбен център БРИЛЯНТИН.

подробно...


Стил и блясък в ревю-спектакъла за БГ Модна Икона 2017


Стил и блясък в ревю-спектакъла за БГ Модна Икона 2017Академията за мода ще награди най-стилните българи за 2017 година на официална церемония на 12 декември във Витоша Парк Хотел. По традиция, на стилен ревю-спектакъл ще бъдат показани актуални модни колекции преди официалната церемония. Специални гости на събитието ще бъдат български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”.

подробно...


Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки


Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувкиТв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост Роберто Ботичели, минути преди официалното откриване на първия му представителен бутик в София.

подробно...


Светлина и тъмнина в една картина


Светлина и тъмнина в една картинаХудожничката Мая Цанкова представи изложба-пърформънс „Тъмна светлина“ в галерия „Финес“. Ключова за изложбата е идеята за събиране на светлина и тъмнина в една картина. Експозицията включва над 40 непоказвани досега творби. Десет от тях представляват „светеща живопис“ – оригинален творчески експеримент, при който рисунката е отпечатана върху коприна и осветена, така че изпъква съчетанието на цветовете. Палитрата от багри, на която се спира художничката, включва: синьо, златно, малиново, „топло“ сиво, капучино и черно като основа.

подробно...


Григор Димитров е сред финалистите в световен конкурс за мода


Григор Димитров е сред финалистите в световен конкурс за модаПървата ракета на България, Григор Димитров е сред финалистите на световен конкурс за най-добре облечени мъже. Името му се нарежда сред имената на Райън Гослинг, Том Круз, Бруно Марс, Фарел Уилямс и други.

подробно...


Абитуриентките на 2018


Абитуриентките на 2018Абитуриентките на 2018 загърбват дълбоката цепка и откровеното деколте, за да излязат на преден план женствеността и изяществото. Това обаче съвсем не означава, че тоалетът трябва да е прост и скромен. Красотата на образа идва с акцент върху гърба, А-силует, гръцки стил и прозрачни елементи.

подробно...


Ариана Гранде и REEBOK – едно вдъхновяващо партньорство


Ариана Гранде и REEBOK – едно вдъхновяващо партньорствоReebok е първата марка в спортната индустрия, която постави жените на преден план, пионер на фитнес движението през 80-те години на миналия век и вдъхновила легиони, а днес, подкрепяща поколения от жени да развиват физическите си възможности и да бъдат най-дръзката версия на себе си – от това какво обличат до усилията, които полагат в залата.

подробно...


Нора е Playmate Of The Year 2017


Нора е Playmate Of The Year 201713 членно жури избра носителката на най-желаната титла в Бълагиря, чиято първа работа е била мажоретка на националния отбор по волейбол. От тогава тя има два типа любими мъже – волейболисти и ....други!

подробно...


За булките на зимата


За булките на зиматаВ навечерието на Коледните празници, новият брой на сп. БУЛКА отправя нестандартен поглед към българските традиции. Роклята в бяло, зелено и червено, изработена от дантела, шифон и жакард носи българския дух и е дело на Модна къща Banderol. Визията е завършена с аксесоар за глава с флорални елементи, символизиращи плодородие, оригинални 200-годишни пафти и старинни бижута. В ролята на булка е Мая Мирчева - модел на Visages Models Group, която поэира с още 11 тоалета на известни български и чужди марки, за да представи многоликия образ на зимната младоженка. Модните страници ще ви запознаят още с колекции 2018 за новия сватбен сезон, с етикета на церемониалния костюм за младоженеца и с изкушаващи предложения от официални тоалети за абитуриентките.

подробно...


Banderol - с пулса на модата


Banderol - с пулса на модатаТалант, призвание, съдба - животът на Десислава Дамянова и Никола Карадамянов - дизайнери на Модна къща Banderol в Карлово, вече 15 години е тясно свързан с модата. Представят колекциите си от бутикови булчински рокли и официално дамско и мъжко облекло на модния подиум в цяла България и не спират да изненадват. Винаги креативни, различни и с новаторски поглед, смело експериментират. Освен любовта към работата, ги свързва и тази в сърцата им - заедно са от деца и сякаш са създадени един за друг. Изпращат годината с престижната награда "Най-добра БГ Марка" в категория "Мода" на Best Brand Awards Bulgaria 2017 и гледат напред с нови творчески планове.

подробно...


Триумф на блясъка за булките на зимата


Триумф на блясъка за булките на зиматаТози сезон образът на булката носи горда елегантност. Като снежна кралица тя е неповторима, грациозна и женствена. Ефирната рокля се съчетава с бели пухени ботуши, наметки, шалове и ръкавици. А главния герой на сезона е сатенът, сияещ с блясъка на скъпоценен камък.

подробно...


Кафе "Кимбо" направи официална премиера в България


Кафе "Кимбо" направи официална премиера в БългарияПрочутото неаполитанско кафе „КИМБО" (KIMBO) беше официално представено в България с пресконференция, презентация и дегустация на 29 ноември в „София Хотел Балкан“. Специално за събитието от Италия пристигнаха г-н Алесандро Сфорца – търговски директор на KIMBO за Централна, Източна Европа и Близкия изток и г-н Фабрицио Нуцифора – глобален маркетинг директор на KIMBO. В пресконференцията участва и г-н Мирослав Печев – собственик на „Софсток ЛДТ“ ООД, официален представител на кафе KIMBO за България. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков, който представи и част от първите последователи и почитатели на кафе Кимбо в България: Йоана Буковска-Давидова, Поли Генова, акад. Светлин Русев, Наско Сираков, Петър Попангелов и арх. Цветан Петров. Всички те споделиха своите лични впечатления за KIMBO. „KIMBO е сред лидерите на италианския пазар и неслучайно е символ на неаполитанската традиция и страст към кафето по света. Самият Неапол е световна столица на еспресото. Освен с впечатляващата продуктова гама на KIMBO, разполагаме и с тяхното уникално неаполитанско ноу-хау. Затова вярвам, че от бизнес гледна точка ни предстои едно успешно партньорство.“, каза г-н Мирослав Печев по време на пресконференцията.

подробно...


Момиче със синдром на Даун стана Мис Минесота 2017


Момиче със синдром на Даун стана Мис Минесота 2017В САЩ момиче със синдрома на Даун за първи път спечели конкурса за красота на щата Минесота.

подробно...


Дни на предизвикателствата 2017


Дни на предизвикателствата 2017Ето че настъпи и денят, в който стартира 13-тите „Дни на предизвикателствата“ – ежегодният фестивал за спортове на открито, туризъм, екология и активен начин на живот.

подробно...


Мая Цанкова рисува "Тъмна светлина"


Мая Цанкова рисува "Тъмна светлина"Художничката Мая Цанкова представя своята трета самостоятелна изложба „Тъмна Светлина“. Експозицията включва над 40 непоказвани досега творби, десет от които представляват „светеща живопис“ и са оригинален творчески експеримент. Домакин на изложбата е галерия „Финес“, а картините могат да бъдат видяни само в дните 1-ви и 2-ри декември 2017 г.

подробно...


Кафе "Кимбо" в България


Кафе "Кимбо" в България От малкото магазинче за кафе в Неапол – световната столица на еспресото, днес „КИМБО“ (KIMBO) е сред лидерите на италианския пазар и символ на неаполитанската традиция и страст към кафето по света. „Софсток ЛТД“ ООД със собственик г-н Мирослав Печев е официален представител на кафе KIMBO за България.

подробно...


Абитуриентски колекции в Bridal Fashion


Абитуриентски колекции в Bridal FashionКолекции 2018 на световноизвестните марки - Pronovias, Sherri Hill, Badgley&Mischka, Roccobarocco, Roma са вече в бутик Bridal Fashion – официален представител за България. Колекциите са поръчани в единични бройки и се предлагат на най-добрите цени в Европа.

подробно...


Избраха Мисис Планет 2017


Избраха Мисис Планет 2017Мисис Планет – талант е представителката на Филипините Кристина Квинто, Мисис Планет първа подгласничка – Тран Ван Ан от Виетнам, Втора подгласничка Сукбат Уанга– Монголия, Трета подгласничка – Нана Манучарян от Армения.

подробно...


Новите аромати на Кардашиян хит на пазара


Новите аромати на Кардашиян хит на пазараНовата линия парфюми на Ким Кардашиян-Уест излезе в продажба преди по-малко от седмица, но се оказа толкова търсена, че вече няма нито една налична бройка.

подробно...


Актрисата Зендая пусна празнична модна колекция с рокли


Актрисата Зендая пусна празнична модна колекция с роклиАктрисата Зендая пусна в продажба празнична модна колекция съвместно с магазин „Блумингдейлс“.

подробно...


Избраха новата Miss Gaming BEGE 2017


Избраха новата Miss Gaming BEGE 2017Красивата Александра Пейович от сръбския град Чачак, е новата Miss Gaming BEGE 2017. 27-годишната сръбкиня, която освен модел е и икономист, беше представител на игрални зали Admiral и победи конкуренцията на 19 момичета в най-престижния конкурс за красота в игралната и развлекателна индустрия. Мiss Gaming BEGE 2017 се проведе за шеста поредна година по време на най-голямото игрално изложение в Централна и Източна Европа - БЕГЕ Експо 2017.

подробно...


Топ 3 най-високоплатените модели в света


Топ 3 най-високоплатените модели в светаАмериканският модел Кендъл Дженър стана най-високоплатеният модел за 2017 г. Тя измести от първото място в класацията бразилката Жизел Бюндхен, която я оглавяваше 15 години, съобщава сп. Forbes.

подробно...


Хай-Тек инвенциите на Мая Цанкова


Хай-Тек инвенциите на Мая ЦанковаПровокираща, нежна, красива и чувствена – това са само част от заслужените епитети за най-новите произведения на талантливата художничка Мая Цанкова. Нейната трета самостоятелна изложба „Тъмна светлина“ маркира най-новите й търсения и експерименти, миксиращи акварелна техника и светеща живопис. Високотехнологичните послания на авторката са заредени с мечтателност, изящество и съдържат покана за дискретен релакс. Картините ще допаднат на всеки, който търси своите малките естетически оазиси в днешната суматоха и постмодерна динамика. Произведенията са представени по един наистина оригинален начин, тъй като в част от картините е вмъкнато осветление. Това хайтек хрумване на художничката не само подсилва модерността на нейните творби, но също така им придава мистичност и игрови характер. По този начин тя разкрива красотата и силата на пресъздадените от нея цветове и същевременно придава особена дълбочина на изображенията. Третата самостоятелна изложба на Мая Цанкова ще се състои на 1 и 2 декември 2017 г. в столичната галерия „Финес“ на ул. „Христо Белчев“ 17. Повече за Мая Цанкова и предстоящото събитие ще научим от разговора с нея.

подробно...


Един от символите на Victoria's Secret напуска бранда


Един от символите на Victoria's Secret напуска брандаНяколко часа преди поредното шоу на бранда в Шанхай, 36-годишната Алесандра Амбросио обяви, че приключва работата си с него. Бразилката обяви пред журналисти, че шоуто в китайския град ще бъде последната й поява на модния подиум с марката Victoria's Secret.

подробно...


Почина дизайнерът на едни от най-бляскавите тоалети в Холивуд


Почина дизайнерът на едни от най-бляскавите тоалети в ХоливудФренско-тунизийският дизайнер Азедин Алая почина на 77-годишна възраст, съобщиха от неговата модна къща в събота.

подробно...


Вижте първите модели от колаборацията между Vicotoria's Secret и Balmain


Вижте първите модели от колаборацията между Vicotoria's Secret и BalmainПрез октомври, модният гигант при производството на луксозно бельо Victoria's Secret съобщи за колаборацията си с френската модна къща Balmain. Креативният директор на Balmain - Оливие Рустинг има тежката задача да направи някои от аутфитите на ангелите за тазгодишното им модно шоу в Шанхай.

подробно...


Фъстъците и орехите - естествените стимуланти за нашия мозък


Фъстъците и орехите - естествените стимуланти за нашия мозъкЕжедневната консумация на фъстъци и орехи повишава честотата на мозъчните ритми, свързани с познавателните процеси.

подробно...


Надникнете в музея на Ив Сен Лоран в Париж


Надникнете в музея на Ив Сен Лоран в Париж Стар дом на улица Марсо 5 – тук 28 години работи Ив Сен Лоран, тук той приема най-любимите си и верни клиентки. Старият дом вече е музей, съобщава Artprice.

подробно...


16 ноември - Международният ден без тютюнопушене


16 ноември - Международният ден без тютюнопушене Всяка година третия четвъртък на месец ноември се отбелязва Международния ден без тютюнопушене. Тази година Министерство на здравеопазването определя за 16 ноември 2017 г. мото на кампанията да бъде: „Пушенето и ти”. По традиция на този ден се призовава всеки пушач да се опита да положи началото на отказване от тютюнопушене в името на собственото си здраве, както и на здравето на близки и приятели, които присъстват в обкръжението му като пасивни пушачи.

подробно...


Моделът Кара Делевин със зашеметяваща фотосесия за Jimmy Choo


Моделът Кара Делевин със зашеметяваща фотосесия за Jimmy ChooКара Делевин участва в още една голяма рекламна кампания. След като се снима за Burberry, тя е неотразима в обувките на Jimmy Choo. Брандът промотира празничната си колекция.

подробно...


Алекса Чънг с колекция дамски чанти


Алекса Чънг с колекция дамски чантиМоделът Алекса Чънг пусна колекция чанти в сътрудничество с American Express, за да отбележи петата годишнина на банката и да подкрепи малките предприятия.

подробно...


Супер храните за здраво тяло през есента


Супер храните за здраво тяло през есентаВремето се захлажда, но това не означава, че не трябва да се стараем да изглеждаме добре и да бъдем здрави. Есента е времето, в което с нас се случват различни процеси, пада имунитетът, започваме да страдаме от косопад, ноктите стават чупливи, а кожата нееластична. Ние можем да контролираме всичко това и да бъдем добре подготвени за зимата, благодарение на някои суперхрани. Foodpanda подбра храните, които да хапваме, за да бъдем здрави и красиви през есента.

подробно...


Новата колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира в Берлин


Новата колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира в БерлинНовата празнична колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира с истински моден спектакъл на едно от най-емблематичните места в Берлин – Вила Риц. Така световноизвестният модел продължи традицията, която постави с премиерата на първата си колекция през септември в Ню Йорк, където представянето на модната линия се превърна в модно събитие.

подробно...


Топ 5 тенденции в дамската мода за Есен/Зима 2017-2018


Топ 5 тенденции в дамската мода за Есен/Зима 2017-2018Есента дойде! Заедно с нея, дойдоха и всички онези тенденции, които обичаме. Представяме ви, топ 5 най-актуалните тенденции в дамската мода за сезон Есен/Зима 2017.

подробно...


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакини на Met Gala 2018


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакини на Met Gala 2018Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на следващото издание на традиционния бал на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, наричан Met Gala.

подробно...


Зашеметяващ коафьорски спектакъл на SELENA ES


Зашеметяващ коафьорски спектакъл на SELENA ESSELENA ES представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г. Със зашеметяващ коафьорски спектакъл под магнетичното заглавие STREET SPIRIT & Alter Ego. Атрактивното шоу се състоя на 7 ноември в зала „Рейнбоу Плаза“ и предложи на гостите комбинация от изискан стил и модерна визия. Вдъхновението за шоуто беше пренесено от Барселона, където наскоро прочутият испански бранд Montibello отбеляза своята 50-годишнина. Той е специализиран в професионалната грижа за косата и красотата и е една от топ марките в портфолиото на SELENA ES. Последните тенденции в прическите, които бяха представени по време на коафьорския спектакъл STREET SPIRIT & Alter Ego, са вдъхновени от актуалните предложения на Montibello за 2018 г.

подробно...


Храните, които ни пазят от коварните болести


Храните, които ни пазят от коварните болестиУчени от Университета Уорик откриха неизвестна по-рано връзка между възпаленията и вътрешноклетъчните процеси, която може да помогне при профилактиката и лечението на много болести на стомашно-чревния тракт, включително и на рака.

подробно...


Victoria's Secret показаха сутиен за 2 милиона долара


Victoria's Secret показаха сутиен за 2 милиона долараДелят ни само няколко седмици от годишното модно шоу на една от любимите марки дамско бельо - Victoria's Secret. Вече са известни дата и мястото на събитието, но почитателите на бранда тръпнат в очакване да видят и най-скъпото "бижу", което ще бъде показано по време на ревюто.

подробно...


Как да избегнем нежелани последствия от пилинга и за какво трябва да послушаме нашия козметик


Как да избегнем нежелани последствия от пилинга и за какво трябва да послушаме нашия козметикДве дами ни съветват как да не се стига до последствия от пилинга, който не всяка кожа понася безпроблемно, и какво трябва да знаем , преди да изберем този иначе високоефективен метод за млада и тонизирана кожа. Д-р Жанета Сидорова е доктор-обучител на Toskani Cosmetics за Северна Европа и бе в България по повод организирания от Антоанета Цветанова семинар на Toskani Cosmetics в София.

подробно...


Защо мезотерапията е по-ефикасна от конвенционалната козметична грижа


Защо мезотерапията е по-ефикасна от конвенционалната козметична грижаД-р Жанета Сидорова е доктор-обучител на Toskani Cosmetics за Северна Европа и бе в България по повод организирания от Антоанета Цветанова (името зад бранда Antoanette) семинар на италианската марка в София.

подробно...


Академията за мода номинира най-стилните българи за годината


Академията за мода номинира най-стилните българи за годинатаЕкспертен съвет на Академията за мода, включващ 34 лайфстайл, модни и светски журналисти и редактори от водещите печатни и електронни медии даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2017 година. Престижният конкурс „БГ модна икона” се организира за девета поредна година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Мила Христова на корицата на списание "Мода"


Мила Христова на корицата на списание "Мода"Мила Христова е лицето на корицата на сп. „Мода“ за месец ноември. Красивият модел позира в перфектна форма за нежна фотосесия с носталгичен мирис на лято в Avaton Luxury Villas Resort на Халкидики. По време на снимките тя сменя няколко актуални модни предложения на Patrizia Pepe, „Зара“ и H&M. Фотографиите са дело на Петя Чолакова, а гримът на Християна Димитрова. От страниците можете да научите още с какви тренировки моделът поддържа перфектна си фигура и какъв е хранителният режим, който спазва.

подробно...


Стотици хора от шест български града се докоснаха до традициите с Кока-Кола


Стотици хора от шест български града се докоснаха до традициите с Кока-КолаПоследният град, част от инициативата на Кока-Кола „Събери вдъхновение от България“, беше старопрестолният град Велико Търново, представляващ Северняшка етнографска област. Десетки жители и посетители се събраха на емблематично за града място – културно историческият резерват „Царевец“, където Кока-Кола съживи традицията за неделното хоро. Оставящата без дъх гледка и специално подготвената програма от танцьорите от ансамбъл „Чинари“ описват финала на кампанията, дала нов живот на българската шевица по един модерен и нетрадиционен начин.

подробно...


Montibello празнува 50 години красота


Montibello празнува 50 години красотаВече 50 години Montibello се специализира в професионалната грижа за красотата и отпразнува своята годишнина с гранд гала събитие в Барселона! Грандиозният коафьорски спектакъл се състоя на 23 октовмри в зала Italian Pavilion. На сцената, последните тенденции във фризьорството, показаха световноизвестните стилисти Мазела и Палмър /Mazella&Palmer/, Тим Хартли /Tim Hartley/, дуото X-Pression и артистичният екип на Montibello.

подробно...


31 октомври - светът празнува Хелоуин


31 октомври - светът празнува ХелоуинСАЩ и цял свят празнува Хелоуин, който се отбелязва на 31 октомври и обичайно включва дейности като дълбаене на тикви, посещение на маскени партита, фойерверки, погаждане на номера, разказване на страшни истории и гледане на филми на ужасите.

подробно...


Cropped Дънките - всичко от което се нуждаем през есента


Cropped Дънките - всичко от което се нуждаем през есентаПрез изминалия месец станахме свидетели на много от световните модни седмици и стила, който се демонстрира по улиците по време на събитията. Несъмнено, денимът е една от любимите дрехи на знаменитостите.

подробно...


Ирина Белчева спечели Mrs Bulgaria World 2017 в тоалет от Bridal Fashion


Ирина Белчева спечели Mrs Bulgaria World 2017 в тоалет от  Bridal FashionНа 27 октомври се проведе 19-тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2017”, организиран от Меги Савова.

подробно...



Изберете страница:  « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи